עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mikfeld,

בוקר טוב לכולכם,רכשתי מחשב ASUS X409 ללא מערכת הפעלה. בפתיחת המחשב הוא עובר ישירות למסך ה BIOS ובמסך ה- BOOT האופציה של לבחור מהיכן ה- BOOT יעלה בתחילה אינה אפשרית (disable) ה - Secure Boot גם ב - disable מה פספסתי פה ? או איך פותרים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by ngn1,

שלום, יש לי רשת שמחברת בין שני מחשבים באחד מותקן WIN7 ובשני XP, המחשבים מחוברים בכבל, ובכל זאת הXP לא מזהה את הדיסקים הקשיחים של הWIN7, אציין שהWIN7 מזהה את הXP. כמו"כ יש לי נייד שבו WIN7 ואני לא מצליח לחבר אותו באלחוטי לרשת של שני המחשבים הנייחים, בבזק נאמר לי שהמודם משדר אלחוטי ובכל זאת אני לא מוצא את הרשת בין ההצעות של המחשב הנייד לרשתות פעילות באזור. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי למקומות בהם יש מידע שייסע לי.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  3. שלום לכולם... ברשותי נייד מדגם Acer 5738DZG (מסך תלת מימד למי שמכיר) ושקע ההטענה שלו כנראה נשרף או פשוט נדפק כי אין אפשרות להטעין את המחשב (המטען בסדר - נבדק על מחשב אחר) במשך הזמן למדתי על פירוק והרכבת חלקים למחשב וצרבתי קצת נסיון כרגע אני מחפש את השקע הטענה להזמנה מEBAY ואת ההרכבה שלו אני ידאג לעשות. הבעייה שאני לא מצליח למצוא לדגם הספציפי שלי, אולי יש דגמים אחרים שיתאימו לשלי.. בכל מקרה אני צריך את עזרתכם במציאת החלק... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by tal76,

windows , אך אני רוצה שהן ייפתחו אחרת (בלי הרקע של תוכנת גלרית התמונות): עם איזו תוכנה אתם ממליצים לפתוח תמונות (מסוג JPEG)? windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. למה זה קורה? מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  5. Started by psycho killer,

מידי פעם יש לי ציפצוף במחשב רק אחד כמו ביפ כזה וזהו כמעט פעם בשבוע שבועיים זה קורה אין שום הודעה שום תקלה איך אני יכול לדעתמה זה ,ומאיפה זה בא ?? והאם יש איזה סריקה שבודקת תקלות בחומרה במחשב ?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by jitz,

יש לי כרטיס פריסת DVD של "קריאייטיב" - PC-DVD DXR2, הכרטיס שירת אותי נאמנה עם Windows 98 (הוא באמת היה אחלה... יציאת TVOUT מצויינת, יציאת AC3 וגם הPlayer שבא איתו לא היה רע בכלל)... אבל כשהחלפתי מחשב ועברתי ל-XP... גיליתי לתדהמתי שאין ברשת דרייבר ל-XP... קראתי בכל מני מקומות ברשת על אנשים שהצליחו לגרום לדרייבר WDM של הכרטיס שמותאם לWin2K לעבוד על XP... ניסיתי, וניסיתי... ולא הצלחתי... אני כבר ממש מיואש... כי מערכת הפעלה - אני לא יחליף (מהמון סיבות)... כרגע הכרטיס סתם יושב לי בתוך המחשב, והרמקולים האחוריים והסנטר כבר מזמן שלא פעלו... ואפילו הצטברה לי ערימה קטנה של סרטי די.וי.די. שעדיין לא ראיתי "בזכות" הבעיה.... אין לכם מושג כמה אני אודה לכם אם תצליחו איכשהו לפתור לי את ה…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by k22,

שלום. קניתי מחשב חדש לפני שבוע והכל איטי בפיסבוק נוקח לו 6 שניות עד שהוא מראה תמונה בבירור זה המפרט מעבד: i3 3220 8 ג'יגה זיכרון (1600) כרטיס מסך 6970 2 ג'יגה וינודס 7 64 ביט ממה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום לפני כמה דקות המחשב שלי נתקע אז עשיתי לו ריסט וניסיתי להדליק אך המחשב לא עובד. המאוררים עובדים והנורות שעל הלוח אם דולקות אך המקלדת והמסך לא נדלקים. זה קרה לי מספר פעמים אך אחרי מספר ניסיונות המחשב היה עולה. היום זה גם לא. אני לא יודע אם זה קשור אך לפני מספר ימים המחשב עשה רעש שככל הנראה הגיע מהדיסק קשיחשל כל פעם שהייתי עושה פעולה אז היה רעש כאילו זה חושב.. לא משהו מכני אלא רעש שהייתי שומע דרך אוזניות וגם בלי. ניתתקתי את המחשב מהחשמל מספר פעמים ולא עזר. מפרט P3.2 1G DDR2 6600GT 120G WD אם צריך עוד מידע אני אברר תודה ובבקשה עזרו כמה שיותר מהר עדכון החלפתי ספק וניתקתי כל רכיב שאפשר בשביל לבדוק אולי הספק לא עובד טוב אבל גם עם הספק השני המחשב לא עלה. החלפתי דיסק קשיח וגם…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  9. שלום אני צריך דרייברים לכרטיס טלויזיה של lifeview נראה לי שזה 98 fm ל-windows xp יש תוכנה שאפשר להקליט איתה מהכרטיס טלויזיה למחשב? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by C--L,

שלום לחבר שיל יש מחשב intel p4 2.4HT asus mx 533 g-f4mx 512mb 400mhz והמחשב שלו דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא פועל טוב......לפעמים מגיע לעומס יתר.... הEXPLORER לוקח 300 MB זיכרון...ועוד פול שטויות ניסית להתקין מחדש ........ניסיתי מס ווינדוזים בדקתי את המעבד....את הזיכרון (עולי עבדו עליו....שכבר עבדו עליו.....(OMC הבני זונות...)) אבל כלום לא משנה מה ניסיתי בהתחלה נראה שזה פועל...ואחרי כמה זמן זה חוזר לאותו המצב.... מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  11. שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש Dell n5110 מעבד Core i5 2450 2.5Ghz זיכרון 8GB RAM כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 525M 1GB Windows 7 Home Premium 64bit מיד לאחר הרכישה פירמטתי את המחשב בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס שקיבלתי עם המחשב, והתקנתי מחדש את דרייברים מהאתר של דל. אחר כך התקנתי את המשחק Dead Space הראשון, ואת Need for Speed The Run. אחרי חיפוש קצר ביוטיוב, גיליתי שהמשחקים אמורים לרוץ חלק על המחשב, ואפילו על מחשבים חלשים יותר כגון המחשב הביתי שלי (עליו הצלחתי לשחק). Dead space בכלל לא עולה על המחשב - לא טוען, לא מראה הודעת שגיאה - כלום! Need for Speed עולה, ופועל בצורה גרועה לחלוטין, גם על ההגדרות הכי נמוכות המשחק רץ על FPS נמוך מאוד (ברמה שבה אי אפשר לשחק). גם…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  12. שלום חברים! יש לי איזו בעיה מסויימת ואני כבר פניתי לכמה פורומים ואתרים ואני חושב פה באמת יעזרו לי... יש לי שכנים שיש להם מחשב די ישן (7 שנים) פנטיום 3 ... הבעיה היא שהביוס כאילו נמחק... יענו מתי שאני מפעיל את המחשב הביוס לא עולה ולא מריץ כלום (לא בדיקת חומרה ולא F8 ו- DEL לא פעילים) אחרי שאני מפעיל את המחשב... אני מחכה שניה ואז עולים לי שני מסכים בלבד.... עשיתי לכם צילום מסך עם הפלאפון... זה אחר זה... מרגע שמפעילים את המחשב ועד להודעה השניה.. שום דבר לא מופיע באמצע... עכשיו הלוח אם הוא מדגם via vt82c596b די ישן.. יש לי גם דיסק שגם הוא לא כל כך מפותח... דיסק עם תיקיות שאני לא כל כך מתמצא בהם... וחשבתי אולי יש שם איזה תוכנה שבעזרתה אני יכול "לפרמט" את הביוס.... …

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by Rebellion,

שלום, המחשב שלי לא נדלק.. מידיי פעם שלוחצים אז האור נדלק לשנייה (ניתן לראות שהמאווררים מסתובבים גם) ואז נכבה מיד כעבור שנייה-שתיים. קנינו ספק חדש, לא עזר.. זאת לא הבעיה בו. מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  14. שלום יש לי נייד של dell דגם vostro 5480, הוא מגיע עם מסך מגע. הבעיה שהחלה כבר מהשבוע הראשון בו קניתי את המחשב היא שהמסך מגע מזהה לחיצות גם כשאני אפילו לא נוגע במסך בכלל (ghost touch) זה נראה בדיוק כך: גילתי שכאשר אני מבטל את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל (לא הצלחתי לבטל דרך הביוס, אלא רק דרך מנהל ההתקנים), ומשאיר רק את הליבה הגרפית של nvidia הבעיה נפתרת לחלוטין (כלומר מדובר בבעית תוכנה ולא חומרה). החסרון שבלי הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל אני לא יכול לשלוט בבהירות המסך וזה קריטי. אשמח לכל הצעה או רעיון שלכם

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by galedri,

כשאני ניכנס למחשב שלי אז הופיעו לי יום אחד ניכנסתי למחשב שלי ואני רואה ש-2 מהכוננים נעלמו לי לא כוננים שאני מאחסן בהם את כל הדברים של המחשב כונן f ועוד כונן לא זוכר איזה אות הוא..

16. יש ברשותי שתי דיסקים קשיחים W.D 80GB 8MB CACHE 7200RPM WD 30GB 2MB CACHE 7200RPM עכשיו לאחרונה הלוח אם לפעמיים לא מזהה את אחד הדיסקים או לפעמיים את שניהם האם זה יכול לנבוע מאחד מהסיבות הבאות: 1. Overclock שהיה די הרבה זמן ועכשיו אני במהירות Stock 2.אחד מ ATA 133 cable דפוק 3.או שבאמת שניהם גוססים? 4.לוח אם נדפק הם משמיעים לפעמיים תיקתוקים שמעידים על גסיסתם אבל זה די מוזר ע"פ תוכנת האבחון של W.D הדיסקים קשיחים תקינים לחלוטין ממה נובע הסיבה לכך שהדיסקים קשיחים "מתנהגים ככה" תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by ^DaGoN^,

אוקיי, ככה, אני וחבר שלי משחקים במשחק Unreal Tournamet 2004 באונליין כמובן, אז ככה, לדעתי המפרט שלי יותר טוב משל חבר שלי, ואמור לעבוד לי יותר טוב ממנו המשחק.. והמשחק עובד לו יותר טוב, אני לא מבין למה... שתינו משחקים על אותן הגדרות במשחק, אולי יש אצלי בעיית חומרה? הנה המפרטים של שתינו, לאף אחד מאיתנו אין אוברקלוק, אותם דרייברים לכרטיס מסך. המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 1647 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-7VAX 5 PCI 1 AGP 3 DIMM, Audio, LAN צ'יפסט של הלוח אם: VIA VT8377 Apollo KT400 זיכרון: DDR 512 266 MHz כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x הארד דיסק: 40GB 7200RPM המפרט של חבר שלי: מעבד: p4 2.4 לוח אם: Gigabyte GA-8IEML-T 3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audi…

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by ThomYorke,

לפני כמה ימים החל המחשב שלי להיתקע לחלוטין לפרקים של דקה בערך ולהגיב עם דיליי. אני כמעט בטוח שזוהי בעיה של הכונן קשיח כי הוא כבר ממש ישן (5-6 שנים). יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 250GB שעליו מותקן הוינדוס ואחד של 1TB, ואני מעוניין לעשות החלפה. ומפה יש לי שתי שאלות: אחת, האם יש דרך לבודד את הבעיה ולדעת בביטחון מלא שהכונן הוא מה שעושה את זה? המעבד שלי גם כן ישן באותה מידה אבל אני לא חושב שהוא מה שעושה את הבעיה הספציפית הזאת. השאלה השניה היא לגבי ההחלפה. אני יודע שבישביל להתקין וינדוס על הכונן של הטרה, אני צריך לפרמט אותו קודם, ואני מעוניין לשמר את כל ה-600 גיגה שיש לי. האם יש דרך בכל זאת להתקין וינדוס בלי לפרמט את הכונן, או דרך יותר מהירה לגבות בעצמי מלהעלות את הכל לשרתי …

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  19. היי יש לי 2 לוחות אם של חברת ASUS P800 , אני מחבר להם את המתח + זיכרון + כרטיס מסך AGP (לא בתוך מארז) ללא חיבור של דיסק קשיח בחיבור של 40 פינים , ברגע שאני מפעיל את כפתור ההפעלה ,נישמע לאחר שניות ציפצוף אחד ורואים כיתוב על המסך (זה מראה את הלוגו של לוח האם ) , אבל כשאני מחבר להם דיסק קשיח בחיבור ה40 פינים,ומפעיל את המחשב ,לא נישמע הציפצוף בעליה של המחשב , אבל רואים את כל הכיתוב , יכול להיות שיש בעיה בלוח אם? עוד לא חיברתי CD ללוח בכדיי לבדוק אם אפשר להתקין מערכת הפעלה , אבל יש לי הרגשה שלוחות האם מקולקלות. מבקש את עזרתכם. רוני

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by almog14,

שלום רב לתותחי הפורום אני עובד על מחשב עם מעבד i7 ומערכת הפעלה win7. אני מבקש לדעת האם אפשר לגרום לכך ששני עכברים ושתי מקלדות המחוברים למחשב יעבדו כל אחד באופן עצמאי עם שני סמנים נפרדים, ויעבדו כל אחד על תוכנה נפרדת. ובעצם איך להפוך מחשב אחד לשתי תחנות עבודה. באופן תיאורטי הדבר אפשרי מאחר וניתן להגדיר למעבד מרובה ליבות סוג של "פיצול קשב" בprocessor affinity דרך הtask manager. וגם ניתן לחבר מסך נוסף למחשב שיעלה יישומים נפרדים. עכשיו נשאר רק העכבר, והאפשרות להגדיר שני חלונות פעילים בו-זמנית... אשמח לכל תשובה בנושא

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by EpoXi,

שלום חברים, יש לי בעיה מוזרה שהמחשב שלי הורס כל דיסק און קי שאני מחבר אליו. מה שקורה הוא שכשמחברים את הדיסק, רואים את הקבצים כרגיל ולאחר כמה שניות פתאום הם נעלמים ובמקומם רואים קיצורי דרך לקבצים. אם אני מסמן את הקיצורי דרך האלה המשקל שלהם אפסי, אבל עדיין המחשב מראה שהדיסק מלא באותו גודל של הקבצים שהיו בו מלכתחילה. כמובן שבדקתי אם יש קבצים מוסתרים ואין. אשמח לעזרה ממכם תודה.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by xDa,

שלום, קניתי מחשב חדש,הוא הגיע לי עם HDD 1TB ו SSD 120G. ישר שמתי דיסק של חלונות,ובלי לחשוב לחצתי על ה- SSD והתקנתי. עכשיו מה אני לא אוהב? "במחשב שלי" מופיע רק ה SSD עם 12GB. וכל דבר שאני מתקין נשמר עליו. אז איך אני עושה מחיצות על ה- HDD וגורם להם להופיע "במחשב שלי"? ד"א אפשרי לעשות שתיקיית Program files תהיה על ה- HDD? אני מתכוון שכל התקנה תהיה על ה- HDD ולא על ה- SSD. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  23. זה הכל התחיל בערך לפני שלושה שבועות, אני הזזתי את המארז שלי כשהמחשב היה דלוק והמחשב נכבה בעצמו, אז הדלקתי אותו שוב, אבל ממש על ההתחלה של ההדלקה שמעתי ציפצופים, שלושה ציפצופים או ארבע ליתר דיוק (במקום הצפצוף הרגיל ששומעים כשמדליקים את המחשב) ואז הווינדאוס לא עלה. פשוט מסך שחור ולא קורה כלום במחשב. ניסיתי לעשות CLEAR CMOC או מה שזה לא יהיה (הוצאת חלק מסויים מהלוח אם והחזרתי למקום אחרי זה), אבל זה לא עזר והבעיה נשארה. יש לי שני זיכרונות, אז הוצאתי אחד ונשארתי עם השני. הדלקתי את המחשב אבל הבעיה נשארה. אז החלפתי זיכרונות ושוב ניסיתי להדליק את המחשב רק עם סטיק זיכרון אחד אבל הבעיה נשארה, אז לפחות שללתי את האפשרות שהבעיה היא בזכרונות. אין לי שום כרטיסים במחשב דרך אגב חוץ מהכרטי…

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  24. תראו בדקתי באוורסט וראיתי שהארדיסק שלי (WD 160) נמצא על 58 מעלות : אמרו לי ש58 זה הרבה מדי, אז מה אני אעשה? יש לי כבר שני מאווררים במארז (המארז הוא 6A19, מאוורר אחד מקדימה שמכניס, ואחד מאחורה שמוציא). אני יכול לבקש מהם שיחליפו לי בטענה שהוא מתחמם מדי?? - ורק כדי לוודא- חוץ מהארדיסק כל המעלות של הרכיבים האחרים בסדר נכון? וחוץ מזה יש לי עוד שאלה- יש איזו דרך לבדוק שהספק שיש לי באמת מחזיק טוב את המערכת, ולא רק סוחב אותה ככה בקושי? יש לי את המפרט הזה: athlon64 3800X2 dfi infinity 512MB memory X2 seagate 80gb sata ncq wd 160 gb sata2 geforce 7800GT DVD RW NEC 3540A LG DVD-ROM 8164B CRT 19 samsung syncmaster 997MB compucase 6A19 + 120fan rear + 120fan front F…

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by גלית,

אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים