תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום למומחים, מזה כחודשיים יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם מהימנות (integrity) של מידע על הדיסק הקשיח. זה מתבטא בכמה צורות שונות ובאופן אקראי למדי: * בחלק מקבצי הטקסט (קוד C) כמה תווים בודדים משתנים ללא התערבות חיצונית. * קבצי RAR שכבר עבדו בוודאות מראים מדי פעם שגיאות בפריסה והם אכן שונים בפועל מהמקור שלהם על CD שנותר ללא שינוי. * בעבודה עם קבצי טורנט יש לי כל הזמן שגיאות HASH FAILED בלי קשר למקור הטורנט, כולל טורנטים שעובדים ללא דופי במחשבים אחרים. * צריבות על DVD עוברות בסדר אך בדיעבד הקבצים לא עובדים. הגודל והשמות תקינים והצריבה לא מודיעה על טעות. אני מנסה להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה: * פרמוט נקי מחדש לא שינה דבר. פירמוט זהה של מחשב שני מאותו CD תקין לחלוטין. * בדיק…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן סלרון 478 2GHZ@128KB עם לוח ASUS P4S333VM שמדליקים את המחשב הHDD לא נידלקים (לא עושים רעש) הנורה האדומה שלהם דולקת ולא מהבהבת וכנל הצורבים (לא ניפתחים) הנורה הירוקה (POWER) לא דולקת זה קרא אחרי שניסיתי להוצי את הקרור סטוק של אינטל למעבדי 478 יש את שני המקלות הלבנים האלה פתחתי את שניהם ראיתי שזה מסובך להוצי את המאוורר כי הוא רוקד איך שהוא וסגרתי אבל הקליפסים ניסגרו חזק ואז הגעתי למצב של הבריק הזה וגם ניתקתי מאוורר אחד כללי (לא קשור) מה אני עושה אין אפילו ציפצופים ואני לוחץ על הON/OFF המחשב לא ניכבה והריסט לא מגיב (אין כלום על המסך) מה לעשות לפרק אחד מהזכרונות (יש 2 של DDR) מזכיר לי משהוא ליפני 4 שנים שמת לי הפנטיום 2 שהיו צריכים להדליק ולכבות כמה פעמים עד …
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם את האמת אני לא בטוח ב 100 % שזה המעבד , כל פעם שהמחשב חושב ומתאמץ ונדלקת הנורה האדומה המהבהבת אז המחשב עושה רעש כאלו יש בתוכו איזשהוא רעשן כזה כמו רעשן עם אבנים קטנות בפנים ככה זה היה מהרגע שקניתי לפני חודשים וחצי בערך אז מה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב.. ויצאה גירסת ביוס יותר עדכנית ממה שיש לי . רציתי לדעת האם כדי לעדכן את הביוס לגירסה הכי עדכנית או להשאיר אותו ככה? ואם כן מה זה נותן העידכון? תודה לכל מי שעוזר :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני משחק בHITMAN הראשון והמחשב שלי חדש אחרי פירמוט זה עובד טוב מהר ושיש איזה משימה דוגמא שאני מתחיל לחנוק אנשים אז זה מתנתק מהמשחק למה :bash: ? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום פירמטתי לויסטה ווהתקנתי קרייסיס והוא נותן לי את זה --- http://img221.imageshack.us/my.php?image=96331124az8.jpg והוא נתן את זה בקשר לעוד תוכנה שהתקנתי בקשר לעכבר..... :s05: מה זה אומר? מה לעשות? להוריד קרייסיס אחר? לפרמט שוב?.. ???
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי צורב של Samsung שקיים ברשותי מזה כשלוש שנים, והוא לא רוצה להיפתח. האם ישנה דרך כלשהי לפתור את זה? מה עליי לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מריץ הכל מעולה פתאום ב 34 אחוז זה נתקע לי הזמן לא רץ ? WTF ניסיתי להריץ פעם שניה עדיין נתקע תמיד ב 34 אחוז צרבתי על דיסק ויש לי שתי סלוטים של ראם 512 512 אני צריך להוציא אחד ?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב אז התקלה הזו באמת השאירה אותי ללא תשובה.... מדובר במחשב שכאשר מכבים אותו הוא נדלק באופן ספונטני לאחר זמן מה, משתנה בד"כ. בדקתי אופציות של APM ו-AWAKE בביוס, הכל מנוטרל, בנוסף בדקתי גם ב-APM של מערכת ההפעלה עצמה - שומדבר. המחשב עבר פרמוט לפני יומיים בלי שום קשר לעניין הזה ככה שניתן לשלול תקלת תוכנה מראש.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחי הקטן נכנס למקום שהוא לא היה צריך להכנס וחטף וירוס קטלני ש"העלים" לו את ההארדיסק, חסם לו את הקישוריות לאינטרנט וכו'... כשאני מפרמט את ההארדיסק בעת התקנת חלונות xp, אני מקבל בסיום הפירמוט את ההודעה הבאה: .setup was unable to format the partition the disk may be damaged Make sure the drive is switched on and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk, make sure your SCSI devices are properly terminated. Consult your computer manual or SCSI adapter documentation for more information. You must select a different partition for Windows XP. To continue, press ENTER. לאחר חיפוש הנושא בפורום - יש לי רק מחיצה אחת (אחת של 8 מגה-קבצי מערכת והשניה - הכונן). …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 3 גיגה הרץ לוח אם של msi 915p combo כמו כן יש בו כרטיב מסך ati1300 בתושבת pci express לפני כמה ימים נמחשב נדלק ונכבה אחרי 10 שניות וזה חוזר על עצמו בלופ. הוצאתי חלק חלק לבדוק מה מקצר ומסתבר שהכרטיס מסך מקצר. יש לי שאלות בקשר לזה : 1. איך אני יודע אם הכרטיס מסך מקצר או שהסלוט על הלוח אם דפוק? 2. אם אני אשים כרטיס מסך אחר ובהנחה שהסלוט דפוק האם גם ידפק הכרטיס מסך? 3. האם יש דרך אחרת או הצעה לפיתרון אני שמח
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי הרדיסק של SEGATE , חיברתי אותו למחשב והוא פשוט תוקע את המחשב. לא ניתן להכנס אפילו לביוס.. מישהו מכיר ת'בעיה? ניסיתי את כל האופציות עם הג'אמפר, כלום לא הולך.. ניסיתי גם עם כבל נוסף תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הוא נתקע שאני מעביר נתונים או אם הנתונים גדולים מידיי הוא לא מעביר איטי בקריאת והעברת נתונים מה אני עושה, אפשר לבדוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס לפני כמה ימים. ה-TV2000 RM. מהממיר אני מוציא RCA (אדום צהוב לבן) את האדום והלבן מתחברים למחשב - יש סאונד. הצהוב מתחבר לכרטיס, אך אין תמונה. מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושים? כשאני עושה הגדרות של המסך עצמו הצבעים בסדר . חוץ מזה הכל צהבהב , גם כשהמחשב עולה גם הווינדוס, הכל... זה קרה בפתאומיות , לא שמתי לב מתי , לא הייתי ליד המחשב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה הפעלתי את המחשב שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, אבל קיבלתי מסך שחור. ראיתי שהמחשב פועל, וגם שמעתי את הצליל המוכר שווינדוס עלה, רק שתמונה לא קיבלתי. ביצעתי RESTART ואז הכול פעל כשורה. האם תופעה כזו עלולה להעיד על כשל חומרה כלשהו? אגב, רק לפני יומיים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, בגלל בעיה של ריסטרטים. לפני זה, המחשב נבדק במעבדה, ולדברי הטכנאי- לא התגלו בעיות של חומרה... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
המחשב עבד טוב ופתאום לפני שעתיים הוא התחיל לעשות לי בעיות.. קנו לי בדיוק IPOD Touch היתקנתי מה שצריך העברתי שירים סרטים והכל.. ואז פתאום אחרי כמה זמן הוא לא קולט לי בUSB את הIPOD וגם פתאום זה נהייה לי בעכבר שמחובר מאחורה בUSB הוא כל חצי דקה מזהה אותו עובד נורמלי ואז למשך כמה שניות מפסיק לעבוד ואז שוב חוזר לעבוד ישר.. כיבתי ת'מחשב כמה פעמים וזה לא עוזר.. הייתי חושב שאולי משהו בחיבור נדפק. אבל זה גם בUSB האחורי וגם בקדמי קורה.. יש איזה משהו לעשות?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לילה טוב כולם הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי. הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד , החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ? כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, קניתי מפצל חיבורי USB למחשב. כאשר אני מחבר מכשיר נגן MP4 דרך המפצל אני מקבל את ההודעה "ההתקן לא מזוהה". כשאני מחבר את הנגן למחשב ישירות הוא עובד בלי שום בעיות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נייד בן 3 שנים, שהחליט בוקר אחד לבצע ריסטרט ולרשום הודעה שה-Windows\config is corrupted. בסופו של דבר לאחר שניסיונות הREPAIR כשלו, פירמטתי וניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס. לאחר שהמחשב מסיים את התקנת ה'טקסט', הוא מרסטרט ומתקבלת ההודעה - NTDLR Is missing. אין שום אפשרות להתקין את הווינדוס. יש למישהו הצעות? ניסיתי לבדוק את ההרד דיסק לשגיאות וברוב הבדיקות אין שגיאות שמתגלות. רק בבדיקה מקיפה עם התוכנה של Samsung(יצרן ההרד דיסק) מתקבלת ההודעה הלקונית - 'נמצאו שגיאות'. סריקה עם תוכנות אחרות - גם כזו של סקטור-סקטור, לא מניבה שום שגיאה. בדקתי גם עם תוכנות ל-CPU וכמובן עם MEMTEST ואין שגיאות. כשמעלים את המחשב עם LIVE CD ההרד דיסק נגיש לחלוטין ולכן לא נראה שהוא 'גוסס'. למרות הכל, אי…
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-