תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בהיותי חובב ניסויים, רציתי לבדוק שמישות לוח אם (Intel D815EEA) שקיבלתי לחג ;D טוב, לקחתי ת'מחשב שלי ופירקתי ממנו ת'מעבד (PIII socket370), חיברתי את כל העסק לספק, הדלקתי... התוצאה לא ממש הרשימה אותי כי לא קרה הרבה - פשוט לא נדלק. אפילו לא ציפצף (טוב, נו בטח, לא חיברתי לו ת'ספיקר)... התחלתי לחפש לאן מחברים את הספיקר המחורבן הזה ולא מצאתי . חשבתי לעצמי "טוב, לרכיב את המעבד בחזרה למחשב שלי, להכנס לרשת להוריד את הmanual של הלוח, ולהשתכל לאן מחברים את הספיקר"... פשוט, לא? וכך עשיתי - גיליתי שספיקר בכלל מובנה לכן אין לאן לחבר את הנוסף... זה עורר בי חששות - למה, אם יש לו ספיקר, הוא לא מצפצף?.. טוב, כנראה הלוח לא ממש שמיש oh well... :-\ הרכבתי את המחשב שלי בחזרה ונחשו מה…
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש יש לי מלא מסכים כחולים מה אני יכול לעשות? ולפעמיים המחשב נתקע גם בלי מסך כחול הוא נתקע בתמונה האחרונה שהוא הראה או שהסמך נהיה שחור או שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולפעמיים גם הוא כותב כמו שנגיד למסך לא מחובר כלום אז המסך כותב sync out of range אין לי בעיות של חום במחשב מה זה יכול להיות?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש לוח אם ABIT NF7 REV2.0, מעבד AXP1700+ ו256MB זיכרון של SAMSUNG ORIGINAL PC3200. הכל עבד יופי כחודש, אבל עכשיו המחשב מאתחל את עצמו מידי פעם. בדיקה קצרה העלתה שמתח הI/O הוא 2.57 כאשר הוא צריך להיות 3.3. נתון זה מופיע גם בביוס וגם בתוכנה לניתור חומרה שבאה עם הלוח (WINBOND משהו). מישהו יודע מה זה בכלל מתח I/O ואיך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 עם לוח אם DS3 REV3.3 גליתי שהמאוורר של ה CPU לא מסתובב כל הזמן. הפעלתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שה CPU על 65 מעלות פתחתי את המחשב והמאוורר באמת לא פעל. נתתי לו "דחיפה" קלה והוא התחיל להסתובב והטמרפרטורה ירדה ל 40 תוך כמה שניות. המחשב חדש. (בן כחודשיים) למשהו יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמי…
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי מערכת כזאת !! מעבבד ATHLON 1600+ זכרון 128 DDR 266MHZ לוח אם 7VTXE של גיגה בייט הלוח כמובן תומך ב DDR עד 266 כל הזמן אני עובד מצוין אחלה מחשב עד שבא יום אחד והחלטתי שאין מספיק זיכרון למחשב ! הלכתי אל הטכנאי אמרתי לו שיוסיף 256 ! הוסיף לי סטיק אחד אבל מה היה עם 333MHZ כי לא מצא 266 ואמר שזה יתאים OK חזרתי הביתה הכל עובד חלק מצוווווין אבל סמתי לב שאחרי שסמתי את הסטיק של 256 המחשב (XP) התחיל לעשות ריסט לבד ב DEATH SCREEN מסך כחול ומופעל מחדש סבלתי כמה ימים ולבסוף החלטתי לסיר את ה 265 הסרתי אותה וחזרתי עם רק 128 הבעיה נשארה !! חשבתי שהבעיה מהמערכת ולא מהסטיק של הזיכרון !! 1- פירמתתי את המחשב 2-התקנתי XP PRO חדש 3- נסיתי עם\ובלי הסטיק והבעיה עדיין נמצאת 4- יש סיכוי שה…
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטון בן אם זה בMAKO או בNANA או בכל אתר אחר (חוץ מYOUTUBE) הכל עובד רגיל. ברגע שאני מגדיל למסך מלא הרמקולים עושים רעש חזק כמו של טלויזיה ישנה ("שלג") רעש בלתי מוסבר וצורם מאוד לאוזן,הסרטון נתקע כזה כל שנייה ממש כמו לאגים ועובד נורא נורא לאט. ברגע שאני מחזיר למסך רגיל הכל חוזר לעבוד טוב. WINDOWS 7. בדקתי גם בGOOGLE CHROME וגם בFIREFOX יש את הבעיה ככה שזה לא בעיית דפדפן..מה אתם אומרים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 ולוח אם של MSI 6309 תומך ב AGP X4. היתקנתי דרייבר חדש של nvidia Deternator, וכאשר אני ניכנס להגדרות הדרייבר של כרטיס המסך אני רואה שהכרטיס מוגדר AGP X2 ולא AGP X4 כמו שצריך להיות. הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם ידני וזה לא עובד. יש למישהו עצה?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי מה הסיבה לזה? יכול להיות שספק הכח של הLCD מקצר? נורית הבדיקה של המסך דולקת תמיד, אבל ברגע שאני מחבר את כבל הVGA למסך רואים את שולחן העבודה לחלקיק השניה ואז זה נעלם , מסך שחור , רוני
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה דיגיטלית של UAT דגם HE 501A . כמו כן אפשר לראות אותה בלינק הזה : http://www.haimei.com/digital_camera/100k.htm מה שאני צריך זה דרייבר למצלמה שמותאם ל XP . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום מחשב שקניתי לפני כחודש בערך .נתקע לי בעיקר בזמן גלישה באינטרנט. לרוב שאני מחפש משהוא. זה לא קבוע רק מידי פעם. ושזה קורה אין שום אפשרות לעשות כלום. הדרך היחידה הי לכבות את המחשב (בלחיצה הארוכה) ולהדליק מחדש .הכול ממש קופא . אני משתמש בחלונות 10 64 ב פרו ושדרגתי לא מיזמן ל11 מי ווינדוס הפדית (נתקע גם וגם )למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל אני מצטער אם כבר נשאל פה על התקלה הזאת, לא מצאתי בנעוץ. אז זה הסיפור: לפני בערך שבועיים המחשב התחיל לעשות ריסטרט (בתוך מערכת הפעלה) אחרי כמה זמן של שימוש. אחרי פעמיים שזה קרה גיליתי שהמאוורר של המעבד בקושי זז והסיבה היא התחממות יתר. העברתי את המחשב לחבר שעוסק בתחום, לא היה לו את החומרים לתיקון אז הוא העביר לאיש מקצוע אחר שטען שהבעיה הייתה המשחה התרמית (והחליף אותה) [בעוד שאני חשבתי שיהיה צורך להחליף את המאוורר כולו]. ביקשתי מהחבר שיבדוק את המחשב, הוא אמר שהמאוורר עובד כמו שצריך ומע' ההפעלה עלתה והכל בסדר, וקיבלתי את המחשב חזרה. כשניסיתי להפעיל בעצמי, אף אחד מהתקני הקלט/פלט לא הראה סימני חיים, המחשב השמיע רצף צפצופים שלפעמים פסק אחרי בערך 20 ולפעמים לא פ…
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אוקיי הרבה עבודה לבעיה הזאת כדי לרשום אותה פה אבל יש לי לינק שרשמתי את הבעיה (וזאת הייתה טעות שלא באתי לפה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65538093&posted=1#post65538093 מצטער שזה ככה פשוט אין לי עצבים וזמן עוד פעם לעשות את כל זה. מה עושים חבר'ה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק בהתחלה ישר חשבתי שזה הספק אבל בדקתי תספק והוא עובד מצויין פירקתי תלוח אם ועברתי חלק חלק כדי לאתר תבעיה אבל שום דבר לא עזר לבסוף חיברתי את הספק שוב ללוח אם אבל הפעם בלי החיבור P4 של הספק שמתחבר למעבד והוא עבד ונדלק אבל בלי שהמסך יעלה ושאני מחבר את חיבור הP4 הוא כאילו בא להידלק המאוור זז קצת אבל לא יותר מזה איזה בעיה יכולה להיות והאם אני יכול לסדר את זה?? אשמח לקבל עזרה
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל, אבל בכל זאת: היה לי 8800GT במחשב, במקור עם לוח P35. הלוח נשרף בשלב כלשהו והוחלף לG41, עדיין PCIE 1. הכרטיס עבד מצויין. לא מזמן שדרגתי לHD4890 והGT הונח אחר כבוד בצד. לפני יומיים חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש כי שלו כבר ממש לא סוחב. הוא לא בדיוק גיימר (לפחות לא מעבר לדברים כמו SC2 או DRAGON AGE), אז חשבתי לעצמי שאני אביא לו את ה8800GT ואחסוך לו הוצאה מיותרת של קניית כרטיס מקביל. קנינו את שאר הרכיבים (Athlon X3 כלשהו, לוח אם Gigabyte 760G ספק כוח חביב - pro 82+ 425W ושאר ירקות), הרכבנו - המחשב לא עובד. אחרי שהתייאשנו מלהבין מה הבעיה חזרנו לחנות, שם התברר שהזכרונות תקולים (שני הסטיקים. מה הסיכויים?) - אבל על הדרך התברר שגם אחרי החלפתם המחשב לא מצליח להציג…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי חדש, הוא לא עושה בעיות מיוחדות, והכל עולה בו - מלא משחקים חדשים שהבאתי עולים בו פרפקט אבל רק שני אלה עושים בעיות... הם עולים.. אבל לדוגמא במידנייט קלאב הכל עולה, אני בוחר מכונית ואז המסך נתקע בקטע של ה LOADING, המשחק ממשיך לפעול, אני שומע את הרכב זז קדימה ואחורה, ואת המנוע אבל המסך תקוע במסך שחור... אין לי מושג מה זה וזה קורה רק כאן...
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי אני מנסה להסיר את גוגל כרום ושפוט התוכנה לא מפסיקה להיעלם מהמחשב ביצעתי הסרה מסודרת דרך תוכניות במחשב (windows 7) והתוכנה אינה מופיעה שם אני משתמש במספר תוכנות שעובדות WEB והם נפתחות לי עם כרום. ניסיתי לבצע הסרה ידנית ולמחוק TEMP של כרום אבל עדיין הדפדפן הזה נפתח לי. בנוסף הגדרתי שאקספלורר יהיה דפדפן הברירת מחדל ואחרי אתחול למחשב זה נפתח עם כרום. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, אחד ל2-3 כיבויים והדלקות, המחשב נתקע בעלייה כאשר רק חלק מהמילה memory מוצגת(תמונה מצורפת). (לא ניתן להכנס לביוס, המחשב תקוע לחלוטין). אין OC במערכת. הנה איך זה אמור להראות(קישור). http://www.linuxhardware.org/images/articles/nf2kt400-071003/ASUS-A7N8X-BIOS-Post.jpg ניסיתי להחליף זכרונות, להחליף סלוטים, להשתמש רק בסטיק זכרון אחד, להוציא ולהכניס כרטיסי PCI-E, כלום לא עזר. רק אחרי כ10 דקות של משחקים עם הזכרונות, לחיצה במקומות שונים (על כל הכרטיסים וכו..), המחשב מתחיל לעלות. ( זה וודו לחלוטין, אין משהו ספציפי שמסדר אותו). אשמח לשמוע חוות דעתכם. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט קפא כשרואים שהעכבר זז . מה שישר שולל כרטיס גרפי ומעלה חשד שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה. אז ניסיתי לפרמט את הפרטישן ולהתקין מחדש. רק מה.... ההתקנה אומרת שאי אפשר לפרמט את הפארטישן. שגיאה לא ידועה. האם זה אומר שהלך על ההארד דיסק? או שאתם מכירים טריקים שימושיים להציל אותו מבעיטה חזרה לSkypc. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום. ברשותי המפשרט הבא: CPU: Intel p4 2.4Ghz Hyper Threading MB: ABIT IS7-E MEMORY: 512 SAMSUNG DUAL DDR (2*256) GPU: ATI R9500PRO 128MB HD: MAXTOR 80 GB 8 MB ATA 133 PSU: GENERIC 480WATT הבנתי שבלוח אם שלי ניתן להפעיל את טכנולוגיית הPAT, שמופיעה תחת השם GAME ACCELERATING TECHNOLOGY בביוס, וניתן לבחור שלושה מצבים, TURBO, STREET RACER, F1 עכשיו, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הטכנולוגיה על ידי בחירת אחד המצבים האלה, המחשב לפעמים לא עושה POST ולפעמים לא מצליח להעלות את הWINDOWS אבל אף פעם לא עולה כמו שצריך, כלומר נתקע וכ"ו, יש למישהו הסבר לזה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
(ביצעתי חיפוש ולא נמצאה תשובה) יש ברשותי 3 כוננים שאלתי היא האם אני יכול לפרמט שניים מהכוננים מבלי לגעת בשלישי כאשר אחד מהכוננים המיועדים לפירמוט הם של הווינדוס? ואם כן האם אני עושה זאת בדרך הרגילה או בדרך אחרת? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רציתי לסגור כמה תוכניות שלא יעלו עם המחשב דרך הstartup ואז ראיתי משהו שנקרא ytdownloader עולה לי עם המחשב, ועוד זה מופיע לי פעמיים. מה זה? לא זכור לי שהתקנתי דבר כזה, ואיך אני נפתר מזה אם זה לא נחוץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-