עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כמה חודשים נשבר לי הPCB של ההארד דיסק והוא הפסיק לעבוד, אז פתחתי אשכול בHW ZONE ושאלתי איך אני יכול להחליף אותו ושהוא יעבוד לי שוב. אז הציעו לי להזמין PCB חדש ורק להחליף איזה צ'יפ מהPCB הישן ואחרכך ההארד דיסק יעבוד לי שוב. זה האשכול: http://hwzone.co.il/community/threads/537411-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%99%D7%A9-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D?p=4826062#post4826062 בכל מקרה, אני עכשיו רוצה להזמין את החלק שהציעו לי בתגובות ורציתי לשאול שוב אם זה יעבוד (לפני שאני מזמין ואולי מבזבז …

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by MrMale,

היי, שלום לכולם אז ככה - לפי משהו כמו שבוע התחילו הבעיות - המחשב באמצע בלי שום אזהרה, סתם ככה, בד"כ באמצע משחקים, ולפעמים ישר אחרי שהוונדוס נטען, בזמנו לא ידעתי מה גורם לבעיה הזאת , רק היום נפל לי האסימון כשאחד המכרים שלי אמר לי שיכול להיות שהמעבד מתחמם יותר מידי והאיתחול הוא אוטומטי כשהטמפ' עולה על יתר מידה וכדאי לי לבדוק את הטמפ' שלו, בדקתי (אחרי שמרחתי מישחה טרמית אחרי שבדקתי וראיתי שכל המשחה שקודמת נעלמה אחרי כל השימוש) וראיתי שהטמפ' הייתה על 37 מעלות צלזיוס, לא יודע ממש עם זה נמוך מידי (אם יש דבר כזה) אבל מאז לא היו לי את האתחולים האקראיים האלה... אבל יש לי עוד בעיה, כשהפעלתי לראשונה את המחשב לאחר מריחת המישחה, המחשב פשוט לט נדלק... היה נטען הביוס היה עולה, אבל לפ…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. שלום. ברשותי מחשב נייד Vostro 131 של dell. הסוללה הפסיקה להיטען. מגיע ל60% ולא עולה מעבר לזה. דיברתי עם dell הם אומרים שהם לא מחליפים סוללות ושצריך לקנות חדשה והפ גם לא מוכרים. פניתי לחנויות מחשבים ksp/ivory/bug אף אחד לא מוכר סוללות. איפה ניתן לרכוש סוללה בארץ ? הם הגיוני שלא היבואן ולא חנויות מחשבים לא מספקים סוללה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור

5. לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל. אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה? אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם. הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים. קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה?? איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה קניתי מסך חדש LSD של metz 19 אינצ', אני לא ממש חושב שזה קשור.. אבל עכשיו כשאני מפעיל מוזיקה זו נותן לי הודעה כזאת..: ושום קול לא פועל... http://img260.imageshack.us/img260/7568/67772077kl6.jpg בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

אני מקבל מלא מסכים כחולים כאלה: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: dxgmms1.sys SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sh…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. שלום חברים! יש לי איזו בעיה מסויימת ואני כבר פניתי לכמה פורומים ואתרים ואני חושב פה באמת יעזרו לי... יש לי שכנים שיש להם מחשב די ישן (7 שנים) פנטיום 3 ... הבעיה היא שהביוס כאילו נמחק... יענו מתי שאני מפעיל את המחשב הביוס לא עולה ולא מריץ כלום (לא בדיקת חומרה ולא F8 ו- DEL לא פעילים) אחרי שאני מפעיל את המחשב... אני מחכה שניה ואז עולים לי שני מסכים בלבד.... עשיתי לכם צילום מסך עם הפלאפון... זה אחר זה... מרגע שמפעילים את המחשב ועד להודעה השניה.. שום דבר לא מופיע באמצע... עכשיו הלוח אם הוא מדגם via vt82c596b די ישן.. יש לי גם דיסק שגם הוא לא כל כך מפותח... דיסק עם תיקיות שאני לא כל כך מתמצא בהם... וחשבתי אולי יש שם איזה תוכנה שבעזרתה אני יכול "לפרמט" את הביוס.... …

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  9. יש לי מחשב אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 1 עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית..(אגב יש לי adsl) ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך שתסבירו לי איך עושים ומה צריך לקנות... מההתחלה ועד הסוף אני לא מבין בזה... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. שלום יש ברשותי מחשב חדש, ובמשחק COD WARZONE, זה מורגש בעיקר, כך שהמשחק לא שחיק בכלל, ההגדרות מוגדרות על ULTRA, וגם שהורדתי אותם ל NORMAL זה לא השפיע. התופעה היא שכל הזמן ה FPS נופל מ 130 ל 3 ואז עולה בחזרה וחוזר על עצמו, כך שהמשחק לא שחיק בכלל. זה קורה בכל המשחקים, הם פשוט לא רצים טוב. יש למישהו רעיון איך לבדוק את התופעה ולהצביע על חלק מסויים שאחרי לכך? כרטיס מסך, ספק כוח, זיכרונות וכו? איך אני יודע שהמערכת שלי מקבלת את כל החשמל שהיא צריכה? איך אתם ממליצים לבודד משתנים? מבחינת המחשב כלום לא נראה עמוס מידי. וכמובן שהכל מעודכן לגרסה הכי עדכנית. מסך 2k 165HZ מעבד 12600K 32GB 3070 1TB SSD +2TB NVME 85…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  11. Started by patah,

מתחבה המחשב תמיד, מה עושים?

12. Started by idow,

שלום חברים, מותקן לי על המחשב WIN XP PROFESINOAL. כנראה שהייתה שם איזו בעיה והיום כשפתחתי את המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Windows couldn't start because the following file is missing or corrupt: windows/system32/config/system ואז הוא אומר לי שכדי לתקן את זה אני צריך להכניס את ה CD של ההפעלה ולבחור במוד של ריפייר. ניסיתי להפעיל את המחשב עם SAFE MODE, לנסות לחזור לקונפגרציה הקודמת שעבדה אבל שום דבר לא עזר. כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא פותח לי את c:/windows ואז אני יכול בעצם לכתוב כל פקודה שיש בספריה. מה אני אמור לעשות שם? איך מתקנים את זה? אם אני ינסה להתקין את ה XP מהתחלה, הוא ימחוק לי את כל הקבצים והתוכנות או ימשיך לעבוד כרגיל אחרי זה?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  13. בגלל השיפוצים היו פה כמה הפסקות חשמל והמחשב השני חטף כנראה כמה מכות וכנראה נשרף לו משהו.. בעת עליית ווינדוס - הפס הכחול שרץ .. המחשב עושה לעצמו ריסט.. מה לדעתכם אני צריך לעשות או יכול לעשות לבד בלי ללכת לחנות? בעיקרון זה קרה לי פעם . המחשב הוא מחשב יחסית ישן - מ2002: 2.4GHZ . זיכרון: 512 בשני סטיקים של 256 מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by pergola,

קניתי את הרמקולים X530.. והרמקול סנטר שלי בבדיקה של התוכנה של הכרטיס קול.. לא משמיע צליל. הוא פשוט לא עובד.. איך אפשר לדעת אם הבעיה ברמקול, או שזאת בעיה שאפשר לסדר?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  15. Started by kadila,

מחשב חדש רכיבים מקוריים קניתי אותו ב4000 ש''ח יש עליו WIN 7 64BIT הבעיה התחילה מיום חמישי המחשב נכבה ונדלק לבד. כל הרכיבים במחשב תקינים הכל עובד טוב (יש לי אותו כבר חודשיים והכל היה טוב) הבעיה לא קורת במצב SAFE MODE. איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by LOOSE,

נסיתי את ה hot fix of 0x00000001e אבל לא עזר זה קרה לי פעמיים בזמן שהשארתי את המחשב דלוק לכמה שעות Intel Core i5-4670K MSI Z87-G45 KINGSTONE SSD 250GB,2TB HDD RAM 8GB Seasonic M12II EVO Edition 750W Temperature: SYS: 32-38 CPU: 30-40 R9 290: 40-43

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אוקיי אז ככה: יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 5770. עכשיו אני מאמץ אותו בעזרת תוכנות FurMark, OCCT, ובודק את המהירות שלו בתוכנות GPU-Z, AIDA64 Extreme Edition. והם מראים לי את הדברים הבאים: בזמן מנוחה: GPU Clock 157 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 300 MHz (original: 1200 MHz) מאמץ: GPU Clock 500 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 1200 MHz (original: 1200 MHz) למה הכרטיס מסך לא עובד במהירות שלו מהמפעל? חשוב לציין שאם אני משנה לו בביוס למהירות הרגילה שלו הוא עובד בסדר. יש עוד דרך לתקן את זה מלבד לשנות בביוס שלו?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by intel suck,

כשאני מפעיל תמחשב מופיע לי REMOVE REMOVAILEBLE DISKS AND PRESS ANY KEY ואחרי דזה הווינדוס לא עולה אני על המחשב השני כרגע מה לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by devek,

שלום, המחשב שלי דלוק והמסך פשוט לא מגיב . יש שתי יציאות pxi express וניסיתי לחבר בשתיהן, לא עובד. עם מסך אחר גם לא עובד . יש רעיון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. אם אני מתקין Firmware לצורב על מחשב מסויים. האם זה יפגע בעבודתו על מחשב אחר? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eizik26,

שלום אנשים החלפתי לוח אם לABIT NF7-S2 והרכבתי את כל החלקים שלי עליו. משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. בדקתי כבר את כל החלקים מסביב אצל חברים (כרטיס מסך,זיכרונות,הארד דיסק) והכול תקין. למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש על כל עזרה שתתקבל המיואש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by udi,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא אומר שהוא הפעיל מחדש את הBIOS למצב של " דיפולט " והמחשב במהלך העלת ה WINXP עושה ריסט ולא מצליחל לעלות את ה WIN כמו כן אני לא יודע עד כמה זה חשוב הBIOS עצמו מתאפס זאת אומרת שהשעון של המערכת מתאפס גם כן . שאלתי היא האם הבעיה היא עם הבטריה שעל לוח האם { שאותה החלפתי לפני יומיים בחדשה } או עם ספק הכוח עצמו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. שלום עשיתי רסטרט במחשב נייד נגעתי בטעות בכתפתור כלשהו הקרסר נתקע ורק מצפצף - להשתיק הצלחתי המחשב קפא לפני הכנסת סיסמה לא מצליחה אפילו לסגור הכפתורים לא מגיבם יש מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. יש לי קשיח בבית של סיגייט 2TB, והעניין הוא שלפעמים המחשב רואה אותו ולפעמים לא.. מה זה אומר? הקשיח נדפק או מה? אין אחריות.

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. כרטיס מסך - HD5850 on stock display driver -9.11 driver only + ati try tools מעבד - i5 750 2.66 mhz -on stock לוח אם - gigabyte p55a ud3 ,f4 bios version מערכת הפעלה - win XP SP3 32bit זיכרון - 4gb kingston 1333 mhz לעיתים המחשב קופא בזמן ניגון מדיה ביו טיוב -720P לפעמים בזמן ניגון סרטים גם באיכות גבוהה 720P במשחקים - חלקם רצים יפה מאוד וחלק נתקעים . המחשב פשוט נתקע ויש רעש רקע של בזזזזזזזזזז כזה , פרט לאתחול המחשב אין שום דבר שיכול לעזור . אני רואה שלאנשים רבים יש בעיות כאלה עם הכרטיסים של ATI סדרה 5800 . האם עלי לפנות לחנות ולבקש בדיקה מקיפה של המחשב (המחשב בן חודשיים +- ) ללא אוברקלוק למעבד והכרטיס מסך כרגע על מהירויות סטוק . או להחליף למערכת הפעלה …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.