עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dabaz,

היום חזרתי מביה"ס והדלקתי את המחשב אבל המסך לא עלה ואני משער שגם הווינדוס לא. נדמה לי שהמחשב היה תקוע בביוס או משהו וגם המסך לא עלה בכלל. ניסיתי להוציא את החיבור של המסך לכרטיס מסך ולחבר שוב וגם לא עזר... אני רושם עכשיו מאותו מחשב, שלפתע אחרי שהפעלתי אותו וחזרתי על אותן פעולות, פעל. לפני שבוע שיניתי את ה-Latency של הכרטיס מסך שלי (9800 PRO) מ255 ל64 כאשר שאר החלקים היו על 32. אבל מאז, הפעלתי את המחשב מספר פעמים ולא נתקלתי בבעיה כזאת.. אם למישהו יש רעיון מה קרה שיכתוב פה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by lox,

i bought this hard drive: DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and this dvd burner: (GSA-4163) (OEM - BLACK) 16X DUAL LAYER DVD +/- R/RW WRITER and i dont know how to make them master and slave: i mean i dont know where to put this little blue thing please help me thank you

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

יש לי לוח של ASUS P4P800 רציתי להחליף את המעבד של 2.6 ל3 פרסקוט והמחשב לא עלה לי יכול להיות שהלוח לא תומך במעבדים האלה?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  4. השגתי לפני כמה ימים כרטיס מתקופת האבן 3D RAGE PRO אין לשמץ של מושג מה המפרט הטכני רק מה שאני מנסה להתקין אותו על הלוח שלי A7N8X שיש לו גם AGP PRO וגם AGP8 יש לי גם תמונה שלו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שלום בהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108781.0 תיארתי בעיה שהמחשב קופא ואתם כיוונתם אותי לכיוון בעיה בכרטיס המסך. הדיאגנוזה היתה נכונה - כרטיס המסך גורם לבעיה. הכרטיס הוא voodoo 3 3000 מסתבר שלוח האם שהטכנאי התקין לי גורם להתנגשות עם כרטיס המסך. ברגע שעשיתי disable לכרטיס - נעלמה בעיית הקפיאות. לעומת זאת אני מוגבל לקצב רענון מסך של 60 HZ ותנועות על המסך (למשל גלילה של דף אינטרנט) עובדות לאט לאט. אני לא יודע מה בדיוק דגם לוח האם, זה מה ש-aida32 הביא לי: איך פותרים את הבעיה ? יכול להיות שזה לוח אם עם כרטיס מסך עליו ? בהתקנת הדרייברים היה כתוב משהו כמו All in one. תודה על העזרה. --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]-------------------…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  6. יש לי (1GB(512X2 זיכרון עכשיו כשאני מוציא סטיק אחד של 512 ונשאר לי רק סטיק אחד של 512 אז רשום לי בסנדרה בביוס ובכל מקום שיש לי 510 עכשיו אני יודע שזה לא משמעותי אבל קראתי פעם באיזה כתבה שזה אומר שהזכרון נדפק...יכול להיות?? זכרון PDP System PC3200 400 MHZ 512 DDR-SDRAM

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום לאחרונה המחשב שלי מסרב להדלק ואני צריך להוציא את התקע ולהחזיר אותו אחרי מספר שניות ( ולפעמים אני צריך עוד לחזור על זה פעמיים שלוש ) ואז הוא נדלק . בעייה נוספת היא שבעת שינויי מתח ( הדלקת המזגן בחדר /תנור חימום ) המחשב נכבה לפתע. מה אפשר לעשות ?? אולי להחליף ספק כח? נסתי להחליף כבל חשמל לעבור ע"י קבל מאריך לשקע אחר אך אין שינוי .... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

אני רוצה לדעת איך להרכיב HD של S-ATA דרך הסבר בעברית או אנגלית לא משנה אני שולט טוב מאוד בשפות אם זה משנה הHD של WD

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  9. וחיברתי אותו עם ה יו אס בי למחשב שלי והוא לא מזהה אותו הוא לא כותב לי חומרה חדשה ולא כלום ניסית להתקין את החומרה שלו דרך הדיסק שקיבלתי וגם דרך אשף החומרה והוא עדיין לא מזהה אותו מה אני עושה? בבקשה חייב עזרה.....

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  10. משהו טוחן את הHD שלי ללא הפסקה כמעט ומעט את יכולת העבודה שלי על המחשב עד כדי כך שאינני יכול אפילו לגלוש. כל פעולה שאני עושה ואפילו הפשוטה ביותר גורמת לHD לטחון עד שהפעולה מתבצעת. איך אני יכול לדעת מה טוחן לי את הHD ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by kuva,

שלום אנשים! יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי וחשבתי אולי תוכלו לעזור קיבלתי מחשב חדש,והיה מחובר אליו רק סידירום,ובמחשב שלי יש סימון שלו (כאילו הוא קיים...) אבל מתי שחיברתי את הצורב הישן שלי הסימון של הסידירום נעלם!(הצורב בכלל לא הופיעה) בדקתי אלף פעם אבל הכל מחוב,הוצאתי וחיברתי הכל מההתחלה אבל עדיין זה לא עובד! הכבל הגדול של המידע מחובר לסידירום ואחר כך לצורב ואחר כך ללוח אם אני לא יודע מה לעשות כבר שאלתי את כל מי שאני מכיר אולי אתם תוכלו לעזור לי קצת מידע שיכול לעזור: סידירום: LG GCR-8523B בג'מפר עומד על מאסטר הצורב: Aopen CRW2440 בג'מפר עומד על סלייב (אגב יש לו עוד ג'מפר שאני לא יודע מה זה.גם לא כתוב לידו כלום וגם לא בספרון הוראות) מקווה שתעזרו לי אנשים  ת…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  12. קיבלתי משחה טרמית ואני רוצה לשים אותה על המעבד. ניסיתי לפרק את המאוורר (אורגינל אינטל) בעזרת פתיחה בקליפסים אך אני לא מצליח להוציא אותו מהמקום, הוא רק רופף מצד לצד לא יותר. האם יש איזה שיטה מיוחדת כי אני מנסה דיי בכוח ואני חושש מנזק.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by Monstalicious,

אוקי נשרף לי הכרטיס מסך, לא בעקבות אוברקלוק או משהו, פשוט הספק לדעתי שרף אותו, בכניסה של החשמל לכרטיס רואים פין אחד שרוף לגמרי, אני מניח שזה הספק ששרף אותו. אבל בכל מקרה, החלפתי קירור על הכרטיס מסך, שמתי Arcting Cooling rev 3, השאלה היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך בחנות? או שזהו? שרוף ואי אפשר לעשות כלום? דבר שלישי, נגיד ואני מחבר את הקירור הישן, מאיפה אני יכול להשיג את הדברים השחורים הקטנים האלה לחבר את הכרטיס מסך למאורר? כדי שאני אגיד להם שלא החלפתי קירור, ואז אולי יש מצב שיחליפו לי. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by lioron7,

שלום קניתי מחשב חדש ובמפרט שלי הזמנתי זכרונות a-data 512 mb ddr 3200 ושמתי לב שרשום על הזכרונות v-data בנוסף ראיתי ש המעלות של הcpu בeverest כל הזמן על ה70 מעלות ושיש רק מאורר 1 (של הספק) האם זה נורמלי תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by djavitan,

שלום יש לי בעיה עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם ברגע שאני מתקין אותו הוא רושם לי בעיה אחרי הריסטרט של ההתקנה הנה התמונה http://www.xcite.ws/a.bmp תודה למי שיעזור..

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  16. העלתי את המחשב מחדש נכנסתי לאתר ופתאום המחשב עשה לי ריסט. אמרתי טוב אוליי זה קרא פעם אחת ממשהוא כניראה והשארי אותו ככה. אחרי שתי דקות אני שוב מעלה את המחשב ופתאום עוד פעם עושה ריסט.. עכשיו אני באוברקלוק של ל2300 מגה הרץ מ2000 בדקתי טמפרטורות והכול בסדר איתם. עכשיו הורדתי את המהירות חזרה ל2000 האם יכול להיות שזה נבע מזה? ואם כן אז למה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by KF1R,

כבר כתבתי על הבעיה הזאת לפני שבועיים בערך הבעיה שלי היא שהמחשב כל הזמן נתקע ואני לא מבין למה זה לא בעיה של קירור המעבד וההארד דיסק בטמפרטורה טובה (40 גג) עכשיו אני לא יודע מה כבר יכולה להיות הבעיה כי המחשב נתקע רק שהווינדוס עולה אז אני חושב שזאת בעיה עם ההארד דיסק, ואם גם אתם חושבים ככה אז רציתי לדעת כייצד אני מממש את האחריות על ההארד דיסק (הוא אצלי שנה וחצי ויש עליו שלוש שנות אחריות) אבל אם לא אשמח לקבל הצעות לפתרונות תודה מראש (אגב זאת לא בעיה בווינדוס כי שניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל על כונן אחר אז בהתחלה לא היו תקיעות אבל אחרי שזה כבר סיים להעתיק את הקבצים מהדיסק אז זה התחיל להתקע שוב)

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  18. שלום, בשבוע האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב. זה התחיל מכך שהמחשב לא נדלק ועשה ציפצוף של חוסר כרטיס מסך או נדלק ונתקע. החלפתי כרטיס מסך (וידתי שזה הוא על מחשב אחר). לאחר מכן כונן שני slave בכבל שמחובר לכונן המאסטר התחיל להעלם לפעמים: הוינדוס נתקע . אני מאתחל את המחשב והביוס לא רואה את הכונן. אני מספר פעמים ריסט וכלום כאילו הכונן לא קיים. אני מכבה את המחשב מדליק מחדש והופ הכונן קיים. הוא עובד יום יומים. הוינדוס נתקע אין כונן ושוב אותו סיפור. הכוננים שלי הם: Device Description WDC WD400BB-00DEA0 (WD-WCAD17334730) Maxtor 6Y120P0 (Y3NBCR6E) מבקש את עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה בעכבר וכמו שהיא מתוארת כבר בתרד הבא. לראיית הבעיה לחץ כאן עכשיו מצאתי דרך חדשה לפתור את הבעיה שלי כל פעם שהעכבר מפסיק לעבוד אני מוציא אותו מהיציאה ומעביר לאחרת והוא ישר חוזר לעבוד. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול ליצור תוכנה כלשהי שתגרום לביטול היציאה כל עשר דקות לחלקיק שניה ולהפעלתו מחדש אני חושב שככה לא תהיה לי יותר את הבעיה עם העכבר.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  20. הי. לחבר שלי יש : p3 866 של pc partner. יש לו כרגע הארד דיסק 1 של GB20 עובד תקין עם win xp pro. רצה להגדיל וקנה הארד דיסק נוסף של GB160 samsung. ג'ימפרתי אותו כ slave נכנסתי לביוס והוא מזהה גודל מוזר של 136 אז הנחתי שהלוח לא תומך בגודל הזה וג'ימפרתי ל 36 GB(יש קומבינה כזאת עם 2 ג'מפרים). זיהה 36 GB ועלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה, התקין וסיים... הממה הוא לא מופיע ב my computer. מה שמוזר הוא שב device manager הוא כן מופיע ומזוהה דגם, דרייבר, סוג,והכל אבל אין גישה אליו. כיביתי מחשב ניתקתי את ההרד דיסק של הסיסטם וחיברתי את הגדול כמאסטר. הוא מזהה ואין בעיה, אפילו פירמטתי ועשיתי partitions. אני לא מבין מה הסרט של זה???? למה הוא מזוהה בביוס מותקן ע"י הווינדוס בתור חומרה ואין …

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by GeforceFX,

הרבה פעמים יש לי שגיאת זיכרון שמוציאה אותי ממשחקים. לפעמים שאני מכבה את המחשב יש שגיאה של זכרון יש לי גם דיי הרבה תקיעות במשחקים למרות שהמחשב שלי בהרבה יותר טוב מהדרישות המומלצות. אני בטוח שאין לי שום וירוס,ספיוור,טרויין, או רכיב זדוני אחר אני בטוח שיש מספיק מקום בהארד דיסק ושאין בו שום בעיה(עשיתי איחוי שהצליח+תיקון שגיאות..) עשיתי בדיקה עם MEMTEST ויש לי שם מיליון שגיאות לא עשיתי שום OC אין לי שום התנגשויות חומרה ובעיות בדרייברים בזכרונות אני חושב שמשהו באמת לא הגיוני.. זה מה שרשום לי בכמה תוכנות: זכרון ראשון: Memory Speed PC2700 (166 MHz) שני: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אבל בביוס רשום לי מישום מה DDR333 ובכלל יש לי 2 זכרונות של 256MB 333MHZ מה זה …

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  22. פעם שאלתי שאלה כזאת פה אבל לא עזרו לי אבל זה קצת שונה עכשיו... יש לי 2 זכרונות כרגע במחשב Geil DDR 400 2X256 ויש לי עוד 2 אחד מהם GEIL ואחד מהם Hynix ואני לא מצליח להתקין יותר מ2 סטיקים של זיכרון. משקורה זה ריסט לפני הכניסה לWindows. מפרט: לוח אם: Gigabyte Ga-7N400 PRO 2 מעבד:Amd Athlon Xp 2500 דיסק קשיח:120 GB wD כ.מסך: Sapphire Radeon 9500 Pro 128 Mb ויש לי ספק 400 W של חברה לא ידועה...

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. איכשהו הFIREWIRE של ההלוח אם שלי לא מזוהה .. ניסיתי להתקין את הדרייברים של nforce מחדש אבל ללא הצלחה אם למישהו יש איזה שהי הצעה איך אני יכול לחזיר את הדרייברים של הFIREWIRE זה יתקבל בברכה . ועוד משהו התמוה תדבר בעד עצמה בעיה מאוד מוזרה עם הצורב DVD ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by Idan-h,

בזמן האחרון היה לי בעיות עם הHD והוא היה מאוד איטי, חשבתי כבר שהוא הלך, קיבלתי 90-100 נקודות בPCMARK2002. לקחתי את אותו IDE והעברתי אותו לSecondary, ואז הHD פעל מעולה וקיבלתי 992 בPCMARK2002, שזו תוצאה טובה מאוד לHD כמו שלי. אז, יכול להיות שהלך חיבור הPrimary? יש לי עדיין אחריות על הלוח, אני רק רוצה להיות בטוח אם יש טעם לקחת את המחשב לתיקון, או שמקור הבעיה במשהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by fantax,

אני רוצה לחבר SATA 200 של MAXTOR ,את הכבל של ב-DATA מצאתי אבל יש לי בעיה לחבר לספק ,כל החיבורים שיוצאים מהספק הם מסורתיים כלומר 4 PIN על הHD אין את החיבור הזה. איך אני מחבר אותו לספק? אגב יש לי ספק של HEC 400W שהוא יחסית חדש. תודה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.