עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ההוגה,

החלפתי במחשב את העכבר הפשוט לעכבר טוב יותר של לוג'יטק. הבעיה היא שה-windows לא מזהה בכלל עכבר. בפעם הראשונה שהכנסתי אותו הוא זיהה עכבר ו"התקין", העכבר עבד ל-5 שניות ואז הפסיק. גם בפעם הקודמת שהחלפתי עכבר לקח הרבה זמן עד שהוא "נקלט", כנראה יש בעיה עם הפורטים של ה-USB או עם ההגדרות של Windows (גירסת XP Pro). ניסיתי 500 פעם להוציא ולהכניס את העכבר החדש, האור האדום דולק אבל המערכת לא מזהה בכלל עכבר. ב-device manager אין עכבר, וכשעשיתי הוספת חומרה לא היתה ברשימה אופציה להוסיף עכבר. אפילו נכנסתי לאתר של לוג'יטק להוריד דרייברים אבל מסתבר שלעכבר הזה אין דרייברים והוא פשוט plug&play. עכשיו גם כשאני מחבר את העכבר הישן הוא לא פועל! אם אני משחק עם זה הרבה מכניס ומוציא אז יש קטע ש…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by O.G.D 2k5,

יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי לאפס ביוס לא עזר בבקשה עזרה מפרט מחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by foty123,

מתי שאני מחבר כונן (מקום אחסון) בUSB הווינדוס עושה לי מסך כחול ועושה ריסטרט... בהתחלה חשבתי שהצ'יפסט אחראי על זה.. ואז שיניתי דריברים וזה עדיין אותו הדבר... מה זה יכול ליהיות??? ד"א עם אני מחבר דברים אחרים בUSB אין לי ת'בעיה הזאת (למשל עכבר רמקולים ומקלדת) תודה לעונים foty123

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by PCguy,

לאחר התקנת וינדוס והחלפת כונן קשיח יש לי בעיה שבעת כיבוי המחשב או איתחול {דרך תפריט התחל} המחשב נכנס למסך כיבוי ומתחיל לצפצף ולא נכבה מישהו יודע מה זה?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by CTTA,

המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by הסוד,

הייי... יש לי בעיה במחשב והיא שהוא לא עולה לוינדוס הבעיה שהמחשב עצמו נדלק ומגיע למסך שבו אני צריך לבחור 4 אפשרויות אחרי זה עובר למסך הכחול כשהוא בודק תקלות ואחרי זה הוא פשוט מתנתק ועושה ריסטרט ומגיע שוב למסך הזה , ככה זה בכל אחת מן הפעולות. במחשב יש כנראה 0 MB פנוי (לאחרונה היה כך ) וכנראה זאת הבעיה אני לא מצליח להכנס לוינדוס עצמו בשום אפשרות ניסיתי להכנס דרך "מצב בטוח " , " מצב בטוח מהפעילות הקודמת שעבדה..." , " בטח בטוח עם אינטרנט "וכו'... איך אני יכול עוד לעלות את הוינדוס? תודה ! (כותב ממחשב של חבר )

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  7. שני כר' מסך 3870 על gigabyte x48 dq6 ברגע שמאופשרת אופציית CF ומריץ איזה משחק ריסט

8. Started by Yoav,

שלום לכולם, היום המחשב שלי ביקש להתקין אפדייטס לווינדוס, אישרתי (למען האמת לא ממש שמתי לב מה הוא התקין, אבל בד"כ זה לא עושה צרות...) והוא ביקש לעשות ריסטרט. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל לאחר הריבוט המחשב נתקע במסך של היצרנית (אתם יודעים, איפה שיש את הלוגו של היצרנית של הלוח) ולא הסכים לעלות או להכנס לביוס. פשוט תקוע. המפרט מימין. אני שולל תקלת דיסק מכיוון שאז הוא היה אמור לעבור את השלב הזה ולהודיע לי שהוא לא מצא דיסק קשיח בשלב מאוחר יותר, ככה שנשאר זכרונות, לוח או מעבד. אני נוטה להאמין שמדובר בלוח. תודה, יואב.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. צהריים טובים ומועדים לשמחה, לפני שלושה חודשים חויתי מכת וירוסים נוראית (לא זה לא בעית וירוסים רק קצת רקע). בכל מקרה, כשנפטרתי מכל הנגע והחולרע התחילה תופעה חדשה של ריסטים ללא כל ביקורת מבלי קשר למשהו מסוים. זה יכול להיות איך שווידוס עולה, או כשאני מוריד קובץ או צופה בסרט און ליין. חשבתי שזה קשור לוירוסים, עשיתי פירמוט. עדין אותה תופעה. קראתי את המדריכים בפורום, ע"פ אחד המדריכים עם הבעיה היא ב- , win32k.sys זו ככל הנראה בעיית דרייברים. אז הסרתי את כל הדרייברים (למרות שאפעם לא הייתה לי בעיה עם זה והמחשב רץ 4 וחצי שנים ללא תקלה), והתקנתי שוב, הכל הכי מעודכן מהאתר של החברה. (עד שמצאתי הכל, שאלוהים ישמור אותי). ועדין אין מזור. אין לי כרגע את הניתוח של ה- DUMP כי אני מוריד את …

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by shachar8,

שלום לכולם. חיברתי מכשיר KVM ל 2 המחשבים שלי. אחד עם XP ואחד עם VISTA64. המחשב עם ה XP רץ בצורה תקינה ורגילה, והמחשב עם ה VISTA בכלל לא עולה. הוא מתנהג כאילו שהוא לא מזהה עכבר ומקלדת ואז לא עולה. מישהו מכיר את התוחפעה או יודע מה לעשות? תודה רבה- שחר.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  11. לאחרונה רכשתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה, בעת הפעלת משחקים כבדים(Crysis וכדומה...) נשמע רעש צורם(כמעין זרמים כאלה) לא חזק במיוחד מכיוון המארז, ניסיתי לפתוח את המארז ולאתר את מקור הרעש ללא הצלחה... מפרט המחשב: q9450 hd4850 samsung F1

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dannyg,

שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by דניאל99,

יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P4P800 פנטיום 4, כרטיס מסך AGP. היה לי ספק ג'נרי שהתקלקל, וקניתי ספק חדש, איכותי. הבעיה התחילה קצת לפני שהספק הג'נרי התקלקל. חיברתי את הכבלים של הספק החדש, ה-20 פינים וה-4 פינים ללוח האם, וכשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל כלום לא קורה. אין צפצופים. הנורה שמראה קריאה מהדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע, אבל אין רעש של קריאה מהדיסק. יש בלוח אם נורה והיא דולקת (אמורה לדלוק). לאחר מכן ניתקתי את כל הדיסקים והכרטיסים מלוח האם. כרגע רק המעבד מחובר אליו. ועדיין אין צפצופים מהלוח אם. שמתי לב שהצ'יפ המרכזי של הלוח אם רותח, לדעתי לפחות 80 מעלות, וזה קרה אחרי פחות מדקה שהוא היה דלוק. בד"כ הוא מגיע ל- 40 מעלות בעבודה שוטפת. איך אפשר לבדוק אם הבעיה באמת בלוח האם? ת…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by gimdy,

כל פעם שאני מעלה מחדש את המחשב הוא לא מזהה את הכניסת USB של המפצל USB שאר הכניסות הוא כן מזהה (מקלדת) מה שאני עושה זה מנתק ומכניס שוב וזה עובד אחרי זה..

15. מדובר במחשב נייד של סוני (Sony VAIO VGN-FS940) האחריות כבר עברה. בבוקר הוא עוד עבד בצורה תקינה לחלוטין. שעה אח"כ. בלי שחטף מכה או משהו... הפסיק להגיב לחלוטין (כפתור ההדלקה לא עושה דבר...) ספק הכוח נבדק ונמצא תקין. גם ה-HD... הזכרונות הוצאו. נוקו. הוחלפו... כלום. ניסיתי להדליק עם הבטריה מחוברת ו/או מנותקת. עדיין - אין תגובה. אות החיים היחיד מהמחשב הוא נורת הטעינה כאשר המחשב מחובר לחשמל והבטריה מחוברת גם היא. מה עושים ? ? ? תודה. דרור

• 7 תגובות
    • 16.1k צפיות
  16. Started by yomax82,

שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  17. היי. יש ברשותי כרטיס קול המחובר ב- PCI . שהדגם שלו הוא : E-MU 1212M הדרייבר של הכרטיס נפל לי כמה פעמים בעבר.. ולכן החלטתי לפרמט את המחשב. ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר כדי שהכרטיס יעבוד בצורה חלקה.. לאחר הפרמוט המחשב זיהה את הכרטיס קול אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי : setup is unable to detect a supported product on your system. setup will exit. לאחר שראיתי את ההודעה הזו שוב ושוב ניסיתי לפרמט שוב את המחשב ואני אגיד את האמת פירמטתי אותו לפחות 6 פעמים ביממה אחת. ובכל זאת הוא לא מזהה את הדרייברים.. (גם את הישינים...) וכותב את אותה ההודעה.. יש לציין שבעבר המחשב כן זיהה את הדרייברים והכרטיס פעל כהלכה. עד שהתחיל לזייף והדרייברים נפלו.. אם זה עוזר אלו הנת…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by dids22,

אז ככה, יש לי את המחשב מעל לשנה. קורה לי לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לשנייה (אני שומע את המאוררים מתחילים לפעול) ונפסק אחרי שנייה. זה קורה בדרך כלל מס' פעמיים עד שבסוף הוא נדלק. המצב שתיארתי לא קורה תמיד, לפעמים המחשב נדלק בלי בעייה על הפעם הראשונה. השאלה היא מאיפה יכולה הבעייה להגיע? ספק תקול? לוח אם?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם לא מזמן בן דודי נתן לי לסדר לו את המחשב שהפסיק לעבוד אחרי בדיקה קצרה גיליתי שהבעיה היא הכרטיס מסך שלא עובד |(המחשב עולה והמסך נשאר שחור)לאחר בדיקה עם כרטיס מסך תקין הכל עבד כראוי רציתי לחנות קרובה קניתי כרטיס מסך חדש מדגם ati hd 3450 סתם משהו פשוט בהתאם לשימושים וליושנו של המחשב החזרתי להם את המחשב ולאחר שבוע - שבועים אותה הבעיה בדיוק המחשב חזר אלי והבעיה היא אותו דבר!! אז מה יש מצב שפשוט הכרטיס מסך דפוק בפעם השנייה או שזה משהו יותר עמוק כמו הלוח אם ששורף אותו או משהו כזה ואיך כמובן אני יכול לבדוק את זה תודה רבה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by RoNeR,

החלפתי זיכרון והארדיסקים במחשב.... במחשב 4 סלוטים של זכרון.. הוצאתי את אחד הזכרונות של ה256 ושמתי 512... יש לי עכשיו 1280 זכרון ddr400 והוספתי עוד הארדיסק אחד לאוסף... 3 הארדיסקים במחשב 40 40 80... מאז מהירות המעבד ירדה לי מ3.0 ל2.4.. למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by HolyDevil,

שלום לכולם, בהרכבה של מחשב חדש, חיברתי ספק של HEC 500 ללוח אם asus p5q pro, המחשב לא נדלק. אני בטוח שחיברתי הכל נכון. ללוח יש חיבור 8PIN ATX למעלה, מקריאה במדריך הבנתי שצריך לחבר רק כבל 8PIN, לספק יש יציאה אחת של 4. זאת הבעיה?לקנות מתאם?איך הגיוני שלא סופק עם הלוח/ספק?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. שלום חברים. מצטער מראש ששוב נפתח תר'ד כזה. אני יודע שהנושא טחון, אני פשוט רוצה לבדל את הגורמים ולמצוא את הבעיה. המחשב חדש חוץ מהארדיסק, ספק וצורב. המעבד E8300, וכרטיס המסך הוא GF 9600 GT . עשר דקות במשחק Pure - והמחשב נכבה. עכשיו, לאחר חיפוש בפורום הבנתי ש90% שהבעיה היא בספק הכוח. במקרה שלי הוא אכן ג'נרי, ודי ישן (משנת 2005...) אבל - לאחר שיחה עם הטכנאי שהרכיב לנו את המחשב הוא אומר שצריך לשנות טמפרטורות בכרטיס המסך. אני לא גיימר גדול, ולא יודע מה הטמפ' הרצויה, אז צירפתי כאן את התוצאות. להלן תוצאות stability test של Furmark: FPs- Min: 21 Avg: 24 Max: 32 GPU Temp - 71c/159f הבנצ'מרק מצורף בתמונה. בדיקה בrthdribl הראתה בין 185 ל195 fps. תודה רבה לעונים! [attachment delet…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by mhnuemhnue,

שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. טמפ' במנוחה - טמפ' במאמץ - פרטים נוספים - המחשב מחובר לאל-פסק. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) המשחק ממשיך ולפתע האל-פסק מתחיל לצפצף ולעשות אור אדום (כהוצאתי את האל פסק וחיברתי את המחשב ישירות לחשמל המחשב פשוט עשה קולות של חשמל והתמוטט באות…

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  24. שלום רב, לפני כשבוע נכנס לי וירוס למחשב ששמו worm.win32.netbooster ושום תוכנה לא הועילה לי לסלקו.מאחר שהמחשב בן 5 החלטתי שמספיק ונקנה חדש. רק שהWIN במחשב הישן לא עולה יותר משום מה ולפני זה הצלחתי לגבות את מה שאני צריך רק מכונן C. נשארו לי הרבה דברים חשובים בכונן D והייתי מעוניין להעבירם לכונן חיצוני בUSB ומצידי אחרי זה לזרוק את ההארד דיסק..ניסיתי להתקין את הWINDOWS מחדש אך מכיוון שזה הארד דיסק SATA ולוח אם ישן צריך דרייבר מכונן A וכל דרייבר אפשרי שנתתי לו תמיד נתקע באותה הודעה ולכן המשך ההתקנה לא המשיך..כוונתי הייתה שאפרמט את C ויותקן WIN חדש ושכונן D ישאר שאוכל לשלוף ממנו את החומרים שאני צריך. עכשיו שאלתי היא כזאת...אני יכול לחבר את הארד דיסק הישן למחשב החדש שקניתי ולשלו…

25. Started by wooper,

היי יש לי בעיה שכל הזמן אני מכון את השעון בווינדוס ואחרי כמה שעות הוא בכלל לא מכוון לשעה הנכונה אני גם צריך כל יום לכון את התאריך לפני כמה זמן פירמטתי ועדיין השעון לא מתכון תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים