עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by kikiman,

יש לי בעיה בPnP bios extensions. במנהל התקנים יש עליו סימן קריאה צהוב. נראה לי שהבעיה קשורה לכונן DVD שלי שלא פועל, אפשר לצרוב בו והכל אבל אי-אפשר לפתוח דיסקים דרך "המחשב שלי". הבעיה בPnP bios מתחיל ישר איך שאני מפעיל את המחשב קופץ לי הודעה שיש התקן חדש (PnP Bios) מחובר ושאני צריך להתקין אותו אני לוחץ המשך והוא נתקע ואומר שיש בעיה, הבעיה היא: "אירעה שגיאה במהלך התקנת ההתקן סעיף התקנת השירות בקובץ INF זה אינו חוקי". איך אני מתקין את הPnP BIOS ? והאם זה קשור לכונן DVD?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by adam99,

אהלן! יש לי מתאם רשת אלחוטית שמחובר כל הזמן למחשב (WINXP). אבל כשאני מחבר דיסק קשיח נייד (ניסיתי כבר אחד קטן של WD מחובר עם מגירה לUSB ועוד אחד PASSPORT של WD) יש בעיות (חשוב להזכיר שבמחשבים אחרים זה עובד יופי) כשאני מחבר את הPASSPORT אז הוא מזהה והכל אבל כשאני מעביר דברים הוא מתנתק. וכשאני מחבר את הקטן עם המגירה אז הוא כותב שלא ניתן להתקין את החומרה וזהו, הוא אפילו לא מראה אותו במנהל התקנים... אחרי שניתקתי את המתאם האלחוטי וחיברתי את הדיסקשיח הקטן ואז את המתאם זה עובד (עדיין לא בדקתי אם זה עובד בלי ניתוקים בהעברת קבצים) והאינטרנט נהיה יותר איטי. זה גם לא משנה באיזה חיבור אני מחבר (בין אם זה ליד המתאם או חיבור אחר אפילו מקדימה). והחלפתי ספק לפני שבועיים (זה היה לי גם לפני…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  4. שלום, המחשב שלי מזה כ-3 חודשים כבר מרסט את עצמו בממוצע אחת לכל יום בד"כ שאני עובד על המחשב מספר שעות אז יש 2 עד 3 נפילות פתאומיות בזמן עבודה על המחשב. לדעתי זה או מהתחממות יתר במחשב שלי או שיש לי בעיה בלוח אם. אני מתחנן אני חייב עזרה דחוף זה נהיה כבר דבר מעיק שהמגש שלי כל הזמן נתקע לחצי שניה ועושה ריסט לפעמים זה בא גם לבד שאני לא נודע במחשב במשך כמה זמן ואני חוזר למחשב ואני רואה שהוא אותחל אוטומטית מחדש כתוצאה מכשל במערכת. אני כמעט בטוח שיש לי בעיית חומרה בדקתי את הזיכרון והארדדיסק בתוכנות בדיקה ושתיהם נמצאו תקינים לחלוטין. אני מעלה פה תמונה מתוכנה לטמפרטורות בזמן עבודה שמישהו יגיד לי בוודאות ההטמפ' תקינות... העלאתי גם 3 קובצי DUMP אחרונים בבקשה שמישהו ינתח לי אות…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by namix,

היי כל משחק שאני מריץ קורס לי לאחר 5 דק פשוט נסגר! ההודעה שמופיעה לי היא כמו בתמונה רק במקום אקספלורר היא מתכוונת לאותו משחק . Intel i 7 3770k Motherboard Intel dz77ga-70k 8g RAM 1600 SSD 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti NVIDIA קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 לפעמים גם במסך כחול

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. שלום, פרסמתי הודעה דומה בפורום כ.מסך בגלל שאני כבר חושב על הצעד הבא של החלפת הכרטיס. אבל אני אשמח לעזרתכם שכן אני לא יודע בוודאות איפה הבעיה. יש לי מחשב די וותיק (כמעט בן 5). שכבר כמה זמן שהוא לא מתפקד קשורה. מה שמתבטא בזה שהוא יכול להתקע בלי אזהרה מוקדמת. הנקודה היחידה עד כה שאפשר לציין זה שהמסך נתקע. המקלדת לא מגיבה. הסאונד ממשיך לנגן לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. אני מניח שזה לא אומר יותר מידי. לא פעם פתחתי את המחשב ובדקתי שהכל מחובר כמו שצריך. אתמול כבר המחשב הראה סימני גסיסות. אני מעדיף להחליף את הרכיב התקול (כמובן שלוח אם חדש יגרור החלפה של מספר רכיבים נוסף). ולא לקנות מחשב חדש. אתמול המחשב נתקע מספר פעמים ברציפות. שפעמיים הוא גם מוסיף מסך כחול לשניה שכתוב משהו…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by Dark Respect,

המחשב שלי התחיל לסבול בחודשים האחרונים ממספר תקלות - זה התחיל ב 1.כרטיס רשת (onboard) שהפסיק לעבוד ישירות מול מודמים ויכול להתחבר רק אל ראוטרים, ץ המשיך ב 2.כרטיס מסך קורס כמה פעמים ביום - נהיה מסך שחור לכמה שניות ואז ווינדוס מודיע לי שכרטיס המסך קרס והוחזר. לאחר מכן התקלה של הקריסה הפסיקה - ובמקומה באותה התדירות הופיעה תקלה אחרת - 3.מסך כחול שעושה ריסרט למחשב כמה פעמים ביום. החלפתי כרטיס מסך והתקלה נשארה. עכשיו הגיע התקלה האחרונה - 4. המחשב לא נדלק , צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה איזה 15 דקות עד שהוא מחליט פתאום לקבל חשמל. עלתה לי השערה שכל הבעיות נובעות מספק הכח - וגם לפעמים אפשר להרגיש זרם בתוך המארז. התקנתי ווינדוס מחדש, התקנתי על הארדיסק אחר, החלפתי כ. מסך, מה כדאי לי…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by BigMs,

שלום לכל הקוראים, הבעיה, אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה חלונות 98 מהדורה שניה. החומרה שברשותי : מעבד: P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm לוח: Asus P4C800-E Deluxe כ.מסך: radeon 9500 64mb זיכרון: daul 256x2 400Mhz samsung דיסק קשיח: WD 10k rpm 36Gb Sata זה כל החומרה הרלוונטית, אם יש מישהו שחושב שצריך לציין עוד רכיבים, שיגיד ואני אציין. למה אני רוצה בכלל את 98 ? בגלל שיש כמה משחקים שלא תומכים ב XP ועוד כמה סיבות. בנוסף, אני רוצה להתקין אחרי כן גם XP , כך שיהיה Bootable choice. מה סדר הפעולות אשר בו נקטתי עד כה: פירמוט כונן C ( כונן יחיד חוץ מתקליטורים). במצב דוס, העתקת תקיית ההתקנה של win98se . התקנת המערכת הפעלה. איפה מתרחשת הבעיה ? בדיוק אחרי שההתקנה מסתיימת במלו…

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  9. פירמטתי את המחשב התקנתי ווינדוס (זה שהיה מותקן גם לפני הפירמוט), אני מחבר מודם ל-USB והמחשב לא מזהה כלום. נכנסתי למנהל התקנים ואין שם בכלל את ה-UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLS. התקנתי את הדריברים שאני תמיד מתקין מהדיסק ולא עזר, ניסיתי גם להתקין דריברים מעודכנים ושוב אין זיהוי. אני חייב לציין שההתקן USB מספק חשמל, המודם שחיברתי קיבל חשמל (הנורה עליו דלקה), אבל בכל זאת המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לפרמט שוב ולהתקין דריברים מחדש בלי הצלחה. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by soulriver,

שלום לכולם יש לי חשד שהכרטיס מסך החדש שלי HD5670 לא בסדר, הכל טוב ויפה עד שאני לא עושה כלום עם המחשב בערך 30 דקות ואז המסך שלי הופך לשחור ואני גם לא רואה שומר מסך למרות ששמתי שומר מסך ואז שאני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת כלום לא קורה והמחשב לא מגיב לי או לפחות אני לא רואה כלום על המסך... מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by nadav_coh,

היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by THELAD,

שלום רב, אתמול קניתי צורב DVD, חיברתי אותו, הכל הלך חלק. הבעיה היא ככה, המחשב לא מזהה את ה-CD ROM ב-"מחשב שלי": בניגוד לכך, הוא כן מזהה את ה-CD ROM במנהל ההתקנים: אשמח לקבל עוזרים, מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by yotam.m,

אוקיי אז ככה כל פעם שאני נכנס למשחק לא לכל משחק המחשב נופל. שמרתי ובדקתי את קבצי ה DUMP והבעיה הכתובה היא ככה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiUnlinkThread+c . למישהו יש מושג מה תפקיד הקובץ ntoskrnl.exe ? אני משער שכמו כל קבצי המערכת יש לו מיליון תפקידים אבל יש כיוון מסויים שאפשר ללכת אליו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by dorman2,

יש לי מצלמה למחשב של Creative - Video Blaster WebCam. כבר בערך שנתיים שאני לא עושה איתה כלום חוץ מסרטי וידאו ביתיים. אני הפעלתי דרך WebCam, והיא תמיד פועלת כמו שצריך. אבל... ניסיתי לעשות שיחת מצלמות ביני לבין חבר דרך התוכנה MSN Messanger ( וכן - הורדתי את כל העידכונים והתמיכות שצריך ), ודרך פאלתוק ( PalTalk ) ובשתי התוכנות אותו הדבר קרה... אני ראיתי אותו, אולם הוא לא ראה אותי. וגם אני לא ראיתי את עצמי... מה שאני רואה הוא או קווים של שחור ולבן, או רק שחור. ( המצלמה כשאני מפעיל מתוכנה רגילה לא לרשת פועלת יופי) [shadow=blue, 2, 300]מה לעשות?? [/shadow]

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  15. Started by mggold,

שלום לכולם, ברשותי מחשב הכולל : intel i7 2.8ghz לוח אם: x58-pro-e msi זיכרון : 6gb 1333mhz ddr3 כ.מסך: g-force 9800 512MB מערכת : win7 64 bit לבעיה, מופיעים מספר סימפטומים שלא ברור הקשר בינהם: 1. במשחקים מסוימים כמו מאפיה 2, splinter cell:conviction כל כמה דקות המשחק עוצר לדקה בערך ואז חוזר לעצמו ולפעמים קורס לגמרי ויוצא. התופעה יכולה לקרות מיד כשאני מפעיל את המשחק או חצי שעה אחרי , לא קבוע. ע"פ ה- event viewer מקור הקובץ שמעורב בקריסה הוא nvd3dum.dll שקשור ל-nvidia. ניסיתי לעדכן מספר פעמים את הדרייבר של כ.המסך אך לא יצא מזה כלום. 2. מדי פעם, שוב ללא זמן קבוע, אחת לשבוע או לכמה ימים, פתאום מופיעים פיקסלים משום מקום על המסך וזזים עם כל שינוי של תמונה במסך או כל תזוזה של ה…

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר …

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by orenaz,

הבעיה היא כזאת ולא ברור לי עדיין אם זו בעיית תוכנה או חומרה: משחקים מתרסקים לי אחרי שעבדו במשך 15-30 דקות באופן אקראי, בינתיים זה קורה לי ב 2 משחקים היחידים שבדקתי עד עכשיו- Bioshock ו NBA 2008 הראשון מופעל בהגדרות תצוגה מקסימליות והשני בהגדרות בינוניות. אני מקבל Error של ה Windows XP. נתונים: Window XP SP2 יחד עם כל הפאצ'ים האחרונים. דרייבר של NVIDIA אחרון + 2 לפניו - בכולם אותה בעיה. DirectX9c גרסה אחרונה נוב' 2007. כרטיס מסך מתחמם על לטמפ' של 86 מעלות בזמן משחק (62 בוינדוס) - אבל השמתמשתי ב RivaTuner להגביר את המאוורר מה שגרם לירידה של כ 7-8 מעלות בטמפרטורה בזמן משחק - בכל מקרה זה לא פתר את הבעיה. הוינדוס באופן כללי עובד טוב עם תוכנות ואין בו שום קריסה פרט למשחקים ככה …

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  18. היי, אז המחשב של חבר שלי מנהל מרד וכבר שבוע שאנחנו עובדים על המחשב שלו ולא מצליחים לעשות שום התקדמות. המפרט שלו באופן כללי הוא: I7 920 MSI x58 Pro-E ThermalTake LitePower 600W ולאחרונה, בשביל GTA V, הוא החליף כמה חלקים ב: G.skill Ares 12GB R9 280X ולפני כמה חודשים החליף את הכונן הקשיח שלו ב1TB WD וSSD 840 של סמסונג. אז המחשב היה יציב כמו סלע עד יום רביעי האחרון, כשהמערכת התחילה לדווח על קבצים שקרסו. הוא לא הוריד דבר או עשה משהו יוצא דופן מלבד לשחק בGTA V. ככל שהזמן המשיך הדיווחים האלה התחילו להיות רנדומלים עד שבאיזשהו שלב המערכת התחילה לעשות Repair באופן יזום ולא מצאה דבר. ניסיתי לעזור לו אבל באיזשהו שלב המערכת החליטה שהיא לא עולה יותר ואפילו לא הצלחתי להכניס אותו לsafe m…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by madnaor,

אז ככה לפני כחודש בערך התחילה בעיה אחרי זמן פעולה של כ5 שעות הווינדווז לפתע משתגע הסמלים נעלמים הכיתוב נעלם בכל הכפתורים כולל ה"התחל" ועולות השגיאות של "אין דיי משאבים לבצע את הפעולה" על כל דבר שאני עושה בנוסף לכך כל ההורדות נעצרות ובטורנטים הוא רושם שאין דיי משאבים... לאחר כמה שניות כל כפתור שאני לוחץ לא עובד כולל ההתחל וכולל מקש ימני. אם אני עוזב את המחשב במצב הזה הוא מרסט את עצמו עם מסך כחול לאחר 10 דקות. לאחר הריסט הוא חוזר לעצמו עד שעוברות עוד 5 שעות בערך ואז הבלאגן מתחיל שוב. יש לי 4 סלוטים של 1 ג'גה כל אחד של זכרונות ניסיתי להוציא זוג זוג ולראות אם משהו משתנה אך המקרה חוזר על עצמו בכל מצב. יש לי XP וביצעתי כבר עשרות סריקות לווירוסים ורוגלות. מה לעשות?!…

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

שלום! אחרי בניית חלון למחשב(והוצאת כל הרכיבים ממנו) הכול הוחזר למקום ולהפתעתי העכבר פשוט לא מגיב הוא מקבל מתח אבל לא מגיב ניסיתי עם עוד עכבר אבל גם הוא לא עובד האם למישהו יש רעיון מה לעשות? או שאני צריך לקנות עכבר USB? שזהו המפלט האחרון

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by HONDA,

יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שהחלה באותו זמן עם החלפת הדריברים (אבל לא בטוח בגלל זה). החלפתי Detenetors מגרסת ה30.82 ל40.72 ושמתי לב פתאום שכשאני משחק באנריל למשל שלא דורש הרבה יש לי פתאום לאגים כאלה של המחשב, לא של האינטרנט.... הלאג מתבטא בקרטועים קטנים כאלה של המשחק למשך 2-3 שניות.. אשמח לכל תשובה או רעיון בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  23. טוב.. התעסקתי קצת עם Partition Magic בהתחלה יצרתי כונן נוסף של 3ג'יגה ואז עשיתי לו Marge עם הראשי והכל חזר לקדמותו.. כונן אחד לאחר מכן יצרתי עוד כונן של ג'יגה ואז מחקתי אותו והכל חזר לקמותו... אבל עכשיו אני רואה שיש לי רק 74.5 ג'יגה ביכולת של הקשיח במחשב שלי במקום 76 שתמיד היה לי (80 ג'יגה 8 מגה) מה שמוזר הוא שבפרטישן מג'יק הוא מראה 76 ובמחשב שלי יש 74, למעשה כל התוכנות חוץ מזאת של הווינדוס מראות 76 (מידע שחרוט על הקשיח) אני לא יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את ה2 ג'יגה האלה... זה מעצבן אותי הנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי 2 בעיות שמחשב: 1.כאשר אני מנסה לכבות את המחשב (התחל->כיבוי) הוא מבצע כיבוי, נכבה ולאחר 2-3 שניות מפעיל את עצמו מחדש. גם אם אחר כך אני מכבה אותו באופן פיזי (לוחץ על הכפתור של הכיבוי) הוא נכבה ועוד פעם מחזיר את עצמו מחדש לאחר 2-3 שניות. רק אם אני מוציא אותו מהחשמל למשך כמה שניות (לאחר הכיבוי כמובן) אז הוא לא נדלק בחזרה. 2.לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב, שניה לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS הוא מאתחל את עצמו שוב ורק אז עולה. לפעמים הוא כבר מעלה את ה-WINDOWS ואז מאתחל את עצמו מחדש. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיות אלו ומה הפתרון אז אני אשמח לשמוע. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by Jexsu,

שלום, לפני כמה זמן התחיל לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. כל פעם שאני רואה סירטון ביוטוב או סתם במדיה יש פרייזים כל כמה שניות וזה ממש מעצבן. זה קורה גם בטעינות של משחקים ובתפריטים(אבל משום מה בזמן שאני משחק אין פרייזים). עכשיו גיליתי שאם אני מזיז את העכבר כל הזמן או מספים תמקלדת אין פרייזים ... ניסיתי לסרוק וירוסים וזה לא מצא. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך אבל עדכתי אותו והבעיה לא נפתרה.. תודה לעוזרים,חג שמח

• 0 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים