עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Acrios,

המחשב שלי מרבה להיתקע. לרוב כשהוא נתקע הוא מתחיל להשימע קול כזה של נקישות מהירות (טרררררררר או משהו כזה) ואז אחרי מספר שניות לפתע מופיע מסך כחול אשר מזכיר משהו בקשר ל- kernel stack או משהו כזה, ועוד כלמני מספרים לא מובנים. ואז כתוב - begining dump of physical memory שזה די מפחיד אם תשאלו אותי....הדרך היחידה שמצאתי "לתקן" את זה היא סגירה טוטאלית של המחשב. גם אם אני עושה ריסט הקול ממשיך...רק כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי הוא נרגע ונדלק מחדש כאילו לא קרה דבר. אם למישהו יש מושג במה מדובר ואיך אני יכול לפתור את זה הוא יותר ממוזמן לעזור תודה מראש גיא ???

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  2. הרמקולים הם creative inspire 2400 2.1 זה בסדר שהם ליד המארז? כי שמעתי שזה יכול לגרום לנזקים בהארד דיסק או שיש להם הגנה? הסאב כמובן מתחת לשולחן...

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by snsn_1,

האם הלוח תומך בכרטיס ???

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by jj516,

שלום, קניתי מחשב חדש לחבר שלי, מחשב לעבודות, AMD DURON 1200, 224 SDRAM 40 GB ולוח M של אסוס, בכול מקרה המחשב עובד טוב והכול, אבל הבעיה היא שאחרי שאני מכבה אותו הוא נדלק לאחר חצי שאה - 45 דקות שוב!, למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה? נ.ב. במחשב מותקנת WINDOWS XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by yot,

היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003בVitekong ובעוד הרבה משחקים. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. זה גם לא בעיה של הDX. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  6. שלום, אתמול כיביתי את המחשב באופן מסודר. אחרי כמה שעות כשניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ואחרי שהוא הגיע למסך של "restarting windows 2000" פתאום נעלמה התמונה! (המסך החשיך) שמעתי את המחשב ממשיך לעלות אבל התמונה לא הופיעה! כיביתי, הדלקתי, הוצאתי מהחשמל, ניתקתי וחיברתי את הכבלים של המסך מחדש ושום דבר לא עזר. אפילו עשיתי התקנה מחדש של windows 2000. בסוף העלתי את המחשב ב-safe mode - המחשב עלה, עשיתי restart והוא עלה בסדר גמור! היום שוב אותה בעייה - המסך נהיה שחור. אחרי restart הכל עלה (היום לא היה צורך ב-safe mode). המסך שלי הוא של BENQ FP557 והכרטיס מסך של NIVIDIA GFORCE 4 MX 64MB DDR. מה קורה? ואיך מסדרים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Predator,

התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש אחרי שהמחשב פשוט זחל לי. בבדיקה בעזרת HD TACH גיליתי אחרי ההתקנה מחדש של כל הדרייברים VIA 4IN1 ו ATI וכמו כן SP1a עבור WINDOWS XP PRO שהHD חדש ומפורמט WD 80G SE 7200RPM עובד בסדר רק שהוא צורך יותר מ50% זמן מעבד מה שלא אמור להיות ולא היה בעבר ! יש לי לוח של MSI KT3 ULTRA עם RAID פעיל עם HD אחד של 120G גם SE של WD. זכרון 256 DDR PC 3000 ומעבד AMD 1800XP+ כמו כן כרטיס מסך של הקרולס 8500LE ATI. לא יודע למה ה עושה לי את זה כבר פעם שניה !

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by zgd,

משום מה אינני רואה כשאני נכנס לadvanced את הלשוניות. אני רוצה לשים AA,AF ואינני יכול לאחרונה התקנתי את הדרייברים קאטאליסט 3.2 יש ברשותי radeon 9700 by sapphire תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by N.S,

יש לי מצלמת ווידאו אני רוצה לחבר אותה למחשב , אז מה אני צריך? איזו תוכנה?? איזה חוטים?? ....

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by Hitman_47,

שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by ORrrr,

עזרה דחוף פתאום אני מתחיל לראות מקורטע ומעוות בווינדוס ובכלל.. מה אני עושה? זה נראה לי רציני!

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by idan,

יש ברשותי מחשב מתוצרת AMD XP 2000 שעומד על 1.67Ghz כל פעם שאני מריץ איזה תוכנה או משהו נגיד מנסה לפתוח איזה קובץ DOC או משהו המחשב נכבה למישהו יש רעיון או משהו? יכול להיות שזה הספק או ההגדרות של המעבד או משהו כזה? אני משתמש ב WINDOWS XP

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  13. אני לא יודע אם הייתי צריך להגיב בדיון על הצורב מתחתי אבל זה היה נקרא "לגנוב" את הנושא. אז הבעיה ביא שהפעלתח את המחשב, פתאום נעלמו לי הCD והצורב, מי שיודע ויכול לעזור לי שיעזור . תודה רבה על כל תגובה.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by Eylon,

לפחות בשני משחקים שאני משחק בהם לרוב ( nba 2k3 וgta vice city ) יש לי תקיעות פתאומיות לשנייה וקצת ואז הכל ממשיך כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה? יש ברשותי : amd athlon xp 2500 Asus a7v333 512 mb 333 mhz ati radeon 8500 wd 80 gb ואני מצוייד בדרייברים עדכניים catalyst 3.4. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by bad-sector,

חבר שלי קנה מחשב, דנדש בשקית AMD 2500 + BARTON 512 DDR 333 WINBOND לוח אם של GIGABYTE עם FIREWIRE ו RAID משהו חדש... 120 גיגה מאקסטור עם 8 מגה באפר.... המחשב הוא לעריכת סרטים, בכל פעם שהוא מנסה לייבא קובץ באדובי פרימייר המחשב קופא, או שלוקח לו ממש המון המון זמן לעשות את זה, מה שלא קרה על פנטיום 1.7 עם 256 זיכרון ובדיוק אותה מערכת הפעלה (XPPRO), המחשב לאחר פירמוט בפעם השלישית, כך שאין לי אפילו קצה חוט, ההבדל היחיד בין המחשבים הוא שעל הפנטיום לא מותקן SP1, יכול להיות שזה הגורם לכל הבלאגן? המחשב שלו אמור לאכול בלי מלח את הפנטיום והוא פשוט לא זז, לוקח לו שנים לייבא סרט שאותו סרט בפנטיום הוא מייבא במספר שניות.... המצחיק הוא שהוא מכר AMD 1700 לפני שבוע, כי הוא עשה לו אותה בעיי…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by tovtov,

שלום לכולם, אתמול התקנתי לחבר WIN98 אחרי פירמוט כונן C כל ההתקנה הלחה בקלות. ואז התחיל השלב של התקנת הדרייברים. התקנתי דרייב מסך (NVIDIA) וכרטיס קול (CRYSTAL) ומודם רגיל. לאחר סיום ההתקנות עשיתי RESET והמחשב אומר שיש עוד HARDWARE להתקין. הבעיה שפשוט לא מצאתי מה?? ואז הוא רשם מה צריך להתקין אבל אני לא מבין מה רשום. מה שהוא רשם שצריך להתקין זה: pci system management bus ו - pci ethernet controller מה זה שני הדברים האלה ?? בתודה מראש, יוסי לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם 256 זיכרון, כרטיס מסך GFORCE 2 וכרטיס קול CRYSTAL יש לו לוח אם שכולל גם כרטיס קול משלו וכן כרטיס רשת

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by tmm,

יש לי בעיה, המחשב שלי קופא בזמן משחקים. לפעמים לוקח לו חצי שעה לפעמים 5 דקות אבל הוא תמיד קופא בסופו של דבר :-\. יש לי פנטיום 4 2.4 , ati radeon 9500 pro (מיוצר ע"י ati) , לוח אם gigabyte 8sg667 (צ'יפסט sis 648). יש לי גם ספק כוח 300W. כשאני בודק את הטמפרטורות עם ספידפן זה כל הזמן קופץ, לפעמים זה מראה 30 ולפעמים 80. הממוצע הוא בסביבות ה-45 גם ללוח האם וגם למעבד. הורדתי עדכונים לביוס ודרייברים הכי חדשים ושום דבר לא עזר :( גם שיניתי את הכרטיס שיעבוד על agp 4 ולא על 8 וזה גם לא עזר. לפני הכרטיס רדאון היה לי gforce 4 mx והמחשב עבד איתו בסדר גמור ולא נתקע אף פעם. יש איזה חוסר תאימות בין הלוח אם לכרטיס מסך אולי? או שזה בעיה של התחממות(הטמפרטורות אמורות לקפוץ או שהן אמו…

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

יש לי ISO והוא CURROPTED, עכשיוו אני רוצה לתקן אותו כי אין לי מאיפה להשיג אותו. האים זה אפשרי? (יש לי את התוכנה WINISO). תודה רבה, יאיר.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by אוהד הפועל בדם,

הוא לא מזהה דיסקים ועד שהוא מזהה אני מנסה להתקין למשל אז הוא לא מתקין,טוען שעה ובקיצר לא מתפקד. זה בעיה של הסי די רום שצריך להחליף אותו או שצריך דריברים או משהו כזה? אגב הסי די רום שלי הוא של LG *52MAX אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  20. כפי שאמרתי פירמטתי את המחשב הקודם ועכשיו אני נתקבל בבעיה של זיהוי כרטיס וידאו הכרטיס עצמו מחובר אבל המחשב לא מזהה אותו, התקנתי את התוכנות והדרייברים הדרושים ומשום מה הכרטיס לא מזוהה מדובר בכרטיס וידאו של פינקל

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by gizunt,

יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  22. יש לי מחשב חדש חזק (ראו מפרט) שעליו מותקן WINDOWS XP מעודכן בSP1 והכל. לאחר שבוע עבודה ללא שום תקלות, WINDOWS החל לקרוס 3 פעמים ביום למסך כחול DUMP PHYSICAL MEMORY הבעייה התחילה בסמוך לעדכון הדרייבר לכרטיס מסך LEADTEK TI 4200, והמשיכה גם אם הסרתי את הדרייברים וחזרתי למקוריים. חשוב לציין שבמהלך ההתקנה של הדריברים WINDOWS מתריע כי הם לא עברו את ה- LOGO SIGNATURE של XP, וזאת למרות שבאתר של NVIDIA מצויין שהם WHQL, זאת אומרת מותאמים למערכת ההפעלה XP. רשמתי מספר הודעות של המסכים הכחולים, ניסיתי לאבחן אותם באתר של MICROSOFT ובעוד כמה אתרים אבל זה מתיש ואני הולך לאיבוד. להלן מספר הודעות שגיאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (חוזר על עצמו) STOP 0X000000D1 (0XEB3CE000, 0X…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by Mr.wiz,

איך יוצרים קבלים באורך 15 מטר לחוט rca 2 to rcq 2 ן-rca1 אם rca1 ?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by yanme,

יש לי בעיה אני משחק UT שאני משחק אופליין יש לי 60 FPS יציב שאני משחק אונליין יש לי 40 יציב לא יודע מה הבעיה כאילו שהמחשב משתמש בכרטיס רשת אז מה מעמיס על המחשב התקנתי VIA 4 IN 1 הכי חדש וגם ניסיתי לשים עוד איזה סווג של גירסא יותר ישנה בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by EvilForce,

המחשב שלי לא עובד לי, העלתי את fsb של המעבד והוא עכשיו לא נדלק לי, המסך נשאר על הנורה הכתומה. מה אי צריך לעשות?ומה בדיוק קרה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.