עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב אז ככה: היום, יום חמישי, חזרתי מבית ספר והלכתי למחשב והכל עבד טוב ויפה. שיחקתי איזה משחק ודיברתי באייסיקיו והלכתי קצת לישון, המשחק והאייסי עוד עבדו. התעוררתי אחרי שעה וראיתי מסך שחור, ומאז המחשב לא עובד. אם אני מדליק אותואז הוא נדלק אבל לא קורה כלום, הוא כאילו נתקע איפהשהוא בדרך. ניסיתי להחליף כל מיני חלקים ולראות מה קורה אבל לא מצאתי כלום, עד שניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס מסך. כל הזמן היה כאילו חשמל במחשב המאווררים דלקווזה אבל כלום לא קרה יותר מזה ( גם לא האור בעכבר ובמקלדת). אחרי שהדלקתי בלי כרטיס מסך המחשב כאילו המשיך והאור בעכבר והמקלדת כן נדלקו הפעם, כאילו שהוא לא נתקע בדרך אצל הכרטיס מסך שכנראה היה הבעיה. אז בקיצור זאת הבעיה שלי ועכשיו אני בלי מחשב אלא אצל א…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  3. Started by Moty_p,

שלום לכם, קניתי כרטיס מסך 8800GT יד שניה חיברתי אותו למחשב והתקנתי מנהל התקן מהאתר של NVIDIA לאחר הפעלה מחדש ועליה של המחשב אחרי שאני נכנס עם השם המשתמש והסיסמה אני מקבל מסך כחול נסיתי שוב, אותה תוצאה, נכנסתי למצב בטוח התקנתי שוב את התוכנה והמנהל התקן הפעלתי מחדש את המחשב ואותה הבעיה. החזרתי את הכרטיס הישן 9600GT הדלקתי את המחשב ואותה הבעיה נכנסתי למצב בטוח הורדתי את מנהל ההתקן כדי לכתוב על הבעיה. בנוסף: הכרטיס מזכיר לי את השרת HP DL160 חח שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש חזק מהמאוור לכמה שניות ואחרי זה הוא נרגע. על ה 9600 יש קירור של ZALMAN משהוא רע ושקט הנה תמונה: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/GeForce_9600GT/GeForce_9600GT_cz.2_ASUS_Gigabyte_MSI/Gigabyte_GeForc…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by borgol,

שלום, קניתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  5. שלום, פרסמתי הודעה דומה בפורום כ.מסך בגלל שאני כבר חושב על הצעד הבא של החלפת הכרטיס. אבל אני אשמח לעזרתכם שכן אני לא יודע בוודאות איפה הבעיה. יש לי מחשב די וותיק (כמעט בן 5). שכבר כמה זמן שהוא לא מתפקד קשורה. מה שמתבטא בזה שהוא יכול להתקע בלי אזהרה מוקדמת. הנקודה היחידה עד כה שאפשר לציין זה שהמסך נתקע. המקלדת לא מגיבה. הסאונד ממשיך לנגן לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. אני מניח שזה לא אומר יותר מידי. לא פעם פתחתי את המחשב ובדקתי שהכל מחובר כמו שצריך. אתמול כבר המחשב הראה סימני גסיסות. אני מעדיף להחליף את הרכיב התקול (כמובן שלוח אם חדש יגרור החלפה של מספר רכיבים נוסף). ולא לקנות מחשב חדש. אתמול המחשב נתקע מספר פעמים ברציפות. שפעמיים הוא גם מוסיף מסך כחול לשניה שכתוב משהו…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by shaniyakov,

יש לי עכבר ps\2 אופטי, ואני לא יכול להשתמש באותו עכבר במחשב, בכלל בכל עכבר שהוא ps\2...עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לשנות את החיבור מps\2 לחיבור usb בלי מתאם, רק על ידי חיתוך הכבלים ושינוי החוטים?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  7. היום קיבלתי את הכרטיס אחרי שהתקנתי דריבירים ואת התוכנה אני מתחיל לראות\לשמוע רדיו\טלוויזיה ובשניהם אחרי כמה דקות או אפילו שניות הסאונד פשוט נעלם אני בודק בפאנל של הכרטיס קול של הNF2 וגם שם אני רואה שהוא לא מקבל שום סאונד מהINPUT או בכלל סאונד משום מקור (רק התוכנה הזאת עובדת) אם אני מעביר לTV או בחזרה לרדיו הסאונד חוזר ואח"כ עוד פעם נעלם יש למישהו פתרון ??

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  8. Started by soulriver,

שלום לכולם יש לי חשד שהכרטיס מסך החדש שלי HD5670 לא בסדר, הכל טוב ויפה עד שאני לא עושה כלום עם המחשב בערך 30 דקות ואז המסך שלי הופך לשחור ואני גם לא רואה שומר מסך למרות ששמתי שומר מסך ואז שאני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת כלום לא קורה והמחשב לא מגיב לי או לפחות אני לא רואה כלום על המסך... מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by most,

שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  10. כל מה שאני מנגן, בין אם זה בסטרימינג, יו טיוב או מהמחשב, כל פעולה שאני עושה בכרום כמו פתיחת טאבים, משפיעה על הסאונד. הוא נמרח כזה בסלואו מושן וחוזר לעצמו כשהטאב מסיים לעלות. מה זה יכול להיות זה מחרפן אותי... הבעיה לא בכרום אגב בדקתי את זה על פיירפוקס אותו דבר. אם המפרט רלוונטי אז- win 7 i7 skylake 6700 32gb ram gtx970 asus motherboard Asus z170 SSD samsung evo 850 מחשב חדש יחסית נקנה לפני 3 חודשים.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by amos700,

יש לי בעיה בcpu הוא עולה לי גבוהה מאוד 70 אחוז 100 אחוז 60 אחוז 50 אחוז ולפםעמים הוא יורד ל20 אחוז 16 אחוז ועולה בחזרה ל60 בערך..

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

אני עוזב את המחשב , חוזר אחרי חצי שעה , ורואה מסך שחור ובו הודעת השגיאה NTDLR is missing press ctrl+alt+del to restart אחרי הריבוט הוא עדיין נתן לי את ההודעת שגיאה , רק פעם שלישית הוא הצליח התחברתי לאינטרנט , ה norton warm protection טען שהיה נסיון חדירה , ואז החיבור התנתק בנוסף לזה , לאחר תקופה של יותר מחודש , שוב פעם מישהו פרץ לאייסיקיו שלי עושה לי spam ומנסה לשלוח לי קבצים

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by ybe,

ברשותי מדפסת HP940C,לאחרונה המדפסת התחילה לשבש את צבעי ההדפסה. למשל :במקום חום אדום,במקום שחור כחול וכו'. החלפתי את ראש הדיו בראש דיו צבעוני אחר מקורי של HP , אך ללא תוצאות. לאחר מכן הסרתי את הדרייברים של HP וניסיתי להדפיס עם הדרייברים שלXP WINDOWS (שדרך אגב הם הרבה יותר טובים) ושוב ללא תוצאות. התקנתי שנית את הדרייברים העדכניים ביותר מבית HP ,אך ללא הואיל. אנא האם יש למישהו פתרון?????

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  14. האם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש כדי שהכרטיס החדש יעבוד טוב והאם זה בכלל משנה ? (WINXP) בבקשה תענו 8)

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Bakshi1,

שלום! יש לי בעייה מוזרה לגמרי... אחד מהזכרונות של ה ram ( 2gb) מתפקד באופן בעייתי.. כול פעם שאני מחבר אותו ללוח אם המחשב עובד במשך יומיים באופן מצויין (אין מסכים כחולים ואין קריסות ובמשך יומיים ניתן לכבות את המחשב ולהדליק ואין שום בעייה). אבל ביום השלישי כשאני מדליק את המחשב (בבוקר) יש מסך שחור ואני לא יכול לעשות דבר עד שאני מוציא את הסטיק מהמחשב... מה אני אמור לעשות? האם הלך הזיכרון? חשוב לציין שמדובר בשני זכרונות של 1 ג'יגה ורק אחד מהם בעייתי (לפי האבחנה שלי)..

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by Wunderbar,

היי חברים, רכשתי לפני כמה חודשים מחשב מחברת TMS. לאחרונה התרחשו מספר קריסות עם מסך כחול. בדקתי עם תוכנת bluescreenview והשגיאות הן 103 ו-3b. בעצת התמיכה של TMS הורדתי את התוכנה OCCT. ההוא המליץ לי להריץ את בדיקת ה-linkpack. האם בטוח עבור החומרה של המחשב להריץ בדיקה כזו? תודה!

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by bictelboym,

קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  19. Started by madnaor,

אז ככה לפני כחודש בערך התחילה בעיה אחרי זמן פעולה של כ5 שעות הווינדווז לפתע משתגע הסמלים נעלמים הכיתוב נעלם בכל הכפתורים כולל ה"התחל" ועולות השגיאות של "אין דיי משאבים לבצע את הפעולה" על כל דבר שאני עושה בנוסף לכך כל ההורדות נעצרות ובטורנטים הוא רושם שאין דיי משאבים... לאחר כמה שניות כל כפתור שאני לוחץ לא עובד כולל ההתחל וכולל מקש ימני. אם אני עוזב את המחשב במצב הזה הוא מרסט את עצמו עם מסך כחול לאחר 10 דקות. לאחר הריסט הוא חוזר לעצמו עד שעוברות עוד 5 שעות בערך ואז הבלאגן מתחיל שוב. יש לי 4 סלוטים של 1 ג'גה כל אחד של זכרונות ניסיתי להוציא זוג זוג ולראות אם משהו משתנה אך המקרה חוזר על עצמו בכל מצב. יש לי XP וביצעתי כבר עשרות סריקות לווירוסים ורוגלות. מה לעשות?!…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by johny,

יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  21. מה יכולה להיות הסיבה? האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  22. שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  23. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס הקודם ATi HD4850 הביאו לי כרטיס מסך חדש מהיצרן (ATi HD4870) ואיך שחיברתי אותו התחילו לי בעיות ... פירמטתי את המחשב וכמו שתמיד הייתי עושה הייתי מתקין את הדרייברים של הלוח אם ואחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, דבר ראשון לא כל הדרייברים הותקנו ודבר שני כשהמחשב ביקש לעשות ריסטרט הופיעה לי הודעה שחייב לסיים את התוכנית RTHDCPL ואחרי שסיימתי אותה ידנית המחשב פשוט היה קפוא בתמונת רקע ואחרי איזה 3-4 דקות המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה סתם איזה בעיה בהתקנת ה - Windows אז עשיתי שוב פורמט ... שוב אותו דבר ... כל מה שאני מנסה לעשות במחשב, הוא פשוט נתקע ולא מגיב ועדיין לעשות כיבוי או ריסטרט לוקח בערך 5 דקות. התק…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by kokofiko,

שלום, מבקש את עזרתכם: כאשר אני מפעיל את ה WINDOWS XP לאחר ה LOGGING, אני מקבל הודעה The system has recovered from a serious error. ב ERROR SIGNATURE רשום: BCCode : 1000008e BCP1 : C000001D BCP2 : 804DC126 BCP3 : 80550864 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 א. מה זה אומר והאם בעיית חומרה/תוכנה? ב. איך פותרים את הבעיה? *לאחר ההודעה המחשב מתפקד כרגיל (אין בעיית התנגשות חומרה)מלעט הבעיה בסעיף הבא. * קיימת בעיה שפתאום באמצע עבודה המחשב מבצע RESTART לבד... *אין וירוסים -סרק באמצעות NAV 2005 ולא נמצאו וירוסים * מדו"ח MICROSOFT חוזר לתקלה נכתב כי נראה שמקור הבעיה ב RAM - איך אני מוודא את הבעיה והאם זה בזכרון עצמו או שה SLOT של ה MOTHERBOARD נדפק? בברכה גב…

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by alonezer,

שלום, קניתי טלויזיה חדשה לחדר LCD ואני רציתי לחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה אבל המחשב שלי עם 64 ביט ו4 ראם והכרטיס טלויזיה לא תומך בזה. אז לקחתי מחשב אחר שיש לנו בבית עם כרטיס טלויזיה וGEFORCE 8400GS וראיתי שהוא עושה בעיות ויש מסךך שחור לכמה שניות מידי פעם וויסטה כותב שהוא נכבה והדליק את עצמו(הכרטיס מסך) עידכנתי דרייברים להכי חדשים. וזה עכשיו הוא לי בעיות אחרי כמה זמן שהוא בשימוש הצבעים נמרחים ונתקע המחשב. חיברתי את המסך בVGA ללוח אם ואין את הבעיה הזאת שהמחשב נתקע. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך.. מה ניתן לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.