עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bebush,

הבעיה התחילה עד לפני 2-3 שבועות שהרצתי את המשחק Assassin's Creed 2 והמחשב היה קופא לגמרי, שום דבר לא היה עובד הייתי חייב לעשות ריסט. לאחר כמה זמן שמתי לב שהבעיה גם הייתה במשחק Battlefield Bad Company 2, עכשיו זה קורה לי כל איזה 15-20 דקות שאני משחק באטלפיילד.. יש משחקים שאני מריץ והכל עובד יופי בלי בעיה בכלל... -ניסיתי להריץ את באטלפיילד גם על הגדרות שונות, שוב ללא הצלחה... היה לי OC לכרטיס מסך שביטלתי אותו והבעיות עדין המשיכו. היה לי OC למעבד שגם אותו ביטלתי והבעיות עדין המשיכו. כשהמחשב קופא שמתי לב שההארדיסקים והכרטיס מסך עדין ממשיכים לעבוד. יש אפשרות לבדוק מה גורם לזה? אני כרגע מריץ OCCT לכרטיס מסך, וMEM TEST.. - עידכון 1 הרצתי 3DMARK Vantage על ההגדרות הכי גבוהות, ללא…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש. התקנתי לו את חלונות אקס פי ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל הלוח אם. שמתי לב שכל פעם שהמחשב עושה פעולות כבדות במו למשל מפעיל סריקה של נורטון או מעתיק תקייה ממחיצה אחת לאחרת, ניכבה לי המחשב\ מוצג לי מסך כחול שרושם שיש שגיאה חמורה וכל מני שטויות. אחרי שאני מדליק את המחשב שוב הוא רושם לי שהיתה שגיאה חמורה ואם אני רוצה לשלוח דיווח למיקרוסופט... יש לי זיכרון של 1 גיגה במחשב אז ניסיתי להגדיל את הזיכרון הוירטואלי של המחשב אבל זה לא עוזר... הבעיה ממשיכה... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מתחרפן! מה אני עושה (חוץ מללכת לטכנאי..חחח)?????????

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by gal555,

לחבר שלי יש בעיה כשהוא מדליק את המחשב הוא הוא עובר פוסט ורושם boot0: error ולא עולה מה לעשות בבקשה?

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  4. למעט ההארד דיסק . זאת בתוכנת אוורסט. ניסיתי גם את sensorview ושוב רק החום של ההארד דיסק.אבל היה כתוב גם שאין סנסורים נוספים. המחשב שלי:x2 duel core amd 4800 ati2600xt ram 2gb kingstone wd320 gb לוח אם gigabyte ga-ma770 יש לי חשד שהכרטיס גרפי מתחמם ,ואין לי דרך לבדוק זאת.[br]פורסם בתאריך: 2.06.2008 בשעה 23:02:17 ומה שרואים כאן הגיוני?[attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  5. אני מחפש מדריך מצולם (וידיאו או סטילס) לחיבור החומרה המחשב. אני רוצה לדעת עוד על כל החיבורים החדשים (SATA) ולדעת איך להגדיר אותם כאני מרכיב מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  6. נכנסתי עם חשבון OUTLOOK לאפליקציית 'דואר' ושם בהגדרות הלכתי להוספת חשבונות. גם הג'ימייל וגם המייל של העבודה הוא לא מאשר ואומר שהפרטים שגויים. והם לא! כרגע אני נכנס לג'ימייל ולמייל של העבודה דרך הדפדפן, אבל זה לא נוח לי. מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by eitan10,

<blockquote> באמצע צריבה ובמקביל הדיסק און קי היה מחובר למחשב, המחשב עשה ריסטרט , עולה לי מסך עם מספרים ומשפט :Verifying DMI pool data נסיתי לתקן עם דיסק התקנה ולא הצלחתי. יש לי גם דיסק תיקון וכותב שאין אפשרות ויש בעייה בחיבורים של הארד דיסק או USB או בצורב. אין אפשרות להגיע ל SAFE MODE או ל F8 . רק F12 מסרתי למעבדה יש לי עדיין אחריות של KSP שיבדקו את החיבורים. האם מישהו נתקל בבעייה וותר אותה ללא פירמוט ?ׂ נסיתי גם עם הדיסק ולאחר מכן עשיתי REPAIR ולא תיקן כלום.</blockquote>

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by PT,

i went to the shower and when i came back the keyboard didn't work. it'a a microsoft wireless multimedia keyboard. i've tryed to replace the batteries and reconnect it with the button o the base no luck :'( help me! i have no alternative keyboad, only this virtual one

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by Debi123,

המחשב נדלק לי lenovo ונתקע על המסך שמראה ארבע קוביות כחולות של ווינדוס. אי אפשר לעשות כלום רק לכבות ולהדליק עד המסך הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי?? יש לי שיעור עוד מעט.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by ageslayer,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ובזמן האחרון אני שם לב שהמעבד והכ"מ מתחממים מאוד. בדקתי באמצעות כמה תוכנות וראיתי שהטמפ במעבד מגיעה ל68 והטמפ' בכ"מ מגיעה ל78 בעומס(משחקים). בכ"מ, המאוור היה על אוטומט ברגע ששמתי אותו על 45% קבוע הוא בקושי עובר את ה60 מעלות בעומס. דיברתי עם KSP(משם קניתי את המחשב) ואמרו שזה בגבולות הסביר ושכנראה אין בעיה ושאולי כדאי לשים מאוור חזק יותר למעבד. המלצות? תודה מראש. הנה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE …

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  11. האם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש כדי שהכרטיס החדש יעבוד טוב והאם זה בכלל משנה ? (WINXP) בבקשה תענו 8)

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by levelone,

שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח שגיביתי עליו כל מיני דברים. בפעם האחרונה שהשתמשתי בו, ניתקתי אותו מהמחשב בלי לעשות eject. עכשיו, כל פעם שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני מתבקש לעשות פורמט. איך אני יכול לשחזר את המידע שהיה על הדיסק קשיח? זה ממש חשוב. שבת שלום, levelone.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by sangoker,

שלום , לפני כמה ימים התחילו להיות לי בעיות של תקיעות באתרים ספציפיים באינטרנט , לאחר מכן התקיעות עברו גם לווינדוס עצמו כשאני לא גולש כשהמחשב היה נתקע לא הייתה שום אפשרות ללחוץ על כלום גם לא crtl+alt+del ולהפעיל את מנהל המשימות , רק הפעלת נמחשב מחדש עשיתי סקירת וירוסים+שיחזור וזה לא פתר את הבעיה אתמול קפצה לי הודעה חדשה windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח http://www.fastup.co.il/images/59477090.png בדקתי על ידי התוכנה HD tune וזה התוצאות שקיבלתי http://www.fastup.co.il/images/59031044.png מה זה אומר בעצם הבעיה הזאת?? התקיעות במחשב זה בגלל הבעיה הזאת? מה אני צריך לעשות? לפנות לחנות שקניתי מימנה או שאני יכול לתקן בעצמי? שמעתי שיש תוכנה טובה יותר לבדיקת בעיות אבל אנ…

15. Started by KF,

שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  16. תקשיבו ידידה שלי עשה משהו והיא לא יודעת מה היא עשתה , היא נגעה בהגדרות של הפתיחה , אבל אני לא במחשב שלה , ככה שאני לא אוכל להביא תמונה אבל אני יכול להביא את זה: ולה יש הפוך מזה , ועכשיו , נכנסתי לחשבונות משתמשים , ואז ל ,"שנה את אופן הכניסה, או הניתוק , של המשתמשים. אצלי אפשר להכנס לזה , תמונה: . עכשיו אצלה , דבר 1, לא מסומן כלום , דבר 2, כתוב לה שגיאה משהו אם : Netlogon, למחוק אותו או משהו כזה נשמות. מה עליי לעשות ? , תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by johny,

יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  18. most bizarre bug ever: ASUS P5K-E, no post, no display, no keyboard, power OK. this usually implies faulty memory, but non of my 4 sticks worked in either slot. also changed video card/slot and reseted CMOS. SOLUTION: temporarily change memory to a LOWER RATED BRAND! i was ashamed to tell the guy at the store about this mad voodoo theory, but it worked! http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-246388_12_0.html

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  19. שלום, אני מוריד משחקים סתם ככה וכאלו בשביל לבדוק למה זה לא עובד, וכלום לא עובד, אני מנסה לתקן את המשחק Bullyזה עשה תארור, SpiderMan זה עשה תארור, GTA IV זה עשה תארור, Pro Evolution10demo זה עשה תארור.. אני מיואש חברה, אפשר עזרה בזה ? תודה... עם אתם מביאים לי ממש תמיכה אפשר גם אייסקיו : 205205461 תמונה : [attachment deleted by admin]

20. Started by Neus,

אתמול פתחתי את האשכול הנ"ל בנוגע להחלפת לוח אם: http://hwzone.co.il/community/threads/537272-צריך-ייעוץ-בנוגע-ללוח-אם-חדש בכל אופן, קריאת האשכול כבר לא ממש רלוונטית, מכיוון שאסביר את הבעיה שהתעוררה בקצרה: יש באמתחתו של סבא שלי מחשב מלפני כ-5 שנים(אני בכוונה מציין שהמחשב שייך לסבי, משום שרכיבי החומרה שלו פשוט ישנים להחריד), ולאחרונה לוח האם של המחשב יצא מכלל שימוש. עכשיו, הרעיון שעלה לי הוא החלפת לוח האם בלוח אם אחר. הטכנאי במעבדה אליה לקחנו את המחשב (שם גם נאמר לנו כי לוח האם יצא מכלל שימוש) הסביר לנו שאם נחליף את לוח האם, המערכת עלולה שלא לעלות, בקיצור, אין לי מושג על מה הוא דיבר, אשמח אם מישהו יסביר לי אם קיים חשש כלשהו בהחלפת לוח האם. בנוסף, אשמח אם מישהו יסביר או…

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by Paci,

שלום, זה קורה לי בעיקר שאני משחק אז אחרי זמן מסויים המחשב פשוט נכבה וזהו. ואם אני מדליק ישר אז המסך לא נדלק והמחשב סתם פועל ושוב צריך לכבות ולהמתין כמה דקות. אחרי זה שאני מדליק הוא כותב לי במסך דוס: "Dram timing is too tightly so reload timing" וחיפשתי על זה בגוגל וניסיתי להיכנס לBIOS ולשנות את השעון אבל לא הצלחתי כנראה. יש למישהו דרך מה בדיוק צריך לעשות כדי למנוע את זה? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by MIKIBHS,

אני מקווה שאני באגף הנכון של הפורומים. יש לי מחשב שהבן שלי הריץ בו את שני המשחקים הראשונים של Assassin's Creed לאחרונה רכש את Assassin's Creed Brotherhood וגם הוא עבד טוב על המחשב. לפני כשבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל בבית שחזרה על עצמה מס' פעמים וגרמה לכיבוי המחשב ואפילו לאי אפשרות להעלות את המחשב לפעולה. ניתקתי את הסוללה על לוח ה M שלמעשה איפס את ההגדרות של המחשב והכל חזר לעבוד רגיל מלבד המשחק Assassin's Creed Brotherhood . פשוט הוא מקרטע , משמע לא סוחב. בתכלס אני לא זוכר שלפני הבעייה שיניתי הגדרות במחשב (אני מגדיר עצמי כלא מבין בתחום) כך שאני מנסה להבין היכן יכולה להיות הבעייה, אך ללא הצלחה. (הערכתי שזה קשור איך שהוא ל כרטיס מסך- התקנתי אותו מחדש, שדרגתי דרייבר אך ללא ה…

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  23. כשאני פותח את התמונות בווינדאוס, תמונות שהעלתי או שצילמתי בprtscn בעצם כל סוג של תמונות, זה פותח לי אותן בגודל חלון סטנדרטי ואני כל פעם צריך להגיד את החלון שיהיה על מסך מלא, יש אפשרות להגדיר את זה שהתמונה תפתח לי ישר על מסך מלא? תודה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה עם המאוורר של הספק, ורציתי עיצה לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה שם הוא יעמוד שבועיים. הבוקר הפעלתי ( אחרי זמן מה שלא עשיתי זאת ) את תוכנת Asus PC Probe שקיבלתי עם לוח האם, הבודקת את מצב החומרה ( בעיקר מאווררים וטמפ' ). התחלתי לקבל הודעות אזהרה אדומות. בקטגוריה של " Power Fan", קצב הסיבובים לדקה ( RPM ), משתנה כל הזמן, כל כמה שניות, כשמדי פעם הוא יורד ל - 0, ואז אני מקבל הודעה אדומה. מדי פעם הוא גם קופץ גבוה, לדעתי גבוה ממה שצריך, ולעיתים זה נורמלי. אני צריך לציין שבעבר הפעלתי רבות את התוכנה ואף פעם לא קיבלתי מצב בו הקצב ירד לאפס, בעוד עכשיו זה קורה באופן קבוע (!!) כל כמה שניות ואז זה מסתדר ושוב חוזר חלילה. ?( צירפתי גרף שעשיתי המראה את הממצאים בטווח זמן מד…

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by Oz.,

שלום, אמממ קרתה לי בעיה גדולה מאוד... התקנתי אצל אח שלי True image 10 לאחר קצת משחק (אני מודה) עם התוכנה, אומנם לא סימנתי את הכונן שנעלם (F;/) בחיים אלה רק את C:\, אך להפתעתי הרבה כונן F פשוט נעלם כלא היה. זאת אומרת שגם 50 ג'יגה הלכו מהמחשב. עכשיו אני צריך 2 אפשרויות: או להחזיר את הכונן, או ליצור כונן חדש. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים