תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הקוראים, הבעיה, אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה חלונות 98 מהדורה שניה. החומרה שברשותי : מעבד: P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm לוח: Asus P4C800-E Deluxe כ.מסך: radeon 9500 64mb זיכרון: daul 256x2 400Mhz samsung דיסק קשיח: WD 10k rpm 36Gb Sata זה כל החומרה הרלוונטית, אם יש מישהו שחושב שצריך לציין עוד רכיבים, שיגיד ואני אציין. למה אני רוצה בכלל את 98 ? בגלל שיש כמה משחקים שלא תומכים ב XP ועוד כמה סיבות. בנוסף, אני רוצה להתקין אחרי כן גם XP , כך שיהיה Bootable choice. מה סדר הפעולות אשר בו נקטתי עד כה: פירמוט כונן C ( כונן יחיד חוץ מתקליטורים). במצב דוס, העתקת תקיית ההתקנה של win98se . התקנת המערכת הפעלה. איפה מתרחשת הבעיה ? בדיוק אחרי שההתקנה מסתיימת במלו…
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה במחשב עם ההארד דיסק שהמחשב לא מזהה והמחשב בכלל לא עולה עכשיו כשגם ניסיונות להתקנה מחדש לא צולחים. משהו מכיר חנות או אדם המומחה בתיקון מחשבים באיזור צפון ת"א? תודה עידו 052-8277556
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. הכל התחיל כשגיליתי מן הפרעות כאלו על המסך - זה קרה בעיקר כאשר עלו שני חלונות ויותר, וההפרעות נראות כמו מין סריקה מהירה לרוחב המסך בצבע לבן (האם לזה הכוונה - ריצודים?). הייתי מניח שזו בעיה במסך אבל כל עליית החלונות, תמונות, תוכנות ובכלל כל מה שקשור בתצוגה - נהיה אטי להחריד. המחשב נקי לחלוטין מרוגלות, וירוסים ושאר מציקים. פתחתי וניקיתי את כרטיס המסך (מובנה). ו...שום דבר לא עוזר. האם לפרמט ? האם הלך כרטיס מסך ? זקוק מאוד לעזרתכם. INTEL CELERON 4 1700 ECS P4VMM2 VIA VT8751 כרטיס מסך: S3 PROSAVAGE DDR 86C420 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( :'( אני עובד עכשיו על Windows XP PRO אני רוצה להתקין אחרי הפירמוט Windows XP ו-Windows 98 אז השאלה שלי היא האם אפשר להתקין את שניהם על אותו Hard-Disk יש לי עוד בעיה: לא הצלחתי לפרמט את D, יצאה לי הודעה: אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל כלי שירות לדיסק או מתוכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג החלון כלשהו. לאחר מכן נסה שוב לבצע אתחול. ולא פעל לי שום כלי שירות לכונן והתוכן לא היה מוצג בשום חלון. מה לעשות??? בתודה מראש ניצן אגלמז Nitsan Aglamaz מצטער על שתי הנושאים שפתחתי אבל המערכת שלי התמוטטה ולא ידעתי עם זה שלח!
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום רב, אתמול קניתי צורב DVD, חיברתי אותו, הכל הלך חלק. הבעיה היא ככה, המחשב לא מזהה את ה-CD ROM ב-"מחשב שלי": בניגוד לכך, הוא כן מזהה את ה-CD ROM במנהל ההתקנים: אשמח לקבל עוזרים, מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP8600. בימים האחרונים אני מקבל הודעה "סריקה למחשב אינה זמינה כעת" והמדפסת לא מתקשרת. כיבוי והדלקת המדפסת פותר את הבעיה אך אחרי זמן מה היא מופיעה שוב. המדפסת מחוברת לרשת דרך הראוטר ובעיה זו מופיעה בכל ההתקנים הקשורים לרשת כולל האלחוטיים שבהם. למישהו יש מושג מה פשר בעיה זו ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER Extensa 5630 אתמול ראיתי משחק הוקי-קרח שמשודר באינטרנט במחשב וחיברתי אותו ביציאת ה hdmi שלו ל lcd בסלון. לאחר מספר דקות המחשב קפא ונתקע.לחצי על כפתור ההדלקה לחיצה ארוכה וכיביתי. לאחר מכן שהדלקתי אותו שוב הוא עצר בביוס,אמר לי את החומרה שמותקהת בו ואמר שיש error ואם אני רוצה f1 להמשיך ואז כבר שמגיע המסך עם הכיתוב ACER הוא נתקע,יש למעטה סקלה כזו עם פס כחול והוא נתקע בערך אחרי 3/4 דרך. מעבר לכך יום קודם גם ראיתי סרט באותה הדרך דרך המחשב לטלוויזיה,ואני לא יודע מה חשבתי לעצמי אבך פשוט ניתקתי את הטלוויזיה ולחצתי על לחצן הכיבוי ואמרתי לעצמי טוב המחשב יעלה מחדש והוא לבד יסדר לעצמו את הפלט של התצוגה כי כבל ה HDMI מנותק. אך זה לא קרה והוא בכלל לא הגי…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מדבר מבית של חבר. מה שקרה שאתמול שמתי את המחשב להורדה ופתאום הייתה הפסקת חשמל והמחשב נפל. שהדלקתי אותו הוא פתח את הביוס והוא דורש סיסמא כדי להמשיך . ניסיתי כל מיני אני לא יודע מה לעשות עכשיו...... אם משהו יודע איך לפתוח את הסיסמא הזאת אני מאודדדד מאוודדדד יודההה לו
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מדפסת של HP דרך ה Wi-Fi ההוראות שלהם הם להתחבר דרך תפריט ה Wi-Fi כמו כל חיבור כזה, לכתוב קוד שהם נותנים, ולאחר מכן "פתח דפדפן, הזן את כתובת ה-IP מדף סיכום הרשת, והקש על Enter. דף שרת האינטרנט המשובץ (EWS) ייפתח. - לחץ על הכרטיסייה עבודה ברשת, ... ...." בפועל כשאני מנסה לכתוב את הIP בשורת החיפוש, נפתח לי דף שכותב "לא ניתן לגשת לאתר זה" ואחרי זה כתוב שהמספר IP שלי סירב להתחבר [כדאי לנסות: לבדוק את החיבור * לבדוק את שרת ה-Proxy ואת חומת האש] אשמח מאוד אם מישהוא יכול להדריך אותי מה אני אמור לעשות
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
בדקתי וניסיתי אני חושב הכל... בדקתי זיכרון... מעבד... כרטיס מסך... ,חשבתי שזה התנגשות של דרייברים אז אפילו מרוב ייאוש פירמטתי וזה עדיין חוזר על עצמו... :'( אין לי מושג מה זה אבל המשחק או המחשב ממשיך לעבוד אבל פשוט המסך פיתאום מאבד קשר ונכבה.... ויוצא מצב שהוא מנסה להראות תמונה מחדש ואין פשוט... יוצא מין מסך שחור מהבהב... למישהו פה יש מושג איך אני יכול לבדוק את זה???? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הלוח הוא: SE440BX-2 והוא של חברת INTEL הינה קישור לאתר של אינטל כדי ליראות את הפרטים על הלוח.. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_mem.htm רשום באתר ככה 168-pin DIMMs with gold-plated contacts 66 or 100 MHz SDRAM Non-ECC (64-bit) and ECC (72-bit) memory 3.3 V memory only Unbuffered Single- or double-sided DIMMs in the following sizes עכשיו השאלה שלי היא כזאת.... האם אני יכול לשים על הלוח זיכרון של 128 מגה SDRAM במהירות של 133 ?? האם זה יעבוד? (אם זה יכול לעבוד במהירות של מאה לא אכפת לי העיקר שיעבוד) ועוד שאלה.. יש שם זיכרון כבר של 64 מגה במהירות 100 הרץ ...אז האם אני יכול לשים זיכרון של 128 מגה במהירות של 133 (בהנחה שוב שאפשר ואפילו אם…
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב אז ככה השגתי כרטיס מסך אם VIVO עכשיו יש אפשרות לחבר את הממיר לכרטיס מסך וסוף סוף לראות טלויזיה?? הכרטיס הוא TI4600 של MSI יש למישהו הדגמה מה עושים? גם באיך להתקין את התוכנה ואיך לפתוח את זהד רך התוכנה?
-
שלום לכולם יש לי לפטופ של alienware , על הדרך , אל תתקרבו לחברה הזו - יש להם בעיית חימום ידועה וכבר יצא לי שהחלפתי כ.מסך לאחרונה הלפטופ לא עולה , התחלתי לבדוק כל חלק במחשב - בתחילה סוללה של הביוס , זכרונות , דיסק קשיח מה שקורה זה שהמחשב נדלק , לפעמים מראה את הסימן של הביוס ולפעמים רק מסך שחור , מצפצף ומאתחל את עצמו שוב ושוב שמתי את המחשב אצל טכנאי שטוען שהלך הכרטיס מסך אך מה ההגיון אם הוא מראה צג לפעמים ? יכול להיות שהכרטיס מסך עדיין נדפק? (הוצאתי את הכרטיס ואין עליו סימנים של שריפה) אני שואל את כל זה כי אני יכול להזמין כרטיס מסך בסביבות ה 70 דולר ,ואם זו הבעיה אני מוכן להשקיע את הסכום בשביל להחזיר אותו לחיים
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, השמע אצלי במחשב הפוך, ז"א שאני שומע את ימין כשמאל ואת שמאל כימין (כן כן אני שם את האוזניות בסדר גמור) ברשותי כרטיס קול asus rog xonar phoebus , זה ככה גם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם. הלוח אם שלי הוא asus p8z68-v. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? אני מעדיף שלא לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו מס בעיות, כל פעם שאני רוצה לשחק באיזה משחק המחשב עושה restart. הבעיה התחילה במשחק COD:MW2 ( זה קרה לעיתים רחוקות ), בחלק מהמשחקים האחרים זה לא קרה אבל במשחק BF:Bad Company 2 זה קורה כל הזמן ז"א שאני לא יכול לשחק בכלל. נסיון לפתור את הבעיה: * הרצת תוכנת העמסת מחשב Everest-Stability Test - לא קורס * הרצת 3DMark קורס ( בעבר לא קרס ) * שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר - והכל עבד מעולה ז"א שהמחשב לא קרס. החלפתי משחה למעבד ( המעבד על 20-40 מעלות ) * כאשר המחשב לא במצב משחק הוא לא קורס. * הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן * ניסיתי אפילו להתקין מחדש את Windows המפרט של המחשב רשום אצלי בצד. מריץ Windows 7 -Ultimate 64B נ.ב מה שנשאר לי זה רק הלוח אם שיכול לעשות בעיות, א…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
של XBOX? אחד עובד יופי...וכאשר אני מחבר את השני שתיהם מפסיקים לעבוד
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר של הac97 אבל אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ...למישהוא יש מושג ?
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן. יש לי P4 עם 256 זיכרון PC 800 RDRAM לוח אינטל ומאיץ GEFORCE 4 MMX 440 הפעלתי את UT2003 ודבר ראשון שראיתי חוץ מהגרפיקה המהממת זה שיש קפיצות במשחק כל הנוף [הרים ושטויות] לא נראה חלק לא שיחקתי עם ההגדרות הגרפיות של המשחק ואין לי OC על הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי חברים אני לא יודע מה קרה, אבל מאתמול כל כמה דקות ההודעה הבאה קופצת לי: (צרפתי לנושא את התמונה) D זה הכונן החיצוני אני לא יודע למה המחשב החליט שאני צריך לעשות את זה.. גם אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכבל USB כמה פעמים הוא החליט שזה בסדר, ואחרי שעה שוב ביקש שאפרמט יש איזשהי אפשרות לסדר את העיניין בלי לפרמט? יש לי עליו גיבוי של כל החיים בערך.. תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום. כל פעם שאני מדליק את המחשב. בדיוק לאחר שהמחשב עושה post. הוא עושה ריסטרט. ויש לציין שהמאוורר של המעבד חדש והוא עובד. המחשב נייח. קצב הביט 32. תודה
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה בחריצי ה USB. את המקלדת והעכבר האלחוטיים הוא מזהה והם עובדים. מדפסת וסורק משולב גם כן עובד. אך כל שאר האמצעים כולל DOK,MP3, מצלמה, נגן וידאו נייד, לא עובדים. בכולם מתקבלת הודעה של USB DEVICE NOT RECOGNIZED. התקנתי דריברים של לוח אם, ניסיתי חריצים שונים, ובכולם אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שהסיבה שהיטמן 2 לא פועל היא הכרטיס קול שלי. לאחר שהסרתי את הדרייברים זהפעל מצויין, ולאחר שהתקנתי אותם שוב זה כשב לי EROR והעיף אותי משהמשחק. הכרטיס זה CREATIVE VIBRA 128 . ויש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של קריאטייב. מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי תקופה של כמה חודשים קריסות של המחשב. בהתחלה זה היה רק תוך כדי משחקים ועכשיו זה כבר אקראי. ניסיתי לחפש פתרון בגוגל אך לא מצאתי. עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים של הכל, מחקתי את כל הדרייברים ב SAFE MODE והתקנתי מחדש אפילו הלכתי רחוק עד כדי פרמוט המחשב לגמרי. כלום לא עזר. צילום של השגיאה: הID משתנה הוא לא כל הזמן 3, לפעמים 0,1,2 כל מיני. מפרט: CPU: AMD Ryzen 7 5800X (Vermeer, VMR-B0) 3800 MHz (38.00x100.0) @ 3593 MHz (36.00x99.8) Motherboard: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) BIOS: 2803, 04/27/2022 Chipset: AMD B550 (Promontory PROM19 C) Memory: …
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-