עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Moty_p,

שלום לכם, קניתי כרטיס מסך 8800GT יד שניה חיברתי אותו למחשב והתקנתי מנהל התקן מהאתר של NVIDIA לאחר הפעלה מחדש ועליה של המחשב אחרי שאני נכנס עם השם המשתמש והסיסמה אני מקבל מסך כחול נסיתי שוב, אותה תוצאה, נכנסתי למצב בטוח התקנתי שוב את התוכנה והמנהל התקן הפעלתי מחדש את המחשב ואותה הבעיה. החזרתי את הכרטיס הישן 9600GT הדלקתי את המחשב ואותה הבעיה נכנסתי למצב בטוח הורדתי את מנהל ההתקן כדי לכתוב על הבעיה. בנוסף: הכרטיס מזכיר לי את השרת HP DL160 חח שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש חזק מהמאוור לכמה שניות ואחרי זה הוא נרגע. על ה 9600 יש קירור של ZALMAN משהוא רע ושקט הנה תמונה: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/GeForce_9600GT/GeForce_9600GT_cz.2_ASUS_Gigabyte_MSI/Gigabyte_GeForc…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  2. שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי... קניתי כרטיס מסך e-GeForce 7300 GT (כרטיס מסך חמוד...) בכל מקרה הרכבתי אותו על המחשב התקנתי את הדרייבר ואז זה התנגש לי עם הכרטיס מסך של הלוח (GeForce 6300 או 6100 לא זוכר בדיוק עכשיו...) , אז ביטלתי אותו... עד פה הכל היה סבבה פחות או יותר אבל אז.... נעלם לי הקול... הוא אומר שהדרייבר לא מותקן והוא כן... ולא מופיע שום דבר שם שלא מותקן מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  3. שלום, פרסמתי הודעה דומה בפורום כ.מסך בגלל שאני כבר חושב על הצעד הבא של החלפת הכרטיס. אבל אני אשמח לעזרתכם שכן אני לא יודע בוודאות איפה הבעיה. יש לי מחשב די וותיק (כמעט בן 5). שכבר כמה זמן שהוא לא מתפקד קשורה. מה שמתבטא בזה שהוא יכול להתקע בלי אזהרה מוקדמת. הנקודה היחידה עד כה שאפשר לציין זה שהמסך נתקע. המקלדת לא מגיבה. הסאונד ממשיך לנגן לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. אני מניח שזה לא אומר יותר מידי. לא פעם פתחתי את המחשב ובדקתי שהכל מחובר כמו שצריך. אתמול כבר המחשב הראה סימני גסיסות. אני מעדיף להחליף את הרכיב התקול (כמובן שלוח אם חדש יגרור החלפה של מספר רכיבים נוסף). ולא לקנות מחשב חדש. אתמול המחשב נתקע מספר פעמים ברציפות. שפעמיים הוא גם מוסיף מסך כחול לשניה שכתוב משהו…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by shaniyakov,

יש לי עכבר ps\2 אופטי, ואני לא יכול להשתמש באותו עכבר במחשב, בכלל בכל עכבר שהוא ps\2...עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לשנות את החיבור מps\2 לחיבור usb בלי מתאם, רק על ידי חיתוך הכבלים ושינוי החוטים?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  5. היום קיבלתי את הכרטיס אחרי שהתקנתי דריבירים ואת התוכנה אני מתחיל לראות\לשמוע רדיו\טלוויזיה ובשניהם אחרי כמה דקות או אפילו שניות הסאונד פשוט נעלם אני בודק בפאנל של הכרטיס קול של הNF2 וגם שם אני רואה שהוא לא מקבל שום סאונד מהINPUT או בכלל סאונד משום מקור (רק התוכנה הזאת עובדת) אם אני מעביר לTV או בחזרה לרדיו הסאונד חוזר ואח"כ עוד פעם נעלם יש למישהו פתרון ??

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  6. Started by soulriver,

שלום לכולם יש לי חשד שהכרטיס מסך החדש שלי HD5670 לא בסדר, הכל טוב ויפה עד שאני לא עושה כלום עם המחשב בערך 30 דקות ואז המסך שלי הופך לשחור ואני גם לא רואה שומר מסך למרות ששמתי שומר מסך ואז שאני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת כלום לא קורה והמחשב לא מגיב לי או לפחות אני לא רואה כלום על המסך... מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by daniel0089,

אני רוצה לעדכן ביוס כי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ואז נכסה כזה ואז נדלק שוב ואמרו לי שזה בגלל שהביוס ישן.. יש לי לוח אם של ABIT IB9, אשמח אם תסבירו לי איך לעדכן... זה מסוכן? אשמח לכל מה שיכול לקרות, איך עושים,כמה זמן זה לקוח וכו'... תודה.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by most,

שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

אני עוזב את המחשב , חוזר אחרי חצי שעה , ורואה מסך שחור ובו הודעת השגיאה NTDLR is missing press ctrl+alt+del to restart אחרי הריבוט הוא עדיין נתן לי את ההודעת שגיאה , רק פעם שלישית הוא הצליח התחברתי לאינטרנט , ה norton warm protection טען שהיה נסיון חדירה , ואז החיבור התנתק בנוסף לזה , לאחר תקופה של יותר מחודש , שוב פעם מישהו פרץ לאייסיקיו שלי עושה לי spam ומנסה לשלוח לי קבצים

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by ybe,

ברשותי מדפסת HP940C,לאחרונה המדפסת התחילה לשבש את צבעי ההדפסה. למשל :במקום חום אדום,במקום שחור כחול וכו'. החלפתי את ראש הדיו בראש דיו צבעוני אחר מקורי של HP , אך ללא תוצאות. לאחר מכן הסרתי את הדרייברים של HP וניסיתי להדפיס עם הדרייברים שלXP WINDOWS (שדרך אגב הם הרבה יותר טובים) ושוב ללא תוצאות. התקנתי שנית את הדרייברים העדכניים ביותר מבית HP ,אך ללא הואיל. אנא האם יש למישהו פתרון?????

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,לאחורה(כבר יומיים ככה..) המחשב לא נכבה שנותנים פקודה לכיבוי(הפעל-כיבוי - אישור) והוא לא כותב על שום דבר תקוע.. אני תמיד צריך ללחוץ דרך הכפתור כדי שהוא יכבה.. ואתמול הוא כתב לי שהדלקתי:overclocking failed ואז היה אפשוריות או להתקין משהו מחדש או להעלות הגדרות קודמות(כאילו מה שהיה אתמול) אז תמיד שיש את זה אני לוחץ על השני..הדבר הזה קורה שרכיב נשרף או אין לו את המאוורר אז הוא לא מפעיל אותו.. אבל לא נגעתי בשום רכיב והכל עובד סבבה,אז מה קרה?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  12. Started by Wunderbar,

היי חברים, רכשתי לפני כמה חודשים מחשב מחברת TMS. לאחרונה התרחשו מספר קריסות עם מסך כחול. בדקתי עם תוכנת bluescreenview והשגיאות הן 103 ו-3b. בעצת התמיכה של TMS הורדתי את התוכנה OCCT. ההוא המליץ לי להריץ את בדיקת ה-linkpack. האם בטוח עבור החומרה של המחשב להריץ בדיקה כזו? תודה!

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by bictelboym,

קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  14. Started by johny,

יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  15. שלום אני רוצה לחבר כמה דיסקים קשיחים למחשב ושכל פעם רק אחד יפעל והשאר לא יהיו מחוברים/יהיו כבויים לגמרה נגיד יש 3 אנשים שמשתמשים בבית וכל אחד מקבל דיסק קשיח משלו בלי שום גישה לדיסיקם אחרים.. בטח אפשר כל פעם לפתוח תמחשב לנתק דיסק קשיח ולחבר אחד חדש, אבל אין שיטה יותר נוחה?

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  16. כולם אומרים פה שזה עוזר לביצועים של המחשב אולי אני יעדכן גם

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Dante_9,

1. למה משמש כבל ה- 4PIN של הספק והאם צריך לחבר אותו? 2. למה לכונני SATA יש גם חיבור חשמל יחודי שלהם וגם חיבור מולקס רגיל ובאיזה צריך להשתמש?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  18. שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  19. Started by צליל בבאי,

המחשב שלי הוא חדש. כרטיס מסך intel hd graphics מעבד-,intel icore 7 2600 CPU, 3.4GHZ, 16 RAM המחשב הוא חדש והוא לא מריץ על 60 fps אפילו משחקים לא כבדים כמו LOL,בנוסף כאשר אני נכנס למשחק כמו cs:go הכל נורא מקרטע אפילו רק לזוז בהגדרות אי אפשר אשמח למענה.

20. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס הקודם ATi HD4850 הביאו לי כרטיס מסך חדש מהיצרן (ATi HD4870) ואיך שחיברתי אותו התחילו לי בעיות ... פירמטתי את המחשב וכמו שתמיד הייתי עושה הייתי מתקין את הדרייברים של הלוח אם ואחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, דבר ראשון לא כל הדרייברים הותקנו ודבר שני כשהמחשב ביקש לעשות ריסטרט הופיעה לי הודעה שחייב לסיים את התוכנית RTHDCPL ואחרי שסיימתי אותה ידנית המחשב פשוט היה קפוא בתמונת רקע ואחרי איזה 3-4 דקות המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה סתם איזה בעיה בהתקנת ה - Windows אז עשיתי שוב פורמט ... שוב אותו דבר ... כל מה שאני מנסה לעשות במחשב, הוא פשוט נתקע ולא מגיב ועדיין לעשות כיבוי או ריסטרט לוקח בערך 5 דקות. התק…

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by kokofiko,

שלום, מבקש את עזרתכם: כאשר אני מפעיל את ה WINDOWS XP לאחר ה LOGGING, אני מקבל הודעה The system has recovered from a serious error. ב ERROR SIGNATURE רשום: BCCode : 1000008e BCP1 : C000001D BCP2 : 804DC126 BCP3 : 80550864 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 א. מה זה אומר והאם בעיית חומרה/תוכנה? ב. איך פותרים את הבעיה? *לאחר ההודעה המחשב מתפקד כרגיל (אין בעיית התנגשות חומרה)מלעט הבעיה בסעיף הבא. * קיימת בעיה שפתאום באמצע עבודה המחשב מבצע RESTART לבד... *אין וירוסים -סרק באמצעות NAV 2005 ולא נמצאו וירוסים * מדו"ח MICROSOFT חוזר לתקלה נכתב כי נראה שמקור הבעיה ב RAM - איך אני מוודא את הבעיה והאם זה בזכרון עצמו או שה SLOT של ה MOTHERBOARD נדפק? בברכה גב…

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by alonezer,

שלום, קניתי טלויזיה חדשה לחדר LCD ואני רציתי לחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה אבל המחשב שלי עם 64 ביט ו4 ראם והכרטיס טלויזיה לא תומך בזה. אז לקחתי מחשב אחר שיש לנו בבית עם כרטיס טלויזיה וGEFORCE 8400GS וראיתי שהוא עושה בעיות ויש מסךך שחור לכמה שניות מידי פעם וויסטה כותב שהוא נכבה והדליק את עצמו(הכרטיס מסך) עידכנתי דרייברים להכי חדשים. וזה עכשיו הוא לי בעיות אחרי כמה זמן שהוא בשימוש הצבעים נמרחים ונתקע המחשב. חיברתי את המסך בVGA ללוח אם ואין את הבעיה הזאת שהמחשב נתקע. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך.. מה ניתן לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by computerg,

שלום לכם... ושוב הבעיה הידועה אבל עוד לא מצאתי פתרון שיעזור לי. נייד אסוס, WIN 7 64 BIT. התחברות לרשת אלחוטית לא סדירה, לפעמים לא מוכן להתחבר בכלל ("ל-WINDOWS לא היתה אפשרת להתחבר אל ...") ולפעמים התחברות אך בלי גישה לאינטרנט. ניסיתי בכמה נתבים שונים. חיבור קווי עובד מעולה. יש למישהו רעיון? עדיפות למשהו מהפכני ממש אגב - יש אפשרות לנהל חיבור רשתות באמצעות תוכנה חיצונית? כי ממש נמאס לי מWIN תודה רבה

24. Started by most,

שלום, קניתי לוח GA-M61PME-S2 מעבד 4200 X2 וזיכרון NCP 1GB במחשב יש קשיח וצורב ואפילו פלופי התקנתי הכל אך: במהלך התקנת מ"ה המעבד התחמם והייתה התראת זמזם. בביוס הראה 70 מעלות ולאחר סיום ההתקנה 48 מעלות (במנוחה) אח"כ לסרוגין מופיעה לי הודעה: התקן USB לא מזוהה או שגיאה בזיהוי וזה מופיע ונעלם לסרוגין כאשר אני עושה ריסטארט דרך המ"ה המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ויש התראת זמזם, אבל כאשר אני מכבה לגמרי את המחשב ואח"כ מדליק אותו המאוורר פועל, הכי חשוב: הספק ג'נרי כשהחלפתי לג'נרים אחרים בביוס קיבלתי מעלות אחרות לגמרי (29 מעלות ובעוד ספק 36 מעלות) במנוחה אבל השאר אותו הדבר יש לציין כי הסוקט בלוח הוא 24 פין והספקים הם 20 פין - אבל בחוברת כתוב כי ניתן לחבר ספקים של 20 פין האם ייתכן כי …

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  25. היי, ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.