עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liran89,

אני לא בידיוק יודע אם הנושא הזה מתאים לפורום פה אבל לא מצאתי משהו אחר שכן מתאים.. לגבי מצב שינה המחשב שלי די ישן היתי אומר אפילו חיבורי סאטה אין בלוח ..המחשב הוא AMD 2500+ בואו נגיד שאני לא צריך יותר מיזה הרי המחשב משמש לאינטרנט סרטים שירים ובמיוחד גיבוי מרכזי לא מעבר! מצב שינה תופעה שיש בכל מחשב במחשבים החדשים מצב שינה זה כיבוי מחשב ושאתה מדליק הוא חוזר ישר לווינדוס בלי עליה לאותו נקודה בה היתה.. אצלי המחשב לא נכבה מנורה מהבהבת ארד דיסק נכבה וספק כוח נשאר דלוק ומאווררים נשארים דלוקים.. יכול להיות כי המחשב ישן התופעה הזאת ככה? רק שאני לוחץ על כפתור ההדלקה והכיבוי הוא נדלק או שאני לוחץ על העכבר או אנטר יש פתרון לזה? ..המצב הזה לא מפריע לי אני לא משאיר את המחשב על מצב שינה…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by eldar4455,

אין לי מושג מה קרה אבל פתאום שהדלקתי את המחשב קפצה לי ההודעה הזאת: צד ימין למטה: http://jpg.co.il/view/50f7e6803beef.png/ זה קפץ לי כבר פעמיים ההודעה הזאת. תודה לעוזרים=]

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  3. כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  4. יש כפתור מעצבן בשם "צרוב" שמופיע בתיקיות של חלונות 7. לעתים קרובות אני לוחץ עליו בטעות וזה גורם לפתיחה של הכונן האופטי. איך אפשר לבטל את הלחצן המיותר והמעצבן הזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  5. טוב לפני שעה בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, עשיתי לו ריסטרט, ואז כשניסיתי להפעיל אותו, המערכת לא עלתה, זה אמר לי שהקובץ c:/windows/system32/hal.dll חסר או פגום. עכשיו לפרמט זה לא אופציה, כי יש לי דברים על המחשב, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס (לא מקורי), לא הייתה לי אפשרות לעשות repair, וכשמפרמטים יש 3 אפשרויות: 1. פרמוט מהיר 2. פרמוט מלא 3. פרמוט אבל להשאיר את הווינדוס הקודם וזה מה שעשיתי, השארתי את הקבצים של הווינדוס הקודם כדי שאני יוכל לטפל ולהיכנס אליו, לאחר שסיימתי, כשאני מדליק את המחשב לפני העלאת הווינדוס הוא נותן לי אפשרות לבחור בין 2 ווינדוסים של XP , הראשון הוא הווינדוס החדש, השני הוא הווינדוס הפגום שהקובץ hal.dll חסר בו. וכשנכנסים אל כו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yakirsh4,

שלום, מידי פעם בזמן האחרון קורה לי מקרה מוזר המחשב מתחיל להגיב כאילו הctrl לחוץ למרות שהוא לא לא משנה מה אני לוחץ זה כאילו לחצתי אותו עם ctrl (לדוגמא אם אני מנסה לגלגל את הגלגלת בדף אינטרנט זה עושה זום) השאלה שלי היא אם יש איזה כפתור שאני בטעות לוחץ עליו ואז זה קורה משהו בסגנון ctrl-lock או שיש לי בעיה במגעים של אחד מכפתורי הctrl?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by joniar,

יש לי מחשב נייד CLEVO M817P מה שניקרא GIGABOOK המצלמה היתה עובדת ועכשיו פתאום לא.. הורדתי דרייבר והתקנתי כמה דברים הדרייבר הוא ל-32BIT ואני משתמש ב 64BIT במנהל התקנים אני ביכלל לא רואה את המצלמה אפשר לעשות? מה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by The-Magician,

אני מנסה לפרוץ פלאפון וזה נותן לי את השגיאה הבאה: http://jpg.co.il/view/510ce46ceca41.jpg/ והמחשב קורס, ואח"כ מבצע הפעלה מחדש ומשחזר את הכל מחשב נייד דואל קור e660 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה windows 7 64 bit מזה?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  9. לדוגמא, יש לי אוזנייה אחת שמתחברת בחיבור USB, ואחת בחיבור 3.5mm, יש אפשרות לשמוע בשנייהם לדוגמא סרטים, מוזיקה? אני מתכוון לשמוע ביחד, שבשניהם השיר/הסרט יתנגן באותו זמן וישמע בשנייהם ביחד.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Jviega,

עכבר אלחוטי פתאום לא עובד טוב עם המחשב יש לי עכבר USB של מייקרוסופט שהייתי מחבר למחשב ועובד איתו, פתאום היום הוא לא עובד יותר טוב, הוא מקרטע ונתקע, זה לא הסוללות כי הא עובד חלק שאני מחבר אותו לנייד שלי, אבל עם הנייח הוא פשוט לא עובד יותר טוב מהיום, לא עשיתי כלום מיוחד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהחזיר אותה כנ"ל העכבר וגם כשאני מנתק אותם המסך ממשיך להתסובב אז זה לא בעיה במקלדת או העבכר... אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? אגב זה קורה לי רק במשחקים באינטרנט ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הדיסק קשיח הישן WD SATA2 8MB 160GB מפרט המחשב החדש: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata אני רוצה לחבר את הקשיח של המחשב הישן על מנת להעביר קבצים שלא גיביתי. איך אני עושה זאת והאם צריך לקנות מתאם ללוח אם החדש?

13. Started by abanjo,

שלום לכולם. במחשב שלי מותקן כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI שלאחרונה הפסיק לעבוד. הרוב המוחלט של הפריימים נזרק בגלל CRC ERROR. אני די בטוח שזו בעיית חומרה כיוון שהחזרתי את המחשב ל IMAGE שנתיים אחורה והבעיה נראית בדיוק אותו דבר. כמה שאלות: 1. האם מישהו חושב שיש סיכוי שהבעיה אינה בכרטיס עצמו אלא נאמר בחיבור? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-ES2L. יש דרך לבדוק את תקינות ממשק ה PCI שלו? 2. אם אני קונה חדש - האם יש עדיפות לכרטיס PCI או שאולי עדיף דונגל? 3. המלצות למוצר ספציפי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, לאחרונה בזמן שניקיתי קצת מידע מהכונן, שמתי לב לתיקייה הזו - C:\Windows\winsxs קראתי קצת באינטרנט והבנתי שהיא מכילה בתוכה מידע חשוב בנוגע לעדכונים ו-Recovery של המערכת. הבעיה היא שהתיקייה הזו תופסת אצלי 8GB מהכונן הקשיח. נכון לעכשיו כיביתי את System Restore כי הבנתי שזה משפיע על גודל התיקייה כי גיבויים נשמרים שם. האם יש דרך לנקות את התיקייה הזו מקבצים מסויימים? יש שם המון תיקיות משנה שכתוב עליהן AMD למשל ואין לי מושג למה כי אין לי שום רכיב של AMD במחשב... אני מניח שניקוי מלא של התיקייה אומר פורמט והתקנה מחדש. אבל לפחות לצמצם אותה איכשהוא, האם זה אפשרי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה קניתי רכיבים והרכבתי את המחשב שלי. התקנתי את מערכת ההפעלה על SSD, ולוח האם הוא ASUS P8Z77-V PRO. ה SATA מוגדר בביוס כ AHCI כ default, והכל עבר בסדר. לאחר שסיימתי להתקין הכל, עדכנתי גרסאות ביוס וכו', החלטתי להוסיף למחשב שלי מערך RAID1. זה כמובן מחייב לשנות את ההגדרות של ה SATA, מ AHCI ל RAID. הבעיה היא שברגע שעשיתי את זה, לא הצלחתי להעלות יותר WINDOWS (אפילו לפני שהספקתי להגדיר את המערך עצמו), והייתי מקבל מסך מוות כחול ואז ישר REBOOT. גם כאשר שיניתי חזרה בביוס למצב AHCI המשכתי לקבל את הבעיה, למעשה עד שעשיתי CLR CMOS עם הג'מפר, ומאז זה בסדר. אבל אני עדיין רוצה להוסיף את המערך רייד, ולא כ"כ יודע איך להתקדם. חיפשתי באינטרנט דברים בסגנון אבל לא ממש מצאתי. א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by מיכאל סלע,

שלום לכולם. יש לי חלונות 7. אני מתכוון לקנות 128GB ssd ולהתקין עליו חלונות 8 הדרך שבה אני מתכוון לעשות זאת: 1. לנתק את כל הדיסקים הנוספים ולהשאיר רק את דיסק C עם חלונות 7. 2. לחבר את דיסק ה-SSD. 3. להתקין עליו את חלונות 8. 4. להיכנס לביוס ולהגדיר אותו בתור דיסק C. 5. לחזור ולחבר את שאר הדיסקים (תמונות וידאו מוזיקה data). האם זו דרך נכונה? האם צריך להתקין עדכון ביוס לדיסק ה-SSD (איך?) אשמח לקבל עצות והערות. נ.ב. עדיין לא קניתי את ה-SSD אך הוא נראה לי הזול ביותר יחסית לביצועים. תודה

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ben N,

אהלן אנשים. אגיד קודם שכבר בדקתי את הסטיקי לעזרה ולא הסתדרתי במיוחד עם מה להוריד ומה לעשות.. בכל אופן. היה לי ווינדוס XP על המחשב של אמא שלי, וכעת התקנתי לה ווינדוס 7. מאז ההתקנה והתקנה של שאר התוכנות והדרייברים של הלוח אם ושאר הדברים, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול. בדקתי את העניין קצת יותר לעומק, ומצאתי תוכנה שנקראת BlueScreenView שמציגה כל מיני פרטים מקבצי הdump. כל הקריסות נרשמו בגלל 2 קבצים: 1) halmacpi.dll 2) ntkrnlpa.exe ניסיתי להתקין את SP1 לווינדוס ומאז הוא קורס רק בגלל ה1. (יכול להיות שהSP1 טיפל בבעיה שהייתה עם ה2). בקיצור, הבנתי שהבעיה הזאת נובעת כנראה מדרייבר בעייתי ופה נתקעתי.. איך אני מזהה איזה דרייבר זה? זה באמת דרייבר בכלל? באיזה תוכנות אני יכול להיעזר לנסו…

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by aviv00,

שלום לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות בעיות אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל ולרסט אותו הרבה כדי שהמסך ידלק [שאר הרכיבים עובדים לפי מה שאני שומע] ברגע שהוא נדלק הוא מתפקד בלי בעיות כמעט, משחקים עובדים טוב יש ריסטים מוזרים\תקיעות כאלו שקורים לא הרבה שגורם להתעצבן מהם [אולי יש קשר לבעייה ?] והספק טוב לא משהו סיני תודה על כל עזרה מפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4830 (RV770) Monitor LG W2261 (Digital) [22" LCD] …

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by Ovid,

חזרתי אתמול הביתה, הדלקתי את המחשב, שמתי שירים במדיה פלייר, לא הספקתי לשמוע אפילו חצי שיר פתאום אני שומע שזה הפסיק לנגן, אני נכנס לחדר ואני רואה שהמסך לא מראה כלום, הוא מראה את הנורית הכתומה כאילו המחשב לא דולק, אבל המחשב עצמו דולק. חשבתי אולי זה בגלל שלא ניקייתי אותו איזה שנה מאבק אז ניקיתי וזה לא עזר. הוצאתי אחד מהזיכרונות (עובדים בdual channel) לא עזר. מה זה יכול להיות? איך אפשר לבדוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by mrraz,

יש לי אביזר בלתי ידוע ב-device manager - חלונות 7 היה לי את זה גם בעבר וגם עכשיו אחרי התקנה חדשה לא ברור לי איך אפשר למצוא לאיזה אביזר שיש במחשב הוא קשור יש אולי עצה טובה ?

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  22. שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by haimelm,

יש לי מחשב dell inspirion 5010 בן שנתיים. סוללה 6 תאים. . הסוללה שלאחר טעינה ל 100% היא מספיקה לי לשעה בלבד. הגיוני? אם המשמעות היא שנדרש להחליף סוללה או שזה לא נורא להמשיך ןלטעון אותו כל הזמן? יש אופציה להשיג סוללה חדשה בזול? אולי ebay?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by i,

שלום, המסך שלי לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. אני רואה שהמסך כן מקבל חשמל אבל איך שמדליקים את המחשב מופיע entering power save חיברתי את המחשב לטלוויזיה וגם בה לא ראו כלום. חיברתי מחדש את הכרטיס מסך/זכרונות וזה עדיין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by mazinya,

הכניסות הקדמיות של ה USB במארז לא מזוהות אבל האחוריות כן. כלומר אני מכניס לשם DOK למשל וזה לא מזהה אותו וגם לא את האוזניות שגם כן מחוברות עם USB. יש לי רק כבל USB אחד שיוצא מהספק. האם חיברתי לכניסת USB לא נכונה או שזה עניין של תוכנה/דרייברים כלשהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.