עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by davraham,

ככה פתאום נכון ללפני יומיים אולי בגלל עדכון תוכנה של ווינדוז או אופיס האאוטלוק הפסיק לתקשר עם חשבון ההוטמייל שלי. במיקרוסופס אמרו שצריך להסיר את החשבון מהאאוטלוק ואז להוסיף והכל הסתדר, אז זהו שלא. הסרתי, ועכשיו ניסיתי להוסיף מחדש ואני מקבל את ההודעה הבאה שממש לא עוזרת לי ואולי יודעי דבר ידעו לפרש. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10 והאופיס הוא 2007. יש לי חשבון דואר מוגדר בדואר של הווינדוז, שזה הצגה אינטרנטית של חשבון הדואר שלי. וזה עובד בסדר. אבל אני שנים משתמש באאוטלוק כבר שנים ויש לי המון דואר בתיקיות במחשב שאני מנהל אותם ככה שממש בא לי להמשיך לנהל את הדואר שלי דרך האאוטלוק. האם יש יודעי דבר בין באי הפורום שיוכלו להצילני…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  2. מה יכולה להיות הסיבה לזה? חומרה/תוכנה?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by Reppix,

יש לי MAG XJ700T שמשרת אותי כבר הרבה מאוד זמן, מעל 3 שנים לדעתי. לפני כמה ימים, בזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך התחיל להשמיע צפצוף מעצבן שנשמע כמו צפצוף באוזניים שבא אחרי ששומעים רעש מאוד חזק, כיביתי אותו והדלקתי שוב אחרי שעה בערך. הצפצוף הפסיק, אבל התחילה בעיה אחרת - המסך, על 85Hz ב-1024X768, נותן הרגשה של קצב ריענון נמוך בהרבה ומעייף את העיניים מהר מאוד. ניסיתי לעבור ל-800X600 ב-100Hz והבעיה נפתרה. אבל מאוד לא נוח לעבור ברזולוציה נמוכה כל כך. ניסיתי גם לעשות Degauss, שלא עזר. המסך בסוף חייו או שיש פתרון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by EnterOC,

יש לי כרטיס מסך ATI 9550R 256MB AGP 8X היום העברתי את המחשב ממארז ישן לחדש שקניתי לאחרי שהרכבתי הכל חיברתי גם את הכרטיס מסך והדלקתי אותו. המחשב התחיל לעלות את הביוס אבל זה הראה לי קווים צבעוניים ופסים וכל מיני צבעים כאלה.שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך אבל שום דבר לא עזר ראו טיפה טיפה טיפה תביוס אבל לא יותר מזה כל השאר צבעוני לא רואים כלום. אני מזה מבואס עכשיו הכבל של המסך מחובר טוב לפני זה הכרטיס מסך עבד כמו שצריך בבקשה תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  5. שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח Intel® 5 Series 6 Port SATA AHCI Controller (שמו של הדיסק הקשיח כפי שמופיע במנהל ההתקנים), כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה משמעות הדבר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by jackal,

חברים שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.80 ,אשר מוברים לו 3 הרדיסקים . 1- סטאה ושניים חיבור רגיל ( הכבל הרחב) הוספתי לו עוד הרד דיסק של 1 טרה סטאה על מנת להוציא את שני ההרדיסרים הרגילים. ההרדיסק מחובר רואים אותו בביוס ובדיוויס מנגר , אבל !! לא רואים את הכונן ב: My Computer. מה עושים . לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by kibub,

היי יש לי לוח אם p5w dh deluxe ויש לי 2 HD אחד SATA2 ואחד IDE והבנתי שהכי טוב לחבר אותם בRAID , אני לא יודע מה זה RAID וכמו שהבנתי יש RAID0,1,2,3,4,5 , אז מה זה בכלל RAID? יש איפוא לקרוא על זה? ודרך איזה מערך הכי כדי לחבר את ההרדיסקים למקסימום ביצועים? תודה

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  8. היי חברים חייב את עזרתכם יש לי כונן קשיח פנימי שהשמיע רעשים של תקתוק ופשוט הפסיק לעבוד מיד לאחר מכן האם יש דרך קסומה להציל אותו ולו לכמה רגעים רק למשוך קבצים מסוימים? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by zehava482,

יש לי בעיה, יש לי עכבר שהוא דולק עם אור אדום כל הזמן. בזמן האחרון שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא ועכבר לא מתכבה?יש אור אדום. איך אני מכבה את העכבר עם האור האדום? זה רק קרה בזמן הארחון לפני זה העכבר היה מתכבה עם כולםםם במחשב כולם היו הולכים לישוןןןןןן... יכול להיות שיש וירוס בעכבר?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  10. Started by BigMs,

שלום לכל הקוראים, הבעיה, אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה חלונות 98 מהדורה שניה. החומרה שברשותי : מעבד: P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm לוח: Asus P4C800-E Deluxe כ.מסך: radeon 9500 64mb זיכרון: daul 256x2 400Mhz samsung דיסק קשיח: WD 10k rpm 36Gb Sata זה כל החומרה הרלוונטית, אם יש מישהו שחושב שצריך לציין עוד רכיבים, שיגיד ואני אציין. למה אני רוצה בכלל את 98 ? בגלל שיש כמה משחקים שלא תומכים ב XP ועוד כמה סיבות. בנוסף, אני רוצה להתקין אחרי כן גם XP , כך שיהיה Bootable choice. מה סדר הפעולות אשר בו נקטתי עד כה: פירמוט כונן C ( כונן יחיד חוץ מתקליטורים). במצב דוס, העתקת תקיית ההתקנה של win98se . התקנת המערכת הפעלה. איפה מתרחשת הבעיה ? בדיוק אחרי שההתקנה מסתיימת במלו…

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by המפרט,

שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

הורדתי משהו, כמה קבצים (ותוכנות) היו פתוחים, מוסיקה בוויליום גבוהה, פתאום המסך התחרבש והמוסיקה קפצה.. חיכיתי איזה 10 דקות, ולא הייתה תגובה. כיביתי אותו מהלוח אם מאחורה, ניתקתי את הכבל הראשי של כל החשמל בחדר, וחיכיתי 10-15 דק' שהמתח ירד. הדלקתי, והכל היה בסדר חוץ מזה שכונן D נעלם (אבל זה כבר בטיפול בפורום אמצעי אחסון). קיצר מישהו יכול להגיד לי למה הוא פתאום קרס? נ.ב היה לי אוברקלוק (הגבול של הלוח) לפני קצת יותר משבוע, אבל ביטלתי אותו. יכול להיות שזה קשור?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by nadav_coh,

היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by THELAD,

שלום רב, אתמול קניתי צורב DVD, חיברתי אותו, הכל הלך חלק. הבעיה היא ככה, המחשב לא מזהה את ה-CD ROM ב-"מחשב שלי": בניגוד לכך, הוא כן מזהה את ה-CD ROM במנהל ההתקנים: אשמח לקבל עוזרים, מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  15. ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by King Kong,

יש לי בעיה והיא כזאת ... אני רוצה לבדוק אם הכרטיס מסך שלי תקין הורדתי תוכנה אקוואה מרק ו 3 D מארק באקוואה מארק נכנסתי לאפשרות הראשונה ויש כמו סרט שממשיך ולא מספיק .. איך אני אמור לדעת אם הכרטיס טוב ? אותו דבר ב 3DMARK יש סרט ... לפעמים זה נותן נקודות אין לי מושג מה זה ולפעמים ממשיך רק סרט הבנתי מחבר שאם הכרטיס מסך טוב התוכנה ממשיכה בלי להפסיק אבל לי זה נתן ניקוד 1800 אם אני לא טועה פעם ... שמתי אותו על כרטיס מסך מובנה ... איך בודקים שהכרטיס מסך תקין ? ועוד שאלה יש תוכנה שדרכה אפשר לאמץ ( לבדוק ) את הציפסט בעומס ? ( כרטיס מסך גשר צפוני סוג של מאמץ על הציפסט .. ) נ.ב. יש פה מקום שמראים איך להלחים דוד קבל מחדש ? או ציפסט ? פשוט יש לי 2 לוחות 1 . קבל דפוק ( נפוח ) 2 . לוח עם…

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  17. ניסיתי fixmbr עוזר לפעם אחת ואז במקרה של ריסט שוב אותו סיפור. אני מפחד לעשות fixboot כי הוא כותב שיש מצב שאני לא אוכל לגשת למחיצות

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by temstet12,

אני מדבר מבית של חבר. מה שקרה שאתמול שמתי את המחשב להורדה ופתאום הייתה הפסקת חשמל והמחשב נפל. שהדלקתי אותו הוא פתח את הביוס והוא דורש סיסמא כדי להמשיך . ניסיתי כל מיני אני לא יודע מה לעשות עכשיו...... אם משהו יודע איך לפתוח את הסיסמא הזאת אני מאודדדד מאוודדדד יודההה לו

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  19. מישהו יכול לעזור לי שיחקתי במשחק (שד''א היה לו פסים שחורים כאלה על המסך ולא יכולתי לראות כלום) ושיצאתי במחשב פשוט נחבה זה קורה לי לפעמים וגם קורה לי שיש מין מסך כחול כזה וכתוב הרבה דברים ואז הוא עושה reset לא יודע זה קורה לי הרבה מישהו יכול לעזור? ד''א אני רוצה להשקיע במחשב בכרטיס מסך חדש ואולי גם בזיקרון או בדיסק קשיח ואני לא רוצה להשקיע במחשב שעושה לי כל הזמן בעיות ונתקע לי כל הזמן אז אני מבקש תעזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by tamirushb,

לפני כמה ימים התקנתי את הרשת הביתית שלי בהצלחה, רק נוצרה בעיה שמהירות ההורדה באימיול ירדה בצורה דרסטית כשאני מתחבר לאימיול אז מופיע לי הקקישור שאומר לי שיש לי "low id" ועם הדעדים לתיקון הבעיה עברתי על כל צעד וצעד והוספתי את היצתיאות שהם ביקשו - udp incoming ו tcp incoming עם הפורטים שהם ביקשו לשנות ועם כתובת האיי פי שהם רשמו. . אבל עדיין כשאני מפעיל את האי מיול הקישור הזה חוזר כאילו לא עשיתי כלום ומהירותת ההורדה לא השתנתה מה יכול להיות שלא עשיתי? מה אני צריך לעשות בקיצר??

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  21. Started by Wunderbar,

היי חברים, רכשתי לפני כמה חודשים מחשב מחברת TMS. לאחרונה התרחשו מספר קריסות עם מסך כחול. בדקתי עם תוכנת bluescreenview והשגיאות הן 103 ו-3b. בעצת התמיכה של TMS הורדתי את התוכנה OCCT. ההוא המליץ לי להריץ את בדיקת ה-linkpack. האם בטוח עבור החומרה של המחשב להריץ בדיקה כזו? תודה!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  22. יש לי 2.6c 9800np 256 זיכרון של גייל 3200 שיוחלף בקרוב מאוד wd 80 gb עכשיו ב3dmark 2001 קיבלתי 12800 ובaquamark 3 קיבלתי רק 17000 שהשוויתי עם אנשים אחרים ראיתי אנשים עם מערכות דומות מקבלים בכיף 30 ו40 אלף. התקנתי 3.9 וdirectx 9.0b בכל זאת עדין אותו דבר מה לעשות? :'(

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by lexter,

היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, המפרט: מארז: Antec P182-B מעבד: Intel Core Quad Q9550 2.83 GHz ספק: Enermax Pro 82+ 625W לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 כרטיס מסך: Geforce 260GTX הבעיה: פעם בשבועיים המחשב נכבה, פעם אחת באמצע משחק, ופעמיים באמצע סרט. לאחר שהוא נכבה המחשב מנסה להידלק שוב, אך נכבה לאחר 3 שניות, וממשיך כך עד שאני מוצא אותו מהחשמל, מחכה, מחזיר ומדליק שוב. אפשר הצעות למה יכולה להיות הבעיה? אולי פתרון? המחשב מחזיק יפה מאוד משחקים כבדים מאוד ולא מתרסק. יש לציין שבחנות המחשב החזיק 24 שעות מאמץ (ככה הם אמרו, זה חלק מהקנייה של המחשב). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  24. קמתי עכשיו בבוקר הדלקתי את המחשב והמקלדת והעכבר אינם פועלים ! אתמול חיברתי MP4.... וזה עשה לי למטה UNIVERSAL BUS משהו ... ועכשיו הדלקתי את המחשב ... ואין מקלדת ועכבר גם PS2 וגםUSB ניסיתי להחליף בינהם לא עזר.... מה עושים ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי לפטופ של alienware , על הדרך , אל תתקרבו לחברה הזו - יש להם בעיית חימום ידועה וכבר יצא לי שהחלפתי כ.מסך לאחרונה הלפטופ לא עולה , התחלתי לבדוק כל חלק במחשב - בתחילה סוללה של הביוס , זכרונות , דיסק קשיח מה שקורה זה שהמחשב נדלק , לפעמים מראה את הסימן של הביוס ולפעמים רק מסך שחור , מצפצף ומאתחל את עצמו שוב ושוב שמתי את המחשב אצל טכנאי שטוען שהלך הכרטיס מסך אך מה ההגיון אם הוא מראה צג לפעמים ? יכול להיות שהכרטיס מסך עדיין נדפק? (הוצאתי את הכרטיס ואין עליו סימנים של שריפה) אני שואל את כל זה כי אני יכול להזמין כרטיס מסך בסביבות ה 70 דולר ,ואם זו הבעיה אני מוכן להשקיע את הסכום בשביל להחזיר אותו לחיים

דיונים חדשים בפורומים