תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי! משום יש לי תיקייה בתוך my pictures שיש בה סרטים ותמונות ומלא דברים שלי (היא מסובדרת אין הרבה קבצים בתך אותה תיקיות) וכל הקבצים משם כל המזן תוקיעם לי תמחשב למה זה? מה אני יכול לעשות כדי לבדוק מה הביעה יש לי הארד דיסק דיי בגרוש (excelstor
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 ולוח אם של MSI 6309 תומך ב AGP X4. היתקנתי דרייבר חדש של nvidia Deternator, וכאשר אני ניכנס להגדרות הדרייבר של כרטיס המסך אני רואה שהכרטיס מוגדר AGP X2 ולא AGP X4 כמו שצריך להיות. הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם ידני וזה לא עובד. יש למישהו עצה?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אז ככה: לפני שנה בערך קניתי מדפסת canon s300 , שללא ספק מדפסת טובה מאוד ואכן נהנתי ממנה. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים שאחרי שקניתי דיו שחור חלופי למדפסת והיא הפסיקה להדפיס בשחור. זה היה מוזר היות וגם לפני זה השתמשתי בדיו חלופי והיא לא עשתה שום בעיות. אוקי, אם הבעיה בדיו קניתי לה דיו שחור מקורי ועשיתי לה ניקוי ראש מדפסת עמוק דרך התוכנה של וינדוס. לצערי עדיין היא לא התחילה להדפיס בשחור. למישהו יש עוד פתרון אולי חוץ מלקנות ראש הדפסה חדש אם בכלל יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולכם! קיבלתי היום מחשב חדש לגמרי וריק. התחלתי להתקין את ה-WIN XP וכשהוא העתיק קבצים (בשלב שאחרי שאתה בוחר כונן להתקנה) היתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב אבל זה עולה: press any key to boot from cd.....Error loading operating system אני לא מבין מה זה אומר בכלל..... מה אני צריך לעשות??? גם דרך תקליטון האתחול של WIN98 לא הצלחתי לפרמט (NTFS מן הסתם). תודה!
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לוח האם של MSI, 848P neo הצורב, גם הוא של MSI, כונן אופטי יחיד, נפתח כשאני מדליק את המחשב, אבל לא כשאני עושה ריסט לדוגמא. בדקתי בביוס, לא מצאתי כלום, יש פה איזה טריק כמו עם הגיגהבייטים שאפשר לראות אופציות מוסתרות עם ctrl+f1?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני חדש ורציתי לדעת ולהבין פה כמה דברים שמדברים עליהם פה דבר ראשון: מה זה הדבר הזה של התיזמונים של זכרון , איך יודעים כמה יש ובכלל ידע קטן עליו דבר שני: מה זה ציפים , שמעתי את המילה הזאת פה ולא הבנתי מהי בכלל... דבר שלישי: מה זאת אומרת האפשרות שלוח אם לא מתאים או עושה בעיות עם המעבד מה הקטע של הדבר הזה... דבר רביעי: מה זה באס... דבר חמישי: מה ההבדל בין הדיסקים הקשיחים שהם ide לבין sata מה כל אחד מהם... עכשיו רציתי לדעת ולהיתעניין בזה כי : אני אמור לקנות מחשב של amd 64 ושמעתי פה כמה דברים על הלוח האם והאפשרות שהמעבד לא קשור אל הלוח אם אז כל הדברים פה בילבלו אותי תודה רבההה מראששש תנו לי היצע בקשה לקניית זכרון ולוח אם טובים לא ממש יקרים במכירים סבירי…
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי דיסק קשיח ssd 80 gb של חברת intel שמותקן במחשב נייד של לנובו אתמול שהדלקתי את המחשב עלה לי ציור של מנעול ומקום לרשום סיסמא {כניראה שהדיסק ננעל } לאחר מס ניסיונות של איפוס ביוס הבעיה לא נפתרה שחיברתי את הדיסק למחשב אחר דרך usb ניראה שהמחשב מזהה אותו ללא בעיה אך לא מראה את הכוננים במחשב שלי אשמח לפתרון לבעייה תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
החלפתי את ה-2 גיגה(2X1G) שהיה לי עד עכשיו ב-4 גיגה (2X2G) אלה זכרונות DDR2 800MHZ הבעיות הם שלפעמים המחשב קורס(אני חוזר למחשב ורואה אותו במסך כניסה) או כשאני עובד עם VMWARE או שהתוכנה נופלת לי או שאפליקציות/פאקגים בתוך ה-VMWARE קורסות הייתי חושב שזה אולי הזכרונות לא טובים(למרות שהם חדשים) אבל לפני כמה חודשים הביאו לי עוד שני סטיקים של 1 גיגה, הוספתי אותם למחשב ואותם דברים היו קורים.. ככה שזה גורם לי להאמין שזה לא הזכרונות שבעייתים יש לי WIN7
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, ניסיתי לעשות דרך "קבוצה ביתית" אבל בשני המחשבים אני יכול ליצור קבוצות אבל לא להתחבר לקבוצה של האחר.. האם יש לזה פתרון כלשהו או דרך אחרת להעביר קבצים?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. ניסיתי גם להתקין את ה:13.12=אותה התוצאה=? צהוב.! מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, כבר במשך הרבה זמן אני חווה גמגומים ונפילות FPS במשחקים עם V - SYNC, שלרוב מסתכמים בנפילה ל59 FPS, מה שיוצר גמגום, ולפעמים הFPS עולה ל61 (למרות שהכרטיס ב50% ניצול לדוגמא), בinsurgency המצב חמור עוד יותר כי הFPS נופל ל 50 -+, גם כאשר הכרטיס על 20% ניצול, ורק כאשר אני מנמיך את ההגדרות בצורה משמעותית הנפילות פוחתות, יש משחקים בהם הבעיה פחות משמעותית כמו GTA V וBF4, אך היא עדיין מתרחשת, מה שכבר ניסיתי: להפעיל V - SYNC דרך לוח הבקרה של NVIDIA, להפעיל טריפל בפר, להפעיל adaptive V - SYNC (יוצר קריעות), לחסום את הFPS ב58 דרך NVIDIA inspactor, לחפור שעות באינטרנט . אשמח לפתרון כי זה ממש מתסכל.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני יודע שתמיד יש צוואר בקבוק זה משמעותי אבל האחוזים משתנים כל הזמן זה משתנה פעם אחת הכרטיס מתאמץ 40% והמעבד 60% ופעם אחת זה90% 90% משהו כזה וזה משנה כל כמ ה שניות זה אמור להיות ק בוע למה זה ככה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, לא מצליחה להפעיל את המחשב שלי. כבר קרה פעם, חשבתי שיש בעיה ואמרו לי שהוא פשוט היה במצב שינה...אבל לא אמרו לי מה לעשות אם זה קורה שוב. .. מישהו יכול לעזור?...
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן הדלקת המחשב עולה הודעת שגיאה על טמפרטורה חמה למעבד. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W אני הרכבתי אותו והפעלתי אותו והכל היה נראה בסדר בביוס תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב?
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול בערב מסך כחול עם הבעיה BAD_POOL_CALLER 0x000000c2 המסך הזה נשאר תקוע קרוב ל10 דקות בטענה שהוא: dumping physical memory וליד הטענה הזאת רצו מספרים דיי לאט. לאחר 10 דקות התייאשתי סגרתי את המסך והלכתי לישון היום בבוקר התעוררתי והמחשב היה כבוי הפעלתי אותו והוא אינו עולה! הכרטיס מסך נשמע יותר חזק כמו שהוא נשמע תמיד בהפעלת המחשב אך הוא אינו מפסיק... המסך גם אינו נדלק שום רעש אינו נשמע, שום צפצופים וכו וכך זה ממשיך גם אחרי חצי שעה ניסיתי לנתק זוג זוג של הזכרונות ניסיתי לנתק הארד דיסק הארד דיסק וזה לא עוזר הבעיה ממשיכה לקרות... בבקשה עזרה!!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר זמן היא התחילה בזה שהאנטרנט שלי לא עבד היטב ומהירות ההורדה כל הזמן הייתה יורדת מ 1.3MB [ יש לי 10MB אנטרנט ] ל 200-300KB אחרי כמה דקות של הורדה ואז המהירות הייתה נישארת ככה , אם הייתי עושה ריסט לאנטרנט זה היה שוב עובד ואחרי כמה דקות חוזר על עצמו שוב עם מהירות הורדה נמוכה . החלטתי לפרמט את המחשב ושמתי WINDOWS מחדש עשיתי פירמוט כללי . ועכשיו כשאני מנסה להוריד אני מצליח להוריד על המקסימום מהירות אבל ברגע שאני מוריד קובץ גדול לדוגמא 10GB על מהירות של 1.1MB המהירות מתחילה לרדת ל 0 לפי דעתי הבעיה אני חושב היא בהארדדיסק כי ברגע שאני שומר לכונן C זה מוריד על מקסימום מהירות בלי לרדת וברגע שאני שומר נניח לכונן D אז המהירות מתחילה לרדת ולהידפק , …
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ושאני מכניס את הדיסק של הווינדוס כמובן אני מפעיל תמחשב מההתחלתה ולוחץ רק F8 ואז הוא נותן רשימה של הצורב איפה שנמצא הדיסק של dvd כמובן בחרתי בצורב והוא לא נותן כלום הוא לא מתחיל להריץ את הדיסק יש לי לוח אם של אסוס P4S800D מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המחשב בן 3 בערך, לוח ABIT IP35-E, ספק Antec Earthwatts 500W. כבר פעמיים רצוף קרה לי שאחרי Cold boot המחשב נתקע באמצע כתיבת הטקסט ב- POST (הוא כותב Memory c ומספיק לכתוב רק חלק מהתו c). ברור שלתפריט של הביוס הוא כבר לא יכול להיכנס במצב הזה. לא עדכנתי ביוס בחצי שנה האחרונה, אבל קרו לו כבר כמה תופעות משונות שגרמו לי לעשות לו reset to defaults. בינתיים הפתרון שעבד לי (פעמיים) הוא לנתק את המחשב מהחשמל לרבע שעה, לחבר חזרה, לחכות עוד כמה דקות ואז להדליק, ואז הכל מתנהג נורמלי. גם hot-boot לא מפריע לו. הטמפרטורות נורמליות לגמרי, אם כי החיישן של ה- system fan התחיל לצפצף בלי סיבה (לא קיים מאוורר על לוח האם עצמו) אז השתקתי אותו. ההשערה שלי היא שמשהו נדפק בספק או באיזה רכיב חשמלי על …
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
טוב רוב השאלה בכותרת. שמתי לב לזה לא מזמן אבל מסתבר שזה ככה כבר כמה זמן. יש לי שני נגנים - סאנסה ו IAUDIO X5L - וכשהם מחוברים המחשב לא עולה. הוא נדלק אבל לא קורה כלום. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9550R 256MB AGP 8X היום העברתי את המחשב ממארז ישן לחדש שקניתי לאחרי שהרכבתי הכל חיברתי גם את הכרטיס מסך והדלקתי אותו. המחשב התחיל לעלות את הביוס אבל זה הראה לי קווים צבעוניים ופסים וכל מיני צבעים כאלה.שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך אבל שום דבר לא עזר ראו טיפה טיפה טיפה תביוס אבל לא יותר מזה כל השאר צבעוני לא רואים כלום. אני מזה מבואס עכשיו הכבל של המסך מחובר טוב לפני זה הכרטיס מסך עבד כמו שצריך בבקשה תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (סלרון 900). לאחרונה מתוך 5 נסיונות הדלקה רק 1 מצליח. ב 4 הנסיונות האחרים המחשב מתחיל לבצע BOOT אבל נתקע (קופא) אחרי הופעת הלוגו של WIN-XP. ברגע שהמחשב מצליח לעלות הוא עובד נהדר. הוא גם קופא אם אני לא משתמש בו למשך כמה שעות. איך אפשר לדעת מה הבעיה? יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הזיכרון, כרטיס המסך ולוח האם תקינים ??? תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-