תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להוריד איזה תוכנה מהאינטרנט אז זה היה צריך שאני יסכים ל הודעת הSECURITY הזה, אבל לא הסכמתי בהתחלה רציתי רק אחר כך להוריד אבל שאז חזרתי לאתר וניסיתי להוריד זה כבר לא הביא לי את ההודעת אבטחה הזאת. עכשיו אני לא יכול להוריד את מה שרציתי... :-\ בבקשה למי שיש פתרון לרשום כאן...
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ולאחר מכן מופיע שלה WINDOWS הייתה תקלה ושוחזר . המערכת הפעלה היא XP SERVICE PACK 2 מה יכולה להיות הבעיה כי אין לי מסך כחול . עזרה בבקשה . אני לא יודע מאיפה להתחיל.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח שגיביתי עליו כל מיני דברים. בפעם האחרונה שהשתמשתי בו, ניתקתי אותו מהמחשב בלי לעשות eject. עכשיו, כל פעם שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני מתבקש לעשות פורמט. איך אני יכול לשחזר את המידע שהיה על הדיסק קשיח? זה ממש חשוב. שבת שלום, levelone.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. למשל היום התקנתי Far Cry 2 ועשיתי הכל על מדיום וניסיתי גם על הכי נמוך ויש לי תקיעות. נפילת FPS משו כזה. עשיתי הרבה פעמים פירמוט למשחב לא עזר מעדכן דרייברים גם לא עזר עידכנתי Bios לא עזר קניתי קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 וקניתי גם קירור קירור לכרטיס מסך Arctic Cooling Accelero Twin Turbo וגם הכרטיס מסך עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 ויש לי מאוורר גדול בצד של המחשב 120MM עובד על חשמל ישיר מהשקע זה מאוורר של ארונות חשמל. אני יביא לכם את המיפרט של המחשב שלי אולי תידעו מה הבעיה הינה מיפרט של המחשב שלי בידיוק! לוח אם: ASUS P5GC-MX/1333 מעבד: Intel Pentium 4 540 (3.2Ghz) 800MHz Socket LGA 775 Processor Review …
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ה- FLYVIDEO 98 שלי לא עובד ב-XP ובלינוקס RED HAT 8.0 ואין לי מושג איך אני יכול לתקן את המצב. למישהו יש פתרונות ???
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
זה משהו מוזר בהתחלה היה לי מסך כחול כל פעם שהמחשב "הלך לישון" וחזר לפעולה אז הוא נכנס למסך כחול עכשיו כל פעם שאני לוחץ על התיקייה של הקראק של מאקס פיין 3 הוא עושה לי את זה שוב מצורף תמונה תודה לעוזרים שיהיה סופ''ש נעים
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגוגל כרום כבר הרבה זמן ועל כמה מחשבים ואף פעם לא קרה לי משהוא כזה לפני כמה ימים הדפדפן עדכן לי גירסה לגירסה 20 ומאז נהיה איטי יותר ויותר (הכוונה בממשק הדפדפן עצמו) ומקרטע ולפעמים נתקע ניסיתי להתקין גירסאות אחרות שלו ולנקות את כול המטמון ואפילו ביטלתי הרחבות וזה לא שינה כל דבר יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? בינתיים עברתי ל-FF 13...
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
למקרה שזה לא ברור מהכותרת, כשהרכבתי לוח אם היום בבוקר בטעות חיברתי את אחת מכניסות הUSB הקדמיות ללוח האם הפוך, כלומר הPW חובר לGRND והDT+ לDT-. אחרי שהכנסתי את כונן הUSB לכניסה הזו הוא לא מזוהה והאור בו לא נדלק. אבוד, או שיש מה לעשות איתו?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בס"ד בדקות האחרונות נתקלתי בהפעלה מחודשת של המחשב במסך כחול (הפעם השניה שזה קורא) כל הדרייברים של המחשב מעודכנים כולל ה BIOS עשיתי בדיקת MEMTEST , אין כל בעייה בזכרונות הבעייה איננה קשורה לחומרת המחשב אלא לפי הנראה לעין כשראיתי במסך הכחול שם קובץ הקשור לדרייברים של הכרטיס מסך ATI 6970 2GB סיומת קובץ SYS אני מבקש עזרה שמאוד תעזור לי מי יכול בבקשה לנתח את הקובץ ה DMP , אני לא כ"כ מבין בעניין הזה של ה DMP אוכל לזהות את מקור הבעייה להורדת הקובץ לניתוח http://www.fileflyer.com/view/KI1oKAH תודה למי שיעזור שבוע טוב ומבורך ושקט בע"ה
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, כשאני מדליק מחשב נייד vostro של דל בן כשנה וחצי הוא ישר עובר למסך הזה - https://ibb.co/D1NgBD0 ואז הוא עובר למסך הזה - https://ibb.co/7NDyHyb והוא נכבה. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, התוכנה speedfan מראה שהטמפרטורה של המחשב גבוהה. האם יש משהו שאפשר לעשות? (להחליף מאוורר?) איך אני יודע מה זה tempX? תודה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא נדלק הכוונה יש מתח יש אורות ב CD יש מתח על הלוח הספק עובד המאוורר על הלוח הכול אבל אין את הקליק שהמחשב נדלק כמו מזגן הכול עובד ולא נדלק החלפתי לוח אחר ואותו דבר מזגן לא עובד החלפתי מעבד עדיין מזגן אוף יש מתח חשמלי אבל מחשב לא נדלק ! SOS
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה. המחשב שלי כבר בן שנה המפרט שלו הוא intel pentium 4 3ghz gigabyte 81915me-gl 1024 ram gigabyte geforce 6600gt בכל מקרה הייתה לי בעיה לפני 3 חודשים עם הכרטיס מסך והחליפו לי אותו בחדש במסגרת האחריות, כמובן שאת הכרטיס שמתי באפיק pcie x16 והכל עבד בסדר שמתי לב לקצת ירידה בביצועים אבל לא יחסתי לזה חשיבות. לא ממזמן הרצתי 3d mark ויצא לי 3000 נזכרתי שקיבלתי 3300+- בחודש הראשון שקיבלתי את המחשב ולא הבנתי למה. המחשב שלי מפורמט כבר חודש ונקי מאוד אין וירוסים וספייור אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך. עכשיו הסתכלתי בדרייברים של nvidia שהתקנתי את החדשים היום וגיליתי שכתוב בbus pcie express x4 בדקתי גם בeverest והיה כתוב pcie 16x@4x בדקתי שוב את המחשב וראיתי שעדין …
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה אבל הרבה המליצו עליכם ב hometheater אז אני אסמוך עליהם התחלתי לשדרג את המחשב שלי עם מחשב ישן אחר שקיבלתי ועל הדרך ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור של המעבד ושל כרטיס המסך בין צלעות הקירור למעבד (גם הראשי וגם של הכרטיס מסך) היה חומר לבן ודביק, דומה לסיליקון שכנראה מקשר בין המעבד לבין צלעות הקירור. כשפירקתי את הצלעות חלק מהחומר ירד, אתם יודעים אם אני צריך לשים עוד מהחומר לפני שאני מרכיב את צלעות הקירור חזרה? אם כן, אתם יודעים איםה אני יכול להשיג את החומר וכמה הוא אמור לעלות? תודה רבה ושבוע טוב לירן
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שאני לא ממש יודע ממה היא נובעת. אני מקבל הודעת שגיאה , כמו שמופיעה בעמוד הזה התוכנית שנסגרת היא לא תמיד האקספלורר, זה יכול להיות כל תוכנית אחרת, גם אם אני משחק במשהו או כל דבר אחר, ומהספרים שמופיעים שם גם משתנים כל פעם שיש הודעת שגיאה שכזו. יש גם איזו תיקייה ספציפית שמקפיצה לי את ההודעה הזו, גם אחרי שהעברתי אותה להארד דיסק אחר, אבל כמו שכבר צייניתי זה לא רק המהתקייה הזו. חשבתי שהבעיה יכולה לנבוע מבעיה עם הזכרון או ממערכת ההפעלה עצמה אבל איך אני יכול לבדוק את זה או לתקן את זה תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מSKYPC מחשב חדש עם המפרט ₪99 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪138 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪96 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪340 לוח אם FoxConn A88GMV ₪390 מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪210 זיכרון G. Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪189 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪394 מארז ללא ספק LanCool PC-K58 ₪290 ספק כח Seasonic S12II 430W ללא מערכת הפעלה, שאותה אני רוצה להתקין לבד. עד עכשו הייתי מאוד מרוצה: המחשב הגיע תוך 4 ימים בלבד, ולאחר שיחה איתי עקב מחסור בלוח האם המקורי שהזמנתי (Gigabyte) לקחתי את הלוח הנ"ל והחליפו לי לזיכרונות הכתובי…
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש רק הארד אחד... וינדווס אקס פי מערכת קבצים FAT32 (לא תומכים ביותר מ 4 גיגה קובץ) עכשיו איך אני עובר ל NTFS בלי לפרמט את המחשב? תוכנה ?דיפרגמנט? משהוא?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ההרדיסק הוא הרדיסק משני, מערכת ההפעלה מותקנת על הרדיסק ATA100 נסיתי fdisk אבל הוינדוס עולה עם מסך כחול אחרי זה partition magic אין לי ל-maxtor באתר יש 2 תוכנות אחת לוינדוס ואחת לדוס זו לוינדוס קורסת איך שהיא עולה וזו לדוס נתקעת ב-boot מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הורדתי את ה-SP1 מפה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=45822;start=msg414917#msg414917 עשיתי UNZIP לתיקיה מסוימת ואני לא יודע איך להתקין את זה,זה מה שנפתח לי:
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני כל פעם מתלבט הבעיה שלי היא כזאת 1.יותר בריא לעניים 2.יותר קל לתפעול שליטה על כמה שיותר תכנים מוצעים מהמחשב דוגמא פרט בחלק עליון ופרט בחלק תחתון רוצה שתהיה לי שליטה על כל הפרטים וזהו בכללי אני לא כל כך מתעסק עם זה פשוט בזמן האחרון זה מפריע לי כל הגדרה יש לה את היתרונות והחס.. שלה אני יודע שזה לפי טעם אבל רציתי לדעת מה אתם ממליצים\ חושבים ? עריכה*: כרגע אני על 125% וזה בסדר פשוט זה מגדיל את התוכנות בדרך כלל וזהו כמובן תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
-
התחיל מהיום ממש קריסות של מסך כחול (היו בעבר פעם ב.. ) הכל התחיל אחרי שכמה פעמיים נפל החשמל בבית,והמחשב נכבה בבום. ביטלתי את האוברקלוק של המעבד.הוצאתי את הבטריה בלוח אם,שחזרתי את המערכת. מה עוד עלי לעשות? עשיתי הרגע תיקון של קבצי הויינדוס על ידי הכנסת הדיסק, זה גם יכול לפתור ? עידכון:זה לא עזר שוב מסך כחול (תמונה 2 ) אגב המחשב . I5 2500K Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 8GB DDR3 1333 Samsung 1TB Sata II 32MB F3 GTX570 1280MB
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-