עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by udi80,

יש לי צורב dvd hd של lg החיבור שלו זה sat הוא יכול לצרוב עד 50 גיגה הבעיה היא שאני מחבר אוות לsata ה windows עובד לאט מה יכולה להיות הבעיה ואתמול חיברתי כונן ide זה עבד טוב מאוד אם יכליות שהיה יתנגשיות

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. שלום..פעם היית לי בעיה של מסכים כחולים אמרו לי שזאת התנגשויות דרייברים.. פירמטתי את המחשב השבוע והיום היה לי איזה מסך כחול אחד.. הינה הדאמפ שלו.. אשמח לעזרהה ! הרצתי כבר כמה פעמים MEMTEST והזכרונות בסדר גמור ! [attachment deleted by admin]

• 52 תגובות
    • 5k צפיות
  3. Started by bazuka,

שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by bazuka,

שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש... (לא במחשב הזה בשני) הדיסק עובד בטוח כי התקנתי איתו את הווינדוס עשרות פעמים אני מכניס אותו לסידירום של המחשב מגדיר בביוס שהboot יהיה סידירום פלופי ואז ארדיסק ואז הוא עושה מחפש בוט מהסידירום... ואומר כאילו הוא לא מצא וממשיך ואז עולה רגיל מישהו יכול לעזור? (הדיסק עובד 100%) וגם הסידירום! רק אתמול צרבתי איתו משו שנבדק תודה לעוזרים! עריכה ==== שהווינדוס עולה והדיסק בפנים... ואני נכנס למחשב שלי הוא כן מזהה שיש דיסק בסידירום ובכל זאת הוא לא עושה ממנו בוט

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by eli_kats,

מזה זמן רב אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב עשה ריסט, החלטתי להכנס ל-Enent's וראיתי את השגיאה הבאה: חיפשתי פתרון בפורומים דרך גוגל אך לא מצאתי משהו מיוחד, היה רשום שזה קשור לSP1 של Vista שמותקן אצלי אתם מכירים את התקלה? לוח אם: Asus P5W DH Deluxe מעבד: Core2Duo E6600 זיכרון: 2GB Cellshock 800MHZ כ.מסך: Asus ATI Radeon X1950 Pro מערכת הפעלה Vista 32Bit SP1

7. Started by hunterr12,

לא יודע למה אבל המחשב שלי עובד ממש לאט.. הוא טוען אתר איזה דקה ובמשחקים יש לי הרבה לאגים.. מה אני צריך לעשות..?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by nadav_g,

אתמול קניתי לוח אם חדש חיברתי אותו וחיברתי את המעבד המחשב עובד 5 דקות ונכבה בדקתי את הטמפרטורה של המעבד בביוס הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה. פתחתי את המארז והצמדתי לו מאוורר של בית על הרמה הכי גבוהה עדיין אותו דבר מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by benhalaf,

פירמטתי הארד דיסק של חבר והעברתי את התוכן שלו אל ההארד דיסק שלי ההארד דיסק שלו היה מלא בקבצים דפוקים שכל לחיצה עליהם הייתה מפילה את הווינדוס לאחר מכן ההארד דיסק שלי נדפק והוא לא מצליח להפעיל את הווינדוס בכלל (מסך שחור) הוא עושה רעשים של: טיק...טיק...טיק...שניה הפסקה ואז שוב טיק...טיק...טיק חבר שלי אמר שיכול להיות שזאת הסיכה בתוך ההארד דיסק שעושה את הרעש הזה שאלתי היא האם אפשר לסדר את ההארד דיסק או לפחות להציל את התוכן שבו (האם הוא יעבוד על מחשב אחר ואז אני אעתיק את התוכן) ?

10. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש, לוח אם של ג'יגהבייט DS3, וכרטיס מסך של סאפיר רדאון 4870. עכשיו התקנתי ווינדוס 64 ביט (יש לי 4 ג'יגה זיכרון), ולאחריו התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט. עד כאן הכל פיקס, אולם לאחר התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך (גם מהדיסק, גם מהאתר וגם מהווינדוס אפדאט) המחשב מגיב בצורות שונות. או שהוא נתקע ומציג מסך שחור ממש לפני מסך הברוך הבא, או שהוא מציג מסך כחול ועושה לעצמו ריסטרט. קרה לי אפילו פעמיים שהוא עלה בסדר אחרי ההתקנה, אבל אחרי ריסטרט נוסף הופיעו הבעיות שהזכרתי. ניסיתי הכל, להתקין ווינדוס 32 ביט, ניסיתי להתקין רק את הדרייבר של התצוגה בלי התוכנה של הכרטיס מסך, כלום לא עוזר, אותם תסמינים. הורדתי גם עדכונים של ווינדוס ואז ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך, עדיי…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

פירקתי את המחשב שזה כולל את הלוח אם כרטיס מסך דיסקים קשיחים וכל השאר(חוץ מהמעבד והקירור שלו) לאחר הרכבתו הוא לא נדלק, הדבבר היחיד שמראה סימני חיים זאת הנורה הירוקה על הלוח אם, חוץ מזה כלום. סוף שבוע נעים.

12. Started by orzilca,

שלום, ברשותי מחשב יחסית חדש.. לוח אם ASUS M2NPV-VM עם מעבד AMD Athlon DualCore 64bit 3800MHz לפני כשבוע המסך חדל לשדר תמונה למסך (עד אז הייתי עובד עם הכרטיס מסך און בורד) לאחר כמה נסיונות לאפס את הביוס ונסיונות נוספים כמו מסך אחר וכבל אחר שנכשלו קניתי כרטיס מסך חדש GeForce 9500GT של Gainword חיברתי את הכרטיס החדש ועדיין יש לי את אותה הבעיה "no signal detected" מופיע לי על הצג... שוב ניסיתי כבל אחר, מסך אחר ולאפס את הביוס.. אין שינוי אולי אני מפספס משהו ?? בנוסף ניסיתי להעלות את המחשב בלי הארד דיסק, בלי זכרון, בלי סידי-רום.. אין שינוי למישהו יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by bdyossi,

שלום יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1300 מעבד 1.5 GHz עכשיו שאני נכנס לתפריט של הבוט יש לי אפשרות לעשות Diagnostics עכשיו שאני עושה אבחנה שזה מגיע לשלב שזה בודק את ה- hard drive זה עושה לי Eror והמספר שגיאה היא: 1000-0141 אני אצרף קובץ של התקלה. אשמח אם מישהו יעזור תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  14. מוזר פירמטתי את המחשב הוא מראה לי את הכונן ב"מחשב שלי" ב"מנהל חומרה" הוא מזהה את הכונן גם אחרי שאני מוחק אותו ולוחץ "סרוק שינויים" מזהה ומתקין. אבל את הדיסקים עצמם הוא לא קורא ומראה כאילו הם רייקים וגם אין להם מקום פנוי. מה זה יכול להיות ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  15. המחשב שלי עושה כל הזמן רסטרטים , נראלי זה בגלל הטמ'פ, כי כשאני מכבה אז את המחשב מהשקע , מצמיד מאורר למארז, ומדליק שוב אז הוא פועל. אבל לאחרונה נתקלתי בתופעה כזאת גם כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD . כותב לי שגיאה ועושה רסטרט. הורדתי את התוכנה הזאת WINDBG מהמדריכים שקראתי פה , אבל הוא לא מראה לי את מה שצריך =\ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102308-05.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: זה מה שהוא כותב....וככה הו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Mantrastic,

היי, יש לי מערכת חדשה עם לוח אם GA-EP43-DS3L הכל עובד יפה, עד שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי - WD MY BOOK 500GB? אם אני בווינדוס אז אחרי כמה דקות פשוט המחשב עושה ריסט ואז הוא לא מצליח לעבור את המסך של ה POST, הוא ממשיך ככה להיתקע, מרסט את עצמו כל פעם ב POST, עד שאני מוציא תכונן החיצוני מהUSB ואז הכל חוזר ליהיות רגיל. למישהו יש רעיון? תודה

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by CRYSMAN,

טוב אז ככה פתחתי נושא חדש שיהיה יותר מסודר נתחיל במחשב שלי : מעבד : E8400 לוח אם : EP43 DS3L זיכרונות : 2X1GB G Skill 800 Mhz ספק : FSP Blue Storm 400W והכי חשוב כרטיס מסך : Club3D HD4850 הבעיה שלי היא שהמחשב עושה ריסטים / מסכים צבעוניים בזמן משחקים וכדי לצאת מזה חייב לעשות ריסט במשחק GRID אחרי כמה דקות המסך נתקע ונהיה צהוב/אפור/לבן/ירוק עם לופ של המוזיקה אתמול מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהיה מותקן [8.9] והחלפתי ל8.10 התחלתי לשחק אני רואה 10 דקות 15 20 30 הייתי מבסוט חשבתי שהסתדר בדיוק באתי לצאת מהמשחק פתאום בלי שום מסך צבעוני ישר המחשב עשה ריסט. בFar Cry 2 שיחקתי בערך 20 דקות ופתאום היה ריסט, אותו דבר קורה גם בCrysis Warhead ופעם קרה גם בAC ובCOD4 אבל החלפתי כ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by d.k.,

שלום, הבעיה שנתקלתי בה, היא שבזמן צריבת סרט קיבלתי מסך כחול ואתחול של המחשב, בהתחלה חשבתי שמדובר בקובץ פגום, כשזה קרה לי פעם שנייה (הפעם בזמן בדיקת קובץ אחר), ניסיתי להריץ את chkdsk אבל הוא נתקע לי באמצע הבדיקה. השאלה היא, האם מישהו יכול להמליץ לי תוכנה אחרת שיכולה לבדוק את הדיסק ולסמן סקטורים פגומים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. תקלה/בעיה מורכבת שקשר לחיבור SATA של ה HARDDISK קרה לי משהו מטומטם .. קיבלתי מחשב חדש. ויש לי HardDisk מהמחשב הישן (250GB) ויש בו דברים חשובים מאוד עכשיו בידיוק בקטע שאני בה לחבר את ה חיבור SATA אני עושה אפצ'י . נשבר לי הפלאסטיק של החיבור בתוך הכבל. ה פינים לא נשברו או משהו רק ה פלאסטיק שבעצם מחזיק אותם נשבר מה אני אמור לעשות? אפשר לתקן את זה (במעבדת מחשבים או משהו) או שזה בילתי ניתן לתיקון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קניתי 2 Seagate ST31000340AS ויש לי בעיה מוזרה יצרתי RAID0 , וכעת יש לי חתיכה אחת של 1.9T , העברתי לשם מידע והכל יופי טופי, פעם ביום או יומיים בערך משום מקום , כאשר אני גולש נתקע המחשב ושני שניות לפני שזה נתקע אני שומע את הHD מוריד מהירות ונתקע? כאילו נכנס לHYBER או משהוא רק שאצלי זה נתקע? בדקתי את הHD'S לפגומים ואין כל תקלה , יש משהוא שאני מפספס? אני מקווה שזה לא חומרה, אולי קשור ללוח אם לאיך שהגדרתי את הRAID? יש לי לוח אם Gigabyte N680SLI-DQ6. יש למשהו מושג מה הגורם?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  21. בחודש חודשיים האחרונים אני נתקל בתופעות כמו בתמונה, או פסים דקים בצבעים שונים שממלאים את המסך או חלקו, לפעמים המסך מתמלא בפסים צבעונים ואז הרקע שחור וחייבים לעשות ריסטרט למחשב. התופעה אינה מתרחשת דווקא כשמאמצים את הכרטיס ויכולה להתרחש בכל רגע נתון וללא סיבה מיוחדת. הכרטיס מעולם לא עבר OC הוא לא מתחמם ( סביב ה 50 מעלות ) והמאוורר תקין. כרגע עקב התרחשות התופעה, פירקתי אותו ניקיתי אותו וחיברתי מחדש, גם הבטתי בו ולא ראיתי שינויי צבע או התנפחות, לכן כרגע הוא עובד תקין, עד לפעם הבאה, הבעיה היא שזו לא הפעם הראשונה שפירקתי וניקיתי אותו וסביר להניח שהתופעה תחזור על עצמה מתי שהוא בהמשך, המפרט שלי הוא בדיוק כפי שרשום ללא שום שינוי. בקיצור, האם הכרטיס הזה הוא בסוף דרכו ( הוא בקוש…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by seladlev,

ראשית אני כמעט בטוח שזו בעעית חומרה. יש לי מחשב : p4 3ghz motherboard msi 915p combo הבעייה הינה עם הכרטיס קול. התקנתי אותו עם דרייבר שבא ביחד עם המחשב. כאשר אני מעלה חלונות יש צליל של הפעלת החלונות אך לאחר מכן כאשר אני רוצה לפתוח קבצי מוסיק למיניהם מופיעה הודעת שגיאה כאשר התקן הרול לא זמין . יש איתו בעיה אני יודע שזה לא קודקים ואני יודע שזה הדרייבר הנכון ניסיתי גם כרטיס קול חיצוני של קריאטיב שאני יודע בוודאות שהוא עובד ועדיין הייתה הבעייה על כן אני שואל : איפ הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  23. קרה לפני כחודש והיום שוב. כשמפעילים המחשב, המאווררים (כולל הספק) זזים חצי סיבוב - וזהו הכל מת. ניסיתי פעמים רבות עד שהחלפתי הספק. אחרי המחשב עבד חזרתי לנסות הספק הישן ופתאום הוא (והמחשב) קם לתחייה! האם יש הסבר טכני לעניין?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  24. אין לי מושג למה אבל אתמול כשהדלקתי את המחשב הוא צפצף 4 פעמים ולא נדלק רק אחרי משהו כמו 8 ריסטים +- הוא עולה כרגיל... אין לי מושג ממה זה נובע. פירקתי כרטיס מסך ניקיתי והחזרתי ועדיין אותה תופעה.. התוכלו לתת לי קצה חוט?

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. Started by pitex,

ברשותי p4 2.4ghz לוח אם GigaByte 8s655fx 4 זכרונות של 256 כ"א. דיסק 80GB של מקסטור המחשב התחיל לעשות RESTART באופן רנדומלי, עד שהגעתי למצב שהוא לא מעלה את WINDOWS ונותן מסך כחול עם ההודעה בנושא. עד כה ניסיתי כמה אופציות פיתרון בהנחה שמדובר בתקלת תוכנה, הכנסתי הארד דיסק חדש במטרה לפרמט ולהתקין ווינדוס, ההתקנה מריצה את הדרייברים בהתחלה ולאחר כמה דקות (לפני אופציית פרמוט הדיסק) נותנת את אותו מסך כחול בדיוק. בהנחה שמדובר בתקלת חומרה: 1.הוצאתי את כל הזכרונות וניסתי להריץ את המחשב עם כל אחד מהם בנפרד בתקווה שאחד או יותר מהם דפוקים וזה כל הסיפור - לא עבד. 2.החלפתי את הכרטיס מסך - רק כדי לוודא שלא מדובר בזה. 3. הוצאתי והחזרתי את הבטריה של הלוח אם. 4. החלפתי קבלי IDE עוד לא עשית…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.