עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר בכרטיס - Ralink RT61 Turbo Wirelrss LAN Card , למרות שהתקנתי את הדרייבר במנהל התקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב. ואין לי אפשרות להתחבר לרשת דרך הכרטיס אלא רק דרך הכרטיס רשת בלוח אם בחיבור ישיר לראוטר. במאפיינים של הכרטיס האלחוטי בלשונית כללי ->מצב התקן, כתוב: להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים ללא זמינים. מדובר בוינדוס 7 אולטימט 32 ביט אחרי התקנה חדשה. אשמח לקבל תגובות...

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  3. אז ככה רכשתי את המתאם הזה ספציפית... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDUSBTOSATAANDIDE חיברתי אליו את האר דיסק הישן שלי של WD 20 G כשאני מחבר אותו הוא מזה לי אותו כ USB 1.1 ועכב כך מהירות ההעברה בין התקיות במחשב לדיסק החיצון הוא בקושי 1 MB עכשיו הדיסק שקיבלתי איתו כולל רק דריברים ל WIN98 לא מצאתי שם משהו ל XP מישהוא מכיר דריבר עדכני לזה או פיתרון שהוא יעביר במהירות של USB 2 ?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by Player3,

אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי בעיה לפעמים המחשב לא עובר את הקטע של הMEMORY TESTING במסך הראשוני(איך שאני מדליק את המחשב) הוא פשוט נתקע עליו וכותב לי MEMORY T כדי לפתור את הבעיה אני כל פעם עושה ריסט מכבה את המחשב וגם את הספק מדליק ורק אז זה מסתדר זה קרה לי כל הזמן שהOC בביוס שלי היה דלוק,עכשיו כיבתי אותו והחזרתי הכל להגדרות ברירת מחדל וזה עדיין קורה מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by RS4,

ניסיתי לצרוב גם דרך המדיה פלייר וגם דרך הנרו 8 בנרו הוא לא נותן לי בכלל אפשרות ללחוץ BURN וגם לבחור את אפשרות מהירות הצריבה ובמדיה פלייר הוא רושם לי להכניס דיסק ריק למרות שיש בפנים דיסק ריק לצריבה אחר כך בדקתי תזה במחשב השני שלי ושם אותו דיסק נצרב בהצלחה... אבל כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב אותו ללא בעיות או שאני מחליף כמה דיסקים רגילים לצריבה ואז פתאום הוא צורב אבל בדרך כלל הוא לא בסדר כאילו הוא לא מזהה תדיסק שבכונן מה יכולה להיות הבעיה נראה לכם שזה הצורב עצמו נדפק?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  7. שלום לכולם שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש ומאז יש לי תופעה קצת מוזרה, אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר נשאר דולק,האור האדום של האינפרא עדיין נשאר. לפני שהחלפתי את המחשב זה לא היה ככה,מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לזה?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by amisha,

יש לי את הלוח P4C800 הידוע , אני רוצה להתקין לו את הדרייבר ל USB2.0 . מאיפה אני משיג את הדרייבר עצמו ? הבנתי שיש גם דרייבר מיוחד משהו של אינטל לצ'יפסט , זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  9. Started by iem,

שלום אנשים ! קניתי זכרון מסוג : חברת: Twinmos נפח: 256MB DDR-DIMM מהירות: PC3200 CL2.5 עכשיו... הזכרון הזה כאשר אני מפעיל אותו לבד או ביחד עם הזכרון הקיים לי במחשב (תיאור מלא בקבצים), הוא גורר אי הפעלת המחשב בכלל.... כאשר אני מחזיר הזכרון המקורי למקומו הכל שב לקדמותו. What seems to be the problem ?? 10X ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by Chaos,

שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בזמן משחק, כמעט כל משחק אשר מותקן על המחשב שלי: - Need For Speed: Most Wanted. - Age of Empires 3. - FIFA 2006. - NBA 2006. ועוד... ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר" (קיפאון ביט המוזיקה באותו רגע), ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. הדרייברים מעודכנים (81.95), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  11. שלום יש לי מחשב שהתחילבהצגת תקלה של כיבוי עצמו לאחר מסך ה POST .בדיקת הזכרונות לא העלתה דבר וגם אין שום ציפצופים. הדבר הבא שנבדק היה כרטיס המסך. עם הסרתו המחשב כן נדלק ולא נכבה - כמובן בלי שאני יכול לראות מה קורה (חשבתי שאולי הביוס נעצר בשלב כלשהוא כיוון שאין כרטיס מסך, ואולי הוא זה שאחראי לכיבוי המחשב בשלב פעילות אחר שלו..ע"י פעולה כלשהיא שהוא מבצע) כרטיס המסך הועבר למחשב שני , שם הוא עבד בסדר גמור. כרטיס מסך אחר נכנס למחשב הפגום והמחשב המשיך בשלו מה שגורם ל לחשוב שמדובר בלוח האם. השאלה שלי היא, האם יש סיכוי שה"איבר" הפגום הוא רק הסלוט של הכרטיס מסך ( PCI-E ) ? אני חושב אם לקנות עכשיו כרטיס מסך ממש זול - PCI רגיל, ואולי הוא יעבוד.. אבל אם לא, סתם הוצאתי כסף בנוסף לכסף שא…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by wombat,

שלום, לאחרונה שהדלקתי את המחשב המאווררים החלו לפעול, הנורה של הכרטיס רשת בלוח אם מהבהבת, הצורב נפתח/נסגר אך המחשב לא עולה. לא רואים כלום במסך (מאוורר בכרטיס מסך עובד, אין כרטיס מסך על הלוח אם) ונסיון להפעיל את caps/num lock גם לא מצליח. זה נשאר כך עד שאני מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על הכפתור). בדרך כלל זה קרה לעיתים רחוקות ואחרי 3-4 ניסיונות להדליק את המחשב הוא עבד בסדר. היום הייתי צריך יותר מ 10 ניסיונות של הדלקה-כיבוי-הדלקה כדי לגרום לו לפעול, לאחר 10 דקות הוא נתקע לגמרי. עשיתי Reset, נהיה מסך שחור וזהו פחות או יותר. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש והבעיה חזרה, אחרי עוד 10 ניסיונות פשוט ויתרתי. המחשב ישן - מעל 5 שנים, מעבד AMD 940, כרטיס מסך Radeon X1800, לוח אם של גיגהביי…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  13. אוקיי, קודם כל שלום חבר'ה! כפי שאתם רואים אני חדש פה, אבל אני מקווה שזה לא יפריע לי להשתלב או לקבל את מיטב התמיכה מאנשים. אז ככה: אתמול רכשתי כונן קשיח חדש - WD 80GB SATA, ברצון לא לשלם הפעם לגנבים האלה מהחנות שלוקחים 50 שקל על הרכבה מסכנה. ההרכבה הפשוטה הלכה לי בקלות, וכך מהר מאוד הפעלתי את המחשב והגעתי למסך ה-BIOS של הלוח שלי (GA 8IK1100) על מנת לקנפג את ההארד דיסק. בקטגוריית ה-PERIPHERALS סימנתי את יציאת ה-SATA כ-SATA 0 (יש אפשרות ל-SATA 0, SATA 1, Master IDE, Slave IDE), לא שזה משנה, לדעתי, כי הלוח זיהה את ה-SATA0 כפעיל באופן אטומטי. את אופציית ה-SATA RAID כיביתי, והפעלתי מחדש את המחשב. התקנתי מחדש את הווינדוס על הכונן באופן ראשוני (במסך הכחול הזה של הדיסק), ולאחר שה…

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  14. שלום, אני ממש מבקש שתקראו ותעזרו לי בבעיה הזאת. יש לי בעיה כזאת: אני ישבתי היום במחשב בבוקר. ופתאום הוא נכבה ומאז המסך של המחשב לא מראה תצורגה(אור כתום במסך) אבל המחשב עובד. דבר ראשון שעשיתי הוא לקחתי את המסך למחשב השני שלי ושם הוא עבד. אז כבר אני יודע שהבעיה היא לא במסך. דבר שני שעשיתי הוא פתחתי את המחשב ובדקתי את כל החיבורים. ניתקתי את כל החיבורים כולל כל החומרה והחזרתי הכל בחזרה, ועדיין אין תצוגה, והמחשב פועל. אחרי זה הוצאתי את הסוללה של הביוס ל10 דקות, החזרתי אותה, ועדיין אין תצוגה. פה כבר התחלתי לשחק עם החומרה, להוציא את כל החומרה חוץ מהמעבד ולחבר אחד אחד. כאשר הסרתי את כל החומרה, המחשב ציפצף לי ציפצופים כל פעם(לא ציפצוף אחד ארוך). אחרי זה התחלתי עם הזיכרונות. חיברתי…

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by tmm,

יש לי בעיה, המחשב שלי קופא בזמן משחקים. לפעמים לוקח לו חצי שעה לפעמים 5 דקות אבל הוא תמיד קופא בסופו של דבר :-\. יש לי פנטיום 4 2.4 , ati radeon 9500 pro (מיוצר ע"י ati) , לוח אם gigabyte 8sg667 (צ'יפסט sis 648). יש לי גם ספק כוח 300W. כשאני בודק את הטמפרטורות עם ספידפן זה כל הזמן קופץ, לפעמים זה מראה 30 ולפעמים 80. הממוצע הוא בסביבות ה-45 גם ללוח האם וגם למעבד. הורדתי עדכונים לביוס ודרייברים הכי חדשים ושום דבר לא עזר :( גם שיניתי את הכרטיס שיעבוד על agp 4 ולא על 8 וזה גם לא עזר. לפני הכרטיס רדאון היה לי gforce 4 mx והמחשב עבד איתו בסדר גמור ולא נתקע אף פעם. יש איזה חוסר תאימות בין הלוח אם לכרטיס מסך אולי? או שזה בעיה של התחממות(הטמפרטורות אמורות לקפוץ או שהן אמו…

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by spot,

התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by BigDragoon,

יש לי מעבד E6600 עם לוח אם DS3 REV3.3 גליתי שהמאוורר של ה CPU לא מסתובב כל הזמן. הפעלתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שה CPU על 65 מעלות פתחתי את המחשב והמאוורר באמת לא פעל. נתתי לו "דחיפה" קלה והוא התחיל להסתובב והטמרפרטורה ירדה ל 40 תוך כמה שניות. המחשב חדש. (בן כחודשיים) למשהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by E-me,

יש לי 2 הארדיסקים במחשב 1 של 40 G ואחד נשלף של 20 G שאני משתמש בישביל גיבוי קבצי מוזיקה וכו (נשלף כלומר מגירת הארדיסק כזאת שמכניסים מתחת לסידי רום מכירים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=414) אני אמור לקבל איזה שדרוג השבוע ורציתי לפרמט ולגבות לכבודו. הכנסתי את ההרדיסק של ה20 G למגירה הדלקתי את המחשב ובבוט, בשלב שהוא אמור לזהות את ההארדיסקים, הוא התעקב ממש הרבה זמן (2 דקות) בסוף הוא זיהה את ההרדיסק הרגיל של ה40 G והמשיך. שווינדוז אקס פי עלה ההארדיסק פשוט לא נמצא. ניסיתי להוסיף אותו דרך add hardware אבל הוא פשוט לא ראה אותו\זיהה אותו\ או בכלל הכיר בקיומו. אחרי כמה ריבוטים שהוצאתי והכנסתי את ההרדיסק מהמגירה הוא עשה מין "קלי…

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by ome,

שלום לכולם, יש לי כבר שנה מקלדת bluetooth מסוג microsoft wedge mobile וכדי שתפעל עם המחשב הנייח שלי, קניתי דונגל. עד עכשיו הכול עבד תקין. שלשום פירמטתי את המחשב, התקנתי את כל הדרייברים עד כמה שידוע לי, הורדתי תוכנה שמזהה דרייברים חסרים והשלמתי את החסר. כל זאת, ועדיין המקלדת לא מזוהה. כלומר, כשאני הולך ללוח הבקרה ומנסה להוסיף התקן לא מזוהה דבר. כך, גם כשאני מנסה להשתמש בתוכנת הבלוטות' של הדונגל, המקלדת מזוהה, אבל אין הצמדה עם המחשב (ראו תמונה מצורפת). בנוסף, באתר של המקלדת במייקרוסופט אין דרייברים אלא תוכנת mouse and keyboard centerכזאת שגם לא מזהה את המקלדת. מה עושים? נתוני המחשב שלי: cpu intel i5 760 2.8ghz mother board: gigabye p55 usb3 windows 7 ultimate תודה מראש, או…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by asilic,

היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים. חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשב המשני אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב מחכה לפתרון

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  21. Started by torchak,

אולי מישהו יודע/ניסה? הייתי מוענין לפרק מסך של לפטופ ולהשתמש בו באיזה שהיא צורה כמסך בפני עצמו. הרעיון הוא להתקין אותו ברכב, השאלה אם יש איזה שהיא דרך לפרק את המסך בלבד וליצור לו באיזה שהיא צורה חיבור חיצוני. תודה מראש. נועם.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by eitan2503,

שלום רב ברשותי מחשב חדש בן כמה חודשים מדי פעם יש לי פיסקלים מרצדים על המסך ,גם לא באופן קבוע ... תופעה מוזרה ,מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  23. Started by avraham711,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  24. אהלן חברים, המחשב שבמפרט בצד נכבה לי רנדומלית בזמן הרצה של TUNEUP , לאחר ניסיון הדלקה , המחשב לא עולה ואין תצוגה על המסך בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בכ.מסך אבל גם לאחר החלפה שלו לישן שלי (GTX 275) לא היה שינוי. על הלדים שבלוח אם מופיע ישר בהדלקה קוד 68. ניסיתי לאפס עם הג'מפר, להוציא את הסוללה ואפילו הוצאתי את הסטיקים של הזכרון אך הכל לא עזר. אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  25. זה מחשב ישן יחסית, עוד מהדור האחרון של הC2D אני לא בטוח לגבי כל שאר החומרה, אך אני יודע בוודאות שהמעבד זה E7500 סטיק זכרון אחד של 1GB ואין כ.מסך נוסף (יש רק את המובנה שעל הלוח אם) המחשב של חברה שלי, והבעייה קרתה לה בעבר אך עברה מעצמה. ולפני שבוע בערך הביאו לה איזה הארד דיסק ישן בחיבור IDE אבל תקין לגמרי! שמתי לה אותו, והמחשב עבד חצי יום ואז זה שוב התחיל לקרות: המחשב נדלק, כל המאווררים, הלדים אבל אין פוסט. שום צפצוף. והמסך לא מגיב. אחרי כמה שניות נכבה ונדלק שוב וככה בלי סוף! ניסיתי כבר איפוס ביוס, הוצאה של כל חלק במחשב, החלפת ספק. מה שמעניין זה כשאני מוציא את הסטיק זכרון אז יש את ה3 ביפים שמעידים שיש בעיה עם הזכרון. ככה שהלוח נראה לי עדיין מתפקד. מחר אני הולך לנסות את הלוח…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים