תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני קניתי לפטור שבו מותקן ווינדוס 7 על כונן ssd קטן ויש בו כונן hdd גדול. התקנתי בhdd אובונטו (לינוקס) אבל זה לא מראה לי אותו בהפעלת המחשב וניסיתי להגדיר אותו שיעשה boot מהכונן הזה ועדיין הוא אומר שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. בעיקרו את הכונן hdd הזה חילקתי ל3 מחיצות, קודם כל יצרתי מחיצה לווינדוס אני חושב (לאחסון קבצים ותוכנות) ואחר כך עוד אחת ללינוקס ועוד אחת לא הגדרתי, שאני יוכל להתקין עוד מערכת הפעלה בעתיד(שלישית) יש פיתרון לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש אותו מחשב אותו חלקים קנינו מאותו מקום אותו מעבד אותה כמות של זיכרון ממש הכל רק שיש לו כרטיס מסך AGP Nvidia GeForce 7600GS/GT ולי יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 7800 GS AGP אני לא מבין את ההגיון שאצלו הביצעוים יותר טובים עובד יותר מהר ורואים גם יותר יפה אני מדבר למשל על המשחק PRO SOCCER 2008
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום משחק פורזה הוריזון 5 קורס לאחר שלוחץ START בתפריט המשחק והמחשב עושה ישר ריסט לא יודע מה לעשות מעבד i5 8600 לוח אם b365DH3 גיגה בייט זיכרנות ראם 2400 hyperx kingstone16GB 8X2 500 גיגה SSD TOSHIBA XPG m.2 512 GB כרטיס מסך 1080TI EVGA FTW2 ספק כוח 850W ססוניק.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בעיה מוזרה יש לי. יש לי מחשב i7-4790 16 GM ram מחשב די חזק ויש לי את המערכת קולנוע הזו http://www.hye.co.il/LG/entertainment&audio/Home-Theater-System/DH7520T היא מחוברת למחשב ושאני מדליק אותה אני שומע בה והכל טוב. הבעיה שאני מכבה את המערכת. המערכת מחוברת דרך כבל hdmi ללוח האם. לצערי הכרטיס קול ששמו לי מעפן. לפעמים היא נתקעת לכמה שניות ואז כתוב לי במחשב שהמחשב ביצע שחזור ואז חוזר לעצמו אבל ב99 אחוז מהמקרים המחשב פשוט תקוע ולא מגיב לכלום עד שאני מכבה אותו מהכפתור. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
תקשיבו, אני כבר יותר משנה מחפש פתרון לבעיה שלי ולא מוצא, אם אתם מוצאים לי אני מבטיח לשלוח תמונות ערום שלי לכולכם. ככה, לפני כמעט שנתיים הייתי בקנדה וקניתי שם חבילה של 512x2RAM של Corsair. את הדגם המדוייק אני לא זוכר, משהו ValueSelect ו-TWIN... אנערף. הבעיה היא שכל פעם ששמתי את שני הזכרונות ביחד המחשב ה-ת-ח-ר-פ-ן לי. מזה התחרפן? יוצא מתוכנות, משחקים, עושה לי ריסטרט למחשב בלי שום התראה, מעלה לי שגיאות הזויות וכו'. הקטע המטריף באמת, זה כשאני שם כל אחד בנפרד (ובדקתי את שניהם בנפרד) אין שום בעיה, חוץ מזה שאין לי בידיוק מה לעשות עם 512RAM. כבר בדקתי אם הלוח-אם שלי אמור לתמוך ב-Dual, והוא כן. הדגם הוא MSI 865PE Neo2 - קצת ישן, אבל אמור לעבוד עם Dual לפי מה שאני זוכר. כל העסק הזה…
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
נדלק, מתכבה לפני שהוא טוען את המסך אפילו ומתחיל שוב. אני יודע בבטחון שהוא לא מתחמם (מחשב חדש כמעט לגמרי, נקי מבפנים ותמיד קריר), המאווררים כולם פועלים ויש מתח. מישו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי גם לבדוק אם איזה חוט התנתק לי ועושה לי קצר, אבל זה גם לא זה. (המפרט בצד)
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם. ב Windows 7 המנוח היה לי את המדיה סנטר ששימש אותי לצפות / להקליט שידורי טלויזיה דרך העידן+. מאז שהמחשב עודכן ל 10, התוכנה הזו נעלמה. יש דרך להתקין אותה? ניסיתי את הדרך שמציעים פה אבל זה לא באמת עובד, אני לא רואה שאחרי התהליך התוכנה נמצאת. אם יש למישהו שיטה שבאמת עובדת, יעזור לי מאוד. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות להשתמש ב"קודי" אבל אני מחפש את המדיה סנטר דווקא.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, ואחת לכמה ימים אחרי שלא עובדים עליו הרבה זמן והצג מתכבה (זה אף פעם לא קרה באמצע עבודה) יש תופעה שכביכול הלוח קופא - המחשב נראה דלוק יש אור מהעכבר (אך אם אני מנתק ומחזיר הוא לא מקבל שוב מתח) והכפתור של ה NUMLOCK דולק אך לא מתכבה אם לוחצים עליו, ולא ניתן להעיר את המחשב בשום דרך חוץ מריסט חשמלי.. ניסיתי לעדכן BIOS כיביתי את כל מצבי השינה למיניהם גם של ההארדיסק וגם של ה PCI מהמערכת הפעלה, וגם ביטלתי מצבי STANDBY שראיתי בביוס. מה לדעתכם גורם לזה? האם יכול להיות שהספק לא סוחב? אולי זה קשור להארדיסק שהוא ירוק? המפרט: GIGABYTE H77 D3H I5 IVY BRIDGE 450W XFX RADEON HD7850 WD GREEN 1TB EARX תודה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
ה- FLYVIDEO 98 שלי לא עובד ב-XP ובלינוקס RED HAT 8.0 ואין לי מושג איך אני יכול לתקן את המצב. למישהו יש פתרונות ???
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אנשים.....בבקשה תעזרו לי....שמעו מה קרה לי... תראו...היום משום מה האנטי וירוס נכבה לי ( אני מתכוון ל - Auto Protect ) וכשאני נכנס לאנטי וירוס להפעיל אותו מחדש - אי אפשר ! הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי מחדש...מאותה התקנה שהתקנתי פעם שעברה את האנטי וירוס אבל זה לא עזר...הבעיה חזרה ! הסרתי שוב את האנטי וירוס ושוב פעם התקנתי...ועדיין זה חזר ! ואז...הורדתי אנטי וירוס אחר ( ס'תומרת התקנה חדשה ) אבל זה לא עזר אחים שלי...עדיין הבעיה חזרה ! אין לי מושג מה גורם לזה....ולמה זה קורה....אבל זה גרם אני חושב לעוד בעיה...כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לי למקום של הפס הירוק ( מתי שהמחשב חושב ומעלה את הוינדוס ) בקיצור...אני מגיע לשם ואז זה מראה לי מסך כחול עם הודעות בצבע לבן ואחרי שניה זה…
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: יש לי כרטיס מסך : gts 250 nvidia ומסך של חברת daewoo שהוא 19 אינץ החיבור שלי מהמסך לכרטיס מסך הוא ב VGA. קנו לי לחדר טלוויזיה LCD שהיא 32 אינץ של חברת sansui. בנוסף קבלתי איתה כבל HDMI של חברת פיליפס. כאשר אני מחבר את הכבל HDMI למחשב ולטלוויזיה... הרזולוציה במחשב משתנה ובטלוויזיה לא רואים כלום... אין אות. עשיתי שכפול צגים עשיתי הכל... אין אות בטלוויזיה. אז אמרתי לעצמי שאני ינסה משהו אחר... הוצאתי את מהמחשב למטה מהכרטיס מסך את הכבל VGA והשארתי רק את הכבל HDMI מחובר לכרטיס מסך. ופתאום יש אות בטלוויזיה.. רואים תמחשב בטלוויזיה... והשאלה שלי למה זה ככה? (דרך אגב גם לא עובר סאונד ...) למה רק כאשר אני מוציא את הכבל VGA מהכרטיס מסך…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי חבר'ה .. לאחרונה היתחדשתי בספק כוח חדש ( ראו מפרט ) , כי חששתי מהספק הקודם שהיה לי jsp-tech Ezcool 420 מעפן . חשבתי שהוא זה שעושה לי בלאגן במחשב . והסיפור הוא.. שלפני בערך חודש התחילו תועפות ריסטים למחשב , פשוט המחשב כיבה עצמו אוטו והדליק אחרי מס' שניות ושוב כיבה והדליק - שיגעון! החלטתי לקנות ספק חדש לפתור את הבעיה , חכיתי חודש הייתי בלי מחשב ובלי ספק .. את הספק שלחתי לחבר שלי שיבדוק אותו על פנטיום 4 ( דור ראשון 1.4 ) ואני חכיתי למשכורת שתיכנס בכדי לקנות את החלקים . והפעם ..עבדתי מאז שהתקנתי את הספק החדש - ליבריטי - בערך .. 4-5 ימים , ודווקא הבוקר בשעה 10:48 משהו כזה לפי ( event viewer ) אני רואה כמה תקלות מוזרות שלא שמתי לב , אני לא בטוח שזאת בדיוק הבעיה אב…
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל תקופה ארוכה ולפתע התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מההארד דיסק, מעין נקישות כאלה, כאילו משהו נתקע שם. שמתי לב גם לירידה בביצועי המחשב. החלטתי לכבות אותו. המחשב עדיין עובד והווינדוס מתחיל לעלות, מה שאומר שעדיין לא נמחק כלום. אני לא מתגרה בגורל ולכן אני לא מדליק כדי שלא יקרה משהו. מישהו יכול לומר לי מה התקלה ומה ניתן לעשות? האם זה מסוכן להפעיל את המחשב עם רעשים כאלה מההארד דיסק?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני צופה בסדרות במיוחד אם הם באיכות 1080p/720p אני נתקל בתופעה שהוידאו מהבהב/נתקע וממשיך הלאה. קורה בדר"כ עם קבצי mkv חשוב לציין אני משתמש ב bs player pro מותקן על המחשב גם vlc וגם kazza lite mega codec pack בסרטים ברזולוציה אחרת זה לא קורה. הדריברים של ה-כ.מסך ושל המסך מעודכנים . dx מעודכן Edit: בנוסף עשיתי את המדרכים האלה http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=54612 http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=57886 כפי שהומלץ פה בפורום הוסרו הנגן vlc + k-lite codec pack עדיין יש הבהובים ותקיעות דרך הנגן bsplayer פתרון ...?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קודם כל שלום המליצו לי על הפורום הזה ואני כבר התייאשתי מלחפש תשובה לבעיה הזאת אז אתם תקוותי היחידה חחחחח אז אני יסביר: יש לי מחשב נייד מסוג acer ויש לי מערכת קולנוע בייתי מסוג lg 5 רמקולים וסאב עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת למחשב אבל שהשמעו בה סטריו של 5 רמקולים ולא של 2 אני מחבר את המערכת למחשב בקבל של 2 בננות לרסיבר וחיבור aux למחשב עכשיו אני שומע בכל ה5 רמקולים אבל במחשב יש לי רק אופצייה של סטריו 2 רמקולים אז הוא לא יכל לבצע אפקטים של 5 רמקולים ואין לי אפשרות אחרת לשנות מ 2 רמקולים מה שכן יש לי באפשרויות שמע יש 2 סוגים רמקולים digital output ברמקולים יש לי רק אפשרות של סטריו 2 רמקולים בדיגיטל הזה יש לי אפשרות ל 5.1 הבעיה זאת שאני מגדיר את הדיגיטל אני לא שומע כלום אנ…
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 ולוח אם של MSI 6309 תומך ב AGP X4. היתקנתי דרייבר חדש של nvidia Deternator, וכאשר אני ניכנס להגדרות הדרייבר של כרטיס המסך אני רואה שהכרטיס מוגדר AGP X2 ולא AGP X4 כמו שצריך להיות. הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם ידני וזה לא עובד. יש למישהו עצה?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
חבר הזמין מחשב חדש (הוזמן מחו"ל) לא מותקן דבר... (התקנה מ"ה עוד לא בוצעה.. רכיבים אחרים יותקנו אחר כך .. כשמחשב יעבוד) רכיבים: PROCESSOR Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor MOTHERBOARD ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard MEMORY CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory GRAPHIC CARD eVGA e-Geforce 7600 GT KO PCI express 256MB GDDR3 Video Card w/HDTV (המארז עם 3 מאווררים) הוא הרכיב את מחשב לבד (המעבד היה מותקן כבר + היסינג - הוא רק בדק שיש הכל נראה תקין) 1. מה לעשות? לאחר שהבעיה תסתדר, נגיד שמשחה הטרמית לא נ…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להסיר את הדריבר שלי כדיי להתקין דריבר חדש יותר, אני רוצה לדעת עם יש פעולה מסויימת שאני צריך לעשות כדיי להסיר אותו בצורה הטובה ביותר כלל Catalyst Control Center והתקנה מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול, ב8 ל12 2009, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון. המחשב שהה אצל FOXPC במשך חודש, והועבר לTMS, ואז המשבר הגדול ביניהם התרחש. ככה התגלגלו העניינים, ולאחר 5 חודשים (חצי שנה !!! ) קיבלתי את המחשב שלי. הוספתי עוד 2006 ש"ח להחלפת כרטיסים מפני שTMS לא יכלה להשיג את הכרטיסים שלי (TWINTECH 9600GT XT) והם הוחלפו בGIGABYTE 9800GT עם קירור שווה ערך, בתוספת של 103 ש"ח לכל כרטיס. המחשב שלי נשלח למסע הזה מפני שהכרטיס העליון הפיק רעש סטטי חזק שעובר דרך הראש (יש לי 2 כרטיסים) קיבלתי אתמול את המחשב, חוץ מהרעש הוא היה בסדר, אז יש כמה סריטות על המארז כי המחשב נשלח לחיפה על ידי FOX בלי מארז, אבל לא נורא. אבל זה לא חשוב כרגע הפעלתי SIMS 3, המחשב קפא לאחר 20 דקות, לא נורא, ה…
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי את המארז התחילו כל הבעיות.... כשאני מדליק מחשב לפעמים הוא נדלק אבל המסך וההרד דיסק לא נדלקים, לפעמים הוא נתקע בבדיקת הזיכרון, לפעמים הוא כותב לי מעבד 667MHZ כשלי יש 1000, לפעמים כשהוא עולה ונכנס ל XP הוא לא מתחכה או עושה RESTART... אני חושב שהבעיה היא הלוח או בזיכרון. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יותר נכון לא אני, אלא חבר שעצלן מידי להרשם... בכל אופן... הספקס של המחשב: windows xp amd k7 700 hp scanjet 3530c בכל אופן הסורק הותקן וכן זוהה ע"י המערכת, אבל מתי שמנסים להפעיל אותו, מקבלים כל מיני שגיעות כמתואר בתמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/1618076/5921155.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618078/5390927.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618079/2736081.jpg מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא יודע למה, פתאום זה התחיל... פרמטתי את המחשב ועדיין... הנה קבצי הminidump [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לבנות אותו בעצמי. כלומר לקבל הכל בקופסאות ושאני ארכיב בעצמי וישים כל דבר במקום. כבר התעסקתי עם מריחת משחה טרמית, הוצאת והכנסת גופי קירור, הוצאת ספקים וחיבורם, והוצאת HDD וחיבורם וגם הוצאת כרטיסי מסך וחיבורם. אבל אם צריך להגדיר משהו בלוח אם וכדומה איך שמדליקים את המחשב וזה - אני פשוט לא יודע. אשמח לשמוע על כאלה שניסו להרכיב בעצמם ונתקלו בבעיות כלשהן. ואחרי שאני מרכיב ? יש איזושהן בדיקות שאני צריך לעשות ? שהכל תקין ופועל כראוי ? בתודה, Quantom.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב "קצת מתאמץ" הוא חוזר לערכה הבסיסית וזה בלתי נסבל האם יש דרך לפתור זאת? להוסיף למקום בו "חסר זכרון", זכרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-