תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הרכבתי את המחשב החדש שלי (מפרט בחתימה) התקנתי ווינדווס xp sp2 אותו עותק שאני מתקין תמיד ולמיטב ידיעתי תקין. בכל הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה שזוהתה חומרה חדשה pci device למרות שלא מותקן לי כלום בשום סלוט של pci כל החומרה שכן מותקנת פיזית במחשב מופיעה במנהל ההתקנים וניראת תקינה. כשהוא מנסה לעדכן את החומרה הוא לא מצליח כל הניסיונות שלי להבין ממה זה נובע כשלו אולי תוכלו לעזור לי ולהאיר את עיני? מצרף תמונה של מנהל ההתקנים למרות שלא בטוח שהיא תעזור במשהו תודה מראש שחר.
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק חדש CORSAIR HX620 הרכבתי אותו במחשב והמחשב לא נדלק. החזרתי חזרה את הספק הקודם והמחשב עובד. דיווחתי לטי אם אס שמהם קניתי את הספק והם שלחו תוך יומיים ספק חדש (כל הכבוד להם). היום הרכבתי אותו ושוב אותה תופעה. אני חייב לציין שאני מעביר את מצב הספק ל-1 הלד בעכבר נדלק , אבל המחשב מסרב להידלק, ושוב החזרתי את הספק הישן והכל עובד. (עכשיו אני כותב מהמחשב ) למישהו יש רעיון? המפרט הוא: AMD 3200 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF BALLISTIX 1G GIGABYTE 3D AURORA 570 8800GTX
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד ישן יחסית ועם הזמן נשחק החיבור של האוזניות/רמקולים, PL אם אני לא טועה. כסף למחשב חדש אין ואני מחפש פיתרון לבעיה. שאלתי באייבורי והם אמרו שאי אפשר לחתוך את החיבור ולהלחים חדש. חיפשתי מתאם USB/PL ולא מצאתי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין, רעיונות חדשים או מציאה של מתאם יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים, שגיא.
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, בבוקר שלאחר סופת הברקים החביבה שביקרה אותנו, ניסיתי להדליק את המחשב - הוא נדלק, עשה כמו Force Boots (כמה פעמים המחשב ניסה להגיע לביוס ולא הצליח) ואז נכבה לבד - ומאז הוא לא נדלק. שמתי את המחשב במעבדת מחשבים השכונתית - הבחור שם אמר שזה הלוח אם כנראה, הזמין לוח אם ועדיין המחשב לא עובד. החזרתי את המחשב הביתה, ביודעין שמחשב לא נדלק ממעט אפשרויות: לוח אם תקול, ספק תקול, כפתור הפעלה תקול (?). לוח אם בדקנו, ספק בדקתי ידנית בבית (לקחתי את הספק של אחותי, חיברתי רק ללוח אם וניסיתי להדליק - לא מניע). הדבר היחיד שלא בדקתי זה הכפתור הפעלה..לא נראה לי שזו הבעיה... כמה שאלות: מה לדעתכם הבעיה? האם אני צודק שהמחשב לא נדלק רק כשהרכיבים שכתבתי למעלה לא תקינים? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שלא עובד ואני מעוניין לחבר את הדיסק הקשיח שלו למחשב נייח אחר (שיש לו דיסק קשיח משלו עם Win7) כדי לעבור עליו. הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלא עובד, איך מחברים אותו לנייח השני (פיזית + הגדרה בתוכנה) שכאמור כבר יש לו דיסק קשיח משלו מבלי שיהיה צורך לפרמט או לפגוע באיזושהי צורה באחד משני הדיסקים הקשיחים? הדיסק הקשיח הוא Samsung 1TB F3 Sata2 שהיה מחובר ללוח מצ'יפסט P67 במחשב שלא עובד, המחשב הנייח שעובד מכיל לוח אם מצ'יפסט Z67 ודיסק קשיח Samsung 500GB F3 Sata2. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא Win7 64bit.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של הCPU בלוח שלי Gigabyte 965p-s3 לא מסתובב ברגע שאני מדליק את המחשב אלא עושה סיבוב או שתי מהיר ואז מפסיק ושוב סיבוב מהיר ומפסיק ורק שהwindows עולה הוא מסתובב ועובד נורמלי. האם יש קשר לעדכון ביוס שעשיתי? אני גם החלפתי ספק כוח אבל זה לא פתר את הבעיה. המחשב עצמו עובד מצוין לא נתקע או מרסט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
וירוס bugbear מחק לי את notepad. מהיכן אפשר להוריד את notepad.exe ??
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 עם לוח אם DS3 REV3.3 גליתי שהמאוורר של ה CPU לא מסתובב כל הזמן. הפעלתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שה CPU על 65 מעלות פתחתי את המחשב והמאוורר באמת לא פעל. נתתי לו "דחיפה" קלה והוא התחיל להסתובב והטמרפרטורה ירדה ל 40 תוך כמה שניות. המחשב חדש. (בן כחודשיים) למשהו יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
במחשב שלי (אפשר להציץ במפרט) מותקן פנטיום4 1.8 עם הקירור הגנרי שהגיע איתו, המארז הוא מארז מידי זול, בנוסף מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז ומאוורר שמוציא אויר בגב המארז - מאווררים פשוטים שעולים 20-25 ש"ח. בלי שום סוג של OC, בלי שום קירור פעיל אחר. הכבלים במארז מקופלים יפה בצד, ושום דבר לא מפריע למאווררים. בשבוע שבועיים האחרונים יצא לי לחזור הביתה ולמצוא את המחשב כבוי למרות שהוא הושאר עובד. רק ביום שבת יצא לי לראות שהמעבד עובר את קו ה60 מעלות, מתחיל לעשות קולות של "חם לי" דרך הspeaker וכבה בסופו של דבר. בדקתי וגיליתי שהמאוורר הקידמי שמכניס אויר הפסיק לעבוד, החלפתי אותו, ועדיין בישומים כבדים המעבד מגיע לטמפרטורות קרובות מאד לרף ה60 מעלות (הרף שאני קבעתי בביוס שיתחיל לצפצף). ה…
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני משחק UT שאני משחק אופליין יש לי 60 FPS יציב שאני משחק אונליין יש לי 40 יציב לא יודע מה הבעיה כאילו שהמחשב משתמש בכרטיס רשת אז מה מעמיס על המחשב התקנתי VIA 4 IN 1 הכי חדש וגם ניסיתי לשים עוד איזה סווג של גירסא יותר ישנה בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רק לידע כללי, המסך נכבה לי פעמיים בזמן כתיבת ההודעה הזו.. :\ אז הכל התחיל שגיליתי שהמאורר של ה9500 שלי לא עובד, שלחתי אותו לפנדה (אויי איזה טעות !) למעבדה.. לקחתי את הMX440 הישן שלי, והכנסתי אותו במהרה לסלוט, לאחר מכן החלו תופעות מחרידות לקרות !המסך היקר שלי (LG FLATRON 795FT PLUS) נכבה מעצמו סתם ככה באמצע העבודה על המחשב לפעמים אחרי מספר שניות זה חוזר, ולפעמים לא ! ע-ז-ר-ה ! אני מיואש ! :-[
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי מה הסיבה לזה? יכול להיות שספק הכח של הLCD מקצר? נורית הבדיקה של המסך דולקת תמיד, אבל ברגע שאני מחבר את כבל הVGA למסך רואים את שולחן העבודה לחלקיק השניה ואז זה נעלם , מסך שחור , רוני
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה דיגיטלית של UAT דגם HE 501A . כמו כן אפשר לראות אותה בלינק הזה : http://www.haimei.com/digital_camera/100k.htm מה שאני צריך זה דרייבר למצלמה שמותאם ל XP . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום, אומנם זה לא הסורק שלי אלא של חבר שלי. אז ככה יש לו סורק HP ScanJet 2200 ולא מזמן הוא התחיל לסרוק מוזר, יש מין שני קוים אדומים באמצע הסריקה. אז חשבנו אולי זה איזה בעיה במחשב או משהו אז הלכנו אליי והתקנו את הזורק ואותו דבר.. משהו מוזר.. משהו נתקל פעם? (צירפתי את הסריקה, סריקה ריקה ללא כלום)
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, יש לו קושי להריץ משחקים לא הכי כבדים. אני לא מדבר על FAR CRY או דברים כאלה אלא על יותר כמו FIFA 12/13 גם על ההגדרות הכי נמוכות המחשב פשוט לא מצליח והכל נתקע ונשאר על FPS נמוך המפרט: Intel C2D E6750@2.66GHZ 4GB Ram Windows 7 ATI Readon HD4850 512MB Gigabyte P35-DS3 רזולוציה FHD מה צריך לעשות? יכול להיות שפשוט עבר זמנו ואפילו פיפא הוא ליכול להריץ? ואני יתעלק על האשכול של עצמי, יש לי מחשב אחר שיש בו בעיה, יום אחד הזזתי אותו והוא פשוט התקצר מעצמו ומאז הוא לא נדלק החלפתי ספק כוח והוא עדיין לא עובד, ממה יכול להיות הבעיה? ייתכן שהלוח אם נשרף?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אוקיי הרבה עבודה לבעיה הזאת כדי לרשום אותה פה אבל יש לי לינק שרשמתי את הבעיה (וזאת הייתה טעות שלא באתי לפה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65538093&posted=1#post65538093 מצטער שזה ככה פשוט אין לי עצבים וזמן עוד פעם לעשות את כל זה. מה עושים חבר'ה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר ראוטר של אדימקס למחשב הנייח שלי אך ללא הצלחה. הדגם הוא BR-6204WG אני מחבר לחשמל אחר כך את הכבל שהיה מחובר למודם אני מחבר לראוטר לכניסה של WAN וכבל אחד מהראוטר (יש 1-4 בחרתי ב-1) אני מחבר למודם שלי. לפי מה שהבנתי אני צריך לפתוח דפדפן ולהקליד את המספר 192.168.2.1 ואמור להיפתח לי דף חיבור של אדימקס. אך הדף לא נפתח לי. אשמח לקבל עזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום היה לי דיסק קשיח 80 ג'יגה(נראה לי של מאקסטור)עם חיבור SATA1 ובאפר 8 וקניתי עוד דיסק קשיח של 320 ג'יגה של WD שמחובר בSATA2 ויש לו 16 באפר וכשניסיתי לחבר אותו הוינדוס לא עלה וכשחיברתי אותו כשהוינדוס פועל הוינדוס עבד נורא לאט. כשניסיתי לפרמט ולהתקין עליו וינדוס אז טענתי את הדרייברים וזה בכל זאת אמר לי שאין דיסקים קשיחים מחוברים. בינתיים גם הוינדוס שהיה מותקן על ה80 כבר הפסיק לעבוד,והוא פשוט מכבה את המחשב ומפעיל אותו מחדש בזמן הטעינה של הוינדוס. יש פיתרונות?זה די דחוף לי אני כרגע בלי מחשב.
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הורדתי BF3 BETA ושמתי לב למשהו מוזר... זה על HIGH והמשחק רץ לי על 50 FPS בערך אבל זה ממש מקרטע, ואם אני שם את זה על מסך קטן(בלי לגעת בהגדרות אחרות כמו רזולוציה) אז ה-FPS עולה ב-20 ואין בכלל תקיעות. אם אני משחק במסך גדול ואני מוריד את האיכות מ-HIGH ל-LOW אז עדיין זה מקרטע אבל אם אני מוריד את הרזולוציה אז זה הולך חלק מאוד. אבל מה שהכי חשוב פה זה מה שאמרתי מקודם, שבחלון קטן ה-FPS הרבה יותר גבוה מבמסך גדול... איך זה יכול להיות? GTX460 I5 760 4GB
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, לא מזמן קניתי HDD חדש תוצרת WD והרכבתי אותו על מחשב הP3 450MHZ הBIOS שלי כנראה ישן ולא מזהה לי את הHDD, אני בכל זאת השארתי את הHDD וקיוויתי שה WIN_XP יזהה אותו ובאמת בלי שום בעיות הוא זיהה לי אותו. לא מזמן שיניתי פיזית את מיקום הHDD על ה IDE (לא זוכר איך הייתה התצורה הקודמת) ומאז הWIN לא מזהה לי אותו ורק לאחר שאני מבצע זיהוי חומרה חדשה הוא מוצא לי את הHDD ומתקין לי אותו, בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לבצע את הפעולה הזאתי על מנת שהמחשב יזהה לי את הHDD. אני מאמין שיש דרך פשוטה יותר (עידכון IDE או BIOS או HDD) אבל כל מה שאני עשיתי לא עזר - אולי בגלל שאני גם לא יודע בבקשה עיזרו לי,כי זה מעצבן!!!! תודה מראש גל.
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי DEL LATITUDE שהפסיק לעבוד ואני לא יודע איפה לתקן אותו
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-