תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להביא לי אתר או אתרים להורדת דרייברים של sata יש לי מחשב מסוג gigabyte ודגם הלוח הוא GA-G31M-ES2L אז אם מישהו יוכל לעזור לי כי עבדו לי כל הדיסקים של הלוח והדיסקטים... אז מצאתי תאתר והכלל אבל לא רשום SATA http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#dl
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין Windows 10 אך משום מה ההתקנה לא מזהה את הכונן הקשיח שחיברתי אליו. כבל חשמל מחובר מספק הכוח לכונן וכבל SATA מחובר מהלוח אל הכונן. חשוב לציין שב-BIOS כן יש זיהוי של הכונן. ההודעה שמופיעה לי היא כזאת: “We couldn’t find any drives. To get a storage driver, click Load driver.” והמפרט שלי הוא כזה: Intel Core i7-950 Asus P6T SE Kingston HyperX 6GB (3X2GB) DDR3 Freezer 13 Pro 1000GB HDD Samsung SpinPoint מצורפת תמונה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק לא ממש חדש והוא בעל חיבור 15 פינים. אין לי במחשב חיבור כזה! זה יכול להיות? יש לי לוח אם asus a7n8x-x זה יכול להיות? והאם יש איזשהו ממיר מ15 פינים למשהו אחר שיתאים לי? תכוונו אותי בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח רגיל שחיברתי אותו באמצעות מתאם למחשב הנייד שלי עכשיו הוא הפסיק לעבוד מה שהוא עושה זה קולות כאלו של תעינה ואז המחשב מראה לרגע כונן F ואז הוא כאילו נופל והכונן נעלם דבר חשוב נוסף זה כשהוא מחובר רק לחשמל בלי כבל נתונים הוא עובד רגיל ולא עושה קולות מוזרים ניסיתי להקפיא אותו לא עזר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 ותמיד היו לי כ 3 תאריכי שחזור מערכת לאחרונה אין לי שום תאריך שחזור מערכת ומה שעוד יותר מוזר ליד המילים שחזור מערכת כפתאום תוב לי "ווינדוס 7" שזאת מערכת הפעלה הקודמת שהייתה מיזמן מה זה אומר כל הדברים האלה ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני פשוט לא מסתדרת עם הווינדוס של 2010 .... וגם לא באלי להתרגל אליו.... וניסיתי את ClassicShellSetup_4_3_1 וזה רק משנה את המראה החיצוני... בחנות מחשבים אמרו לי שהווינדוס של 2007 כבר לא אפשרי להתקנה, זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לשנמך מווינדואס 8 ל 7 בלפטופ בלי כונן דיסק אז מה שעשיתי זה יצרתי יואסבי עם הווינדואס...אחרי שביטלתי את ה uefi וכל השטויות האלו שהתווספו לווינדואס 8 המערכת נכנסה להתקנה אבל היא לא מזהה את הכונן הפנימי(ההארד דיסק) ואחרי שיטוטים הבנתי שזה כי יש בעיה עם להתקין את ווינדואס 7 דרך יואסבי 3. אז ניסיתי דרך הווינדואס ליצור מחיצה חדשה ואז להתקין דרך המערכת הפעלה אבל כשאני בוחר במחיצה שעשיתי הוא נותן שגיאה שהדיסק מנוהל בשיטת GPT או משהו כזה.למישהו יש רעיון איך להמשיך מפה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום! עריכה: חחח שמתי לב שיש לי בתמונה את הכרטיס מסך GTX260 שבזמן שהייתי פעיל בפורום נחשב לאחד הכרטיסים הטובים בשוק ... נשאיר את זה בשביך הצחוקים
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי הרדיסק 2.5 אינטש חיבור USB ללא חשמל. ההרדיסק לא מגיב כשאני מחבר אותו למחשב , הנורה נדלקת אבל ההרדיסק לא מגיב. יש לי שם מידע חשוב !! איך ניתן להוציא את המידע!!! כמו כן כמובן שניסיתי כבל אחר ומחשב אחר אך ללא הצלחה תודה על העזרה יוסי
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, כבר זמן מה שיש לי בעיה בהדלקת המחשב. אני צריכה ל"שחק" עם הכפתור לפעמים כמה דקות טובות עד שהמחשב נדלק. במקביל יש כמה מקשים במקלדת שהפסיקו לעבוד - אבל זה פחות מטריד אותי כי אני משתמשת במקלדת "חיצונית". הטכנאי האחרון שהייתי אצלו טוען שב- Vostro 5480 כפתור ההדלקה יושב על המקלדת, ולכן לא ניתן לתקן רק את מתג ההדלקה וצריך להחליף את כל המקלדת -ניסיתי להבין מתוך ה- owner manual האם כפתור ה-on/off אכן חלק מהמקלדת ולא הצלחתי למצוא שם תשובה. טכנאי אחר אמר שזו נשמעת בכלל בעיה בהגדרות של ה-BIOS. אני יותר נוטה להאמין שמדובר בבעיה של חומרה כיוון ששמתי לב שאם אני מטה קצת את המחשב או טופחת בעדינות על המכסה האחורי, כפתור ההדלקה מגיב מהר יותר. מה גם שהתק…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב נכבה ומתקשה להעלות את עצמו מחדש, כלומר מתחיל BOOT לשנייה וחצי ואז מתחיל שוב (כלום על המסך), צריך לנתק מהחשמל לתת לספק כח כמה שניות ורק אז עולה מחדש ביצעתי מוניטורינג (מצ"ב קובץ) ולא מצליח לפענח את הבעיה, נראה שלא מדובר בטמפ' של אף רכיב אציין, שפתחתי את המחשב, ניקיתי אבק, פירקתי את הכרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת אשמח לבדיקות מומלצות או אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לכוון אותי המון תודה מראש OpenHardwareMonitorLog-2021-05-18.pdf
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעיתים כמעט קרובות אפשר להגיד לפחות אחת ליום המחשב עושה ריסטרט+מסך כחול(זה קורה בעיקר בפעם הראשונה שאני מדליק את המחשב) המחשב בן פחות מחצי שנה אין עליו כרגע אוברקלוק.... באופן כמעט טבעי דבר ראשון הרצתי בדיקה בmemtest 86+ בדיקה של 10 וחצי שעות לא נמצאה אפילו לא שגיאה אחת בזכרונות המפרט זהו המפרט שמתואר בחתימה שלי הדיסק הקשיח בן פחות משלושה חודשים.... האם יכול להיות שהלוח אם נפגם או משהו כתוצאה מהפסקות חשמל?(והיו כבר לא מעט החורף) קשה לי לאמין שזה הלוח במיוחד ברמה ובגימור שיצרו אותו. נעשה במחשב אוברקלוק לפני 4 חודשים אבל החזרתי הכל למצב סטנדרטי וגם באוברקלוק שהגעתי כמעט 3.7 בסטפינג של 8 המערכת הייתה יציבה אחרי שהחזרתי למצב הסטנדרטי הרצתי בדיקות בs&m ובmemtest 86+ והכל …
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
סתם גלשתי ופתאום ראיתי את זה----->>>> http://www.terminal.co.il/asp/prodtype.asp?recorprod=1&prodtype=215&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1 נראה מעבד תוצרת סוריה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי נדלק ונראה שקיים מתח לכוננים הקשיחים ולצורב (אפשר לפתוח ולסגור אותו) אבל המסך לא מקבל שום מידע (הנורית מהבהבת כאילו המחשב כבוי). כך גם המקלדת והעכבר שלא מקבלים מתח כלל. מה יכולה להיות הבעיה? מה כדאי להחליף? חשבתי שזה הספק אבל הכוננים הקשיחים והצורב מקבלים מתח... יש הצעות? תודה מראש המיואש
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב 1055T לוח GA 880 UD3H כרטיס GTX 580 ובחודשים האחרונים התחילו להופיע לי הרבה בלשון הרשת BSOD (BLUE SCREEN OF DEATH( כשאשר התקלה המצויינת CLOCK WATCHDOG TIMEOUT . אחרי שיטות ברשת גיליתי שזאת בעיה באחת הליבות של המעבד בתוכנית מסויימת.. מאחר שלא התקנתי שום דבר חדש בחודשים האחרונים אני נוטה להאמין שזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים חזרתי לי מהמילואים ולהפתעתי המחשב נדלק מגיע לווינדוס(8.1 שחכתי לציין) עובד בערך דקה ואז אני מקבל את השגיאה.. אחרי פעמים רצוף שזה קרה המחשב פשוט סירב להידלק פשוט היה נשאר במסך שחור מכאן חשבתי שזה זיכרונות אז ניסיתי להדליק רק עם סטיק אחד (יש לי 4) וכל פעם הוא נשאר על מסך שחור. אחרי שעתיים של מנוחה ניסיתי שוב ועוד פעם מגיע לו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הוצאתי את הסוללה בכדי לאפס את הביוס בגלל שהייתה לי בעייה והבעייה נפתרה . והשאלה שלי כך: האם הוצאת סוללה אמורה לעשות נזק? האם צריך להגדיר את הגדרת ביוס או שאין צורך? וברגע שהמחשב עולה הוא רושם לי CPU ID 00050F משהוא יכול להסביר לי מזה? כי לפני הוצאת סוללה זה לא הייה תודה אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי במחשב הנייד שיחזור לנתוני יצרן הקשתי מייל לא נכון שכחתי הסיסמא לא יודע מה לעשות עכשין המחשב מנסה לשלוח שיחזור קוד למייל לא תקין שכתבתי בטעות במקום gmail כתבתי gmaii מה עושים Help !!!!!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
- 1 follower
-
-
אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE טעות נוראה מסתבר... או לפחות בנתיים. אז ככה: חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב. כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי. אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן. מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק S…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הנ"ל : מעבד 2.8G INTEL לוח MSI 865P זיכרון 1G קינסטון כרטיס מסך 6200 כשאני מפעיל משחק מסויים (קונג פו פנדה המחשב נתקע לי על ההתחלה ) יש לי בבית עוד מחשב שאיתו אין בעיות עם המשחק : מעבד XP2400 לוח של גיגהבייט כרטיס מסך AGP GS7600 זיכרון 1 גיגה הפעולות שעשיתי : פירקתי את הכרטיס מסך GS7600 מהמחשב התקין (AMD) והתקנתי אותו על האינטל הפלא ופלא הכל עובד אפילו רץ במחשב של ה MSI !!!!!!!! הדבר המוזר הוא שלקחתי את הכרטיס מסך הפשוט יותר (6200 ) מהמחשב ה MSI והתקנתי אותו על ה AMD 2400 והמשחק גם עובד !!!!!!!!! האם יכול להיות שהמחשב AMD 2400 יותר חזק מאינטל 2800 MHZ ?????? או שהלוח של MSI תקול ?????
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הורדתי שתי משחקים בביטורנט... ושניהם נתקעו לי ב98.9 אחוז וזה אומר שזה ממשיך להוריד אבל זה לא! מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תראו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא איך אפשר לעשות את זה אוטומטי????שיכנס לבד לשם משתמש שלי???
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי נייד חדש והוא הגיע עם חלונות 11 מותקן כבר. יש במחשב SSD עם 512 GB שהוקצו כולם למחיצה אחת (C, שעליה מותקן גם הווינדוס מן הסתם). אני רוצה לפצל מחיצות שיהיה לי 2 לפחות, האחת תשמש למערכת ההפעלה ודברים שקשורים אליה וכל שאר הדברים יהיו במחיצה השנייה. השאלה שלי היא האם בשביל שיהיו 2 מחיצות שונות לגמרי יש צורך לפרמט את המחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-