תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי הגה שעובד ב- 2axis 4 button controller אבל כשאני מגדיר אותו כך רשום לי שהוא לא מחובר (בכל מחשב עם XP). ב- WIN98/ME הוא עובד מצויין. החברה עצמה נעלמה קלילות (כנראה פשטה רגל), לכן אין למי לפנות... למישהו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, הרכבנו עכשיו מחשב S775 עם כרטיס XFX 5750, הותקנו כל הדרייברים של הסאונד, רשת וכרטיס מסך. עדיין ישנו התקן PCI לא מזוהה.. יש למישהו רעיון מה מדובר? שמעתם על משהו עם הלוחות החדשים שאולי צריך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק WD 10GB 2mb אני מחבר אותו למחשב החלון של הבחירה 98\XP עולה אני בוחר XPאו 98 וזה עושה ריסט מה הבעיההההה?...... זה קרה פתאום..... ואני לא יודע איך לפרמט אותו ניסתי ולא הצלחתי....... מה עושים?........... והאם אני יכול להרכיב מחלקים מחשב?.... אני קונה מעבד לוח אם זיכרון הרדיסק כרטיס מסך האם זה מסובך להרכיב ולהתקין אותו בהתחלה שיעבוד?...... להתקין וינדוס וכל זה אני יודע....רק שיעבוד לי ...ושאני לא ישרוף אותו בטעות
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי צורב PIONEER DVR-105 במשך כשנתיים לאחרונה שדרגתי את המחשב למחשב חדש והעברתי את הצורב. מאז ההעברה יש לי בעיה מאוד מוזרה כל פעם שאני שם CD רגיל בתוך הצורב, הוא פשוט קורא וקורא אותו ותוקע את המחשב, אך ברגע שאני לוחץ על EJECT, הוא מוציא אותו והמחשב עובד כרגיל. הבעיה מתרחשת רק עם CD רגילים ולא DVD. הוא קורא וצורב DVD בלי שום בעיה הFIRMWARE שלו עדכני והתקנתי ASPI יש לכם עוד רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני שומע חריקה קבועה ומתמשכת מתוך המחשב. הייתי בטוח שזה אחד המאווררים, אבל כשפתחתי את המארז מצאתי שזה בא מתוך - או מכיוון ההארדיסק, הוא ממש חורק כל זמן שהמחשב דלוק. מצאתי גם כמויות אבק שלא יאומנו בתוך המארז וניקיתי עם שואב אבק. האם אפשר לחיות עם זה עוד זמן רב? תודות רבות.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הוא בן שבוע וכל הזמן הוא קופץ, נכבה ונדלק אני לא יודע מה הבעיה.. תודה לעוזרים.. (עידכנתי כרטיס מסך)
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה משהו . בקיצור קניתי מיקרופון חדש לפני כמה ימים . הוא עבד לי לכמה ימים ואז פתאום הפסיק לעבוד . פתחתי את המחשב וניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכרטיס קול אבל זה לא עזר והמיקרופון לא עובד . כמובן ששמתי לב שבאפרויות המיקרופון לא מסומן על MUTE או משהו בסגנון . הלכתי לחנות שממנה קניתי את המיקרופון וראיתי שהוא חיבר את זה למחשב שלהם והקליט וזה עבד . ושוב חזרתי הבייתה וזה לא עובד . מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה ?!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בעייתית מאוד שזיהיתי אותו אתמול והיא נמשכת! אתמול שמתי לב במחשב שלי שהצלמית של הצורב נעלמה! נכנסתי ללוח הבקרה> מערכת> התקני חומרה ועשיתי רענון - וזה לא עזר. ביצעתי אתחול למחשב ושום דבר לא עזר. גם הדלת של הכונן לא נפתחה בכלל, כאילו לא מגיע לו חשמל בכלל. פתחתי את המארז חיזקתי כבלים (אם איזה כבל התרופף), הרכבתי הפעלתי והצורב חזר. עשיתי עדכון לתוכנה כלשהי, שאילץ אותי לאתחל את המחשב... ביצעתי אתחול וה-DVD נעלם (הצורב נשאר) וגם לא הגיב - המגש לא נפתח בלחיצה על הכפתור. ביצעתי עוד פעם אתחול - ה-DVD חזר והצורב לא פעל - וכעת ה-DVD הגיב מצוין ואילו הצורב... כלום כאילו אין לו חשמל. ביצעתי עוד פעם אתחול לפני ש-Windows עלה בדקתי האם אפשר לפתוח את המגש של הכוננים על ידי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא אתחיל את הסיפור, מכיוון שהוא סיפור ארוך מאוד, לכן אקצר כמה שאוכל. אז לפני איזה 3 שבועות..עשיתי ריסט, סתם מתוך רצון לנקות את המחשב. המחשב עלה, ואז התחילו כל הצרות. על ההתחלה שהוא עלה ונכנסתי למשתמש שלי (אני משתמש ב-XP פרו) נפתחה הודעה ארור(שגיאה) שאמרה שהמחשב לא מוצא קובץ משו עם setup שנמצא בתוך Documents and Settings ובתוך המשתמש שלי SuperGohan ובתוך זה ובתוך זה.. וכנראה משו חשוב של ה-Startup, שהמחשב עולה. באותו זמן נתקע לי המחשב ולא עלה! כאילו..אני ראיתי רק דסקטופ, אבל לא יכולתי לעשות כלום. עשיתי Ctrl+Alt+Del והופתעתי לגלות כי אין אף משתמש מחובר.. איך זה הגיוני?! אני התחברתי למשתמש שלי, הכנסתי בהתחלה סיסמא וזה נכנס לשולחן עבודה שלי. אבל ב-…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה קורה מקווה שהכל טוב בכל אופן יש לי מחשב נייד...של קומפם למי שיודע זה המחשבים הניידים שמכרו בקוסמוס. לא אני קניתי אותו הוא של חבר שלי והוא הביא לי אותו, שהוא הביא לי אותו היה עליו אקס פי והכרטיס קול היהמותקן הייתי חייב לפרמט בגלל מצבו העגום והתקנתי 2000. עכשיו אין לי קול במחשב אני יודע שיש התקנים של SIS במחשב כמו לוח מודם וכל מני דברים נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים של הכרטיס קול ולא עובד ניסיתי את מזלי בעוד כמה דרייברים ולא עובד....אי אפשר מחשב בלי קול אז בבקשה תעזרו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלטתי לעבור לעכבר אופטי קניתי עכבר שבמדבקה שיש עליו מאחורה כתוב: premium optical wheel mouse m/n: M-BT58 (העכבר הא כאמור מתוצרת logitech) שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט "קופץ" לי למקום אחר במסך, ולא הצלחתי לעלות על שורש הבעיה. העכבר לא היה זול, ועלה לי 89 ש"ח (כן, אני יודע שישנם עכברים ב200 ואף יותר). מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה? אולי כי הפד שלי אדום?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מיני דיסק של SHARP דגם MD-MT180 והוא שם אותו במצב HOLD והוא לא יודע איך מוציאים אותו... יש לציין שעל המכשיר אין כפתור של HOLD.... מה עושים??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קודם כל יש לי כרטיס מסך : ati radeon 9600xt 256 mb שאני משחק דום המסך באמצע המשחק מתחיל לעשות כל מני צבעים על המסך ומבלבל את התמונה ולפעמים גם מכבה לי את המסך ... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 2.6 512 זיכרון DDR וכרטיס מסך GFORCE FX 5200 128 DDR עכשיו הרצתי GTA 3 על המחשב לבד בלי כל תוכנה אחרת כל כמה שניות היו כמה תקיעות קטנות במשחק. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
פתאום העכבר לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייבר של העכבר מחדש ולזה עדיין לא עובד מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אוקיי יש לי Amd Athlon XP 2800+ Barton AMD NF7-S Twinmos 512mb 400ddr Hercules ATI 9500 Pro יש לי מאוורר על הCPU שהוא Titan ועושה מקסימום 3000rpm יש לי 2 מאווררים במחשב אחד מכניס ואחד מוציא אוויר אוקיי המחשב מאז תחילת הקיץ מתכבה לי ברגעי הצהריים וגם בערב אם אני נכנס למשחקים השיטה היחידה שהוא לא יתכבה הוא להוריד אותו למטה לסלון ולהפעיל מזגן וניסיתי את זה במלא דברים שהייתי צריך לעשות כמו פורמט שהיה לי מתכבה והורדתי למטה ולא התכבה וכמו המשחק דום 3 שלמעלה התכבה ובסלון למטה לא התכבה... קיצר זה בטוח בעיית התחממות השאלה היא מה יכול לגרום לזה אני יתאר לכם איך זה מתכבה... פתאום מתכבה ומתחיל לעשות צפצופים מוזרים כמו של סירנה של משטרה עד שאני לא מוציא את הכבל השחור של החשמל ומחזיר …
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זוכרים את הת'רד שלי שאמרתי שאני רוצה עכבר חדש והמלצתם לי עליו.... אז ככה... הזמנתי מהדובים... היום הוא הגיע... עכשיו יש לי איתו בעיה מוזרה... (הדרייברים מותקנים) העכבר זז (מגיב) רק על משטחי בד (חולצה למשל...) וקרטון... הוא לא עובד על הפד הטוב שיש לי (זה שעכבר מייקרוסופט הלייזר הקודם עבד איתו בלי בעיה....) ועל כל משטח אחר.... מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לאחרונה החמשב כנראה "איבד" איזה קשר בין הזכרון ליישומים אחדים. אז אני אתאר את כל העובדות הידועות לי ומבקש את עצתכם\ן. ברגע הפעלת סייר וינדוז בצורה כלשהי, אפילו כדי לראות תוכן של מחיצה כלשהי, או אפילו הפעלת תוכנית שרות של חלונות, כעבור זמן לא ארוך מופיעה מודעה שיש טעות ב- EXPLORER.EXE והוא ייסגר. לרוב המחשב גם נתקע, אך לפעמים ניתן לגלוש באינטרנט. כמו כן לפעמים באמצע הפעלת יישום מופיעה מודעה שיישום זה ביצע שגיאה והוא ייסגר. ברגע הדלקת המחשב קופצים כמה חלונות עם התראות אין אפשרות למצוא יישום זה בלה בלה בלה. העתקתי את כל היישומים שהיו נמנים בחלונות האלה. אז ככה: AdobeArm.exe AlcMTR.EXE Updater.exe GuardMailru.exe SkyTel.exe SSkgdupdate.exe DATAMA~.exe (לא 100% בטוח שהשם נכון)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב שתי יחידות של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אך משום מה בTASK MANAGER רשום שסך הזיכרון שיש לי הוא 3471MB (אותו דבר רשום גם בEVEREST). כמו כן, בDXDIAG רשום שיש 8GB זכרון.מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי במחשב ווידנוס xp ובו 2 מחיצות C- כונן שבו היה הווינדוס מותקן, מערכת קבצים של ntfs D- כונן שבו כל הקבצים החשובים שלי גיובי וכו' מערכת קבצים של fat32 במהלך ההתקנה בקשתי ממנו שיתקין את הקבצים על כונן c ושיפרמט אותו וכך עשה. ההתקנה הייתה חלקה אבל שפתחתי את הווינדוס כונן d נעלם!! מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר אותו, או את הקבצים שיש שם?!! תודה רבה, לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום מחשבי הישן (יליד 2009) שבק חיים. כאשר מדליקים אותו הוא נדלק ל-15-30 שניות ונכבה מיד לבד. כאשר הוא נדלק כל המאווררים מתחילים לפעול (כולל המאוורר של המעבד). בדקתי האם מדובר בבעיה של ספק - אותה תופעה קרתה גם עם ספק כוח אחר. לאחר בחינה מדוקדקת של לוח האם נראה כי יש שאריות צהובות קלות ליד חלק מהקבלים, קראתי שזה אומר שהם כנראה התקלקלו והמסקנה היא החלפת לוח אם (כך אמרו). המאוורר שמוציא אוויר מהמארז היה תקוע והוחלף, יתכן וזו הסיבה לתקלה. מהו מפרט המחשב: מאוורר למעבד פנטיום 4 D.C 775 מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 לוח אם MSI G31M2-FD 7.1, ארבעה חריצי זכרון + DVI זכרון Black Dragon 2G DDR2 800MHz כל השאר ציוד גנרי. בעקרון אני מרוצה מביצועי המחשב, מותקן עליו Vista חוקי ו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה התחיל אתמול בערב, אני מדליק את המחשב - המאווררים והכוננים מתחילים להרעיש כהרגלים, הלדים של POWER וHD נדלקים והכל נראה כשורה. אממה - המסך לא מקבל סיגנל והקולט של הסט האלחוטי שלי לא נדלק גם כן. כמה ריסטים, כמה פריקות מתח(אני מנתק את הכבל חשמל, "מפעיל" את המחשב והוא באמת "נדלק" לשנייה ואז מחזיר את הכבל חשמל) וזה בסוף הסתדר. היום בבוקר זה שוב קרה, ולא הצלחתי לסדר את זה לפני שהייתי צריך לצאת. שאחזור, אני רוצה אולי לגשת לזה מכיוון שונה ודיאגנוסטי יותר... למישהו יש הצעות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בוקר טוב , ברשותי לפטופ של dell - inspiron n4010 לפני כמה ימים , כשניסיתי לחבר מדפסת, המחשב קפא ונאלצתי לבצע hard reset. לאחר מכן המחשב נתקע במסך הלוגו של וינדוס 7. הצלחתי להגיע למסך המאפשר לי לבחור startup repair או להעלות את וינדוס בצורה רגילה, בחרתי בתיקון והמתנתי מעל 12 שעות מבלי התקדמות ממשית. ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס, אבל כאשר התחלתי את ההתקנה ונתבקשתי לבחור כונן עליו ארצה להתקין את וינדוס, ראיתי רק את מחיצת הריקאברי (14 גיגה) ולא את הדיסק הקשיח עצמו (דיסק של 320 גיגה). השתמשתי ב hiren's boot cd ובכלי acronis disk director בכדי לנסות ולהעריך את המצב. אני רואה את הדיסק הקשיח שם , יחד עם שגיאת unallocated table (או משהו בסגנון). אני יכול לראות את התיקיות הקיימות …
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם K43E של ASUS ניסיתי מה שכתוב פה :http://www.intel.com/content/www/us/en/tech-tips-and-tricks/dave-taylor-hdmi-article.html ולא עובד בשתי טלוויזיות שונות. האם יש עוד משהו שאני מפספס? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-