תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מפרט: ePox 8RDA3+ AMDXP 2500+ Barthon TwinMos 256DDR x2 GigaCube Radeon 9600 Pro WD 80GB 8MB התקלה: קורה בעיקר במשחק קאונטר-סטרייק, המחשב פשוט קופא לגמרי... התקלה הזאת קרתה לי בעבר ולאחר כמה חודשים שנלחמתי עם המחשב היא נפסקה אך כעבור חודשיים היא חזרה מה שמוזר זה שאני יודע שלא שיניתי כלום במחשב שיחקתי בלילה הכל עבד תקין כיביתי את המחשב הדלקתי בבוקר המחשב חזר למצב של תקיעות ! ניסיתי כל פתרון אפשרי כבר דרייברים לכרטיס מסך מתחים לכרטיס דרך הביוס את הביוס עדכנתי הרצתי בדיקה על הזכרונות(mem86) כלום שום דבר לא עוזר תעזרו לי בבקשה לפני שאני מאבד את שפיותי
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הלן. מחשב של חברה שלי החליט להיתקע בלי הודעה מוקדמת. החלפתי הארדיסק(והתקנתי ווינדוס חדש) וזכרונות ככה שזה לא זה. ולצערי מעבד\לוח אם אין לי דגם מתאים.... כרטיס מסך יש גם און בורד וגם רגיל של נוידיה ובחיבור לשתיהם אותה תופעה ככה שזה גם לא זה. גם לאחר ניקוי של המחשב אין שינוי. P4 3.0Ghz תושבת 775. לוח אם של asrock אם הדגם קריטי תגידו לי ואני יבדוק כל החיבורים עצמם מחוברים כמו שצריך. אלה הטמפרטורות לפי הביוס לאחר כ-10 דק' עבודה ותקיעה אחת כשהוא בביוס עצמו (10 דקות רק ווינדוז בלי שום תוכנות שמעמיסות): CPU: 75c max M\B: 25c RPM CPU: 2650 max המחשב נתקע ומה שמוזר לי שזה לא בזמנים קבועים. לפעמים הוא יכול לעבוד רצוף שעה וחצי ולפעמים הוא נתקע עוד כשהוא עולה. ולפעמים כשהוא נתקע הוא …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לפעמים קופא, פשוט קופא (ניסיתי כבר שמיכה ופוך.) כשזה קורה, העכבר לא זז, שום דבר לא זז או פועל, זה קורה מידי פעם ואני חושב שזה משהו שקשור למעבד.. בד"כ כשאני בדפדפן FireFox 4 או כשאני מתקין משהו או כשאני רואה סרט (בדפדפן ו בWMP) לפעמים כשזה קורה מגיע צליל מהמחשב, כמו הצליל הזה ששומעים כשלוחצים על הרבה מקשים בו-זמנית. הדבר היחיד שיש לעשות כשזה קורה זה לעשות Restart וזה כבר עולה לי על העצבים. וגם, נגיד והזזתי icon ושעה בערך המחשב נתקע ואני יעשה Restart הicon יחזור למקום שהוא היה בו לפני שהזזתי אותו.. אשמח לקבל את עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל מילה טובה על הפורום.... נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת) הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפו…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כל 20 דקות בערך המסך קופא, ולאחר כמה דקות מתקבל מסך כחול כזה... הרצתי MEMTEST למשך יומיים - והזיכרון יצא תקין חיפשתי Bad Sectors - וגם הכל יצא בסדר NOD32 - אין וירוסים ניקיתי את המחשב מאבק, ובדקתי את כל החיבורים בתוך המארז (כולל ניקוי של כל הסלוטים מאבק) בקיצור עשיתי כמעט הכל חוץ מפורמט למחשב הבעיה היא שזה מחשב שמפעיל תאורה במועדון.... ולפרמט אותו זה חתיכת סיפור (בגלל שיש המון מידע והגדרות שצריך לשחזר) איזה עוד דברים אפשר לנסות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יכול לקרות דבר כזב הזוי שכל פעם שאני נכנס לHWZONE בעמוד הראשי המחשב קופואה ואז צריך לעשות רסתרת ידני נישיתי מליון אתרים כל מיני רק HWZONE ניתקה ובIA עושה רסתרת
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קודם כל מדובר במערכת סוקט 478. עד אתמול המעבד שהיה הוא 1.7Ghz, כרגע המעבד שמחובר הוא 3.0Ghz. והעניין הוא כזה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא אמר שיכול להיות והרטיו של המעבד ירד אז להיכנס להגדרות ולשנות. נכנסתי לביוס לכל חור אפשרי ואין שום דבר שקשור למכפלה אלא רק לFSB. והמקסימום FSB שיכלתי להעלות הוא ל132 וגם המחשב לא עלה, אלא רק על 115X15. לגביי הלוח עשיתי עידכון ביוס, ושום דבר לא עזר. המעבד מזוהה בCPU-Z בתור 3.0Ghz אבל יוצא שבפועל זה רק 1500Mhz. הביוס הוא של AWARD. מדובר על לוח שאכן תומך במעבדים של עד 3.06Ghz גם בווינדוס הוא רושם שזה מעבד 3.0 אך רק 1.5Ghz. אז אולי אני צריך להגדיר משהו לא בסדר או משהו כזה? מה אתם חושבים הבעיה? הנה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spe…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל כל פעם שאני מתחיל איזה משחק כבד המחשב שלי קורס. המפרט שלי: לוח אם- asus p6t מעבד- core i7 920 כרטיס מסך- bfg gtx 280 1gb זיכרונות- patriot 4gb 1333mhz cl7 ספק כח- apevia 680w דיסק קשיח- wd 500gb 7200rpm+wd 120gb 7200rpm
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום , בעיה שנמשכת כבר המון זמן , המחשב קופא או קורס ( מסך כחול) ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא ממשיך לעבוד כרגיל , דבר זה קורה לעיתים קרובות גם אחרי שניסיתי לנקות אבק .. תודה רבה לעוזרים , המשך יום טוב...
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק call of duty 2 המחשב שלי פתאום נכבה ואחרי שניה הוא נדלק עוד פעם. למה זה קורה?? האם זה קשור לספק???
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ראיתי פה כמה הודעות שלפי דעתי קשורות לבעיה שלי אבל לצערי לא ראיתי תשובה שלא ניסיתי ויתכן שאני טועה באבחון הבעיה אז הנה: המחשב שלי קורס תוך כדי משחק כבד למשל, יש מסך כחול ריק וריסט עכשיו בביוס ובאוורסט רשום שהטמפרטורה של המעבד מגיע ל67 מעלות בזמן מנוחה אחרי הריטס בדקתי וזה הגיע ל 88 וכתוב שהמחשב נכבה ב95 מעלות ניקיתי אבק סידרתי חוטים וזה לא שינה כלום, טכנאי בדק את המחשב ואמר שאין בעיה במאוררים הנה המפרט: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Disk Drive WDC WD16 00JD-00GBB0 SCSI Disk Device BIOS Properties: Vendor Phoenix Technologies, LTD Version 6.00 PG Release Date …
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש יש לי אותו כבר שבוע והיום בפעם הראשונה הוא קרס בפתאומיות ולאט לאט זה מתחיל לקרות בתדירות יותר גבוהה.... הורדתי דרייבים לכרטיס מסך x200 (מה שבא עם המחשב)הורדתי גם catalyst וזה לא עזר הוא מתכבה בפתאומיות כל פעם.. בבקשה תעזרו לי....=\ תודה מראש (נכבה-עושה ריסט)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מאז שמכרתי את כרטיס המסך GTX970 המחשב שלי קורס בזמן גלישה בדפדפן וצפייה בסרט הסרתי את כל הדרייברים של NVIDIA וגם את הדרייבר של אינטל הסרתי והמחשב התקין אוטומטית את דרייבר התצוגה של אינטל לאחר הסרה וריסטרט מפרט: Gigabyte H97 D3H SSD 850 evo 500gb 32gb ddr3 1600mhz ram i5 4590 650w seasonic x gold
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים, בזמן האחרון כמו: Rainbow6 vegas2 או בportal, המחשב שלי קורס. קריסה קצת מוזרה, כי אין מסך כחול, והמסך פשוט נהיה שחור/ רשום NO SIGNAL במסך, ואז המחשב דומם. כשאני עושה ריסטרט לעיתים יש 3 צפצופים מהמחשב והמסך עדיין נשאר שחור אז אני צריך לסגור את המחשב ולהדליק מחדש ואז זה מסתדר. כשהמחשב נדלק אני מקבל הודעה כזאת: The system has recovered from a serious error וכשאני מרחיב זה נראה כך: http://img205.imageshack.us/img205/1474/61439773rq8.jpg כשאני לוחץ על send error report, מפנים אותי לעמוד הבא: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.2.00010100.3.0?SGD=1d2df08d-00c7-43ce-8509-f194aed0e484 איך אני פותר את הבעיה הזאת? המח…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב , לפני כמה ימים זאת הייתה הפעם הראשונה . אני משחק במשחק ופתאום ריסט . בלי שום סיבה . זה לא קורה רק במשחק , גם שאני לא על יד המחשב פתאום הוא קורס . בדקתי , וזה לא וירוס . הוספתי עוד כמה מאוררים למחשב , בדקתי שכולם עובדים . עדיין המחשב קורס . עם מישהו יודע , או יכול לתת עצה מה לעשות . כבר ניקיתי את המחשב פרמטתי , ועדיין הבעיה נמשכת . תודה רבה לעוזרים , אשמח לעוד הצעות . sluq
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה דקות שהוא פועל(קריסה: נתקע לאיזה דקה ואז נכבה). כל המאווררים עובדים כמו שצריך וניקיתי מהם אבק. דוד שלי אמר לי שאם המחשב עובד ב-safemode אז זה משהו במחשב עצמו ולא בחומרה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי? את כל התכנית שהורדתי לאחרונה מחקתי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב קורס לי אני יספר לכם קודם איך זה התחיל נראה לי ואז מה הבעיה אז פעם המאוורר של הספק שלי הפסיק לפעול ורק אחרי איזה שבועיים החלפתי אותו בזמן הזה התחמם המחשב כול הזמן ששיחקתי ועשה לי בעיות אחרי שהחלפתי נוצר לי בעיה חדשה של קריסה כיאלו למשל אני משאיר בלילה את המחשב ונגיד מוריד אז שאני בבוקר מסתכל אני רואה ששום דבר לא עובד כיאלו המחשב עובד הוא נמצא בוינדואס אבל העכבר ושום דבר לא עובד אני לא יכול להזיז אותם ולא כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט זה עובד שוב והכול בסדר וגם למשל אם אני מפעיל משהוא חזק ואני מפעיל עוד משהוא בוא זמנית אז גם קורה אז שזה מתרסק ואז אני לא יכול להפעיל מקלדת ושום דבר כיאלו לא עובד אבל המחשב פועל זה מראה שהוא פועל (נכון העכברים עם האור אז שהו…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. אז ככה הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל אבל האל פסק החזיק את המחשב וכיביתי אותו ידנית לאחר שחזר החשמל הדלקתי את המחשב והמחשב מגיע למסך העלייה של הביוס ומשם נכבה ונדלק או קופא על לוגו הביוס יש לי המון ידע במחשבים ואת המחשב בניתי לבד עם קירור מים קוסטום. לוח אם asus sabertooth x99 מעבד i7 5820 Sli 1080 עם בלוק קירור ספק כוח של asus 1200w פרימיום אלא הרכיבים העיקריים. ניסיתי לפרק את הזכרונות ולהשאיר אחד ניסיתי לפרק את הגשר של ה sli כי לפרק כרטיס בעייתי עם קירור מים ניסיתי לפרק את ההארדיסק המשני ולהשאיר את ה ssd הוצאתי את הבטרייה של הלוח ועשיתי פריקת מתח מהספק שום דבר לא עוזר מישהו יכול לחש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי לפני יומיים מחשב חדש, הנה המפרט: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E DDR2 800mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Ezcool Ps-1000 500watt HD 500GB Samsung התקנתי עליו ויסטה, את הדרייברים של הכל... ושמתי עליו GTA וSAMP. עכשיו אחרי איזה 10 דקות משחק פתאום המחשק נתקע במצב שהוא מראה לי את כל המסך בקוביות קטנות ואי אפשר לעשות כלום, כל המחשב תקוע... ואז זה עובר למסך שחור... מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! אני מתייאש! עריכה: טוב אז עשיתי לכרטיס בדיקות ב3DMARK, בלופ והכל.. עבר חלק... שיחקתי שעה CRYSIS ועוד כמה שעות טובות של…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאחרי 10-15 דקות של משחק (CSGO) מופיע לי מסך שחור והמחשב נתקע, אני שומע את המאווררים עובדים (המאוורר של הכרטיס מסך רועש יותר) אבל שום דבר אחר לא עובד. הוספתי תמונות מהEvent Viewer. אני מניח שזה הכרטיס מסך (GTX 970 Palit עם מאוורר יחיד).
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שלט של סוני 3, כשאני מתקין איתו תדרייברים דרך התוכנה ds3 המחשב קורס למסך כחול, ניסיתי להתקין דרייברים גם לא דרך התוכנה ועדיין אותו מסך כחול. יש לי win 7 64 bit. השגיאה שאני מקבל במסך הכחול: 0x0000007e.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זמן שהאי מיול פועל. אחרי כמה דקות קופץ מסך כחול, זה לא היה פעם.... זה התחיל לפני זמן מה... מישהו מכיר את התופעה? מישהו יכול לעזור? :s05: זה התחיל אחרי שהתקנתי גירסא אחרת של אי מיול ולא אהבתי אותה והחזרתי את הישנה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קורס אחרי כמה דקות משחק. אני משחק משהו, ואז הוא נכבה פתאומיות והמאווררים ממשיכים לעבוד (מוזר לא?) אני דיי בטוח שזאת לא בעיית התחממות מכיוון שהמזגן עובד והטמפ' קרירה וכל המאווררים עובדים והדלת פתוחה. זה התחיל רק בימים האחרונים ואני לא יודע למה זה קורה, למישהו יש רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קודם כל... אני יודע שזה הפעם המי יודע כמה שפותחים ת'רד כזה.. עברתי על הת'רדים האחרים וניסיתי לבדוק מקרה דומה לשלי אך לא מצאתי. הבעיה: מידי פעם, לאחרונה קורה יותר, באמצע משחק או שימוש רגיל במחשב, עולה לי מסך כחול וקורס כמובן ישר אחרי. אני בטוח שחום זה לא הבעיה, הקירור במחשב מעולה. יכול להיות שזה בעיה של תוכנה חדשה שמותקנת? בעיה נוספת שהייתה לי ולא קרתה למען האמת הרבה זנו היא רעש שמגיעה מה HD שנשמע כמו קליק ואחרי זה היא פתאום מאיצה לכמה שניות ואז משתתקת שוב, מה לעשות עם זה? ישר להחליף או שיש בדיקה שאפשר לעשות? הHD עובד טוב ולא איטי בכלל. המחשב חדש (3 חודשים) כך שיש לי אחריות על הכל עדיין. אם יש צורך בפרטים נוספים תגידו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס באופן פתאומי, לפי ה Windows log החל מ18/09 התחילו הקריסות, ובאותו יום גם הותקן Driver (לא זוכר שאני התקנתי): Driver Management concluded the process to install driver NULL Driver for Device Instance ID USB\VID_045E&PID_063E\AE55B7C9-1B54-40E4-AA77-0308D1B43080 with the following status: 0xe0000203. בכל אופן, לאחר מכן כל יום הייתה לי קריסה אחת או שתיים של המחשב, וזה לא הייתה קריסה של הוינדוס, הוינדוס לא זיהה קריסה בכלל אחרי שהוא חזר, חשבתי שאילו בעיות בחשמל בבית אז התעלמתי. עד שהיום המחשב לקראת שעות הערב התחיל לקרוס המון, עוד לפני שהוינדוס נדלק, לפעמים שניות אחרי שהמחשב נדלק, לפני שהגיע תמונה למסך. חשבתי לנסות למצוא את הר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-