תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייח כשנתיים. לפתע, אתמול כשהדלקתי אותו הוא עשה רעש כרגיל, אבל מההתחלה המסך לא הראה שמשהו קורה. לא הBIOS, לא התחלת הווינדוס, לא כלום. חיברתי את המסך למחשב הנייד שלי כדי לבדוק אולי הבעיה היא המסך, אבל הוא עבד כמו שצריך. איך אני יכול לזהות מהי התקלה? איך להבחין בין אם זו תקלה של הכונן קשיח, או הלוח אם? אשמח לכל עזרה אפשרית בהקדם!! תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש דגם SATA LG-GH22L שתומך ב LighScribe. בכל תוכנה המחשב מראה שאין לי כונן שתומך באפשרות הזו של LightScribe. גם בתוכנה שמותקנת עם הצורב LightScribe Control panel אין זיהוי של הכונן. הפכתי את הדיסק כמובן בשביל צריבת התמונה אבל גם זה לא עזר... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה אנשים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 של אינטל עם לוח אם של MSI 1.7 מגה הרץ בעיקרון יש במחשב 512 זכרון פנימי DDRAM וינדוס XP הרד דיסק 40 ג'יגה נראה לי 5400 סיבובים לדקה רציתי לדעת למה המחשב עובד בצורה ממש אבל ממש איטית כאילו הוא אחרי פירמוט ולא התקנתי עליו יותר מדי חוץ מאופיס וכאלה.. האיטיות מתבטאת בזה שנגיד פותחים אופיס לוקח שנה עד שהוא עולה וכנ"ל לגבי אינטרנט וכדומה ממש ממש איטי ומעצבן רציתי לדעת מה הבעיה ומה צריך לשפר כי לא נראה לי שאפשר להכניס יותר זכרון למחשב הזה יכול להיות שצריך להחליף הארד דיסק? למהירות של 7200? אולי ההארד דיסק עשה את שלו? כי המחשב כבר משהו כמו 5-6 אצלי.. אשמח לקבל תשובה בהקדם בשביל לקנות מה שצריך
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד להתקין H100i במחשב שלי, ויש לי בעיה קטנה. החיבור חשמל שלו הוא SATA כמו של כונן קשיח רגיל, ויש לי כבר כבל אחד מהספק עם שלושה חיבורים כאלה שאחד מהם כרגע פנוי. אני מעדיף לא להוציא עוד כבל עם שלושה חיבורים מהספק רק בשביל ה-H100i וגם לדחוף עוד כבל מיותר בסידור כבלים. מה שאני צריך זה כבל מאריך SATA שיתחבר לחיבור השלישי הפנוי בכבל שכבר בשימוש, בדקתי ב KSP, TMS, אא מחשבים ואין להם דבר כזה... נראה לי שאני צריך משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/12-SATA-15-Pin-Male-to-Female-Power-Extension-Cable-/161031826927?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item257e3eadef מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ אם בכלל? אם לא אני אזמין מאיביי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, מאז שרכשתי את הזיכרון SSD MX500 אני מקבל מדי פעם שגיאות בהפעלת המחשב (כותרת). הפעם הייתי באמצע משחק ופתאום הופיע מסך כחול. פתחתי את המחשב ונגעתי בכונן, נראה שהוא התחמם מאוד. האם חימום יתר יגרום לכונן SSD לקרוס? לא יודע כמה זה משנה, אבל לא הייתה לי מגשית לכונן, פשוט קשרתי אותו לאחת הצלעות מתכת של המארז. 🙁
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד של LG, דגם F1. אני יודע מניסיון שסוללה של מחשב נייד מתכלה עם הזמן (בינתיים טפו טפו הנוכחית שלי בסדר). השאלה שלי היא איך אפשר לתחזק את הסוללה, כך שהיא תחזיק יותר זמן? האם יש תוכנה מסוימת שיכולה לעזור? האם זה עוזר לפרוק את הסוללה מדיי פעם? האם עבודה על המחשב עם חשמל מאריכה את חיי הסוללה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שאל אותי מישהו. נכנסתי מרחוק למחשב שלו, התקנתי speccy, וצירפתי תמונה של מה שהתכנה כותבת על הלוח אם. איך אפשר לדעת?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 ויש לי מדפסת HP 4500 משולבת . לאחר ההתקנה של המדפסת ( לפי ההוראות : להתקין ואז לחבר את הכבל באמצע מתי שזה מודיע ) המדפסת מופיע אבל ששלוחים להדפסה זה לא מדפיס . ומופיע הודעה ( מצורף קובץ) בבדיקה התברר שזה מפסיק את פעילת ה SERVICE Print Spooler הסרתי והתקנתי את המדפסת מספר פעמים וזה לא עזר ( גם החלפתי כבל USB ) גם שאני מפעיל ידני את ה SERVICE ברגע שנשלח הדפסה זה מופסק . במחשב XP זה מדפיס בלי בעיה . אגב בסריקת מסמך אין בעיות . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כ- 7 חודשים כונן 12TB מרשת חנויות מחשבים בארץ, עם אחריות ל- 5 שנים. המוצר הינו: Western Digital 12TB Gold 7,200RPM כשחיברתי את הכונן במקום הקודם שהיה מחובר (Seagate 4TB 7,200 RPM שעבד מצויין אגב והוחלף רק כי הגעתי לקצה הנפח של הכונן), שמתי לב שכשהמחשב עולה לראשונה, הכונן משמיע רעש, פעמיים, רעש די מוזר שמרעיד את כל המחשב מהוויברציות. הנחתי שהכל בסדר כל עוד הכונן עובד כמו שצריך, וכך היה,, אך לפני כשבועיים-שלושה שמתי לב שכשאני משחק, יש תקיעות (ממש המשחק נתקע) לשנייה-שתיים, חשבתי שאולי זה בגלל "לאגים" מספק האינטרנט אז המשכתי הלאה. אני רוצה לציין שיש לי 1080ti והמשחק המדובר הינו cs:go ובעת המשחק היה לי כ- 230 FPS ב 4K, כך …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי לוח P8H67 וניסתי לעדכן אותו מהגרסה הראשונה עד לאחרונה מכיוון שלא היה אפשרי לעדכן ישירות לגרסה האחרונה, יש לביוס הזה 17 עדכונים ואני נתקעתי בגרסה 3506-3603 ואני לא מצליח לעדכן מעבר לזה, הסיבה שאני צריך לעדכן היא מכיוון שבגרסה הזאת הוא לא מזהה לי את חיבורי הSATA 2 הרגילים רק את ה שני SATA 3 שקיימים בלוח, ראיתי שיש את האפשרות להזמין באיביי את הביוס בגרסה האחרונה שלו, אך ליפני שאני פונה לאיביי יש עוד שיטות שאני יכול יהיה לעדכן את הביוס? תודה
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי..התחלתי ב2.4 וזזתי כמה פעמים ל-2.2GHZ גם על 1.3-1.4V .. הופיעו לי הארטיפקטים בתמונות(צריך לגלול ימינה) הורדתי את האוברקלוק לגמרי והם עדיין מופיעים! אולי זה משהו אחר בכלל? יכול להיות שצריך להתקין מחדש את הכרטיס מסך כי הוא עובד ע"פ התזמונים שהעבד היה לפני האוברקלוק? למרות שהבעיה מופיעה רק במבחנים מסוימים בבנצ'ים (3D05-06) ולא משחקים.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים שווק לי עכבר של Microsoft ששימש אותי כמה שנים טובות (4-5) אז היום החלפתי עכבר אבל יש לי את הבעיה שהזכרתי בכותרת. העכבר שנשבר לי היה יחסית גדול והעכבר שקניתי היום גם של Microsoft אבל קצת קטן יותר. אז כמו שאמרתי כל כמה זמן שאני מזיז את העב הסמן קופץ לי לצדדים. תודה! (אני חושב שזה מתאים לפה כי עכבר זה סוג מסוים של חומרה)
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מקבל בפוסט ציפצוץ אחד ארוך ואח"כ המחשב ממשיך לעלות רגיל.(קבוע בכל הדלקה) לפעמים אני מדליק מגיע לפוסט המחשב ניכבה לגמרי ואז נידלק לבד ועולה רגיל. יכול להיות שהספק כח התחיל לזייף? מפרט: gigabyte P35-DS3L HEC WIN+550W 80+ V2.3 INTEL CORE2DUO 2.66GHZ 6MB E8200 OCZ 800 2X1024 REAPER DDR2 RADEON HD5870
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב הנייד (די ישן) מגיסתי. ובשלב מסויים נאלצתי לפרמט לו את מערכת ההפעלה והתקנתי לו xp pro בעיברית. עכשיו אני רואה שאין לי אפשרות לשמוע קול ואני מקבל הודעה על כך שאין התקן קול על המחשב! אין לי שום דיסק - המחשב ישן. 1) האם זה משהו שניתן להוריד מהאתר של hp ולהתקין - (אם כן איפה ואיך)? 2) לפני שהמחשב נתקע ונאלצתי לפרמט אותו, - כשהבאתי אותו הבייתה הוא מיד התחבר לרשת האלחוטית בלי בעיה - היה מותקן עליו xp באנגלית. אחרי שהתקנתי לו את הגירסה בעיברית אני לא רואה שום אופציה שמאפשרתי לו להתחבר אוטומטית לרשת האל חוטית! האם גם פה מדובר על רכיב שחסר בשל דיסק שאין לי שאולי קשור ל hp? אשמח לשמוע האם יש לזה פיתרון. בתודה מראש, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, להלן שתי תמונות טמפרטורת המעבד, יש לציין כי המחשב נמצא בממ"ד ללא מזגן, יש לי שני מאווררים מכניסים ואחד מוציא. תמונה ראשונה כאשר המחשב במצב מנוחה ואני לא פותח שום חלון. http://imageshack.us/photo/my-images/687/screenhunter01jul191308.gif/ תמונה שנייה כאשר אני פותח מספר חלונות אינטרנט, האם הגיוני שהטמפרטורה תעלה בכ"כ הרבה? http://imageshack.us/photo/my-images/713/screenhunter02jul191312.gif/ בנוסף, בתוכנה everest תצוגת מהירות מאוורר ספק הכוח נעלמת לסירוגין ומתח 12V מציג 2.37V צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: מהירות המאוורר(power supply) מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. במתחים מול מתח של 12V מופיע מ…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- עשיתי פורמט לוינדוס וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. התקנתי את הדרייברים מהדיסק התקנה של הכרטיס מסך והתבקשתי לעשות רסטרט וברגע שהוינדוס עולה (צי'ק צ'וק של שינוי רזולוציה) שם המחשב נתקע כלומר אין מסך המסך נהפך לשחור הכל עולה ויש צלילים אבל המסך לא מראה שום סימנים של וינדוס . נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך (מה שמותקן ביחד עם הוינדוס (צג ברירת מחדל סוג מתאם וכו' ) ופרטים הופיעו לי הדברים הבאים שיש התנגשות חומרה נכנסתי לסוג מתאם ושם מופיע לי התקן מוזר בשם VGASAVE ושם גם מופיעה ההתנגשות הבאה : טווח קלט/פלט 03B0 - 03BB בשימוש על-ידי: VIA CPU to AGP Controller טווח קלט/פלט 03C0 - 03DF בשימוש על-ידי: …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום.. אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי פה בצד.. אני כל כמה זמן מקבל מסכים כחולים.. אני על win7(לא בטא) אני צריך לציין שהזכרונות עברו כמה לופים של memtest והמעבד עבר בדיקת מאמץ של occt וכך גם ה gpu העניין הוא שאני כל הזמן מקבל מסכים כחולים כשרשום למעלה למשל: memory managment או irq less or not equal או משהו כזה.. השאלה אם יש איזה תוכנה של מיקרוסופט שאפשר להוריד שאפשר באמצעותה לברר מה פשר כל המסכים הכחולים האלה.. התדירות של המסכים הכחולים משתנה.. זה יכול לקרות בדיוק כשהמחשב מגיע לשולחן עבודה עם הדלקת המחשב וזה גם יכול לקרות אחרי 10 דקות ואפילו 4 שעות. אני נורא אשמח לעזרה פה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות אף סרט ביוטיוב ככה פתאום ! פעם זה עבד נהדר ופתאום מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות שום סרט וזה ההודעת שגיאה שאני מקבל: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. התקנתי את המקרומדיה הכי חדש וגם ג'ווה סקריפט הכי חדש וגם ניסיתי בתמיכה של האינטרנט שאפילו שהם לא תומכים בזה הוא ניסה לעזור לי וכלום לא עוזר!!! מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבאתי את הG.SKILL 2x4 והוא לא פועלך לי על 1333 אלא על 667 לפי CPU-Z או שאני מפספס משהו? תמונה: מפרט בצד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה דחופה!!! בקשר ל bios!! אני רוצה לעשות התחול ל BIOS: פעם אמרו לי איך עושים את זה אבל אני לא ממש זוכר אמרו לי שיש צופציק ליד ה בטריה משהו בלוח אם אני לא זוכר בכלל עכשיו אני בה לשאול פה איך עושים התחול ל BIOS בלוח אם ASUS P4P800 SE בבקשה זה דחוף!! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, לאחר ביצוע פעולת "ניקוי דיסק" בכונן של מערכת ההפעלה "כונן C" מופיע לי שיש לי 330 MB של קצבי DUMP . ניסיתי מספר פעמים למחוק אותם ע"י סימון V בניקוי דיסק אך ללא הצלחה. איך אני יכול לדעת מה בדיוק הקבצים האלה ומה הם מכילים ואם אין לי צורך בהם איך אני מוחק אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת המעבד מתחמם ואני רוצה להחליף לו את הקירור לNoctua NH-D15SE ורציתי לדעת אם כדארי להחליף לקירור הזה או למשהו אחר ? (התמונה במצב מנוחה ובמאמץ מגיע לאזור ה87+)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. כשאני מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה אני מקבל הודעה שלא זיהה לי את הדיסק קשיח, ואני צריך ללחוץ על f3 ליציאה מההתקנה. יש לי דיסק קשיח בחיבור של sata. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייברים של ה-sata (raid), כשאני מעלה שוב את הדיסק של המערכת ההפעלה על ידי לחיצה f6. אז ככה הורדתי את הדרייבר של הרייד מהאתר של הלוח אם והכנתי לי דיסקט כזה. עכשיו פה הבעיה, אני מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסקט כבר בפנים אבל לפני שאני אמור ללחוץ על אנטר לצורך הפעלת ההתקנה של הדיסק של מערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה: NTLDR is missing press ank kay to reatart מה הבעיה פה? מבקש את עזתכם בפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-