עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The-Devil,

שלום יש לי בעיה במחשב שאני לא ממש יודע ממה היא נובעת. אני מקבל הודעת שגיאה , כמו שמופיעה בעמוד הזה התוכנית שנסגרת היא לא תמיד האקספלורר, זה יכול להיות כל תוכנית אחרת, גם אם אני משחק במשהו או כל דבר אחר, ומהספרים שמופיעים שם גם משתנים כל פעם שיש הודעת שגיאה שכזו. יש גם איזו תיקייה ספציפית שמקפיצה לי את ההודעה הזו, גם אחרי שהעברתי אותה להארד דיסק אחר, אבל כמו שכבר צייניתי זה לא רק המהתקייה הזו. חשבתי שהבעיה יכולה לנבוע מבעיה עם הזכרון או ממערכת ההפעלה עצמה אבל איך אני יכול לבדוק את זה או לתקן את זה תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by superginiman,

שעולה המחשב יש את זה אבל לא עשיתי אוברקלוקינג.... זה קרה אחרי שהיה היום נפילת כוח

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by Shadowman,

יש רק הארד אחד... וינדווס אקס פי מערכת קבצים FAT32 (לא תומכים ביותר מ 4 גיגה קובץ) עכשיו איך אני עובר ל NTFS בלי לפרמט את המחשב? תוכנה ?דיפרגמנט? משהוא?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by yomax82,

הי ותודה מראש! אני מנסה לפרמט אני מגיע לשלב העתקת קבצים אחרי הפירמוט ואז זה נתקע על 6% 1 החלפתי כבל 2החלפתי הארדיסק 3 אני מתוסקל לחלוטין!!!!!!!!! מה לעשות

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  5. Started by davenos,

כשהמסך במצב המתנה - אור צהוב , ואני רוצה להפעיל אותו אז הוא עושה זמזומים נמוכים , לפעמים רצופים ולפעמים קטועים , וצריך לשבת לידו איזה 10 דק' וללחוץ ולחקות וללחוץ עד שבמקרה הוא נדלק . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת (אם אפשר)? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by אליהו אמש,

בכל פעם שאני מכניס משהו ל-USB , הוא תוקע לי את המחשב. [move]מה לעשות????[/move]

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by arpa,

אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה

8. אני מחבר את ההארד דיסק בחוטים שלו ואני הולך לביוס והוא לא מופיע.... מה לעשות?? אני חייב אותו!! בבקשה עזרה אייסי 442002829 אני מתחנן! ניסיתי בכל מיני דרכים לחבר את החוטים אבל עדיין הוא לא מופיע בביוס בפעם הראשונה הוא כן הופיע ושהמחשב עלה היה כתוב לי שהוא מזהה אותו ובאמת ניהיה לי עוד כונן בפעם השנייה הוא לא זיהה אותו בביוס וככה עד הפעם ה555 אני מנסה לחבר...והוא לא מזהה אני מת כבר!!! בבקשה. שוב: 442002829

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by hzhz24,

התחיל מהיום ממש קריסות של מסך כחול (היו בעבר פעם ב.. ) הכל התחיל אחרי שכמה פעמיים נפל החשמל בבית,והמחשב נכבה בבום. ביטלתי את האוברקלוק של המעבד.הוצאתי את הבטריה בלוח אם,שחזרתי את המערכת. מה עוד עלי לעשות? עשיתי הרגע תיקון של קבצי הויינדוס על ידי הכנסת הדיסק, זה גם יכול לפתור ? עידכון:זה לא עזר שוב מסך כחול (תמונה 2 ) אגב המחשב . I5 2500K Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 8GB DDR3 1333 Samsung 1TB Sata II 32MB F3 GTX570 1280MB

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by levelone,

שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח שגיביתי עליו כל מיני דברים. בפעם האחרונה שהשתמשתי בו, ניתקתי אותו מהמחשב בלי לעשות eject. עכשיו, כל פעם שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני מתבקש לעשות פורמט. איך אני יכול לשחזר את המידע שהיה על הדיסק קשיח? זה ממש חשוב. שבת שלום, levelone.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אני משתמש ביציאת COM כדי לצרוב רכיב באלקטרוניקה,עכשיו במשך שבוע הכול עבד כמו שצריך אבל פתאום היום כאשר אני בא לצרוב הוא אומר לי שיש שגיאה התקשרות עם הרכיב(ההודעה הזאת מופיעה כאשר הכבל לא מחובר או הרחיב לא מחובר) ו2 מחוברים מצוין בדקתי גם במחשב אחר(ככה שהבעיה לא ברכיב שלי). עכשיו לא נגעתי בכלום בהגדרות ככה שזה נראה לי בעיה חומרתית יותר, הWIN מזהה את היציאת(COM שלי). יש משהו לעשות בנידון או שיציאת הCOM שלי נדפקה אך שהוא... אם אתם חושבים שזה לא קשור לחומרה תעבירו בבקשה את הנושא לפורום מתאים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by FordF13,

ראיתי סירטון ביוטיוב של איזה חננה גאון והוא הגדיל 8 גיג'ה ל 12 גיגה ללא תוספת זיכרון !!!! חינם לגמרי משהו מטורף אני מת לנסות את זה , השאלה אם זה יכול לדפוק לי את החומרה במחשב / זיכרונות ...?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600gs של leadtek. לפני כשבועיים בערך אחרי ששיחקתי במשחק, לפתע נהיה מסך שחור. הייתי חייב לעשות ריסטרט- כעשיתי ריסטרט גיליתי שכל המסכים האלה שבאים לפני הwelcome הם מטושטשים כאלה בצבעים- כשזה הגיע לwelcome אחרי זה זה לא העלה את הווינדוס. נכנסתי לסייפמוד והסרתי את הדרריברים של הכרטיס מסך. עשיתי ריסט- עדיין היו צבעים מטושטשים אך הפעם זה העלה את הווינדוס (בלי דרייבר של כרטיס מסך). מאז, כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר, בסוף ההתקנה זה עושה לי מסך שחור. ניסיתי להתקין דרייברים שונים, ישנים ,חדשים וכל מיני גרסאות- בכל אחד היה אותם בעיה- מסך שחור בסוף שמחייב ריסטרט. פעם אחת חיכיתי קצת ואחרי כמה דקות המסך השחור נדלק לפתע והיה את המסך הכחו…

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  14. לא מזמן (לצערי לא שמרתי את הדיון) מישהו שאל פה איך להתקין וינדוז 10 מבלי קודם לנקות לחלוטין את המחשב מהוינדוז הקודם, שמתברר לי היה לא חוקי או זמני? כי פתאום אני מקבל התראה שעלי לעשות אקטיביזציה מחודשת ואין לי ממי לבקש (הטכנאי ששלמתי לו והתקין את התוכנה, נעלם) . אני לא טכנאי והידע שלי יחסית די מוגבל אבל הבנתי שזה דבר אפשרי. אשמח אם מישהו יעזור לי איך מבצעים מהפך כזה מבלי לעשות שמות בכל מה שהותקן על המחשב.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by Iniesta,

הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by E-me,

יש לי 2 הארדיסקים במחשב 1 של 40 G ואחד נשלף של 20 G שאני משתמש בישביל גיבוי קבצי מוזיקה וכו (נשלף כלומר מגירת הארדיסק כזאת שמכניסים מתחת לסידי רום מכירים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=414) אני אמור לקבל איזה שדרוג השבוע ורציתי לפרמט ולגבות לכבודו. הכנסתי את ההרדיסק של ה20 G למגירה הדלקתי את המחשב ובבוט, בשלב שהוא אמור לזהות את ההארדיסקים, הוא התעקב ממש הרבה זמן (2 דקות) בסוף הוא זיהה את ההרדיסק הרגיל של ה40 G והמשיך. שווינדוז אקס פי עלה ההארדיסק פשוט לא נמצא. ניסיתי להוסיף אותו דרך add hardware אבל הוא פשוט לא ראה אותו\זיהה אותו\ או בכלל הכיר בקיומו. אחרי כמה ריבוטים שהוצאתי והכנסתי את ההרדיסק מהמגירה הוא עשה מין "קלי…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by onetwo,

שלום, כשאני מדליק מחשב נייד vostro של דל בן כשנה וחצי הוא ישר עובר למסך הזה - https://ibb.co/D1NgBD0 ואז הוא עובר למסך הזה - https://ibb.co/7NDyHyb והוא נכבה. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה!!!

18. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי מחשב שלא נדלק הכוונה יש מתח יש אורות ב CD יש מתח על הלוח הספק עובד המאוורר על הלוח הכול אבל אין את הקליק שהמחשב נדלק כמו מזגן הכול עובד ולא נדלק החלפתי לוח אחר ואותו דבר מזגן לא עובד החלפתי מעבד עדיין מזגן אוף יש מתח חשמלי אבל מחשב לא נדלק ! SOS

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  19. שלום פורום תמיכה. המחשב שלי כבר בן שנה המפרט שלו הוא intel pentium 4 3ghz gigabyte 81915me-gl 1024 ram gigabyte geforce 6600gt בכל מקרה הייתה לי בעיה לפני 3 חודשים עם הכרטיס מסך והחליפו לי אותו בחדש במסגרת האחריות, כמובן שאת הכרטיס שמתי באפיק pcie x16 והכל עבד בסדר שמתי לב לקצת ירידה בביצועים אבל לא יחסתי לזה חשיבות. לא ממזמן הרצתי 3d mark ויצא לי 3000 נזכרתי שקיבלתי 3300+- בחודש הראשון שקיבלתי את המחשב ולא הבנתי למה. המחשב שלי מפורמט כבר חודש ונקי מאוד אין וירוסים וספייור אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך. עכשיו הסתכלתי בדרייברים של nvidia שהתקנתי את החדשים היום וגיליתי שכתוב בbus pcie express x4 בדקתי גם בeverest והיה כתוב pcie 16x@4x בדקתי שוב את המחשב וראיתי שעדין …

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by V-rs,

רציתי לדעת מה זה בכלל הACPI ומה האופציה הזאת נותנת. ולמה להשאיר אותה בENBALE? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  21. 4 קבצי מינידאמפ, המחשב החל לקפוא עם המסך הכחול הזה... בנוסף מרבה להתקע או לקפוא... משהו אומר לי שזה קשור ל INTERNET EXPLORER 8 שהתקנתי... בקיצור - מצורפים קבצי מינידאמפ אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לפענח אותם... תודה... [attachment deleted by admin]

22. Started by BoRIS,

יותר נכון לא אני, אלא חבר שעצלן מידי להרשם... בכל אופן... הספקס של המחשב: windows xp amd k7 700 hp scanjet 3530c בכל אופן הסורק הותקן וכן זוהה ע"י המערכת, אבל מתי שמנסים להפעיל אותו, מקבלים כל מיני שגיעות כמתואר בתמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/1618076/5921155.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618078/5390927.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618079/2736081.jpg מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לבנות אותו בעצמי. כלומר לקבל הכל בקופסאות ושאני ארכיב בעצמי וישים כל דבר במקום. כבר התעסקתי עם מריחת משחה טרמית, הוצאת והכנסת גופי קירור, הוצאת ספקים וחיבורם, והוצאת HDD וחיבורם וגם הוצאת כרטיסי מסך וחיבורם. אבל אם צריך להגדיר משהו בלוח אם וכדומה איך שמדליקים את המחשב וזה - אני פשוט לא יודע. אשמח לשמוע על כאלה שניסו להרכיב בעצמם ונתקלו בבעיות כלשהן. ואחרי שאני מרכיב ? יש איזושהן בדיקות שאני צריך לעשות ? שהכל תקין ופועל כראוי ? בתודה, Quantom.

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by AMD-Z,

יש לי את הלוח NF7 של אביט ורמקולים 4.1.... כשאני הולך ללוח הבקרה אני רואה שיש סראונד ושהוא עובד, גם הרצתי בדיקה ושמעתי בסראונד אבל יש לי בעיה אחת... אין לי סראונד במשחקים!! למשל בETM כיבית את הקדמיים ולא יוצא שום קול מהאחוריים.... מישהו יודע מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by eran10,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים : 1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מו…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים