עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by nahum8,

חבר'ה, חזרתי הביתה מהצבא אחרי שסגרתי 28, והופתעתי לגלות שאני רואה פסים וג'יבריש על גבי המסך גם בBOOT. לפי הבנתי, הכרטיס, או חלק ממנו (זה אפשרי-כמו קבל אחד וכדומה), נשרף. אני מבקש את הצעותכם בנושא, ולוודא שבאמת זה מה שקרה. עוד משהו קטן וקריטי, הרכבתי עליו לפני חמישה חודשים לערך את הקרור -ACCELERO S1 +S-FLEX, עד כה הכל היה מעולה, טמפ' מקסימאלית במאמץ לא עברה את ה49 מעלות בכל תוכנת בדיקה. השאלה שלי היא, אם אני ארכיב חזרה את הקרור המקורי ואנסה להחליף את הכרטיס מסך, לא יעשו לי בעיות? - אייבורי תודה רבה להבאים לעזור. -בינתיים הכרטיס עובד אבל עם הפסים שתראו בתמונה הבאה. -ועוד משהו, המחשב לא נותן לי להתקין דרייבר חדש לכרטיס, כמו כן גם לא נותן לי למחוק אותו. :'(

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by danik,

יש לי בעיה עם המחשב, אני צריך הכוונה באיתור התקלה... שאני פותח מספר חלונות דפדפן (לא משנה אם זה FIREFOX או EXPLORER) ויש מדיה בתוך כל עמוד (במקרה הזה סרט שרץ באון ליין, כמו YOUTUBE וכו) המסך נכבה ואחרי כמה שניות המחשב מבצע לבד RESTART יש לציין כי התקנתי מערכת WIN חדשה ועדיין הבעיה קיימת (אני משתמש בWINXP) לדעתי יש בעיה בכרטיס מסך, השאלה איך אפשר לבדוק ? (חוץ מלשים כ.מסך חדש) אולי מדובר במעבד? : תודה מראש לעוזרים! דניאל,

4. פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי בו את XP מחדש לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר כונן SATA שבו יש נתונים שאסור לי לאבד, מיותר לציין שהכונן עבר פירמוט לפני שהעברתי עליו את הדברים . לאחר החיבור המחשב הודיע לי שהכונן לא עבר פירמוט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו אין מצב שאני מפרמט את הנתונים שבו, איך בכל זאת אני יכול לראות את הקבצים שבכונן ?

5. Started by shaniyakov,

אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by miky,

שלום,אני צריך דרייבר לכרטיס קול בשם :e3dx hsp56

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by generalA,

יש לי מחשב נייד טושיבה יום אחד אני מדליק אותו ורואה שהוא לא נותן לצאת ממצב דוס אלא רק ב-safe mode ובאותו יום אני מדליק את המחשב והוא עובד אבל במסך לא רואים כלום... אגב גם המאוורר בתוך הנייד לא מסתובב... מה הבעיה ??? בבקשה HELP ...

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. עם המחשב הגיע גם המסך הנ"ל, ששימש אותי נאמנה (כמעט שבוע) עד שעשיתי Degauss ומאז לא רואים יותר תמונה - במצב רגיל מראה נורת הפעילות אור ירוק וכששמחשב כבוי אור צהוב מהבהב, עכשיו כשהמחשב דלוק רואים אור ירוק לכמה שניות (אבל עדין לא רואים כלום) שהופך לאחר מכן לאור מהבהב בצבעי ירוק וצהוב. ניסיתי לנתק מהחשמל ולהפעיל מחדש - לא עבד. ניסיתי לנתק מהמחשב ולהפעיל ללא חיבור - אך הוא עדין הראה אותו כלום (באותה תצוגת נורות) לא ראיתי שום בעיה מיוחדת על הכרטיס מסך. מה אפשר לעשות לפני שאני מתקשר לחנות???

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  9. שידרגתי את המחשב השבוע וצצו לי בעיות שונות כגון משחקים לא פועלים או אינם ניתנים להפעלה וגם חומת האש איני מצליח להקליט (נורטון) יש לי ווינדוס xp ושדרוג היה למעבד p4 2.4gh יש פתרון???

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  10. יש לי דואל בוט במחשב וכשאני מנסה להעלות את ה-xp המחשב מתנתק ומבצע restart . אפילו לא מגיע לחלון הלוג אין,מה עושים,עזרה בבקשה? :-[

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  11. איזה שרתים נותנים תמיכה ב ASP ובחינם (לבניית אתר)

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  12. הבעיה די מוזרה לי זה נראה כמו סוג של הגנה ,אי אפשר להתקין או להעביר חומרה לכנון מישהו יודע איך אני מבטל את זה ?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by DORAZABI,

התקנתי מקס פיין 3 ותוך כדי העידכון שלו נפתחה לי הודעה שאין לי מספיק ביצועים גבוהים וצריך לשנות את ערכת הצבעים לווינדוס 7 בייסיק....עשיתי את זה,זה טוב? או שצריך להחליף לקודמת?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by ToMuSH,

אהלן חברים, יש לי את המארז antec 300 והייתה לי בו בעיה מאז שיש לי אותו, כשמחברים אוזניות לפאנל הקדמי ישנו רעש סטאטי מעצבן ביותר. חיפשתי היום ומצאתי פתרון, את זה: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=208880 יש לציין שעשיתי את זה כשהמחשב היה דולק. יצאת מפגר? לאחר מכן המחשב המשיך לפעול, הלכתי לאיזה חצי שעה וכשחזרתי הוא היה תקוע. עשיתי לו ריסטארט, ומאז לא עולה. כל העסק מסתובב בפנים, כל המאווררים והאורות עובדים, אבל המסך לא מקבל אות. ניסיתי גם עם מסך אחר. ניתקתי כל פיסת חומרה במחשב וניסיתי להעלות בלעדיה, וכלום. חשבתי שאולי הפנל הקדמי מקצר או משהו כזה, וניתקתי אותו לגמרי וניסיתי - כלום. החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כוננים, נאדה. הלך הספק? כמו כן לא היה ריח שרוף כלשהו בכלל…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by ross,

במחשב שלי יש לי רייד של שני דיסקים של 1TB של סמסונג שכונן C יושב עליהם. היום בבוקר המחשב נתן לי מסך שחור עשיתי הפעלה מחדש ואני שם לב שבמסך של הרייד (לפני שמערכת ההפעלה עולה) על אחד הדיסקים כתוב ERROR OCCURD הפעלתי את המחשב דרך MINI WINDOWS XP ואני יכול לגשת לכל הקבצים (מ-MINI XP אני שולח את ההודעה הזאת), אני מתכוון לגבות הכל, אבל יש דרך (אחרי הגיבוי) לתקן את הרייד בלי לעשות הפעלה מחדש?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  16. יש לי שלט של סוני 3, כשאני מתקין איתו תדרייברים דרך התוכנה ds3 המחשב קורס למסך כחול, ניסיתי להתקין דרייברים גם לא דרך התוכנה ועדיין אותו מסך כחול. יש לי win 7 64 bit. השגיאה שאני מקבל במסך הכחול: 0x0000007e.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  17. הי קיבלתי מחשב לא רע אבל די ישן במתנה אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדווס חדש רציתי להתקין ווינדווס 7 אבל אני לא בטוח איזו גרסה תרוץ לי הכי סבבה זה המפרט הבסיסי של המחשב: Intel Pentium E5300 2060GHz 4GB Ram DDR2 Gigabyte G31M-52C (Socket 775) (לוח אם) Intel G33/G31 Express Chipest Family (כרטיס מסך) איזה ווינדווס כדאי להתקין? אני יכול להיות שקט ולהתקין windows 7 ultimate x64? או שכדאי home edition או 32 סיביות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by בראודו,

החומרה: מחשב asus zenbook i7-3517u התוכנה: win 8 הבעיה: כאשר אני מאתחל את המחשב מחדש הסאונד עוןבד בסדר גמור, אבל כאשר אני סוגר את המכסה ופותח מחדש אין סאונד. לא רק שאין סאונד גם תוכנת לניגון קבצי סאונד לא עובדות. יוטיוב לא עובדת. מה עשיתי: הרצתי troubleshooting ולא נמצאו בעיות . סרקתי את המחשב לוירוסים ולא נמצאו. אני חושד שאולי avg cleanup התוכנת טיונינג אולי מחכה או שינתה משהו שעכשיו דפק את המחשב מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  19. שלום יש לי נייד של dell דגם vostro 5480, הוא מגיע עם מסך מגע. הבעיה שהחלה כבר מהשבוע הראשון בו קניתי את המחשב היא שהמסך מגע מזהה לחיצות גם כשאני אפילו לא נוגע במסך בכלל (ghost touch) זה נראה בדיוק כך: גילתי שכאשר אני מבטל את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל (לא הצלחתי לבטל דרך הביוס, אלא רק דרך מנהל ההתקנים), ומשאיר רק את הליבה הגרפית של nvidia הבעיה נפתרת לחלוטין (כלומר מדובר בבעית תוכנה ולא חומרה). החסרון שבלי הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל אני לא יכול לשלוט בבהירות המסך וזה קריטי. אשמח לכל הצעה או רעיון שלכם

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by moris,

היי! קיימת בעייה אצלי,כאשר אני מדליק את המחשב ולאחר כמה שניות שהוא עובד הוא מתכבה לו פתאום . החלפתי ספק אך הוא עדיין עושה זאת. כיצד אוכל לבדוק מה הבעייה?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, קיבלתי לפני כמה ימים סרט DVD שצולם ע"י חבר ונצרב בפורמט DVD. רציתי לדעת כיצד אני אוכל להמיר אותו לDivx על מנת לערוך אותו אצלי. תודה, עידו.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  22. ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by YAHOOGEEK,

התקנתי את המחשב החדש לפי כשלושה ימים, כשאני מריץ משחקים, המחשב פשוט "קופא" - שום דבר לא מגיב, אני נאלץ לעשות ריסטרט (פיזית על ידי לחיצה על הכפתור במארז). יש לציין שזה לא קורה בכל פעם, אבל בפעמים שזה קורה זה נורא מרגיז. המפרט: ASUS 8800 GTS 250 GB SATA2 WS GYGABYTE 965P 2GB DDR2 667 MHZ TWINMOS ENERMAX LIBARTY 500W ASUS WS 22" LCD 2 MS בעיקרון דברים שכבר שללתי שיכולים להיות גורם לבעיה: * ספק כח, הספק חזק מאוד וזה לא מקור הבעיה. * חום, כל הטמפרטורות תקינות, גם של המעבד, של הכרטיס מסך, אין שום בעיה. * DRIVERS של כל חלק במחשב הכי עדכניים שיש. * מערכת הפעלה XP התקנה "טרייה" הכל תקין (לא אין לי שום וירוס ולא כלום... *דופק על עץ*) מה שהכי נשמע לי הגיוני זה כשל כלשהוא בהארד דיסק …

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  24. אני מדליק את המחשב ... המחשב עולה וגם המסך מציג הכל עד שמגיעים לקטע שהוא טוען את הוונדוס (XP) המסך נכסה ממש לפני שרואים את שולחן העבודה.. אין לי מושג ממה זה קרה לא עשיתי שום דבר חריג שיכול לגרום לזה לקרות.. אני עוד איכשהוא לפעמים מצליח לעלות אותו במצב בטוח אבל אין לי ממש מה לנסות לעשות שם (ניסיתי להוריד את כל התהליכים שרצים עם הפעלת המחשב אבל זה לא ממש קשור ולא עזר).. החיבורים בסדר גמור.. למשהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה לקרות?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by yaki cohen,

בעל כונן (ssd (c וכונן נוסף בקיבולת 1 טרה בייט (d),בהגדרות שמירה של כונן להורדות הגדרתי את כונן D ,משום ומה מוריד שמירות משחק ועוד לכונן C ומקבל הודעות על חוסר מקום אחסון -----אנא עזרתכם !!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.