תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך ASUS 9800 XT ולפעמים המאורר שלו פשוט מפסיק לעבוד (יש לו 2 מאוררים). כתוצאה מכך הכרטיס מפסיק לעבוד והמחשב עושה לעצמו ריסטרט , אני חושב גם משחקים עובדים ממש לאט בגלל זה. מה יכול להיות הגורם לבעיה ? תודה , עידן
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ולאחר מכן מופיע שלה WINDOWS הייתה תקלה ושוחזר . המערכת הפעלה היא XP SERVICE PACK 2 מה יכולה להיות הבעיה כי אין לי מסך כחול . עזרה בבקשה . אני לא יודע מאיפה להתחיל.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קודם אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה משמשים כל מדדי המתח האלה זה יעזור לי מאוד... יש לי לוח Abit is7 , כל שאר מדדי המתח נמצאים איפה שהם אמורים להיות. לא היו לי בעיות מיוחדות למרות המתח הנמוך חוץ מאחת שאני לא בטוח שקשורה לבעיה הזאת: כשקמתי בבוקר המחשב היה תקוע - מסך שחור שום דבר לא מגיב חוץ מריסט. אחרי הריסט לא היה פוסט. ניסיתי כמה פעמים ורק אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכרטיס הגרפי הכל חזר לעבוד, כמובן שלפני שהלכתי לישון הכל עבד בסדר... כל המאווררים דרך אגב עובדים בסדר והטמפרטורות בגדר הנורמלי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. ברשותי המפשרט הבא: CPU: Intel p4 2.4Ghz Hyper Threading MB: ABIT IS7-E MEMORY: 512 SAMSUNG DUAL DDR (2*256) GPU: ATI R9500PRO 128MB HD: MAXTOR 80 GB 8 MB ATA 133 PSU: GENERIC 480WATT הבנתי שבלוח אם שלי ניתן להפעיל את טכנולוגיית הPAT, שמופיעה תחת השם GAME ACCELERATING TECHNOLOGY בביוס, וניתן לבחור שלושה מצבים, TURBO, STREET RACER, F1 עכשיו, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הטכנולוגיה על ידי בחירת אחד המצבים האלה, המחשב לפעמים לא עושה POST ולפעמים לא מצליח להעלות את הWINDOWS אבל אף פעם לא עולה כמו שצריך, כלומר נתקע וכ"ו, יש למישהו הסבר לזה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 ישן ונחמד שעובד כמו סוס ( והואגם למכירה ד"א) אבל המאוורר שלו מרעיש ואני שואל עם מה אוכל לשמן את זה ואיפה אפשר יהיה לקנות את זה? תיתחשבו בזה שאני גר בישוב שאין בו חנות מחשבים ורק הום סנטר ושאולי אוכל להשיג משהם בזול ככה שהמאוור לא ירעיש... תודה *מיצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל לא ידעתי איפה לכתוב את זה...
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
טוב אז ככה: היום, יום חמישי, חזרתי מבית ספר והלכתי למחשב והכל עבד טוב ויפה. שיחקתי איזה משחק ודיברתי באייסיקיו והלכתי קצת לישון, המשחק והאייסי עוד עבדו. התעוררתי אחרי שעה וראיתי מסך שחור, ומאז המחשב לא עובד. אם אני מדליק אותואז הוא נדלק אבל לא קורה כלום, הוא כאילו נתקע איפהשהוא בדרך. ניסיתי להחליף כל מיני חלקים ולראות מה קורה אבל לא מצאתי כלום, עד שניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס מסך. כל הזמן היה כאילו חשמל במחשב המאווררים דלקווזה אבל כלום לא קרה יותר מזה ( גם לא האור בעכבר ובמקלדת). אחרי שהדלקתי בלי כרטיס מסך המחשב כאילו המשיך והאור בעכבר והמקלדת כן נדלקו הפעם, כאילו שהוא לא נתקע בדרך אצל הכרטיס מסך שכנראה היה הבעיה. אז בקיצור זאת הבעיה שלי ועכשיו אני בלי מחשב אלא אצל א…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, הסאונד במחשב שלי לאחרונה ממש מוזר. אבל ממש! אלו הן לא הבעיות שיש לי במחשב: אין סאונד, הסאונד מעוות.. קורה, אבל זה לא המקרה ברגע זה. הבעיה מוזרה, אני לא יודע איך לתאר אותה ממש אבל אני אנסה: חסרים ערוצים בסאונד. בדקתי הרבה שירים והגעתי למסקנה שלפעמים חסרים ערוצים נמוכים ולפעמים גבוהים, כך שזה לא נותן לי סינדיקציה לשום דבר. זה התחיל כששמעתי את השיר האהוב עליי Highway Star של Deep Purple.. ואני שומע אותו באמת הרבה לאחרונה, כך שמיד שמתי לב לזה. אבא שלי אמר שזה שטויות, בדקתי המון שירים והחלטתי שזה לא. התחלתי מהקטן לגדול בסדרת הפתרונות שהעלתי. בהתחלה חשבתי איך זה התחיל. הקצה הזה לא הוביל אותי לשום מקום. ואז התחלתי לחשוד ברמקולים, אולי הזמן פשוט עשה את שלו.. …
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה המחשב קופא פתאום אפילו אם שוב דבר לא פועל... עד היום הייתי על כרטיס מסך של הלוח אם. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש fx8600gt והמחשב התחיל לקפוא. חזרתי לחנות והחלפתי את הכרטיס,נתנו לי כרטיס חדש. אך הבעיה ממשיכה המחשב פשוט קופא רק ריסט מסדר תמצב. הבעיה היא לא בכרטיס .מה לעשות? תודה מראש מפרט טכני של המחשב : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Video NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) לוח : EPOX MFG6100M AMD2 זכרון:DDR 512MB 800MHZ PC6400 X2 דיסק קשיח:Hitachi 160GB SATA2 3YW
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי עכשיו הארדיסק 250 ג'יגה סיגייט ברקודה SATA. הכנסתי את ההארדיסק לסלוט שלו, חיברתי את הכבל SATA בינו לבין הלוח וחיברתי אותו לספק. המוכר מחשבים הנחמד בחנות הסביר לי איך אני אמור לאייש אותו דרך ה-XP PRO אבל אני לא בדיוק זוכר מה הוא עשה. אפשר בבקשה הסבר איך אני מאייש אותו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הכוונה כשאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב, הוא נדלק. אבל המסך המקלדת והעכבר לא מקבלים סיגנל, כאילו הם לא מחוברים למחשב, והם כן מחוברים למחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם?
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי שאני נתקל בבעיה די נפוצה לאחרונה (לפחות משיטוט בהודעות הפורום) יש לי את המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KING PC400 KVR400 X64 C3A לפני יומיים שלושה הוא החל להיות איטי להחריד פירמטתי היום בשעה הראשונה בה התקנתי את התוכונת השונות עבד יופי מאז הוא חזר לסורו כל הפעולות הבסיסות איטיות, העכבר זז לאט ובתנועה לא חלקה, המקלדת בקושי מגיבה כ"כ לאט שזה בלתי אפשרי לעבוד. חשוב לציין שאין קריסות של המחשב או משהו כזה מה יכולה להיות הבעיה? מה וכיצד עלי לבדוק?
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן חברה. אז הבעיה שלי היא כזאת, פירמטטי, עבד מעולה, חלק ובלי בעיות למשך איזה חצי שעה, ואז עישתי ריסטרט והוא לא היה מוכן לעלות שוב, נתקע. שמתי לב גם שההארדיסק עושה רעש מוזר, מין רעש של תקיע כאילו המנוע נתקע או משהו כזה... המערכת המדוברת היא: AMD Sempron 2400+ SocketA Asus A7n8x-e DLX 1GB DDR RAM WD 80GB 8Mb Buffer HD Pioneer AO6 HEC 300W ART P\S אם אתם צריכים עוד פרטים תשאלו. תודה מראש ושבת שלום חברה
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. בעיה מוזרה יש לי. יש לי מחשב i7-4790 16 GM ram מחשב די חזק ויש לי את המערכת קולנוע הזו http://www.hye.co.il/LG/entertainment&audio/Home-Theater-System/DH7520T היא מחוברת למחשב ושאני מדליק אותה אני שומע בה והכל טוב. הבעיה שאני מכבה את המערכת. המערכת מחוברת דרך כבל hdmi ללוח האם. לצערי הכרטיס קול ששמו לי מעפן. לפעמים היא נתקעת לכמה שניות ואז כתוב לי במחשב שהמחשב ביצע שחזור ואז חוזר לעצמו אבל ב99 אחוז מהמקרים המחשב פשוט תקוע ולא מגיב לכלום עד שאני מכבה אותו מהכפתור. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן כונן חיצוני של seagate 2TB USB3 מחובר לפורט של USB 3 וכשאני בוחר ב- SLEEP MODE המחשב מיד מתעורר. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מתחבר למחשב שלי ברשת ממחשב אחר באמצעות חיבור RDP. לאחר שאני מגיע למחשב שלי, על האייקונים השתנו.כלומר, הסדר שלהם השתנה. האם יש דרך להחתחבר ב-RDP מבלי שזה יעשה בלאגן באייקונים ?י
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יחסית חדש mac pro מדובר ב רגיל dvi חיברתי מסך של סמסונג אליו עם ואחרי זמן דקה או שתיים הוא עובר פתאם במסך ל"שלג" כמו בטלויזיות הישנות כשאין קליטה האם מישהו נתקל בזה? ואולי יודע איך לפתור את זה? ניסיתי לאתחל לשחק עם ההגדרות של התצוגה של המסך וכלום תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש וכונן חדש, כשאני מחברת את הכונן החיצוני המחשב מזהה אותו, אך האנטרנט (WIFI) מפסיק לעבוד. יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אני משתמש באתר של פנדורה, ניתן להיכנס לאתר רק מארצות הברית. אני משתמש בתוכנת ultrasurf והאתר עובד חלק. האתר עובד אצלי בכול מחשב שאני משתמש בו בלי בעיות למעט הלאפ טופ שלי. איזה הגדרות אני צריך לשנות במחשב? זה קשור לפרוקסי? יש לציין שבשאר המחשבים לא נאלצתי לשנות שום דבר. אני אשמח לעזרה כי אני צריך את זה דחוף, תודה לכולם !!
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מדייה פלייר בתקייה מסוימת במחשב שלי, אחרי מספר דקות לא קבוע המסך קופא ויש צבע רנדומלי (זה יכול להיות כחול, אדום , ירוק וכ'ו) יש לי win 7 ואין רוגלות/וירוסים אני חושב שזה התחיל ברגע שפתחתי קובץ מסויים יש דרך לפתור בלי פרמוט? ניסיתי לעדכן/לשנות דרייברים של כ.מסך , זה לא עזר הכ.מסך HD6850 תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח seagate freeagent go 320G שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי". נכנסתי למנהל התקנים רשום "התקן זה פועל כראוי." מה אני יכול לעשות? לא אכפת לי שהקבצים שבפנים ימחקו.. ניסיתי לחבר לכמה מחשבים אחרים וזה לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
יש סיכוי שספק כוח מקולקל גורם לדברים אלו? שאני מבצע בדיקה בתוכנת מאמץ המחשב נתקע בבדיקה של הספק כוח.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-