עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guandms,

שלום לכולם ! אני יודע שזה קשור למשחק אבל זה קשור לבעיית חומרה עם המחשב שלי , אם זה לא המקום לשאלה הבאה שלי אני מצטער ומקווה שיעבירו אותה למקום הנכון ... ועכשיו לשאלה : יש לי בעיה להריץ את ה קריסיס החדש , המשחק פשוט מסרב לרוץ על FPS נורמלי !!! . . . המפרט שלי הוא כזה : Intel C2Q 6600 Gigabyte - P35C-DS3R 2X1GB Crossair 4-4-4-12 3X500GB W.D 500AAKS Thermaltake Eureka Full Tower Enermax Liberty 500W Active PFC LG X20 SATA DVD-RW LG DVD-ROM Ati Radeon 4850 - Gigabyte אני ראיתי שאצל חבר שלי עם AMD 3800X2 וכרטיס מסך 8800GT המשחק רץ ממש טוב על GAMER ! ואצלי על MAINSTREAM הוא בקרטע מדי פעם ... ועל GAMER הוא לא זז !!!! בכלל . . . ניסיתי הכל , להתקין על 2 הארדיסקים שונים , …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by UrielZ,

יש לי את המחשב שרשום במפרט בצד. הבעיה היא שהמחשב נכבה אם אני משחק במשחק כבד ביום חם. אם זה בזמן שלא יום חם הוא לא נכבה, וככל שיותר חם ככה הוא נכבה יותר מהר. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך שלי (8800GT) הוא עם קירור (THERMALTAKE Duo ORB) והוא לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ! אותו הדבר לגבי המעבד, כיוונתי בביוס שהוא יתכבה רק ב-75 מעלות והוא מגיע לי ל-60 מעלות מקסימום. אז חשבתי לעצמי אולי הספק כוח אבל גם זה לא כנראה, זה THERMALTAKE silent pure 480W ככה שזה מספיק לכרטיס, מה גם שכיוונתי את המאווררים שלו למקסימום וגם זה לא עזר. היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות! מה יש למחשב הזה? :s05: ???

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by GONNY2,

מחשב לא נדלק יש אור אין תצוגה על המסך אין צפצוף האם הבעיה בספק? או בלוח אם ? תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by fp581,

היה לי טראיל של 30 יום והוא ניגמר ואני לא יכול להיכנס למחשב אם אני לא מאמת את הוינדוס יש משיהו לעסות? יש לי home] זה מה שהוא נותן לי שאני מנסה ליפתוח את המחשב http://up29.siz.co.il/up3/yh2jzeymxmjy.jpg http://up13.siz.co.il/up1/hzmzgjmjjfzi.jpg (הוא גם לא נותן לי לעסות אקטיוציה זה אומר שהוא לא מצליך) אם יש דרך שאני יוכל להיכנס למחשב ולגבות את הקבצים

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by kaktus,

הי שלום ותודה על העזרה. קיבלתי מחשב תקין יד שנייה שכניראה חתף איו זפטה בהעברה. מאז המסך לא מגיב ולא רואים כלוםץ גם ניקוי הכרטיס מסך וחיבורו מחדש לא הניבו תוצאות. המדרבורד מסוג srock agp8x sata ata133 usb2 כרטיס מסך gyro sp8834t/ 128ddr gforce fx5200 128mb ddr+tv יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום למומחים, מזה כחודשיים יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם מהימנות (integrity) של מידע על הדיסק הקשיח. זה מתבטא בכמה צורות שונות ובאופן אקראי למדי: * בחלק מקבצי הטקסט (קוד C) כמה תווים בודדים משתנים ללא התערבות חיצונית. * קבצי RAR שכבר עבדו בוודאות מראים מדי פעם שגיאות בפריסה והם אכן שונים בפועל מהמקור שלהם על CD שנותר ללא שינוי. * בעבודה עם קבצי טורנט יש לי כל הזמן שגיאות HASH FAILED בלי קשר למקור הטורנט, כולל טורנטים שעובדים ללא דופי במחשבים אחרים. * צריבות על DVD עוברות בסדר אך בדיעבד הקבצים לא עובדים. הגודל והשמות תקינים והצריבה לא מודיעה על טעות. אני מנסה להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה: * פרמוט נקי מחדש לא שינה דבר. פירמוט זהה של מחשב שני מאותו CD תקין לחלוטין. * בדיק…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום יש לחבר שלי מחשב ניד של טושיבה וכשהוא מפעיל אותו יש את הודעה הבא Smart failure predicted on hard disk 4(פה רשום דגם ההרד דיסק) Warning immediately back up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent. Press F1 to continue לפי מה שבנתי מזה הוא אומר שיש בעיה בHD כשאני לוחץ על F1 המחשב לא מגיב נשאתי להכינס לBIOS ולא הצלחתי(נשאתי עם DEL עם כול הF הוא לא נכנס) עכשיו השאלה שלי היא אם ההודעה הזאת אומרת שהHD נידפק חומרתית או שאפשר עם איזה תוכנה לסדר בו משהו.... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by theking7,

ברשותי מסך MAG שטוח 19 אינץ' כבר כמה שנים, תפקד מעולה. לאחרונה הוא התחיל הרבה פעמים לרצד, או עושה סימנים כאילו קרוב אליו איזשהו מגנט. אכן היו רמקולים לידו, אך זה לא היה משהו קבוע וזה בא ונעלם מידי כמה זמן. לפני כמה זמן הזזתי את הרמקולים לפחות 50 ס"מ ממנו... היום כשאני רואה סרט בFULL SCREEN המסך מרצד באופן קבוע עם פסים (בצפייה רגילה לא). כמו כן, היום כשניסיתי להדליק אותו אני רואה את המסך שלי ופתאום יש כתם שחור שהולך וגדל והופך את כל המסך לשחור . זה כבר קרה לי לפני כמה ימים, אבל כעת הוא לא חוזר לעצמו אחרי שאני מדליק אותו מחדש. הערה: ביום יום אני מכבה-מדליק את המסך מס' פעמים. החלפתי כעת למסך אחר בבית, ואני הופתעתי מהאיכות שרואים! והמסך לא מרצד בסרטים ורואים מדהים! האם אני צר…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by BeN-T,

יש לי מחשב חדש וכבר כמה פעמים שאני מתקין משחקים הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ורק אחרי 2 3 נסיונות של התקנה הוא מסיים את ההתקנה בלי בעיות. ההיתקעות היא לגמרי שאני צריך לעשות לו ריסט . ומה שמוזר זה שהמחשב חזק. q6600 4 gb ep45ds3 4870hd זה הנתונים לא יודע אם זה קשור. ואני מציין שיש לי xp עם עדכון peck 3 . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by adirze,

שלום לכולם, פתחתי את המחשב לפני כמה ימים להוסיף זיכרון RAM, אבל משום מה אחרי שהתקנתי והכל המחשב עלה בסדר והכל אבל ה-USB לא עובד כלומר זה לא קורא את זה אפילו. הבעיה שאם השתחרר איזהשהוא כבל אין לי מושג איזה כבל זה ואיפה הוא נמצא אשמח לעזרה. הלוח אם EPOX 8KDA3+ . חשוב לציין שאין לי את החוברת שבאה איתו וחיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי אותה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. * * * הבעיה נפתרה - הוספתי עדכון בהודעה האחרונה בשרשור זה * * * היי אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב standby מלא (כולל מסך, דיסקים ומאווררים). מדובר בלוח אם Intel DG35EC. בביוס ההגדרה היא על S3. כאשר מבצעים כיבוי מחשב עם Stand By, המערכת מכבה דיסקים ומסך בלבד. במחשב הקודם הייתי משתמש הרבה ב Stand By בכדי לחסוך בחשמל (אין לי צורך בשמירת הנתונים על הדיסק כמו במצב Hibernate). בדקתי כל מה שניתן (כולל שאלות על בעיות דומות בפורום), כולל הגדרות Bios (שם יש לי אפשרות ל S1 ו- S3). ניסיתי ללא הצלחה לחפש עזרה באתר של אינטל לגבי הגדרות וניהול אנרגיה. יש לציין שבמארז ישנם 3 מאוררים, מאוורר המעבד של Zalman (הוחלף מהמקורי של Inte), מאוורר רגיל ועוד אחד של הספק, וכולם ממשיכים לעבוד.…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eyalkor,

לוח של asus p5q מעבד Q6600 זיכרונות OCZ RIPER DDR2 כרטיס מסך 8800GTS המחשב כול הזמן חם מאוד כאילו תנור מעבד על 50 מעלות וכרטיס על 60 פלוס אים אני סם את הכרטיס על פול הרזולוציה כעבור כמה דקות המחשב נופל מה נראה לך אפשר לעשות נ.ב יש לי מארז מקצועי של תרלמטק

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by LOL,

אתמול בלילה הכל היה בסדר, היום בבוקר שבאתי להדליק אותו הוא פשוט מסרב לעלות המאוררים פועלים, אבל הוא לא מגיע אפילו למסך פתיחה של הלוח אם, בנוסף אין גם שום ציפצוף או משהו כזה המסך תקין למישהו יש רעיון מה יש לבדוק\לעשות? תודה לעוזרים איפוס הלוח לא עזר הלוח הוא abit ip35

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  15. קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו ... ככה התקנתי את המשחק assassins creed עכשיו הפעלתי את המשחק הוא טען הראה סירטון כזה של הכניסה פתאום המסך נהיה שחור והופיע Out Of Range [מהמסך עצמו] והמחשב התחיל לעשות רעש בפעם השניה שניסיתי הוא רק נהיה שחור ועשה רעש זה מה שמצאתי בגוגל This happens when your screen resolution is set to something higher than what your monitor can display. For example, if your monitor supports resolutions of up to 1024x768 and your video card allows you to crank it up to 1600x1200, doing so will give you an error. Another reason you might get the error is if the refresh rate you selected a certain resolution is higher than what your m…

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. שלום, אני התחיל את הסיפור בקצרה מההתחלה. לפני מספר שבועות קיבלתי הארדיסק חדש של SAMSUNG התקנתי אותו , שמתי עליו ווינדוס וכו'. לאחר כמה זמן התגלתה לי בעיה של איטיות רצינים בכל דבר שנוגע למחשב .. לפתוח קיבצי RAR, להפעיל סרטים, ואפילו להפעיל את המסנג'ר דורש ממנו להתאמץ הרבה. הנחתי שהבעיה הייתה בHD בכלל עוד שהוא היה חדש אז פשוט חזרתי לחברה והחלפתי אותו. (כונן SATA) בזמן הזה חיברתי כונן IDE שהיה לי (שהוא גם יחסית חדש) והשתמשתי בו לזמן מה ובנוסף בזמן הזה קיבלתי HD חדש של WD.. שחבירתי בתור כונן שני.. והמחשב פשוט רץ מצויין ללא שום בעיות. שלשום פתאום קיבלתי מסך שחור בזמן שהייתי במחשב.. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס פשוט לא עולה. אני מקבל את המסך של הלוח בתחילת הפעלת המחשב, לאחר מכן מסך…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. Started by ImAllMostAwake,

היה לי 3 HDD במחשב הוספתי 2 חדשים יש לי 5 והוא לא קולט את כל ה5 אם אני מחבר אחד מהחדשים בנפרד הם עובדים

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by thebenjamin,

שלום חיפשתי בדביק ולא מצאתי... אני משאיר את המחשב שלי דלוק 24/7 ביום הוא עובד פיקס אבל בזמן האחרון אני לא יודע למה אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב שלי עשה ריסט... וזה אף פעם לא קורה ביום... ועוד משהו... יש לי לוח אם שבא עם REALTECK קראתי את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.10 ועדיין לא עובד למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by עובד,

שלום לכל החבר'ה פה.. יש לי בעיה כבר איזה חודש.. מהירות הקריאה/כתיבה מהכונן הקשיח נורא איטית עד כדי כך שבזמן שאני מחלץ סרט אני לא יכול לעשות עוד משהו בו זמנית, בזמן שאני פותח תוכנה כלשהי כל שאר התוכנות מתחילות לקרטע (המוזיקה בהפסקות והעכבר זז לא באופן רציף). למישהו יש פתרון שיכול להיות? נ.ב. אין לי הרבה פרטים כי אני לא בקי כל כך בתוכנות בדיקה אז אם למישהו יש איזה שהיא תוכנה אשמח לקבל ולבדוק איתה על מנת להביא פרטים נוספים..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by YEHUDA-P,

יש לי דיסק גיבוי חיצוני של מקסטור של 500 G שמחובר באופו קבוע ל USB אני בד"כ גם לא מכבה את המחשב, מידי לילה בשעה קבועה רצה תוכנית גיבוי. שמתי לב שמידי פעם יש במחשב בעיות שנובעות כנראה מהחיבור הקבוע של הדיסק החיצוני. היום המחשב נתקע אופן רציני וחיפש קובץ NTLDR , כאשר ניתקתי את הדיסק החיצוני הכל הסתדר. האם אני עושה משהו לא בסדר בחיבור הדיסק החיצוני באופן קבוע ? למה הדיסק החיצוני מציק למחשב ? האים יש דרך אינטיליגנטית אוטומטית שהדיסק החיצוני יתחבר רק בזמן הגיבוי ? תודה לכל למסייעים

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. Started by Henz16,

שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס לפני כמה ימים. ה-TV2000 RM. מהממיר אני מוציא RCA (אדום צהוב לבן) את האדום והלבן מתחברים למחשב - יש סאונד. הצהוב מתחבר לכרטיס, אך אין תמונה. מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Unicorn98,

שלום לכולם, ה-HDD הישן נשרף לי. קניתי HDD חדש, למרות שה-MoBo שלי הוא לא SATA native. קניתי מתאם PCI to SATA כדי להתגבר על הבורד הישן. ה-HDD עובד בסדר, הצלחתי לגרום ל-WinXP לזהות את הדיסק בהתקנה (באמצעות הדרייברים שהגיעו עם המתאם). הבעיה היא פשוטה, המחשב לא מוכן לעשות BOOT מהדיסק החדש. האם לא ניתן לעשות בוט במקרה הזה? הרי מה עוזר המתאם אחרת?? הבורד שלי ASUS P4S533-MX, ההרדיסק החדש Seagate Barracuda 320GB SATA, והמתאם הוא Dynamode שמבוסס על צ'יפ של VIA6421A. תודה לכל מי שיענה... (התעמקתי בפורום ובמדריכים שלכם, אגב).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bugo11,

התחלתי לפתוח קובץ גדול בווינראר והמחשב נכבה באמצע של הפתיחה ניסיתי שוב ועוד פעם נכבה... הורדתי את התוכנה s&m והמחשב נכשל בהתחלה בבדיקה של של המעבד והפסיק את הבדיקה... המחשב נכבה גם כשעשיתי memtest לבדיקת הזכרונות. רשום לי בתוכנה של האס אנ אמ best error detection is on higher cpu load. מה אני צריך לעשות ומה הבעיה בדיוק עם המעבד? המפרט amd 5000+artic freezer 9600gt כרטיס מסך 2g memory זכרון nzxt500w ספק דיסק קשיח 320

24. Started by L1ron,

היי אני לא שומע סאונד במחשב ושאני נכנס למנהל התקני הקול בעצם מראה שאין לי דרייבר... וכמובן שלפני זה זה לא היה.. נסיתי להתקין מהדיסק את הדרייבר מחדש.. אבל כלום לא קרא.. כאילו לא עשיתי כלום ואין באפשרותי לעשות שחזור מערכת ליותר מיום אחד מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  25. Started by motorola,

אוקי יש לי לוח של אסוס(p5gc-mx\1333) מצאתי עדכון לביוס הורדתי וכל מה שחסר הוא להתקין.. עכשו יש לי תוכנה כזאת שבאה עם הדיסק של לעדכן את הביוס ישר מהווידנוס בלי להיסתבך.. השאלה אם זה גם מסכן את הלוח שלי?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים