תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה. ללוח אין יציאת hdmi, אז חשבתי לקנות כבל hdmi-dvi. אבל לא יהיה לי סאונד דיגיטלי. לפי מה שהבנתי בפורומים יש כבל שכזה או מתאם שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולשמוע סאונד בטלוויזיה, אבל זה לא מתאים לכולם. האם אפשר למצוא אחד שכזה שמתאים? לפני קניית כרטיס מסך מיותר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שואל בשביל מישהי שלא רשומה לפורום. הפלאפון שלה לא עובד. היא לא זוכרת את הסיסמה אבל בחשבון שלה מוגדר המספר פלאפון שלה. היא ניסתה לעשות שחזור סיסמה לפי מספר פלאפון, קיבלה קוד ואחרי זה ביקשו ממנה מג'ימייל לבחור איך לאפס כאשר היו שתי אופציות: 1. דרך חשבון מייל שהיה שייך לספק אינטרנט קודם והתיבה מזמן נסגרה 2. דרך החשבון מייל שאין לה את הסיסמה (שזה ממש מטומטם. אם אין את הסיסמה איך היא תכנס לחשבון כדי לאפס אותה?) האם יש לכם רעיונות מה ניתן לעשות? יש דרך ליצור קשר עם ג'ימייל? עוד שאלה אחת, היא לקחה לכמה טכנאים את הפלאפון ואמרו לה שאין כלום על הכרטיס זכרון (ושאי אפשר לתקן את הפלאפון). היו על הכרטיס דברים חשובים (חלקם סנטימנטליים). איך יכול להיות ש…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב ואכן דיסק התקנה של windows נטען בבוט. אבל כאשר ניסיתי להכניס דיסקים עם בוט אחרים זה כותב לי הודעה ארוכה שקשורה ל8GB ול-DVD משהו. לא יצא לי לצלם את המסך. אולי תוכלו לעזור לי וזה יחסוך את הצורך לפנות לחנות. תודה,
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא פשוט או לא נדלק אבל יש אור ירוק בנורית, או נדלק, טוען קצת, נכבה, נדלק, טוען קצת, נכבה, ואז נדלק וגם מפעיל את המערכת הפעלה. אחרי הרבה ריסטרטים הוא בסוף פועל, וגם אם אני עושה ריסט אחרי שהוא דולק (מווינדוס) זה לא קורה. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? לעיתים נדירות הוא נדלק על הפעם הראשונה אחרי שהוא נדלק הוא עובד כרגיל
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. הבנתי שאני צריך לבצע עדכון ביוס. מדובר בלוח די ישן - GA-X58A-UD3R של ג'יגהבייט. הורדתי מהאתר שלהם את קובץ העדכון והעליתי אותו על דיסק און קי (FAT32). כאשר אני מכניס את הדיסק און קי וניגש ל- Q-FLASH, נפתחת חלון ובו המקורות מהיכן לגשת לקובץ העדכון, אלא שביניהם לא מופיע הדיסק און קי. מבקש לציין שמעולם לא עשיתי את זה, לכן מבקש עזרה/הדרכה שלוקחת בחשבון שאני לא "תותח מחשבים".
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, לאחרונה בזמן שאני משחק, לאחר כחצי שעה של משחק, המחשב קופא לחלוטין. אין לי כל אפשרות להחזירו לפעילות מלבד ביצוע RESET. ניסיתי למצוא פתרון אך לא הגעתי למסקנות. אני משתמש בדרייברים מעודכנים והמחשב נקי מוירוסים. אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חבר שלי חיבר למחשב שלו נגן mp3 (פשוט של Sandisk) אתמול, ומאז כל הרכיבים שמחוברים ב- USB הפסיקו לעבוד (כל הכניסות של ה- USB לא עובדות יותר). ניסיתי להתקין לו את הדריירבים מחדש אבל זה לא עוזר, כל פעם ה- Windows מודיע שיש איזה Unknown Device שמפריע לו (למרות שאני מחקתי את כל ה-USB מה- Device Manager והתקנתי מחדש) מצורפת תמונה - תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 MHZ450 256 RAM g-f 4 הבעייה התחילה לא מזמן כל כמה דקות אחרי שה WINDOWS עולה אחרי כמה דקות עבודה הוא נתקע והמסך מתכבה אבק וטמפ' במצב תקין איפסתי ביוס הזיכרון נבדק במחשב אחר בבקשה תעזרו לי אני צריך תמחשב להיוםם!
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק משני: WD 120G SATA1 ואני מעוניין לחבר אותו חיצונית למחשב אחר לפעמים. יש במארז חיבור SATA מקדימה (ליד חיבורי ה USB) איזה כבל צריך בשביל לחבר את ההארד דיסק? האם מספיק רק כבל SATA? מה עם חשמל? תודה. נ.ב שמתי לב מאוחר מדי כי יש פורום אמצעי איחסון... אשמח אם יעבירו את שאלתי לפורום זה.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חברה מה נשמע? תראו ישלי בעיה מוזרה במחשב.. לפני כ חודשיים ככה בערך הלך לי הכרטיס 7600GT AGP קיצור החליפו לי אותו בזיכוי ל 7600GS קיצר הכרטיס עבד שבוע מצוין..וכיביתי תמחשב יום שישי ובשבת אני מדליק תמחשב הכול עובד מצוין ומתי שאני באה להכנס למשחקים אז המשחקים פשוט נתקעים או בתפריטים או בתחילת המשחק ממש שלא רואים עדיין כלום שחור.. ונקודה כזאת לבנה ניסיתי בהרבה משחקים ואפילו במשחקים ששוקלים 13 מגה=[ לא הולך כלום הטמפרטורה מצוינת מעבד P4 על 30 מעלות ככה הכרטיס על 40 ניקיתי תמעבד עם פן וגם תכרטיס אמממ ניסיתי להחליף זיכרונות ולא עזר..עדכנתי דרייברים למלא סוגים לא עזר וגם פירמטתי ניסיתי גם להוציא תכרטיס ולהכניס ולא עזר כלום.. יש לי עוד 3 שנים אחריות בערך על הכרטיס של ASUS תראו מה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום נעלם לי ההארד דיסק,לא ההארד דיסק של המערכת הפעלה אלא אחר של 160 ג'יגה,ניסיתי הכל ובסוף עשיתי לו הכל מחדש עם הווינדוס ועכשיו רואים אותו ושאני בא לפרמט (כפתור ימני ופורמט) הוא כאילו מפרמט אבל בעצם לא זז. יכול להיות שהוא הלך?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כבר איזה חצי שעה כול פעם שאני באיזה משחק למשל COD 4 WOW ואפילו Football Manager 2009 וכו' אחרי כמה זמן (לפעמים חמש דוקת לפעמים חצי שעה)המחשב קורס יש קצת קווים על המסך ואז אחרי כמה זמן המסך מחשיך המשחב לא נכבה אבל הוא לא מגיב לשום דבר וצריך לכבות אותו ולהתחיל אותו מחדש כדי שהוא יפעל זה ממש משגע אותי כי אי אפשר לשחק באף משחק הרבה זמן כי זה תמיד נתקע אפילו במשחק לא כבד יחסית כמו Football Manager 2009!!! כבר ניסיתי הכול הלכתי לKSP כדי שיבדקו מה הבעיה הם אמרו שזה הכרטיס מסך החליפו לי אותו וזה המשיך , פרמטתי את המחשב וזה לא עזר, עידכנתי את הדרייברים וזה גם לא עזר שום דבר לא פעל לי! עכשיו ראיתי שהודעה אחרת בפורום הזה הודעה דומה : http://hwzone.co.il/community/i…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני מקבל רדאון 9700 פרו ואני רוצה לדעת איך מתקינים אותו. (לפי מה שידוע לי צריך לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר את הכרטיס ל AGP ולספק נכון?)
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייח שלי נוצרה בעיה אתמול בכך שבלילה הכול עבד כרגיל ובסדר. בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא מצליח אפילו להידלק,ניתקתי את החשמל וחיברתי ואז זה הדליק רק את האורות של המחשב לשניה עם שמיעה של התחלה של המאוור ונכבה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפני יומיים לקחתי את המחשב הישן שלי הוא יחסית טוב 1.7 GHz intel 512 sdram והשאר לא כ"כ חשוב עכשיו ניסיתי להפעיל אותו כשאני זוכר שהפעם האחרונה הייתה שבארד דיסק יש רק שטיות כלומר אין win אז ניסיתי להפעיל אותו הוא פשוט לא העלה כלום הכנסתי את הדיסק של ההתקנה של הווינדאוס וזה העלה מסך כחול של ההתקנה כשעשיתי נקסט כדי להמשיך הוא רשם שלא זוהה שום הארד דיסק. הוצאתי וחיברתי שוב וכלום לא עזר חיברתי אותו למחשב המקורי שלי הרגיל ושם המחשב פשוט נתקע בהתחלה איפה שמראים את הטמפרטורות החלפתי לכונן אחר כי יש לי 2 וכשהוא עוד הצליח להגיע לwin אז הוא חשב וחשב וחשב... וחשב שזה היה יותר מידי סגרתי את המחשב. אחרי שהשתגעתי איך זה יכול להיות הוצאתי אותו ולהפתעתי ראיתי שפין אחד נכנס פנימה כלומר הפין…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בעקבות מסך שחור שמפסיק פעולת מחשב, מסך כחול שקרה בעבר, ומינדאמפ שנוצר, אני מבקש עזרה בניתוח הקובץ(השתדלתי לעבוד לפי ההוראות בסטיקי,מקווה שזה בסדר): Microsoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini010909-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\6d5228fb2dd71211e1b5f459d0bd\symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי את הלוח MSI K8N NEO 2 ויש לי 2 הארד דיסקים מחוברים (בחיבורים הימניים לא אלו שקרובים למעבד) ושאני מחבר עוד הארד דיסק שלישי המחשב לא עולה. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו בביוס ואם כן אז מה?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצע שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלוק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסוםט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם ab9 pro (כרטיס קול 7.1 onboard) ורמקולים x-530 . מערכת הפעלה vista 32 . בעיה ראשונה, אחד הרמקולים האחוריים לא מנגן. בעיה שניה, הרמקול האחורי השני והסנטר מתחלפים, לוחצים בבדיקה של הרמקולים על ניגון של הסנטר והאחורי מנגן ולהפך. בדקתי את החיבורים, נראה תקין. (קשה לטעות עם הצבעים) למישהו יש מושג מה מקור הבעיה, חומרה? ואם כן איזה חלק, MB או רמקולים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי, מחשב ישן שלי (Celron) הפסיק לעבוד פתאום. כשאני מדליק אותו המאווררים מתחילים לפעול הדיסק הקשיח מתחיל להסתובב אבל שום דבר לא קורה ואין כלום על המסך. ניסיתי להוציא את כל הרכיבים ( לנתק כוננים כרטיסים זיכרון...) וכלום לא עזר. פעם אחת פתאום הוא התחיל לצפצף על בעיית זיכרון ( כשהזיכרון היה בחוץ ) אבל זהו לא הצלחתי לשחזר את זה עם זיכרון בלי זיכרון כלום פשוט דממה חוץ מהמאווררים. יש למישהו רעיון מה לעשות? חשבתי אולי שיש איזה קצר בלוח אם אבל אני לא יודע אם זה משהו שאני יכול לסדר או איך בכלל למצוא דבר כזה ואל תגידו לי להחליף לוח אם כי אין לי אחר ואני מעדיף לזרוק את המחשב מאשר להתחיל להשקיע בו כסף.
-
- 12 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את הכתבה הזו אני חייב עזרה בקשר ללוח האם שלי, לוח האם שלי הוא Intel Desktop Board D975XBX2 ויש בו 8 חיבורי sata 4 מהם שחורים ו-4 נוספים כחולים. כל השחורים שלי מחוברים לכוננים קשיחים וכשרציתי לחבר את הכונן האופטי שהוא גם בתקן sata לאחד החיבורים הכחולים זה לא עובד כ-sata רגיל, לפי המפרט של הלוח כל ה-sata הכחולים הם raid האם ניתן לבטל את ה-raid ושיעבוד כ-sata רגיל? אם למישהו יש או עבד עם הדגם הספציפי הזה אשמח לקבל תשובה אם ה-raid ניתן לביטול תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הכל עובד והמערכת הפעלה עולה אבל לא רואים כלום על המסך , אני צריך לעשות כ 10 ריסטים בשביל שהמסך יראה משהו (המסך כל הזמן בודק בין החיבורים של הדיגיטלי והאנלוגי ואז אומר לבדוק את החיבור). הבעיה קרתה גם לפני שבוע ונעלמה מעצמה וגם לפני חצי שנה , אבל עכשיו זה לא מפסיק . ניסיתי כבר להחליף כבר DVI וזה לא עזר , חיברתי את המחשב הנייד למסך ככה שהמסך גם עובד , מה יכולה ליהות הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
אני מקבל 5-10 fps בגלל שה-transfer mechanism הןא disabled ולא על dma איך אני משנה את זה ל-dma בתוכנה powerstrip?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-