תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב של אבא שלי ואני לא יודע ממה היא נובעת אני מדליק את המחשב עולה לוינדוס אני לוחץ התחל או אחרי כמה שניות או מתכבה ונדלק מחדש ככה כל הזמן מה זה יכול להיות ? אני חושב שהספק יכול להיות ? משאיר לכם המומחים את השאלה הזאת חבל לי סתם להתעסק ולהרוס הכל
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב gigabyte כרטיס קול מובנה, הבעיה: רמקולי המחשב פועלים שניהם רק בחיבור השקע הקדמי ואילו בחיבור לשקע האחורי רק רמקול אחד פועל מה הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמריץ עליו XP, ומכיל כונן דיסקים אחד בחיבור IDE. הבעיה שבד"כ הכונן כלל לא מופיע ב"מחשב שלי", ורק לעיתים נדירות כן, בלי שאני עושה פעולה מיוחדת. למישהו יש רעיון מה הבעיה פה?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה... עשיתי ריסט,המחשב עלה ואז עשיתי כמה פעולות, ופתאום קפץ מסך כחול כזה...משהו עם CRASH DUMP המחשב עשה ריסט,הויסטה לא עולה, זה ממשיך לעשות ריסטים בלי לעלות את הויסטה מה לעשות !!!!!!??!?!? דרך אגב בSAFE MODE הוא עולה...
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הנ"ל : מעבד 2.8G INTEL לוח MSI 865P זיכרון 1G קינסטון כרטיס מסך 6200 כשאני מפעיל משחק מסויים (קונג פו פנדה המחשב נתקע לי על ההתחלה ) יש לי בבית עוד מחשב שאיתו אין בעיות עם המשחק : מעבד XP2400 לוח של גיגהבייט כרטיס מסך AGP GS7600 זיכרון 1 גיגה הפעולות שעשיתי : פירקתי את הכרטיס מסך GS7600 מהמחשב התקין (AMD) והתקנתי אותו על האינטל הפלא ופלא הכל עובד אפילו רץ במחשב של ה MSI !!!!!!!! הדבר המוזר הוא שלקחתי את הכרטיס מסך הפשוט יותר (6200 ) מהמחשב ה MSI והתקנתי אותו על ה AMD 2400 והמשחק גם עובד !!!!!!!!! האם יכול להיות שהמחשב AMD 2400 יותר חזק מאינטל 2800 MHZ ?????? או שהלוח של MSI תקול ?????
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte 9800Gt 1GB מעבד quad 2400GHz ולוח אם של gigabyte דגם ep45ds3l (דגם חדש דגם ה-hybrid וה- energy saver ) כל פעם שאני מפעיל משחק .. ולא חשוב איזה ... גדול קטן כבד קל חמוץ מתוק חריף מר על המסך מופיעות מלא נקודות ירוקות (באמצע המשחק באופן אקראי) נותן לי 2 3 שניות להמשיך לשחק (עם הנקודות האלה) ואז בום !!!!!!!!!!!!!! המחשב ניתקע לחלוטין (כולל העכבר) המשחק קורס המסך ניכבה והופה איזה כיף לי... מישהו ניתקל בבעיה כזאת ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (עוד קצת ???????????)
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אז כחה ליפני כמה ימים הלך לי הלוח אם לוח ישן של asus מדגם p4v800x נתנו לי מחשב עם לוח אם של foxconn ניראה לי שהוא של אינטל בכל אופן העברתי את המעבד כרטיס מסך ושני הרדיסקים ושני כרטיסי זיכרון של 512 מגה כל אחד וגם את הספק כוח ,אני מפעיל את המחשב הwindows מתחיל לעלות (קו כזה שרץ למטה זה windows xp ) ואז מסך כחול עם הודעת שגיעה : Stop 0x0000007B עם מישהוא יוכל לעזור אני ממש ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , לפני כ 5 חודשים קניתי מחשב מאייבורי ( יש לי נסיון איתם , היה לי מחשב ודי נהנתי איתו ) . קנייתי AMX QUAD 9550 , 9500 GT עכשיו ככה , מאז שקניתי את המחשב היו לי בעיות , במשחקים הגרפיקה הייתה מיתעבתת, נגיד משחק מכוניות אז המכונית משנה צבע, על המסלול יש סתם תמרורים לא קשורים קיצר עיוות, קיצר לא ידעתי מה הבעיה בכלל , התקנתי מחדש את הדריברים עידכנתי אותם וכלום לא עזר . עכשיו לפני שבועים התחיל לי מסכים כחולים שכתוב בהם nv4_disp.dll , כמובן הבאתי לחברה לתקן את זה , הם החליפו לי כרטיס מסך + לוח אם (K9N SLI V2 AM2 AMD MSI ) , המחשב חזר ןעדיין אותו בעיה עם העיוות גרפיקה, שזה גרם לפעמים לזה שמחשב נתקע . נמאס לי פשוט נמאס . עכשיו המחשב חזר אחרי ההחלפה ועכשיו יש לי מסך כחול שכתוב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב משהו מוזר ביותר קרה לי היום הגעתי מבצפר הדלקתי תמחשב נדלק רגיל נכנסתי לאינטרנט פתאום הוא נתקע - דבר שעוד לא קרה לי ואז נהיה מסך כחול : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR והסיבה שלו : Win32K.sys [משהו כזה] ואחרי הזה פעם המחשב זיהה תהארד דיסק פעם לא אבל בכל מקרה לא רוצה להדלק כל פעם היה נתקע במקום אחר ומדי פעם מסך כחול שנכבה אחרי חצי שניה אחרי זה הוא עלה והגיע לקטע של "ברוך הבא" והופיעו מלא חלונות שלא ניתן לקרוא כל מיני קבצים בווינדוס ואז אחד שהוא אומר שהוא לא הצליח לקרוא את הפעולה ולהדפיס אותה [קלט פלט] קיצר בסוף אחרי כל מיני משחקים המחשב עלה ובינתיים עובד בסדר .. עכשיו אני לא יודע אם לפרמט עכשיו לפני שיקרה עוד משהו כזה או להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום איך אומר את זה בפשטות, המחשב נפל לי מהשולחן כשהוא פועל (אל תשאלו איך זה קרה... ), מגובה של 70 סנטימטר בערך, ונחת על הצד העליון של המארז. כיביתי את המחשב מיד וניתקתי לגמרי את החשמל. המארז עצמו מסוג Thermaltake Soprano ספג פגיעה רצינית, והחלק הקדמי שלו (הדלת) נשבר לגמרי, אבל המארז קשוח מאוד ונראה בסדר. הסידירום נדחף פנימה לתוך המארז מעוצמת המכה אבל נראה בסדר. כשפתחתי את המחשב נדהמתי לראות שהמאוורר האחורי בגודל 120 עף לגמרי מהתושבת שלו, וכנראה שהוא פגע במאוורר של המעבד, כי אחד מהלהבים שלו נשבר (של המאוורר למעבד). חוץ מהנזקים הללו לא ראיתי עוד משהו שנפגע, כרגע המחשב פועל כרגיל (אני מקווה :-\) אבל המאורר של המעבד מרעיש מאוד מאוד מאודדדד ומרעיד את כל השולחן. את המ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מתעסק עם המחשב אני על OC ופתאום המחשב נכבה הדלקתי מחדש ועוד פעם כבה לאחר כמה דקות, ביטלתי את הOC ואחרי שעה המחשב שוב נפל עשיתי בדיקה עם OCCT וכלום לא קרה רק אחרי שעה הייתה הנפילה. מישהו יודע למה אולי? ודה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה לאחר שיצאתי ממשחק: (במקרה גם everest עבד אז תפסתי גם את הטמפרטורות של המעבד והכרטיס, והם לדעתי בסדר) אני רוצה להוסיף גם שלפני השגיאה היו לי כל כמה שניות fps drops נוראיים. מה יכולה להיות הבעיה? הדרייברים שלי מעדכנים.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיית מסך כחול בטעינת המחשב. כאשר המערכת הפעלה טוענת את עצמה לאחר כמה שניות אני מקבל מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה גם כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב במצב בטוח. חשבתי שאולי אלה הזיכרונות, אז ניתקתי את הדיסק הקשיח לבדוק אם אני מקבל מסך כחול בכל זאת - אבל לא הופיע (כאשר הזיכרונות מחוברים והדיסק הקשיח מנותק). אם כאשר הדיסק הקשיח מנותק ואין לי מסך כחול אז זה לא אומר שזה הזיכרונות? תודה רבה, איתמר.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש ברשותי שני כוננים קשיחים 1. 320GB של WD 2. טרה בייט של seagate מדגם st1000340as כאשר אני מפעיל בביוס את הSATA RAID ROM המחשב עולה אך נתקע במסך הבא הכונן של WD עובד נהדר לבד וכשאני עושה BOOT עם כונן קשיח IDE אחר ומבטל את הSATA RAID ROM שני הכוננים עובדים נהדר איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
העניין היה מאז שקניתי את המחשב. פשוט המנורות והמאווררים נדלקים לשניה ונכבים ושוב ושוב בערך 30 שניות כמו כן רציתי לשאול אם במעבד 4 ליבות יש צורך לחבר את שני חיבורי החשמל(pin connector 4 ) למעבד או שמספיק אחד? q6600 msi p45 platinum 2x gail 800mhz 2giga vantec v2.0 480w leadtec 7800gtx extreme raptor 36g wd 250
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. יש לי אר דיסק אחד בנפח 250 gb שמחולק :c: /f ב c מערכת ההפעלה win xp ב f שאר הקבצים במחשב חיברתי למחשב כונן חיצוני חדש. לאחר ההתקנה של הכונן המחיצה של f נעלם. בדקתי ב partition magic לא מצא אותו. וגם בניהול דיסקים הול לא מופיע. בניהול הוא מראה לי שהמחיצה הראשית c בנפח של 75gb תודה שי.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום בבוקר הכל היה בסדר, חזרתי מהבית ספר אני רואה מסך שחור עשיתי ריסטרט... הוא ביקש שאני אכניס את הדיסק של הוינדוס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לא הלך...ניסיתי לפרמט הוא אפילו לא מזהה כוננים יש מצב הלך הדיסק קשיח ? :'(
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחבר את המסך למחשב אבל המסך לא עובד.. ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא עבד.. עכשיו בדקתי את המסך שלי במחשב אחר והוא עבד.. וכשאני מחבר ומנתק את המסך יש תצליל הזה כשמחברים משהו למחשב.. איפה הבעיה בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הכל הולך חלק ברגע שזה מגיע להתקנה של הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו (ריסט) כל פעם במקום אחר לפעמים זה מתחיל את ההתקנה ומאתחל את עצמו ולפעמים זה אפילו לא מגיע לזה... ניסיתי לנקות מאווררים וזה לא עזר ניסיתי אולי זה בעיה בזכרונות זה גם לא זה... אם יש למישהו מושג מה זה תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן מקרה מוזר.. עד אתמול בלילה המחשב עבד כרגיל ללא בעיות בבוקר הדלקתי את המסך וראיתי שהוא נדלק מחדש בלילה בכל מקרה כשהווינדוס (windows xp 64bit) עלה (מאחרי המסך טעינה של הווינדוס) אין תצוגה יש רק קווים וצבעים על המסך בשלל צבעים וצורות.. כמו ג'יבריש של גרפיקה לא יודע איך לתאר את זה.. משהו מעוות ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך סייף-מוד וזה עבד עד שהתקנתי שוב דרייבר (רשמי של ATI). האמת שגם אחרי שהתקנתי את הדרייבר זה עבד.. רק אחרי שעשיתי ריסטרט נוסף זה חזר למצב הזה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות אין לי מושג אם זה וירוס ופורמט יעזור או שזה הכרטיס מסך שהחליט לשבוק חיים (למרות שזה מוזר.. כי בלי דרייבר הוא עובד ובסייף מוד גם.. עובד רגיל) או שזה משהו אחר.. (בדקתי את המע…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
ש לי מחשב חדש יחסית שקניתי לפני יותר משנה. עד עכשיו הוא היה עולה כרגיל והכל היה בסדר אבל בזמן האחרון יש לי בעיה: אני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב והוא עושה כאילו הוא נדלק ואז פתאום נכבה וזה קורה לו הרבה פעמים עד שבסוף הוא נדלק לגמרי. אבא שלי אמר לי שכנראה הבעיה היא בספק כוח שהוא ספק ג'נרי של 350W של Hec. האם זה באמת בעיה בספק? אם לא אז מה צריך לעשות כדי לסדר זאת? המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: 2 GB כרטיס מסך: Nvidia 8500GT תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פרטי המערכת שלי בפרופיל.. משום מה כל משחק שאני משחק לפעמים בשלבים שונים של המשחק פתאום יש מסך כחול ויש ספירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. המשחקים שיש לי הם BIOSHOCK CRYSIS WARHEAD DEAD SPACE ועוד כמה... רק אנריל3 ופר קריי2 לא נתקעו (עדיין). הדרייברים מעודכנים כל המערכת עברה מבחני עומס ועברה בהצלחה הכל מה נראה לכם הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-