תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לוח האם של MSI, 848P neo הצורב, גם הוא של MSI, כונן אופטי יחיד, נפתח כשאני מדליק את המחשב, אבל לא כשאני עושה ריסט לדוגמא. בדקתי בביוס, לא מצאתי כלום, יש פה איזה טריק כמו עם הגיגהבייטים שאפשר לראות אופציות מוסתרות עם ctrl+f1?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום). המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה. בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP) בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי …
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל מסך כחול שחוזר על עצמו A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sha…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, וקבלתי אותו היום לפני שעה.. כולי אושר והתרגשות באתי להתקין בו ווידווס נוצץ וחדש והוא מודיע לי שהוא לא מזהה הרד-דיסק במחשב... הלכתי לביוס וניסיתי לראות מה הבעיה, יצא שהמחשב לא מזהה IDE מאסטר ראשי וכל נסיון לבדוק מה הבעיה לא הועיל!! עכשיו אני לא כ"כ מבין מה קורה פה (אולי הקטע של ה-SATA החדש קשור לעסק, כי בחיים שלי לא השתמשתי בכונן SATA לפני זה ויכול להיות שפה הבעיה...) בכל מקרה אם משהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף לי לדעת למה המחשב לא מזהה לי את הדיסק או איך אני אמור בכלל להתקין אותו??
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER Extensa 5630 אתמול ראיתי משחק הוקי-קרח שמשודר באינטרנט במחשב וחיברתי אותו ביציאת ה hdmi שלו ל lcd בסלון. לאחר מספר דקות המחשב קפא ונתקע.לחצי על כפתור ההדלקה לחיצה ארוכה וכיביתי. לאחר מכן שהדלקתי אותו שוב הוא עצר בביוס,אמר לי את החומרה שמותקהת בו ואמר שיש error ואם אני רוצה f1 להמשיך ואז כבר שמגיע המסך עם הכיתוב ACER הוא נתקע,יש למעטה סקלה כזו עם פס כחול והוא נתקע בערך אחרי 3/4 דרך. מעבר לכך יום קודם גם ראיתי סרט באותה הדרך דרך המחשב לטלוויזיה,ואני לא יודע מה חשבתי לעצמי אבך פשוט ניתקתי את הטלוויזיה ולחצתי על לחצן הכיבוי ואמרתי לעצמי טוב המחשב יעלה מחדש והוא לבד יסדר לעצמו את הפלט של התצוגה כי כבל ה HDMI מנותק. אך זה לא קרה והוא בכלל לא הגי…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחורה(כבר יומיים ככה..) המחשב לא נכבה שנותנים פקודה לכיבוי(הפעל-כיבוי - אישור) והוא לא כותב על שום דבר תקוע.. אני תמיד צריך ללחוץ דרך הכפתור כדי שהוא יכבה.. ואתמול הוא כתב לי שהדלקתי:overclocking failed ואז היה אפשוריות או להתקין משהו מחדש או להעלות הגדרות קודמות(כאילו מה שהיה אתמול) אז תמיד שיש את זה אני לוחץ על השני..הדבר הזה קורה שרכיב נשרף או אין לו את המאוורר אז הוא לא מפעיל אותו.. אבל לא נגעתי בשום רכיב והכל עובד סבבה,אז מה קרה?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה מוזרה לגמרי... אחד מהזכרונות של ה ram ( 2gb) מתפקד באופן בעייתי.. כול פעם שאני מחבר אותו ללוח אם המחשב עובד במשך יומיים באופן מצויין (אין מסכים כחולים ואין קריסות ובמשך יומיים ניתן לכבות את המחשב ולהדליק ואין שום בעייה). אבל ביום השלישי כשאני מדליק את המחשב (בבוקר) יש מסך שחור ואני לא יכול לעשות דבר עד שאני מוציא את הסטיק מהמחשב... מה אני אמור לעשות? האם הלך הזיכרון? חשוב לציין שמדובר בשני זכרונות של 1 ג'יגה ורק אחד מהם בעייתי (לפי האבחנה שלי)..
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן בן 5 שנים אני יודע שעבר זמנו אך למשימות אינטרנט ואופיס לא צריך יותר מצ"ב המפרט של המחשב - ראה קובץ מצורף הבעייה : המחשב מתרסט מעצמו מספר פעמים ביוום, לפעמים כאילו המסך נכבה ואז לאחר מספר שניות התצוגה חוזרת לפעמים הריסט מלא ואז צריך לבצע הפעלה מחדש למחשב אני חושד בכרטיס מסך מאחר ושולח לי לפעמים הודעות על שגיאות מה לדעתכם הבעייה והאם שווה להשקיע בתיקון או חלקים
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. ביצעתי בעבודה לפני כמה חודשים P2V של מחשב xp sp3 32bit והיום התבקשתי להפעיל אותו בvmware WorkStation8 העתקתי את כל הקבצים של המכונה הווירטואלית וניסיתי להפעיל אותה... לאחר כ2 שניות שהסמל של ווינדוס רץ מתקבל מסך כחול (BSOD) והמכונה הווירטואלית מבצעת הפעלה מחדש כל הזמן. ניסיתי לבצע מספר שינויים בWS8 כגון הסרה של floppy והתאמה של המכונה הווירטואלית לWS8 ומספר שינויים מינוריים נוספים. כל זה ללא הצלחה לצערי לא ניתן לבצע מחדש את הconvert של הXP כי המחשב הפיזי המקורי כבר לא קיים! למישהו יש עוד רעיון מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית, יש לי HD 500GB פנימי של סיגייט שהחליט לא לעבוד יותר, הקשיח לא מזוהה בביוס ב-3 מחשבים שונים. יש לי עליו חומר קריטי שאני חייבת לשחזר...אין לי מושג איך או למי לפנות וכמה זה יעלה לי אני מוכנה לנסות לעשות את זה לבד אם יש תוכנה ומדריך איך.....אני שמעתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את הקשיח ולעבוד עם הדיסיקים הפנימיים שלו...האם זה נכון???? בבקשה מדובר על חומר רגיש מאוד שכולל תמונות מהחתונה שלי......אהה כן וזה היה הדיסק גיבוי דווקא שהלך....בבקשה תעזרו לי :please:
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לפני רגע שיחקתי Bloodrayne 2 והמשחק רץ מצויין על ההגדרות הכי חזקות בגראפיקה אפילו התפלאתי במהירות FPS וגם בטעינה של כול שלב... ממש מהיר אבל הרגע שיחקתי והתחיל להתפקשש בתצוגה נגיד התחילו פתאום להופיע כל מיני קוים בצבע צהוב באמצע מסדרון בריצה כאילו הכרטיס מסך מפקשש.... התעלמתי ו10 שניות אחרי זה המחשב כיבה את עצמו. המפרט בחתימה. נ.ב קרתה לי כבר בעייה של כיבוי מסך עם הכרטיס הזה ואחרי עידכון דרייבר הבעייה נעלמה ולא הופיעה מאז תודה
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה כשאני מנסה לצפות בסרטוני YOUTUBE ( לא משנה באיזה דפדפן) הוא תוקע לי את הדפדפן, ומכריז כי הפלאג אין של SHOKWAVE קרס. ניסיתי להסיר - להתקין מחדש, כנל את הדפדפן כרום (מעודכן לגירסא החדשה ביותר) - אך עדיין ישנן נפילות. ישנו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
המחשב ננעל לי והעלה מסך כחול בו הציג את הבעיה הזו... מזה אומר? מה הגורם לכך? מקודם לכן המחשב קרס בבדיקה ב S&M. ועוד כמה פעמים.... כרגע אני מריץ S&M לל OC למעבד. נקווה שזה לא יחזור. האם יכול להיות שהציפסט חם מדיי? שגורם להיבהובי מסך החלפת צבעים וכדומה? בדקתי ומאוורר הציפסט תקין וכיוונתי מאורר 70 מ"מ לציפסט.... המדבקה התרמית הוחלפה ב AS5.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז ככה צורב DVD של NEC . דיסק של 700 מגה -DATA צורב ,מסיים לצרוב כמו שצריך - תוצאה סופית - לא רואים את הנתונים על הדיסק בשום כונן חשבתי אולי זה בגלל שלא נעשה FINALIZE או משהו כזה מכניס דיסק DVD גם -r וגם +r מתחיל צריבה וישר מוציא את הדיסק ורושם שהדיסק לא מתאים.. האם ניקוי עם דיסק ניקוי יעזור? אם לא איך עושים ניקוי ידני אם יש עוד הצעות אשמח לעזרה עוד משהו , מחשב מצפצף בצורה מוזרה , זאת אומרת לא צפצופים רגילים של בעיה בכרטיס מסך או זכרונות אלא ממש בתוך windows , צפצופים ממש כמו רעש של שעון מעורר.. עכשיו המארז הוא של KSP(לא יודע אם זאת החברת מחשבים המפורסמת -יכול להיות שזה בלי קשר) ויש לו למטה תצוגה דיגיטלית שמראה טמפרטורות וכל מיני בולשיט.. מישהו נתקל במארז כזה? איך אני …
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב הישן שלי והאמת לא יודע ממה היא נגרמת מה שקורה זה כזה דבר: המחשב לא תמיד נדלק זאת אומרת המאוורר של המעבד פועל ושומעים את הרעש שהוא עובד יעני אך כאילו אין לו עוצמה מספיק והוא לא נדלק ( הכוונה שלי בנדלק שיש ציפצוף קטן כזה ואז הוא מאתחל את עצמו ורואים כבר על המסך שהביוס עולה וכו') . אני יכול להדליק ולכבות אותו מיליון פעם ..נגיד על כל עשרות פעמים הוא מצליח להידלק פעם אחת. כאילו הוא לא מקבל עוצמה מספיקה להידלק לא יודע... ממה זה נובע הדבר הזה? ואיך ניתן לטפל בזה למניעתו? בתודה אסף
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שאני מסתכל בCPU Usage ב Task manger הוא כל הזמן על פול כמובן בלי שום תוכנה או אפילו תזוזה של העכבר, לפעמים הוא יורד לשניה. לעיתים תקופות יש רעשים כמו של כבל שנוגע במאורר, אבל בדקתי את המאוררים הכול טוב, אני חושד שזה אחד ה H.D. גם המעלות מוגזמות לשעות האלו 73, זה בדרך כלל 66. וגם כול פעולה לעיתים לוקחת כמה שניות טובות. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד ולאחרונה, כול פעם שאני לוחץ על מקש E אז זה פותח לי גם בכרום וגם באקספלורר שורת חיפוש אותיות בדף. כשאני לוחץ על Y זה עושה YU. כשאני לוחץ על O זה פותח איזה חלון לא ברור, מישהו יודע איך נפטרים המתקלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני באמצע פירמוט של המחשב והתקנת XP ואני מקבל את ההודעה הבאה: setup was unable to format the partition. the disk may be damaged. ואז עוד כמה שורות שרשום לבדוק אם ההארדיסק מחובר ולבחור מחיצה אחרת.(בדקתי הכאבלים מחוברים בסדר) בחרתי בNTFS רגיל. מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ HP PROBOOK 455 G2 עם וינדוס 7 ואני רוצה לעבוד עם 2 מסכים (במקום המסך של הלפטופ). יש לו יציאת VGA ויציאת HDMI ומספר יציאות USB אבל אני לא יודע אם הם יעבדו במקביל. מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
- 2 followers
-
-
-
הקיצר חיברתי את ההרדיסק למחשב החדש ( WD 120GB SATA) והדלקתי את המחשב הכל עלה בסדר.. אבל כשאני מנסה לכתוב fdisk דרך הדיסק של הWINDOWS זה רושם שהרדיסק לא קיים :\ אז אני לא יודע מה לעשות,אולי צריך דיסקט מיוחד. אולי צריך להגדיר משהו בביוס? תודה
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי... קניתי כרטיס מסך e-GeForce 7300 GT (כרטיס מסך חמוד...) בכל מקרה הרכבתי אותו על המחשב התקנתי את הדרייבר ואז זה התנגש לי עם הכרטיס מסך של הלוח (GeForce 6300 או 6100 לא זוכר בדיוק עכשיו...) , אז ביטלתי אותו... עד פה הכל היה סבבה פחות או יותר אבל אז.... נעלם לי הקול... הוא אומר שהדרייבר לא מותקן והוא כן... ולא מופיע שום דבר שם שלא מותקן מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-