עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי תופעה במחשב כאשר אני משחק במשחק DEALTA FORCE DOWN BLACK HAWK DOWN מתבצע לי מסך כחול יש שגיאה וריסט? רציתי בבקשה לקבל פיתרון ומתחנן לעזרה אני כבר למעלה משבועיים עם הבעייה המציקה ולא מוצא פיתרון אשמח לקבל עזרה מצוות המומחים כאן בפורום השגיאה היא: STOP 0x0000008e עשיתי בדיקה עם memtest לזכרונות (3 כרטיסים זהים של 512MB) ויצא הכל תקין. מישהו מומחה עשה הרצה לכרטיס מסך שלי HD3650 תחת מאמץ אמר הוא תקין לחלוטין. פרטים נוספים:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני ממש מבקש שתקראו ותעזרו לי בבעיה הזאת. יש לי בעיה כזאת: אני ישבתי היום במחשב בבוקר. ופתאום הוא נכבה ומאז המסך של המחשב לא מראה תצורגה(אור כתום במסך) אבל המחשב עובד. דבר ראשון שעשיתי הוא לקחתי את המסך למחשב השני שלי ושם הוא עבד. אז כבר אני יודע שהבעיה היא לא במסך. דבר שני שעשיתי הוא פתחתי את המחשב ובדקתי את כל החיבורים. ניתקתי את כל החיבורים כולל כל החומרה והחזרתי הכל בחזרה, ועדיין אין תצוגה, והמחשב פועל. אחרי זה הוצאתי את הסוללה של הביוס ל10 דקות, החזרתי אותה, ועדיין אין תצוגה. פה כבר התחלתי לשחק עם החומרה, להוציא את כל החומרה חוץ מהמעבד ולחבר אחד אחד. כאשר הסרתי את כל החומרה, המחשב ציפצף לי ציפצופים כל פעם(לא ציפצוף אחד ארוך). אחרי זה התחלתי עם הזיכרונות. חיברתי…

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by ABL,

פרטי המערכת שלי בפרופיל.. משום מה כל משחק שאני משחק לפעמים בשלבים שונים של המשחק פתאום יש מסך כחול ויש ספירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. המשחקים שיש לי הם BIOSHOCK CRYSIS WARHEAD DEAD SPACE ועוד כמה... רק אנריל3 ופר קריי2 לא נתקעו (עדיין). הדרייברים מעודכנים כל המערכת עברה מבחני עומס ועברה בהצלחה הכל מה נראה לכם הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by M-a-T-a-N,

יש לי בעיה במחשב של אבא שלי ואני לא יודע ממה היא נובעת אני מדליק את המחשב עולה לוינדוס אני לוחץ התחל או אחרי כמה שניות או מתכבה ונדלק מחדש ככה כל הזמן מה זה יכול להיות ? אני חושב שהספק יכול להיות ? משאיר לכם המומחים את השאלה הזאת חבל לי סתם להתעסק ולהרוס הכל

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. היי אנשים, קניתי מחשב חדש, מעבד e8400, לוח אם גיגביט וכרטיס מסך ati4850 לעינינו, המחשב עובד בסדר גמור, בדקתי וחרשתי cod5 ופאר קראי ונראה בסדר לא היה בעיות.... אבל... יש כמה דברים מוזרים.... ובעיה בfs2004. דבר מוזר 1 - שאני הולך לבחור שומר מסך, ואני עושה "הצג" אז לוקח לו 3 שניות ורק אז הוא נכנס לשומר מסך... או שהשומר מסך כבר רץ ואז אני מזיז את העכבר אז לוקח 3 4 שניות ואז זה חוזר לשולחן עבודה... לגבי fs2004, אני תמיד מפעיל אותו בחלון, הפריימים (ללא סינרים) נראים בסדר משהו כמו 60 + פריימים. נעלתי על 28 וטסתי עם החבר'ה בטיסת השבת.. ובום... כל כמה דקות הפרימים יורדים ל4 או 1 פריים והכל תקוע ואז זה משתחרר. כמו כן זה קורה לי לפעמים (לא הצלחתי להוכיח עד הסוף) שאני לוחץ או פותח תו…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  6. Started by emil001,

היי, ערב טוב. אני ישמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי פה לפתרון הבעיה המציקה הזאת. רקע: בכל פעם המחשב קורס לי, פעם חשבתי שזה בגלל הפעלת מס' יישומים היום הבנתי שזה לא כל-כך קשור והוא מתכבה סתם ככה ועושה רסטרט לעצמו. שאלתי היא יחידה, פתרון. - מה הסיבות שיכולות להיות למצב כזה - מה הגורמים שיכולים להביא לקריסת מחשב תודה רבה לכל חבריי הפורום היקרים והעוזרים אוהב, אמיל .

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by BD1,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן e8400 ep45 4gb radeon 4870 עד לא מזמן היה בסדר אבל בזמן האחרון תמיד שאני יוצא מהמשחקים שאני משחק זה נשאר במסך האחרון של אותו המשחק ואם לא עושים ריסטרט זה נשאר ככה תקוע. אין לי מושג ממה זה נובע, מעבד או מה? בבקשה עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by asaf92,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB. לפי הסרגל שלי (סורי, לא יודע איך לבדוק אחרת) המסך שלי הוא 16-17 אינץ' בערך, ובמחשב הקודם הייתי מריץ אותו על 1024x768 60 hertz בלי ריצודים. על 75 הרץ הוא ריצד חופשי. ועכשיו אני השתמשתי כמה ימים ברזולוציה 1280x1024 75 hertz ואז זה התחיל לרצד, רק שעכשיו זה מרצד ב-כ-ל מ-צ-ב. רק ב 1024x768 60hz זה לא מרצד, וממש לא בא לי להפעיל ויסטה + משחקים על רזולוציה כזאת נמוכה. מה עושים חברה? נדפק המסך לגמרי או שיש תקווה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה קניתי אתמול מגירה חיצונית להארד דיסק רציתי לנסות לפני שאני רוכש הארד דיסק חדש הוצאתי מהמחשב הארד דיסק אחד שהוא לא מכיל את הווינדווס הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart וכל מה שאני יכול לעשות זה רק להפעיל את המחשב מחדש. לאחר חיבור ההארד דיסק חזרה למחשב הייתי בטוח שהבעיה תעלה אך לא כך היא נשארה! מה עושים אני כותב ממחשב אחר כרגע בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. שלום חבריי, קניתי לפניי יומיים ערכה מחברת DYNAMODE למי שמכיר, אשר כוללת בתוכה מתאם לחיבור כוננים IDE SATA וכוננים קשיחים של LAPTOP ובתוכו יש חיבור של SATA על מנת לחבר לבקר, ואז מחברים למשחב עם USB והוא רואה אותו כ כונן נייד. קניתי את הערכה בעקבות הערכה שהייתה לאחיין שלי, שהביא לי לנסות והתלהבתי דווקא ממנה, דבר נחמד. עכשיו למקרה: בן דוד שלי הביא לי היום את המחשב שלו, על מנת להעביר לו כמה קבצים, כמו כן לתקן משהו עם האנטי וירוס וכו', רציתי לבדוק את הערכה שלי, חיברתי לכונן את כבל המתח מהשנאי שמגיע עם הערכה, והוא התחיל לעשות רעש של צפצוף מתמשך, נגעתי בכונן הקשיח לבדוק האם הפלטה החלהל הסתובב, שום כלום, אבל מתחת לכונן הרגשתי חום עז, נגעתי במיקום מסויים ואפילו כמעט נכוותי. אוקיי…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  11. Started by IRONMAN153,

בעייה במחשב שלי.. (לפ]י המפרט שבמשתמש שלי) לפתע לא רואים כלום על המסך.. כשהפעילתי מחדש כלום לא עלה.. המחשב מגיב ומדליק נורות אבל המסך לא!!! וכשניתקתי ת'כרטיס מסך והשתמשתי בכרטיס המובנה הכל פעל חשבתי שזאת בעיה בכרטיס אז שלחתי למימיוש אחריות.. אמרו לי שהוא פועל והכל בסדר.. חשבתי שזה אולי הספק שלי (ג'נרי) שלפתע נחלש ולא יכול להפעיל ת'מחשב עם הכרטיס.. החלפתי לספק SEASONIC 400W שנקנה ב FOXPC שהאחראי שם (אסף) בדק אותו לפני באופן אישי ואמר לי שהוא טוב ומחזיק מערכת QUAD עם 9800GTX ושוב לא פועל עם הכרטיס.. אני חייב לציין שבלי הכטיס הכל פועל מצויין חוץ ממשחקים (כי אין כרטיב גרפי טוב..) אני מתכוון ללכת שוב לחנות ממנה קניתי ולהביא לוט את כל המחשב שבדוק.. החלקים בתוכו עדיין בתוקף…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by liortimor,

היי, כאשר אני מכבה את המחשב, כרטיס הקול מתחיל לתקתק (רמז ראשון לבעיה)... כלומר רעש תיק תיק מהיר ברמקולים. כאשר פתחתי את המחשב (Intel 2.8GHz Multi-threading) אני רואה שגם הנורות וה-7Segment על ה Motherboard נדלקים ונכבים כל הזמן. הדבר הראשון שעלה לי בראש זה תקלת PSU אבל אז נזכרתי שניתן להדליק את המחשב (ממצב כבוי לגמרי) גם המהקלדת (צירוף מקשים שנקבע ב BIOS) ככה שלפחות תיאורתית אני (עם הנסיון שלי...) לא יכול לדעת בוודאות היכן הבעיה כי יש מתח לMB גם במצב כבוי. המאוורר של ה PSU לפעמים נשאר דולק לפעמים גם אחרי כיבוי. איך ניתן לזהות בוודאות היכן הבעיה? בנוסף שאלה כללית - אם כבר מתקנים את המחשב - יש לי DDR 2 400MHZ במחשב, איזה זכרון הכי עדכני אני יכול לדחוף לו ? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  13. שלום, הרכבתי היום את המערכת החדשה שלי: מעבד: Intel Quad 9550 2.83 GHz 12MB Cache לוח: Gigabyte EP45-DS3R גרסאת ביוס: EP45-DS3R F7 זכרונות: 4GB OCZ DDR 2 800Mhz Reaper שתי בעיות: 1. כשנכנסים לביוס, משום מה ה CPU Clock Frequency מראה לי 2.66 GHz, למרות זאת ב-Vista המערכת מזהה את המעבד בתור 2.83 2. Vista מזהה שיש לי רק 3.25 GB של זכרון RAM כשבעצם יש 4GB. מה יכול לעזור במקרה כזה? אמרו לי שאולי עדכון של הביוס יכול לעזור? אני מעוניין גם לעשות אוברקלוק וחשוב לי שכל הנתונים בביוס יהיו מדוייקים. איזה תוכנות כדאי להתקין כדי למדוד מהירות CLOCK במדויק? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי מחשב נייד של אייסר עם מערכת הפעלה ויסטה כמעט מהיום הראשון שיש לי אותו הוא כל הזמן מקפיץ לי הודעות לגבי מצלמת הוובקאם האינטגראלית במחשב שהיא היתה יכולה לעבוד מהר יותר וטוב יותר אם אני ישנה את היציאת USB >> הוא גם נותן לי 2 אופציות חלופיות אבל לא נותן אופצייה להחליף יציאת USB מי עוזר לי לגבי איך בוחרים יציאה אחרת?....לא הצלחתי להבין לבד את הנושא תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. כבר כמה זמן שהמחשב עושה מרסט את עצמו ברגע של מאמץ. אחרי שראיתי בתוכנה שהטמפ' עולות יותר מידי כיוונתי מאוורר והמחשב עבד כרגיל. אתמול בא אליי טכנאי הרכיב לי מאוורר והכל היה טוב, כמו כן הוא הוסיף לי 1 ג'יגה של RAM. אחרי כמה רגעים שהכל היה טוב (והטכנאי כבר הלך) המחשב התחיל לעשות ריסטים בלי שום סיבה... לא היה כל מאמץ אני כבר מתייאש ובזמן שאני כותב עכשיו אני מפחד שזה יתחיל לי מחדש בבקשה תעזרו לי מהר תודה!!

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  16. יש לי באחד המחשבים תקלה כזו. ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עובד כדקה או שניים לאחר שהעלה את מערכת ההפעלה.ולאחר מכן נשמע קליק קטן כנראה מההארד דיסק ואז הכל נתקע ולא זז עד ההפעלה מחדש ולאחר ההפעלה מחדש בפעם השנייה הוא מעלה את מערכת ההפעלה וישר נתקע הכל שוב.עד היום הייתי בטוח שזה הארדדיסק שנפגם.היום מישהו אמר שיכול להיות שזה לוח האם.שאלתי היא איך ניתן לבדוק לבד {כי אין למכריי IDE]מה בדיוק נפגם האם יש דרך?תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. יש לי את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk וכל פעם שאני מתקין ממנו משחק או מעתיק משהוא מדיססק והדיסק קצת סרוט ולפעמיים אפילו הכלל זה מגיע לאיזשהוא קטע ומאתחל את המחשב . בדקתי במחשב השני שלי אם אתם הדיסקים ושם זה עובד מצוין ומה שלא עובד כותב "נסה שנית" אז אצלי החלפתי בין הכוננים ואין את הבעיה . אבל אני רוצה לתקן את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk מה אני עושה. ד.א עכשיו חזרתי לכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk כי במחשב השני ההורי צרכים את השני.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. שלום , לפני כ 5 חודשים קניתי מחשב מאייבורי ( יש לי נסיון איתם , היה לי מחשב ודי נהנתי איתו ) . קנייתי AMX QUAD 9550 , 9500 GT עכשיו ככה , מאז שקניתי את המחשב היו לי בעיות , במשחקים הגרפיקה הייתה מיתעבתת, נגיד משחק מכוניות אז המכונית משנה צבע, על המסלול יש סתם תמרורים לא קשורים קיצר עיוות, קיצר לא ידעתי מה הבעיה בכלל , התקנתי מחדש את הדריברים עידכנתי אותם וכלום לא עזר . עכשיו לפני שבועים התחיל לי מסכים כחולים שכתוב בהם nv4_disp.dll , כמובן הבאתי לחברה לתקן את זה , הם החליפו לי כרטיס מסך + לוח אם (K9N SLI V2 AM2 AMD MSI ) , המחשב חזר ןעדיין אותו בעיה עם העיוות גרפיקה, שזה גרם לפעמים לזה שמחשב נתקע . נמאס לי פשוט נמאס . עכשיו המחשב חזר אחרי ההחלפה ועכשיו יש לי מסך כחול שכתוב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by a-gold,

שלום לכולם... יש לחבר שלי בעיה קשה ואני מנסה לעזור לו.... הוא קנה מעבד Q8200 עם לוח GA-EP45-DS3L ו-2GB זיכרון בסטיק בודד. הבן אדם עובד בעריכת וידאו ויש לו עוד כמה מחשבים עם מעבד Q6600 שמציגים ביצועים גבוהים מאשר המעבד החדש... לדוגמא כאשר הוא עושה Convert לסרט ששוקל 12 ג'יגה בערך התוכנה מציגה שהיא עושה את ההמרה במהירות כפול 2 והמעבד עובד על 100% אני רואה את זה ב-Task Manager ואין אפשרת לעבוד על שום דבר נוסף בזמן הזה כי המעבד ממש טוחן. לעומת זאת ה-Q8200 עושה את אותה פעולת המרה כשב-Task Manager הוא עובד על 50%....אבל זה גם לוקח כפול מהזמן הפעולה שהוא עושה בתוכנה. השאלה שלי למה הוא עובד באיטויות שכזאת...? אני רק חייב לציין שהמחשב עם המעבד Q6600 לא נמצא ב-OC. האם צריך אולי עד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קודם כל... אני יודע שזה הפעם המי יודע כמה שפותחים ת'רד כזה.. עברתי על הת'רדים האחרים וניסיתי לבדוק מקרה דומה לשלי אך לא מצאתי. הבעיה: מידי פעם, לאחרונה קורה יותר, באמצע משחק או שימוש רגיל במחשב, עולה לי מסך כחול וקורס כמובן ישר אחרי. אני בטוח שחום זה לא הבעיה, הקירור במחשב מעולה. יכול להיות שזה בעיה של תוכנה חדשה שמותקנת? בעיה נוספת שהייתה לי ולא קרתה למען האמת הרבה זנו היא רעש שמגיעה מה HD שנשמע כמו קליק ואחרי זה היא פתאום מאיצה לכמה שניות ואז משתתקת שוב, מה לעשות עם זה? ישר להחליף או שיש בדיקה שאפשר לעשות? הHD עובד טוב ולא איטי בכלל. המחשב חדש (3 חודשים) כך שיש לי אחריות על הכל עדיין. אם יש צורך בפרטים נוספים תגידו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tick tak,

היי הצורב SATA בשימוש כשבוע. בהתחלה לא הבנתי למה יש בעיה , וכתוצאה מזה מסך כחול אחרי שניסיתי כמה דברים מתברר שהמסך כחול מתקבל רק על מדיות TDK DVD-R כחולות למי שמכיר. ואין שום בעיה עם מדיות של VERBATIM\MAXELL ואפילו דיסקים CD-R של סילבר ליין מלפני שנה וחצי+ אני משתמש כמעט ורק בורבטים , לפני שנה השתמשתי ב - 50 דיסקים המדוברים של TDK כדי לגבות מידע. השגיאה היא לפעמים אפילו בלי לנסות להעביר את המידע לכונן (ניסיתי לכמה כוננים) יכול להיות שאני צריך לעשות FIRMWARE , ומצאתי משהו שמסביר שצריך להעביר את הצורב מוד PIO אבל אני לא בטוח מה לעשות. אני רוצה להביא את קובץ ה -dmp אבל Windows Debugging Tool לא מצליח לקרוא את הקובץ , אם תעזרו לי לסדר את זה זה יהיה יותר קל לפתור את הבעיה. ת…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by drorhazan,

אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…

23. Started by masterVip,

קניתי כרטיס מסך gigabyte 9800Gt 1GB מעבד quad 2400GHz ולוח אם של gigabyte דגם ep45ds3l (דגם חדש דגם ה-hybrid וה- energy saver ) כל פעם שאני מפעיל משחק .. ולא חשוב איזה ... גדול קטן כבד קל חמוץ מתוק חריף מר על המסך מופיעות מלא נקודות ירוקות (באמצע המשחק באופן אקראי) נותן לי 2 3 שניות להמשיך לשחק (עם הנקודות האלה) ואז בום !!!!!!!!!!!!!! המחשב ניתקע לחלוטין (כולל העכבר) המשחק קורס המסך ניכבה והופה איזה כיף לי... מישהו ניתקל בבעיה כזאת ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (עוד קצת ???????????)

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by SHOOTER8,

היום בבוקר, המחשב נתקע מספר דקות אחרי שהפעלתי אותו. אחרי לחיצה על כפתור ריסט המחשב עלה ונתקע שוב. מאז כשאני מפעיל את המחשב הספק פועל, הדיסק עושה קולות ואורות שהוא פועל והאורות של הצורבים מהבהבים, אבל אפילו המסך לא נדלק. שמתי לב שבניגוד לעבר כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע צפצוף. המחשב כבר בן-6 ואם זו תקלה רצינית לא שווה לתקן אותה. השאלה הנוספת, אם אני אנסה לחבר את הדיסק (40GB ATA)למחשב אחר, האם לא יגרמו בעיות? אם הדיסק לא תקין זה יכול לגרום נזק למחשב החדש? בדיסק הנ"ל קיימת מערכת הפעלה, האם המחשב ידע להשתמש במערכת ההפעלה הקיימת ולא במערכת מהדיסק המותקן? או לחילופין, יתקע בכלל את המחשב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Nemesis,

היי, אחד המחשבים בבית של ההורים שלי קורס קבוע. אין לי כאן כלים לניתוח ה-Minidump. אשמח אם מישהו יוכל לנתח את ה-Minidump המצורפים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים