עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

אני נתקל בבעיה מוזרה בטאבלט פי.סי שלי שעובד על חלונות 11. כשאני מבצע חיפוש בגוגל ומקבל את התוצאות, איני יכול לדפדף בתוצאות מעבר לדף השני של התוצאות.. כל לחיצה על דפים 3 ואילך בתוצאות, משאירה אותי כל הזמן על הדף השני. מה הבעיה פה ואיך פותרים אותה?

2. שלום. ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים. מי מאלה מעודכן יותר? האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה? למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר. כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  3. כשאני מנגן סרט הרעש של המנוע של הסי די ממש חזק ומפריע. האם יש דרך למנוע את זה?

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by urich,

יש לי בעייה יש לי עכבר עם גלגלת שפשוט עובדת רק כאשר לוחצים אותה איך לפתור את הבעייה שהיא לדעתי בעיית דרייבר האם יש דרייבר שיתאים לכל עכבר ויעזור עם הגלגלת

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  5. Started by idnile,

שלום לכולם. יש לי מחשב שהתקנתי עליו ויסטה אולטימייט SP1 וXP פרופסיונל SP3. ובשניהם יש לי בעיה של קראש דאמפ... ניסיתי כבר מיליון מדריכים ואני לא יודע מה לעשות . קבצי מיני דאמפ ומהויסטה: http://www.upfree.net/3977926 קבצי מיני דאמפ מהXP: http://www.upfree.net/925508 עזרה בבקשה... אם אני עושה משהו לא בסדר, תגידו לי ואני אתקן...

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by lexter,

היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, המפרט: מארז: Antec P182-B מעבד: Intel Core Quad Q9550 2.83 GHz ספק: Enermax Pro 82+ 625W לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 כרטיס מסך: Geforce 260GTX הבעיה: פעם בשבועיים המחשב נכבה, פעם אחת באמצע משחק, ופעמיים באמצע סרט. לאחר שהוא נכבה המחשב מנסה להידלק שוב, אך נכבה לאחר 3 שניות, וממשיך כך עד שאני מוצא אותו מהחשמל, מחכה, מחזיר ומדליק שוב. אפשר הצעות למה יכולה להיות הבעיה? אולי פתרון? המחשב מחזיק יפה מאוד משחקים כבדים מאוד ולא מתרסק. יש לציין שבחנות המחשב החזיק 24 שעות מאמץ (ככה הם אמרו, זה חלק מהקנייה של המחשב). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  7. מה יכולה להיות הסיבה? האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  8. שלום לכולם, היתה לי היום הפסקת חשמל ולאחר שזה הפסיק וחזר החשמל ניסיתי להליק את המחשב והוא לא נדלק אז החלפתי את ספק הכח והמחשב חזר לחיים.. אז ככה יש לי נורה כתומה עכשיו בפנל שרשום H.D.D. ורק שאני בזמן עבודה מריץ משהו אז אמור להיות הבהוב כמובן אבל אצלי יש אור כתום קבוע.. ניסיתי לאפס את הביוסוזה לא עזר...הוצאתי את המחבר חשמל ואת הכבל IDE וחיברתי בחזרה ולא עבד.. מה אני עושה ??? עידכון : עשיתי בדיקה לH.D.D. והוא תקין לחלוטין מה שגם הוא נקנה רק לפני פחות מחצי שנה.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by computerg,

שלום לכם... ושוב הבעיה הידועה אבל עוד לא מצאתי פתרון שיעזור לי. נייד אסוס, WIN 7 64 BIT. התחברות לרשת אלחוטית לא סדירה, לפעמים לא מוכן להתחבר בכלל ("ל-WINDOWS לא היתה אפשרת להתחבר אל ...") ולפעמים התחברות אך בלי גישה לאינטרנט. ניסיתי בכמה נתבים שונים. חיבור קווי עובד מעולה. יש למישהו רעיון? עדיפות למשהו מהפכני ממש אגב - יש אפשרות לנהל חיבור רשתות באמצעות תוכנה חיצונית? כי ממש נמאס לי מWIN תודה רבה

10. Started by MAOR,

ניסיתי לפרמט הארד דיסק חדש דרך FDISK זה יצר את המחיצות אבל מתי שבאתי לפרמט הוא רשם לי Invaild Media או משהו כזה אחרי זה מחקתי מחקתי את המחיצות ... יש לי הארד דיסק 4 ג'יגה ... אותו ג'ימפרתי שיהיה מאסטר ואת ה - 40 ג'יגה (החדש) שיהיה Slave .... ב 4 ג'יגה יש ווינדוס דרייברים תוכנות הכל (מה שנכנס ) .. חיברתי אליו את ההארד דיסק השני ... ניכנסתי ל - Partition Magic בשביל לפרמט את החדש ... ו - Partition Magic לא זיהתה אותו ... אני ממש חייב את ההארד דיסק הזה ! תעזרו לפרמט אותו וליצור מחיצות ... תודה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  11. חברתי את המחשב לטלויזה הכל היה בסדר חוץ מזה שלא שמעו כלום בטלויזיה... אז אחרי זה שיחקתי עם הכבל של הרמקול (הרמקולים שלי מתחברים למחשב עם USB דרך סאבוופר) ו איכשהו שהכבל יו אס בי היה מנותק שמעו ברמקולים של הטלויזיה... ראיתי לי כמה סרטים.. היה פצצות.. קיץ קץ היום אני בא בסבבה מדליק את המחשב מוציא את הכבל יו אס בי של הרמקולים במחשב.. ואז שאני בא לשומע משהו הוא אומר לי ככה: הודעה שגיאה: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers..... שחקתי פול עם הכבלים.. נסיתי לשים אוזניות וכל מיני שטיות... אבל עדיין לא שומעים כלום וזה עושה את השגיאה הזאת... אז חברה בבקשה תעזרו לי ... דחוף! תודה !

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. שלום אני צריך דרייברים לכרטיס טלויזיה של lifeview נראה לי שזה 98 fm ל-windows xp יש תוכנה שאפשר להקליט איתה מהכרטיס טלויזיה למחשב? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by Bose,

קניתי עכשיו הארדיסק 250 ג'יגה סיגייט ברקודה SATA. הכנסתי את ההארדיסק לסלוט שלו, חיברתי את הכבל SATA בינו לבין הלוח וחיברתי אותו לספק. המוכר מחשבים הנחמד בחנות הסביר לי איך אני אמור לאייש אותו דרך ה-XP PRO אבל אני לא בדיוק זוכר מה הוא עשה. אפשר בבקשה הסבר איך אני מאייש אותו? תודה.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by ofirrjd,

היי, הבעיה חזרה על עצמה פעמיים אז החלטתי לפנות אליכם. הבעיה (מסך כחול) מופיעה כאשר אימיול עובד בשיא המרץ (לאחר 12 שעות עבודה בערך כשהוא כבר מחובר להרבה מקורות) וביחד איתו אני מפעיל שיחת וידאו של סקייפ 2.5. כלומר, אם אימיול יפעל לבד או סקייפ לבד, הכל יהיה בסדר. אני שואל את השאלה כאן, כי מעבר לבעיית תוכנה, שזה עלול להיות המצב כאן, אני רוצה לוודא שזו לא בעיית חומרה. אני רוצה לציין שזה קרה רק לאחרונה כשהתחלתי להשתמש בשיחות וידאו של סקייפ (המצלמה שלי היא CREATIVE VISTA PRO ) מפרט המחשב שלי מופיע בחתימה למטה. כדי לאתר תקלות בעצמי הרצתי את MEMTEST (הגרסא שעולה לפני חלונות ב BOOT עצמו) כמו כן הרצתי את HOT CPU TESTER PRO 4.3 שהריץ בדיקה של 6 וחצי שעות על המחשב כולו ולא מצא בעיות. …

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  15. מישהו אולי יודע מה הבעיה הזאת אומרת??? כשאני מדליק תמחשב לפני בדיקת הזיכרון הפנימי יש לי כזאת הודעה: System abnormal hardwere, press any key וזה בה אם הרבה צילצולים מהרמקול של המחשב.. זה התחיל אחריי שפירקתי תמחשב...וחיברתי הכל חזרה נכון מישהו אולי יודע מה זה ואיך מתקנים??? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by moping,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 1525 היה לו דיסק קשיח 120 G התחיל להרעיש עד שנדפק רכשתי קשיח 500 GB והוא אינו מזוהה יש למישהו כיוון שינוי הגדרה או כל דבר אחר שיסייע ? מה גם שפתחתי את האריזה ואיני יכול אפילו להחזיר אותו לחנות! המון תודה!

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  17. ברגע שאני מחבר את הכבל מתח המחשב מתחיל לעבוד ישר, הוא לא מגיב כפתורים של המארז אלה רק לכיבויי על ידי הוצאת הכבל מהחשמל. המחשב לא עולה המסך לא נדלק. אין פוסט אין ציפצופים אין כלום. הוצאתי את כל ההרדיסקים החלפתי ספק אבל שום דבר לא משתנה... ברגע שמחברים לחשמל ישר מתחיל לפעול... לוח TYAN S2865 K8E כרטיס מסך MSI 6600 LE זכרונות OCZ PLATINUM EDITION DUAL CHANEL 1024X2.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  18. ?? תודה רבה לא מצאתי מקום אחר ללכתוב את זה

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by nadavs,

שלום! לאחרונה מחשב אחד אצלי בבית חדל מלעבוד. הוא פרש ביום שפתחנו אותו. הדבר היחיד שעשינו כאשר הוא היה פתוח זה לבדוק אם אפשר להכניס שם זכרון חדש, וכך יצא שהדבר היחיד שעשינו כשהוא פתוח הוא להוציא ולהכניס את הזכרונות הקיימים. מאז המקרה המחשב מסרב להציג משהו על המסך. הנורית על המסך אמנם מהבהבת (כדי להראות שמשהו מחובר למסך), אך כשמפעילים את המחשב היא ממשיכה להבהב. מה אפשר לעשות? זה אמנם מחשב ישן מאוד, אבל הוא די חשוב. כל החומרה שלו עובדת טוב מלבד הבעיה עם המסך. תודה, nadavs

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by Ariel234156,

שלום, יש לי dell inspirion 5559 עם AMD R5 M335 וכל פעם שאני צריך לעדכן את הדריבר יש בעיות עם העדכון עד לרמה שהדרייבר מעלם לגמרי יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  21. הייתי בכמה מעבדות בארץ ואמרו לי שצריך להחליף לוח , והמאוורר לא עובד ,בקיצור סלט ! אם יש למישהו רעיון או בעיה דומה אז בבקשה להגיב או לשלוח לי sms למספר 0523-475709 (או תתקשרו)

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  22. יום בהיר אחד החליטו 2 הכוננים שהם לא מזוהים בביוס ניסיתי להחליף כבלים ולנסות במחשב אחר ולא עובד... הזיהוי גם לוקח המון זמן (ואז נכשל)

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by Kenny,

טוב , זה התחיל היום , התחלתי לראות רבועים וקישקושים במסך , פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הרדאון (Radeon 9700 pro Gigabyte) פשוט לא מסתובב.. אין לי כרטיס אחר פשוט חלופי , בכל מקרה , הוצאתי את המאוורר שלו והשארתי את הגוף קירור ללא מאוור , התקנתי ממולו בדיוק מאוורר 80 מילימטר , עכשיו בגלל שהוא זרק אויר יותר לצדדים מאשר למרכז , אז בין המאוורר לגוף קירור שמתי ניר כסף שמשמש כמעין צינור שמוביל את האויר ככה שכל האויר מגיע אל הגוף קירור כמובן שהניר כסף לא נוגע בלוח אם או בכל מה שיש שם וחלקים שאפילו קצת קרובים ללוח אם\כרטיס מסך , עטפתי אותם בדבק כדי שלא יווצר קצר. עכשיו זה ברור שאני לא יכול השאר ככה לנצח , כשבלי קשר מאוור עומד (על קשיות שתיה!!) באמצע המחשב , וכל שם מודבק.. …

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by hagaym,

יש לי תקלה במחשב המחשב ניתקע אי אפשר אפילו להתקין תוכנה הפעלה .שללתי בעיית זיכרון ובעיית אר דיסק הם יש מצב לבעיית מעבד ? ??? אשמח מאוד לקבל עזרה ממכם

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by Dark Respect,

המחשב שלי התחיל לסבול בחודשים האחרונים ממספר תקלות - זה התחיל ב 1.כרטיס רשת (onboard) שהפסיק לעבוד ישירות מול מודמים ויכול להתחבר רק אל ראוטרים, ץ המשיך ב 2.כרטיס מסך קורס כמה פעמים ביום - נהיה מסך שחור לכמה שניות ואז ווינדוס מודיע לי שכרטיס המסך קרס והוחזר. לאחר מכן התקלה של הקריסה הפסיקה - ובמקומה באותה התדירות הופיעה תקלה אחרת - 3.מסך כחול שעושה ריסרט למחשב כמה פעמים ביום. החלפתי כרטיס מסך והתקלה נשארה. עכשיו הגיע התקלה האחרונה - 4. המחשב לא נדלק , צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה איזה 15 דקות עד שהוא מחליט פתאום לקבל חשמל. עלתה לי השערה שכל הבעיות נובעות מספק הכח - וגם לפעמים אפשר להרגיש זרם בתוך המארז. התקנתי ווינדוס מחדש, התקנתי על הארדיסק אחר, החלפתי כ. מסך, מה כדאי לי…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים