תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר את ההארד דיסק בחוטים שלו ואני הולך לביוס והוא לא מופיע.... מה לעשות?? אני חייב אותו!! בבקשה עזרה אייסי 442002829 אני מתחנן! ניסיתי בכל מיני דרכים לחבר את החוטים אבל עדיין הוא לא מופיע בביוס בפעם הראשונה הוא כן הופיע ושהמחשב עלה היה כתוב לי שהוא מזהה אותו ובאמת ניהיה לי עוד כונן בפעם השנייה הוא לא זיהה אותו בביוס וככה עד הפעם ה555 אני מנסה לחבר...והוא לא מזהה אני מת כבר!!! בבקשה. שוב: 442002829
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כי אני רוצה להפעיל את גיפורס שלי והוא לא מזזה אותו הוא מפעיל לי את זה של הלוח איך אני מבטל אותו בבקשה
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איך אני יכול להפתור את הבעיה??? ניסיתי בשני התוכנות Roxio Easy CD & DVD Creator 6 וב NERO כיצד ניתן לגרום לו לצרוב במהירות של 48 באופן רציף של הצריבה ? זוות לא הבעיה של הדסקים כי ניסיתי מספר דסקים וזה לא עוזר
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לפני חודשיים שלחתי לפנדה את הR9500 שלי לתיקון כי המאורר שלו לא עבד, חשבתי שזאת הסיבה שלפעמים המסך נכבה ומשמיע טיקים ולאחר מכן התמונה מתכווצת ומתעוותת אך מתברר שזה לא נכון... יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הערב הרצתי 3DMark 2001 (שכבר הרצתי בעבר ) עם אוברקלוק קטן . התוכנה קפאה באמצע ואילצה אותי לעשות Reset למחשב . לאחר האתחול לפני הרצת הווינדוס , קיבלתי הודעה שחסר איזשהו מאפיין ברגיסטרי של SYSTEM.INI ובהודעה היה כתוב לעשות Uninstall או Reinstall . בסוף ההודעה היה כתוב את הקובץ הבעייתי - viagart.vxd . בדקתי , והקובץ הזה שייך לצ'יפסט שלי ולכניסת ה AGP בלוח האם , ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר . ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך כאשר הוא הריץ את הסקנדיסק לפני כן הוא מצא שגיאה שאמר שאי אפשר לתקן שם ויצא החוצה . המחשב עדיין מציג את ההודעת שגיאה לאחר הבוט אבל , מפשר לי להכנס לווינדוס לאחר לחיצה קטנה על אנטר . כעת , המחשב שלי על כרעי תרנגולת , הרבה ישומים מותק…
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אומנם זה לא הסורק שלי אלא של חבר שלי. אז ככה יש לו סורק HP ScanJet 2200 ולא מזמן הוא התחיל לסרוק מוזר, יש מין שני קוים אדומים באמצע הסריקה. אז חשבנו אולי זה איזה בעיה במחשב או משהו אז הלכנו אליי והתקנו את הזורק ואותו דבר.. משהו מוזר.. משהו נתקל פעם? (צירפתי את הסריקה, סריקה ריקה ללא כלום)
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כולם אומרים פה שזה עוזר לביצועים של המחשב אולי אני יעדכן גם
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע/ניסה? הייתי מוענין לפרק מסך של לפטופ ולהשתמש בו באיזה שהיא צורה כמסך בפני עצמו. הרעיון הוא להתקין אותו ברכב, השאלה אם יש איזה שהיא דרך לפרק את המסך בלבד וליצור לו באיזה שהיא צורה חיבור חיצוני. תודה מראש. נועם.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הערב מצאתי על שולחן העבודה תיק הנקרא Patches ובתוכו קובץ התקנה הנקרא ins GP-Install בטעות, ממש בטעות לחצתי עליו פעמיים, וזה היה מאוחר מדי, הוא התקין משהו ואין לי מושג מה זה האם מישהו במקרה יודע במה מדובר ? תודה עבור העזרה.
-
- 15 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת ? הסידי פשוט מת מרגע שהוינדוס עולה, אפילו מתח הוא לא מקבל... למערכת הפעלה לא נראה לי זה קשור זה קרה לי בוינדוס 98 , 2000, ואקספי. אז זה משאיר את הבעיה לשלישיה הבאה: לסידירום עצמו, ללוח אם ולבסוף לספק. מישהו יכול לעזור ?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היום פתאום שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים לאט (קרטועים קלים, גם בשולחן העבודה). בדקתי עם SisoSandra ואכן ביצועי המעבד קוצצו בחצי (50%) מהנורמל (XP2500@3200, Twinmos 512MB 3200): תמונה עליונה: זכרון, תמונה תחתונה: מעבד) בדקתי ב-Task Maneger והכל נראה תקין: לא זוכר שהתקנתי שום תוכנה לאחרונה. לא התעסקתי עם שום רכיב (המחשב לא נפתח בחודשיים האחרונים), אותו כנ"ל עם הביוס. בדקתי וירוסים (NAV2004 מעודכן), Ad-Aware - לא נמצא כלום. מישהו יכול להושיע? מה קורה פה? רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום בטעות מחקתי מחיצות של כונן נייד. הקבצים עדיין קיימים יש דרך לשחזר אותם ישירות לכונן הנייד ? תודה ..
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
כל מה שאני מנגן, בין אם זה בסטרימינג, יו טיוב או מהמחשב, כל פעולה שאני עושה בכרום כמו פתיחת טאבים, משפיעה על הסאונד. הוא נמרח כזה בסלואו מושן וחוזר לעצמו כשהטאב מסיים לעלות. מה זה יכול להיות זה מחרפן אותי... הבעיה לא בכרום אגב בדקתי את זה על פיירפוקס אותו דבר. אם המפרט רלוונטי אז- win 7 i7 skylake 6700 32gb ram gtx970 asus motherboard Asus z170 SSD samsung evo 850 מחשב חדש יחסית נקנה לפני 3 חודשים.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד והמסך לא עולה איך אוכל לבדוק האם המסך נידפק או שזה משהו אחר דגם המחשב HP POVILON FX 1000 תודה מראש אני מקווה שאני בפורום והלינקיה המתאימים
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכם... ושוב הבעיה הידועה אבל עוד לא מצאתי פתרון שיעזור לי. נייד אסוס, WIN 7 64 BIT. התחברות לרשת אלחוטית לא סדירה, לפעמים לא מוכן להתחבר בכלל ("ל-WINDOWS לא היתה אפשרת להתחבר אל ...") ולפעמים התחברות אך בלי גישה לאינטרנט. ניסיתי בכמה נתבים שונים. חיבור קווי עובד מעולה. יש למישהו רעיון? עדיפות למשהו מהפכני ממש אגב - יש אפשרות לנהל חיבור רשתות באמצעות תוכנה חיצונית? כי ממש נמאס לי מWIN תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי לפני כמה חודשים מחשב מחברת TMS. לאחרונה התרחשו מספר קריסות עם מסך כחול. בדקתי עם תוכנת bluescreenview והשגיאות הן 103 ו-3b. בעצת התמיכה של TMS הורדתי את התוכנה OCCT. ההוא המליץ לי להריץ את בדיקת ה-linkpack. האם בטוח עבור החומרה של המחשב להריץ בדיקה כזו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ממיר עם חיבור RCA של חברת YES ואני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שיחליף לי את הטלויזיה הישנה (כנראה מחשב All in One). הבעיה שבמחשב שאני מעוניין יש רק חיבור HDMI, כלומר אני צריך מתאם RCA ל-HDMI. על איזה מתאם אתם ממליצים מבחינת מחיר וביצועים? ומאיזה מקום בארץ הכי כדאי לקנות? ד"א עוד שאלה, איך בדיוק עובדת ההמרה הזו, האם אני רק צריך לחבר למתאם, או שאני צריך גם להגדיר משהו במחשב כדי שאוכל לראות על מסך המחשב את ערוצי הטלויזיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז ככה: פתאום, בלי שום התראה (לא זוכר שהתקנתי משהו כזה במחשב), עמוד הבית שלי הפך להיות מנוע החיפוש של delta-home. נכנסתי להגדרות, הסרתי אותו, שיניתי את דף הבית וגם הסרתי את הכתובת שלו מהtarget, אבל אחרי כמה זמן, לרוב פחות מחצי שעה, הכרום כאילו קורס, וכשאני פותח אותו שוב, ה-deta-home הזה שוב מופיע, כמו קודם. אם אני משאיר אותו, הכרום לא נסגר ופועל כרגיל. חיפשתי אם יש איפושהו קבצים של התוכנה הזו במחשב, ואין. מישהו יודע להגיד לי מה נסגר? איך נפטרים מזה? אגב, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש וזה לא עוזר - אותו דבר...
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המחשב עולה עד לתצוגה של הדסקטופ לא כולל השורה של הSTART ואז עושה ריסט לפעמים יש מסך כחול (c0000145) ולפעמים לא ואחרי איזה 2-3 או יותר ריסטים הוא עולה ולפעמים הוא עולה ישר, התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים לא אזר הצלבתי את הזכרונות עם מחשב אחר והם יאצו תקינים יכול ליהיות שהבעיה בלוח אם? ואולי חשוב לציין שהמחשב חדש לחלוטין תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
וזה לא שמשהו רופף, כי גם עם המחשב נשאר כמו שהוא, אחרי ריסט הוא חוזר לעבוד רגיל, חשוב לי לטפל בזה כמה שיותר מהר, אני לפני פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת ברדר J430W הזרקת דיו האם ניתן למלא את ראשי הדיו באמצעות ערכת מילוי כלשהי? אם כן היכן ניתן להשיגה? ואיפה יש סירטון המסביר את אופן המילוי?תודה!
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-