עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, יש לחבר שלי כרטיס מסך Asus Geforce 4 Ti4400 V8440 שנקנה לפני שנתיים ב-1400 ש"ח. לאחרונה הופיעו על המסך פסים אנכיים ולמרות שהוא התקין דרייברים אחרונים וכן ניסה על מחשב אחר את הכרטיס - הבעיה בעינה עומדת. האם יש אחריות של אסוס העולמית למקרה כזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שקורת לפעמים ואני לא יכול לדעת מתי היא תקרה, היא בדרך כלל קורת לאחר שאני משחק משחק כבד (בד''כ) זה יכול להיות גם סתם לפעמים, למרות שנדיר, אחרי שאני סתם עושה ריסט למחשב. (כשזה במחשק זה פשוט נתקע ואני לא יכול לעשות כלום אלא ריסט, וזה קורה אחרי שאני משחק באותו המשחק אחרי כמה זמן, יכול לקרות אחרי 5 דק' ויכול להיות אחרי 20 דק') כשני עושה ריסט למחשב כשהוא עולה ישרת עוד בתחילת המסך יש לי הרבה כמו פיקסלים מוזרים כאלה או איזה משהו שמסתיר לפעמים את הכתוב במסך, וזה ככה עד שעולה הווינדוס, וכשעולה ווינדוס איאפשר בכלל להבין מה אני רואה במסך מרוב כלכך הרבה דברים מוזרים כאלה שעל המסך, קשה לי להסביר את זה, אני אנסה להוסיף תמונה בהמשך אם אוכל, בנתיים אם משהו יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by gilad88,

שלום לכולם... לפני כחודש קניתי מסך 24 אינץ של סמסונג.. מזה כבר שבוע ישנה בעיה רצינית במסך.. לכיתוב יש צל,התמונה מרצדת וממש יש קושי רב בקריאת דברים או התבוננות בתמונה עד כדי שזה מעיק ואין רצון בכלל להסתכל על המחשב.. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אם זהכרטיס מסך,הגדרות שצריך לשנות וכו'.. שמישהו יגאל אותי מייסורי כי לאט לאט אני כבר לא רואה טוב... תודה!

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  4. שלום, פרסמתי הודעה דומה בפורום כ.מסך בגלל שאני כבר חושב על הצעד הבא של החלפת הכרטיס. אבל אני אשמח לעזרתכם שכן אני לא יודע בוודאות איפה הבעיה. יש לי מחשב די וותיק (כמעט בן 5). שכבר כמה זמן שהוא לא מתפקד קשורה. מה שמתבטא בזה שהוא יכול להתקע בלי אזהרה מוקדמת. הנקודה היחידה עד כה שאפשר לציין זה שהמסך נתקע. המקלדת לא מגיבה. הסאונד ממשיך לנגן לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. אני מניח שזה לא אומר יותר מידי. לא פעם פתחתי את המחשב ובדקתי שהכל מחובר כמו שצריך. אתמול כבר המחשב הראה סימני גסיסות. אני מעדיף להחליף את הרכיב התקול (כמובן שלוח אם חדש יגרור החלפה של מספר רכיבים נוסף). ולא לקנות מחשב חדש. אתמול המחשב נתקע מספר פעמים ברציפות. שפעמיים הוא גם מוסיף מסך כחול לשניה שכתוב משהו…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי לפטופ של alienware , על הדרך , אל תתקרבו לחברה הזו - יש להם בעיית חימום ידועה וכבר יצא לי שהחלפתי כ.מסך לאחרונה הלפטופ לא עולה , התחלתי לבדוק כל חלק במחשב - בתחילה סוללה של הביוס , זכרונות , דיסק קשיח מה שקורה זה שהמחשב נדלק , לפעמים מראה את הסימן של הביוס ולפעמים רק מסך שחור , מצפצף ומאתחל את עצמו שוב ושוב שמתי את המחשב אצל טכנאי שטוען שהלך הכרטיס מסך אך מה ההגיון אם הוא מראה צג לפעמים ? יכול להיות שהכרטיס מסך עדיין נדפק? (הוצאתי את הכרטיס ואין עליו סימנים של שריפה) אני שואל את כל זה כי אני יכול להזמין כרטיס מסך בסביבות ה 70 דולר ,ואם זו הבעיה אני מוכן להשקיע את הסכום בשביל להחזיר אותו לחיים

6. אהלן חברים, המחשב שבמפרט בצד נכבה לי רנדומלית בזמן הרצה של TUNEUP , לאחר ניסיון הדלקה , המחשב לא עולה ואין תצוגה על המסך בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בכ.מסך אבל גם לאחר החלפה שלו לישן שלי (GTX 275) לא היה שינוי. על הלדים שבלוח אם מופיע ישר בהדלקה קוד 68. ניסיתי לאפס עם הג'מפר, להוציא את הסוללה ואפילו הוצאתי את הסטיקים של הזכרון אך הכל לא עזר. אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by haim652,

לבן דוד שלי יש בעיה שאיך שהוא מדליק את המחשב יש את המסך השחור הזה בהתחלה שכתוב את הממורי וכל זה אז שם נתקע המחשב, והדבר היחידי שהיא יכול לעשות זה ריסט למחשב עם CTRL + ALT + DELETE. האמת שאני לא הייתי אצלו כדי לבדוק את הבעיה בדיוק, יכול להיות שכתוב שם מה הבעיה. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעזור לו, כי הוא בכלל לא מבין בעניין הזה ואני עוזר לו בטלפון. אז אם מישהו יכול לחשוב על איך אני יכול לעזור לו אני ישמח. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by Moty_p,

שלום לכם, קניתי כרטיס מסך 8800GT יד שניה חיברתי אותו למחשב והתקנתי מנהל התקן מהאתר של NVIDIA לאחר הפעלה מחדש ועליה של המחשב אחרי שאני נכנס עם השם המשתמש והסיסמה אני מקבל מסך כחול נסיתי שוב, אותה תוצאה, נכנסתי למצב בטוח התקנתי שוב את התוכנה והמנהל התקן הפעלתי מחדש את המחשב ואותה הבעיה. החזרתי את הכרטיס הישן 9600GT הדלקתי את המחשב ואותה הבעיה נכנסתי למצב בטוח הורדתי את מנהל ההתקן כדי לכתוב על הבעיה. בנוסף: הכרטיס מזכיר לי את השרת HP DL160 חח שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש חזק מהמאוור לכמה שניות ואחרי זה הוא נרגע. על ה 9600 יש קירור של ZALMAN משהוא רע ושקט הנה תמונה: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/GeForce_9600GT/GeForce_9600GT_cz.2_ASUS_Gigabyte_MSI/Gigabyte_GeForc…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  9. היי, מחשב מעפן עם לוח אם של EPOX (מי אלה בכלל?) דגם EP-8KDA3I לא עולה והלוח מראה שגיאת C1. מבירור ברשת זו בעיית זיכרון אבל העניין הוא שזה מופיע גם כשאין כלל זיכרון בסלוט וגם כשניסיתי זיכרונות אחרים.. אין קבלים נוזלים, האם זה יכול להיות לוח אם? מה עוד אפשר לנסות?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  10. היי חברים אני לא יודע מה קרה, אבל מאתמול כל כמה דקות ההודעה הבאה קופצת לי: (צרפתי לנושא את התמונה) D זה הכונן החיצוני אני לא יודע למה המחשב החליט שאני צריך לעשות את זה.. גם אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכבל USB כמה פעמים הוא החליט שזה בסדר, ואחרי שעה שוב ביקש שאפרמט יש איזשהי אפשרות לסדר את העיניין בלי לפרמט? יש לי עליו גיבוי של כל החיים בערך.. תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by cptariel,

קודם כול, פתאום קפצה אזהרה למסך שבעוד 50 שניות המחשב הולך להתרסק, כשהטיימר הגיע ל-0 קיבלתי מסך כחול לא היה אפשר לכבות אז ניתקתי מהחשמל (מה שהוביל לקפיצת מתח בכול הבית) ומאז הוא לא עולה, no signal במסך , המחשב דלוק , שומעים מאווררים (מדי פעם הם מתחילים להשתגע, מה שלא קרה לפני זה) אבל הנורות בקדמת המחשב לא דולקות . כול החיבורים לחשמל נראים בסדר למישהו יש רעיונות מה לא בסדר?

12. Started by amisha,

יש לי את הלוח P4C800 הידוע , אני רוצה להתקין לו את הדרייבר ל USB2.0 . מאיפה אני משיג את הדרייבר עצמו ? הבנתי שיש גם דרייבר מיוחד משהו של אינטל לצ'יפסט , זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  13. איסיקיו אמיול וכו.. איך אני מבטל את זה שהם לא יעלו כל פעם שעולה הוינדוס? תודה

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by mazcom,

נכנסתי לאתר של GIGABYTE להלן כתובתו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1450 וניסיתי לעשות עדכון לדרייברים..ירד איזה קובצ פתחתי אותו מרוב טפשות ודפק לי את כל הBIOS עשה לי בלגאן ברייברים איך אניי יכול לשחזר את מה שהיה מקודם לפני ההתקנה..דרך אגב הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-7VRXP ver2.0 מודה לכם על העזרה מראש..אתם אחלא [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by azki,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by amos700,

יש לי בעיה בcpu הוא עולה לי גבוהה מאוד 70 אחוז 100 אחוז 60 אחוז 50 אחוז ולפםעמים הוא יורד ל20 אחוז 16 אחוז ועולה בחזרה ל60 בערך..

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. Started by tamirushb,

לפני כמה ימים התקנתי את הרשת הביתית שלי בהצלחה, רק נוצרה בעיה שמהירות ההורדה באימיול ירדה בצורה דרסטית כשאני מתחבר לאימיול אז מופיע לי הקקישור שאומר לי שיש לי "low id" ועם הדעדים לתיקון הבעיה עברתי על כל צעד וצעד והוספתי את היצתיאות שהם ביקשו - udp incoming ו tcp incoming עם הפורטים שהם ביקשו לשנות ועם כתובת האיי פי שהם רשמו. . אבל עדיין כשאני מפעיל את האי מיול הקישור הזה חוזר כאילו לא עשיתי כלום ומהירותת ההורדה לא השתנתה מה יכול להיות שלא עשיתי? מה אני צריך לעשות בקיצר??

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  18. Started by 9almog9,

בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר

19. Started by borgol,

שלום, קניתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  20. שלום כולם, המפרט שלי בצד. יש לי 3 קבצי DMP של מסכים כחולים שקרו בהפרש של כמה ימים בעת כניסה למצב שינה, כל פעם מצביעים על משהו קצת אחר: 1. BUGCODE_USB_DRIVER - usbhub.sys 2. BUGCODE_USB_DRIVER - rdprefmp.sys 3. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE - ntoskrnl.exe בהנחה שמדובר בבעית USB: יש לי HUB של המסך שלי שמחובר, כרטיס רשת, עכבר רגיל + אלחוטי. כרגע אני חושב שמדובר בדרייבר. אבל עשיתי לאחרונה עדכון BIOS גם (היו לי בעיות עם BIOS הקודם שהמחשב לא היה נדלק אחרי כיבוי מלא, כרגע זה גם ממשיך...). מישהו יכול לעזור בזה?

21. תופעה מוזרה שלפתע קרתה. אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק ,יש רעש קטן, המאווררים מסתובבים, ולאחר שנייה אחת - נכבה. אחרי 5 שניות זה קורה שוב - נדלק ואז נכבה אחרי שנייה. ככה כל הזמן. המחשב עצמו יחסית חדש. הנה הסרטון של מה שקורה (הסרטון עם קול) הסרטון תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by sgendelm,

ברשותי מדפסת HP8600. בימים האחרונים אני מקבל הודעה "סריקה למחשב אינה זמינה כעת" והמדפסת לא מתקשרת. כיבוי והדלקת המדפסת פותר את הבעיה אך אחרי זמן מה היא מופיעה שוב. המדפסת מחוברת לרשת דרך הראוטר ובעיה זו מופיעה בכל ההתקנים הקשורים לרשת כולל האלחוטיים שבהם. למישהו יש מושג מה פשר בעיה זו ואיך פותרים אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by AxeOr,

היי יש לי כונן חיצוני 1TB המשתמש אותי להפעלת משחקים פרוצים בXBOX. המערכת שם חייבת להיות FAT32 כי רק את זה הXBOX קורא , אני רוצה בערך 600 GB למשחקים ואת השאר אני רוצה לעשות NTFS. זה אפשרי ? אם כן , יש דרך שלא כוללת פירמוט של הדיסק ?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  24. שלום! אני חיפשתי בכל מיני אתרים מארז וראיתי את המושגים האלו ונהיה לי קצת בלגן. מישהו יכול לעשות קצת סדר בכל המושגים האלה שבכותרת . תודה

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by STi,

היי יש לי מחשב פה עם לוח ASUS P4S800MX עם מעבד 3GHz החלפתי לו את הגוף קירור ומאז הוא לא עולה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני עושה ממש מסודר ובהצלחה... כרגע הלוח לא מגיב, אין צפצוף, ואין תמונה.. ברגע שאני מוריד את הזיכרונות הוא מצפצץ צפצוף ארוך, אבל חוןץ מזה כלום... ניסיתי כל דבר שאני מכיר, הוצאת סוללה, מחיקת הCMOS לא עזר, יש למישהו רעיון!?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.