תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני עולה ב WINDOWS אז אין לי סימן של העכבר ת העכבר לא מןפיע אבל כאשר אני עולה ב REAL MODE אז העכבר עולה האם יתכן שיש בעיה עם הDRIVER? האם כדי לי להוריד את הDRIVER הישן ולעלות את ה WINDOWS מחדש? האם יש פיתרון אחר? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, היתה לי היום הפסקת חשמל ולאחר שזה הפסיק וחזר החשמל ניסיתי להליק את המחשב והוא לא נדלק אז החלפתי את ספק הכח והמחשב חזר לחיים.. אז ככה יש לי נורה כתומה עכשיו בפנל שרשום H.D.D. ורק שאני בזמן עבודה מריץ משהו אז אמור להיות הבהוב כמובן אבל אצלי יש אור כתום קבוע.. ניסיתי לאפס את הביוסוזה לא עזר...הוצאתי את המחבר חשמל ואת הכבל IDE וחיברתי בחזרה ולא עבד.. מה אני עושה ??? עידכון : עשיתי בדיקה לH.D.D. והוא תקין לחלוטין מה שגם הוא נקנה רק לפני פחות מחצי שנה.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המאורר בספק שלי התחיל להרעיש ורציתי להחליף אותו, הספק אמנם ישן מ2009 אבל עובד מצויין (Corsair VX550W), פתחתי את הספק ניקיתי וכד, לא עזר, למאורר יש 2 חוטים ומחבר מסוג שנראה שלא משתמשים בו היום, ראיתי שברוב המאוררים היום זה 4 חוטים, בדיון הזה , הציעו לו לחתוך את המחבר הישן ולהחליף במאורר החדש, וחוט אחד או שניים במקרה של 4 חוטים לא יהיה מחובר/ים, השאלה שלי האם משהו לא יתפקד במאורר החדש, למה יש היום 4 חוטים במאוררים? או שעדיף לקנות ספק חדש?
-
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מצלמת רשת מסוג MICROSOFT LIFE CAM VX 1000K וינדוס 10 לא מזהה אותה בכלל . נא עזרתכם ..... ניסיתי להוריד דריברים מהאתר ושם זה עד וינדוס 7 . ביצעתי התאמה של הדריבר לוינדוס 7 אך לא עזר
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן (לצערי לא שמרתי את הדיון) מישהו שאל פה איך להתקין וינדוז 10 מבלי קודם לנקות לחלוטין את המחשב מהוינדוז הקודם, שמתברר לי היה לא חוקי או זמני? כי פתאום אני מקבל התראה שעלי לעשות אקטיביזציה מחודשת ואין לי ממי לבקש (הטכנאי ששלמתי לו והתקין את התוכנה, נעלם) . אני לא טכנאי והידע שלי יחסית די מוגבל אבל הבנתי שזה דבר אפשרי. אשמח אם מישהו יעזור לי איך מבצעים מהפך כזה מבלי לעשות שמות בכל מה שהותקן על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ב"ה שלום, אני מעוניין להשתמש בסינון הביתי שלי (אתרוג מבית רימון) גם בסמארטפון ע"י התחברות לרשת הביתית המסוננת. יש לי מודם-ראוטר של tplink td-w9980B שאני מעוניין להשאר איתו כי הוא נותן לי קליטה טובה בבית וגם הוא מאד יציב (לפני שרכשתי אותו היו לי כל פעם נפילות הן בוויפי והן במתאם SIP שמחובר אליו ואילו מרגע שהוא עובד ב"ה לא היה נפילה אחת). לצורך התקנת שרת VPN קניתי ראוטר נוסף (Linksys E1200 v2) והתקנתי עליו DD-WRT v3.0-r35531 mega (03/26/18). וזאת כדי שאוכל להתקין עליו שרת openVPN (יש לי עליו DDNS). התקנתי את כל התעודות הנדרשות הן בשרת והן באפליקצית הקליינט באנדרויד ואני מצליח להתחבר לשרת (גם בלקוח וגם בשרת מופיע שהתחברתי) אבל …
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן לחסום קבצי קוקיס מסוג LSO מלרדת למחשב שלי וכיצד ניתן להסירם?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה הכל נדלק מלבד המסך לאחר חצי דקה דקה המסך נדלק והכל בסדר. בעיה זו החלה לקרות לאחרונה,בדקתי בעזרת כרטיס בדיקה וקיבלתי את הקוד 25. הבעיה כנראה בכרטיס מסך? אם כן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב עם מארז thermaltake case v9 מאז שרכשתי את המחשב עד היום לא הצלחתי להשתמש בחיבור שיש למעלה לדיסק קשיח. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל SATA מחובר לחיבור למעלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי להפעיל את זה. מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני פה בשביל לוודא שאני לא טועה - המפרט בצד אציין כי זו לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב ושעה לפני שהתחלתי להרכיב את המחשב הזה הרכבתי מחשב אחר והכל היה פיקס. סיימתי להרכיב את המפרט שיש לי פה בצד ימין < ומיד לאחר ההדלקה אני מקבל 5 ביפים (לפי המקרא של Gigabyte מדובר על בעיה במעבד) למען הסר ספק, ניתקתי את הכרטיס מסך וניסיתי לעלות את המחשב עם הכרטיס מסך המובנה - אותו סיפור 5 ביפים, נכבה, נדלק וחוזר חלילה הוצאתי את המעבד מהסוקט בדקתי שאין פינים עקומים, בדקתי את החיבור של הספק ללוח אם אלפי פעמים - לפחות שעה של ניסיונות דיאגנוסטיקה כושלים שבסוף הגעתי למסקנה כי המעבד פגום. המעבד נרכש היום בגרסאת TRAY, כיצד עלי להתנהל נכון מעכשיו? לגשת לחנות ולטעון כי המעבד פגום ?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לחבר כמה דיסקים קשיחים למחשב ושכל פעם רק אחד יפעל והשאר לא יהיו מחוברים/יהיו כבויים לגמרה נגיד יש 3 אנשים שמשתמשים בבית וכל אחד מקבל דיסק קשיח משלו בלי שום גישה לדיסיקם אחרים.. בטח אפשר כל פעם לפתוח תמחשב לנתק דיסק קשיח ולחבר אחד חדש, אבל אין שיטה יותר נוחה?
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קמתי עכשיו בבוקר הדלקתי את המחשב והמקלדת והעכבר אינם פועלים ! אתמול חיברתי MP4.... וזה עשה לי למטה UNIVERSAL BUS משהו ... ועכשיו הדלקתי את המחשב ... ואין מקלדת ועכבר גם PS2 וגםUSB ניסיתי להחליף בינהם לא עזר.... מה עושים ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחורה(כבר יומיים ככה..) המחשב לא נכבה שנותנים פקודה לכיבוי(הפעל-כיבוי - אישור) והוא לא כותב על שום דבר תקוע.. אני תמיד צריך ללחוץ דרך הכפתור כדי שהוא יכבה.. ואתמול הוא כתב לי שהדלקתי:overclocking failed ואז היה אפשוריות או להתקין משהו מחדש או להעלות הגדרות קודמות(כאילו מה שהיה אתמול) אז תמיד שיש את זה אני לוחץ על השני..הדבר הזה קורה שרכיב נשרף או אין לו את המאוורר אז הוא לא מפעיל אותו.. אבל לא נגעתי בשום רכיב והכל עובד סבבה,אז מה קרה?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני באמצע פירמוט של המחשב והתקנת XP ואני מקבל את ההודעה הבאה: setup was unable to format the partition. the disk may be damaged. ואז עוד כמה שורות שרשום לבדוק אם ההארדיסק מחובר ולבחור מחיצה אחרת.(בדקתי הכאבלים מחוברים בסדר) בחרתי בNTFS רגיל. מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן. לאחר חיפוש בת'רדים קודמים בפורום בנושא הזה, עדיין לא הצלחתי למצוא את הפתרון. הארדיסק + צורב IDE נמצאים במחשב הזה, החלפתי צורב ואני מקבל את ההודעה system boot failure. שיניתי סדר עליה בביוס אבל זה לא משנה כי ההארדיסק והצורב לא מופיעים בביוס. מה עושים במצב כזה ? בינתיים ניתקתי וחיברתי חזרה את הכבלים של ההארדיסק, לא עזר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מחשב HTPC שמחובר לפלזמה דרך כרטיס מסך ATI הדלקתי את הפלזמה ובמקום הרקע של המחשב ראו רק שורות של פיקסלים וסמן של עכבר שלא זז. גם ממחשבים אחרים לא היה ניתן דרך הרשת להגיע למחשב. עשיתי RESET ידני ( כיבוי והדלקה) באתחול רואים שהוא מזהה רק את כונן הDVD ב IDE 3 אבל לא רואים שמזהה את ההרד דיסק. לאחר מכם נתקע עם הודעה של DISK BOOT FAILURE הדברים שניסיתי: 1. אתחול חדש. 2. שינוי בביוס של ה BOOT והחזרה לHD 3. החלפת כבל ESATA של הHD 4. חיבור לכניסה אחרת על לוח האם של הכבל. 5. חיבור הHD במחשב אחר ללוח האם עם כבל חדש. לא עזר. הHD די חדש - כחצי שנה 500GB של WESTERN האם הHD הלך לעולמו בטרם עת? האם יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז ככה צורב DVD של NEC . דיסק של 700 מגה -DATA צורב ,מסיים לצרוב כמו שצריך - תוצאה סופית - לא רואים את הנתונים על הדיסק בשום כונן חשבתי אולי זה בגלל שלא נעשה FINALIZE או משהו כזה מכניס דיסק DVD גם -r וגם +r מתחיל צריבה וישר מוציא את הדיסק ורושם שהדיסק לא מתאים.. האם ניקוי עם דיסק ניקוי יעזור? אם לא איך עושים ניקוי ידני אם יש עוד הצעות אשמח לעזרה עוד משהו , מחשב מצפצף בצורה מוזרה , זאת אומרת לא צפצופים רגילים של בעיה בכרטיס מסך או זכרונות אלא ממש בתוך windows , צפצופים ממש כמו רעש של שעון מעורר.. עכשיו המארז הוא של KSP(לא יודע אם זאת החברת מחשבים המפורסמת -יכול להיות שזה בלי קשר) ויש לו למטה תצוגה דיגיטלית שמראה טמפרטורות וכל מיני בולשיט.. מישהו נתקל במארז כזה? איך אני …
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת ntoskrnl.exe ( nt+22c37 ) זה דרייבר של הרשת ? כל הדרייברים במחשב שלי הכי עדכניים שיש .
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובלוח האם יש 2 חיבורי PCI רגילים. חיברתי לשניהם כרטיסים: כרטיס טלוויזיה וכרטיס firewire. שני הכרטיסים היו מחוברים במחשב הישן שלי ולכן אני יודע שהם תקינים. המחשב לא זיהה את כרטיס הטלויזיה ואת כרטיס הfirewire אני לא יכול לומר כי אין לי דרך לבדוק זאת (פיזית) שכחתי לכתוב...שניהם חיבורי pci וכמובן שיש חיבור pci-e אבל הוא תפוס ע"י כרטיס מסך... התקנתי אוורסט והנה התמונה של חיבורי בPCI: (סליחה על הגודל אבל רציתי שיהיה אפשר לקרוא את הכיתוב)
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
אז ככה, לפני זמן לא מוגדר (אני מעריך בערך חודש וחצי או יותר) הסרתי איזושהי תוכנה, אני לא זוכר אפילו איזה... בכל מקרה מאז הופיע לי משהו מוזר ב WINDOWS MEDIA PLAYER, הנה המחשה: הדבר אמנם נראה מוזר אך בעצם העסק עדיין עבד כמו שצריך, אם סימנתי רק קבצי AVI הוא הציג לי רק קבצי AVI. עכשיו, ניסיתי להוסיף WINDOWS COMPONENT ותראו מה הוא כתב לי: אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה שאז הסרתי או לא, וזה גם לא הנקודה.. אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת, והשאלה היא מה אני יכול לעשות, חוץ מפירמוט ומה SYSTEM RESTORE... האם יש דרך פשוט לתקן קבצי מערכת פגומים? נ.ב אני על XP PRO, עם ה SP1.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-