עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הוצאתי את הכ.מ, שימנתי אותו, דיי הרבה האמת..החזרתי אותו והמחשב פשוט לא הגיב, לחצתי על כפתור ההדלקה ולא קרה כלום... מה אם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by iLya1,

הרכבתי מחשב מחדש כמובן זו לא פעם ראשונה והוא מתכבה ממש דקה בערך אחרי שמדליקים אותו.. אני אפילו לא מצליח להכנס לביוס ולהסתכל על משהו הבעיה היא לא בספק, אני משתמש בספק חדש לחלוטין ניתקתי את כל הכוננים וההארדיסקים מה שמחובר זה רק מעבד, לוח וזכרונות יש סיכוי שזה בעיה בטמפרטורה של המעבד? אם לא, מה זה עוד יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. Started by Oranili,

שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by ronzilca,

ברשותי מדפסת Lexmark x6170. היום ביצעתי פורמט, והורדתי את הדרייבר הדרוש למדפסת והתקנתי. לאחר ההתקנה ניסיתי להדפיס על מנת לבדוק עם זה עובד אך המחשב לא זיהה את המדפסת. מה אני אמור לעשות ? עד לפני הפורמט זה עבד כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by pavlo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנתיים כמעט שעושה דיי הרבה בעיות. בהתחלה חשבתי שזו אולי מערכת הפעלה אבל היום אני כבר חושב אחרת. מפרט המחשב: מעבד - Inter Core 2 6320 @1.86GHZ לוח אם - Intel DP965LT זכרון - Kingston DDR2 800Mhz x 3 כרטיס מסך - Geforce 8500 GT 512MB הארד דיסק - WD 250GB 16MB Cache הארד דיסק חיצוני - WD 500GB ספק כוח - EZcool ATX 400 JSP בעיות שאני נתקל בהן: אם אני מעתיק תמונה ל CLIPBOARD ומנסה לעשות PASTE לאחר מכן אני תמיד מקבל שגיאה לגבי חוסר בזיכרון או ERROR GETTING CLIPBOARD DATA. משחקים כגון: PURE, FIFA 2009, CALL OF DUTY פשוט גורמים למחשב לבצע RESTART ולא עולים אפילו על ההגדרות הנמוכות ביותר. מעבר לזה המחשב איטי בצורה לא סדירה, ועליה ראשונית לאחר RESTART לוק…

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by GBU-24,

עכשיו חיברתי מחשב חדש, והעכבר פשוט לא זז. המקלדת עובדת כמו שצריך אבל העכבר לא. עשיתי ריסטרט הרבה פעמים וחיברתי הרבה פעמים מחדש את העכבר. מישהו יודע מה לעשות? לעכבר עדיין יש אורות אדומים למטה אם זה עוזר. (למי שלא הבין אני כותב ממחשב אחר)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eliil1,

המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  8. מה המצב אנשים ?.. המחשב שלי נתקע ולא יכולתי לעשות כלום כדי להפעיל אותו מחדש (אין לי כפתור Restart במארז) אז נאלצתי לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ... עכשיו השאלה שלי היא האם זה הורס את החלקים השונים במחשב (כמו: ספק, כרטיס מסך, מעבד, כרטיסי זכרון, דיסק קשיח) ?.. וגם אם כן, נגיד וזה קרה לי רק פעם אחת יש מצב שזה גרם לי לנזק או אולי לנזק לטווח ארוך ?.. חג שמח ותודה מראש לעונים, משה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. היי לכולם. אני צריך להדפיס כמה עבודות פסיכומטרי בשביל אח שלי, אבל בזמן האחרון כמה הדפסות אחרי שהחלפנו את הדיו השחור הן בבורדו-דהוי במקום בשחור. המחסניות של הדיו השחור ושל הצבעוני ממוקמות במקומות שלהן. תמונה: http://img209.imageshack.us/img209/6277/bordohn3.png (זה לא האיכות של הסריקה, ככה פחות או יותר נראית ההדפסה במציאות) תודה רבה לעוזרים, רן

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by eldarush,

שלום , יש לי בעיה בהדלקה של המחשב . אחרי ניקוי של הצלעות והחלפת משחה טרמית הרכבתי את המחשב והפעלתי . הכל היה תקין למשך יום , לאחר מכן הוא לא עלה . עכשיו מגיע החלק המאתגר , ניסיתי כמובן איפוס לביוס (החלפתי את הג'אמפר של CMOS ) וזה לא עזר , הוצאתי את הספק והחלפתי גם לא עזר , הוצאתי את הסוללה וחיכיתי יום שלם אבל ללא הועיל . לאלה מכם שמבינים עשיתי את רוב הפעולות הבסיסיות להעלות אותו אבל אני לא מגיע אפילו לביוס אני מודע לזה שיכול להיות והלוח נפטר אז בלי הערות מתחכמות ...תודה מראש למי שמתייחס ..... אגב אם למישהו יש לוח שתואם לסוקט 478 אני אשמח לקנות ....

11. היי, לפני כמה ימים התחדשתי במחשב חדש Intel Q6600 Sapphire HD4850 2GB Ram OCZ Reaper PC2 8500 5-5-5-@2.1-v(יש לציין שאני משתמש רק ב- 1Gb אחד מתוך ה- 2 כי Stick אחד היה גורם לי לתקיעות כל הזמן ונמצא דפוק ב- Windows Memory Diagnose -סוג של MemTest. Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, ניסיתי כבר כמה משחקים כמו Crysis,FarCry2 וכולם עבדו מצוין, שיחקתי בהם כמה שעות ולא היו לי שום תקיעות והמשחקים עבדו מצוין. אח"כ ניסיתי להתקין את GTA IV ו- Call Of Duty :WaW והמחשב היה ממש נתקע לחלוטין באמצע ההתקנה של כל אחד מהמשחקים. בזמן שהוא התקין את המשחק העין שלי כל הזמן הייתה על הטמפרטורה וכמות צריכת הזיכרון וכולם היו במצב מצוין. (40 מעלות למעבד ו350MB Ram בשימוש) אני די אובד עצות בעניין …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dj_poo,

יש לי בעיה יש לי מחשב חדש עם windows xp 32bit motherboard abit ip43 מעבד core2duo e7300 2gb memory ddr2 graphic card : geforce 9800gt עכשיו המחשב עושה ריסט בכל מיני מצבים מוזרים למשל כאשר אני מנסה לראות סרט הוא תוקע את המחשב ועושה ריסט או לא מציג שום הודעה כחולה וביקשתי ממנו כאשר יש כשל מערכת להראות מסך כחול בנוסף בדקתי עם זיכרון אחר אולי הזיכרון הוא הבעיה אבל הזכרון טוב מה יכולה להיות הבעיה מודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by aviram20,

היי כולם קניתי חלקם למחשב חדש לאחרונה והוא כבר מורכב והכול כל שנשאר לי הוא לקנות מעבד זכרונות וכרטיס מסך לבנתים הוצאתי מהמחשב הישן מעבד E2140 ג'יגה זיכרון 667 מהירות וכרטיס מסך ריידון X700 שאר המפרט הוא דיסק קשיח 500 ג'יגה של סייגט OCZ 600 ואט מקסימוס שתים פורמולה של אסוס כרטיס קול ועוד צורב.. חיברתי הכל והמחשב נדלק אבל לא מעלה פוסט ולא כלום ניסיתי לאפס ביוס וכאלה וזה לא הולך .. הוא נשאר דלוק אבל לא מעלה פוסט יש עוד בעיה אחת , יש למעלה חיבור 4 פין ועוד חיבור 4 פין יענו חיבור 8 פין שעל אחד מהם הייה פקק כזה במצב הנוכחי אני צריך לחבר את שניהם? לחבר רק איפה שלא הייה פקק ? לא לחבר ביכלל ? אני לא ממש הבנתי את זה... בקיצור מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: 2048738050LOC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) Disk Drive Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive WDC WD1600JD-00HBB0 ATA Device (149 GB, IDE) Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device GIGABYTE Video Adapter ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 המחשב ממש מרעיש כשהוא עובד עם סידירום בפנים... אבל גם בלי הוא ממש מרעיש.. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? איך? והכי חשוב! מה הפתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by thedag,

תראו כל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008E ולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה... כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dll סבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"א לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחק עכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרט זה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל.. חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה... אני משתגע מזה כבר.. תודה!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by elad2k,

יש לי הארד דיסק משני: WD 120G SATA1 ואני מעוניין לחבר אותו חיצונית למחשב אחר לפעמים. יש במארז חיבור SATA מקדימה (ליד חיבורי ה USB) איזה כבל צריך בשביל לחבר את ההארד דיסק? האם מספיק רק כבל SATA? מה עם חשמל? תודה. נ.ב שמתי לב מאוחר מדי כי יש פורום אמצעי איחסון... אשמח אם יעבירו את שאלתי לפורום זה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by Gsmart,

i won the motherboard yesterday at the vgames lan *yay* and i tried using it with E6600 proccesor and i know that this should work but it didnt then i tried only with one DIM of ram 800Mhz kingstong 1G and it didnt work either you can answer in hebrew its just that my windows is fucked up thanks

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה. אני משחק במחשב בכל מיני משחקים , ופתאום יש לי הודעת שגיאה על כל המסך, וכתוב על רקע כחול משהו כמו "problem detected with windows, and shut down" ולמטה יותר כתוב nv4_disp ומשהו כזה "dumping phisical memory".. מישהו יודע במה מדובר?? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. שלום! המחשב שלי סובל מבעיה כבר שנתיים שלא הצלחתי לפתור, רק שלאחרונה המצב החמיר... הבעיה מתחלקת לכמה בעיות. תחילה, לפעמים שאני פותח את המחשב המחשב נדלק לכמה שניות (המסך נשאר סגור) ואז נכבה... וממשיך ככה עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל... לעיתים המחשב נסגר באמצע עבודה ורושם "Out of frequency"' ,ולפעמים בפתיחה ישר אחרי מראה מסך כחול ולפעמים לא...אני כבר שנתיים עובד עם הקריזות שלו אבל הפעם הוא כבר דפק לי את הWindows... יש לי הרגשה שאולי זה קשור ללוח אם ואולי לכרטיס מסך... (למרות שחבר שלי חושב שזה קשור או לספק כוח או לRAM המחשב הוא מחשב אולפני שנועד בעיקר לעריכת אודיו... מעבד Intel core E6600 לוח אם GIGABYE GA-965P-DQ6 כרטיס זול של NVIDIA'לא מצאתי את שם הדגם אבל כרטיס די זול... אם…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  20. מאז שהתקנתי עוד 4GB ראם בנוסף למה שהיה לי המעבד התחיל לזחול... אבל ממש בצורה מזעזעת.. גלישה באינטרנט לוקחת את שתי הליבות למקסימום... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה ועדיין זה לא עזר... המחשב זוחל... חשוב לציין שניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס לפני ששמתי את הראם הנוסף (את כולו) הראם שהיה לי זה 667MHZ בשני מודולים של 512 כל אחד והוספתי עוד שני מודולים של 2GB במהירות של 800MHZ כמובן שכולם עובדים ב667MHZ בדואל מוד... אני משתגע.. המחשב אמור לעבוד טוב... החלפתי מווינדוס 64X XP לVISTA 64X אני אשמח לעזרה... אני מאבד את העשתונות... תודה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rabbit,

שלום הרכבתי מחשב היום ברגע שאני מפעיל אותו הכל עולה אבל לאחר 15 שניות בלי שום הודעה מוקדמת המחשב מתכבה אין צפצופים או משהו .. המאוורר שעל המעבד עובד ... מפרט מחשב q6600 4 gb זכרון כרטיס מסך OB הספק הוא של 300W והוא הגיע יחד עם המארז של HEC 6k31 לוח -אמ של ג'יגה בייט ga-eg43m-s2h בבקשה זה דחוף האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה??

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש, אני בא להפעיל אותו, והכונן דיסקים מסרב להיפתח כדי שאוכל להכניס את הדיסק של הוינדוס ולהתקין את מערכת ההפעלה... מה עושים במקרה זה? אשמח לעזרה מהירה, תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  23. היי, הדיסק לא עלה במחשב המקורי אז חיברתי אותו בתור HD חיצוני למחשב אחר. הדיסק תקוע במצב כמו בתמונה המצורפת, כשאני מנסה לעשות לא initialize כלום לא קורה. אני רוצה שהמחשב יזהה אותו בmy computer כדי שאני אנסה לשחזר עם GetDataBack. יש דרך לעשות את זה? תודה רבה! עריכה: מוזר מאוד אבל בתמונה הוא מזהה 14GB, למרות שהדיסק עצמו רק איזה 8 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. דבר ראשון אני צריך לדעת איך אני מבטל את האפשרות שזה עושה ריסטרט בכשל מערכת במקום זה מראה מסך כחול? דבר שני, בדקתי זיכרונות והם בסדר חשבתי שזה בעיה תוכנתיתי אז עשיתי פורמט ועכשיו אני לא יכול להתקין עד הסוף את מערכת ההפעלה כי בשבל מסויים זה עושה ריסטרט בנוסף גם ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק מקלדת עכבר ומסך בחומרה גם ניתקתי כל מיני מאוורירים מיותרים. CD לא ניתקתי כי אני צריך אותו בשביל להתקין את מערכת ההפעלה. הקטע שזה לא קורס בביוס וגם לפני שעשיתי פורמט זה לא קרס ב"מצב בטוח" מה יכולה להיות הבעיה?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by laviy,

לאחרונה החלו מסכים כחולים לאחר הדלקת המחשב . לפני עליית שולחן העבודה יש כמה שניות של ריצוד התמונה במעיין עירבוביית צבעים ואז זה מתייצב , מופיעה שולחן העבודה , לאחר כמה שניות עדיין בזמן טעינת התוכנות העכבר "נתקע" ואז מסך כחול וריסטרט , לאחר כמה פעמים כאלו המחשב עולה לבסוף והכל בסדר . העברתי כמה סריקות של רוגלות , טרויאנים , ואנטי וירוס , עשיתי איחוי , ניסיתי להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה , הסרתי את ה sp3 , אז אז הבעיה אפילו הוחמרה . מה לעזאזל זה יכול להיות ? המחשב עולה עד הסוף ללא כל בעיות ונותן לי לבצע פעולות שונות . טמפרטורות לא עוברות 45 לגבי מעבד , ספק, כרטיס מסך , ולוח . תודה .

דיונים חדשים בפורומים