תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני חדש פה ושמעתי שקרוב לוודאי שזה הפורום המקצועי ביותר בתחום המחשבים ומהסיבה הזאת אני פונה אליכם עם הבעיה הבאה: נתחיל עם מפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד- Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3L מארז- Coolermaster CM 690 Black +5 fans ספק כוח- Thermaltake Toughpower 600W זיכרון פעמיים- 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM 5-5-5-18 @ 400 MHz כרטיס מסך- Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 מסך: ASUS MW221C מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate 64 bit הבעיה שיש לי היא שבמשחקים כבדים (במקרה הזה Battlefield Bad Company 2) יש לי FPS נמוך יחסית ביחס לFPS שהיה לי עם הקירור סטוק על המעבד + HD3870x2 שאת שניהם החלפת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אתמול היתה אצלנו הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דולק... אחרי הפסקת החשמל המחשב לא עולה: הוא נדלק, מערכת ההפעלה (windows 2000) מתחילה לעלות אבל נתקע באמצע העליה. ניסיתי לשחזר הגדרות bios - לא עזר. הרצתי scandisk (אתחלתי מדיסקט) והוא תיקן כמה קבצים אבל זה לא פתר את הבעיה. כשאני עולה ב - safe mode command prompt אני רואה שהוא נתקע בטעינה של הקובץ agp440.sys יש למישהו רעיון מה עוד כדאי לי לנסות? ועוד שאלה - יש לי ghost של המחשב ולא אכפת לי לפרמט ולהתקין שוב, אבל האם זה בטוח יעזור או שאחרי זה אני עשוי להשאר עם אותה בעיה? תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב נתקע בעליה בשלב הביוס DETACTING IDE DRIVE ואז הוא נתקע לאחר ניתוק מהחשמל ומנוחה של כמה שעות הדלקתי אותו שוב והוא עלה ולאחר שעתים כיביתי והדלקתי אותו והוא שוב נתקע מה זה יכול להיות לכול הרוחות אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :bash: :bash: :bash: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע ואז אני צריך לעשות ריסטרט ואז הוא עולה ממש לעט כל פעם אבל אחרי שהוא עולה משהו כמו 10 דקות הוא עובד רגיל וטוב כשהוא נתקע או שאני רוצה רק את העכבר וכל המסך שחור ואני יכול להזיז את העכבר אבל מחשב ישאר ככה גם שנה בלי להמשיך את ההדלקה או שהוא נידלק מראה את התמונת מסך עכשיו ושורת ההתחל אבל תקוע לגמרי. מה מקור הבעיה משהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב עולה עד לתצוגה של הדסקטופ לא כולל השורה של הSTART ואז עושה ריסט לפעמים יש מסך כחול (c0000145) ולפעמים לא ואחרי איזה 2-3 או יותר ריסטים הוא עולה ולפעמים הוא עולה ישר, התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים לא אזר הצלבתי את הזכרונות עם מחשב אחר והם יאצו תקינים יכול ליהיות שהבעיה בלוח אם? ואולי חשוב לציין שהמחשב חדש לחלוטין תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב יש את הקווים האלה שרצים בעליה של הווינדוס קווים זזים כאלה ואחרי זה אמור לעלות הווינדוס פתאום הקווים האלה נתקעים חיכיתי חצי שעה ולא קורה כלום מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, הוא נתקע בפעם הראשונה בהגעה לשולחן העבודה (העכבר לא זז, וחייבים לעשות ריסטארט בשביל שמשהוא יזוז). בפעם השנייה שאני מפעיל אותו המסך לא נדלק, בפעם השלישית הוא נתקע בדוס וככה כל פעם שמדליקים את המחשב. המחשב בן שנתיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כשהדלקתי את המחשב נתקלתי בבעיה , הוא רושם לי Detecting IDE drivers ... וככה הוא יכול להתקע 5 דקות , ולפעמים הוא ממשיך אחרי ואז הוא רושם BOOT FROM CD : ונתקע . ניתקתי את הכונן דיסקים שלי (יש לי 3 אז לא כאב לי יותר מדי לוותר על אחד מהם ) ועכשיו המחשב עולה בסדר גמור . הקטע הוא שלפני שניתקתי את הכונן הבעיה הזאת קרתה לי מדי פעם ופשוט זה היה עובר אחרי כיבוי והדלקה וכד'. רציתי לשאול ממה נובעת הבעיה כי בכל זאת זו בעיה ואין מה להתעלם ממנה . האם זה קשור לספק כוח ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס רשת חדש של DYNAMODE שהוא 100/10MBPS ETHERNET CARD ורשום שם גם REALTEK CHIP VERSION חיברתי את הכרטיס למחשב. הוינדוז אקס פי זיהה הכל לבד... עד עכשיו הכל טוב ויפה אציתי להתחבר לאינטרנט... הלכתי לחייגן שלי (אין לי וואו) ולחצתי על CONNECT והמחשב פשוט נתקע! הוצאתי את הכרטיס רשת והכל פתאום עובד. ב-NETWORK CONNECTION היה לי הכרטיס רשת והחייגן הרגיל שלי. יש לכם מושג למה המחשב נתקע? אולי זה בגלל המודם שלי (CREATIVE DI5630) ? הבעיה הזאת יכולה לחזור גם עם המודם של וואו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הכרטיס 6600GT קיבלתי אותו לפני פחות מחודש כאשר אני מנסה להריץ בדיקה הכרטיס נתקע בשתי הבדיקות יותר נכון המחשב נתקע אני לא יודע מה זה יכול להיות יכול להיות שנפלתי על כרטיס חמים?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום וסוף שבוע טוב. משום מה כל פעם שאני בא להתקין משחק (כל משחק כלשהו) הוא מתקין ואז באמצע ההתקנה המחשב נתקע ואיאפשר לעשות כלום.אלא להדליק מחדש.המחשב חדש.! מה הבעיה? :-[ התקלה השניה היא בעת הפעלת המחשב שהווינדוס עולה קופץ לי הודעת error שהיא חדשה לי מאז שהתקנתי תוכנה SUPERAntiSpyware כדי שיוכל לסדר לי את בעית ה-autorun שלא נותן להיכנס לכוננים.זה סודר אך אין לי מושג מה זאת ההודעה בעת הפעלת המחשב ההודעה היא משהו כזה error......nds(code 1) (הנקודות רשום שם משהו אך אני לא זוכר מה רשום שם)
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
המפרט: Intel Dual Core E5200 2.7GHZ ASUS P5KPL9-AM/PS KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ WESTREN DIGITAL 320GB LEADTEK NVIDIA GEFORCE 9500GT 1024MB כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מסך BENQ 20" רחב ספק כח 500W ומארז ג'נריים. כאמור, המחשב של אחי נתקע באמצע משחקים שנחשבים "קלים" - לדוגמא "NBA2K10" שרץ במחשב השני שיש לו כרטיס מסך יותר חלש ומעבד יותר חלש, עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי (אני מדגיש שזה לא העניין). כל החלקים באחריות - מה זה יכול להיות? נ.ב מדי פעם המחשב בעת ההפעלה פיזית נדלק, אבל המסך לא מציג כלום. לאחר שאני מרסט אותו זה מסתדר... > התופעה הזאת נעלמה, אבל בכל זאת זה מדאיג. שוב, מה זה יכולה להיות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ואז יש רעש של ההארדדיסק שהוא נתקע כזה, נורת הפלופיי דולקת, ואז העכבר נתקע. בעבר לא היו בעיות עם הכיבוי או האיתחול מדובר על XP
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בעת תפריטי המשחקים של NBA בשנים 2005 ו 2006. בנוסף, הוא נתקע בעבר במשחקים הבאים: - Fifa 2006. - Battlefield 2. - Age of Empires 3 Trial. ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר", ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. יש לציין, כי הוא לא נתקע במשחקים Doom 3 ו HL2 על כל מצבי המשחק שלו. כמו כן, הדרייברים מעודכנים (78.01), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אחרי הרבה ניסיונות החלטתי לשאול כאן כי לא מצאתי פיתרון שעבד לי. כאשר אני מדליק את המחשב עולה לי פוסט עם ספלש סקרין לבן (של הגרסה הישנה של גיגהבייט) על זה זה תקוע דקה הוא מצפצף ציפצוף אחד, אחרי 10-20 שניות מצפצף ציפצוף אחד ואחרי כמה שניות המסך נהיה שחור ולא קורה כלום (אם אני לוחץ ריסט זה עושה אותו דבר). רק כשאני מכבה לחלוטין ומדליק שוב הוא עולה כרגיל עם הספלש סקרין השחור והכל בסדר. זה תמיד אותה תופעה ותמיד בפעם השניה שאני מדליק את המחשב הוא עולה בסדר. מה אפשר לעשות? -אין OC על הזכרונות, הם נבדקו והם בסדר -הוצאתי את הסוללה מהלוח כדי לאפס את הביוס, לא פטר את הבעיה -ניסיתי לנתק כל רכיב כדי לבודד את הבעיה כמו כונן אופטי וכונן קשיח אחר, לא עזר -בדקתי את הSSD והוא תקין
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התופעה הזאת התרחשה בעבר ואני חושב שמדובר בזכרונות... היתכן? אציין שיש ברשותי amd t-bird 1.4 ghrz , asus a7m , micron 512 ddr ואני על win 2k. אין לי בעיות התחממות של המעבד... המעבד עובד על טמפ' של 45 -50 מעלות והלוח אם על 25 - 30 מעלות. התופעה קרתה לי היום לדגומא סתם ככה סתם שגלשתי באינטרנט. אותה תופעה קרתה לי גם ב winxp ... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן ואני פשוט לא מבין מה המקור שלה, מאיפה היא נובעת. הבעיה היא שהמחשב שלי נתקע במצבים מסויימים (במיוחד במצבים של לחץ על המחשב) כמו משחקים, או מצב שבו אני מתקין תוכנה מסויימת תוך כדי שמיעת מוזיקה וחלונות רבים פתוחים וכדומה... תחילה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך מכיוון שהבעיה קראת לרוב בזמן ששיחקתי ברשת (Cs עם זה עוזר) אך לאחר מכן שמתי לב שהכרטיס כאשר המחשב נתקע לו חם כלל כנ"ל הטמפרטורות של המעבד שהיא סביבות ה 41 במאמץ ו 26 של הלוח אם. הגורם היחיד שיכול לעלות לי כרגע לראש הוא ההרדיסק שגורם לתקיעה של המחשב (שאני אומר תקיעה אני מתכוון שהמחשב לא זז ועליי לעשות ריסטרט כדי לסדר...). זה כל המידע שאני יכול להגיד, בכדי להוסיף אני אציין שמדובר ב AMD …
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב קצת ישן (P3 800MHZ). הבעיה היא שהוא משתמש במחשב כרגיל ואחרי זמן מסויים (לא חייב להיות בזמן פעולה כלשהי) הוא פשוט נתקע וצריך לעשות לו ריסט.. שאלתי היא האם זה קשור לחומרה או תוכנה..והאם יש משהו לעשות בנידון ואם כן אז מה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי בעיה חוזרת על עצמה - המחשב נתקע בפתאומיות. זה קורה לרוב אחרי שאני הולך מהמחשב וחוזר אליו - כשהמחשב במנוחה (נכנס למצב כיבוי מסך). מה שקורה שאני מנסה להיכנס לתיקייה, לתוכנה, לפתוך את ההתחל ומגיב מאוד לאט. זה אחרי שעבד בסדר גמור לפני. הפתרון הוא לעשות ריסט ולהמשיך לעבוד, אבל זה לא פותר כלום, רק "קומבינה". * לפעמים נתקע בזמן עבודה שוטפת. כבר ניסיתי : ניסיתי להחליף קבל מסך, ניסיתי להוציא את התקני ה USB שמחוברים למסך (אולי מקצרים וכו), ניסיתי לעשות פורמט למחשב - אולי בעיית תוכנה (מה שפתר את הבעיה זמנית). הורדתי ב OC למחשב, אחרי שיקול שאולי יש רכיב שמתחמם וגורם לתקיעה - כונן קשיח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך.. אבל לאחר בדיקה שמתי לב שהמעבד וכרטיס המסך לא ממש חמים (גם ניטור טמ…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי 2 Seagate ST31000340AS ויש לי בעיה מוזרה יצרתי RAID0 , וכעת יש לי חתיכה אחת של 1.9T , העברתי לשם מידע והכל יופי טופי, פעם ביום או יומיים בערך משום מקום , כאשר אני גולש נתקע המחשב ושני שניות לפני שזה נתקע אני שומע את הHD מוריד מהירות ונתקע? כאילו נכנס לHYBER או משהוא רק שאצלי זה נתקע? בדקתי את הHD'S לפגומים ואין כל תקלה , יש משהוא שאני מפספס? אני מקווה שזה לא חומרה, אולי קשור ללוח אם לאיך שהגדרתי את הRAID? יש לי לוח אם Gigabyte N680SLI-DQ6. יש למשהו מושג מה הגורם?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש לגמרי עם מעבד ממש ממש טוב 8 ג'יגה זיכרון,2 טרה נפח וwindows 7 pro x64 bit מקורי ואיך שהתחלתי להתקין עליו כל מיני תוכנות ומשחקים כמו סקייפ ואנטי וירוס הוא פשוט נתקע ברנדומליות פעם בכמה זמן וזה לא תקיעה לדקה או שתיים ועובר זה תקיעה שאם אני לא מכבה ומדליק אותו מהכפתור אין לי מה לעשות איתו... למישהו יש רעיון מה יכול להיות הגורם לזה? ניסיתי להריץ memtest ואין שום בעייה עם הזיכרון ניסיתי לפרמט שוב, לא עזר ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר בבקשה תעזרו כמה שיותר מהר אני כבר משתגע מזה ..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. זה קורה רק לאחרונה: במחשב P4 2.0 עם לוח אם Intel Maryville 2 D850EMV2, כאשר המחשב נדלק הוא מציג את כרטיס המסך והזיכרון, ונתקע למשך כדקה במצב DOS .רק לאחר מכן נטען הווינדוס. אם אני מנסה להכנס לביוס אין שום תגובה - אני פשוט לא הצלחתי להכנס לביוס. המחשב תקין לגמרי לאחר שהווינדוס עולה. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה מאוד זמן שניסיתי לעשות המון דברים ועד עכשיו לא הצלחתי להבין ממה היא נובעת. קודם כל אני אתאר לכם את הבעיה בכללי. אני משתמש בכרום, הרבה מאוד פעמים הכרום נתקע ורושם Not Responding וכתוצאה מזה הכל מתחיל לזחול במחשב. המפרט של המחשב שלי יחסית ממש טוב ואני לא מבין למה זה קורה. זאת תמונה של ה-TASK MANAGER ברגע שזה קורה: זה המפרט של המחשב שלי: (ספק כח לא מופיע, הספק כוח הוא Seasonic 620W) חשדתי שמדובר בבעיה של טמפרטורות, אבל זה לא המצב. על כל מקרה ניקיתי את כל האבק במחשב עם קומפרסור וכרגע הוא נקי לגמרי. אלה הטמפרטורות שלי: חשדתי שמדובר בבעיה של ההארדיסק, ואכן להארדיסק שלי היו שגיאות. (אפשר לראות בנושא הזה שפתחתי: http://goo.gl/0JWzd9)…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-