עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by L1ron,

שלום לכולם,לפני שבוע בערך,בלי כוונה נתתי מכה למארז מלמעלה,לא כזאת חזקה,אבל מכה..ואחרי המכה המחשב קרס,ושמעתי פיצוץ קטן מהרמקולים. לקחתי את המחשב לחברה ,ותוך כדי שהחליפו לי מעבד,גם גילו שהכרטיס מסך תקול והחליפו. עד שהכ.מסך הגיע הייתי עם אחד חלופי כמה ימים, HD 5670 ,ולא היה לי סאונד מלכתחילה, שדיברתי איתם הם אמרו שזה בגלל שהכרטיס מוגדר לHDMI ,אבל הכ.מסך הקודם שלי היה גם ככה HDMI והייתי מחבר אותו בDVI , כרטייס HD6850 . עכשיו שלקחתי את הכרטיס התקין(HD6850) שגם היה לי אותו מלפני זה,עדייןן אי לי סאונד.. הבןאדם בחברה אומר שזה משהו בהגדרות ולא בחומרה .. יש למישהו עצות?דבר ראשון אני לא מבין איך קרתה הבעיה ,אבל נגיד והיא קרתה איכשהו..וזה לא כזה משנה איך זה קרה..איפה אפשר לבדוק הגדרו…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מחשב בן 5 שנים שהחלקים שקשורים לעניין הם הלוח Gigabyte GA-P35-DS4 והזכרונות שני סטיקים של Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 אני חושב ב99% שהלוח לא תומך בזכרונות DDR3 ואני מעוניין להוסיף ל4 גיגה ראם שכבר קיימים עוד 2 או 4 . אז יש לי כמה שאלות לגבי זה 1.האם בכל זאת אני יכול להוסיף זכרונות DDR3 האם הם יעבדו עם הלוח שלי והאם הם יעבדו בצורה תקינה עם הזכרונות הקיימים? 2.במידה שלא האם אני יכול להוסיף לזכרונות הקיימים כל סוג של זכרונות DDR2 לא משנה מתחים MHz 5-5-5-18 מהירות שעון הקיימים הם 800 או שחייבת להיות התאמה כלשהיא בשביל שיעבדו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dman23,

שמעתי כמה פעמים על עניין המגנט ברמקול של מערכת שעשוי לפגוע בתצוגה או בקונן קשיח יש אמת בזה? כי המקום שאני עובד עם הלפטופ ממש צמוד לרמקול עד עכשיו לא נתקלתי בשום דבר חריג אם אם מדובר בנזק מצטבר.... בכל מקרה האם זה ודאי? יש דרך לבדוק משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by nadav22h,

קיבלתי מסך כחול באמצע שימוש במחשב נייד קוד שגיאה:0x00000050 dxgmms1.sys יש איזושהי עיצה מה לעשות?<

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. -כותרת- קניתי מארז חדש, חיברתי הכל, אני מחבר אותו לחשמל ופתאום הוא נדלק. נתקתי את הכפתור מהלוח אם, והוא עדיין נדלק. נתקתי את כל החיבורים חוץ מהחיבור של הספק כח ללוח אם, והוא נדלק! יש למישהו מושג למה?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by No-One,

לאחר עדכון גירסא של win10 לגירסאת 1909 נעלמה התוכנה שמנהלת את הסאונד Realtek HD Audio כמדומני, לא קריטי. הקטע הדפוק הוא שהמחשב לא מזהה אוזניות. לאחר חיפוש ברשת גיליתי שזו מעין בעיה כללית בRealtek מאז עדכון 1903. ניסיתי לעדכן דרייברים, למחוק ולהתקין את כל הגירסאות שיש באתר של לוח האם : https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/B450-AORUS-PRO-rev-10/support#support-dl-driver העניין הוא שכאשר מריצים את ההתקנה, התוכנה אמורה לעשות מחיקה לגירסאות קודמות, לאתחל את המערכת, להתקין דרייברים ושוב לאתחל. במקום זה לאחר האתחול הראשון היא חוזרת למחוק ולבקש אתחול וחוזר חלילה. ירדתי מנושא הדרייברים וחשבתי לשנמך גירסא ל1903, לא עזר בכלו…

7. לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל... טוב אני בדילמה מה הגורם המשמעותי בעסק..... יש תוכנה בשם cubase ליצירת מוזיקה שהיא במקור לא כבדה ולאחר הוספת כל הפלאגים ששוקלים כמה עשרות גיגה היא מתחיל להיות כבדה(ברגע שמשתמשים בהם) עכשיו הינה המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII סבבה עכשיו מפרט בגדול של חבר: מעבד של אינטל דואל קור 64 512X2 =קינקסטון רגילים לוח אם של אסוס 2 הרדיסקים 160G +80G וקרטיס קול ב900 שקלים ומוניטורים (לא שזה חשוב) **שנינו עובדים ב32BIT*** עכשיו כאשר אנחנו מריצים את הפרוייקט אצלך ה…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. שלום שיניתי את שם הבעלים במחשב וכן שם המחשב כשאני לוחץ קליק ימני על תמונה שהורדתי למחשב - מאפיינים - פרטים. אז בשם בעלים/שם מחשב זה אכן השתנה בהתאם לשם החדש, אך ב"נתיב תיקיה" עדיין יש את השם הישן. למה זה השתנה אוטומטית? ואיך ניתן לסדר את זה? אגב, הפרטים הללו שמופיעים תחת "פרטים", זה משהו שרק אני רואה כשאני מוריד למחשב שלי תמונה, או שאם אעלה את התמונה הזו לאתר/פורום כלשהו, ומישהו ילחץ על מאפיינים - פרטים, הוא יראה את מה שאני רואה אצלי (מה שאומר שאפשר לזהות אם יש שם פרטים מזהים כלשהם)? תודה רבה

9. האם כדאי לי למחוק את AVAST SECURE BROWSER בכדי לחסוך במקום במחשב הנייד כי כבר יש לי גוגל כרום אז מה אני צריך את avast secure browser ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by VL,

לא חייב להיות קבוע קבצי דאמפ במחשב נכון ? הוא יכול לעשות שגיאה לפעמים שאין תיקיה בשם הזה ? (כי לא היו שגיאות וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by Dark Respect,

הביוס מזהה את ההארדיסק ברשימה של הIDE אבל בהגדרות של הBOOT הוא לא מופיע כאפשרות אני רוצה לעשות BOOT מההארדיסק ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  12. Started by ik3,

היי אשמח לעזרה כי אני כבר ממש אובד עצות. עשיתי לאחרונה שדרוג למחשב שיוכל להתמודד עם המשחקים המודרניים בהצלחה. כחלק מהשדרוג עשיתי פירמוט לדיסקים והתקנתי את הוונדוס מחדש, התקנתי את כל העדכונים של ווינדוס, את הדריבר של הכרטיס מסך, ואפילו את הדריברים מאתר של הלוח אם. לפני כן אפילו פעם אחת לא זכור לי שאי פעם מחשק קרס לי על המחשב- כלומר לא כל משחק הייתי שם על הגדרות גבוההות אבל את הכל הוא הריץ. לאחר השדרוג משום מה משחקים רבים קורסים חלק אחרי פרק זמן מסויים (5-10) דק וחלק בכלל לא מגיע לשלב המשחק אלא קורס עוד לפני. ניסיתי גם להיעזר בתמיכה הטכנית של UBISOFT (ספציפית עבור משחק שלהם) אבל לא נראה שמשהו עוזר. החלקים ששודרגו: מעבד: I5 9600KF כרטי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by igalep132,

שלום, כמו שרואים בקובץ, ה core שלי מאד מתחמם, ראיתי גם שהוא שייך לכ.גרפי מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה ועד כמה זה מסוכן ? תודה [attachment deleted by admin]

14. Started by com,

אהלן חבר'ה. הבעיה היא בחיבור מחשב לטלויזיה. הטלויזיה, לגי' פלטרון 21, יש לה כניסת אנטנה, וכניסת AV - RCA (לא מדובר בטלויזית LCD או משהו בסגנון!) הכרטיס מסך של המחשב הוא רדאון 9250. הכל מחובר כמו שצריך, אבל שומו שמיים! רואים רק שחור לבן. שיחקתי בכל ההגדרות. העברתי "תצורות" שידור. (יש שם כל מיני, את כולם ניסיתי. NSTC, וPAL, המון סוגים של PAL. PAL - H ו- B ועוד כמה אותיות.. העברתי אחד אחד בין כל האפשרויות..) מה יכול להיות הפתרון? האם נגיע לפתרון התעלומה? צחי

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by marknopfler,

היי לכולם קניתי מחשב מחול והוא כולל: לוח אם:EVGA 790I FTW SLI כ.מסך:EVGA GTX280 זכרונות:CORSIER 2GB SLI 1600MHZ מעבד: INTEL Q9550 המשחק נתקע ואני צריך לעשות ריסט כל פעם התקנתי את הדרייברים החדשים 180.43 CRYSIS ו GRID עובדים בלי שום בעיה בנתונים הכי גבוהים גם FARCRY2 עובד בנתונים הכי גבוהים עד שאני מקבל מסך קפוא אחרי 5-40 דקות משחק יש גם דיון בפורום של EVGA ששאלתי שם והנה הקישור למי שרוצה http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=605790&mpage=1&key=&#605790 כלום לא עוזר הנה מפרט של הBIOS שלי אני מקווה שפה אמצא פיתרון BIOS Version: P0* stock bios **System ** CPU Freq, MHz: 2833.3 GHZ FSB Reference Clock, MHz: 1333.3 CPU Multiplier: [8.5X] PCle x16-1 & 16-2…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shoomil,

הוא כותב לי קובץ זה אינו תקף וזה רק שני קבצים .. תודה ???

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. Started by yonit,

הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

הבנתי לבד, תודה (:

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by pop,

שלום! intel dg31pr g31 express chipset לוח חדש,בבדיקה הראשונה שביצעתי נכנסתי ל-advenced hardware monitoring והמחשב קפא לאחר מספר שניות, איתחול לא משפיע,רק כיבוי והפעלה מחדש. כך כמה פעמים. אין שום בעייה להכנס לכל המסכים האחרים בביוס. התקנתי Vista Home Basic והכל עובד יפה... תגובות בבקשה,תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by bsphere,

לפני כשבועיים כיביתי את המחשב שהיה תקין לחלוטין, כשניסיתי להדליק אותו לאחר שבועיים כלום לא קרה. המנורה הירוקה שעל הלוח דולקת. ניסיתי לחבר מחדש את חיבורי הספק ללוח ולמעבד וזה לא עזר, הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ואת הכרטיסים. כשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אותו המחשב נדלק, כיביתי אותו כדי להחזיר את הברגים של הכרטיסים ואת ההרדיסקים למקום ושוב הוא לא נדלק. התעסקות שוב עם הכרטיס מסך לא עזרה, לאחר מכן התעסקתי עם כרטיס קול PCI שישנו במחשב כשהכרטיס מסך בכלל בחוץ, הוצאתי את כרטיס הקול והחזרתי והמחשב נדלק. שוב כיביתי אותו כדי להחזיר את הדברים למקום והוא לא נדלק שוב. מאז אני לא מצליח לגרום לו להדלק ונגעתי בכל דבר שמחובר ללוח. האם הלוח דפוק ? הספק הוא ENERMAX, לוח ASUS P5B DELUXE מעבד…

21. קצת יותר מפורט: יש לי מחשב נייד ענתיקה vostro 3550 (בן 9 שנים לערך). כדי להטעין אותו (או כרגע פשוט כדי שיהיה לו חשמל כי הבטרייה הלכה פייפן מזמן) יש חיבור של כבל אל המחשב. הכבל הזה שיוצא מהמחשב, נגמר ב"קופסה" קטנה שנמצאת (להבנתי) בהרבה כבלי הטענה של מחשבי ניידים (שאני לא יודע איך קוראים לה) ואליה מחובר כבל נוסף שסופו מתחבר אל שקע החשמל. 2 שאלות: 1. האם יש כבל שצד אחד שלו הוא הכניסה אל המחשב וצד שני יציאת USB? 2. אם יש כזה, האם אוכל לקנות אותו ואז להשתמש במטען כזה במקום כל הכבל המסורבל שיש לנו כרגע (כלומר הכבל המקורי שהמחשב הגיע איתו)?

22. שלום,קניתי מחשב חדש לפני כחודש. הכל עבד טוב ויפה עד היום. המחשב עבד רצוף כיומיים והחלטתי לעשות לו רסטארט שיתרענן קצת. ואיך שהוא נדלק,במסך הראשון איפה שהוא עושה MEMORY TESTING הכתוביות מגיעות רק ל MEMO וזהו הוא נתקע. הוצאתי את הזכרונות שלי,ניקיתי אותם,נתתי להם קצת זמן להתקרר,הכנסתי חזרה. כשאני מדליק הפעם,המסך לא נדלק,עבוד אבל יש בו אור צהוב והוא לא נהפך לירוק,כאילו לא מחובר לשומדבר ולא מגיב למחשב. הוצאתי את הכרטיס,ניקיתי אותו,הכנסתי בחזרה,ועכשיו בעיה חדשה. איך שאני מדליק את המחשב,הוא פועל בידיוק 3 שניות מאז שהדלקתי אותו ומתכבה לגמרי,ואז שוב נדלק לבד ומתכבה שוב לבד וככה כל הזמן עד שאני מנתק אותו מהחשמל לגמרי. מה יכולה ליהיות הבעיה? ??? ???

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Yaakov Friedman,

לאיזה LAN לחבר כבל רשת מהראוטר???

24. Started by ScreameR,

אני מנסה לצרוב יש 8 אחוז וררשום Power Calebreation Error יכול להיות שזה הספק? ספק 350 ג'נרי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Or ei,

יש לי WIN XP ואני מנסה לפרמט את המחיצה שהוא יושב עליה עם PM7 (ואני משתמש בו) אני לא יודע אם זה אמור לעבוד או לא אבל בכל מקרה זה נותן לי הודעת שגיאה אחרי שאני אומר לו לאשר את השינויים access violation at adress 0052dc00 in module 'pmagicnt.exe'.read of adress 00000008 ניסיתי גם דרך הדוס אבל כשאני בוחר מחיצה C הוא מראה לי את G כשאני בוחר את D הוא מראה לי את D וכשאני לוחץ G הוא אומר INVAILD יש לי 2 הרדיסקים אחד מחולק ל2 C,D ואחד G אני בסך הכול רוצה לפרמט את המחיצה הזאת לא איכפת לי איך יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.