עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shaka,

שלום לכולם! יש לי מחשב בן 7 שאחרי שהובלתי אותו מסרב להידלק. הרצתי כמה בדיקות ואני נוטה להאמין שזה הלוח אם אבל אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאפשר לבצע על מנת לוודא. עד כה ניסיתי לעקוף את המתג(שבהתחלה חשבתי שהבעיה בו) ולהפעיל את הספק ע"י קיצור של החוט הירוק והשחור וראיתי שהספק עובד(גם בדקתי עם מולטימטר שיש מתח על הקווים) וגם שהכוננים הקשיחים נדלקים וכל המאווררים של הרכיבים השונים(מעבד כרטיס מסך וכו') עובדים גם הם(אבל הנורה שבקדמת המחשב לא נדלקה). לפני שאני קונה לוח אם חדש(ישן), האם יש סיכוי שהבעיה היא בכלל ברכיב אחר? תודה לכל עוזר!

2. Started by haimborada,

שלום לכם אני היום התחברתי אליכם לאתר פעם ראשונה במיקרה נחתקלתי באתר הזה והוא ניראה לי מזה מגניב אני עדיין לא יודע איפה רושמים מה ואיפה אז אל תיכעסו יש לי שאלה 1 היה לי וירוס מאוד קשה באר דיסק טרה נייד היה לי בו חומר שלא יכולתי ליראות אותו והנוד לא הסיר לי וירוסים שהיו בו לקחתי מחבר אנטי וירוס קרספאקסי משהוא כזה של טכנאים והסרתי את הוירוסים אבל חלק מהם עדיין חוזרים גם אחרי שהסרתי יש לו אנטי וירוס של מיקרוסופט שהוא הכי טוב ניראה לי אבל הוא לא נותן 2 שאני עושה הצג קבצים מוסתרים זה מראה לי קובץ בשם Thumbs.db איזה 1400 פעם בכול המחשב אני מנסה להסיר אותו והוא חוזר אני מנסה להסיר דרך מצא קבצים של הווינדוס מה אני אמור לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות תודה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by effymr,

כאשר אני מנסה להכנס למחשב מהטלויזיה באמצעות הרשת הביתית, אני מקבל בקשה לזיהוי USER NAME ו - PASSWORD לא היתה לי בעיה כזו בעבר, עש לפני שבוע-שבועיים בכל עבד תקין והייתי רואה בטלויזיה סרטים שמותקנים במחשב הביתי דרך הרשת הביתית. אשמח לקבל יעוץ.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by zombie,

כשאני מרסס עם הספריי אויר אז הוא משאיר מין רטיבות כזאת שהופכת ללבן קפוא כזה שמהר מיתהדה ונעלים כשאני נוגע בזה זה מרגיש כזה קר ואפילו רטוב למרות שזה לא ורשום שזה רק אויר בפחית.....אפשר לנקות עם זה או שזה מסוכן? גם עשיתי ניסוי וריססתי את זה על נייר...וממבט ראשון זה היה ניראה רטוב ואז זה יתהדה והנייר היה יבש לגמרי..

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by Iniesta,

הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by E-me,

יש לי 2 הארדיסקים במחשב 1 של 40 G ואחד נשלף של 20 G שאני משתמש בישביל גיבוי קבצי מוזיקה וכו (נשלף כלומר מגירת הארדיסק כזאת שמכניסים מתחת לסידי רום מכירים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=414) אני אמור לקבל איזה שדרוג השבוע ורציתי לפרמט ולגבות לכבודו. הכנסתי את ההרדיסק של ה20 G למגירה הדלקתי את המחשב ובבוט, בשלב שהוא אמור לזהות את ההארדיסקים, הוא התעקב ממש הרבה זמן (2 דקות) בסוף הוא זיהה את ההרדיסק הרגיל של ה40 G והמשיך. שווינדוז אקס פי עלה ההארדיסק פשוט לא נמצא. ניסיתי להוסיף אותו דרך add hardware אבל הוא פשוט לא ראה אותו\זיהה אותו\ או בכלל הכיר בקיומו. אחרי כמה ריבוטים שהוצאתי והכנסתי את ההרדיסק מהמגירה הוא עשה מין "קלי…

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by biotech326,

היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  8. Started by adirss,

שלום חברים ברשותי דיסק קשיח ssd 80 gb של חברת intel שמותקן במחשב נייד של לנובו אתמול שהדלקתי את המחשב עלה לי ציור של מנעול ומקום לרשום סיסמא {כניראה שהדיסק ננעל } לאחר מס ניסיונות של איפוס ביוס הבעיה לא נפתרה שחיברתי את הדיסק למחשב אחר דרך usb ניראה שהמחשב מזהה אותו ללא בעיה אך לא מראה את הכוננים במחשב שלי אשמח לפתרון לבעייה תודה לכם

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by avraham711,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  10. אין לי מושג מה נסגר עם המחשב שלי, פתאום מחשקים בתלת מימד לא עובדים כמו שצריך, משחקים שנהגו לעבוד. שיחקתי לי במשחק ופתאום הגרפיקה קפצה והפכה למעוותת ומאז כל המשחקים או מעוותים או עובדים קטוע בצורה שלא מאפשרת לשחק. מבחינת דרייברים זאת לא הבעיה מכיוון שהדרייברים הכי חדשים מותקנים והמשחק לא עובד כמו שצריך. לקחתי את המחשב לחנות מחשבים שתעבור בדיקה והטכנאי הגיע למסקנה שהבעיה נובעת מכיוון שהמאוורר לא עובד, דבר שנראה הגיוני, רק שהמשחקים אחרי החלפת מאוורים לא עובדים. אני פונה אליכם בניסיון נואש, עזרו לי, כוונו אותי-מה עליי לעשות? בתודה רבה מראש, EnZeR

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by re5pect,

שלום! אם זה לא שייך לפה, תעבירו אני אצל חבר, ויש לו XBOX מוסב, המכשיר נתקע והנורית שלו מהבהבת בצבעי אדום וירוק, המכשיר לא מראה כלום על המסך. אין בעיה של התחממות, אודה לכם אם תעזרו לי או תפנו אותי למקום שיוכל לעזור לי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  12. זה מחשב ישן יחסית, עוד מהדור האחרון של הC2D אני לא בטוח לגבי כל שאר החומרה, אך אני יודע בוודאות שהמעבד זה E7500 סטיק זכרון אחד של 1GB ואין כ.מסך נוסף (יש רק את המובנה שעל הלוח אם) המחשב של חברה שלי, והבעייה קרתה לה בעבר אך עברה מעצמה. ולפני שבוע בערך הביאו לה איזה הארד דיסק ישן בחיבור IDE אבל תקין לגמרי! שמתי לה אותו, והמחשב עבד חצי יום ואז זה שוב התחיל לקרות: המחשב נדלק, כל המאווררים, הלדים אבל אין פוסט. שום צפצוף. והמסך לא מגיב. אחרי כמה שניות נכבה ונדלק שוב וככה בלי סוף! ניסיתי כבר איפוס ביוס, הוצאה של כל חלק במחשב, החלפת ספק. מה שמעניין זה כשאני מוציא את הסטיק זכרון אז יש את ה3 ביפים שמעידים שיש בעיה עם הזכרון. ככה שהלוח נראה לי עדיין מתפקד. מחר אני הולך לנסות את הלוח…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

פעם היו לי ארבע פרטישנים שתיים בכל הרד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוז 2000פרו בתור NTFS ושיחקתי איתו קצת משחקים ושטויות נמאס לי אז רציתי למחוק אותו עכשיו מה אני בא למחוק והוא לא מוחק לי את הוינדוז הוא מוחק לי את המחציה הבאה בתור!! עכשיו אחרי שכל המידע במחיצה הכי חשובה שלי הלך לעולמו אמרתי טוב אין מה לעשות תמצא הכל מחדש... אבל מה כל המחיצה של הוינדוז 2000 נעלמה!! לאן?? איך אני מחזיר את זה?? מזמן לא עבדתי אם FDISK אז שכחתי מה אני צריך לעשות שם :-[ אהה ועוד משהו עכשיו המחיצה של הוינדוז נעלמה אז במקום נגיד היה כונן F הוא נהיה כונן E בבקשה עזרה :-\

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by galh_5,

שלום לכם, קורה לי הרבה בערך פעם בשעה שהמסך לפתע נהיה שחור ל-2 שניות ואז רשום לי שמנהל התצוגה הפסיק להגיב אני עם הכרטיס HD4850 ועם הדרייבר הכי מעודכן. יש לציין שהסרתי את הדריבר לגמרי והתקנתי מחדש. יש פתרון?תודה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  15. Started by 111111,

(ביצעתי חיפוש ולא נמצאה תשובה) יש ברשותי 3 כוננים שאלתי היא האם אני יכול לפרמט שניים מהכוננים מבלי לגעת בשלישי כאשר אחד מהכוננים המיועדים לפירמוט הם של הווינדוס? ואם כן האם אני עושה זאת בדרך הרגילה או בדרך אחרת? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by linkinuser,

שלום לכולם שנה טובה וחג שמח, יש לי איזשהי בעייה עם הנייד ואנלא מצליח לפתור אותה לא משנה כמה ניסתי... יש לי מחשב מדגם msi pr601 שנקנה לפני 4 חודשים , המחשב עובד על מערכת ההפעלה windows vista home basic. עד לפני כמה ימים המחשב עבד נהדר והכל היה פצצות עד שפתאום לפני איזה שבוע התחילה לי בעייה בכל פעם שאני מנסה לעלות את המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה winload.exe קובץ לא נמצא וכאלה. בהתחלה כשזה התחיל הייתי עושה ריסט למחשב ואז הווינדוס היה עולה והכל היה בסדר , אבל היום כבר התחילה בעייה אחרת... אני מנסה לעבוד עם Windows Vista Recovery Disc ובכל פעם כשזה מסיים את כל ההכנות להתקנה עולה לי מסך כחול שאומר לי שהווינדוס נסגר בשביל למנוע נזק למחשב , נא לבדוק ווירוסים ואם לא אז לבדו…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by Kaze,

קודם כל שלום , אני חדש בפורום נעים להכיר , אז ככה , קניתי מחשב חדש לפני 4 ימים בערך הנה קצת מידע עליו: מעבד : AMD Phenom II X4 810 כרטיס מסך:Points of view nvidia 9500 GT לוח אם: MA790X-UD4P זיכרון: 4GB Ram של Gail עם צלעות קירור דיסק קשיח: 500 GB של Wester Digital הזמנתי את המחשב מורכב מחברת Ivory , טכנית לא אמורה להיות שום בעיה , קיבלתי אותו כבר בנוי ומוכן לשימוש , החלטתי להתקין Windows 7 , שם נתקלתי בFreeze הראשון שלי וחשבתי שזה קשור למערכת הפעלה עצמה אז החלפתי ל Vista ושם קרה אותו הדבר , לא ברור לי אם זה משהו ששחכתי לעשות כי לא נגעתי בBios ובCmos בכלל פשוט התקנתי את המערכת הפעלה , מאווררים יש לי הרבה במחשב , ניסיתי כל אתר שקיים ברשת לפתור את הבעיה , בסוף הגעתי לפה בתק…

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  18. קניתי כרטיס מסך 9600GT, חיברתי לו את מסך LCD 19 VIEWSONIC VP930, והמסך לא רוצה להידלק המסך עושה כאילו הוא בא להידלק ,רושם NO SIGNAL, ונכבה. התהליך הזה חוזר על עצמו בלי הפסקה. שאר המפרט: E7300 HD 250GB DDR2 4GB 9600GT ספק 300W של LITEON מה יכולה להיות הבעיה? *לפני החלפת הכרטיס היה במקומו 9500GT והמסך עבד. *חיברתי את המסך כרגע למחשב אחר והוא עובד (לכן הבעיה לא במסך), וכרגע אני עובד עם המפרט שלמעלה עם מסך CRT 15 והוא עובד.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  19. רציתי לסגור כמה תוכניות שלא יעלו עם המחשב דרך הstartup ואז ראיתי משהו שנקרא ytdownloader עולה לי עם המחשב, ועוד זה מופיע לי פעמיים. מה זה? לא זכור לי שהתקנתי דבר כזה, ואיך אני נפתר מזה אם זה לא נחוץ? תודה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  20. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. שלום לכולם שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש ומאז יש לי תופעה קצת מוזרה, אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר נשאר דולק,האור האדום של האינפרא עדיין נשאר. לפני שהחלפתי את המחשב זה לא היה ככה,מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לזה?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by red-x,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4 גה"צ, windows XP. בשנה האחרונה החלפתי לו מאוורר מארז, והרחבתי זכרון ל-1 ג"ב. בשבוע האחרון המחשב פתאום ללא סיבה נראית לעין מאתחל את עצמו, לפעמים מספר פעמים אחד אחרי השני. חשוב להגיד שזה קורא מבלי טעינה של תכנה כבדה מסויימת, אלא פשוט באמצע עבודה, כאשר לעיתים קרובות רק הדפדפן כרום פועל. מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את מקור הבעיה?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  23. זה מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 8GB DDR4 3200MHz (1 x 8GB) כונן קשיח 512GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit Non-Touch Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX330, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא מצלמת רשת Integrated widescreen HD (720p) Webcam with Single Digital Microphone שמע 2 tuned speakers with Waves MaxxAudio® Pro כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Ethernet תקשורת אלחוטית 802.11ac 2x2 WiFi בלוטות' …

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  24. Started by eitan10,

<blockquote> באמצע צריבה ובמקביל הדיסק און קי היה מחובר למחשב, המחשב עשה ריסטרט , עולה לי מסך עם מספרים ומשפט :Verifying DMI pool data נסיתי לתקן עם דיסק התקנה ולא הצלחתי. יש לי גם דיסק תיקון וכותב שאין אפשרות ויש בעייה בחיבורים של הארד דיסק או USB או בצורב. אין אפשרות להגיע ל SAFE MODE או ל F8 . רק F12 מסרתי למעבדה יש לי עדיין אחריות של KSP שיבדקו את החיבורים. האם מישהו נתקל בבעייה וותר אותה ללא פירמוט ?ׂ נסיתי גם עם הדיסק ולאחר מכן עשיתי REPAIR ולא תיקן כלום.</blockquote>

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  25. כאשר מדליקים את המחשב , נשמעים צפצופים מהרמקול הפנימי של המחשב ולא עולה כלום במסך. הכרטיס מסך,המסך,זכרונות,קשיח,ספק, כולם תקינים בוודאות. לכן הבעיה נמצאת בלוח אם\במעבד שאלתי היא במידה ומוציאים את המעבד, הביוס יכול לעבוד? אמור להיות מוצג משהו במסך תודה לכל העוזרים, מנור.

• 10 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים