עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by efratmiz,

אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by psyco,

שלום לכולם, אז ככה, ברשותי VOSTRO 1500 עם 8600M GT, שנקנה לפני פחות משנה. בחודש האחרון החלה בעייה מוזרה במחשב, כשאני מחבר מסך חיצוני דרך VGA לאחר 5-10 דקות ולפעמים אפילו פחות, המסך החיצוני כותב NO SIGNAL ואין דרך להחזיר את התמונה אלא אם אני מפעיל שוב את התוכנה וכך זה חוזר... בדקתי עם מספר כבלים, ועם מספר מסכים, בפלזמה LG 42 המסך מתחיל להראות תצוגה טובה אך לאחר מס' דקות מסך שחור עם NO SIGNAL, ב2007WFP מההתחלה התצוגה לא טובה עם מעין קו אופקי שחור בפינה השמאלית וצבעים לא מדוייקים. בMOTOGP 08 אני מקבל הודעה לאחר שהמסך מתחיל להבהב, שמנהל ההתקן הגרפי נתקל בבעיה ואתחל עצמו, אני משחק על הגדרות הכי נמוכות וברזולוציה 1280X800 \ 1440X900. ב CS:S אין לי את ההבהוב הנ"ל. אני לא מעוני…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. שלום לכולם, ראשית, אני על סף יאוש טוטאלי ותכף אני אפרט מדוע: המחשב שלי נקנה לפני שנה, ב3 חודשים הראשונים עם המחשב הכל היה פיקס. לאחר מכן, כשהמחשב שלי היה מכובה ורציתי להפעיל אותו הוא היה נדלק, רק המאווררים היו עובדים ומיד נכבה, ממתין 4 שניות ואז שוב נדלק ונכבה, כך לאחר 10 פעמים ואז נדלק ועולה חלק, ולפעמים גם זה לא. מאחר וחששתי שהתקלה הזאת תדפוק לי את הHD מחמת הכיבוי וההדלקה - הייתי מוציא את כבל החשמל מהמחשב וממתין כמה שעות, לפעמים הבעיה הייתה נפתרת והמחשב היה עולה מיד ולפעמים התקלה הייתה חוזרת על עצמה. ניסיתי לבודד את הבעיה (אני טכנאי מחשבים) והגעתי עד לרמת הפעלה של לוח מעבד וספק (ספק אחר ולוח מפורק מהמארז) -חשדתי בלוח. שמחתי מצאתי את התקלה כל שעלי היה לעשות זה ללכת לחנות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Real_Me,

במסגרת בדיקה מזדמנת של חומרת המחשב התברר לי שהדיסק הקשיח שמשמש כמסטר אצלי (WD1600JS) מגיע לתוצאה עלובה של 10 מ"ב לשנייה במבחני HDTUNE ו-HDTACH. דיסק SATA2 במחשב אחר הגיע למהירות 185 מ"ב לשנייה. הדיסק האיטי עצמו נמצא כשיר מבחינה פיסית, עבר איחוי וה-DMA ומצב SATA2 מאופשרים. מה יכולה להיות הסיבה לזחילה? בתודה מראש.

• 49 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by naor1121,

שלום לכולם! יש לי בעיה והיא שאני לא מצליח לפתוח את כונן הדיסקים כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הוא לא יוצא נכנסתי ל: "המחשב שלי" וראיתי שאין שם את הכונן D נראה לי אם מישהו יודע איך מחזירים אותו שיגיד לי בבקשה (הכונן שלי הוא של LG) תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by arche,

שלום לכולם. מחשב שלי קורס, ואני לא יודע מה לעשות, מבקש עזרה. מחשב קורס לי כול הזמן, וכאשר אני מצליח לעלות אותו אני נכנס ל-Event Viewer יש שם שגיעה והיא: The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block. מה זה יכול להיות ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Gil28,

בניתוח DUMP הקבצים ecache.sysWdf01000.sys מסתמנים כבעיה.. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by adam99,

שלום! יש לי ווינדוס XP SP2 PRO וכשהפעלתי היום את המחשב אז הוא עלה עד החלק של הברוך הבא והמסך נכבה. במצב בטוח הוא עלה ומשם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, אחרי זה המערכת עלתה במצב רגיל התקנתי את הדרייבר מחדש כולל דריסת הקבצים הישנים. אחרי הריסטרט הוא שוב מגיע לפני הברוך הבא ונכבה המסך. מה עושים? הכרטיס הוא GeForce FX5500. תודה!

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by liran2003,

הכונן הוא של סוני. כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא מגיב והוא עושה רעש כאילו שהוא עומד להפתח אבל הוא לא. חיפשתי ומצאתי שאם נותנים מכה קטנה במחשב, מעל הכונן, בזמן לחיצה על כפתור הפתיחה, הוא נפתח. מה הבעיה פה? איך אפשר לפתוח אותו בלי מכות :s05:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. מחשב פנטיום 4 עם לוח ECS-P4VXAD2 נידלק, עושה ספירה של זיכרון, קורא את הדיסקים ואז שאמור להגיע מסך ההפעלה של וינדוס פשוט לא קורא כלום נישאר כך .....מה עושים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זוהי הפעם השניה החודש שהמחשב נכבה למסך כחול. המחשב עצמו לא חדש, בערך 3 שנים. הדרייברים מעודכנים ולא היו עד היום בעיות חמורות איתו. מערכת ההפעלה היא ווינדוס ויסטה הזיכרון הוא 1 ג'יגה מעבד 3 ג'יגה הרץ כרטיס מסך: 6600GT אנא עיזרו לי לפענח את הבעיה ולתקנה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by 3pac,

לפני חודש -חודשיים קניתי מחשב חדש . הנה המפרט: E7200 GA-EP43-DS3L Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel מה שיש לי זה לא ממש קריסות,המסך נהיה שחור והקול ממשיך לכמה שניות ואז הוא קופץ . אחרי זה אני חייב לעשות ריסט. ב S.T.A.L.K.E.R. היה לי בערך 2 קריסות (אחרי חרישה של איזה 10 שעות :) בCrysis הראשון היו לי גם כמה קריסות . עכשיו אני משחק בWARHEAD והמשחק קורס אחרי שעתיים +- ,אני עושה ריסט והמשחק קורס אחרי שעה (הזמן אל ממש מדויק). לפעמים גם יש לי הודעות "אל תשלח" ,אבל נראה לי שזה קשור למערכת הפעלה. עשיתי בדיקת יציבות עםFurMark במשך שעה בערך . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום, הגיע אלי הארד דיסק לבדיקה, עם בקשה להוציא חומר אם יש אפשרות לפניי הפירמוט וכו'. על ההארד דיסק מותקנות 2 מערכות, אחת XP על כונן C ועל כונן D מותקנת מערכת הפעלה VISTA. לפניי עליית המערכות, ישנו תפריט בחירה, על מנת לבחור באיזו מערכת נרצה להשתמש או להפעיל. כמובן שמערכת XP לא פועלת ונפלה קשות, לכן הדרך היחידה פירמוט (כל התיקון וזה נוסה). עכישו, חשבתי לחבר את ההארד דיסק למחשב שלי, בחיבור SATA, על מנת לבדוק האם הוא יראה את הכוננים, אבל הוא לא רואה, חשבתי שהבעיה היא בכ, שכאשר הכונן הקשיח עולה, הוא מגיע לתפריט של בחירת מערכות וכו', ולכן לא נכנס וכנראה כתוצאה מכך המחשב שלי לא רואה אצלו עוד כוננים. השאלה שלי היא, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם מה שיש לעשות כאשר המערכת נפלה ב C לג…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by ELDAN RENT A CAR,

אני מקבל את ההודעה הזאת ntoskrnl.exe ( nt+22c37 ) זה דרייבר של הרשת ? כל הדרייברים במחשב שלי הכי עדכניים שיש .

15. כשאני מדליקה את המחשב אז בדרך כלל אחרי שזה עושה את הטעינה למערכת הפעלה ולפני שהוא שם את הלוגו של וויסטה (הזה עם ה4 צבעים) הוא דופק או ריסט או בלוסכרין. בדקתי בלוח הבקרה וזה מראה שתי בעיות: Video hardware error: Product Windows Problem Video hardware error Date 22-11-08 13:56 Status Not Reported Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20081122-1347.dmp sysdata.xml Version.txt Extra information about the problem BCCode: 117 BCP1: FFFFFA800682C010 BCP2: FFFFFA6002832E34 BCP3: 0000000000…

16. Started by יונתן4,

שלום לכולם יש לי את המחשב כבר שנה ועבד מצוין. לפני שבוע בזמן משחק המסך הוחשך וקיבלתי DVI NO SIGNAL. כיביתי והדלקתי ועבד בסדר. מאז כל פעם הייתה אותה בעיה. לפעמים במשחק ולפעמים בסרט כשהוא נתקע לגמרי והסאונד גם תקוע!. ניסיתי עם מסך וכבל אחרים ואותה בעיה. אחרי שניתקתי את המחשב והוצאתי את הכרטיס מסך וניקיתי אותו אז הוא עבד ללילה אחד עד שהזזתי אותו למקומו ושוב מופיע לי DVI NO SIGNAL. אם אני מוציא את הכבל חשמל מהמחשב ומדליק אותו אז אני מגיע עד לשלב סמל ההעלאה של וויזנדוז אבל אחרי כמה שניות חוזרת הבעיה. עכשיו המחשב לא עולה בכלל. הכל עובד, המאווררים של הכרטיס מסך והמארז. מההפעלה המסך לא מראה כלום ולא רק אחרי ווינדוז. עברתי על שאלות דומות בפורומים ולא מצאתי תשובה אין לי ספק, לוח …

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by laviy,

מותקן אצלי כרטיס 8800gt nvidia של גיגבייט קירור של זלמן עם מאוור שקט. ספק של טרמאל טק 550 וואט . בזמן משחק ( farcry 2 ) , הכרטיס מגיע ל85 מעלות ואז כאילו הכרטיס נכבה , והמחשב עדיין עובד אבל אין תצוגת מסך. אני מכבה אותו ולאחר כמה דקות מדליק שוב . האם אין בררה אלה להחליף את גוף הקירור שלו , או שיש דרך להעלות את ה cut off של הטמפרטורה ? ניסיתי דרך הדרייבר אבל אין שם שום דרך לשנות את הטפרטורה , [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. בעליה המחשב זורק אזעקה שBOOT FAIL b נא הכנס דיסק,בבדיקה בביוס נראה כאילו המחשב אינו מזהה את הארד דיסק האם יש קשר?? ואיך ניתן לאלץ את המחשב לזהות את הHD גל

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  19. אז ככה, אני די חדש פה, אז לכוון אותי לפורום הנכון אם אני לא נמצא בו לפני שונעלים:] ניסיתי להפעיל משחקים כמו command and conquer 3: tiberium wars (שעבד אצלי בעבר) ו-far cry 2, ובשניהם צצה אותה בעיה: המחשב שלי מתחיל להשמיע קולות מתגברים כאלה, שהוא "עובד", ולאחר דקה וקצת המסך פשוט נכבה. דרישות המערכת שלי מספיקות די והותר כדי להפעיל את המשחקים ככה שזאת לא הבעיה לדעתי. ניקיתי את המחשב עם שואב אבק, נזהרתי לא לשאוב שום חלק חשוב. הפעלתי difragmantation ואפילו הדלקתי מזגן ועדיין קוראת אותה בעיה: נשמעים קולות ואז המשחק נכבה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואם משהו לא ברור, אסביר את עצמי יותר טוב...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אז..שלום לכולם. במסגרת שידרוגי שקט קנינו לאחי את המארז Cooler Master 690 במקום מארז ג'נרי שהיה עושה רועש נוראי. הבעיה היא שאת הכפתור הדלקה של המארז... אין לי שום מושג לאן מחברים בלוח אם. כמו יש עוד כמה דברים שאין לי מושג לאן מחברים כמו...HDD LED, RESTART SW וכו'. כל מה שיוצא מהקדימה של המארז. (את ה-AUDIO, USB ו-eSATA דווקא מצאתי לאן מחברים.) אשמח לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by ido_,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך 4850HD של CONNECT 3D לפי ההמלצה של חברי הפורום. מאז ועד עכשיו לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך בגלל שהיתה עולה ההודעה של VPU RECOVERY, הדרייבר הפסיק להגיב והכרטיס מסך איתחל את עצמו. לפעמים המחשב פשוט קופא לגמרי ומחייב RESET. בהתחלה חשבתי שאולי הספק כח לא מספיק (היה לי ספק של 400W) למרות שאמרו לי פה שיהיה מספיק טוב. קניתי ספק כח חדש ThermalTake Thoughpower 600W. הבעיה לא נפתרה, עדיין אותם ריסטרטים מעצבנים וההודעה הזו. אגב, אין שום מקרה שאפשר להגיד ששם זה קורה, יכול להיות באמצע גלישה באנטרנט ויכול להיות במשחק, יכול להיות במסנג'ר, מצד שני יכול לעבוד 3 שעות בלי שום בעיה. טוב, החלטתי ללכת להחליף את הכרטיס בחנות, קיבלתי כרטיס חדש ואותה בעיה, בדקתי את הכרט…

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  22. אהלן יש לי כרטיס ישן 6600GT של ג'יגהבייט הכרטיס מסך נפל לי היום ויצא ממנו אחד מהקבלים המחשב עולה והכרטיס עובד והכל בסדר השאלה אם זה גורם לאיזשהו נזק או יכול לגרום לנזק בעתיד אני צריך לבדוק אם יש לי עדיין אחריות עליו אבל במידה שכן יש בכלל טעם לנצל אותה? פה בתמונה, למעלה בצד ימין, מה שמסומן באדום, אז אחד מהם יצא מהמקום. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by bmw_nana24,

לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by patah,

מתחבה המחשב תמיד, מה עושים?

25. Started by k22,

לא הייתי שבוע בבית ושחזרתי אני מדליק את המחשב המרז נידלק והמסך לא ניסיתי לחבר את מסך אחר שעובד וגם לא עבד המסך השני הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם (on borad) וגם לא עובד ממה זה נובע ואיזה חלק נהרס לי במארז? חבר שלי אומר שזה הספק לפי התיאור ניסתי גם לקחת ספק ממחשב אחר חיברתי רק את הספק וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם וגם לא עבד מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים