תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! התעסקתי עם החוטים של המנורות וכפתורי restart ו- power ועכשיו אם אני מנסה לעשות restart באמצעות הכפתור המחשב נתקע בעוד restart באמצעות alt+ctrl+del עובד ללא בעיה. האם זה קשור לחוטי הכפתור או שזה בעיה של הגדרות? (ניסיתי להחליף את סדר החוטים אבל זה לא עזר) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כל מה שאני מנגן, בין אם זה בסטרימינג, יו טיוב או מהמחשב, כל פעולה שאני עושה בכרום כמו פתיחת טאבים, משפיעה על הסאונד. הוא נמרח כזה בסלואו מושן וחוזר לעצמו כשהטאב מסיים לעלות. מה זה יכול להיות זה מחרפן אותי... הבעיה לא בכרום אגב בדקתי את זה על פיירפוקס אותו דבר. אם המפרט רלוונטי אז- win 7 i7 skylake 6700 32gb ram gtx970 asus motherboard Asus z170 SSD samsung evo 850 מחשב חדש יחסית נקנה לפני 3 חודשים.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה מוזרה בצורב, לפעמים הוא קורא דיסקים של DVD ולפעמים לא, דיסקים עם שיכבה כפולה הוא הפסיק לקרוא בכלל, דיסקים רגילים אין לו בעיה לקרוא. יש משהו שניתן לעשות או לבדוק? או שפשוט משהו נהרס בצורב?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, וקבלתי אותו היום לפני שעה.. כולי אושר והתרגשות באתי להתקין בו ווידווס נוצץ וחדש והוא מודיע לי שהוא לא מזהה הרד-דיסק במחשב... הלכתי לביוס וניסיתי לראות מה הבעיה, יצא שהמחשב לא מזהה IDE מאסטר ראשי וכל נסיון לבדוק מה הבעיה לא הועיל!! עכשיו אני לא כ"כ מבין מה קורה פה (אולי הקטע של ה-SATA החדש קשור לעסק, כי בחיים שלי לא השתמשתי בכונן SATA לפני זה ויכול להיות שפה הבעיה...) בכל מקרה אם משהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף לי לדעת למה המחשב לא מזהה לי את הדיסק או איך אני אמור בכלל להתקין אותו??
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי שיחקתי במשחק (שד''א היה לו פסים שחורים כאלה על המסך ולא יכולתי לראות כלום) ושיצאתי במחשב פשוט נחבה זה קורה לי לפעמים וגם קורה לי שיש מין מסך כחול כזה וכתוב הרבה דברים ואז הוא עושה reset לא יודע זה קורה לי הרבה מישהו יכול לעזור? ד''א אני רוצה להשקיע במחשב בכרטיס מסך חדש ואולי גם בזיקרון או בדיסק קשיח ואני לא רוצה להשקיע במחשב שעושה לי כל הזמן בעיות ונתקע לי כל הזמן אז אני מבקש תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי 2.6c 9800np 256 זיכרון של גייל 3200 שיוחלף בקרוב מאוד wd 80 gb עכשיו ב3dmark 2001 קיבלתי 12800 ובaquamark 3 קיבלתי רק 17000 שהשוויתי עם אנשים אחרים ראיתי אנשים עם מערכות דומות מקבלים בכיף 30 ו40 אלף. התקנתי 3.9 וdirectx 9.0b בכל זאת עדין אותו דבר מה לעשות? :'(
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
[table][tr][td] שלום, חיברתי היום את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI TO HDMI, אך ישנה בעיה. ישנם רעשים מעצבנים וחזקים מהרמקולים של הטלוויזיה. אין לי מושג מה לעשות. תעזרו בבקשה.[/td][/tr][/table]
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intal DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח במעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
1. למה משמש כבל ה- 4PIN של הספק והאם צריך לחבר אותו? 2. למה לכונני SATA יש גם חיבור חשמל יחודי שלהם וגם חיבור מולקס רגיל ובאיזה צריך להשתמש?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שהחלה באותו זמן עם החלפת הדריברים (אבל לא בטוח בגלל זה). החלפתי Detenetors מגרסת ה30.82 ל40.72 ושמתי לב פתאום שכשאני משחק באנריל למשל שלא דורש הרבה יש לי פתאום לאגים כאלה של המחשב, לא של האינטרנט.... הלאג מתבטא בקרטועים קטנים כאלה של המשחק למשך 2-3 שניות.. אשמח לכל תשובה או רעיון בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כרטיס מסך ati 1900 XTX 512mb ,תוכנה 10.2 של ATI לפני חודש מחשב שלי מחובר לטלויזיה LG סרטים איכות מצוין היום פתאום סרט עם נקודות אדום הרבה, לא הצלחתי לתקן מבוטל נקודות אדום. מסכי מחשב אין בעיה אין נקודות אדום ,כן טלויזיה מוזר מה בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
איפה ניתן להוריד דרייברים לGamePad בשביל XP ?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של לנובו ולאחרונה אחרי שאני מזיז את המחשב (כשהוא דלוק) המסך פשוט מתחיל לרצד בקויים אופקיים צבעוניים. אי אפשר להוציא את המחשב מהקריז הזה אלא רק ע"י כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. מישהו מכיר את הבעיה? ממה זה נובע? נ.ב עם או בלי קשר,שקע האוזניות הפסיק לעבוד ביחד עם הצרה הנ"ל (לידיעה) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, מחשב מעפן עם לוח אם של EPOX (מי אלה בכלל?) דגם EP-8KDA3I לא עולה והלוח מראה שגיאת C1. מבירור ברשת זו בעיית זיכרון אבל העניין הוא שזה מופיע גם כשאין כלל זיכרון בסלוט וגם כשניסיתי זיכרונות אחרים.. אין קבלים נוזלים, האם זה יכול להיות לוח אם? מה עוד אפשר לנסות?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לפני רגע שיחקתי Bloodrayne 2 והמשחק רץ מצויין על ההגדרות הכי חזקות בגראפיקה אפילו התפלאתי במהירות FPS וגם בטעינה של כול שלב... ממש מהיר אבל הרגע שיחקתי והתחיל להתפקשש בתצוגה נגיד התחילו פתאום להופיע כל מיני קוים בצבע צהוב באמצע מסדרון בריצה כאילו הכרטיס מסך מפקשש.... התעלמתי ו10 שניות אחרי זה המחשב כיבה את עצמו. המפרט בחתימה. נ.ב קרתה לי כבר בעייה של כיבוי מסך עם הכרטיס הזה ואחרי עידכון דרייבר הבעייה נעלמה ולא הופיעה מאז תודה
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי ISO והוא CURROPTED, עכשיוו אני רוצה לתקן אותו כי אין לי מאיפה להשיג אותו. האים זה אפשרי? (יש לי את התוכנה WINISO). תודה רבה, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בקיצור, לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות רעש נוראי. פתחתי אותו כדי לבדוק מאיפה הגיע הרעש ומתסבר שזה בא מהמאוורר של הכרטיס מסך (geforce4mx). הרעש הזה הוא בלתי נסבל ורציתי לדעת מה אני עושה כדי להיפטר ממנו ? אני מבין שניתוק המאוורר בלי תחלופה הוא לא בגדר אפשרות (?) אם כך, מה אני צריך לקנות במקום המאוורר הנוכחי ? ואם יש כמה אפשרויות עדיף שזה יהיה משהו שאפשר לקנות בksp (קרוב לבית ^^) תודה רבה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב. אני סובל מזה כבר כיומיים, זה לא קורה באופן קבוע, זה יכול לקרות גם כשאני סתם מקליד ברגע זה את ההודעה, אבל לרוב זה קורה לי ב-GTA המספר הודעה הוא 0x0000008e. לפי מה שאני הבנתי מאתר של מיקרוסופת זה הזיכרונות. עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל, את האמת זה קרה לי אחרי שפירמטתי את המחשב. לא יודע אם זה קשור, אבל היה אובר קלוק על המערכת לפני הפירמוט, ביטלתי את האובר קלוק ואז פירמטתי . כאשר היה אובר קלוק זה לא קרה לי אפילו פעם אחת! המפרט שלי הוא E6750 GA-P35-DS3L 1X2GB 1066MHZ OCZ CL5 8800GT איך אני בוודאות יכול לדעת מה זה? אין לי כוח לפרמט שוב את המחשב בשביל להיות בטוח אם זה זה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב עם מארז thermaltake case v9 מאז שרכשתי את המחשב עד היום לא הצלחתי להשתמש בחיבור שיש למעלה לדיסק קשיח. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל SATA מחובר לחיבור למעלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי להפעיל את זה. מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
עם המחשב הגיע גם המסך הנ"ל, ששימש אותי נאמנה (כמעט שבוע) עד שעשיתי Degauss ומאז לא רואים יותר תמונה - במצב רגיל מראה נורת הפעילות אור ירוק וכששמחשב כבוי אור צהוב מהבהב, עכשיו כשהמחשב דלוק רואים אור ירוק לכמה שניות (אבל עדין לא רואים כלום) שהופך לאחר מכן לאור מהבהב בצבעי ירוק וצהוב. ניסיתי לנתק מהחשמל ולהפעיל מחדש - לא עבד. ניסיתי לנתק מהמחשב ולהפעיל ללא חיבור - אך הוא עדין הראה אותו כלום (באותה תצוגת נורות) לא ראיתי שום בעיה מיוחדת על הכרטיס מסך. מה אפשר לעשות לפני שאני מתקשר לחנות???
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אז ככה: בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם הסאונד.. אני לא זוכר בדיוק מתי זה קרה אבל נראה לי שאחרי שלקחתי את הרמקולים שלי לבצפר ואז בבית חיברתי והבעיה התחילה(אני יודע שזה מוזר). אז הבעיה היא כזאת: זה כאילו שהמחשב משדר לי רק לרמקול אחד.. השמאלי(או הימני אם אני מחליף בהגדרות את המרכז) בWINAMP וMEDIA PLAYER הוא משמיע לי סאונד, אבל באינטרנט אין לי סאונד.. גם הICQ והMSN משמיעים, אבל נגיד במשחקים, כמו PRO EVOLUTIN SOCCER 9 אני לא שומע מוזיקת רקע או אפקטים, רק את השדרים. כאילו שחלק מהדברים המחשב משמיע וחלק לא.. באינטרנט שום דבר לא משמיע, לא יוטיוב ולא כלום. לקחתי רמקולים מבן דוד שלי וזה אותו דבר( כי שלי פשוט מאוד ישנים, חשבתי שזה בגלל זה). הורדתי סאונד פאץ' מהאתר של אסו…
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי חלקים והרכבתי מחשב באופן עצמאי,ברגע שאני מפעיל את המחשב כל המאווררים פועלים ונראה שהכל נדלק כראוי אבל המחשב לא עושה פוסט לא עולה כלום,ניסיתי להפעיל את המחשב גם ללא כרטיס מסך או ללא ראם בשביל לראות אם הוא יעלה אבל הבעיה שהוא לא צפצף באף אחד מהמקרים
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בטעות מחקתי מחיצות של כונן נייד. הקבצים עדיין קיימים יש דרך לשחזר אותם ישירות לכונן הנייד ? תודה ..
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-