תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לאחרונה לוח אם חדש מסוג GA-Ma69gm-s2h המבוסס על AMD 690 שהחליף את לוח האם הישן שלי שמת. המפרט שלי כלל וכולל כרטיס מסך של POINT OF VIEW המבוסס על 7100, כרטיס TV של WINFAST, דיקס קשיח, צורב DVD, ואחד ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. בבואי להתקין את מערכת הפעלה XP התחילו הבעיות. המחשב עולה לעיתים, אך לרוב לא, וגם כשעולה מופיע מסך כחול ללא כל זיהוי מיוחד, אשר לאחריו לעיתים לא ניתן להעלות את המחשב (אין זיהו של הדיסק הקשיח). יש בעיות הלתקין חלק ניכר מהדרייברים. תשאלו למה אני חשוב שהבעיה היא בכרטיס המסך (או בקשר אליו למעשה) - כאשר אני מפעיל את המערכת במצב VGA לרוב העבודה יותר נקיה, וכמעט ואין תקיעות. יש רעיון לפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק "ספיידרמן 3" שלא נחשב משחק כבד במיוחד, אני משחק 10 דקות בערך ואז המשחק קופא, והמחשב עושה ריסט. אותו דבר קורה עם ניסיון רינדור קטעי וידאו שאני עורך ב-After Effects, זה מתחיל לרנדר כמה דקות ואז קופא ועושה ריסט. וכנ"ל גם עם הצמדת כתוביות ב-Virtual Dub. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: מעבד - intel dc e7200 @ 3.8gh לוח אם - gb p35 כ מסך - geforce 8800gt 512mb זיכרונות של מושקין 4 ג"ב WIN XP HOME EDITION SP2 תודה מראש~!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום אני מדליק את המחשב ופתאום יש לי מסך כחול (אחרי שיש את הלוגו של ווינדוס ואת הפסים הכחולים) שאומר שיש בעיה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ניסיתי להעלות במצב SafeMode ואותה שגיאה, גם ב Last Known Configuration קורה לי אותה שגיאה. לפי מה שקראתי באינטרנט זה בעיה עם הפקד RAID... יש לי הארד דיסק SATA של 80 ג'יגה של חברת ExcelStore והלוח אם Biostar P4VMA-M. מה אני עושה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון לכרטיס זה(XFX GF 7800 GS) יש חיבור AGP ניסיתי לחבר, לא היה קל לעשות זאת מכיוון שלא היה מקום במארז כי הכרטיס עצמו גדול, לכן ניסרתי את החלק האחורי שבו היציאות נמצאות אם אני לא טועה חיבור AGP זה פלסטיק בצבע שחור (מלהבדיל PCI, שבו הפלסטיק לבן) היה צריך להפעיל כוח על מנת שהכרטיס יכנס לסלוט, חיברתי יציאת VGA אבל בכ"ז לא עובד. עכשיו איך אני יודע שמה שיש לי במחשב זה באמת חיבור AGP?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נכבה אתמול בלי כל סיבה, בדקתי מה הבעיה וראיתי שהמאוורר בכרטיס מסך- radeon 9600 נדפק. החלפתי לכרטיס מסך הקודם שלי geforce 5500 ואז המחשב עלה, אבל איך שהגיע לווינדוס (אחרי הlogin) הוא מעלה מסך כחול עם כיתובים הקסדצימליים, ועושה ריסט. בדקתי הכל, חיבורים, ניקיתי את כל המאווררים מאבק.. חשוב לציין שהווינדוס עולה אז כנראה שזו לא בעיית ווינדוס.. הריסט קורה אחרי דקת פעולה בערך בתוך הווינדוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה, יוני
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעייה שעולה לפעמים. הטעינה שלפני חלונות (משך שחור) נתקעת בשלב "Initializing USB Controllers". בדר"כ אחרי אתחול זה נפתר זמנית, עם כי היו מקרים נדירים שהבעייה נמשכה מספר אתחולים ברצף אחד אחרי השני. יש לי פנטיום 4 וחלונות XP. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כשאני רואה קבצי וידאו (לא משנה באיזה תוכנה: מדיה פלייר, מדיה סנטר, VLC) הוידאו נתקע וגם המחשב וחייבים לנתק אותו מהחשמל ולהדליק מחדש כדי להחזיר אותו. אני לא יודע להגדיר מתי בדיוק זה קורה, זה לא קורה כל פעם שאני רואה וידאו. וכשאני מעלה את המחשב אחרי שזה קורה, הוא אומר שהמחשב לא נכבה כמו שצריך כנראה כתוצאה של זה שהוא לא הגיב או נתקע ואז הוא אומר שאני יכול להיכנס לסייף מווד כדי להחלים... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. היום פתחתי את הדלת של המארז לרגע (דבר שאני נוהג לעשות מדי פעם) כדי לראות שינוי טמפ' כשהדלת פתוחה. אני לא יודע אם יש קשר או לא, אבל קצת אחרי זה התחילה בעיה מוזרה כזו- אחרי שמדליקים את המחשב (מSTANDBY,מHIBERNATE או מכיבוי מוחלט) אין תצוגה על המסך. התסכלתי עליו קצת, לראות אם ומה עובד בפנים. בהתחלה הכל עבד חוץ מהתצוגה במסך.. אחרי קצת התעסקות עם זה, ניסיתי חיבור אחר (VGA) וזה כביכול פתר את הבעיה, השגתי תצוגה.. לאחר מכן הלכתי וכיביתי את המחשב (המתנה או HIBERNATE אם אני זוכר נכון), וכשחזרתי- אותה תקלה, רק שהפעם גם המאורר של המעבד לא הסתובב. שיחקתי עם זה, חשבתי שאולי הזזתי משהו.. דחפתי קצת את הכ. מסך פנימה, את הBIG TYPHOON שעל המעבד (הוא לא 100% מקובע למקום מאז ומתמיד- אפשר…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים פירסמתי כאן נושא שבו הייתה לי בעיה עם כרטיס המסך שגרם ללוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) להיתקע בשלב האחרון של ה vga detection. שם ציינתי שהמחשב נתקע קודם כל בשלב ה-dram detection אך פתרתי זאת זמנית כאשר הוצאתי את 2 הסלוטים ממצב ה-dual channel והכנסתי אחד מהם ל-single channel. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365321.0 ובכן היום התחדשתי לי ב-hd4670 וכמובן שהבעיה עם נורת הזיהוי האחרונה נפתרה (ה-6600 הקודם התברר כפגר אחרי בדיקתו במחשב אחר). כעת אני מנסה להחזיר את הזכרונות ל-dual channel וזה עדיין לא עובד לי. ניסיתי את הדברים הבאים: *מודול זכרון A בסלוט single channel A *מודול זכרון B בסלוט single channel A *מודול זכרון A בסלוט single channel…
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי לפטפופ DELL LATITUDE D505 , עכשיו הכרטיס רשת שבו פשוט לא רץ.. לא בעיה ב SERVICES לא בעיה בכלום.. התקנתי כל דרייבר אפשרי והכרטיס רשת פשוט לא פועל, בטח בעיה באחד הקבצים אבל אני לא מוצא שום פתרון ברשת.. הדרייברים הם הדרייברים פה: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=5&impid=-1&servicetag=&SystemID=LAT_PNT_PM_D505&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex= עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לקנות כרטיס רשת שלא של DELL - כרטיס רשת של כל חברה כלשהי והאם אפשר יהיה לפתוח את הלפטופ ולהתקין את הכרטיס רשת ?? האם הדבר יתמוך בכלל ויתאים למערכת? או ששווה לקנות כרטיס רשת USB.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נתקע בכל פעם שאני נכנס למשחקים בדקתי טמפרטורות, ניקיתי את המחשב http://img530.imageshack.us/img530/6219/sfdasfasbd8.png עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר. any ideas?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כך יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) וכמאת בכל פעם שאני מתחיל לשחק יותר מ 10 -15 דקות התמונה מתחילה להיתעוות אד שהיא נעלמת ונהיה מסך שחור אז אני יוצא מהמשחק אם ALT TAB ואז חוזר אליו והבעיה נעלמת לזמן מסוים ואז חוזרת שוב. לפעמים זה חוזר כל כך הרבה שממש אי אפשר לשחק. זה קורה כמאת בכל המשחקים COD4 CRYSIS COH וכו' ב MASS EFFECT הבעיה מתחילה רק כשאני בחללית ורוצה לטוס לאנשהו אבל אני לא יכול כי לא מופיע לי המפה של הגלקסיה בהתחלה הייתי עם הדרייור 8.6 ואחרי זה החלפתי ל8.9 ועדיין הבעיה קיימת.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לבד. הכול עבד חלק עד אחרי חודש וחצי בערך אחרי הפירמוט שהמחשב התחיל לכבות את עצמו ולעשות רעשי צפירה רצופים כאלה מהמעבד. בישביל להפסיק זאת הייתי צריך ידנית ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב -לכבות את המחשב לחכות כמה שניות ולהדליקו מחדש. פירמטתי שוב את המחשב לבד. מה שקרה עכשיו זה שהמחשב עובד חלק כמה דקות עולה הכול מצויין ואחרי עשר דקות בערך -המסך מתכבה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט. או שהמחשב ממשיך לעבוד ורק המסך מתכבה. פתחתי את המעבד וראיתי שהכול עובד חלק חוץ אולי מאיזה מאורר קטן שלא כל כך חשוך לעין. בצבא לבן קטן קטן שלא מסתובב באמצע המחשב שאני חושב אולי שזה המאורר של הכרטיס מסך שלא מסתובב. מישהו יודע מה הפיתרון?איזה בעיה זאת?אשמח לתשובת כי ארצה מחשב בח…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך הסט האלחוטי של מקלדת ועכבר התחיל לא לעבוד לסירוגין.הוצאה והכנסה לUSB לפעמים היה עוזר.עד שאחרי כמה ימים הסט הפסיק לעבוד.למחרת כל המחשב לא נדלק.המחשב בן שנתיים.כבר החליפו לו ספק ולוח אם פעם אחת.גם הפעם החליפו את הספק וגם ראו שמאוורר האחורי של המארז לא עובד והחליפו אותו גם.אחרי שהחזרתי את המחשב גיליתי שהמדפסת לא עובדת.התקנתי דרייבר מחדש כמה פעמים וכלום עד שהבנתי שהמחשב לא מזהה את המדפסת בשום חיבור USB.בדקתי את כל היציאות כולל בסלוט נפרד שלא שייך ללוח אם.גם הסורק והמצלמה לא עובדים.שום התקן שמתחבר בUSB לא עובד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בDEVICE MNGR כל היציאות USB נראות תקינות. תודה מראש זה המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 …
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול משהו קטן יש לי על המחשב 2 דיסקים IDE וצורב. למה הכל יעלה חלק כשאני מחבר רק הארד דיסק אחד+צורב אבל אם אני מחבר את 2 הדיסקים אז הוא נתקע על DETECTING IDE DRIVES בביוס ? הג'מפרים בטוח בסדר, ו2 ההארד דיסקים תקינים לחלוטין. זה עבר לי אתמול, לא יודע מה קרה, מה יכולות להיות הסיבות האפשריות ? אני אשלול אפשרויות כבר.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ומופיעה נורה אדומה, רק כשאני לוחץ לחיצה ארוכה של כחצי דקה המחשב נדלק מה אמורה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקנתי בבוקר קירור חדש לכרטיס מסך thermalright V2 לRADEON X1950 PRO ועכשיו הכרטיס מסך מוציא איזה ERROR מוזר שכתוב בו שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך ושזה לא תואם ואז אחרי כמה זמן זה מוציא אותו למסך כחול כזה ואומר לי שהWINDOWS נכבה כדי לא לפגוע ברכבי המחשב והבעיה נוצרה מ: ומביא לי את הקובץ של הDRIVER של הכרטיס מסך מה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
המחשב של אחותי : Amd 3800X2 S939 512M X 2 DDR1 CL2.5 Win XP pro sp2/3 (לא בטוח) וכרטי מסך 6600 של ג'יגהבייט. הכל עבד בסדר גמור עד שהיום היא פתחה את המחשב. המסך נדלק והכל רץ. אחרי שזה סיים לטעון ורצה להפעיל את המערכת ההפעלה, המסך נכנס למצב חיסכון ובעצם לא ראו עוד כלום. המחשב לא נכבה והכל נראה כשורה. חשדתי במסך וחיברתי למסך אחר תקין בוודאות. גם פה אותו הדבר. אין לי מושג מזה מאחר וגם המסך וגם הכרטיס מסך בעצם פועלים בהתחלה. הכל היה תקין כאמור במשך כל השנים. ב-Safe mode המערכת הפעלה עולה והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון נייד Cruzer Micro U3 8GB וSanDisk במערכת קבצים fat. הבעיה היא שקובץ ששוקל 6-7 גיגה אומר לי שהדיסק מלא למרות שהוא ריק לגמרי. שניסתי להמיר את הדיסק ל-ntfs (בעזרת הפקודה convert j: /fs:ntfs) הוא המיר ונתן לי להעביר את אותו קובץ לדיסק און קיי אבל במחשב אחר הוא אמור שהזיכרון פגום או שהוא נותן ליכנס ומציג רק מסמך טקסט וכאשר בודקים כמה שטח בשימוש רואים שיש משהו מאוחסן אבל לא ניתן לגשת אילו. וכאשר אני מנסה לעשות איתחול מהמחשב שלי לכנון הוא נותן רק לfat. האם יש בעיה בדיסק און קיי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעלה 3500 שקל בלי מסך והוא עובד לאט וזה מוזר וממש מבאס..ציפיתי שהוא יעבוד ממש מהר והו לא עובד יותר מהר ממחשב שקניתי לפני 4 שנים ב3000 שקל אולי אפילו יותר לאט !! נגיד אני מפעיל סרט ב-bs player ומעביר לאמצע זה נתקע לכמה שניות עד שזה עובד מה שלא היה קורה הרבה במחשב הקודם ופה זה קורה כמעט כול פעם.. תגידו לי אם זה אמור לקרות עם מפרט כזה : ספק כוח: ezcool led 12cmf500w real דיסק קשיח 500 gb seagate 32mb sata 2 כרטיס מסך:dvi hdcp/hdmi 9500gt 512mb pcie זכרון: 1g ddr2 800mhz mushkin *2 לוח אם : p5q pro p45 מעבד : q9400 core 2 quad גם הצורב שקבלתי עובד לאט: lg gh22ns dl sata שחור עד שהוא מוציא את הדיסק אני לא מגזים לפחות 10-15 שניות.. יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק מה ה…
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי לפני כמה זמן נשרפה(?) לי המנורה הכחולה הקטנה בקדמת המארז (היא התחילה להבהב קצת יום-יומיים ואז כבתה ויותר לא נדלקת).. למרות שלא נגעתי בכלל בחיבורים הקדמיים במארז ככה שזה לא יכול להיות איזה חוט שהשתחרר. לאחר מכן גם התחילו אצלי בעיות באספקת כח לדיסק קשיח חיצוני באמצעות חיבור USB קידמי במארז, הדיסק הקשיח החיצוני הוא של מקסטור 120GB שבא עם כבל מפוצל - קצה אחד לכח+מידע וקצה שני רק לכח (כגיבוי). הייתי מחבר אותו תמיד עם כבל אחד של כח+מידע ל-USB הקדמי אך כיום זה גם לא מספיק ואני צריך לחבר אותו באמצעות שני הקצוות ל-2חיבורי ה-USB הקדמיים.. בדקתי עם חבר, שלו יש את אותו הדיסק הקשיח כמו שלי וגם אצלו המארז לא מספק מספיק כח.. אם אני מחבר DOK לאחד מחיבורי ה-USB הקדמיים הוא עובד מצויין…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן כשאני לוחץ על כפתור ה start הוא לא נדלק רק אחרי איזה 10 פעמים הוא נדלק. כשהוא נדלק הוא עובד מצוין ואין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה . תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כשאני מפעיל יותר מידי ישומים או תוכנות שמעמיסות על המחשב מופיע לי מסך כחול. שיערתי שזאת בעיית חומרה -רכיב פגום. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להגיד לי מה הרכיב הפגום, או שכבר עכשיו אתם יכולים להגיד לי שזה הזכרונות לדוגמא.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-