תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום , היום קיבלתי את המחשב עכשיו הזמנתי אותו ללא כונן DVD בכל מקרה פתחתי את המארז וניסיתי לחבר את הכונן DVD בפעם הראשונה לא עבד אבל המחשב עלה , בפעם השנייה גם לא הצלחתי והמחשב עלה בפעם השלישית חיברתי שוב ומאז המחשב לא עולה , ניסיתי להזיז תכפור ה I/O ל O ואז I וההפך וזה פשוט לא נדלק המחשב חדש חדש היום קיבלתי , אין מצב שקרה משהו ניסיתי לנתק את החיבורים של ה DVD וזה עדיין לא עובד מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים כבר איזה תקופה, וזה מעיק! כל פעם השגיאה שמופיעה במסך זה בגלל nv4_disp.dll ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, אפילו ניסיתי עם דרייבר קלינר... כלום! זה עדיין ממשיך... מה אפשר לעשות עוד? העליתי את הקובץ minidump. נ.ב. הגירסאת דרייבר שאני עובד איתה היא 71.89 עריכה: המפרט שלי, משום מה לקחתי את זה בתור משהו מובן מאליו P4 3.0 ASUS P4P800 DELUXE 512 KINGSTON GAINWARD 6800GT GS ספק: Tt ButterFly 480W
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי כרטיס מסך 8800GT יד שניה חיברתי אותו למחשב והתקנתי מנהל התקן מהאתר של NVIDIA לאחר הפעלה מחדש ועליה של המחשב אחרי שאני נכנס עם השם המשתמש והסיסמה אני מקבל מסך כחול נסיתי שוב, אותה תוצאה, נכנסתי למצב בטוח התקנתי שוב את התוכנה והמנהל התקן הפעלתי מחדש את המחשב ואותה הבעיה. החזרתי את הכרטיס הישן 9600GT הדלקתי את המחשב ואותה הבעיה נכנסתי למצב בטוח הורדתי את מנהל ההתקן כדי לכתוב על הבעיה. בנוסף: הכרטיס מזכיר לי את השרת HP DL160 חח שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש חזק מהמאוור לכמה שניות ואחרי זה הוא נרגע. על ה 9600 יש קירור של ZALMAN משהוא רע ושקט הנה תמונה: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/GeForce_9600GT/GeForce_9600GT_cz.2_ASUS_Gigabyte_MSI/Gigabyte_GeForc…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הכרטיס אחרי שהתקנתי דריבירים ואת התוכנה אני מתחיל לראות\לשמוע רדיו\טלוויזיה ובשניהם אחרי כמה דקות או אפילו שניות הסאונד פשוט נעלם אני בודק בפאנל של הכרטיס קול של הNF2 וגם שם אני רואה שהוא לא מקבל שום סאונד מהINPUT או בכלל סאונד משום מקור (רק התוכנה הזאת עובדת) אם אני מעביר לTV או בחזרה לרדיו הסאונד חוזר ואח"כ עוד פעם נעלם יש למישהו פתרון ??
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
לפי אבא שלי הכל התחיל כשהוא הפעיל את המחשב והאינטרנט לא עלה לו, הוא עשה ריסט למחשב, הוא פעל אבל המסך היה שחור. כשהוא ניסה לסגור את המחשב עם כפתור הPOWER הוא לא נכבה אז לבסוף הוא הוציא את החוט מן השקע. כרגע המחשב לא פועל אבל בבדיקה שעשיתי לספק גיליתי שהוא כן פועל (קיצור החוט הירוק והשחור). לפי ההגיון הלוח נראה לי הגורם בגלל שגם הנורה של הכרטיס רשת בו לו נדלקת אבל האם זה יכול להיות משהו אחר? הלוח אם נראה חיצונית בסדר גמור, הזכרונות וכל הכרטיסים תפוסים חזק והמעבד הוא northwood שהיה בעבר בOC אבל בפעולתו השותפת בחצי שנה האחרונה הוא עבד בברירת מחדל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אז ככה, לפני זמן לא מוגדר (אני מעריך בערך חודש וחצי או יותר) הסרתי איזושהי תוכנה, אני לא זוכר אפילו איזה... בכל מקרה מאז הופיע לי משהו מוזר ב WINDOWS MEDIA PLAYER, הנה המחשה: הדבר אמנם נראה מוזר אך בעצם העסק עדיין עבד כמו שצריך, אם סימנתי רק קבצי AVI הוא הציג לי רק קבצי AVI. עכשיו, ניסיתי להוסיף WINDOWS COMPONENT ותראו מה הוא כתב לי: אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה שאז הסרתי או לא, וזה גם לא הנקודה.. אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת, והשאלה היא מה אני יכול לעשות, חוץ מפירמוט ומה SYSTEM RESTORE... האם יש דרך פשוט לתקן קבצי מערכת פגומים? נ.ב אני על XP PRO, עם ה SP1.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
האם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש כדי שהכרטיס החדש יעבוד טוב והאם זה בכלל משנה ? (WINXP) בבקשה תענו 8)
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי עושה המון ריסטים פתאומיים, זה מונע ממני לשחק במשחקים. לשמוע שירים, ועוד כל מני דברים קטנים. עשיתי כמה בדיקות ואני סבור שזאת בעיה בטמפרטורה. בדרך כלל אחרי שהמחשב עושה ריסט ואני בודק בביוס, הטמפרטורה עומדת על 52-56 מעלות, ולפני שהיה ריסט (לפני שהפעלתי בכלל משחק או משהו כזה) היה משהו כמו 40-45. אני רוצה להעלות טיפה את הטמפרטורה שבה יהיה לי ריסט, אך לא מצאתי שום אפשרות. בביוס חיפשתי - ולא מצאתי. האם יש תוכנה שיכולה לעזור ? משהו ?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היום קניתי E8400 על הלוח P5K3 ואני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך הראשון (לפני שאפשר להיכנס לביוס) זה נתקע שמה אין אפשרויות אין כלום!! מה עושים D:
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני לא מצליח להדפיס בWord את הסמל ¤, כלומר במדפסת או שלא יוצא כלום או שיוצא סימן שאלה. למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
most bizarre bug ever: ASUS P5K-E, no post, no display, no keyboard, power OK. this usually implies faulty memory, but non of my 4 sticks worked in either slot. also changed video card/slot and reseted CMOS. SOLUTION: temporarily change memory to a LOWER RATED BRAND! i was ashamed to tell the guy at the store about this mad voodoo theory, but it worked! http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-246388_12_0.html
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד של Intel 3.4Ghz שהוא Daul Core, ראו תמונה: אבל ב Task Manager אני רואה רק גרף אחד של CPU (תמונה שנייה) איך אני מסדר את זה? איך אני אראה שני גרפים של CPU ב Task manager? האם הביצועים שלי נפגעים כתוצאה מכך? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסט מדעת עצמו כל כמה זמן מישהו יודע איך לעזור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס רשת של LG , הכרטיס הוא LG GOLDSTREAM LNPC||-10/100 של BIT 16 , אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר בו קיים דרייבר כזה , או לחילופין יעלה אותו תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי ,הדלקתי את המחשב והופיע לי מסך שחור שכתוב שם שחסרים לי קבצי מערכת כמו:סיסטם32 וכו... אז הכנסתי דיסק של windows xp וניסיתי לעשות ריפר למחשב שלי כדי שיעתק את קבצי המערכת... אבל בהתקנה כשאני לוחץ אנטר,במקום להופיע לי המסך של"אני מסכים"וכו... אז ההתקנה אמרה לי שהוא לא מזהה את ההר דיסק!!! מה לעשות??(לפני יומיים המחשב עבד טווווב!)
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי.כבר שבועיים שהבעיה לא נפתרת.התקנתי אינספור חבילות מקודדים מהטובות והמומלצות שיש אך לשווא.שום תוכנה חיצונית גם לא מנגנת קבצי וידאו בטענה שאין מקודדים :kopfpatsch: מה עושים?!! אני מתחרפן כבר :pissed:
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN 7 64BIT ובזמנים אקראיים הוא מוציא לי את השגיאה הזאת גם בזמן גלישה סתמית באינטרנט יש שגיאה חדשה תעזרו לי בבקשה!!! Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Tue 9/28/2010 6:34:27 AM your computer crashed This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFFFFFFFFFFFF4, 0x0, 0xFFFFF800030040F3, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Dump file: C:\Windows\Minidump\092810-14648-01.dmp file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System The crash took place in a …
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח לעזרתכם. ספק הכח של אחותי עשה כבר זמן מה רעשים חשודים ועל מנת להימנע מנזק - החלפנו אותו. היא חיברה הכל והמחשב עלה כמו שצריך, עשה POST והכל בסדר. ואז עלה השולחן עבודה והמחשב כאילו "קפא". גם העכבר וגם המקלדת פשוט הפסיקו לעבוד. עשתה ריסטרט ועכשיו המסך בכלל נשאר שחור לחלוטין ולא מגיב. ניסינו מסך חלופי - מראה הודעה של NO SIGNAL. נראה שבמחשב עצמו הכל "עולה" - כל המאווררים עובדים, כולל זה של הכרטיס מסך. מחר אני אמור להגיע אליה לנסות לראות מה הבעיה, אך אני בספק שזה יעזור... אם למישהו כאן יש עצות כלשהן אני אשמח לשמוע אותן ולנסות אותן. המפרט: AMD Athlon 64 3000+ לוח כלשהו של ABIT(נדמה לי צ'יפסט K8) Radeon 9550PRO (או הנוסטלגיה) MDT 256MB DDR 400 * 2 Western Digital…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נוסף (pentium 166 - מעבד, זכרון 64 מגה בייט , וודוו3, בלאסטר סאונד וכרטיס רשת). מותקנת בו מערכת הפעלה של windows 98 (לא se) לאחרונה הוא נתקע אם במצב הטעינה או בתוך הווינדוס כאשר פותחים תיקייה או תוכנה בקיצור פעולה כלשהי בווינדוס. ד"א, הכוונה שהוא נתקע היא שהסמן של העכבר תקוע והנורה של ההארד דיסק נכבית והמחשב תקוע... העניין הוא שהוא לא נתקע בדוס וגם לא במצב בטוח אלא כאשר הווינדוס מופעל במצב רגיל (32 סיביות צבע ו800X600 רזולוציה). נסיתי: לאחות את הדיסק, לבדוק שגיאות (scandisk)- לא עזר . נסיתי לפרמט ולהתקין מחדש גם לא עזר. מה הבעייה (חוץ מזה שזה ווינדוס 98). נראה ממבט ראשוני על החומרה שהכול פועל כשורה (כל המאוררים וכו') (מצד שני אולי כולה להיות בעייה בחומרה…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש Bracket לחיישן טביעת אצבע ל HP Probook 450 G6. מדובר על Bracket kit L45097-001 כמו בתמונה המצורפת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אפשרות לקנות אותו. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול הבאתי את המחשב מהתיקון, ואמרו לי (BUG) שהיה בעיה בלוח-אם והם החליפו אותו, אבל בדיוק לאותו דגם... כשאני מכניס את הMP3 לUSB שבקדמת המחשב (השניים האלו...) מופיעה בווינדוס הודעת שגיאה "USB Device Not Recognized" שכתוב בה: One of the USB devices attached to this computer has malfactioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. לפני החלפת הלוח אם תמיד שקעי הUSB האלו עבדו, וגם אין בעיה בMP3 כי השגיאה הזו מופיעה עם כל מכשיר אחר... ממה הבעיה הזאת ומה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים המחשב שלי התחיל להתקע מעצמו ואין אפשרות להזיז את העכבר ואת המקלדת. זמן מה לאחר מכן, המחשב נתקע אפילו בעת ההדלקה כלומר כאשר מופיע פירוט הנתונים גם אז המחשב היה נתקע והיה צורך במספר ריסטרטים כדי שהוא יעלה וגם אז הוא היה נתקע אחרי זמן מה . כיום, המחשב כבר לא עולה בכלל! לא רואים תמונת מסך (המסך טוב בוודאות הבעייה שתתכן במקרה זה היא הכרטיס מסך ולא המסך), אך הנורה הירוקה שמורה על כך שהמחשב דלוק - פעילה! לדעתי, הבעייה טמונה בכך שאין את ה"ביפ" כמו שיש במחשב טיפוסי בעת ההדלקה. הבעיות האפשריות שייתכנו לטעמי: האפשרות הסבירה ביותר:מעבד, ספק-כח, כרטיס מסך (כמעט ולא ייתכן). מהו הכיוון לבעייה? מי שמכיר דרכים פרקטיות לתקן את התקלה כמו להוציא את הסוללה של המעבד …
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-