תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע מה היא , המחשב נתקע בהפעלת הוינדוס , יש לי מסך שחור בהפעלת המחשב והמחשב לא עולה , יש לי מסך שחור וכחול אם הודעת שגיעה בהפעלת משחקים . היום המחשב לא רצה לעלות וכל פעם אמר מאתחל מערכת הפעלה וזה לא העלה את הוינדוס . העלעת מערכת ההפעלה והתוכנות לוקחת יותר מידי זמן . בימים האחרונים הבעיות שרשמתי נהיו תכופות יותר . המחשב בן שנתיים וחצי , החומרה : מעבד : quad core intel core i5 750 3166 mhz לוח-אם : gigabyte ga-p55m-ud2 כרטיס מסך : ati radeon hd 5800 זכרונות : 4 ג'יגה . ספק : corshair 650 W עשיתי ניקוי אבק למחשב וניסיתי לבדוק אם יש משהוא שנראה פגום בלוח אם , לא מצאתי שום דבר שנראה לא תקין . הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי מה אני יכול לעשות ? אני…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת ובעכבר אם מכבים תמחשב אז הם לא עובדים ואם לא נוגעים במחשב כמה שעות הם גם לא עובדים לקחתי את זה לחנות שקניתי תמחשב שיתקנו לי את זה ואמרו לי שאין בעיה אם המחשב למה הבעיה הזו קוראת?זה מחשב חדש וזה קורה לי כל פעם מחדש זה מסתדר רק אחרי שבוע והמקלדת והעכבר עובדים במחשב אחר זה עובד לי אך ורק שאני מחבר את השקעים הפוך את השקע של המקלדת אני מחבר לעכבר ואת השקע של העכבר למקלדת רק ככה זה עובד איך אני פותר תבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי החל לפני כשבוע להכבות ללא סיבה, לפעמים זה אחרי דקות ממושכות של עבודה ולפעמים זה אחרי שניה שהווינדוס עלה ניסיתי להחליף לזכרון אחר - הבעיה המשיכה שמתי מאוורר בייתי מול המחשב - בעיה המשיכה אני חושד מאוד שזה ההארדיסק, מכיוון שלפני כחודשיים הוספתי הארדיסק 20GB שהיה במחשב ישן, ויש מצב שהוא די זקן ותקול האם התקלה יכולה לנבוע מרכיב אחר במחשב או ש100% זה ההארדיסק הישן?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב CD חיצוני ולו יצאת USB רגילה. אני רוצה לחבר אותו למחשב ישן דרך יציאת SCSI שעל גבי מחשב זה. המחשב הוא די ישן הפועל במערכת הפעלה UNIX. זה אפשרי? יש מתאמים בין USB ל-SCSI ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, באופן מוזר מאוד המעבד שלי התחיל פתאום לעלות לטמפרטורות גבוהות, מעל 70 מעלות. זה קורה רק כשאני משחק (GTA SA) והוא מתאמץ. המפרט: AMD XP 2500 ABIT NF7 512MB RADEON 9800 PRO אין אוברקלוקינג בשום צורה. זה לא קרה אף פעם בעבר ולכן אני חושד שמדובר בתקלה. למישהו יש רעיון? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חשוב לציין שכבר ממזמן ישלי מסך כחול ובתיקייה Minidump אין כלום בנוסף השתמשתי בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware וב Memtest86_4.0a יצא שהכל תקין אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור את המסך כחול הזה אחד ולתמיד? זה משהוא שקורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום המערכת קורסת ומופיע המסך ואז צריך לעשות ריסטרטרט מהכפתור במארז בנוסף דרייברים הוחלפו לחדשים מאתר היצרן להכי חדשים וכלום לא עוזר זה לא בעיה של זיכרון ולא בעיה של וירוסים ורוגלות ועשיתי תיקון שגיאות והחלפתי דרייברים ביחד עם חבר של חבר שהוא טכנאי מחשבים רציתי להגיד לכם שישלי שלושה תמונות חשובות של תוצאות בדיקות של תוכנות ואני לא יודע להעלות תמונות לכאן
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
תראו חברה אני במצב מצוקה. אני לא יודע מה קרה אבל כל המחשב נדפק לי. התקנתי גירסאת בטא של אקפלורר 7 וכל הוינדוס נדפק. הוא עלה אבל לא ראיתי שום דבר, כאילו רק את הרקע. יכולתי להעלות דוס אבל לא לעשות שום דבר אחר. ניסיתי להתקין כונן דיסקטים כדי להעביר את ה- DLL שהיה חסר לי עקב ההתקנה. (זה נתן הוראת שגיאה בהפעלת הוינדוס). בקיצור זה לא עזר. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אני לא מצליח אפילו לעשות בוט לדיסק. ניסיתי לשנות בהגדרות בביוס אבל זה לא עוזר. זה מפעיל את המחשב ומדלג על הקטע של הבוט ומפעיל את וינדוס. זאת אומרת זה מריץ את החלון ההתחלתי עם הנתונים ואז בדרך כלל זה היה מביא לי עוד חלון והייתה לי אפשרות ללחוץ על מקש וזה היה עושה לי בוט מהדיסק, אבל עכשיו זה מדלג על החלון הנוסף וישר רץ…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תשמעו משהו מוזר שאני צורב דיסקים פתאום הבאפר יורד באמצע הצריבה וחשבתי שבטח הצורב נדפק אבל זאת הבעיה שזה לא יש לי אפשרות בנרו לעשות שהו יצרוב על המקסימום מהירות שאפשר בלי להרוס תדיסק והוא בדק ושינה לי מ 48 ל 24 והדיסקים מתאימים ל 48! והוא רשם: the source speed is slower from the selected בדתי בתוכנה של נרו אם הכונן דפוק וראיתי שבבדיקה של הצורב הגעתי ל 52 בלי נפילה אחת! אז מה הבעיה, הארדיסק??
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים. לצערי ניתקלתי בבעיה חמורה במחשב החזק מבינהם. הכל התחיל לפני כשבוע, באמצע העבודה על המחשב הוא ניכבה פתאום. חשבתי שזאת בעייה חד פעמית... אך טעיתי. הדבר חזר על עצמו בכל פעם שהדלקתי את המחשב. קיבלתי עצה מחבר להתקין XP SP3.... אחרי ההתקנה המחשב החל לעבוד יותר טוב ובלי תקיעות. ואז אמרתי לעצמי שלא יהיה בעיות עשיתי סריקה מלאה באטני-ווירוס שלי... (כמובן ב SAFE MOD) האנטי ווירוס מצא כמה ווירוסים אותם מחקתי. איזה 3 ימים המחשב עבד טוב בלי כיבויים בלי רצויים. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מצפצף... פיפ אחד ארוך ושלוש קצרים... קראתי במדריך וזה אומר שיש בעייה עם הזכרונות.... אוקיי פתחתי את המארז הוצאתי את הזכרונות ולהפתעתי הם היו חמים מאוד(המחשב לא דלק ב…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני שבועיים הייתה לי בעייה באחד מהסטיקים של הזכרונות - Twinmos 512. מימשתי את האחריות ואכן הסטיק הוחלף והכול עובד יופי - אבל משום מה לפני התקלה הביוס היה מזהה את הזיכרון שעובד ב - dual channel ועכשיו הוא מזהה אותו כ - 1T channel. אני יודע שעבודה בדואל יותר טובה ונותנת יותר ביצועים - לכן רציתי לדעת אם יש איזה אפשרות להפעיל את זה בביוס או שפשוט להחזיר את הזיכרון? לפי sandra שני הסטיקים זהים - לפי תמונה 2 אבל מה שמוזר לי זה תמונה מס 1 שנראה כאילו יש 3 סטיקים של זיכרון - 2 של 256 ו-1 של 512. פתיחה של המארז מגלה שיש רק שני סטיקים..... יש למישהו רעיונות? לוח האם שלי נמצא במפרט. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשרי לשלב את הכרטיסים HD 7850 HD 7870 למערך CFX או שחייב ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי, בעיה מוזרה וממש מעצבנת עם לפטופ של אסוס ווינדווס 10, כל פעם שאני פותח את המחשב אחרי כמה דקות קופצת לי הודעת שגיאה (המסך הכחול), המחשב נכבה, נדלק על הbios, אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, התופעה הזאת קוראת פחות או יותר פעם אחת ביום שאני מכבה את המחשב, מישהו יכול לעזור, זה ממש מציק.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון.. התלבטתי בינו לבין פורום "אמצעי אחסון". ברשותי מחשב Dell Inspiron 14z שהגיע עם חלונות 8. פירמטתי והתקנתי חלונות 7, העניין הוא שעכשיו אין לי איך להפעיל את ה-Cache בכונן ה-SSD. הדרייבר של ה-Intel Rapid Storage לא תאם ואת ההתקנה ביצעתי על AHCI mode בכלל. ניסיתי לטעון את הדרייבר במהלך ההתקנה וגם זה לא צלח. יש איזושהי אפשרות להפעיל את ה-SSD במחשב הזה למטרתו המקורית תחת חלונות 7?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. משהו מוזר בווינדוס 98. מצאתי 2 רכיבים עם סימן שאלה עליהם : הראשון "התקן לא מוכר" והשני "התקן PCI ". לפחות לגבי השני - אין שום התקן PCI על הלוח (והכרטיס מסך וקול מותקנים ועובדים). הסרתי את שני הרכיבים מה TM אבל בהדלקה הבאה - שוב זוהו וכמובן שלא הותקנו! רק לשם הניסיון התקנתי כרטיס רשת שזוהה והותקן ללא שום בעיה. אשמח לעזרתכם ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אחים שלי דחוףף יש לי פיתאום במסך הפקט ירוק כזה ואז חוזר לרגיל.... ואדום וכל מיני צבעים...
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה יש לי צפצופים מאוד מוזרים מהכרטיס מסך במשחקים הצפצופים הם קבועים בעבודה רגילה עם המחשב הם צצים מידי פעם. הוצאתי את הספיקר כי הם מציקים מאוד.. אם המפרט הוא שימושי אז הנה הוא: p4 2.4 northwood asus p4s8x micron 512*2 ומה שהכי חשוב ge force fx 5200 למישהו יש רעיון?? נ.ב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר אז החלטתי למחוק אותם כי הם רק מפריעים!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שהכונן CD/DVD לא מזוהה בוינדוס (XP). שמכניסים דיסק אין תגובה, והכונן לא מופיע במחשב שלי בכלל. במנהל ההתקנים הכונן מופיע כתקין וגם בביוס הוא מופיע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות ואשמח לקבל עזרה, 1. איך אני יודע אם הHD שלי הוא SATA II ושהוא לא בטעות SATA רגיל? 2. איך אני יודע איזה אם הזכרונות שלי הם ב DUAL? יש לי של חברת Infineon DDR2 533 תודה מראש למשיב לשאלות.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
משום מה,וזה לא קשור למשחקים אצלי....יש משחקים שהפסיקו לעבוד וגם דברים במערכת בכללי... כשאני מפעיל למשל משחק הוא נותן לישם המשחק) הפסיק לפעול... וינדוס מחפש פתרון זמין, וכן גם בword office ובתוכנות אחרות, מה לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. היום המחשב קפא לחלוטין. עכבר, מקלדת - כלום לא עבד. חיכיתי 2 דקות בערך. שום דבר. הייתי חייב לכבות בכוח. האם יש דרך לאבחן מה הייתה הסיבה? אני יודע שיש כלים לאבחון BSOD, אבל כאן לא התקבל מסך כחול. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד E2180 @ 3GHz וזיכרונות של GEIL 2GB 800MHz עם תזמונים של 4-4-4-16 שעובדים במתח של 2.0v עכשיו.. הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל משחקים (כמו קאונטר סטרייק לדוגמא) פתאום מופיע מסך כחול לשנייה וישר זה עושה לי ריסטרט בהתחלה אמרתי אולי חסר קצת מתח לאחד הרכיבים במחשב למרות שזה נראה לי דיי מוזר כי סך הכל ניסיתי להפעיל משחק דיי ישן ולא נראה לי שהמשחק כזה מאמץ את המחשב בכלל אבל בכל מקרה העליתי פה ושם מתחים למעבד ולזיכרון ועוד כמה שטויות שיש שם בביוס וזה עדיין לא פותר את הבעיה.. עדיין לפעמים מופיע לי מסך כחול... ועכשיו שאני פותח את המחשב מופיעות לי 2 הודעות: Data Execution Prevention To help you protect your computer, Windows has closed this program. Name: Generic Hos…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום מעבד Core™ i3-7100 3.9GHz Dual Core Kaby Lake עובד עם W7 או רק עם W10? זה בשביל חבר ויש לו דיסק של W7 ומעוניין להישאר עם W7
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי מסך קצת ישן MAG BJ22FHD אבל הוא מסך FULL HD וחיברתי אותו למחשב נייח שיש לי עם כרטיס GTX 710. הכל עובד יופי רק שכשאני מעלה לרזולוציה של 1080*1920 השולחן עבודה של המחשב נהייה רחב ומדי, והמסך לא מציג את הכל. ברזולוציות האחרות הכל פועל כרגיל, כמובן רק שהן לא הרזולוציה הטבעית והן נראות לא חדשות. הכרטיס גם מחובר לטלוויזיה דקה ושם הוא הוא מראה הכל נפלא. ניתקתי חיברתי, עדכנתי דרייבר, התקנה נקיה של חלונות. שום דבר. איפסתי את ההגדרות של המסך עצמו גם כלום. יש למישהו רעיונות לאן להמשיך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודשיים רכשתי מחשב נייד של דל עם מעבד C2D וזיכרון 2GB והארדיסק של סמסונג ATA 5400,לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות רעשים די מוזרים של תיתתוק בעת פנייה אליו או גישה לקבצים שנמצאים עליו,מה יכול לגרום לבעיה??אולי פלטה זזה?או שפשוט תקול? והאם יש תוכנה לבדיקת אורך ה"חיים" שלו ו"בריאותו"?? אודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-