עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by OmriHaMeleh,

<b>dgvuhdgjkdg

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  2. ASUS P3V4X chipset VIA Apollo Pro 133A Slot 1 באמצע העבודה המחשב קפא, ואחרי reset המחשב מצפצף ציפצוף עולה ויורד בלופ, הצפצוף אינו צפצוף שקשור לזכרונות או לכרטיס המסך בחוברת צויינו שני אלה ועוד אחד שלא מתאים לתאור. ניסיתי לאפס את הBIOS ללא הועיל , ניתקתי הכל (הכל!) נשארו מחוברים רק המעבד והספק - לא עזר, אותו צפצוף. בדקתי עם מעבד אחר וקבלתי אותה תוצאה. רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by idobe97,

יש משהו שיודע איך אפשר לפרוץ את החסימה של רימון?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  4. Started by omriaharoni,

שלום וברכה יש לי תשתית של הוט בבית בית קטן בערך 60 מטר לאינטרנט מחובר מחשב משרדי עם כרטיס רשת חיצוני, יש קליטה טובה מחובר גם מחשב נייד וגם לו הקליטה די טובה העניין בסמארטפונים שהם לא מקבלים עוצמת קליטה טובה וממש חלשה (בדקתי עם כמה סמארטפונים שונים) אני במרחק 10 מטר מקבל קו אחד של ווי פיי.. זה לא חדר ממד או משו.. מה כדאי לעשות? לשים אקסס פוינט או להפוך את הנתב של הוט למודם ולקנות ראוטר איכותי פרטי? תודה זה ההוטבוקס שלי http://blog.tapuz.co.il/delekprice/images/3543577_13.jpg

5. שלום לכולם , כבר מספר חודשים שיש לי בעיה של ריסטרטים ומסך כחול בווינדוס 7 , הבעיה לאחרונה החמירה והמסך הכחול ולאחריו הריסטרט קורה פעם ביום , יומיים , אנא עזרתכם בפתרון הבעיה : ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml אשמח לדעת מה פשר ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sarusi79,

המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם מדגם Gigabyte Z87X-D3H הבעיה היא שכל כמה זמן המסך שלי נכבה לכמה שניות (2-3) ונדלק כשהסמן מופיע במרכז המסך בלי קשר למיקום הקודם שלו. זה מרגיש כאילו ניתקתי את המסך וחיברתי אותו שוב והמחשב רק כרגע זיהה אותו פעם ראשונה. ב- device manager אני רואה שעל הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4600) יש סימן קריאה צהוב. בנוסף בכניסה למאפיינים של הכרטיס המובנה מופיעה ההודעה הזו: Windows has stopped this device because it has reported problems. Code 43 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הצ'יפסט ושל הכרטיס מסך לגרסאות האחרונות מהאתר של ג'יגהבייט. מיד אחרי העדכון אני מקבל חיווי כאילו הדרייבר הותקן בהצלחה (במנהל יישומים הסימן קריאה נעלם) ושצרי…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by igal_nazar,

אני כמובן לא יכול להיכנס לוינדוס אלא המחשב מגיע למצב שאין לו יותר מה לעשות והאפשרות היחידה שנותרה לי זה לעשות restart . מה עלי לעשות כדי לגרום למחשב לזהות את הדיסק הקשיח?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. ב CPUZ ובווינדוס עצמו המחשב הציג את מהירות הליבות (כל ליבה) כחצי מהמהירות המעשית אחרי ריסט פתאומי. הבעיה נעלמה אחרי הפעלה מחדש מסודרת ולא חוזרת אחרי ריסטים פתאומיים. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עוד בעיה, הארדדיסק סיגייט 7200.11 250 שנקנה מחנות מסויימת (שלא יתבעו אותי - לא אזכיר את שמה) ו"נכשל" לפי מה שהווינדוס דיווח, נכנסתי לראות מה הבעיה שהוא מצא בסמארט הוא אומר שה Seek Error Rate ברמה נמוכה מדי וכושר ההארדדיסק היה על 0 אחוז עלה ל4 ואז גם ל7 וירד ל4 וכו' וכו'. חיפשתי בגוגל וכמעט כל הבעיות שקראתי על ה Seek Error Rate קשורות לסיגייט (למיטב זכרוני כולן אבל אולי אני מתבלבל), מישהו יודע מה הקטע עם העניין הזה? ההארדיסקים המהירים של סיגייט לא יציבים או משהו?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by yogbob,

שלום, יש לי לפטופ גיימינג בן כ-שנה (בדיוק נגמרה האחריות לפני כחודשיים). מדובר ב- AsusROG zephyrus M. יש לי תקלה שנמשכת הרבה זמן והיא לא מתרחשת באופן קבוע מה שמקשה על מציאת הפתרון - המקלדת מפסיקה פשוט לעבוד כלל. שללתי את כל הצד התוכנתי וזה כולל עדכון דרייבים, פרמוט של הווינדוס כמה פעמים והכי חשוב הבעיה מתרחשת גם בביוס ובאתחול של boot חיצוני ככה שזה לא תוכנה בוודאות. כשהמקלדת עובדת היא עובדת בצורה מלאה ותקינה ושהיא מפסיקה לעבוד כלום בה לא עובד. התאורה במקלדת כן עובדת ולא מפסיקה. בהרצת דיאגנוזטיקת חומרה של האפליקציה של My Asus מופיע לי שיש בעיה במטען והסוללה. לא נתון מידע מעבר ל: "there may be an issue with the batte…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. שלום, קניתי פלייסטיישן 4, וכשאני מנסה להתחבר לראוטר הוא פשוט לא מוצא אותו ברשימה. בדקתי המון באינטרנט ולא מצאתי משהו שפתר לי את הבעיה. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל. וידאתי שהראוטר שולח את ה-SSID שלו. ניסיתי להכניס את כל הפרטים של הראוטר באופן ידני (יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב - לא יודע). ניסיתי לשנות הגדרה בראוטר ולשנות ממצב bng לכל אחד מהם בנפרד. למה אני בטוח שהבעיה בראוטר? 1. הפלייסטיישן עובד עם חיבור קווי. 2. הפלייסטיישן מוצא את האינטרנט האחוטי של השכנים. 3. יש לי אייפד בבית, 2 אייפונים, 2 לפטופים ופלייסטיישן 3 - וכולם מתחברים בלי בעיה לאינטרנט האלחוטי. הפלייסטיישן 4 פשוט לא מוצא רק את האינטרנט שלי. שתי הערות: 1. דגם הראוטר שלי הוא TP-LINK WR940N. 2. הראוטר משמש כ-acces…

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by manorking,

בקישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441634.0 תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. שלום לכולם חיברתי כרטיס SD עם מתאם למחשב לצורך גיבוי התמונות, ובעודי מעלעל בתמונות המסך השחיר וקפצה חלונית NOD32 בהצעה לבצע סריקה לכונן, אישרתי, הסריקה עברה בהצלחה אך מאז אי אפשר להיכנס לכרטיס ומופיעה ההודעה הבאה - the volume does not contain a recognized file system/ please make sure that all required filr system drivers are loaded and the volume is not corrupted והמחשב מציע לי לעשות אתחול לדיסק מה עושים??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. Started by sido,

שלום, נתקלתי היום בבעיה מוזרה שהמסך נהיה שחור, הוא דולק אבל ברגע שמאתחלים ווינדוס רואים על המסך את הטעינה של ווינדוס אבל השלב הבא הוא שהוא מחשיך ואי אפשר לעשות כלום. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 10:00:38 אחרי אתחול במצב בטוח ועדכון הדרייבר, המצב בסתדר.נראה לי שווינדוס הוריד איזה עדכון שפגע בדרייבר

15. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת - המחשב שלי עושה ריסטארט באופן אקראי לחלוטין, במרווחי זמן אקראיים ואני פשוט לא מצליח להבין מה קורה איתו. החלפתי כונן קשיח, ווינדוס הותקן מחדש מספר פעמים, השתמשתי ב-memtest86 והזיכרון יצא תקין, עשיתי בדיקות מאמץ (או ניסיתי כמה שאפשר) לספק כוח באמצעות הפעלה זוללת של הכ.מסך והמעבד יחדיו, הכ.מסך חדש יחסית (r9 280x) והאיתחולים בד"כ לא מתרחשים בעת מאמץ או משחק מה גם שהוא עובר בדיקות benchmark של furmark, המעבד עומד בבדיקות מאמץ של prime 95 ולסיום אין בעיית התחממות. מה שהכי מוזר זה שאני פשוט לא מצליח למצוא דפוס, וזה קורה אקראי לחלוטין. למישהו יש רעיון? :kopfpatsch: תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אחים שלי.. יש לי צורב וסידי רום.. אבל שניהם לא פועלים לי באקס פי פרו! אין לי מושג למה.. ניראה לי שהכבל IDE שלי נידפק.. אבל כשהחלפתי בין הסידי רום והצורב לבין שני ההארדיסקים שלי.. אז זה כן קרא לי את ההארדיסקים ואת הצורב והסידי רום לא! :-\ עוד הסבר: בביוס.. עשיתי שהמחשב שלי יחפש אוטומטית סידי רום וכאלה(אתם יודעים למה אני מתכוון..).. אבל כשהמחשב פועל.. אז הוא מוצא לי רק את ההארד דיסקים שלי.. ואללה לא יודע מה קורה פה.. מוזר.. בווינדואוס 98 זה כן קרא לי.. אבל הוא עושה לי ים של בעיווווות! :'( בבקשששששה ממכם אחים שלי!!! תעזרו לייי! אני לא יכול לשחק ג'י טי איי 3.... אבל לא רק זה.. אני לא יכול להתקין שום דרייבר...

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by ikehgl,

יש לי דפדפן מיקרוסופט אדג'. קראתי באיזה מקום שחלונות 10 ואדג' אינם אותו הדבר. הורדתי חלונות 10 ואפילו קיבלתי הודעה שזה הותקן אצלי עם כל העדכונים. בתכלס אני רואה רק את אדג'. לא רואה שהותקן אצלי חלונות 10--אין אייקון כזה. אז האם הם בכל זאת אותו הדפדפן ?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  18. אני רוצה להחליף את המאוורר של הביג טייפון וראיתי שהוא מחובר לחיבור 4 פינים אפשר לחבר לשם מאוורר 3 פינים ? כזה http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm

19. Started by mor_anter,

איך אני מעדכן ביוס ללוח אם asus p4u800-x תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. עובד יפה אבל יש רק בעיה אחת והיא שהוא נופל הרבה שזה אומר כאילו שעושה לעצמו ריסטרט reset. יש לי כבר שני קבצי PDF שהמשותף להם שיש בהם הרבה תמונות וגרפיקה וכשאני מתחיל לדפדף בהם המחשב מתאפס. כמו כן זה יכול לקרות ססתם תוך כדי גלישה באינטרנט בדיוק כאשר אני לוחץ על כפתור מסויים איפה שהוא באתר. או לחילופין זה יכול לקרות סתם ככה בלי שיש לי הסבר. אין לזה קשר עם משחקים כבדים..לדוגמא השתמשתי קצת במשחק Dirt3 בגרפיקה מלאה ולא קרה כלום. גם בעת שימוש בסימולטור טיסה של מיקרוסופט על הגדרות גבוהות לא קורה כלום. בחנות שקניתי אותו אמרו לי לעדכן ביוס או להביא אותו לחנות. לעת עתה לא עדכנתי . אז לפני שאני מעדכן או לוקח לחנות .. אולי מישהו נתקל בבעיה כזו. תודה…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. היי לכולם, כבר תקופה ממושכת שאחת לכמה ימים סדר הכוננים ברשימת כונני האחתול בביוס ( BOOT OPTIONS PRIORITIES, GYGABYTE B450 AORUS ELITE) משתנה על דעת עצמו, במקום שיהיה מקובע לנצח נצחים על windows boot manager. המשמעות היא שבעת האתחול עלי להפעיל את המחשב מחדש, להכנס להגדרות הביוס, לשנות בחזרה את הסדר ולבצע שמירה והפעלה מידש, רק שזה לא ממש עוזר. מצרף תמונה כפי של הגדרות סדר התחול כפי שהן צריכות להיות. הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש.

22. Started by smoke_man,

יש לי בעייה שכל פעם קורה לי בזמן שמיעת מוזיקה הצליל מתעוות ורק אחרי אתחול מחדש הסאונד מסתדר ברשותי windows 7 מקורי וכרטיס קול creative x-fi titanium 7.1 pci-e הדרייברים מעודכנים מה יכולה להיות הבעייה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. היי, במשך תקופה המחשב נייד שלי קורס לפעמים מתנועה של המחשב, לרוב תוך כדי משחקי מחשב. הקריסה היא מסך שחור פתאומי עם הרבה ריבועים לבנים מהבהבים ורק כיבוי כפוי של המחשב מתקן את זה ומפעיל את המערכת מחדש עד הקריסה הבאה. מצרף תמונה (חשוב לציין שלא מדובר בתמונה שלי אלא ממישהו אחר ששיתף ברשת אבל מדובר באותה תקלה בדיוק): מצרף גם את הפירוט של המחשב והמערכת: המחשב עצמו זה asus rog strix G נקנה לפני כשנתיים. האם מדובר בגסיסה של כרטיס המסך . GPU? אודה לעזרתכם

24. Started by yossia23,

שלום אנשים המחשב שלי בן 6 שנים כמעט כל החלקים במחשב ישנים 3 דיסקים קשיחים SATA WIN7 64 BIT אני מוריד סרטים וצופה בהם באותו דיסק קשיח. בזמן האחרון כשאני מוריד סרטים בUTORRENT וגם צופה בסרטים אחרים בVLC אז הדיסק קשיח מאוד איטי . כשאני לא מוריד הצפייה חלקה. האיטיות לא קורית כשאני מוריד לדיסק וצופה בסרטים בדיסק אחר.החלפתי צמה של החשמל אבל זה לא עוזר. בדקתי מתחים בSPEEDFAN מצורף תמונה מה הבעיה? בתודה מראש

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. 1.בזמן האחרון כל פעם שהמחשב נשאר דולק זמן מסויים המלדת מפסיקה לעבוד אם אני עושה אתחול זה מסתדר. אין שום בעייה בחיבור שלה... 2.המחשב לא מזהה לפעמים את אחד ההארדיסקים שלי. לפעמים אני עושה אתחול והוא כן. גם כאן אני לא רואה בעייה בחיבור... למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.