עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alon0052,

יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by i022052,

אני מקבל מסך כחול ככה סתם באמצע עבודה. חשבתי להתקין את ה windows מחדש, ואז באמצע ה ghost קיבלתי מסך כחול בכלל לא מתוך windows האם זה אומר שיש בעיה בחומרה? מה לעשות? פשוט לפרט ולבודד את הבעיה? זה קצת קשה, כי מדובר במסך כחול שמופיע כך פתאום באמצע עבודה. האם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי לנתח, לזהות או לאפיין את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by Ski Farm,

שלום לכולם אני אובד עצות ואולי אתם תוכלו לעזור לי ??? יש לי מחשב ( מעבד 350MHZ - אני יודע ישן !!) אשר הוצאתי לו את הכונן הקשיח המקורי שלו ושמתי במקומו כונן קשיח ממחשב אחר שעליו כבר מותקן WIN XP מאז לאחר שהWIN עלה המקלדת והעכבר מנותרלים (סמן העכבר קיים במסך אך הזזה של העכבר לא מזיזה את הסמן), העכבר והמקלדת תקינים - הם עבדו במחשב אחר וכן כאשר הWIN עולה עוד בשלב של הBOOT המקלדת מגיבה !! אולם איך שהWIN עולה היא מנוטרלת !!. כשהייה הכונן הקשיח המקורי גם המקלדת וגם העכבר עבדו!!! האם מישהו יודע למה העכבר והמקלדת מנוטרלים כאשר הWIN XP עולה ? אשמח לעזרה SKI FARM

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  4. היי, אז המחשב של חבר שלי מנהל מרד וכבר שבוע שאנחנו עובדים על המחשב שלו ולא מצליחים לעשות שום התקדמות. המפרט שלו באופן כללי הוא: I7 920 MSI x58 Pro-E ThermalTake LitePower 600W ולאחרונה, בשביל GTA V, הוא החליף כמה חלקים ב: G.skill Ares 12GB R9 280X ולפני כמה חודשים החליף את הכונן הקשיח שלו ב1TB WD וSSD 840 של סמסונג. אז המחשב היה יציב כמו סלע עד יום רביעי האחרון, כשהמערכת התחילה לדווח על קבצים שקרסו. הוא לא הוריד דבר או עשה משהו יוצא דופן מלבד לשחק בGTA V. ככל שהזמן המשיך הדיווחים האלה התחילו להיות רנדומלים עד שבאיזשהו שלב המערכת התחילה לעשות Repair באופן יזום ולא מצאה דבר. ניסיתי לעזור לו אבל באיזשהו שלב המערכת החליטה שהיא לא עולה יותר ואפילו לא הצלחתי להכניס אותו לsafe m…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  5. אני וחברה שלי קנינו מחשב לא מזמן מחשב בערך ב 5300 ש"ח , המחשב יחסית חזק ולפי הידע המועט שלי והלא מעודכן אני חושב שהוא אמור להריץ משחקים היום בלי הרבה בעיות וכמובן להטיס דברים כשזה לא קשור למשחקים , ובאמת המחשב לא ממש מהיר , נתקע ועושה ריסטרטס לא מעט פעמים , התקנתי לדוגמא את המשחק סימס 2 ותוספות ,שלכאורה כל מחשב בסיסי אמור להריץ , והמחשב פשוט לא מריץ את זה חלק ! לא כמו שצריך, ויותר מזה הוא פשוט נתקע ועושה ריסטרט, ולעיתים גם סתם ככה כשאני עובד בשולחן עבודה. המפרט הוא ככה: intel core2 quad 6600 2.4g לוח אם של אינטל , לא סגור על הדגם כרטיס מסך nvidia gforce 8500 512mb שמסונכן למסך דק לצפייה ב hd (לפי מה שרשום לי בהגדרות של הגרפיקה) 2 g ram 250gb דיסק קשיח וזהו אני חושב הנחת…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  6. אני מנסה לחבר מדפסת של HP דרך ה Wi-Fi ההוראות שלהם הם להתחבר דרך תפריט ה Wi-Fi כמו כל חיבור כזה, לכתוב קוד שהם נותנים, ולאחר מכן "פתח דפדפן, הזן את כתובת ה-IP מדף סיכום הרשת, והקש על Enter. דף שרת האינטרנט המשובץ (EWS) ייפתח. - לחץ על הכרטיסייה עבודה ברשת, ... ...." בפועל כשאני מנסה לכתוב את הIP בשורת החיפוש, נפתח לי דף שכותב "לא ניתן לגשת לאתר זה" ואחרי זה כתוב שהמספר IP שלי סירב להתחבר [כדאי לנסות: לבדוק את החיבור * ‏לבדוק את שרת ה-Proxy ואת חומת האש] אשמח מאוד אם מישהוא יכול להדריך אותי מה אני אמור לעשות

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  7. אהלן, בהתחלה הייתה windows XP שרצה על הדיסק הקשיח c. והכל היה טוב. אח"כ התקנתי דיסק חדש (G) ועליו גם התקנתי את ה Windows 7 שלי. כל איתחול הייתי צריך לבחור באיזה מערכת הפעלה אני רוצה לעבוד. והכל היה טוב. גם עכשיו טוב, אבל אני רוצה להעיף את כונן c כי הוא מאוד איטי וקטן ודפוק וישן, אבל המחשב לא מסכים לפרמט אותו. הלכתי ל BIOS וביקשתי שיעלה מכונן G ואז הוא בכלל לא מסכים לעלות. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל להעיף את הכונן הלא יוצלח הזה? איך יוצרים את כונן G ככונן boot או איתחול או system או מה שהוא צריך להיות כדי שיהיה אפשר לאתחל ממנו? תודה רבה, אייל

8. שלום, לפני כמה זמן קיבלתי משחק (לא יודע אם זה קשור.. אבל לפני שהתחלתי לשחק לא היה לי את זה..) התחלתי לשחק אותו ואחרי בערך 8 דק' המחשב עושה ריסט ושהוא עולה מחדש מופיעה הודעה שהמחשב שחזר את עצמו או משהו כזה בגלל שהייתה בעיה חמורה.. מישהו יודע מה זה יכול להיות?זה קשור למשחק? מה לעשות? תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  9. [table][tr][td] שלום, חיברתי היום את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI TO HDMI, אך ישנה בעיה. ישנם רעשים מעצבנים וחזקים מהרמקולים של הטלוויזיה. אין לי מושג מה לעשות. תעזרו בבקשה.[/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, לאחרונה אני חווה בעיה קשה ומוזרה בגלישה באינטרנט. ברשותי מחשב חדש, מערכת הפעלה Win xp Pro 32Bit, ותשתית אינטרנט של בזק (ספק- בזק בינ"ל) במהירות של 5 מגה, מודם-ראוטר חדש של TP-LINK וכן כרטיס רשת אלחוטית של TP-LINK . הקליטה האלחוטית היא מצויינת וכך גם ההורדות שאני מבצע שזורמות בקצב של 600KB לשנייה בערך. הבעיה היא הגלישה בדפי אינטרנט - באיזשהו שלב הדפדפן מחליט שהוא פשוט לא זז !!! הוא פותח בקושי רב דפי אינטרנט והדפדוף נהיה מסורבל ונורא קשה, הדבר המוזר הוא שאם אני מנסה להפעיל טורנט או הורדה רגילה (-כדי לבדוק האם החיבור תקין) ההורדה זורמת בקצב של 600 KB לשניה כאילו הכל בסדר, כמו כן שירותי רשת אחרים כמו שליטה מרחוק וכדו' עובדים חלק, רק הדפדוף תקוע. ניסיתי ב…

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by Roma Pekelis,

הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by HONDA,

יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by ShuBy,

אהלן, אתמול קניתי אוזניות AKG 518 התחלתי להתעניין קצת יותר במוסיקה, אבל כשחיברתי אותם חוץ מהסאונד אני שומע רעש סטטי מציק, חשבתי בעיה באוזניות אבל כשבדקתי במחשב אחר הם עובדות מצוין, יש לי כרטיס קול מובנה, ניסיתי לנקות את הכניסות, עדכון דריברים -- אבל שום דבר לא פועל. מה נשאר לי לעשות ? איך אני יכול לפתור את זה ? תודה לכל מי שיעזור. ד"א, כל פעם שאני פותח תיקיה או כל פעולה אפילו הזזת העכבר הרעש משתנה.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by Tommy Yedidya,

היי, לא מצליחה להפעיל את המחשב שלי. כבר קרה פעם, חשבתי שיש בעיה ואמרו לי שהוא פשוט היה במצב שינה...אבל לא אמרו לי מה לעשות אם זה קורה שוב. .. מישהו יכול לעזור?...

15. Started by Adir652,

הביוס לא עלה בהפעלת המחשב (לא ציפצף) אבל זה לא היה בעייה במסך או בספק כוח כי העכבר והמקלדת לא נדלקו (יש להם אורות). קראתי בכמה מקומות שלפעמים משהו בזכרון לא בסדר אז הוצאתי את הזכרון חיברתי את המחשב ושמעתי צפצופים. שחיברתי את הזכרון ואת המחשב שמעתי 3 צפצופים עצירה ואז עוד צפצופים. אין לי מושג מה לעשות אני מאמין שלא חיברתי טוב אבל אני לא מוצא את הבעיה. אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות, למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by Jexsu,

שלום, לפני כמה זמן התחיל לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. כל פעם שאני רואה סירטון ביוטוב או סתם במדיה יש פרייזים כל כמה שניות וזה ממש מעצבן. זה קורה גם בטעינות של משחקים ובתפריטים(אבל משום מה בזמן שאני משחק אין פרייזים). עכשיו גיליתי שאם אני מזיז את העכבר כל הזמן או מספים תמקלדת אין פרייזים ... ניסיתי לסרוק וירוסים וזה לא מצא. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך אבל עדכתי אותו והבעיה לא נפתרה.. תודה לעוזרים,חג שמח

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by MalaMadre,

היו לי כמה פעמים מסכים כחולים ואין לי מושג איך לתקן את זה או מה שורש הבעיה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון! הנה כמה תמונות שמראות על הבעיה. אם צריך עוד מידע על המחשב תגידו! תודה רבה לעוזרים מראש!

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  18. שלום. מאיץ גרפי intel HD graphics 610. מעבד G4560. לא מזמן ווינדוס 10 ביצע עדכון גדול. מאז יש לי בעיות עם התצוגה. ווידאו ביוטיוב מופיע כירוק לפעמים (כאשר לא מנגן). כאשר אני עובר ל full screen כאשר אני צופה ביוטיוב יש לי 2-3 שניות של מסך שחור. האם מדובר בבעיה של דרייברים עם ה GPU? אינני יודע. אשמח לשמוע עצתכם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by A2K,

בזמן שאני במשחקים המחשב קרס לי ועשה לי BSoD אחרי שניתחתי את הקובץ dump נראה שהבעיה רשומה ככה: Probably caused by:USBPORT.SYS USBPORT+21e5d ממה זה נגרם ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  20. כל פעם שאני משנה רזולוציה בווינדוס פתאום הוא מבצע איתחול עף מיד החוצה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מבלי שהוא יעוף מישהו מכיר את הבעיה??????????

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הלוח אם הזה 8i945pl-g עידכנתי אותו לגירסה חדשה יותר ואז החזרתי לאותה גירסה ופתאום נעלמה לי אופציה בביוס בקטגורייה mb intelligent tweaker ובקיצור (M.I.T) נעלמו לי שתי האופציות הראשונה cpu clock ratio c.a.m איך אני מחזיר אותם?

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by dislect,

היי חבר'ה, בעיה מאד מוזרה בווינדוז7. הוא לא מזהה מכשיר שאני מחבר אליו ב USB 2.0 ישירות, אבל אם אני מחבר אותו דרך מאריך USB הוא מזהה ישר. למישהו יש רעיון והסבר תאורטי למה זה קורה? תודה

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by eran131,

שלום לכולם , הורדתי את התוכנה המוכרת EVEREST וברגע שהפעלתי אותה אז היא הראתה לי מין מסך כחול קטן שמציג את הטמפ' הבאות- --- עכשיו יש לי שאלה.... WTF !?!?!? מה זה ה81 מעלות שכתוב בCPU ?!!?!?!? לפי מה שקראתי בנושאים שונים בכל מיני פורומים הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Jumping (או משהו בסגנון הזה) על מנת שהתוכנה והרכיבים יזוהו ובעקבות כך הטמפ' ייראו יותר הגיוני אם מישהו יודע איך עושים זאת בבקשה שיעזור לי אני דיי בלחץ מזה ואני חייב תגובה מהירה !!!! :-\

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by iyehuda,

זה קרה לי מתאריך ה 24.11.07 אם אני משחזר לתאריך ה 23.11.07 אז אין בעיה אבל למחרת שאני שוב מדליק את המחשב זה חוזר חלילה היום הדלקתי את המחשב ולצורך ניסיון שמתי תאריך 25.11.07 הוא שוב עלה ב SAFE MODE אותו כנ"ל עם ה 24.11.07 רק שאני משנה את התאריך ל 23.11.07 הוא עולה רגיל

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by tryf,

יש לי מחשב ישן (סלרון 900). לאחרונה מתוך 5 נסיונות הדלקה רק 1 מצליח. ב 4 הנסיונות האחרים המחשב מתחיל לבצע BOOT אבל נתקע (קופא) אחרי הופעת הלוגו של WIN-XP. ברגע שהמחשב מצליח לעלות הוא עובד נהדר. הוא גם קופא אם אני לא משתמש בו למשך כמה שעות. איך אפשר לדעת מה הבעיה? יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הזיכרון, כרטיס המסך ולוח האם תקינים ??? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים