תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הדיסק: Drive model: WDC WD300AB-00BPA1 Serial number: WD-WMA6W1691847 Capacity: 30.0 GB Drive interface: IDE השגיאה: ID: 5 Attribute name: Reallocated Sector Count Threshold: 112 Value: 112 Worst: 112 Status: Bad מה השגיאה הזאת אומרת ? איך אפשר לפתור אותה ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב יש לי USB ומחוברים אליו כמה דברים יש לי 4 יציאות מאחורה אליו מחובר מסך(DELL עם 4 יציאות USB)מדפסת מקדימה יש פאנל שמחובר לUSB שמאחורה בתוך המחשב דרך חיבור USB בלבד ואצלו יש עוד 3 יציאות קורה מידי פעם שהיציאות לא עובדות ורק אלו שמאחורה עובדות.יש גם עוד שתי יציאות מקדימה שמחוברות ישר ללוח והם גם תמיד עובדות. חשבתי שהבעיה היא בספק הכוח בזמנו ולכן החלפתי אותו לספק חזק אבל לא זאת היתה הבעיה ואמרולי שאולי עלי לקנות עוד כרטיס USB2 לPCI מכיון שכרגע כל היציאות USB הם עובדות בעצם תחת כרטיס אחד שקורס. השאלה שלי האם זה יפתור לי את הבעיה?וכן איך אני יכול לדעת האם יש לי מקום להוסיף את הכרטיס הזה במחשב? תודה
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי בשעה טובה ומוצלחת מחשב נייד,חיברתי אאותו לרשת הביתית והוא מצליח להתקשר עם שני המחשבים האחרים ואפילו להעביר קבצים מהמחשבים האחרים אליו. אבל אני לא מצליח להיכנס דרכו לשום אתר אינטרנט למשיהו יש מושג מה קורה כאן?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כבר כחודש יש לי במחשב מין רעשים כמו נתק של הכרטיס קול ורעשים מלווים אני משדר בסטרימינג לרוב. הרעשים והניתוקים באים גם בלי שידור בקטנות שגולש במחשב בדקתי עם רמקולים וגם בלי ורק עם אוזניות וגם הרעשים היו שניתקתי כרטיס קול ועברתי למובנה של המחשב הרעשים לא באים תמיד לרוב שאני עובר במחשב בתקיות או באנטנרט הצילוווווווווווווווווווווווו מצרף סירטון שתבינו מה הניתוק ב 17 שניות זה בדיוק הנתק החזק תודה רבה רבה https://www.youtube.com/watch?v=CoovgNJxdfc&feature=youtu.be
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מרסס עם הספריי אויר אז הוא משאיר מין רטיבות כזאת שהופכת ללבן קפוא כזה שמהר מיתהדה ונעלים כשאני נוגע בזה זה מרגיש כזה קר ואפילו רטוב למרות שזה לא ורשום שזה רק אויר בפחית.....אפשר לנקות עם זה או שזה מסוכן? גם עשיתי ניסוי וריססתי את זה על נייר...וממבט ראשון זה היה ניראה רטוב ואז זה יתהדה והנייר היה יבש לגמרי..
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אחרי שאני מוריד משחק מהdownloader הוא מתחיל בהתקנה ואומר שהמשחק כבר מותקן ואם אני רוצה למחוק ולהתקין מחדש אני לוחץ כן הוא טוען ולא נותן לי להתקין ניסיתי למחוק גם דרך לוח הבקרה ואותו דבר אומר שמסיים למחוק אך משאיר את הקובץ כאילו מותקן .. מה עושים ? אם זה חשוב אז היה לי את המשחק אבל מחקתי את הקבצים שלו ועשיתי הסר התקנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכלום, אני חיפשתי את הבעיה שלי בפורום וביצעתי כמה פעולות אך הבעיה עדיין קיימת לפי מה שרשמו בפורום בנ"ל עשיתי: System Restore אך זה לא עזר :-\ עשיתי בדיקת זיכרון ע"י תוכנת memtest86 והוא תקין ??? המחשב עלה ועובד רק ב Safe Mode :-\ יש לכם רעיון מה עוד לא תקין??? או מה לבדוק - האם חלק הדיסק הקשיח לא תקין או שאני צריך לפרמט את ה Partion של מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש (אין לי כח). אם יש לכם רעיונות או אתם בעלי ניסיון בעניין אתם מוזמנים להגיב. בברכה איתן
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן לפני שבוע-שבועיים על כך שהמחשב שלי עושה רסטרט לעצמו ומביא לי את המסך boot failure ולפעמים עושה בעיות בשולחן עבודה.. על פי המסך שתיארתי לטכנאי בחברה הוא אמר שזה קורה לפעמים שלוח האם מתקשה "לקרוא" את כל הזכרונות.. יש לי לוח אם gigabyte z68x-ud3h-b3 ויש לי 16gb - ארבע סטיקים של ארבע. הוא הציע לי לשים שני סטיקים של 8.. אני לא מבין בזה כל כך, יש דרך לבדוק את התאימות של לוח האם והזכרונות? מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה במסך חדש שקניתי, אך לפני שאני פונה לחנות בכוונה להחליפו חשבתי שיהיה נבון לשאול כאן קודם. לפני בערך חודש וחצי קניתי מסך LCD חדש (22 אינץ' של ASUS). חיברתי את המסך למחשב בנוסף למסך שכבר היה ברשותי. כלומר, פרסתי את שולחן העבודה שלי על גבי 2 המסכים. אתמול בערב החלה תופעה מוזרה מאוד. התמונה על המסך החדש פתאום נהייתה שחורה לגמרי והמסך נכנס כאילו למצב של sleep, ממש כאילו לא נגעתי במקלדת 20 דקות והמחשב החליט שהגיע הזמן לכבות את המסך. כמובן שהזזות שונות של העכבר לא העירו אותו ואפילו האור הכחול שמעיד על פעילות המסך נהיה אדום. זה המקום לציין 2 דברים: 1. לא הופיע סימן של No Signal על המסך, כלומר, הוא עדיין זיהה שמחובר אליו המחשב. 2. המסך השני עובד בצורה…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש לוח אם ABIT NF7 REV2.0, מעבד AXP1700+ ו256MB זיכרון של SAMSUNG ORIGINAL PC3200. הכל עבד יופי כחודש, אבל עכשיו המחשב מאתחל את עצמו מידי פעם. בדיקה קצרה העלתה שמתח הI/O הוא 2.57 כאשר הוא צריך להיות 3.3. נתון זה מופיע גם בביוס וגם בתוכנה לניתור חומרה שבאה עם הלוח (WINBOND משהו). מישהו יודע מה זה בכלל מתח I/O ואיך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
במחשב שלי (אפשר להציץ במפרט) מותקן פנטיום4 1.8 עם הקירור הגנרי שהגיע איתו, המארז הוא מארז מידי זול, בנוסף מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז ומאוורר שמוציא אויר בגב המארז - מאווררים פשוטים שעולים 20-25 ש"ח. בלי שום סוג של OC, בלי שום קירור פעיל אחר. הכבלים במארז מקופלים יפה בצד, ושום דבר לא מפריע למאווררים. בשבוע שבועיים האחרונים יצא לי לחזור הביתה ולמצוא את המחשב כבוי למרות שהוא הושאר עובד. רק ביום שבת יצא לי לראות שהמעבד עובר את קו ה60 מעלות, מתחיל לעשות קולות של "חם לי" דרך הspeaker וכבה בסופו של דבר. בדקתי וגיליתי שהמאוורר הקידמי שמכניס אויר הפסיק לעבוד, החלפתי אותו, ועדיין בישומים כבדים המעבד מגיע לטמפרטורות קרובות מאד לרף ה60 מעלות (הרף שאני קבעתי בביוס שיתחיל לצפצף). ה…
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני משחק UT שאני משחק אופליין יש לי 60 FPS יציב שאני משחק אונליין יש לי 40 יציב לא יודע מה הבעיה כאילו שהמחשב משתמש בכרטיס רשת אז מה מעמיס על המחשב התקנתי VIA 4 IN 1 הכי חדש וגם ניסיתי לשים עוד איזה סווג של גירסא יותר ישנה בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני בשלבי התקנת ווינדוס, ושאני מנסה להעלות את הווינדוס מההארדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה: PXE-E61 media test faliure, check cable סדר הבוט שלי בסדר גמור, המחשב שלי לא מנסה לעשות בוט מרשת ולא כלום מה גורם לשגיאה? ואיך אפשר לפתור? בכל הפעמים ששאלו את זה פה, אף אחד לא באמת ענה.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום . אני ניסיתי לפרמט נכנסתי להתקנה ולחצתי enter להמשיך ואז צצה לי הודעה לא זיהה דיסקים (כוננים) יש לי sata חברה gigabyte של הלוח . ניסיתי שני דיסקטים של sata שהכנתי מיקודם אבל בכל זאת מראה לי שגיאה , למה ?
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מהיום מחשב Hp pavilion dv4-1225dx מסך שחור. נראה שעולה אבל לא מציג. ניסיתי: ניתוק סוללה ומטען. ניתוק זיכרונות והחלפה ביניהם. חיבור hdmi והפניה. ניסיון כניסה לbios עם כפתור windows+b+power. ניתקתי והחזרתי את הכבל של המסך שנמצא מעל הכפתורים. שום דבר לא עוזר, מה כדאי לנסות? תודה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום! אם זה לא שייך לפה, תעבירו אני אצל חבר, ויש לו XBOX מוסב, המכשיר נתקע והנורית שלו מהבהבת בצבעי אדום וירוק, המכשיר לא מראה כלום על המסך. אין בעיה של התחממות, אודה לכם אם תעזרו לי או תפנו אותי למקום שיוכל לעזור לי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה שידרגתי לוח אם גם את המעבד ליותר חזקים , איך שהוא בחנות היצליחו לעביר את הWINDOWS שהיה לי עם כל הדברים ותוכנות. אכשיו לפי מה שאני יודעה ש מחלפים את הלוח חייבים להתקין את WINDOWS מהתחלה. הWINDOWS שהם היצליחו לעביר לא עושה בעיות ועולה כמו שצריף אבל הבדלים שמערכת נהיתה יותר מהירה אני לא רואה. השאלה היא העם בכל זאת כדי להתקין את הWINDOWS מהתחלה. השידרוג היה ממעבד רגיל של 3.00g למעבד 3.4 כפול ליבה . לוח אם מGIGABYTE עם CHIPSET של ENTEL ללוח של ASROCK 775DUAL-VSTA עם CHIPSET של VIA ש בקיצור תומכת בכל התכנולוגיות החדשות
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי חדש, הוא לא עושה בעיות מיוחדות, והכל עולה בו - מלא משחקים חדשים שהבאתי עולים בו פרפקט אבל רק שני אלה עושים בעיות... הם עולים.. אבל לדוגמא במידנייט קלאב הכל עולה, אני בוחר מכונית ואז המסך נתקע בקטע של ה LOADING, המשחק ממשיך לפעול, אני שומע את הרכב זז קדימה ואחורה, ואת המנוע אבל המסך תקוע במסך שחור... אין לי מושג מה זה וזה קורה רק כאן...
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום כפי שצינתי מקודם המחשב נתקע בטעינת הבדיקה ב3dmark. מה שמפתיע הוא שהוא לא נתקע כלל בשניה. יש לי כרטיס מסך nevida gt 9600 512mb. מצורפת תמונה. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לפני שרכשתי את הכרטיס, חבר אמר לי שה7900GT שלו בסוף כל משחק נותן לו אררור או משהו... אמרתי כנראה דרייברים או משו, אז קניתי בכל זאת... עכשיו שחברה שלי יוצאת מהSIMS למשל, בום ERROR בסוף... זה מילא, עכשיו גם באמצע משחק... איך זה ייתכן ???
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, ניסיתי לעשות דרך "קבוצה ביתית" אבל בשני המחשבים אני יכול ליצור קבוצות אבל לא להתחבר לקבוצה של האחר.. האם יש לזה פתרון כלשהו או דרך אחרת להעביר קבצים?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית, בבקשה תעזרו לי! כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא כאילו נדלק לשניה, המאווררים זזים לשניה ואז ומפסיקים וזהו.. שום דבר לא עולה. החלפתי ספק וזה אל עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח אם??
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מאתחל את המחשב, המחשב מזהה שיש לי רק ג'יגה אחת של זיכרון במקום שניים. (יש לי 2 כרטיסים של 1) הבעיה נפתרת בדר"כ כשאני עושה restart, אבל בכל מקרה, זה מעצבן ומצביע על בעיה. אז איפה הבעיה לדעתכם, בכרטיס או בלוח אם? ואיך פותרים אותה? * כבר הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים כמה פעמים.. התוצאות דומות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-