תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי מחשב ישן אבל מספיק לשימושים שלי. לאחרונה יש לי בעיות עם המסך, המסך פשוט מפסיק לקבל אותות מהמחשב, המחשב ממשיך לעבוד אך לא ניתן לראות כלום במסך. יש לציין שהמסך תקין. זה לאשתמיד אני לא רואה כלום במסך. אני רואה ואחרי כמהב זמן הוא מפסיק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן אני במחשב נייד לנובו ומשום מה הצג מסך נכבה לאחר כמה דקות למרות ששיניתי בהגדרות שייכבה אחרי חצי שעה ויישן אחרי חצי שעה מישהו עזרה? יש לי וינדוס 10.
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בזמן האחרון יש לי מידי פעם בעיות בהדלקת המחשב, לאחר שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עצמו נדלק אבל המסך והמקלדת לא נדלקים (המסך נשאר בסטנד ביי והאורות של המקלדת נדלקים לשניה ונכבים מיד - כאילו שהם מפסיקים לקבל זרם). לאחר מספר רב של פעמים שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל הוא מועיל בטובו לעלות ומציג לי על המסך את ההודעה שבתמונה המצורפת. (יש לציין שאני לא מתעסק עם שום אוברקלוקינג). מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לראשונה פה עם שאלה לתותחים הכבדים: קניתי מחשב נייח HP מטורף יד שנייה מחברה והם שכחו לפרמט את המחשב. אין לי סיסמה למחשב ובטח יש תוכנה שיודעת לעשות זאת. שימו לב במחשב יש win pro 10 Enterprise שזה עולם אחר. הייתי נעזר בטכנאי אצלנו אבל הוא עסוק מאד. אשמח לעזרה, תודה, אמיר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפעמים המסך מתכבה בלי קשר עם המחשב מתאמץ או לא, ולפעמים בזמן משחק לפעמים סתם גולש באינטרנט המסך מתכבה ואין signal (עושה צליל שכיאלו הוצאתי איזשהו חומרה) והמאוררים על הכרטים מסך עובדים על 100%, המחשב שלי : 6700k Gigabyte GA-Z270MX-Gaming 5 HyperX ddr4 2133 24gb EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING, 08G-P4-6286-KR, 8GB Antec TP-650C תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד ישן של HP פתאום אין אור במסך, המסך מציג את התמונה אך היא חשוכה וכמעט לא רואים מה אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז חודש שלם שהמחשב עבד מעולה, פרמטתי אותו מסיבה כלשהי ושוב נהיה ריסטרט אחרי יום אחד שהוא דלוק ככה באמצע עבודה מה אני יכול לעשות? בעיה חומרתית אין לא במעבד, לא בכרטיס מסך, לא בספק כח ולא בראם, כל אלה עברו בדיקת מעבדה החלק היחיד שנשאר חשוד חומרתית הוא הssd אבל הריסטרטים לא היה בחודש שלם לפני הפרמוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לפני שלושה ימים קיבלתי מחשב חדש (ראו מפרט בחתימה), רק הפעלתי אותו והפתעתי לגלות שכבר אני צריך לפרק אותו עקב כך שהטכנאי הרכיב את כרטיס המסך בחריץ ה PCI-E הלא נכון (זה שעובד רק על 2X ולא זה שעובד על 16X). אז עכשיו, הייתי צריך לפרק את ה HD מהמגירה שלו ולהעביר אותו לתחתית המארז, בכדי שהכרטיס מסך יוכל לעלות למעלה ושיהיה לו מקום (כרטיס ארוךךךךך). ניתקתי את החיבורים שצריך, הזזתי, הברגתי, הידקתי, הכל הוחזר למקום ובנוסף(!!!) עבד כמו שצריך. אז התקנתי שני משחקים, שיחקתי, התרשמתי מהביצועים של המחשב, והכל עבד כשורה. לאחר מכן החלטתי לבדוק לאיפה המעבד שלי יכול להגיע ב OC: הורדתי HTT ל 3 וזכרונות שמתי על 133MHZ (מחלק 2/3), באס ל 205, Save To CMOS, ריסט למחשב, בוט, מסך טעינה ש…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש והייתי מעוניין לעקוב אחרי הטמפ שלו כדי לשמור עליו. הייתי מעוניין בחוות דעתכם על הטמפ האם הם סבירות ומה הגבול העליון שאותו לא כדאי לעבור? גם אם אין לכם כוח לענות שוב על שאלה כזאת אשמח אם תוכלו להפנות אותי לכתובת עם תשובה בנושא הנתונים שלי (לפי EVEREST ): AMD 3200 COMPUCASE 6A19 2 FANS 12 CM+ ARTIC SILENCER 64 DFI LANPARTY ULTRA X800GT 2 HDD Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF4 Series Temperatures: Motherboard 46 °C (115 °F) CPU …
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, עזרתי לחברה שלי שהיא מעצבת פנים ואדריכלית למצוא מחשב נייח מעולה אחרי המחשב הנייד המעפן שהיה לה. השגתי לה Autocad 2018 וגם Sketchup 2018 ובהתחלה זה עבד פיקס כשהיא הייתה מריצה רנדורים בתוכנות. לאחרונה המחשב התחיל להשתגע לגמרי אחרי שהיא מתחילה להריץ את הרנדורים בתוכנות, ובמקום רבע שעה, לוקח לזה כמה שעות טובות במקרה הטוב והמחשב לא קורס, בדקתי את צריכת הזיכרון והמעבד בזמן העבודה עם התוכנות ואני רואה ש 99% מניצולת המעבד הולך רק לתוכנה ואז כל המחשב לא זז בכלל. מפרט המחשב: מעבד: Core i7 8700k זיכרון: 16GB DDR4 כרטיס מסך: Geforce GTX 1050Ti זיכרון ROM: מגנטי של 1TB 7200RPM + 256GB SSD אני מנסה להימנע ממש מלפרמט את המחשב ולבזבז לי ולה את הזמן. תודה רבה! נ.ב המחשב נק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זו בעיה קצת מוזרה. כשאני שולח מסמך להדפסה במדפסת שלי ( Canon Pixma iP2000 ) אני מקבל הודעה שאומרת שהמדפסת לא מגיבה וכשאני מוציא את החיבור של המדפסת מ USB אחד ומכניס לחיבור USB אחר, פתאום היא מגיבה ומדפיסה. חשוב לציין שהבעיה החלה אחרי שהחלפתי את הלוח לחדש. כך שאין לי ספק שמכאן נבעה הבעיה. לדעתי הבעיה היא שהדרייברים ל USB לא הותקנו טוב או בכלל. לפי המדריך של הלוח כתוב כך: כלומר: הדרייבר של ה USB בדיסק כרגע לא מתאים ל XP ואני חייב להוריד SP2 (שמותקן כבר אצלי). יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, ולמדתי לחיות איתה. אבל זה נראה לי מגוחך שכל פעם שאני רוצה להדפיס אני צריך לשנות את החיבור של המדפסת. ואני חייב לציין גם שהבעיה היא רק במדפסת ולא בשום מכשיר אחר שמשתמש בחי…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להדפיס מסמך בלי צבע בשמוש רק בדיו השחור אבל התוכנה של המדפסת מבבקשת להחליף את הדיו הצבעוני שנגמר (ואני לא ממש צריך) ולא נותנת להדפיס את המסמך, אפילו שסימנתי באפשרויות הדפסה 'Black Ink Only', מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 8.1, אתם יכולים להתייחס כאל 8 רגיל. בכל מקרה, רציתי להסיר דרייבר בעייתי לעכבר והלכתי ל-msconfig והגדרתי מצב בטוח מינימלי. עשיתי ריסט למחשב, והמחשב היה תקוע כמה דקות על המסך של restarting, נראה לי קצת מוזר, כי יש לי כונן SSD עליו מותקן הווינדוס. אז אחרי כמה דקות התייאשתי ולחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. כשהפעלתי את המחשב, הכל נראה בסדר. אבל במסך הטעינה, שום דבר לא קרה. טוען, וטוען וטוען וטוען.... חיכיתי אפילו חצי שעה, כלום! אז שוב, הארד ריסט והדלקה, אותה תוצאה. עוד הארד ריסט, ואשף התיקון של ווינדוס נכנס לפעולה. ניסיתי הכל! סטארטאפ ריפייר - כלום ריסטור מנקודה לפני שלושה ימים - שגיאה, כותב שאיזה קובץ בשימוש (על ידי מה?! ווינדוס לא עולה) אני ממש לא רוצה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום כאן מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים שמתי לב כי הטמפרטורה של המעבד מגיעה לרמה מאוד גבוהה - בערך 98 (!!) מעלות ב-Real Temp לאחר כ-5 דקות ריצה של Prime95 במצב Small FFTs, כאשר ב-idle הטמפ' מגיעה עד 45 מעלות. המפרט שלי הוא: לוח Gigabyte X58A-UD7 מעבד Intel Core i7 940 עם היטסינק Thermaltake V1 AX ספק כוח Corsair TX750 זכרונות Kingston 6GB Triple Channel 1600MHz שני כרטיסי מסך NVIDIA GTX 460 1GB מארז Antec P183 ביצעתי את הדברים הבאים בניסיון (שנכשל) לשפר את המצב: 1. פתחתי את המארז וניקיתי אותו מאבק. יש לציין כי לא היה הרבה אבק מלכתחילה. 2. הוספתי מאוורר למארז מקדימה, כך שכעת יש שלושה: אחד שמכניס אוויר ושניים שמוציאים מאחורה ומלמעלה. 3. סידרתי את הכבלים כך שזרימת האוויר טובה יותר.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל החל לפני כמה חודשים שחבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו וקנה לעצמו במקום ה6800GT את ה7900GS לאחר חודשיים של שימוש רגיל בכרטיס קרה משהו מוזר למחשב . כאשר המחשב עולה לאחר מסך הPOST כשאמורה להגיע הטעינה של הוינדוס פתאום ניהיה מסך שחור והמחשב לא התקדם מעבר לטעינה גם ניסון כניסה לוינדוס במצב בטוח לא עזר וגם ניסיון התקנת וינדוס מחדש לא עזר כי אותה בעיה חזרה על עצמה כאשר ההתקנה של הוינדוס טענה קבצים עוד בשלב שצריך ללחוץ F6 בשביל להתקין SATA . לחבר שלי יש עוד מחשב בבית שכמעט זהה למחשב הנ''ל מפרטו של המחשב הנ''ל הוא AMD Athlon 64*2 3800 939 MSI Neo4 Platinum rev 1 (צ'יפסט Nforce 4U ) ג'יגה זיכרון ג'נרי אני חושב וספק ג'נרי של IVORY מפרטו של המחשב השני הוא AMD Athlon 64 30…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה למשל עכשיו התקנתי דריבר לכרטיס מסך והכרטיס נמצא אז הכול סבבה ואז אם אני עושה ריסט למחשב או שהמחשב עושה לבד אז הדריבר מתאפס וזה לא מוצא לי תכרטיס כאילו והכול איטי כזה אתם יודעים!! אבל הדרייבר כן נמצא בהוספה והסרה מה עושים? מה כול יום אני הצתרך להתקין מחדש דרייבר ? עכשיו אני בלי כרטיס מסך כאילו ההכול איטי כזה ואין לי כוח להתקין כי מחר אני הצתרך גם אני כרגע אם הדרייבר אבל שיהיה ריסט הכרטיס יעלם לי
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מקווה שזה באמת הפורום המתאים המחשב שלי בחודש האחרון מתנהג באיטיות נוראית. כשאני פותח סרט על המחשב לוקח לו כחצי דקה (בלי להגזים) לפתוח את הסרט וכנ"ל בדברים אחרים כמו פתיחת האקספלורר ואפילו תיקיות (!!) זה המפרט של המחשב : CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500 CPU Alias Conroe-2M CPU Stepping M0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz CPUID Revision 000006FDh Core Voltage 1.325 V CPU Speed: CPU Clock 2200.0 MHz (original: 2200 MHz) CPU Mul…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שלא יהיו קצרים יותר אבל בכל מקרה בכל פעם שיש קצר אני צריך לנתק את ה- Hard Disk ולחבר אותו ל- S-ATA אחר. מה שמוזר זה שרק במחשב שלי זה קורה ובמחשב אחר שיש בבית זה לא קורה. יכול להיות שמשהו במחשב לא בסדר? (ספק, לוח אם, הארד דיסק?) כי זה די מעצבן אותי לעשות את אותו תהליך שוב ושוב.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי (האמת שאח שלי משתמש בו) מחשב פנטיום 4 2.4, 512MB RAM ב2 סטיקים, כ.מסך Geforce 5200FX של ASUS, ולוח אם P4V533-MX של ASUS. המחשב מריץ WINDOWS XP המחשב פעם היה שלי, עד שלפני קצת יותר מחצי שנה הוא עבר לאחי כי קניתי מחשב חדש. עוד בזמן שהוא היה שלי, היו תקופות כאלה שבהן הוא היה פשוט קופא באמצע משחק. הייתי מנקה אותו מאבק מדי פעם, אבל הבעיה לא הייתה נפתרת. בסופו של דבר התקופה הזאת הייתה חולפת והוא לא היה נתקע יותר עד התקופה הבאה. זה תמיד היה סביל בעיני ולא טרחתי לדאוג לבעיה. לאחרונה, הבעיה צצה בשנית, הפעם כשאח שלי משתמש במחשב. היא נהייתה תכופה יותר ויותר ולעיתים קורה שאחרי 10 דק' משחק הוא נתקע (ומדובר על כל משחק שהוא, בין אם זה MAPLESTORY,MU ONLINE או NEED FOR SPEED …
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הנייד לא נדלק. הוצאתי ממנו את החלק שאליו נכנס המטען. מנסה להחליף אותו באחד חדש בתקווה שידלק. רוצים עליו בחנויות מחשבים 200 ש"ח. מאמין שב eBay אפשרי למצוא בהרבה פחות. על פי איזה שם אצטרך לחפש? זה מחשב נייד של לנובו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אוקיי.. זה יהיה קצת ארוך: לפני כמה שנים רכשתי מחשב מ - RSM. אחרי כשנה החלפתי לו ספק כי הספק היה אוברקיל לחלוטין 750TX במבצע למי שזוכר בזמנו (עבר לטובת מחשב אחר) והרכבתי עליו ספק 650TX V2. במרץ השנה מכרתי את כרטיס המסך המקורי 6870 ושדרגתי ל - 7950 OC windforce. כעבור זמן קצר המחשב החל לסבול מאי יכולת להתעורר ממצב שינה - המחשב היה עם נוריות דולקות, אך המסך לא היה מקבל אינפוט. בשלב זה לא יכלתי להתעסק עם לטפל בבעיה ופשוט ביטלתי לחלוטין את מצב השינה וחסכון אנרגיה כלשהם. כעבור כמה חודשים פניתי ל - TMS שם רכשתי את כרטיס המסך לבדיקה. הם בדקו אותו וישר אמרו שהוא תקול ואף יש לו מאוורר אחד שאיננו פועל כלל. הם החליפו לי מיידית את הכרטיס בכרטיס זהה אחר. חזרתי הביתה וכעבור זמן קצר גי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק במשחקים (בעיקר בחדשים) "נתקע" המחשב לאחר שעת משחק. כשאני אומר "נתקע" אני מתכוון לזה שנתקע המשחק, אני יכול לנסות להעלות TASK MANAGER, אבל מה שאני רואה זה רק עכבר שאפשר להזיז ולא יותר מזה. לא מגיע הTASK MANAGER והמשחק עדיין תקוע בFULL SCREEN. אני די משוכנע שזו בעיית התחממות בעקבות טמפרטורות הIDLE שיש לי במחשב, אבל אני לא יכול לאמת את זה כשהמשחק נתקע במסך מלא.. יש איזו תוכנה ששומרת את הטמפרטורות אוטומטית כל פרק זמן מסויים? ככה אוכל לדעת אם זו הבעיה. זה קורה בהמון משחקים גם כאלה שפעלו בעבר כמו שצריך. תודה מראש עריכה: עכשיו זה לדעתי סופית הכרטיס מסך שמתחמם יותר מידי.. מה שקורה זה שהמסך מפסיק לקבל אות מהמחשב אבל דברים פועלים.. נניח אם יש מוזיקה שאני שומע אז היא…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-