עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xytkhi,

היי אולי באיחור מה, אבל מתלבט אם כדאי לעשות סוויץ, ולהחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי [ WIN7 32 BIT ] למערכת 64 ביט ? אם זה יתן שיפור בביצועים, מהיר יותר במשחקים וקריאה כתיבה ? האם יש חסרונות, במה זה מתבטא?עיקר המערכת שלי : asus p5q pro e8400hd4830 ללא OC מה אתם אומרים ? תודה רבה (-: אגב, חשבתי גם להוסיף עוד סטיק לזכרון, אולי 2 גיגה, כמה זה יסייע והאם לא יהווה "צוואר בקבוק" עם הנתונים הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by azarzar15,

בעיה במחשב האודיו אצלי כאשר לאחר חודש של חיפושים מסתבר שללוחות אם של ג'יגהבייט יש בעיה עם כרטיסי הקול הפנימיים של RME גיליתי את זה רק אתמול בטופיק גדול בפורום של RME כאשר מס' משתמשים בעלי הכרטיס קול הזה ולוחות אם שונים של ג'יגהבייט חווים בעיה שהם שומעים את המחשב דרך המוניטורים או האוזניות מזאת אומרת שומעים את המחשב שומעים את העכבר זז או אפליקציות מסוימות שמופעלות ורצות במחשב בקיצור חרא למחשב אולפני גם אצלי קיימת הבעיה, חלקם הגיעו למסקנה לאחר הרבה חיתוכים במחשב שיש בעיית אדמה בלוח אם עכשיו השאלה היא אם יש משהו שניתן לעשות כדי לפתור את זה מבלי להחליף את הלוח אם ואם כן אז כמה זה באמת מסובך או מסוכן להחליף אותו זה הלינק לטופיק בפורום http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.ph…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by orior,

שלום לכולם. אני אתחיל במפרט מחשב שלי בשביל שניתן יהיה להבין את רמת העומס על המחשב. Athlon xp 1800+ Gigabyte 7vtxp 256 DDR Geforce 4Ti4200 Inno3D Audigy Platinum 5.1 (פנימי עם הפאנל הקדמי) Maxtor D740X 60GB Maxtor D740X 80GB צורב HP ישן מחובר לכרטיס SCSI Tekram CDROM סטנדרטי ישן פלופי מארז ג'נרי ספק ג'נרי 450W המחשב הנ"ל אצלי כבר שנה וחצי, ומאז כבר הספקתי להחליף לו ספק ששבק חיים פעמיים. עכשיו אני בשלישי שעובד כבר בערך 4 חודשים, ואתמול המחשב פשוט נתקע בעלייה של הווינדווז בפסים. כלום לא עזר. גם SAFE MODE לא עלה, וגם LAST GOOD KNOWN SETTINGS. התקנתי ווינדווז על הווינדווז המחשב עלה, ואחרי כמה ריסטרטים שוב הגעתי למצב שבפסים המחשב לא רק שנתקע אלא, פשוט רואים את המסך של הפסים במע…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  4. אני מתגורר בארה"ב ושולח מכולה עם ציוד לישראל, ברשותי מחשב נייח (מבוסס i5 ו 16 ג'יגה זכרון) שאני תוהה האם יש סיבה מדוע לא לשלוח אותו במכולה לישראל (ולהמנע מרכישת מחשב חדש בישראל). עלות השילוח לישראל היא זניחה, מכיוון שהנפח בטל בשישים לעומת הנפח הנשלח בכל מקרה. 1. ספק הכוח של המחשב הוא 100v-240v, האם צריך לבדוק עוד משהו לטובת התאמה לישראל? 2. האם כדאי לפרק את הדיסק הקשיח (2TB, לא SSD) ולעטוף אותו בנפרד, או שהוא דווקא מוגן יותר שהוא בתוך המחשב העטוף? 3. את הסטיקים של הזכרון כדאי לפרק או לשלוח כאשר הם בתוך המחשב? 4. ברשותי גם מסך AOC E2770S שעולה בסביבות 300$ שמתאים ל 100v-240v - האם יש סיבה לא לעטוף היטב ולשלוח? 5. אותה השאלה בנוגע…

5. לאחר הבעיה שהלוח אם שלי (MA 770 ud3 לא עלה . ) קניתי אחד חדש רק את הגירסא החדשה שלו (rev 2.1) . הבעיה היא שאני עדיין לא רואה כלום . יש לי חיווי של ה- PC SPEAKER - ציפצוף ארוך - לפי הספר של הלוח אם זה אומר שהכרטיס לא מוכנס טוב . אבל הוא טוב בדקתי כבר מליון פעמים ועכשיו הכל מחובר מחוץ למארז (כמובן עם מבודד ללוח אם ) אז אני לא מאמין שמשו מפריע לכרטיס מסך להיכנס עד הסוף. יש לי עוד כרטיס מסך שגם איתו בדקתי והוא לא עובד (אחד HD 4850 מחובר אליו מתח מהספק, השני 3450 לא צריך בשבילו מתח מספיק לו מתח מהסלוט ). חיווי נוסף שקיים - המאוורר של הכרטיס מסך פועל מהר ואז מאט את המהירות וככה חוזר - עובד מהר ואז לאט ... ושוב ושוב ושוב . מישו נתקל בבעיה ? נ.ב 2 כרטיסי המסך תקינים והלוח חדש.

6. בנוסף תוכנת Hard Disk Sentinel מציינת כך : There are 22 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. 111 errors occurred during data transfer. 22 errors reported during write to the device. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems. More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php It is…

7. Started by ORrrr,

אני משתמש בתוכנה SpeedFan ודרכה אני מתבנון במתחים. כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא האם שאומרים מתחים יצבים הכוונה ל 100 אחוז שהם לא זזים לא משנה באיזה קנה מידה למשל מתח הליבה כמו שאני רואה אותו פעם 1.79 פעם 1.81 ומשתנה מדי פעם 3.3 וולט לא ראיתי שמשתנה כל כך 5 וולט הוא משתנה בין 4.90 ל 4.95 וה 12 ראיתי משתנה לפעמים מ 12.66 ל 12.79 או משהו כזה.. ה 5 משתנה די תכופות זאת אומרת שלפעמים אפילו כל כמה שניות הספק שלי הוא CODEGEN 300W ואני משאר שמדובר בספק ג'נרי ובנוסף למפרט שלי יש לי עוד שני מאוררי מארז מחוברים. אשמח לקבל תשובה בהקדם.. תודה מראש. אם יורשה לי להוסיף נתקלתי לא פעם אחת ברעש מתוך המארז שכאילו משהו מתנתק ושוב חוזר וזה תוקע לי את המחשב למאית שניה.. אני מבין שמדובר בספק,…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  8. יש לי אחריות אליו ואני רוצה לדעת לפני שאני שולח שלא יהיה סתם הבעיה היא שאחרי שהכרטיס עובד במאמץ כמה שעות (שעתיים שלוש בערך) הוא מפסיק להגיב, התצוגה במחשב וקורסת ולפעמיים גם אני מקבל את המסך הכחול של הקריסה חשבתי שאולי משהו בתוכנה דפוק אז פירמטתי את המחשב ואבל הבעיה ממשיכה אז אני די בטוח שזה משהו בכרטיס מסך עצמו עכשיו שמעתי שיש תוכנות שבודקות את הפעולה של הכרטיס מסך עצמו בזמן מאמץ אז הייתי רוצה לבדוק אז זה כדי להיות בטוח שזה באמת בעיה בכרטיס עצמו או שאולי אתם מכירים דרך יותר טובה לבדוק את זה אני אשמח מפרט המחשב: Win7 64 Bit 4GM RAM Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost Intel 3470 Quad Core i5 Gigabyte GA-B75M-D2V Retail Seagate 1TB 3.5" Sata3 7200 64MB Seasonic PSU 500W Activ…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  9. לפני כחודשיים קיבלתי BSOD ראשון לא ייחסתי לזה הרבה חשיבות עכשיו זה קורה אחת לשבוע שבועיים באקראיות לפעמים שהמחשב דולק בלי תוכנה או משחק או כל דבר אחר. אתמול פירמטתי את המחשב וכבר קיבלתי קריסה ראשונה בפיענוח של קובץ הDUMP רשום שהבעיה היא nvlddmkm.sys לפי מה שבדקתי באינטרנט הכל מצביע על הכרטיס מסך, בעיית דריברים שללתי בגלל הפירמוט של המחשב. יכול להיות דבר כזה שהכרטיס גוסס לאט מכיוון שהקריסות קורות יותר ויותר? אין ארטיפקטים הטמפרטורה במצב רגיל כ 45 מעלות, שאימצתי אותו בעבר קיבלתי ארטיפקטים והטמפרטורה קצת חרגה קרוב ל 100 מעלות גם קיבלתי הרבה שגיאות, האם הגיע הזמן לכרטיס חדש?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by itay93,

טוב כשאני מדליק את המחשב המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר בכלל ורק הנורה האדומה נדלקת ולא הירוקה מה יכול לגרום לבעיה הזו? אני מצטער שאני לא ממש מובן

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by yoss,

מסיבה כלשהי אינני מסוגל עוד לבצע לכידת מסך (חלונות 2000 SP3) נראה כאילו מערכת ההפעלה איבדה את האפשרות הזו, מאחר ותוכנות לכידה צד שלישי עובדות (בדקתי עם http://www.americansys.com/download.htm)

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by Sol Fisher,

היום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש, וכשרציתי להעלות אליו קבצים גיליתי שה-Seagate 1.0TB 64MB SATA 3 Barracuda שלי לא מגיב. הוא קיים, ומחובר, אבל לפי המחשב אין דבר כזה והוא פשוט לא מופיע. למזלי יש לי SSD כדי שאוכל להתקין עליו את מערכת ההפעלה. לא אני חיברתי אותו, אלא קיבלתי את המחשב מ-TMS בנוי לחלוטין. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by eli aharoni,

לאחר התקנת ווינדוס 7 המסמכים שאני מקבל נפתחים בגיבריש, אציין ששפת המחשב והאזור הם בעברית!! . האם יש איזו שהיא תוכנה להמרת קבצים מגיבריש לעברית ? אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  14. זה קרה לי לא מזמן.. אני חושב שכרטיס מסך הלך... אבל אני צריך חוות דעת... כשאני משחק אחרי איזה 5 דקות.. המשחק נתקע.. (כל משחק כבד).. ואז פתאום יש לי מלא דברים כאלה על במשחק.. לדוגמא.. תמונה מהמשחק Half Life 2 .. ועוד אחת למישהו יש עצות? אולי אבק? הכרטיס נדפק? חיבורים לא טובים? נ.ב. הבעיה מופיע רק במשחקים.. על שולחן העבודה זה לא מופיע.. אשמח לקבל עצות...

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by shlomoreuven,

עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. אוקיי אז ככה במשחקים המחשב שלי נתקע לא יודע...זה הרבה קורה לי שאחרי שאני מתקין משחק ומשחק בו באמצע נתקע המחשב..לא יודע להסביר את זה אולי הבעיה היא בכרטיטס מסך? כי אני די חושד בו...אולי הוא מתחמם יותר מדי יש לי ati readion 9600Xt p.4 2.6Ghz 512Mb אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה הפעם זה קורה בRIDDICK אבל זה קרה גם בדום 3 וזה בעיקרון 2 הדברים האחרונים שזה קרה בהם...

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by zbabit,

שלום לכולם ותודה למגיבים מראש. המודם המותקן אצלי במחשב הפסיק לעבוד באופן פתאומי.(לא מחייג) הוחלף מס' פעמים למודם של מוטורולה, אינטל, ומס' מודמים נוספים, מה יכולה להיות הבעיה. מפרט: לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLONE 3800 במחשב אחר על אותו קו המודם תקין

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  18. חברתי את המחשב לטלויזה הכל היה בסדר חוץ מזה שלא שמעו כלום בטלויזיה... אז אחרי זה שיחקתי עם הכבל של הרמקול (הרמקולים שלי מתחברים למחשב עם USB דרך סאבוופר) ו איכשהו שהכבל יו אס בי היה מנותק שמעו ברמקולים של הטלויזיה... ראיתי לי כמה סרטים.. היה פצצות.. קיץ קץ היום אני בא בסבבה מדליק את המחשב מוציא את הכבל יו אס בי של הרמקולים במחשב.. ואז שאני בא לשומע משהו הוא אומר לי ככה: הודעה שגיאה: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers..... שחקתי פול עם הכבלים.. נסיתי לשים אוזניות וכל מיני שטיות... אבל עדיין לא שומעים כלום וזה עושה את השגיאה הזאת... אז חברה בבקשה תעזרו לי ... דחוף! תודה !

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  19. שלום אני צריך דרייברים לכרטיס טלויזיה של lifeview נראה לי שזה 98 fm ל-windows xp יש תוכנה שאפשר להקליט איתה מהכרטיס טלויזיה למחשב? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by Bose,

קניתי עכשיו הארדיסק 250 ג'יגה סיגייט ברקודה SATA. הכנסתי את ההארדיסק לסלוט שלו, חיברתי את הכבל SATA בינו לבין הלוח וחיברתי אותו לספק. המוכר מחשבים הנחמד בחנות הסביר לי איך אני אמור לאייש אותו דרך ה-XP PRO אבל אני לא בדיוק זוכר מה הוא עשה. אפשר בבקשה הסבר איך אני מאייש אותו? תודה.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by moping,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 1525 היה לו דיסק קשיח 120 G התחיל להרעיש עד שנדפק רכשתי קשיח 500 GB והוא אינו מזוהה יש למישהו כיוון שינוי הגדרה או כל דבר אחר שיסייע ? מה גם שפתחתי את האריזה ואיני יכול אפילו להחזיר אותו לחנות! המון תודה!

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by amit1242,

היי,עכשיו אני פותח את ה"מחשב שלי" ואני לא מוצא את הצורב... פתחתי את המחשב,כל הכבלים מחוברים...ניתקתי וחיברתי והוא כותב "ההתקן של הצורב נכשל" מה לעשות? הצורב הוא LG H20...צהוב.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מנסה לחבר את המחשב שלי בעל כרטיס המסך ATI RADEON 5850 למסך הטלוויזיה שהוא FHD ותומך ב1920X1080 כאשר אני מגדיר במחשב 1920X1080 אני מקבל בטלוויזיה NO SINGAL. כשאני מוריד את הרזולוציה ל 1280X720 רק אז אני מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אפילו במחשב רשום לי על המסך טלוויזה שלי LG ש 1920X1080 RECOMMENDED . בגלל הבעיה הזו אני לא יכול אפילו לעשות DUPLICATE לשני המסכים כי ההגדרות הטבעיות של שניהם הם 1920X1080. מה אני עושה כדיי לגרום לכך שאני אראה בטלוויזיה בהגדרות FHD ?? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by J0HNiE,

אז ככה הבעיה שלי מתחילה כבר למעלה משנה הכל התחיל כשאני מדליק את המחשב והווינדוס מגיע לשולחן עבודה הוא נתקע לכמה דקות בהתחלה התעלמתי מזה ואז זה גם הגיע לבעיה במשחקי רשת ששם המשחק היה נתקע ל10 שניות בערך ואז חשבתי כבר אולי זה בעיה בכרטיס רשת היה לי (3COM) אז קניתי אחד וחדש וזה עדין אותו דבר בדיוק אז פירמטתי את המחשב וזה עדין לא הסתדר! כמה שבועות אחרי זה קניתי מחשב חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעבד חדש לוח אם חדש זיכרון וכרטיס מסך דיסק קשיח לא! ואז שוב פירמטתי וזה עדין לא הסתדר!!!!! עשיתי לפני כמה ימים גם איחוי דיסק וזה לא עזר בדקתי וירוסים,ספי וואר וזה לא עוזרררררררררררר שום דבר אני שומר על המחשב שלי נקי ואני לא מבין מה פה הבעיה תודה ענקית למי שיעזור לי

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  25. שלום יש לי נייד של dell דגם vostro 5480, הוא מגיע עם מסך מגע. הבעיה שהחלה כבר מהשבוע הראשון בו קניתי את המחשב היא שהמסך מגע מזהה לחיצות גם כשאני אפילו לא נוגע במסך בכלל (ghost touch) זה נראה בדיוק כך: גילתי שכאשר אני מבטל את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל (לא הצלחתי לבטל דרך הביוס, אלא רק דרך מנהל ההתקנים), ומשאיר רק את הליבה הגרפית של nvidia הבעיה נפתרת לחלוטין (כלומר מדובר בבעית תוכנה ולא חומרה). החסרון שבלי הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל אני לא יכול לשלוט בבהירות המסך וזה קריטי. אשמח לכל הצעה או רעיון שלכם

• 5 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים