תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד ישן עם רשיון XP ואני חייב לפרמט אבל נמחק ממדבקת הרשיון המספר כך שלפני הפירמוט אני חייב לרשום לעצמי את הרשיון איך מוצאים את זה? זה רשום איפשהו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון נתקלתי בתופעה מעצבנת שמתבצעת מספר פעמים ביום וכל יום, והיא שהמחשב מכבה את עצמו לבד אבל הוא לא באמת כבה, אלא קורס. המצב הוא כזה, בזמן הגלישה באינטרנט בעיקר, המסך ניהיה שחור (דומה למצב של אתחול המחשב), ואז על המסך מופיע "No Signal", ולמעשה, המחשב עדיין נשאר דולק אבל המסך כבוי. לאחר לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, והדלקת המחשב מחדש, הוא עולה כרגיל וללא סימן לבעיה. התופעה הזאת מתחרשת מספר פעמים ביום, ולפעמים ברצף. במידה ואני מוציא את הכבל שמתחבר לספק לזמן מה, ואז מחזיר, זה נראה כאילו הבעיה נפתרת לכמה שעות. והאמת שבאופן מוזר התופעה כמעט ולא מתרחשת בלילה.. אני חושד שיש בעיה בכרטיס מסך שגורמת למחשב לקרוס או …
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ultimate יש לי מקלדת בעברית (הוואינדואס באנגלית) אבל לפעמים אני רואה עברית כגיבריש שתי דוגמאות ששמתי לב אליהם 1.לפני הפירמוט גיביתי קובץ TXT שהיה כתוב בו בעברית ועכשיו אני רואה את העברית כגיבריש 2.אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כנגן סרטים ומוזיקה ואחד הפיצרים שיש בתוכנה הזאת היא שיש לה בסיס נתונים שאתה יכול להוריד ממנו תרגומים (התוכנה נותנת לך ישר רשימה של תרגומים מתאאימים לפי שם הקובץ) הבעיה היא שכל תרגום שאני מוריד דרך התוכנה (לא בדבקתי איך זה לא דרך התוכנה) מופיע בגיבריש מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה.. חיברתי את הכבל אינטרנט (ראוי לציין שאף פעם לא השתמשתי בכבל, תמיד השתמשתי בUSB עם כרטיס רשת חיצוני ואז היום החלטתי לקדוח חור ולהעביר כבל מהראוטר למחשב) למחשב וראיתי שהמנורה שליד החיבור במחשב נדלקה. מנורה ירוקה. אבל פשוט לא היה אינטרנט, זה במחשב הראה לי כמו את הסמל של חיבור אינטרנט עם איקס אדום עליו. אז רציתי לראות אולי זה בעיה בראוטר אולי זה בעיה בחיבור אולי בכבל, אז ניסיתי להעביר את הכבל חיבורים על הראוטר, עדיין לא עבד, ניסיתי לחבר את אותו הכבל למחשב אחר וזה כן עבד. למה המחשב שלי לא מזהה את הכבל? ובהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס רשת אבל האור הירוק אמור לסמל שהכל תקין, לא?
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום חברים המחשב נייח שלי לא הצליח לאתחל את עצמו היום. בדקתי את העניין והתגלה לי משהו מוזר ביותר. בביוס לפעמים הדיסק קשיח מופיע ולפעמים לא. החיבורים בסדר, בדקתי אותם. אינני מבין, אם הדיסק לא תקין, איך לפעמים הוא מזהה אותו. ואם הוא לא תקין, איך לפעמים הוא כן מצליח לזהות אותו. מה אתם מציעים לעשות? והאם יתכן שהבעיה בלוח? למרות שהביוס תמיד מזהה את הכונן DVD ככה שלא נראה לי.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים כל רבע שעה וכל פעם שגיאה אחרת או חוזרת על עצמה, בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של Western Digital והוא יצא תקין, אני עם ווינדוס 8 64 ביט. הגעתי לקובץ של המסכים הכחולים אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה מתאימה לווידנוס 8 שיפתח לי אותו אשמח אם מישהו יוכל לעזור הקובץ: http://www.f2h.co.il/47ow4lygij5c
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בעיה מוכרת אבל לא הצלחתי למצוא לה פתרון אז ככה זה מה שאני יודע וניסיתי: - כשהמחשב מחובר לדיסק קשיח אז הוא נתקע במסך הראשון כאשר המחשב מופעל על memory runs dual channel interleaved שזה בסדר אבל זה נתקע על זה יותר מהזמן שברגיל. איפה שכתוב IDE הדיסק קשיח לא מזוהה וככה גם הכונן דיסקים אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח מהמחשב הוא פתאום כן מזהה לי את הכונן דיסקים. - ביצאתי עדכון של הביוס -לא עוזר -עשיתי איפוס לביוס לפני שחיברתי את הדיסק קשיח למחשב (הגדרתי את הביוס כמו שצריך) -כאשר הדיסק קשיח לא מחובר למחשב אז הדף של memory runs dual channel interleaved עובד רגיל ועולה מהר כמו שצריך -בדקתי את החיבורים SATA והחשמל הכל מחובר טוב והחיבורים בלוח אם של הSATA עובדים כי בכל החיבורים זה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב די וותיק (Asus P5B E-Plus, מעבד C2D E6600, ספק כח של Enermax, כרטיס מסף מסוג GeForce 210). מפעם לפעם המחשב קופא לכ-10 שניות, מתאושש ואז מתקבלת ההודעה : " Display driver stopped responding and has recovered: dDisplay driver nVidia Windows kernel mode driver 306.97 stopped responding and has successfully recovered" ואכן המחשב חוזר לפעולה. בנוסף.. וייתכן שקשור בדקתי טמפרטורות באמצעות יישומון System Information. קיבלתי: מעלות Systin: 39, אך עם ערך מקס' של 42 מעלות מעלות CPUtin: 44, אך עם ערך מקס' של 116 מעלות. הערך האחרון מטריד אותי ונשמע בלתי סביר. טמפרטורה של הכרטיס הגרפי עמדה על 46 מעלות, עם ערך מקסימלי של 56 מעלות. אשמח לדעתכם.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן אני כרגע במצב בטוח, יש לי ווינדוס 7 והכל היה בסדר עד שיום אחד הוא פשוט החליט לכבות את עצמו, ומאז הוא נתקע לי שום ושוב בהפעלה של ווינדוס בקטע של הלוגו (של 4 החלונות)...אם אני עושה ריסטרט הוא כותב לי שהוא FAIL TO BOOT , ואז אני צריך לכבות אותו ולהכנס דרך מצב בטוח.. עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם.. בלי חלונות כחולים בלי כלום, אני לא חושב שזאת תקלה בחומרה..אם יש תוכנה כלשהי לתיקון הווינדוס דרך מצב בטוח אני אשמח מאוד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שכבר כמה ימים אני לא מצליח לפתור. ל Dune HD TV101 מחובר כונן USB חיצוני. הבעייה היא שכאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מהמחשב לכונן בסטרימר הפעולה נכשלת ומתקבלת הודעה על בעיית תקשורת עם הכונן. הכונן עובד עם מערכת קבצים NTFS ובנוסף ,ממנו אל המחשב ניתן להעתיק כל קובץ בכל גודל. כאמור, המחשב "מדבר" עם הסטרימר, ולהיפך. הבעייה קיימת רק בהעתקה של קבצים לכונן הסטרימר. לא מצליח להבין מה תוקע את העסק.... אשמח לקבל כיוון. תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב "קצת מתאמץ" הוא חוזר לערכה הבסיסית וזה בלתי נסבל האם יש דרך לפתור זאת? להוסיף למקום בו "חסר זכרון", זכרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם .. עכשיו ניתקלתי בבעיה ואני לא מצליח לפטור אותה יש לי מחשב מסוג acer aspire 5740dg win7 home עכשיו חיברתי קבל לאן רגיל מהמודם של האינטרנט מהמודם wifi לתוך המחשב נידלק אור ירוק איפה שהחיבור במחשב של הכבל לאן אבל הוא כאילו לא מזהה לי אותו איך אני בודק אם הכרטיס רשת שלי עובד כראוי? לא הwireless והורדתי דברייברים מהאתר של acer למחשב הזה לרשת ה lan אבל אין שם שום קובץ התקנה למה? אם משהו יוכל להוריד את התרייברים ולבדוק איך מתקינים אותה אני יודה לו מאוד או שהבעיה היא במקום אחר בכלל תודה לעוזרים ..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שבהרבה משחקים יש לי בעיה של נפילה ב FPS חשבתי שזה ביגלל שהמשחקים הם פרוצים אבל עשיתי בדיקה עכשיו בתוכנה 3DMark 11 החינמתי על רזולויצה 1280X720 ובטסטים הFPS הגיע ל 10 -11 הכרטיס מסך הוא HD 6870 הכרטיס מעודכן וגם directx מעבד I5 760 זיכרון 4גיגה לוח אם Asus P7P55-M ספק של thermaltake מסך SAMSUNG syncmaster bx 2235
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מסך 19" (DAEWOO EF1901) בן כמה שנים לפחות, וכנראה גם לא עבד הרבה זמן. ניסתי לחבר אותו כ-DUAL SCREEN עם המסך שלי, אך התצוגה בו "צהובה" מדי. איך אפשר לקבוע שהמסך תקול? בעיה אולי בעיה בחומרה? תוכנה? בפריט סקרין הצהוב לא נתפס, כשעושים AUTO ADJUST למסך זה לא פותר הבעיה. לדעתי המסך תקול. איך אפשר לקבוע את זה בוודאות?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה (תמונה מצורפת). לחצתי start windows normally אבל הוא חוזר על ההודעה שוב בליווי ציפצוף יחיד למשך שניה אחת. לחצתי last known good configuration ושוב פעם הוא לא נכנס לווינדוס וחוזר על ההודעה. לחצתי safe mode והוא הכניס אותי לווינדוס במצב safe mode אבל אני לא יודע מה לעשות שם... שאני עושה הפעלה מחדש שוב אותה הודעה. לא ידוע לי על הפסקת חשמל שהייתה או שהמחשב נתקע או משהו כזה, הכל היה בסדר עד שהדלקתי שוב את המחשב. אשמח אם למישהו יש פתרון להציע כדי שאוכל לפתור את הבעיה. צירפתי בנוסף את המפרט של המחשב. תודה, ברוך
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רציתי היום לחבר מיקרופון למחשב, וראיתי שמחשב קולט אותו והכל טוב ויפה, אבל כאשר ניסיתי לדבר הבנתי שלא שומעים כלום, חשבתי בהתחלה שזה משהו בהגדרות וראיתי שהכל בסדר. אם אני לא טועה יש בעיה לא נפוצה למי שיש לוח אם עם כרטיס קול realtek (זה מה שיש לי). אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. ( יציאת האוזניות עובדת). .אם זה יעזור במציאת הפתרון Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח אם שיש לי זה תודה מראש על העזרה ומקווה שתעזרו לי למצוא את הפתרון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איזה דרייבר צריך למחשב עם מערכת הפעלה Windows XP Pro SP3 כדי שיכיר את הטלפון Samsung Galaxy Nexus כשמחברים אותו לחיבור USB של המחשב? בעבודה עם Windows 7 אין לי שום בעיה לראות את הספריות של הטלפון אבל בבית עם המערכת ההפעלה הישנה הטלפון לא נראה בין התיקיות של המחשב ויש הודעה שהתקן USB אינו מוכר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בנסיון להתקין WIN7 במחשב נייח עם פנטיום 4 הבעיה היתה שמסך הווינדוס הראשון שהוצג בו יש צורך לבחור בשפה וכדומה ולהמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא מתפקדים - כלומר אי אפשר לתת פקודות דרך העכבר או המקלדת. חשוב לציין שהעכבר והמקלדת עובדים ותקינים ואין איתם בעיה. הבעיה היא רק במצב שציינתי. האם מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב של אחי שבק חיים כל פעם שהוא מגיע לווינדוס הוא עושה ריסטרט. כאשר כשהוא עולה שוב הוא שואל אם לנסות להעלות ווינדוס רגיל או להיכנס ל Repair. ניסיתי את הRepair והוא חיפש במשך שעה שלמה הארד דיסק שעליו מותקן הווינדוס עד שנמאס לי לחכות. ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס אבל הוא לא עושה לי BOOT לדיסק. (סידרתי את הBOOT בביוס כמו שצריך) ניסיתי 2 דיסקים שונים וכונן דיסקים אחר והוא פשוט נתקע במסך שחור עם הקו המהבהב הזה. ניסיתי להתקין UBUNTU דרך דיסק און קי וכשעשיתי לו BOOT הוא גם נתקע במסך השחור. בנוסף, כאשר עולה המחשב הוא עושה שלושה צפצופים. ניסיתי להחליף מיקום של הזכרונות או לנסות כל פעם אחד אחר בנפרד וזה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מופיע לי בדרוג 4.9 ואני רוצה לשפר את זה איך עושים תודה רבה לעוזרים מפרט. http://www.qix.co.il/0E כרטיס מסך 9500 NVIDIA עידכנתי את העידכון האחרון . . .
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רושם את ההודעה הזאת מהמחשב בעבודה, עם ווינדוס XP אז בזמן האחרון הדרייבר של realtek התחיל להתשגע פה והחליט שהוא מתריע לי כל 5 שניות על חיבור/ניתוק של הרמקולים מהמחשב, החלטתי שאני מסיר אותו ומתקין מחדש, אבל אחרי 5 ריסטים ו5 התקנות נקיות, ההתקנה לא "תופסת" אני עושה ריסט אחרי ההתקנה וכלום, כאילו לא התקנתי. מה האפשרויות שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי הרגשה מוזרה אולי הזוי קצת שלאחר שהחלפתי מארז לR4 יש ירידת ביצועים מוזרה, לדוגמא: ההנצמרק של MAFIA 2 היתי מקבל כ 86 FPS היום כ 76 FPS ,בתוכנת Heaven DX11 Benchmark היתי מקבל כ46 FPS היום אני מקבל רק כ 43 FPS , גם שמתי לב במשחק BF3 גם אטיות מוזרה , אני ממש לא מבין את התופאה ההזויה הזו , מוזר שבבדיקת 3D MARK 11 התוצאה נשארה אותו הדבר כ 8000 נקודות , אני כברשוקל לפרמט או כבר להחזיר למארז הישן .
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד חדש- lenovo e530 i5 3210, 6gb ram, 500gb 5400rpm,win7. משום מה המחשב זז ממש לאט, הטעינה הראשונית לוקחת ממש הרבה זמן, וכל אתחול גם לוקח זמן (לא תמיד זה כ"כ הרבה זמן, אבל הייתי מצפה ממחשב חדש עם נתונים כאלה, שייתן הרבה הרבה יותר..). כל פתיחה של וורד/אינטרנט וכו' גם לוקח זמן- קיצר עסק ביש. ניקיתי כבר עם CCLEANR ועם האנטיוירוס AVG שיש לי, וזה לא עזר יותר מדי. המחשבה שלי שזה הרבה מאוד תוכנות של היצרן שמותקנות על המחשב גורמות לזה. אני מצרף תמונה של מנהל המשימות (חוץ מכל שאר היישומים שרצים, יש עוד משהו מוזר שם- גוגל כרום- למרות שכרגע רק הלשונית הזאת פתוחה, יש איזה 5 יישומים של זה שרצים. לא נראה לי שזה נורמלי). ואני מצרף עוד תמונה של התוכניות שמותק…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
זה ממש מוזר. המחשב נכבה לבד. בלי מסך כחול, בלי שום הודעת שגיאה. פשוט נכבה. זה קורה בווינדוס ובהרבה הפצות לינוקס שניסיתי. אז נראה לי שזה לא קשור למערכת הפעלה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-