עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Michelle,

שאני באה לצרוב הוא אומר שאין מספיק מקום לקבצי טמפ לגיבוי הטראק אז פיניתי קצת מקום ועכשיו זה תוקע, זאת אומרת הדיסק נתקע בפנים וזה אומר שזה לא מגיב. מה עושים??? והאם זה אומר שהצורב נהרס או שצריך טכנאי? ואיך מוחקים קבצי טמפ? איך יודעים מה חשוב ומה אפשר למחוק ? תודה !

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  2. שלום לכולם כאשר אני צופה בסדרות במיוחד אם הם באיכות 1080p/720p אני נתקל בתופעה שהוידאו מהבהב/נתקע וממשיך הלאה. קורה בדר"כ עם קבצי mkv חשוב לציין אני משתמש ב bs player pro מותקן על המחשב גם vlc וגם kazza lite mega codec pack בסרטים ברזולוציה אחרת זה לא קורה. הדריברים של ה-כ.מסך ושל המסך מעודכנים . dx מעודכן Edit: בנוסף עשיתי את המדרכים האלה http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=54612 http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=57886 כפי שהומלץ פה בפורום הוסרו הנגן vlc + k-lite codec pack עדיין יש הבהובים ותקיעות דרך הנגן bsplayer פתרון ...?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  3. בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  4. Started by YinnoN,

קנינו את המשחב החדש לש אחי ויש בו mb של abit kv8 pro לa64. בקיצר אינ מתקין את הדרייברםי של הסאונד והרשת ועכשיו יש לי שם 3 דרייברםי כאלה האם אני צריך להתקןי אותם ? via usb 2.0 צריך להתקין ? via sata raid צריך להתקין ? הhd הוא ata amd64 processor צריך להתקין ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  5. הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by Shaq Diesel,

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by rvlinik,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול asus hdav 1.3 מסך flatron m2380d רמקולים דיגיטליים של לוגיטק קניתי אתמול כרטיס מסך r7950 של msi יש לי בעיה עם ה hdmi הקול לא יציב, הרמקולים הדיגיטלים לא מראים נורת dolbi digital יציבה הקול עובד אבל לא בדרך שהייתה פעם שזה יציבות, המסך נכבה לפעמים והקול סדוק בנוסף כשמתי סרט הציור היה מעורפל במידה מסוימת המשחק סקיירים עובד עם נורה יציבה אבל הוא מקרטע ולה עובד יפה אשמך לעזרה אם ההתקנה מהקהילה תודה ולדימיר

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by IIIways,

שאלה מעניינת, כי לגעת במסך אסור... כך שזה בעיה לנקות אותו : יש עצות?

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by liorgadidi,

שלום החלפתי מארז והעברתי ממארז אחד לשני את החומרה. עכשיו המחשב נכנס ועולה המסך השחור הרגיל של ההתחלה וכותב לי ככה: detecting primary master ...maxtor 6y120lo detecting primary slave ...none detecting secondaly master ...none detecting secondaly slave ..none מה אני עושה כדי שהמחשב יעלה לי נורמאלי? אני מבין מזה שמשהו לא מחובר לי או משהו כזה השאלה היא מה... אם זה לא משהו מנותק אז מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by lee.,

שלום קניתי השבוע מSKYPC מחשב חדש עם המפרט ₪99 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪138 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪96 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪340 לוח אם FoxConn A88GMV ₪390 מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪210 זיכרון G. Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪189 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪394 מארז ללא ספק LanCool PC-K58 ₪290 ספק כח Seasonic S12II 430W ללא מערכת הפעלה, שאותה אני רוצה להתקין לבד. עד עכשו הייתי מאוד מרוצה: המחשב הגיע תוך 4 ימים בלבד, ולאחר שיחה איתי עקב מחסור בלוח האם המקורי שהזמנתי (Gigabyte) לקחתי את הלוח הנ"ל והחליפו לי לזיכרונות הכתובי…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by galh_5,

שלום לכם, קורה לי הרבה בערך פעם בשעה שהמסך לפתע נהיה שחור ל-2 שניות ואז רשום לי שמנהל התצוגה הפסיק להגיב אני עם הכרטיס HD4850 ועם הדרייבר הכי מעודכן. יש לציין שהסרתי את הדריבר לגמרי והתקנתי מחדש. יש פתרון?תודה

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  12. צהריים טובים ומועדים לשמחה, לפני שלושה חודשים חויתי מכת וירוסים נוראית (לא זה לא בעית וירוסים רק קצת רקע). בכל מקרה, כשנפטרתי מכל הנגע והחולרע התחילה תופעה חדשה של ריסטים ללא כל ביקורת מבלי קשר למשהו מסוים. זה יכול להיות איך שווידוס עולה, או כשאני מוריד קובץ או צופה בסרט און ליין. חשבתי שזה קשור לוירוסים, עשיתי פירמוט. עדין אותה תופעה. קראתי את המדריכים בפורום, ע"פ אחד המדריכים עם הבעיה היא ב- , win32k.sys זו ככל הנראה בעיית דרייברים. אז הסרתי את כל הדרייברים (למרות שאפעם לא הייתה לי בעיה עם זה והמחשב רץ 4 וחצי שנים ללא תקלה), והתקנתי שוב, הכל הכי מעודכן מהאתר של החברה. (עד שמצאתי הכל, שאלוהים ישמור אותי). ועדין אין מזור. אין לי כרגע את הניתוח של ה- DUMP כי אני מוריד את …

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by yolh4f,

קניתי מחשב חדש והכרטיס קול שיש לי במחשב לא מתחבר הכי טוב ללוח וגם עם הוא מתחבר טוב וגם אני לא בטוח שהוא מתחבר טוב ב100% אז בשביל שיהיה דבר כזה צריך לא להבריג אותו כי עם אני מבריג אותו הוא לא נכנס לי טוב לPCI עכשיו שאלה עם יש אפשר לקנות איזה חלק מסוים שהכרטיס קול היפעל לי ? כי זה כרטיס קול של איזה 500 שקל אמרתי אולי עם יש חיבור חיצוני של PCI או תוספת ללוח משהו .. ?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה לפעמים המחשב לא עובר את הקטע של הMEMORY TESTING במסך הראשוני(איך שאני מדליק את המחשב) הוא פשוט נתקע עליו וכותב לי MEMORY T כדי לפתור את הבעיה אני כל פעם עושה ריסט מכבה את המחשב וגם את הספק מדליק ורק אז זה מסתדר זה קרה לי כל הזמן שהOC בביוס שלי היה דלוק,עכשיו כיבתי אותו והחזרתי הכל להגדרות ברירת מחדל וזה עדיין קורה מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by aviram1002,

המחשב פועל באופן תקין אבל המסך שלו לא נדלק, ניסיתי להחליף כרטיס מסך לאחד שעובד וגם לא עובד החלפתי סלוטים לזיכרון עשיתי איפוס ביוס ועדיין אין כלום ואפילו אין רמז לבעיה הזאת המחשב עושה רעש שהוא עובד והכול תקין והמסך פשוט לא נדלק כמובן שניסיתי על כמה מסכים את זה ולא עובד אשמח אם למישו יש עוד אופציה שיכולה לעזור לי לפתור את התקלה תודה..

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by wow,

הורדתי את ה-SP1 מפה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=45822;start=msg414917#msg414917 עשיתי UNZIP לתיקיה מסוימת ואני לא יודע איך להתקין את זה,זה מה שנפתח לי:

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  17. הצילו! יש לי AMD 64 Winchester +3000 שהביוס מעלה את המחשב בהתחלה הוא רושם לי שמהירות הCPU שלי על 200MHZ במקום 1800!!!! מה אני עושה!? יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GB K8NS-939 המחשב איטי! עשיתי אפדייט לביוס, בביוס אני מסתכל על אפשרויות של מהירות ויש לי מכפיל שמתחיל ב-200 ומגיע עד 455, -קודם כל אין קשר לMHZ של הCPU - לדעתי זה BUS וב' שאני מעלה אותו הוא מעלה את הDDR ביותר מ-400... קיצר אני אבוד לחלוטין אנא שיפכו חוכמתכם.

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  18. למעט ההארד דיסק . זאת בתוכנת אוורסט. ניסיתי גם את sensorview ושוב רק החום של ההארד דיסק.אבל היה כתוב גם שאין סנסורים נוספים. המחשב שלי:x2 duel core amd 4800 ati2600xt ram 2gb kingstone wd320 gb לוח אם gigabyte ga-ma770 יש לי חשד שהכרטיס גרפי מתחמם ,ואין לי דרך לבדוק זאת.[br]פורסם בתאריך: 2.06.2008 בשעה 23:02:17 ומה שרואים כאן הגיוני?[attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  19. טוב חבר'ה לילה טוב. אני רק היום הורדתי את התוכנה של Everest ונדהמתי לראות את המדחום שמודד לי את הטמפרטורה של כ.מסך. בסה"כ המחשב שלי יחסית חדש בן 3 חודשים ולא עושה לי בעיות ולא ריסטרטים למיניהם, אך לא יכולתי להתעלם מהסנסורים של תוכנת Everest. מבחינת טמפרטורת מעבד ולוח אם נראה הכל תקין. אך טמפרטורת הארד דיסק עומדת על 60 מעלות צלסיוס וטמפרטורת GPU כ.גרפי על 81 מעלות!!! החום של הארד דיסק עוד איכשהו מתקבלת על הדעת, ברם טמפרטורה של GPU נראה לי קצת יותר מידי, למרות שהוא לא עושה לי בעיות. דרך אגב כ.גרפי של Geforce 7600 GT. זה נראה לכם תקין? ???

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by PT,

i went to the shower and when i came back the keyboard didn't work. it'a a microsoft wireless multimedia keyboard. i've tryed to replace the batteries and reconnect it with the button o the base no luck :'( help me! i have no alternative keyboad, only this virtual one

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שקורת לפעמים ואני לא יכול לדעת מתי היא תקרה, היא בדרך כלל קורת לאחר שאני משחק משחק כבד (בד''כ) זה יכול להיות גם סתם לפעמים, למרות שנדיר, אחרי שאני סתם עושה ריסט למחשב. (כשזה במחשק זה פשוט נתקע ואני לא יכול לעשות כלום אלא ריסט, וזה קורה אחרי שאני משחק באותו המשחק אחרי כמה זמן, יכול לקרות אחרי 5 דק' ויכול להיות אחרי 20 דק') כשני עושה ריסט למחשב כשהוא עולה ישרת עוד בתחילת המסך יש לי הרבה כמו פיקסלים מוזרים כאלה או איזה משהו שמסתיר לפעמים את הכתוב במסך, וזה ככה עד שעולה הווינדוס, וכשעולה ווינדוס איאפשר בכלל להבין מה אני רואה במסך מרוב כלכך הרבה דברים מוזרים כאלה שעל המסך, קשה לי להסביר את זה, אני אנסה להוסיף תמונה בהמשך אם אוכל, בנתיים אם משהו יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  22. שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by sangoker,

שלום , לפני כמה ימים התחילו להיות לי בעיות של תקיעות באתרים ספציפיים באינטרנט , לאחר מכן התקיעות עברו גם לווינדוס עצמו כשאני לא גולש כשהמחשב היה נתקע לא הייתה שום אפשרות ללחוץ על כלום גם לא crtl+alt+del ולהפעיל את מנהל המשימות , רק הפעלת נמחשב מחדש עשיתי סקירת וירוסים+שיחזור וזה לא פתר את הבעיה אתמול קפצה לי הודעה חדשה windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח http://www.fastup.co.il/images/59477090.png בדקתי על ידי התוכנה HD tune וזה התוצאות שקיבלתי http://www.fastup.co.il/images/59031044.png מה זה אומר בעצם הבעיה הזאת?? התקיעות במחשב זה בגלל הבעיה הזאת? מה אני צריך לעשות? לפנות לחנות שקניתי מימנה או שאני יכול לתקן בעצמי? שמעתי שיש תוכנה טובה יותר לבדיקת בעיות אבל אנ…

24. Started by zeevc,

יש לי לוח אם k8nf-9 של ג'יגה בייט הגרסה שהייתה לי ב bios הייתה f1 עדכנתי את הביוס לגירסה f4. העדכון עבר בהצלחה אך מאז הכרטיס רשת הפסיק להגיב. התקנתי כרטיס רשת בנוסף והוא עובד. הגדרתי את כל ההגדרות האפשריות בביוס, הכרטיס מופיע ב device manager כתקין לגמרי. אם למשהו יש רעיון לגבי איך אני פותר זאת אני אודה לכם מאוד. פרטי המחשב הם: מעבד: amd athlon 64bit s939 +3500 לוח אם:nforce 4 4x k8nf-9 זכרוןן: 256*2 dual chanel ddr 400 של קינגסטון כרטיס מסך: ati radeon x700 pro pci e

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by Nisim25,

בס"ד בדקות האחרונות נתקלתי בהפעלה מחודשת של המחשב במסך כחול (הפעם השניה שזה קורא) כל הדרייברים של המחשב מעודכנים כולל ה BIOS עשיתי בדיקת MEMTEST , אין כל בעייה בזכרונות הבעייה איננה קשורה לחומרת המחשב אלא לפי הנראה לעין כשראיתי במסך הכחול שם קובץ הקשור לדרייברים של הכרטיס מסך ATI 6970 2GB סיומת קובץ SYS אני מבקש עזרה שמאוד תעזור לי מי יכול בבקשה לנתח את הקובץ ה DMP , אני לא כ"כ מבין בעניין הזה של ה DMP אוכל לזהות את מקור הבעייה להורדת הקובץ לניתוח http://www.fileflyer.com/view/KI1oKAH תודה למי שיעזור שבוע טוב ומבורך ושקט בע"ה

• 7 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים