תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני מס' ימים הכונן הקשיח שלי קרס ונאלצתי להחליפו בחדש. לאחר שהתחלתי להתקין את XP, במהלך ההתקנה אני נתקל במסכים כחולים (מוות) של WIN. כתוב לי שם BAD_POOL_CALLER. הלחלפתי שוב כונן קשיח וקיבלתי את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות ? (הרצתי תוכנות בדיקה ותוכנה אחת אמרה לי שיש לי בעיות עם CMOS RAM ו- ALARM של הלוח אם, אבל תוכנה אחרת שגם בדקה את אותם הפרמטרים אמרה שאין לי בעיות והכל טוב.)
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. לחבר שלי יש בעיה עם המחשב אז התנדבתי לנסות לעזור לו. הבעיה שהמחשב לא מציג שום דבר על המסך לא מראה סימן חיים ורק מצפצף כל 5-10 שניות ללא הפסקה הלוח מסוג: msi 865pe neo3 אז עשיתי כמה בדיקות יחד עם המחשב שלי שהוא תקין ואלו המסקנות: - זיכרונות תקינים - כרטיס מסך תקין - חיבורים הדוקים (בדקתי טוב טוב) - מסך כמובן תקין מה עוד יכולה להיות הסבירות לבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD דגם Pioneer DVR-216D חיברתי אותו למחשב קיים עם לוח אם ASUS M2A-VM בממשק SATA2 ב - BIOS אני רואה את הצורב החדש אך אני לא מצליח לראות אותו דרך מערכת ההפעלה WIN XP ב device manager אם זה רלוונטי יש לי צורב נוסף שמחובר בממשק IDE ועובד מצויין. הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום היום ניסיתי לשחק במשחק Devil may cry 4 עדיין ובמצב תרגול המחשב נכבה פתאום. הדקלתי שוב והפעלתי את המשחק וכבר באחד מסרטוני המעבר המחשב שוב נכבה. אתמול שיחקתי בקרייסיס והמחשב עבד כרגיל. המפרט שיש לי amd 3500 2600xt ג'יגה זיכרון לא מרשים במיוחד, אבל מחזיק לי את המשחקים. הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה בסביבות 50 מעלות... יש מצב שהכרטיס מתחיל לזייף?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
hello evrybody! i discover that i have a bad sectors in my HD,now how can i fix the bad sectors? thanks. P.S i cannt tape in Hebrew because i make a format to my pc.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט הוא : E8500 הלוח הנ"ל 4 ג'יגה של קינגסטון (זמני ויוחלף תוך מספר ימים) קשיח 500ג'יגה של WD צורב פשוט 4870X2 של Club3D בלוח המדובר הלד של הStandBy דלוק, אך הלד של הPower איננו. ניסיתי לשחק אם החוטים, לשנות כל דבר אפשרי. אשמח לקבל עזרה תודה,יובל.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כל החיבורי USB במחשב שלי לא עובדים כבר כמה ימים. כל פעם שאני מחבר משהו אז נפתח חלון קטן "USB DEVICE NOT RECOGNIZED" מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון . אם אין סוללה על הלוח אם זה יכול לגרום לריסט פתאומי? איפה אני יכול לקנות אותה ? ואם צריך סוללה מסוימת לכל לוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה בכלל הACPI ומה האופציה הזאת נותנת. ולמה להשאיר אותה בENBALE? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום , יש דיסק קשיח שמזוהה בביוס ומזוהה בוינדוס שהותקן על דיסק קשיח נוסף שמחובר למחשב ויש גישה לקבצים . הבעיה היא שלא מצליח להתקין וינדוס על הדיסק קשיח הזה ,השלב של הפירמוט עובר וברגע שצריך להעלות הממשק של וינדוס להמשך התקנה ,המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה . בדיקה במחשב שלי מראה שנוצר קובץ של וינדוס בכונן . יש למישהו רעיון מה עשויה להיות הבעיה ? איזה בדיקות צריך להריץ ? נ.ב הדיסק קשיח עדיין תחת אחריות .
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה כרטיס RAM של 256Mb, ואני הסכמתי לחבר אותו, כי אני יודע איך. חיברו את הכרטיס, והפעלנו את המחשב. המחשב נדלק, אבל אין תמונה. ניסינו בעוד מסך, שום דבר. וגם הכוננים גם לא נפתחים, דבר שגרם לנו לחשוב שאולי לא מגיע מספיק חשמל מהספק למחשב. ניסינו שקע אחר, גם זה לא פעל. מצאנו בלוח אם שני חיבורים שאנחנו לא יודעים אם הם אמורים להיות מחוברים או לא: http://img80.imageshack.us/my.php?image=cimg0923bb1.gif http://img388.imageshack.us/my.php?image=cimg0922gk7.gif אז כמה שאלות: הם צריכים להיות מחוברים למשהו? מה עוד יכול לגרום לדבר כזה לקרות? יש סיכוי שזה באמת הספק כוח? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי היום(17.10) שני צורבי DVD, חיברתי אותם וכשהפעלתי את המחשב המערכת הפעלה זיהתה חומרה חדשה ופתחה לי כונן אחד ב'מחשב שלי'. בהתחלה חשבתי שהמערכת זיהתה רק כונן אחד אבל התברר לי לבסוף שהמערכת מזהה את שני הכוננים ככונן יחיד: כשאני בוחר בפעולת "הכנס" על הכונן היחיד שזה מציג לי ב'מחשב שלי' זה פותח במקביל את שני הכוננים. שני הצורבים הם מדגם GH22NP20 של LG לחיבור IDE מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP SP3. אני לא באמת יודע איך לגשת לבעיה הזאת, אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מפעיל משחקים כמו פיפא פרו היטמן וכו' המחשב קופא לי לאחר כמה דקות.... עדכנתי דרייברים בדקתי את הזכרוות ניקיתי פתחתי הכל כלום לא עוזר... המשחקים עבדו בעבר על המחשב....והתקנתי לאחרונה רק sp3 אני לא יודע יותר מה לעשות מישהו יודע איך לעזור לי?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח 965P-S3 של GIGABYTE ובמחשב כוננים כך: SATA: SEAGATE 320GB SATA2 2X WD 500GB SATA2 למטרת RAID 1 IDE: WD 80GB SAMSUNG 182 DVDRW על כניסת הIDE הבודדת יושבים קשיח והצורב - הכונן האופטי היחידי במחשב. כאשר אני נכנס לRAID BIOS הוא לא רואה את שני כונני ה500GB. הכונן היחידי שהוא רואה הוא ה80GB בIDE. למה זה ואיך לסדר את זה? לא חשוב. הסתדרתי. תודה לכל מי שניסה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב, התקנתי ווינדווס, הוא זיהה לי את הצורב DVD אבל שבאתי להתקין את הלוח אם הוא לא קרא את הדיסק. ניסיתי כמה דיסקים וזה לא משהו ברור.. או שהוא קורא או שהוא לא וזה משהו שלא היה לפני הפירמוט.. מה שכן רוב הדיסקים שהוא לא קורא הם בפורמט CD רגיל (כמו דיסק ההתקנה של הלוח אם) פרטים על הצורב: Device Description LITE-ON DVDRW SHW-160P6S Firmware Revision PS08 Firmware Date 23/12/2005 Buffer Size 2 MB Manufacturer Lite-On
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כבל USB וניסיתי לחבר באמצעותו נגן MP4. ניסיתי כמה פעמים לחבר את הנגן דרך הכבל, וכל פעם הופיעה לי הודעה אחרת. מדי פעם היה כתוב "ההתקן לא מזוהה", ובמקרים אחרים - "צריכת חשמל מוגברת בכניסת הHUB" (אח"כהופיע לי חלון ובו הייתי צריך ללחוץ "איפוס"). האם יש אפשרות לתקן את זה? ד"א - אני לא יודע מה המשמעות של זה, אבל על הכבל די קרוב ליציאות יש דבר כזה עם כל מיני חורים כאלה עליו (יש שניים כאלה, אחד ליד כל יציאה). ועל האריזה של הכבל כתוב MASTER CABLE, שאני לא יודע מה זה אומר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם... קנינו היום ספק של Golden Tiger (סתם משהו של 450W באיזה 140 שקל מ-KSP), חיברתי אותו והמחשב עבד. אבל כל פעם אחרי בערך 10 דקות המשך נכבה והמחשב נתקע, וכשעושים לו ריסטרט הוא עושה: שני צפצופים קצרים, הפסקה, ועוד 8 צפצורים קצרים. ואח"כ הוא עושה (זה לפעמים, לא תמיד) 2 קצרים, הפסקהף אחד קצר. אחרי שאני מכבה לגמרי את המחשב ומדליק אותו הוא עולה, אבל אחרי כמה זמן נתקע שוב... נכנסתי ל-BIOS, וגם בדקתי עם SPEEDFAN, ואני רואה שכל המתחים בסדר אבל במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט! לי זה נראה מאוד מוזר... לא 100% שחיברתי הכול טוב, אבל במה כבר אפשר לטעות... החיבור הארוך ללוח אם, החיבור המרובע הזה גם ללוח אם ליד המעבד, וכל השאר חיבורים לתוספים (HD, CD, VIDEO). הלוח הוא של PT88…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היום אחרי שפירמטתי את המחשב הכל עלה ועבד כרגיל ופתאום מופיע לי מסך שגיאה כחול אחרי ריסט המחשב עולה ומראה מסך שחור במקום המסך של הטעינת ויינדוס בדקתי את הזיכרון את הכרטיס מסך ואת כל החיבורים של הכל (גם אין ציפצופים) פתאום המחשב החליט להעלות את הוינדוס אבל מופיעה לי חומרה חדשה (PNP SCSI DEVICE) ניסיתי להתקין את הדריבר לSCSI אבל זה לא מצא כלום בדיסק של הלוח האם מישהו יודע מה הבעיה ?? תודה מראש . דרך אגב הלוח אם M2NPV-VM ASUS
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היום המסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים) ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זה יש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת. כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה. ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזר מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב לתיקון והבעיה היא כזאת כשהוא מגיע לוינדוס לפני שהוא נכנס הוא עושה ריסטרט ניסיתי לעלות אותו ב safe mode וקרה אותו הדבר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשנה המחשב הופעל ללא שום בעיות עם מעבד 65w 4600x2 עד שמכרתי אותו וקניתי מעבד85w 5600x2 ששרד כ4 חודשים ואחרי זה הושבט ללא סיבה נכון שאני משאיר לפעמים את המחשב דלוק כמה ימים אבל אני לא חושב שדבר כזה אמור לשרוף מעבד. התקלה היית שלפתע המחשב נכבה לגמרי לאחר זמן זה החמיר ופעמים היה נכבה מיד בעת ההדלקה.במעבדה בדקו וגילו שזה המעבד .והמעבד החלף בהסכמתי ל 6000x2 125w עם מאוורר סתוק היום לאחר כ5 חודש להפתעתי המעבד הזה הודבק באותה בעיה {כמובן שהיום אני מתחרט שקניתי amd } שלא תגידו הלוח ,כי גם הוא החלף לפני כחודשיים
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי דנגל בלוטוס ואני מנסה להתחבר אילו לאוזניות בלוטוס שיש לי הבעייה היא שאני לא מציח לעומת זאת אני מצליח להתחבר לפלאפון שלי עם הדנגל אני לא יודע מה הבעיה אבל העלתי אופצייה בראש אולי בגלל שהדנגל הוא Bluetooth v1.6 והאוזניות הם Bluetooth V2.0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב ת'אמת חדש, בקושי שבוע יש עליו שתי מערכות הפעלה, XP 64BIT ו VISTA 64BIT הכל היה בסדר עד אתמול בבוקר ככה יש לי תקיעות כל איזה 15-20 דקות הטמפ' בסדר גמור של כל הרכיבים, גם במאמץ מה שמוזר זה שכשאני עובד סתם ככה התקיעה באה יותר מהר שיחקתי מקודם ב ASSASSIN CREED בערך שעה ומשהו ורק אז זה נתקע כשאני משחק זה נתקע אחרי הרבה זמן עשיתי בדיקה לזכרונות עם windows memory diagnostics ולא אמר כלום, עזבתי את המחשב וכשחזרתי המערכת כבר עלתה אז אני מניח שזה בסדר נציין בנוסף שמוזר שהכל התחיל כשהתקנתי את הצורב DVD החדש שקניתי תודה על העזרה אם צריך עוד פרטים רק תגידו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שאני קם בבוקר ואני מגיע למצב הבא: המסך לא מציג שום דבר, והנורה שלו מהבהבת כאילו פתאום יש refresh rate שהמסך לא תומך בו (לצורך הדוגמא) יש לי מסך LCD שמחובר עם כבל אנלוגי ב75HZ. אגב זה לא רק בwindows, אפילו לbios אני לא יכול להכנס כי גם אז נורת המסך מהבהבת, וגם במסך הבחירה של הsafemod אני לא רואה כלום. הפתרון : כניסה לsafemod ומחיקת הדרייבר של nvidia. לצערי הפתרון עובד זמנית בלבד והתקלה חוזרת. מה שמוזר זה שמחיקת הדרייבר והתקנתו מחדש לא רק גורמת לwindows להראות, אלא גם לbios, ולחלונות DOS למיניהם. מן הסתם הבעיה חייבת להיות בכרטיס מסך/מסך, האם אולי למישהו יש ניסיון עם בעיה דומה? תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-