תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להפעיל את המסך והכבל השתחרר. כשחברתי אותו,המחשב כבה (כנראה קצר). הפעלתי מחדש וה-DVD ROM וה-CD ROM לא אותרו אצלי. בדקתי במנהל התקנים והם היו מסומנים בצהוב: "??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." הסרתי ואיתרתי מחדש אבל חזרה אותה בעיה. בפותר הבעיות לא מצאתי פתרון. מה לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום פירמטתי לויסטה ווהתקנתי קרייסיס והוא נותן לי את זה --- http://img221.imageshack.us/my.php?image=96331124az8.jpg והוא נתן את זה בקשר לעוד תוכנה שהתקנתי בקשר לעכבר..... :s05: מה זה אומר? מה לעשות? להוריד קרייסיס אחר? לפרמט שוב?.. ???
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! 8) קודם כל, אני רוצה לברך על האתר הנפלא הזה. מזל טוב, וקיפ אפ דה גוד וורק. עכשיו, חיפשתי בכל מקום כמעט דרייברים של Photomaker 3e אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי זה אנשים ששאלו על זה בפורומים (ללא תשובה, כמובן). אז חשבתי לנסות את מזלי עם החבר'ה הטובים פה. (חנופה תמיד עוזרת...(; ) אגב, הדרייברים לאקס פי, כמובן. (לא קשה למצוא כאלה למערכות הפעלה ישנות יותר). אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד!!! ;D ושוב, תודה!!! (סתם לתשומת לב...)
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט ושאני מדליק את המחשב אז גם הנורא של המצלמה נדלקת בלי שום תוכנה שקשורה אליה, פשוט המצלמה נדלקת ולא משדרת כלום, אפשר להפסיק את זה?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלשום עוד הצלחתי לצרוב, אבל עכשיו גם nero וגם win on cd לא עולות. הבעיה היא לא בעיית חומרה מכיוון שניסיתי לצרוב על win 2000 שמותקן בנוסף והצלחתי. אתמול התקנתי via 4 in 1 חדש, הייתכן והבעיה בגללו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90952258.jpg הןו גם עושה לי ציפצופים מישהו יודע איך אני יכול לעלות קובץ zip עם קישור לקובץ תודה ניסים
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שלי Yamaha YST-M100 אילו זוג רמקולי Desktop מצויינים שקניתי בזמנו מ=Plonter. ובכן אחד מהם נפך על הריצפה באדיבותו הרבה של החתול שלי.. כן כן... והכבל המחבר בין הרמקולים נתלש מאחד הרמקולים. בקיצור המחבר שלו אבוד! האם אתם מכירים (בבקשה!!! תגידו כן) סוכן / יבואן של Yamaha בארץ? משיהו שמייצג אותם ושאני אוכן למצוא אצלו חלפים מקוריים? זה בסה"כ כבל שצריך להחליף כי הרמקול בסדר גמור. אודה לכם על עזרתכם...! תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GEFORCE 7800GT EXTREAM של LEADTEK ושאני משחק MOST WANTED יש כל מיני קוויום כאלה על המסך משהו מאוד מוזר זה בטוח לא צריך להיות כך ... + משום מה המשחק לא רץ לי חלק יש לי כל 10 שניות תקיעות אם כרטיס כל כך טוב ממה יכולה להיות הבעיה ? אולי משהו לא בסדר אם הכרטיס ? תודה ענקית לאחד שעוזר לי אם זה !!!!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב לאחר הרבה זמן שהוא עבד. היום כשאני נכנס למחשב הוא נעצר במסך השחור. אני מכניס דיסק ווינדוס כדי לנסות שחזור (מה שלא הצליח). מנסה לפרמט ופתאום רואה שאין אפשרות כי המחשב לא קורא את ההארד דיסק. איך אני יודע שהוא לא קורא? יש לי שני הארדיסקים את הטרה וחצי הוא כן קורא ואת הרגיל לא (עם המערכת הפעלה). מה עושים במצב שכזה? השגיאה היא:
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני יושב לי על המחשב ומתחיל להריץ AD-AWARE פתאום אני שומע טיק (דומה לזה שיש כשמכבים את במחשב) ואז הכל קופא באופן עצבני אני עושה ריסט מנסה להריץ Diskeeper אותו דבר. נכנס ללחץ (ולכן הולך ו ) מפעיל את הTOOLKIT (הדבר הכי עצבני שהורדתי בחיים) אחרי וידוי שהבעיה היא לא בHDDים שלי ולא בזכרון אני שואל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש ומדי פעם כאשר אני מריץ משחקים כבדים (world in conflict, bioshock, half life 2 ep2) המחשב מתרסק. (שאני אומר מתרסק אני מתכוון שהמחשב עושה REBOOT ולא הכוונה שנסגר על ERROR ויוצא לWINDOWS) כמו כן יש לי Desktop Utilities של Intel שבמהלך משחקים מתריע מדי פעם על חריגה מהמתח של ה 3.3V (מגיע לפעמים ל3.550) נראה לי גם שיש לי בעיה של התחממות יתר. הכרטיס מסך יושב בממוצע על 65 בIDLE ובאיזור ה80 בעומס. וגם הDesktop Utilities מראה טמפ' גבוהות באיזורים מסוימים של הלוח הם (מעל 80) לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שלי היא שיש לי מארז גנרי מעפן עם ספק גנרי של 500W. אני שוקל להחליף ולקנות Antec Sonata III אבל לפני שאני זורק 800 שקל אני רוצה להיות בטוח שזו אכן הבעי…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מחשב התחיל להדלק בהזזת עכבר ולחיצה על מקלדת. בחיים לא הייתה לי את הבעיה .בביוס כל הפונקציות האלו על off גם לא שניתי אותם בחיים זה התחיל פתעום,זה רק הגדרה במערכת הפעלה בעקבות איזה וירוס אולי,power settings בקונתרול פאנל הכל על ברירת מחדל גם לא שיניתי שם שום דבר.אולי משהו ברגיסתרי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחיצה אחת בהארדיסק שלי מראה לאחר בדיקה עם disk doctor שיש 4170KB של סקטורים פגומים... רציתי לדעת אם יש דרך לבודד אותם ? לתקן אותם ? מה עושים..?.. אין לי אחריות ואין לי מושג למה זה קרה..
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חדש שקניתי וככל הנראה הוא תקול פיזית. לא גיליתי את זה עד שניסיתי לבצע לו גיבוי ותוכנת הגיבוי לא הצליחה לקרוא מספר סקטורים. ביצעתי בדיקה לדיסק עם תיקון של bad sectors וזה לא עזר. אני שוקל להחזיר את הדיסק ולהפעיל את האחריות אבל חושש לאבד את המידע (שוב, הגיבוי מסתיים עם הודעות שגיאה, כך שלא ברור לי אם ניתן יהיה לשחזר). יש לציין שבשימוש יומיומי לא נתקלתי עדיין בבעיות. השאלה שלי היא, האם ואיך אפשר לדעת ממספרי הסקטורים הפגומים איזה קבצים נפגעו (איזה קבצים יושבים על הסקטורים הפגומים) ?. כמובן שאני אהיה הרבה יותר רגוע אם אלו קבצים זניחים שלא אכפת לי לאבד. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה שהביוס לא היה עולה, אבל מערכת ההפעלה הייתה עולה. אז הוצאתי את הסוללה של הביוס, חיכיתי כמה דק והחזרתי. עכשיו אפילט הוינדוס לא עולה, מקבל מסך שחור. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כאשר אני לא משחק במשחק הכל עובד מצוין והכל טוב ויפה שאני מתחיל את המשחק הוא רק עולה ואז ישר כל פעם מסך כחול ולמטה כתוב physical memory dumped מה אפשר לעשות? המחשב לא חדש אבל לא גרטואה מימיי אברהם אשמח לדעת מה אתם חושבים אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום שלום, אשמח אם תגיע הגאולה(אני חדש פה אז מצטער שהפוסט הראשון כלכך דורש אבל זה מצב מעצבן ללא פתרון שאני אית שנים) נ.ב חיפשתי בדקתי ואז שאלתי צורב: CRX-225E 52/24/52 בעיה: לא מזהה דיסקים ריקים (אלא אם כן אני מכניס ומוציא מכניס ומוציא ובחורה הייתה נהנת מזה לפני הצורב) החלק המוזר: מזהה דיסקים עם מידע עליהם שום דיסק שניסיתי לא עבד שום תוכנה ואחרי חמשמאות פעם שאני מוציא ומכניס הוא מזהה ניקיתי את העיינית למרות זאת ברנש עם אותה בעיה): http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=33775&goto=nextnewest אותו צורב הארה: זה בעיה בצורבים, חיפשתי פתרון בכל מקום והתקנת תכנת צריבה חדשה כל פעם פתרה את הבעיה לזמן מוגבל מה לא עשיתי: לא עדכנתי את ה - firmware
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לתשומת לבכם, לפני שפרסמתי את הנושא הזה קראתי המון על הבעיה ועדיין לא קיבלתי פתרון לבעיה שלי. אז ככה, כשאני מחלץ קבצי RAR גדולים, בדרך כלל מעל 3-4 ג'יגה יש שגיאה, שמדברת על VOLUME, הכרך מקולקל... אני לא מפרט כי אני מתאר לעצמי שמי שיענה לי כאן כבר מבין מה השגיאה... בגלל הבעיה עשיתי : 1. פירמוט נקי עם ווינדוס 8.1 מקורי. 2. קניתי הרדיסק חדש (היחיד שעובד כרגע במחשב) 3. חבר שלי התקין אצלו CALL OF DUTY (שעבד חלק !) והביא אליי גם את הקובץ ISO וגם את הקבצים מחולקים לקבצי RAR, בחילוץ של הקבצי RAR קרתה השגיאה הרגילה ובהתקנה של המשחק גם הייתה שגיאה, שהקובץ דפוק... עשיתי את כל זה כדי לוודאות שאין בעיה בהרדיסק (קניתי הרדיסק חדש) והעתקתי ממנו את המשחק (כדי לוודאות שאין בעיה באינטרנט)..…
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש התחתי להרגיש איטיות במערכת, WINDOWS 2000. הבעיה רק התעצמה, וחשבתי שהWINDOWS נדפק אז פירמטתי רק את הכונן שעליו היה הWIN והתקנתי את XP. הבעיה רק גדלה. בדקתי בביצועים כמה זיכרון יש, וזה היה כמו תמיד 128 . RAM כאמור את הכוננים האחרים לא פירמטתי, וכיום קשה לי מאד להפעיל יישומים פשוטים כמו אינטרנט ואופיס, למרות שבעבר הייתי יכול לעבוד תוך כדי עם אינטרנט ICQ ועוד ביחד ללא כל בעיה. האם יש פה וירוס ועליי לפרמט את כל המחשב מחדש? זו בעיית תוכנה? בכל מקרה, יש לי דיסק של XP עם BOOT ואין לי DOS במחשב. למה כשאני מנסה לפרמט מWINDOWS את C וD (הWIN שלי על E) אני לא יכול ומקבל הודעת שגיאה שיש איזה קובץ פעיל כרגע שעליי לסגור ואז לפרמט למרות שכל היישומים סגורים. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני לפעמים נכנס לראות סדרות באתרים כמו free-tv-video-online.me cucirca.eu/ וכדומה. ובזמן האחרון אני מקבל כמעט כל פעם איזה malware שלוקח לי שעות אחר כך לחסל אותו. יש דרך *בוודאות* לראות סדרה / סרט בלי לקבל וירוס כלשהו? אני עובד עם מחשב לצורכי עבודה, אני לא יכול להרשות לעצמי שהוא ייפגע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני סובל מ-2 בעיות במשך שבוע, לדעתי הן קשורות אחת לשנייה. הראשונה, קשורה לרשת. אני משתמש ב-UTORRENT ומקבל את הודעה בשם an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full במשך שבוע, מה שאומר שאחריה אני לא יכול לגלוש, צריך להפעיל את המחשב מחדש, להתחבר ואז הכל בסדר. שמתי לב שזה קורה ר-ק אחרי 11-12 שעות, לא לפני. חיפשתי בגוגל על התקלה וניסיתי להחזיר את הגדרות ה-TCPIP לברירת המחדל, אבל אין שינוי. בעיה שניה, המחשב "מגמגם", מה שאומר שכשאני מנגן שיר או וידאו בזמן שאני משתמש בדפדפן, הקובץ מגמגם לכמה שניות, חוזר לנגן רגיל, שוב מגמגם ושוב בסדר. גם זה קורה רק לאחר מספר שעות חיבור ולא מיד. קצת פרטים על המחשב…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחי יש מחשב עם הארד-דיסק SATA יחיד והוא רצה לפרמט אותו, אחרי שהתגלו מס' בעיות תוכנה. אני מנבה לעלות את הווינדויס דרך ה- CD, אבל הוא לא מזהה את ההארק דיסק משום מה. ניסיתי להחליף חיבור SATA, אבל זה לא עוזר. מעבר לזה, אני כבר לא מצליח להעלות את הווינדויס, הוא כל פעם מראה לי מסך כחול. מה לעשות - יש מתח להארד-דיסק רק שיש לי הרושם שהמחשב לא מזהה את הארד-דיסק... לוח אם: ABIT NF-S, ביוס - Phoenix Awardbios
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-