תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בכל המשחקים אני מקבל צללים מפוקסלים.אם זה COD,METRO,GTA,DEAD RISING 2,MAFIA 2 וDEAD SPACE 2. החלפתי שלוש(!!!!) כרטיסי מסך ועדיין יש תבעיה. הסרתי והתקנתי עם DRIVER SWEEPER ,REVO UNINSTALLER CCLEANER תדרייברים יותר משלוש פעמים וניסיתי חמש גרסאות!!! של דרייברים ישנים או בטא. DIRECTX תדבר הזה הסרתי עם DHU יותר מעשרים פעם והתקנתי מחדש עם גרסאות שונות ומגוונות ועדיין Same Shit תמונות: cod 6 DR2 POP http://img268.imageshack.us/img268/1050/princeofpersia201001200.jpg dmc4 http://img225.imageshack.us/img225/3976/dmcs4vg0.jpg AC2 http://imageshack.us/f/293/clipboard01lx9.jpg/ מישהו מוכן לעזור לי בבקשה למה אני על סף יאוש!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותר ישר חשבתי שנשרף לי הספק אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלק גם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכלל מה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול שהפעלתי את המחשב ומשהו דיי מוזר קרה, כמה דברים האמת led של ההפעלה, ז"א לאחר הלחיצה לא פועל אבל יש רעש של ההארד דיסק שהוא רץ, אין רעש תקוע או לופ כלשהו, ואין ציפצופים מוזרים או ציפצופי אזהרה כאלה ואחרים. השני- המסך לא עובד גם מאותו יום. מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לא הפורום המתאים אבקש להעביר תודה אוריה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, הבעיה נמצאת במחשב נייד מסוג קומפאק, שנקנה לפני פחות משנה, אז בעיקרון המחשב עדיין בתקופת האחריות ולכן אני יכול לשלוח אותו למעבדה, אבל מעניין אותי לגלות את הסיבה לתקלה מכיוון שלא נתקלתי בבעיה כזאת שאני מגדיר אותה כמוזרה - בעבר. הבעיה היא שבמחשב נייד מותקן הארדיסק בנפח של 250GB במקור, אבל בפועל המערכת הפעלה (VISTA) מראה שיש רק 90 גיגה זיכרון כולל בכול הכונן. לא מצאתי קישורים לבעיה בחו"ל (GOOGLE) , אז אני בודק אפשרות שאולי מישהו יוכל לעזור. הערכה שלי היא מערכת קבצים שאולי היא FAT ולא NTFS אך זה נראה לי מוזר שהמחשב יגיע מקומפאק (HP) עם FAT . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, המחשב שלי נתקע בתדירות גבוהה מאוד, מספר פעמים ביום תוך כדי עבודה או כשאני משאיר אותו דולק. עד שהמסך לא עובר לסטנדביי הוא מציג תמונה, אבל לאחר שהוא עובר לסטנדביי ואני מזיז את העכבר/לוחץ על משהו במקלדת הוא לא זז [גם הנוורת של num lock, caps lock וscroll lock אינן מגיבות]. אין שום תיעוד בminidump. סרקתי את המחשב עם הnod32 וwindows defender ולא קיבלתי תוצאות לכן אני חושב שמדובר בבעיה חומרתית. אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורות, הן היו גבוהות יותר בקיץ וליתר ביטחון פתחתי את דלת המארז והגברתי את מהירות המאוורר של כרטיס המסך כדי לשלול את זה. התקיעה לא עוברת ללא ריסט. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן חברים, שלשום הדלקתי את המחשב והמסך עלה עם ארטיפקטים המחשב המשיך לעלות עד לחלון WELCOME של הווינדוס ואז המסך ניכבה (כאילו מצב המתנה) , חשבתי בהתחלה ששוב זה חיבורים של הכרטיס מסך ללוח האם (AGP) ניתקתי חיברתי, אותו דבר בדיוק, למזלי יש לי עוד כרטיס לבדיקה, כרטיס GFORCE4 ישן, חיברתי אותו והמחשב עשה בוט, עלה, אז הוצאתי את הבעיה של הלוח אם מהשוואה. לקחתי את הכרטיס החדש יותר, פירקתי את הגוף קירור (סליחה על הביטוי המסריח של לידטק) שלקח המון זמן, ניקיתי את הליבה והזכרונות ושמתי משחה טרמית מחדש, (חשבתי אולי מתחמם או משהו) חיברתי הכל חזרה, ושוב עולה עם ארטיפקטים וניתקע, או שלא עולה בכלל (מסך כבוי) החיבורים הפיזיים בסדר, היום בבוקר אני עדיין עם הכרטיס GFORCE4 הישן והעלוב, הדלקתי …
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
במסך הכחול מופיע משהו על dumping to physical disk או משהו כזה...
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום! לא עשיתי שום שינוי תוכנה במחשב לאחרונה, אני חוזר מהבפר מדליק אותו וזה נותן לי את ההודעה AMD data change update new data to DMI! לפעמים הההודעה הזאת הייתה מופיעה אבל המחשב היה עושה BOOT וכו', עכשיו המחשב לא עושה צעד אחרי ההודעה הזאת. עשיתי LOAD DEFULTS בביוס, אני מבקש עזרה בדחיפות, מחר עלי להגיד פרויקט לבגרות ועוד לא סיימתי אותו. תודה מראש עידכון- שיחקתי עם ההארד דיסקים לא עזר כלום. הוצאתי את הסוללה של הלוח אם- כנ"ל הוצאתי את הכרטיס מסך גם אם אני עושה FIRST BOOT DEVICE ככונן DVD ושם בו את דיסק ההתקנה של הוינדואוס המחשב עדיין נישאר קפוא בהודעה הנ"ל גם לסייפמוד לא ניתן להכנס><
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חשוב לציין שהמחשב חדש ואני הרכבתי אותו כמו עשרות מחשבים שכבר הרכבתי, החלפתי ספק ונשארת אותה הבעיה, מה זה יכול להיות? (המחשב פעם מתכבה ופעם נשאר דולק לפי קריזות)
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על תיקייה כלשהי או נכנס לאינטרנט אקספלורר קודם כל, התיקיות עולות לשנייה ונסגרות לבד, והאינטרנט אקספלורר לא עולה .. מופיע באינטרנט רק מסך לבן.. רק הכרום עולה אצלי.. *לאחר העדכון שהווינדוס ביקש לעשות .. העדכונים הזמינים .. עשיתי .. ואז זה עשה הפעלה מחדש והתקין ואז העלה את המחשב.. ואני לא יכול פתוח תיקיות. הן מופיעות לשנייה ונסגרות .. תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לאחי כבר מלא זמן מחשב נייד דל לא תקין (לא יודע למה) , פירמטתי אותו והתקנתי חלונות XP SP3 , במהלך ההתקנה קיבלתי BSOD אני חושד בזיכרונות 2X2 שאולי אחד לא תקין.. אני מקבל : STOP : 0x000000F4 (0X00000003 , 0X8A3BC020,0X8A3BC194,0X805D2970) I אשמח לעזרה במציאת גורם התקלה..
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן DVD שלי במחשב. זה קרה לפני כמה חודשים אבל סבלתי את זה עד עכשיו; ישנם דיסקים מסויימים שהוא פשוט מסרב לקרוא. הכונן עושה רעש כאשר אני מכניס דיסק אבל לא מראה לי כאילו הכנסתי דיסק למחשב כלל. הדבר המוזר הוא שיש דיסקים מסויימים שהוא לא קורה ויש כאלה שהוא כן, כך אני יודע בוודאות להגיד שהוא לא מקולקל לגמרי. מישהו נתקל פעם במשהו כזה\ יודע לתת לי פתרון? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ישלי תמחשב 3 וחצי חודשים הקירור של המעבד מלא באבק ואני רוצה לנקות אותו יסודי.... אני לא מחליף גוף קירור אני רק מוציא את החלק הזה בשביל לנקות אותו מאבק.. צריך למרוח משחה טרמית?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
זה בעצם שתי בעיות שאני חושש שיש קשר ביניהן. הראשונה, המחשב לא עושה שום פוסט שום צפצוף (רק נדלק) ואחרי כמה הדלקות פתאום הוא כן עושה פוסט ועולה. זאת בעיה שכבר נמשכת חצי שנה. בזמן הזה החלפתי ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך, עשיתי בדיקה לזכרונות והמסקנה שעולה זה שהלוח תקול, והחלפת לוח תחייב אותי בהחלפת זכרונות ומעבד גם, עלות לא קטנה שאני מעדיף לחסוך עכשיו כל עוד המחשב עובד איכשהו. הבעיה השניה שהיא זאת שמשגעת אותי עכשיו היא כזאת. זה התחיל בערך לפני חודש, הוינדוס טוען את עצמו איזה 2-3 דקות ואז יש מסך כחול וריסט וככה זה חוזר על עצמו ואי אפשר להעלות אותו. הפעלתי את הגיבוי שיש לי בעזרת הGHOST, ולאחר כמה ימים שוב פעם זה חזר, הוינדוס מסרב לעלות. וככה כל פעם אני מעלה מחדש את הגיבוי. אין לז…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי המחשב שלי ישן P4 3GHZ המחשב החל לצפצף כשמדליקים אותו ואינו מראה תמונה על המסך כאשר אני מוציא את הזכרונות הוא נדלק אך לא מצפצף וכמובן לא רואים תמונה האם הזכרונות תקולים או שזה יכול להיות חלק אחר?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום SVCHOST לוקחת 95 אחוז ב CPU המחשב איטי ביותר, אני רואה את התהליך הזה 4 פעמים במנהל המשימות ,כשאני מבטל את התהליך המחשב נתקע. ראיתי לפני 2 דפים שמישהוא העלה את הבעיה והוריד עידכון של מיקרוסופט וטען שעזר לו הורדתי את העדכון ולא עזר לי,המחשב איטי ביותר אודה על עזרה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים? ADSL 5MB או HOT 5MB ? היום עברתי מכבלים לבזק מ5 מגה ל 5 מגה, וה5 מגה של בזק אכן יותר מהירים!! ידעתם?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני כמה ימים החלה לי בעיה במחשב כאשר המחשב באמצע סתם גלישה או כאשר אני משחק במשחק פשוט עושה כמו ריסט לעצמו השאלה שלי האם הבעיה היא ספק או משהו אחר? ותקנתי באותו יום עוד שתי זכרונות פנימיים יש לי שלושה זיכרונות של סיאון ועוד אחד של או סי זד האם זאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, אתמול השתמשתי בכונן דיסקים והיום אני מגלה שהוא פתאום לא עובד, ואפילו יש דיסק בפנים.. הביוס לא מזהה אותו וגם לא המערכת הפעלה ובכלל נראה כאילו הוא לא מחובר לחשמל, אבל הוא כן בדקתי שוב למרות שלא נגעתי בכלום.. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הולך פה?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש ווינדוס וויסטה 64 ביט, לאחרונה יש לחבר שלי מסכים כחולים , אז בקשתי ממנו שיצלם לי וביינתים אני מחפש פיתרון לבעייה (התמונה כלולה למטה) ממה שהבנתי לפי כמה חיפושים מצאתי שיכול להיות שזה מדרייבר של מודם USB ואני זוכר שהתקנו לו דרייברים של מודם אבל הם לא היו תואמים , אבל הסרתי אותם אחר כך , בכול מקרה, ביקשתי ממנו להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח אם ולכרטיס מסך אך עדיין יש את הבעיה, אשמח אם תנסו לעזור, ביינתים אני עוד מחפש , ואם אני יבוא עם תשובה אני אפרסם פה, אשמח לעזרה, תודה! המערכת : Vista 64BIT SP1 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מנסה לדבר במיקרופון וזה פשוט לא עובד אני נסיתי הכל וזאת אומרת, הכל.. לשנות את ההגדרות, להיות בטוח שזה לא על השתק, לבדוק עם טלסקופ שזה החיבור הנכון, בקיצור. הכל! ד"א נסיתי על שתי מיקרופונים שונים ושניהם תקינים במחשב אחר רק אצלי לא עובדים שניהם.
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקרה מוזר שקרה לי במחשב של אחי , קצת ארוך אך יתן לכם תמונה יחסית ברורה של כל המצב... לא להתייאש ,תודה! אז ככה אחי הביא לי את המחשב לתיקון חיברת את המחשב כמו שצריך והכל הפעלתי הכל מתחיל לעלות כרגיל מתחיל לטעון את הווינדוס (XP) ואז לפני שהוא מעלה את הווינדוס לאחר שרואים את המסך טעינה המסך נכבה (כאילו נותק ממקור כלשהו). לפני שהחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש הייתי צריך לגבות מידע שהיה על המחשב , בסופו של דבר עשיתי "תיקון" (Repair) לווינדוס הכל עלה קיבלתי ממשק גרפי , ביצעתי גיבוי . לאחר הגיבוי והכל החלטתי לעשות פירמוט למחשב ולהתקין הכל מחדש, הכל בוצע כמובן דרך ההתקנה של הווינדוס (שוב XP) אז ביצעתי פירמוט לפרטישן של NTFS פורמט מלא ולא מהיר, התחלתי להתקין עבר בצורה יח…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-