תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! התעסקתי עם החוטים של המנורות וכפתורי restart ו- power ועכשיו אם אני מנסה לעשות restart באמצעות הכפתור המחשב נתקע בעוד restart באמצעות alt+ctrl+del עובד ללא בעיה. האם זה קשור לחוטי הכפתור או שזה בעיה של הגדרות? (ניסיתי להחליף את סדר החוטים אבל זה לא עזר) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך מצולם (וידיאו או סטילס) לחיבור החומרה המחשב. אני רוצה לדעת עוד על כל החיבורים החדשים (SATA) ולדעת איך להגדיר אותם כאני מרכיב מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP8600. בימים האחרונים אני מקבל הודעה "סריקה למחשב אינה זמינה כעת" והמדפסת לא מתקשרת. כיבוי והדלקת המדפסת פותר את הבעיה אך אחרי זמן מה היא מופיעה שוב. המדפסת מחוברת לרשת דרך הראוטר ובעיה זו מופיעה בכל ההתקנים הקשורים לרשת כולל האלחוטיים שבהם. למישהו יש מושג מה פשר בעיה זו ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER Extensa 5630 אתמול ראיתי משחק הוקי-קרח שמשודר באינטרנט במחשב וחיברתי אותו ביציאת ה hdmi שלו ל lcd בסלון. לאחר מספר דקות המחשב קפא ונתקע.לחצי על כפתור ההדלקה לחיצה ארוכה וכיביתי. לאחר מכן שהדלקתי אותו שוב הוא עצר בביוס,אמר לי את החומרה שמותקהת בו ואמר שיש error ואם אני רוצה f1 להמשיך ואז כבר שמגיע המסך עם הכיתוב ACER הוא נתקע,יש למעטה סקלה כזו עם פס כחול והוא נתקע בערך אחרי 3/4 דרך. מעבר לכך יום קודם גם ראיתי סרט באותה הדרך דרך המחשב לטלוויזיה,ואני לא יודע מה חשבתי לעצמי אבך פשוט ניתקתי את הטלוויזיה ולחצתי על לחצן הכיבוי ואמרתי לעצמי טוב המחשב יעלה מחדש והוא לבד יסדר לעצמו את הפלט של התצוגה כי כבל ה HDMI מנותק. אך זה לא קרה והוא בכלל לא הגי…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רב יש לי משחק שעובד על מסך רגיל של מחשב אבל שאני מנסה להפעיל אותו על מסך אחר המשחק לא עובד יש לי כרטיס nividia 1070 המשחק רץ חלק על 2 מסכים ועל מסך שאני רוצה שיעבוד הוא לא עובד רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכם, 1) אני לא מצליח לגשת להודעה שלי. אני שוב פעם חוזר אליכם בקשר לבעיה עיקרית שמטרידה אותי עכשיו: כאשר אני לפעמים (בעיקר בג'מייל) מקליד טקסט סימן מקלדת קופץ כל הזמן. בדרך כלל זה קורה גם כאשר אני נכנס לאתרים אחרים, אבל בעיקרון זה קורה בג'מייל. אני לא כ"כ הבנתי מה צריך לעשות. האם הבעיה קשורה לבעיה של בקר מקלדת או אולי הגדרות מקלדת לא נכונות? 2) אני רוצה לחבר את מחשב הנייד הזה לאל-פסק? זה בדרך כלל דבר מומלץ לעשות, לא? רק אם אפשר הסבר פשוט איך לעשות. יש לי אל-פסק ADVICE. תודה מראש, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן: P3 450 mhz לוח אם אני לא זוכר אבל אני חושב של אסוס HD 15 giga creative sound blaster 128 geforce 4 mx 440 tvcard flyvideo המחשב הזה לא היה שלי אבל הרקע של המחשב הזה הוא שמי ששיחק בו הפיל אותו בטעות והמחשב לא עבד לו אחר כך אז לקחתי אלי את המחשב ולא נגעתי בו מאז... היום החלטתי לבדוק את המחשב וניקיתי את הספק כח ולמרבה הפלא המחשב התחיל לעבוד אחרי שנתיים שלא עבד בכלל... אחרי כמה זמן שקצת מעמיסים על המחשב הישן הזה הוא מתכבה או עושה לעצמו רסטארט... עכשיו ניסיתי להחליף לו ספק כח והוא נדלק אבל אין פוסט, לא שומעים את ההארדיסק נדלק, הסידירום לא עובד והנורות בקרה שעל המארז נדלקות וגם אין צפצופים מהספיקר הפנימי למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה או מה אפשר להתחיל לבד…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך CTX 17" שפופרת טריניטרון שטוח ואיכותי כולל USB HUB, המסך כבן 6 שנים, לאחרונה נעלם מדי פעם אחד הצבעים והמסך מהבהב באופן שלא מאפשר שימוש, השאלה האם כדי בכלל לבדוק אפשרות תיקון, אם כן, היכן באיזור חיפה כדי למסור אותו לבדיקה ותיקון? מה המלצתכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחיל להימאס... ניסיתי הכל אבל עדיין הוא עושה בעיות... יש לו בעיה שהוא פתאום קופא בלי שום התרעה מוקדמת וחייב לעשות ריסט, שמתי לב שזה קורה בעיקר כשאני נמצא באינטרנט אך זה קרה גם כשהייתי ב-ICQ. ועוד בעיה מעצבנת היא שהמחשב שלי מחליט פתאום לעשות ריסט והוא פשוט עושה את זה! ניסיתי הכל כמעט, אני ממש מיואש... מי שיצליח לעזור (אם ניתן בכלל) הוא פשוט ענק.... נ.ב. עד לא מזמן המחשב היא קופא בתדירות ממש גבוהה עד כדי כך שלהעלות את המחשב ל-5 דקות בלי בעיות זה היה סיוט... שיניתי ב-BIOS ל- 700Mhz אחרי שזה היה 900 משום מה... המעבד שלי הוא 700 ומאז זה עזר מעט.... וזה לא בעיה של חימום המעבד או לוח אם (לא עובר את ה-50 מע"צ) אני ממש אודה למי שיוכל לעזור.. תודה מראש ניר. נ.ב. המחשב של…
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן בן 5 שנים אני יודע שעבר זמנו אך למשימות אינטרנט ואופיס לא צריך יותר מצ"ב המפרט של המחשב - ראה קובץ מצורף הבעייה : המחשב מתרסט מעצמו מספר פעמים ביוום, לפעמים כאילו המסך נכבה ואז לאחר מספר שניות התצוגה חוזרת לפעמים הריסט מלא ואז צריך לבצע הפעלה מחדש למחשב אני חושד בכרטיס מסך מאחר ושולח לי לפעמים הודעות על שגיאות מה לדעתכם הבעייה והאם שווה להשקיע בתיקון או חלקים
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי הורדתי דיסק אתחול של וינדאוס לכונן SSD. להפתעתי כל הכונן נמחק והכונן הפך להיות כונן של בערך 30 ג'יגה. נאלצתי לעשות מחיצות לכונן כדי לאפשר לעצמי גישה לשאר האחסון, אך הייתי חייב לבצע אתחול לאותה מחיצה שיצרתי. האם אין דרך לבצע זאת ללא מחיקה של כל הכונן?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קניתי לוח GA-M61PME-S2 מעבד 4200 X2 וזיכרון NCP 1GB במחשב יש קשיח וצורב ואפילו פלופי התקנתי הכל אך: במהלך התקנת מ"ה המעבד התחמם והייתה התראת זמזם. בביוס הראה 70 מעלות ולאחר סיום ההתקנה 48 מעלות (במנוחה) אח"כ לסרוגין מופיעה לי הודעה: התקן USB לא מזוהה או שגיאה בזיהוי וזה מופיע ונעלם לסרוגין כאשר אני עושה ריסטארט דרך המ"ה המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ויש התראת זמזם, אבל כאשר אני מכבה לגמרי את המחשב ואח"כ מדליק אותו המאוורר פועל, הכי חשוב: הספק ג'נרי כשהחלפתי לג'נרים אחרים בביוס קיבלתי מעלות אחרות לגמרי (29 מעלות ובעוד ספק 36 מעלות) במנוחה אבל השאר אותו הדבר יש לציין כי הסוקט בלוח הוא 24 פין והספקים הם 20 פין - אבל בחוברת כתוב כי ניתן לחבר ספקים של 20 פין האם ייתכן כי …
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל רכישת מחשב יד שניה (לא הוחלט עדיין נייח או נייד) כיצד אני יכול לוודא שכלל הרכיבים במחשב תקינית ועובדים לפני הרכישה על מנת שלא אעלה על תקלות לאחר ביצוע הקניה. הכוונה לתקלות חומרה שעולים עליהם רק אחרי שימוש ממושך במחשב במידה ולא נבדקו במכוון לפני הרכישה. לדוגמה, היה לי מחשב עם פגם בזיכרון שניתן היה להבחינו לאחר כמה שעות שימוש כשהמחשב איתחל את עצמו באמצע העבודה. אני מחפש תוכנה אחת מקיפה לכל רכיבי החומרה (בעדיפות על מס' רב של תוכנות בדיקה ייעודיות לכל רכיב בנפרד) תודה!
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, מחשב מעפן עם לוח אם של EPOX (מי אלה בכלל?) דגם EP-8KDA3I לא עולה והלוח מראה שגיאת C1. מבירור ברשת זו בעיית זיכרון אבל העניין הוא שזה מופיע גם כשאין כלל זיכרון בסלוט וגם כשניסיתי זיכרונות אחרים.. אין קבלים נוזלים, האם זה יכול להיות לוח אם? מה עוד אפשר לנסות?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית, יש לי HD 500GB פנימי של סיגייט שהחליט לא לעבוד יותר, הקשיח לא מזוהה בביוס ב-3 מחשבים שונים. יש לי עליו חומר קריטי שאני חייבת לשחזר...אין לי מושג איך או למי לפנות וכמה זה יעלה לי אני מוכנה לנסות לעשות את זה לבד אם יש תוכנה ומדריך איך.....אני שמעתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את הקשיח ולעבוד עם הדיסיקים הפנימיים שלו...האם זה נכון???? בבקשה מדובר על חומר רגיש מאוד שכולל תמונות מהחתונה שלי......אהה כן וזה היה הדיסק גיבוי דווקא שהלך....בבקשה תעזרו לי :please:
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אוקי כולם המחשב של אח שלי מת והחלטנו להחחזור למחשב אחד משותף עד עכשיו היה לי כונן יחיד של 80 גיגיה נ ide עכשיו לקחתי תהרד דיסק שלו 40 גיגה גם ide וחיברתי אותו כסלייב וגם גימרפי אותם ככה עכשיו המחשב מזהה אותו ואני יכול להכנס ולשים שם קבצים ואני רואה תקבצים מהמחשב של אח שלי קיצר ניסיתי לפמרט אותו על ידי המאתחל של הווינדוס איך שאני מתחיל אני מקבל תשגיאה הבאה "אין אפשרות לאתחל כונן זה, צא מכול כלי השרות לדיסק או מתכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן ההכונן אינו מוצג בחלון כלשהו, ולאחר מכן נסה לאתחל שנית" אז עשיתי ריסרט ועדיין לא נתן לי נכנסתי לכנון מחקתי הכול !@ אבל הכול והוא לא נותן לי מה שמוזר הוא שזה מראה לי שיש עוד 7 וחצי גיגה תפוסים !@# איך זה ? ה…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם... כותרת... מישהו יודע מה עושים אם זה? the application was unable to start correctly 0xc00000a5 ? זה קורה שפותחים את הכרום או שפותחים עוד דף או עוברים בין דפים...!?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום. כל פעם שאני מדליק את המחשב. בדיוק לאחר שהמחשב עושה post. הוא עושה ריסטרט. ויש לציין שהמאוורר של המעבד חדש והוא עובד. המחשב נייח. קצב הביט 32. תודה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לפני רגע שיחקתי Bloodrayne 2 והמשחק רץ מצויין על ההגדרות הכי חזקות בגראפיקה אפילו התפלאתי במהירות FPS וגם בטעינה של כול שלב... ממש מהיר אבל הרגע שיחקתי והתחיל להתפקשש בתצוגה נגיד התחילו פתאום להופיע כל מיני קוים בצבע צהוב באמצע מסדרון בריצה כאילו הכרטיס מסך מפקשש.... התעלמתי ו10 שניות אחרי זה המחשב כיבה את עצמו. המפרט בחתימה. נ.ב קרתה לי כבר בעייה של כיבוי מסך עם הכרטיס הזה ואחרי עידכון דרייבר הבעייה נעלמה ולא הופיעה מאז תודה
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה צורב DVD של NEC . דיסק של 700 מגה -DATA צורב ,מסיים לצרוב כמו שצריך - תוצאה סופית - לא רואים את הנתונים על הדיסק בשום כונן חשבתי אולי זה בגלל שלא נעשה FINALIZE או משהו כזה מכניס דיסק DVD גם -r וגם +r מתחיל צריבה וישר מוציא את הדיסק ורושם שהדיסק לא מתאים.. האם ניקוי עם דיסק ניקוי יעזור? אם לא איך עושים ניקוי ידני אם יש עוד הצעות אשמח לעזרה עוד משהו , מחשב מצפצף בצורה מוזרה , זאת אומרת לא צפצופים רגילים של בעיה בכרטיס מסך או זכרונות אלא ממש בתוך windows , צפצופים ממש כמו רעש של שעון מעורר.. עכשיו המארז הוא של KSP(לא יודע אם זאת החברת מחשבים המפורסמת -יכול להיות שזה בלי קשר) ויש לו למטה תצוגה דיגיטלית שמראה טמפרטורות וכל מיני בולשיט.. מישהו נתקל במארז כזה? איך אני …
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בקיצור, לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות רעש נוראי. פתחתי אותו כדי לבדוק מאיפה הגיע הרעש ומתסבר שזה בא מהמאוורר של הכרטיס מסך (geforce4mx). הרעש הזה הוא בלתי נסבל ורציתי לדעת מה אני עושה כדי להיפטר ממנו ? אני מבין שניתוק המאוורר בלי תחלופה הוא לא בגדר אפשרות (?) אם כך, מה אני צריך לקנות במקום המאוורר הנוכחי ? ואם יש כמה אפשרויות עדיף שזה יהיה משהו שאפשר לקנות בksp (קרוב לבית ^^) תודה רבה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שאני מסתכל בCPU Usage ב Task manger הוא כל הזמן על פול כמובן בלי שום תוכנה או אפילו תזוזה של העכבר, לפעמים הוא יורד לשניה. לעיתים תקופות יש רעשים כמו של כבל שנוגע במאורר, אבל בדקתי את המאוררים הכול טוב, אני חושד שזה אחד ה H.D. גם המעלות מוגזמות לשעות האלו 73, זה בדרך כלל 66. וגם כול פעולה לעיתים לוקחת כמה שניות טובות. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני באמצע פירמוט של המחשב והתקנת XP ואני מקבל את ההודעה הבאה: setup was unable to format the partition. the disk may be damaged. ואז עוד כמה שורות שרשום לבדוק אם ההארדיסק מחובר ולבחור מחיצה אחרת.(בדקתי הכאבלים מחוברים בסדר) בחרתי בNTFS רגיל. מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-