תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי כרטיס מסך Asus Geforce 4 Ti4400 V8440 שנקנה לפני שנתיים ב-1400 ש"ח. לאחרונה הופיעו על המסך פסים אנכיים ולמרות שהוא התקין דרייברים אחרונים וכן ניסה על מחשב אחר את הכרטיס - הבעיה בעינה עומדת. האם יש אחריות של אסוס העולמית למקרה כזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם... כותרת... מישהו יודע מה עושים אם זה? the application was unable to start correctly 0xc00000a5 ? זה קורה שפותחים את הכרום או שפותחים עוד דף או עוברים בין דפים...!?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי.כבר שבועיים שהבעיה לא נפתרת.התקנתי אינספור חבילות מקודדים מהטובות והמומלצות שיש אך לשווא.שום תוכנה חיצונית גם לא מנגנת קבצי וידאו בטענה שאין מקודדים :kopfpatsch: מה עושים?!! אני מתחרפן כבר :pissed:
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ניסיתי לנקות כמה פעמים עם מטלית יבשה את התוף המבריק ובכלל בפנים, המצב מאוד השתפר אבל עדיין יש מריחת צבע אפור. האם אני מנקה לא נכון? אולי יש מקומות שאני מפספס? איך להתקדם - חוץ מלקנות מדפסת שאולי לא תהיה ברירה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים - שלוש עם 8GB RAM.בימים האחרונים כשאני מריץ תוכנות "כבדות" כמו Battlefield 4 ו Photoshop (בנפרד כמובן) שלוקחות ~2GB RAM המחשב שלי מציג אזהרה שיש לי זיכרון RAM נמוך ולפעמים התוכנה גם קורסת.הקטע המוזר הוא שכשאני בודק ב Task Manager זה מראה שיש שימוש גבוהה של 80% - 90% RAM אבל כשאני ממיין את התהליכים לפי זיכרון RAM זה מראה את התוכנה הכבדה עם ~2GB וכל השאר 150MB ומטה (יש איזה 10 כאלה).הרצתי סריקות אנטי וירוס, "כלי אבחון זיכרון של Windows" ולא מצאתי כלום. הנה כמה Screenshots שצילמתי הרגע:קודם כל 32% מהזיכרון שזה 32% מ8 זה בכלל 2.56, ככה שזה לא מסתדר שכתוב שיש 32% זיכרון בשימוש ובמקביל שיש 813MB בשימוש.ובאותו הזמן לקחתי את ה Screenshot הז…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק בהתחלה ישר חשבתי שזה הספק אבל בדקתי תספק והוא עובד מצויין פירקתי תלוח אם ועברתי חלק חלק כדי לאתר תבעיה אבל שום דבר לא עזר לבסוף חיברתי את הספק שוב ללוח אם אבל הפעם בלי החיבור P4 של הספק שמתחבר למעבד והוא עבד ונדלק אבל בלי שהמסך יעלה ושאני מחבר את חיבור הP4 הוא כאילו בא להידלק המאוור זז קצת אבל לא יותר מזה איזה בעיה יכולה להיות והאם אני יכול לסדר את זה?? אשמח לקבל עזרה
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה: כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ... חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הבעיה די מוזרה לי זה נראה כמו סוג של הגנה ,אי אפשר להתקין או להעביר חומרה לכנון מישהו יודע איך אני מבטל את זה ?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נוסף (pentium 166 - מעבד, זכרון 64 מגה בייט , וודוו3, בלאסטר סאונד וכרטיס רשת). מותקנת בו מערכת הפעלה של windows 98 (לא se) לאחרונה הוא נתקע אם במצב הטעינה או בתוך הווינדוס כאשר פותחים תיקייה או תוכנה בקיצור פעולה כלשהי בווינדוס. ד"א, הכוונה שהוא נתקע היא שהסמן של העכבר תקוע והנורה של ההארד דיסק נכבית והמחשב תקוע... העניין הוא שהוא לא נתקע בדוס וגם לא במצב בטוח אלא כאשר הווינדוס מופעל במצב רגיל (32 סיביות צבע ו800X600 רזולוציה). נסיתי: לאחות את הדיסק, לבדוק שגיאות (scandisk)- לא עזר . נסיתי לפרמט ולהתקין מחדש גם לא עזר. מה הבעייה (חוץ מזה שזה ווינדוס 98). נראה ממבט ראשוני על החומרה שהכול פועל כשורה (כל המאוררים וכו') (מצד שני אולי כולה להיות בעייה בחומרה…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם לוח של אסוס. ביצעתי עדכון ביוס באמצעות תוכנת העדכון האוט' של אסוס דרך WINDOWS . לצערי התוכנה לא הצליחה לבצע את שלב ה- VERIFY ....אין לי מושג למה ... :-\ כמובן שלפני העדכון ביצעתי גיבוי של הביוס הישן שלי לדיסקט . מישהו יודע כיצד אני יכול לשחזר את הביוס (אני אנסה היום לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה) או האם מישהו יכול לעזור לי לצרוב את הביוס מחדש .... אני צריך את המחשב דחוף !!!!! מבחני האוניברסיטה מתקרבים .
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ככה פתאום נכון ללפני יומיים אולי בגלל עדכון תוכנה של ווינדוז או אופיס האאוטלוק הפסיק לתקשר עם חשבון ההוטמייל שלי. במיקרוסופס אמרו שצריך להסיר את החשבון מהאאוטלוק ואז להוסיף והכל הסתדר, אז זהו שלא. הסרתי, ועכשיו ניסיתי להוסיף מחדש ואני מקבל את ההודעה הבאה שממש לא עוזרת לי ואולי יודעי דבר ידעו לפרש. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10 והאופיס הוא 2007. יש לי חשבון דואר מוגדר בדואר של הווינדוז, שזה הצגה אינטרנטית של חשבון הדואר שלי. וזה עובד בסדר. אבל אני שנים משתמש באאוטלוק כבר שנים ויש לי המון דואר בתיקיות במחשב שאני מנהל אותם ככה שממש בא לי להמשיך לנהל את הדואר שלי דרך האאוטלוק. האם יש יודעי דבר בין באי הפורום שיוכלו להצילני…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הנושא די אומר את הכל - הצורב שלי, צורב רגיל של lite-on ובן כשנה פשוט לא רוצה להפתח, ונפתח לבסוף רק לאחר כמה דקות של לחיצה על הכפתור שלו.
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום... לאח שלי יש מחשב ובתוכו סטיק אחד של samsung 512mb ddr 400mhz והיום הוא קנה סטיק שני של v-data 512 ddr 400mhz והוא נתן לי לחבר אותם והם פשוט לא עובדים ביחד... |: שמישהו יעזור לי פה בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום חברים לידידה שלי יש מחשב ישן פנטיום 3 500הארטז ,הייתה לה בעיה עם הכרטיס מסך , סידרתי הכל ואז החלטתי למה לא לעשות לה אוורקלוק אז העלתי את המכפלה ועכשיו המחשב רץ על 620 במקום 500 הבעיה היא שהמחשב עכשיו לא עולה הוא מגיע עד המסך הראשונים שבו כתוב ההארטז וזהו ככה הוא נתקע , גם המקלדת לא מגיבה בכדי להיכנס לביוס ולשנות את ההגדרות בחזרה רציתי לדעת כייצד ניתן לאפס את הביוס ולשחזר הגדרות הלוח זה לוח PCI ישן מיועד לפנטיום 3
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום במחשב הנייד שרשמתי הודעה קודמת יש בעיה אני לא יכול להכנס למחשב בגלל שיש חסימה של סיסמא ששמתי ושכחתי הבעיה היא שגם לאדמיסטטור יש סיסמא אז ככה אי אפשר למחוק את הסיסמא למישהו יש רעיון איך אפשר לפרוץ את נסיסמא וכמו הודעה קודמת אין לי כונן סידי אולי יש דרך הfloopy תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
הצילו! יש לי AMD 64 Winchester +3000 שהביוס מעלה את המחשב בהתחלה הוא רושם לי שמהירות הCPU שלי על 200MHZ במקום 1800!!!! מה אני עושה!? יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GB K8NS-939 המחשב איטי! עשיתי אפדייט לביוס, בביוס אני מסתכל על אפשרויות של מהירות ויש לי מכפיל שמתחיל ב-200 ומגיע עד 455, -קודם כל אין קשר לMHZ של הCPU - לדעתי זה BUS וב' שאני מעלה אותו הוא מעלה את הDDR ביותר מ-400... קיצר אני אבוד לחלוטין אנא שיפכו חוכמתכם.
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס כי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ואז נכסה כזה ואז נדלק שוב ואמרו לי שזה בגלל שהביוס ישן.. יש לי לוח אם של ABIT IB9, אשמח אם תסבירו לי איך לעדכן... זה מסוכן? אשמח לכל מה שיכול לקרות, איך עושים,כמה זמן זה לקוח וכו'... תודה.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני כל פעם מתלבט הבעיה שלי היא כזאת 1.יותר בריא לעניים 2.יותר קל לתפעול שליטה על כמה שיותר תכנים מוצעים מהמחשב דוגמא פרט בחלק עליון ופרט בחלק תחתון רוצה שתהיה לי שליטה על כל הפרטים וזהו בכללי אני לא כל כך מתעסק עם זה פשוט בזמן האחרון זה מפריע לי כל הגדרה יש לה את היתרונות והחס.. שלה אני יודע שזה לפי טעם אבל רציתי לדעת מה אתם ממליצים\ חושבים ? עריכה*: כרגע אני על 125% וזה בסדר פשוט זה מגדיל את התוכנות בדרך כלל וזהו כמובן תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום). המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה. בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP) בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי …
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המחשב שלי כל כמה שעות נכבה ללא הודעה מוקדמת הורדתי את התוכנה WinDbg הפעלתי אותה כמו בהסבר וזה התוצאות BUGCHECK_STR: 0x1a_41284 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: avscan.exe CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 818a84e8 to 81905163 STACK_TEXT: 99d0677c 818a84e8 0000001a 00041284 d25d6001 nt!KeBugCheckEx+0x1e 99d067a4 8187eb0d 8ad49758 00000000 83f5aff0 nt!MiLocateWsle+0xc6 99d06a14 81a60cb6 d25d6000 97b016f8 00000000 nt!MmUnmapViewInSystemCache+0x11c 99d06a44 8187fae7 83f5aff0 00000000 00000001 nt!CcUnmapVacb+0x170 99d06a88 81880577 00000000 00000001 84aa3c98 nt!CcUnmapVacbArray+0x1cc 99d06ad0 8187c666 00000000 99d06b04 …
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש, קיבלתי אותו היום. אני מקבל ארור שכותב לי - "אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר שXINPUT1_3.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו." התקנית משחקים מחדש, וזה קורה בכמה משחקים שונים. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קופא מאי שימוש, בדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר ומנסה להכנס אל המשתמש שלי הוא קופא וחייב ריסטארט כדי שיעבוד. וגם אני לא משתמש במחשב יותר משעתיים. אני מפעיל יוטורנט וקיבלתי שגיאה שבחיים לא ראיתי כאשר הוא קפא, insufficient quota to complete the requested service כמובן שהבעיה לא קשורה בטורנט אבל היא אולי מרמזת למה זה קורה.. אשמח לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הטלוויזיה (לא LCD) למחשב (כ.מסך geforce 8800gt). קניתי כבל וחיברתי את כרטיס לטלווזיה נכנסתי ללוח בקרה של הכרטיס ועשיתי את כל מה שצריך לעשות שמה, אחרי ששינתי את ההגדרות היו כמה הבזקים על הטלוויזיה של המסך ואז כלום. אני לא יודע כבר מה לעשות. עזרה בבקשה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
היי חברים יש לי gtx 1660super i7-4770 8gbram ddr 3 asustek h81m-e כשקניתי את הכרטיס אז הוא הריץ לי את csgo ב200fps אבל תמיד היה דרופים כאלה משהו באמת לא שחיק לאחר מכן התקנתי את המשחק call of duty warzone והוא רץ לי על low במצב סבבה לאחר מכן ראיתי שיש לי על המעבד 70אחוז ניצול ועשיתי פירמוט למחשב הכל עבד חלק במשך יומיים בלבד נעלמו הדרופים בcsgo והfps קפץ ל300 כנל גם warzone אחריי יומיים חזרו הקפיצות בfps שאלתי פה כמה אנשים חלק אמרו לי שאולי זה הראם חלש מידיי אמרו לי לנסות במחשב אחר ואם זה גם ככה אז אולי לשלוח את הכרטיס מסך למעבדה. למישהו יש רעיון לגבי זה?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר …
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-