עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avivi85,

אם אני מעביר קבצים מדיסק לשלוחן העבודה או לכל מיקום בתוך הארד-דיסק זה לוקח שעות!! כאילו המחשב\הכונן לא מתאמץ להעביר את הקבצים.בהתחלה אני שומע את המאווררים כזה "וווווווווווווווווווווווווו" וזה כותב "שתי דקות נותרו" ואז פתאום המאוררים מפסיקים..והזמן עולה מ2 דקות ל20-40 ואפילו עד שעה ומשהו..וזה שאני מנסה להעביר 4.5 GB..עכשיו אני מעביר 2.5GB תוך 25 דקות..הגיוני?100 מגה ביט לדקה! זה מלא זמן..למה זה ככה..וזה לפני כמה זמן התחיל..כשקיבלתי תמחשב זה לא היה..המפרט בחתימה דרך אגב.. אה וגם ניסיתי להעביר למשל ממקום למקום בהארד-דיסק וזה לא לקח כל כך הרבה זמן.. מישהו יודע למה? המליצו לי לעשות DEFRAG או משהו..אני ינסה את זה אחר כך..זה בכלל יעזור..?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by pro.surfer,

היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W המחשב עבד כמו מטוס עד היום כשהוספתי את הV1 למעבד ועוד 2 מאווררים למארז המחשב פשוט לא ניכנס למערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 64BIT אחרי בדיקה מקיפה המחשב מוכן לעלות רק 6 ג'גה (3כרטיסים) ולא מוכן לעלות עם ה8 ניסיתי זיכרונות אחרים של 8 ג'גה אבל CL5 והוא עולה. ממש מוזר בדקתי את הOCZ והם תקינים יש למישהו מושג מה קורה ? יש מצב שזה הלוח אם משתגע לי ? הייתה לי בעיה דומה לא מזמן עם הזכרונות ולכן החלפתי לOCZ והכול ה…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Class889,

בזמן שאני משחק ברשת ושומע מוזיקה, המחשב נתקע, שזה נדיר. ציפיתי שאחרי שאני אעשה ריסט אז המחשב יפעל. אז ככה המחשב נדלק אך לא קורה כלום. לציין שאני הייתי בOC 475X8.5 E7200 לוח והכל רשום במפרט. אז ליתר ביטחון בדקתי את הכ.מסך, לוח אם,זיכרונות,מעבד במחשב אחר. הכל פועל... אז מה שנשאר זה או הספק או הלוח. המחשב נדלק נדלקת המנורה של הHDD לכמה שניות וזהו. אמממ המאווררים כולם פועלים. לא יודע מה מהשניים ... מה יכול להיות? תודה מראש לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  4. כאשר מדליקים את המחשב , נשמעים צפצופים מהרמקול הפנימי של המחשב ולא עולה כלום במסך. הכרטיס מסך,המסך,זכרונות,קשיח,ספק, כולם תקינים בוודאות. לכן הבעיה נמצאת בלוח אם\במעבד שאלתי היא במידה ומוציאים את המעבד, הביוס יכול לעבוד? אמור להיות מוצג משהו במסך תודה לכל העוזרים, מנור.

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  5. ערב טוב לכולם. מפרט: מעבד אטלון 3800X2 64Bit דואל כור (כמובן ). זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד. לוח אם של חברת גיגהבייט, אין לי מושג מה הדגם ספציפית, אבל זה צ'יפ סט 550 של Nvidia. ספק כוח של טרמלטק, 600W אם אני לא טועה. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256Bit. הארד דיסק פנימי, 160 ג'יגה, סאטה 2. ישבתי מול המחשב שלשום בערב, ופתאום התכבו המסכים (אני גרפיקאי ועובד על שני מסכי 17' אינטצ' ). בהתחלה חשבתי שזאת הפסקת חשמל, אבל המחשב עצמו דלק, רק המסכים לא קיבלו מידע. לחצתי על הכפתור של הפאוור במארז, מצפה לשמוע את הצלילים של הכיבוי של הווינדוס, אבל לא שמעתי. חכיתי וחיכיתי, אבל המחשב לא התכבה. לחצתי לחיצה ארוכה (15 שניות בערך ) על הפאוור, אבל גם אז המחשב לא התכבה. הוצאתי אותו מ…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by gif,

היי פתאום אחרי שהמחשב התקין עידכוני אבטחה,אז כשהדלקתי את המחשב ואני מזיז את העכבר במסך אז העכבר מקרטע (נעצר באמצע וממשיך...) למישהו יש פיתרון? תודה. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל אם לא אז לא לכעוס

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רציתי לדעת אולי ידוע למישהו מכם מהי הבעיה המחשב הוא מחשב hp מהסדרה 9000 לא זכור לי בדיוק הדגם בכל אופן בביוס של המחשב אין בכלל ניתור של טמפרטורת מעבד (אל תבלבלו שאני לא יודע לחפש) בוודאות בעת ניסיון להתקנת speedfan המחשב כלל לא מגיב ולא מעלה את התוכנה(ככל הנראה וירוס) בקיצור, המחשב עם ויסטה, לאחר דקה של שימוש הוא נתקע, בד"כ במאמץ, נתקע ולא ממשיך לפעול, כעבור זמן ממושך אף נכבה לדעתי זאת בעיית התחממות כעבור סריקה עם spyware doctor אין וירוסים, כנ"ל עם kaspersky 2 שאלות: איך ניתן לאתר את הטמפרטורה בצורה שלא ידועה לי(אני בא ממחשבים נייחים ולא ניידים) שאלה שנייה, איך בדיוק אני פותר תבעיה, כלומר במידה וזאת בעיית התחממות , איך אני מנקה את גוף הקירור(אם בכלל קיים, את דרכי האיוורו…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

**I have no working computer here so I'm writing with my PS3 ( ) so I can't even write and read hebrew, so I didn't know where is "tmicha technit" so I put it in the lowest forum - "clali" ** OK, my computer was working perfect and screen saver was enabled, I went for about 25-30 minutes then when I came back I tried to exit the screen save by moving the mouse but it didn't work, so I restarted my computer and nothing showed up on screen. I don't think it's graphic card problem because if I'm waiting enough for windows to come up I don't hear the welcome sound. I pluged out the power cable and the battey from the motherboard for 1-2 minutes but also this - didn't work.…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  10. יש לי עט גרפי לUSB שעבד עד לפני כמה ימים-ואז פשוט המנורה מהבהבת והWINDOWS לא מזהה אותו, בדקתי במחשב אחר וזה עובד! והכניסות USB שלי עובדת! יש לי מכשירים אחרים והם עובדים באותם כניסות, לא משנה שהוא בכלל מזהה אותו רק לא מצליח לקרוא לו בשם. אז זה בטוח לא בעיה של USB פגום, אלא סתירה בתוכנה...השאלה איך אני מחזיר את המצב אחורה(בלי RESOTRE) חיפשתי בתוכנות שהתקנתי אבל יש כאלה שכנראה רק ברשומות ולא בהסר התקן של ה WINDOWS... ממש יעזור לי אם תענו כי זה לעבודה..

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by ip2pi,

היי, אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית של חבר שלי ומאז כשהוא פותח את המחשב המחשב נתקע במסך של הלוח אם (foxconn 661mxpl ) ולא מתקדם מעבר למרות שמסך הוא נותן לי אפשרות ללחוץ על DEL ולהגיע ל BIOS זה לא מגיב לשום דבר רק פעם אחד הוא הצליח להגיע ל WIN אחרי הוצאה מהחשמל לכמה דקות והחזרה אבל שוב פעם התופעה חזרה לאחר מספר דקות. (המחשב לא עושה ריסטים לעצמו הוא פשוט תקוע.) מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  12. שלום לכל התותחים ! אני חדש פה ואני צריך עזרה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי מ ATI 4800 ל ATI radeon HD 3870 x2 גם שדרגתי את Catalyst לגירסה הכי חדשה ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) ופשוט כל פעם שאני מדליק את המחשב המחשב עושה 2 עד 3 ריסטרטים עם קווים על המסך !!! אחרי 2 או 3 רסטרטים הכל מסתדר !!!! והכל עובד מצויין ולפעמיים ויסטה מראה לי את ההודעה הבאה This problem was caused by ATI Graphics Driver, which was created by ATI Technologies, Inc.. There is no solution for this problem at this time עכשיו הנתונים של המחשב שלי מעבד - Phenom X4 9950 Black Edition מאוורר למעבד- Zalman CNPS-9500A CU LED לוח אם - + gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2 Patriot…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by amd@ati,

שלום, המחשב שלי כבה ללא סיבה תוך כדי משחק (קרייסיס וור הד), זה קורה לי כל פעם שהמחשב במאמץ עילאי, מה יכולות להיות הסיבות? יש לי ספק כח Hec 400W תודה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  14. מדובר בכרטיס ישן GEFORCE2 MX 200 AGP X4 למה אני מעוניין לעשות את זה -אחד התחביבים האהובים עלי זה להשמיש רכיבים תקולים לוח אם תקין,הכרטיס אינו מראה תצוגה אך המאוורר שעליו פועל האם יש איזושהי דרך לאתר את התקלה ולהשמישו ? על פניו הרכיבים שמורכבים עליו נראים בצורה שלמה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by gif,

היי ניכנסתי לביוס שלי (AMI) ובאפשרויות של ה BOOT לא הופיע לי הכונן דיסקים שלי אלא רק הכונן קשיח והכונן דיסקטים. מה אני עושה בכדי שהביוס יזהה אותו? תודה.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by ashka,

שלום, יש לי Windows xp sp2. קניתי 2gb 800mhz ddr2 Kingston על מנת להאיץ קצת את המחשב (היה לי לפני כן 1gb 667 ddr Twinmoss). בדקתי וראיתי שלוח האם שלי (intel chipset 695) תומך במהירות הזו. הרעיון הוא להישאר בינתיים רק עם שני הכרטיסים החדשים, ללא הישנים, אפילו שיש לי 4 חריצי הרחבה לכרטיסי זיכרון. כבר החלפתי בעבר כרטיסי זיכרון במחשב, אז לא הנחתי שיהיו לי בעיות מיוחדות. היה לי קצת קשה להכניס את הכרטיסים החדשים לסלוטים (כוונתי היא שהיה קושי בסגירת התופסים של חריצי ההרחבה), הפעלתי קצת כוח בזהירות מסוייגת ובסוף התופסים נסגרו. בדקתי ששאר הכבלים מחוברים ושלא התרופף דבר, חיברתי את כל הכבלים והפעלתי את המחשב. הוא נדלק, המאווררים עובדים, נורת המסך הפכה ירוקה לכמה שניות ואז חזרה להיות…

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. Started by amd@ati,

שלום, ברשותי מעבד מהדגם שצויין, בעת המשחק (קרייסיס וור הד) המחשב כבה, שמתי לב שטמפ' המעבד הייתה 58 מעלות, האם זה נורמאלי למעבד מהסוג הזה? האם המחשב כבה בגלל הטמפ'? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by al_n,

היה לנו ברחוב משהו מוזר כזה עם החשמל, הוא נדלק ונכבה כמה פעמים רצוף בקיצור אני מדליק עכשיו את המחשב והוא מגיע לי למסך שחור עם האפשרויות של safe mode ו start windows normally לא משנה מה אני בוחר אני רואה את הטעינה של ה XP ואז המחשב עושה restart. מה נישרף? :-(

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ForresT,

הצורב שלי מתפקד ככונן דיסקים היחיד שלי,הצורב עצמו עובד אבל הוא לא נפתח בלחיצה על הכפתור. אני חייב להכניס דיסק ולא מצליח,יש דרך לפתוח לפתוח אותו דרך פקודה במחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  20. Started by ronmiz,

אהלן יש לי מחשב נייד עם כונן dvd-rw .. הכל עבד בסדר עד ששלפתי את הכונן תוך כדי פעולה של המחשב ... מאז הכונן לא מזוהה בווינדוס או בביוס... איך אפשר לפתור את התקלה? מדובר ב- lenovo t61.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by nAAmA10,

שלום יש לי שאלה שאני מקבלת עליה תשובות סותרות לכן אשמח לתשובה אמינה ועניינית אבא שלי עובד במקביל על כ5 אתרי אנטרנט כולם קשורים לבורסה ומכילים גרפים טבלאות ומתעדכנים תדירות יש לו זכרון של 768 (512 ועוד 256 שהוסיף לפני כמה חודשים) המחשב זז באטיות שמוציאה מן הדעת והאתרים פשוט לא זזים צב עוקף אותו בסיבוב אמרו לנו שזה קשור לזכרון והוא צריך לפחות עוד ג'יגה.. מה דעתכם? ישנם גם כאלו שאמרו לנו שהוא אמור להסתדר עם 256 גם ושאין צורך ביותר אני מדגישה שהוא עובד עם לפחות 5 אתרים והם די כבדים אבל המחשב איטי גם כשרק אני עובדת עם הג'ימייל וכל שאר התוכנות/ אתרים סגורים והמחשב עבר פרמוט לפני שבוע.. ושום דבר לא השתנה.. אשמח לתשובה חג שמח ושנה טובה נעמה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by Skeleton,

בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי! אם הדיון לא מתאים לפה עמך סליחה.

23. שלום. מוכרת לכם התופעה? "התקנתי לפני יומיים את הwindows מחדש והכל עבד כרגיל. יש לי במחשב שני ארדיסקים SATA - MASTER IDE - SLAVE אני מדליק את המחשב ושומע צפצוף מוזר מהארדיסק IDE המחשב הפסיק לזהות אותו לא בביוס ולא בwindows. הצפצוף קורה כאשר הארדיסק מקבל חשמל (לא משנה אם הכבל נתונים מחובר או לא) המחשב לא מזהה את הארדיסק גם כאשר הוא מחובר בעזרת מתאם IDE לUSB לאחד מיציאות הUSB של המחשב." שחזרנו דיסק כזה למצב של 100% ועוד רבים קשים ממנו. לעבודה מקצועית, מהירה במחיר הוגן -> 077-440-4806 http://www.whereismydata.co.il שחזור מידע מקצועי. הבדיקה חינם! מוזמנים לקרוא ממכתבי תודה שקיבלנו מלקוחות: http://www.whereismydata.co.il/Feedback תמונה של הצ'יפ המתחמם (שאר הצ…

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by yanivsk,

שלום חברה חבר שלי יש דיסק קשיח חיצוני של (WD (512 GB הדיסק הפסיק לעבוד מישום מה האים יש דרך לשחזר את המידע על הדיסק, איפו וכמה זה עולה ? תודה מראוש

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by Dark_Phantom,

שלום לכל המומחים והעוזרים. הסיפור הוא כזה: לאחר ניקוי יסודי של המחשב" אבק, ניקוי מאווררים והחלפת משחה תרמית המחשב מסרב להדלק חזרה. ברגע שמפעילים אותו הוא עובד לאיזה כמה שניות(יש רעש של המאוורר ונוריות במארז נדלקות) אבל לאחר מכן הוא פשוט נכבה. במחשב כרגע מותקן רק המעבד ולא שום דבר אחר- הכל נותק. יש לציין שבלוח אם יש 2 נוריות ואחת מהן לא דולקת. מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz +3200 DFI NF4 ULTRA INF אודה לפתרון התעלומה. נ.ב המחשב של החבר שלי אבל היות והוא לא עובד( ) אני רושם את הבעיה דרך יוזר שלי.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים