עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by danny70,

שלום חברים אני חושב שהגיע הזמן להחליף ספק במחשב לי , וזאת מאחר שיש לי חשדות לגבי הצורב שלעיתים צורב ולעיתים לא . משהו במתח של המחשב לא מסתדר לי . רציתי עיצות לגבי איזה סוג ספק לקנות וכמה וולט ? עיצות התקבלו בברכה תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by VL,

תראו...אני לוחץ על שיר למשל והמדיה פלייר נשאר לי כמו בתמונה =\ עכשיו תראו אפילו שאני לוחץ על "פועל כעת" הוא לא מראה לי את השיר - וגם לא משמיע. שהתחילה לי הבעיה היה לי WMP 9 ועכשיו התקנתי 10 ועדיין =\ ממה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by eBola,

אהלן מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  5. אז ככה.....בהתחלה הייתה לי בעיה שהייתי פותח את המחשב המסך לא היה נדלק....הייתי מכבה אותו מחכה טיפה מדליק פתאום זה עובד....אני עושה ריסט המסך לא עובד...החלפתי כרטיסי מסך הבנתי שהכרטיס מסך לא קשור ושהוא לא נשרף.. אח"כ הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאתי על הלוח אם הפעלתי את המחשב פתאום המסך עובד.....עשיתי ריסט המסך לא עובד..... טוב אז החזרתי את הסוללה...חשבתי להחליף אולי ספק... החלפתי ספק בין המחשבים....עכשיו המסך התחיל לעבוד אבל פתאום זה כותב לי Uknown Flash Type ואז זה נעלם הווינדוס מנסה לעלות...ואז בום עושה לעצמו ריסט... ולפני הריסט מראה מסך כחול לשבריר שנייה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ?! בבקשה אני חייב את עזרתכם וקניתי הארד דיסקחדש וזכרון חדש..ככה שאיתם אין בעיה אמ…

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  6. שלום, בשבוע האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב. זה התחיל מכך שהמחשב לא נדלק ועשה ציפצוף של חוסר כרטיס מסך או נדלק ונתקע. החלפתי כרטיס מסך (וידתי שזה הוא על מחשב אחר). לאחר מכן כונן שני slave בכבל שמחובר לכונן המאסטר התחיל להעלם לפעמים: הוינדוס נתקע . אני מאתחל את המחשב והביוס לא רואה את הכונן. אני מספר פעמים ריסט וכלום כאילו הכונן לא קיים. אני מכבה את המחשב מדליק מחדש והופ הכונן קיים. הוא עובד יום יומים. הוינדוס נתקע אין כונן ושוב אותו סיפור. הכוננים שלי הם: Device Description WDC WD400BB-00DEA0 (WD-WCAD17334730) Maxtor 6Y120P0 (Y3NBCR6E) מבקש את עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by eran131,

שלום לכולם , הורדתי את התוכנה המוכרת EVEREST וברגע שהפעלתי אותה אז היא הראתה לי מין מסך כחול קטן שמציג את הטמפ' הבאות- --- עכשיו יש לי שאלה.... WTF !?!?!? מה זה ה81 מעלות שכתוב בCPU ?!!?!?!? לפי מה שקראתי בנושאים שונים בכל מיני פורומים הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Jumping (או משהו בסגנון הזה) על מנת שהתוכנה והרכיבים יזוהו ובעקבות כך הטמפ' ייראו יותר הגיוני אם מישהו יודע איך עושים זאת בבקשה שיעזור לי אני דיי בלחץ מזה ואני חייב תגובה מהירה !!!! :-\

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  8. הבעיה די מוזרה לי זה נראה כמו סוג של הגנה ,אי אפשר להתקין או להעביר חומרה לכנון מישהו יודע איך אני מבטל את זה ?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  9. כל כמה זמן יש לי קריסות כאלה עם צליל כזה מעצבן בול שתי שניות ואז חוזר לווינדוס עם הודעה למטה שהדרייברים של הכרטיס קרסו אבל הצליחו להתאושש, יש לי sli 560ti וזה קורה לי רק עם הדרייברים החדשים,משהו רציני או שזה לא כזה נורא?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by matu89,

שלום אני סובל מזה כחודש מהתנתקויות באינטרנט בהתחלה חשבתי שזה נסע מהראוטר של אורנג' אבל עכשיו החלפתי לראוטר אחר שהיה ברשותי וגם בו התנתק אחרי שעתיים . מודם גם הגיע טכנאי להחליף למודם אחר ..( מודם של הוט ) בהגדרות כרטיס הרשת רשום פועל כראוי . יש לציין שהחיבור לאינטרנט חוזר אחרי ריסט למחשב . למישהו יש רעיון ? תודה .

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  11. בן משפחה שלי הוא רופא והוא התחיל לעבוד על מחקר על המחשב הישן שלו שכל מה שאני יודע עליו זה שיש לו פנטיום 3 וחלונות 2000, ביום בהיר אחד כאשר בן משפחתי הדליק את המחשב במקום לטעון את תכנת החלונות כרגיל נכתב על המסך שיש להכניס את הדיסק המקורי וללחוץ על R הבעיה היא שהדיסק המקורי כבר שנים איננו בנמצא ושאלתי היא זו: האם יש דרך לתקן את הבעיה ללא שימוש בדיסק המקורי? באם התשובה הייתה שלילית היכן ניתן להשיג דיסק מקורי? בהינתן שיש למחשב יציאות USB האם ניתן לחלץ את המידע שעל הקשיח (שנפחו פחות מ 8GB ) על אף שתכנת החלונות לא עולה? תודה מראש מר. מישהו

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by xytkhi,

היי אולי באיחור מה, אבל מתלבט אם כדאי לעשות סוויץ, ולהחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי [ WIN7 32 BIT ] למערכת 64 ביט ? אם זה יתן שיפור בביצועים, מהיר יותר במשחקים וקריאה כתיבה ? האם יש חסרונות, במה זה מתבטא?עיקר המערכת שלי : asus p5q pro e8400hd4830 ללא OC מה אתם אומרים ? תודה רבה (-: אגב, חשבתי גם להוסיף עוד סטיק לזכרון, אולי 2 גיגה, כמה זה יסייע והאם לא יהווה "צוואר בקבוק" עם הנתונים הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by Mr.G,

יש לי כרטיס מסך leadtek ti4200 כאשר אני מחבר את יציאת הטלויזיה שלו ישר לטלויזיה אין שום בעיה, אך כאשר אני מחבר אותו דרך המגבר (בשעה שכל שאר מכשירי הוידאו פועלים עליו טוב) אני מקבל תמונה מקפצת ולא ברורה על צג הטלויזיה. עזרה בבקשה....

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by azarzar15,

בעיה במחשב האודיו אצלי כאשר לאחר חודש של חיפושים מסתבר שללוחות אם של ג'יגהבייט יש בעיה עם כרטיסי הקול הפנימיים של RME גיליתי את זה רק אתמול בטופיק גדול בפורום של RME כאשר מס' משתמשים בעלי הכרטיס קול הזה ולוחות אם שונים של ג'יגהבייט חווים בעיה שהם שומעים את המחשב דרך המוניטורים או האוזניות מזאת אומרת שומעים את המחשב שומעים את העכבר זז או אפליקציות מסוימות שמופעלות ורצות במחשב בקיצור חרא למחשב אולפני גם אצלי קיימת הבעיה, חלקם הגיעו למסקנה לאחר הרבה חיתוכים במחשב שיש בעיית אדמה בלוח אם עכשיו השאלה היא אם יש משהו שניתן לעשות כדי לפתור את זה מבלי להחליף את הלוח אם ואם כן אז כמה זה באמת מסובך או מסוכן להחליף אותו זה הלינק לטופיק בפורום http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.ph…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by alexrebiner,

אני מתחבר למחשב שלי ברשת ממחשב אחר באמצעות חיבור RDP. לאחר שאני מגיע למחשב שלי, על האייקונים השתנו.כלומר, הסדר שלהם השתנה. האם יש דרך להחתחבר ב-RDP מבלי שזה יעשה בלאגן באייקונים ?י

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by fishead,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by nirdil,

שלום לכולם, המחשב שלי משגע אותי!!! מפרט: pentium 2gh זיכרון: 512 RDRAM כרטיס מסך: 6600 GT דיסקים קשיחים: 250, 120, 40 כרטיס קול: SBLIVE 7.1 עוד: LG DVDRW בקיצור הרבה שטויות.... מחובר ל-LCD כחלק ממערכת קולנוע ביתי. המחשב מחרפן אותי, לפני כמה זמן, הוא התחיל להיתקע, המסך היה פתאום נעלם, הרבה bluescreens, קפיאה של המסך, reset פתאומי ועוד ועוד ועוד... נראה לי שהכל התחיל בניגון של high-definition content... הבנתי שכנראה זו בעיית חימום יתר, העניין הוא שלאט לאט זה מחמיר. כרגע, לאחר ההחמרה הגרועה ביותר, הוא פועל רק אם הוא פתוח ותקוע לו מאוורר רצפה גדול בפנים. הוא נתקע ברגע שאני מדליק אותו ללא מאוורר, עוד לפני שהוא מתחיל לחשוב שהוא צריך להתחיל להתחמם, שזה מאוד מוזר, עוד דבר מוזר זו…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by avsb,

בהודעה הקודמת שלי פרסמתי שאני לא יכול להפעיל מחדש לאחר שהחלפתי אך ורק את הלוח האם ללא פרמוט והציעו לי כאן בפורום הזה לפרמט בכל זאת וכך עשיתי ועכשיו אני אחרי הפרמוט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה ואני שואל אם למישו יש רעיון איך לפתור? אם מישו יודע מה הבעיה אני מאוד אודה לו

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by kshahar,

היסטוריה בקצרה: הספק שלי התקצר ושרף איתו לוח אם ושני סטיקים של זכרונות. קניתי לוח אם, סטיק זיכרון וספק, את המעבד השארתי אחרי שבדקתי אותו על מערכת אחרת. כאשר אני מפעיל את המחשב, אני שומע צפצוף אחד (כלומר הכל אמור להיות תקין), ורואה על המסך תמונה (ספירת זיכרון שהסתיימה, Press DEL to begin setup), אבל המקלדת לא נדלקת ולא מגיבה. ניסיתי מקלדת שאני יודע שהיא תקינה, וקיבלתי את אותן תוצאות. את הבדיקה אני מבצע כאשר שום דבר לא מחובר למחשב מלבד מעבד, סטיק זיכרון וכרטיס מסך מובנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

20. Started by CRYSMAN,

טוב משהו מוזר ביותר קרה לי היום הגעתי מבצפר הדלקתי תמחשב נדלק רגיל נכנסתי לאינטרנט פתאום הוא נתקע - דבר שעוד לא קרה לי ואז נהיה מסך כחול : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR והסיבה שלו : Win32K.sys [משהו כזה] ואחרי הזה פעם המחשב זיהה תהארד דיסק פעם לא אבל בכל מקרה לא רוצה להדלק כל פעם היה נתקע במקום אחר ומדי פעם מסך כחול שנכבה אחרי חצי שניה אחרי זה הוא עלה והגיע לקטע של "ברוך הבא" והופיעו מלא חלונות שלא ניתן לקרוא כל מיני קבצים בווינדוס ואז אחד שהוא אומר שהוא לא הצליח לקרוא את הפעולה ולהדפיס אותה [קלט פלט] קיצר בסוף אחרי כל מיני משחקים המחשב עלה ובינתיים עובד בסדר .. עכשיו אני לא יודע אם לפרמט עכשיו לפני שיקרה עוד משהו כזה או להשאיר את זה ?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by המפרט,

שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by פניצילין,

יש לי בעיה מוזרה בגלגל העכבר כשאני מגלגל למטה כל שנייה הוא עושה לי קפיצות קטנות כלפי מעלה וזה ממש מעצבן. אני לא יודע אם לקנות חדש אם הבעיה בעכבר. מישהוא נתקל בבעיה כזו?, והאם אפשר לנסות משהוא בהגדרות. מי שמכיר את הבעיה אשמח לעזרה.

23. שלום אני לא מוצא את הדיסקט ההתקנה(פלופי) שקיבלתי עם הלוח ואני גם לא מוצא את הדרייבר באתר של אביט הדרייבר אמור להכנס לדיסקט 1.44 למי שיש לוח של אביט אני ישמח אם הוא יעלה לפה/ישלח לי את הקבצים תודה

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  24. בנוסף תוכנת Hard Disk Sentinel מציינת כך : There are 22 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. 111 errors occurred during data transfer. 22 errors reported during write to the device. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems. More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php It is…

דיונים חדשים בפורומים