עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם לפני יומיים קניתי דיסק קשיח wd3200aaks של Western Digital המחשב שלי מסרב לזהות אותו. בחיפושים באינטרנט מצאתי שלצ'יפסט בלוח האם שלי - vt8237 אין תאימות עם SATA II (אבל יש עם SATA I). באתר של ווסטרן דיגיטל הציעו לשים ג'מפר וכך לקבע את הדיסק למהירות של SATA I אבל זה לא עובד... אני ממש אשמח לשמוע הצעות לפני שאחזור לחנות לבקש שיחליפו לי לדגם אחר (והרבה פחות משתלם..)

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by bugosdckh,

שלום. יש לי מחשב שהתקנתי עליו windows על ארדיסק ide ולאר ההתקנה, הוא לא זיהה את שאר ההארדיסיקים. כמו כן גם ב bios הם לא רשומים כעת. מה לעשות? זה דיי דחוף. תודה

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by zombie,

כשאני מרסס עם הספריי אויר אז הוא משאיר מין רטיבות כזאת שהופכת ללבן קפוא כזה שמהר מיתהדה ונעלים כשאני נוגע בזה זה מרגיש כזה קר ואפילו רטוב למרות שזה לא ורשום שזה רק אויר בפחית.....אפשר לנקות עם זה או שזה מסוכן? גם עשיתי ניסוי וריססתי את זה על נייר...וממבט ראשון זה היה ניראה רטוב ואז זה יתהדה והנייר היה יבש לגמרי..

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  4. לא יודע למה אבל קורים לי מבכים כחולים לאחרונה,מחשב חדש. עריכה: יש לי לוח מסוג DFI LANPARTY DK X48-T2RS ועליו יש לי 4 זכרונות של ST 800MHZ 1 ג'יגה כ"א,יכול להיות שזו הבעיה ? יש אולי בעיה עם 4 סלוטים של זכרונות על להוח הזה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  5. אז ככה: בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם הסאונד.. אני לא זוכר בדיוק מתי זה קרה אבל נראה לי שאחרי שלקחתי את הרמקולים שלי לבצפר ואז בבית חיברתי והבעיה התחילה(אני יודע שזה מוזר). אז הבעיה היא כזאת: זה כאילו שהמחשב משדר לי רק לרמקול אחד.. השמאלי(או הימני אם אני מחליף בהגדרות את המרכז) בWINAMP וMEDIA PLAYER הוא משמיע לי סאונד, אבל באינטרנט אין לי סאונד.. גם הICQ והMSN משמיעים, אבל נגיד במשחקים, כמו PRO EVOLUTIN SOCCER 9 אני לא שומע מוזיקת רקע או אפקטים, רק את השדרים. כאילו שחלק מהדברים המחשב משמיע וחלק לא.. באינטרנט שום דבר לא משמיע, לא יוטיוב ולא כלום. לקחתי רמקולים מבן דוד שלי וזה אותו דבר( כי שלי פשוט מאוד ישנים, חשבתי שזה בגלל זה). הורדתי סאונד פאץ' מהאתר של אסו…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by Tall-Guy,

בוקר טוב :-) אני כבר כמה שנים עובד עם שתי סטיקים של זיכרון ( 256 + 512 ) של A-Data והמחשב עובד מצוין. לפני כמה ימיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון, וקניתי סטיק 1G של Kingston על מנת להחליף את הסטיק של ה 256M. פה התחילו הבעיות. אין סוף התרסקויות של משחקים ומערכת ההפעלה. אפילו MemTest86 התרסק שניסיתי לבדוק את הזיכרונות. אחרי ששיחקתי אם זה קצת - הסרתי את הזיכרון של ה A-Data ונשארתי רק עם סטיק אחד של Kingston - ולשמחתי הרבה MemTest86 עבר ללא שום בעיות. מאז אכן הבעיות כמעט נעלמו - אולם אני עדיין חווה Random Reset של המחשב - ולפעמים World of Warcraft לדוגמא מתרסק על Errror שטוענים שקורא בגלל בעית קריאה מהזיכרון. האם יכול להיות ש Kingston לא עובד כמו שצריך על הלוח אם שלי? …

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by rubin180,

שלום לכולם. לפני שאני אתחיל אני רוצה לומר שזו בעיה עם הלוח המסוים הזה לכן אני פונה במיוחד לבעלי הלוח המסויים הזה (P5Q PRO) הרכבתי את המערכת החדשה שלי עם הלוח והכל חדש חוץ מהזכרונות (1GIG DDR2 667MHZ) המערכת ממש לא יצבה (כשאני אומר ממש אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה) המערכת מתרסקת כל כמה שניות -דקות לכן אני כותב תהודעה פה מהר לא יודע מתי המערכת תביא תcrash הבא שלה. בדקתי בפורומים של אסוס ובגוגל ויש מאות אנשים עם הלוח הנ'ל שיש להם את אותה בעיה ועוד לא מצאתי שום פיתרון. ניסיתי עם מערכת הפעלה XP SP2 ו-SP3 כרגע אני עם VISTA SP1 וגם לא עוזר אנשים שעידכנו ביוס ויש להם זכרונות טובים בהרבה משלי סובלים מאותה בעיה. אני מפחד לעדכן ביוס כי אם המערכת תיתקע (סיכוי של 1 ל1 ) אז אני יכ…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by scohen360,

gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w שלום אני מפעיל תמחשב ולוחץ f12 להיכנס לboot לבחור מה המחשב יעלה קודם בשביל לבחור מה המחשב יעלה קדום זה מגיעה לי לרשימה של הדברים אבל הboot לא מגיב אי אפשר לזוז שם ולבחור תאופציה הרצויה משהו ניתקל בבעיה כזאות ?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  9. שלום לאחר החלפת מאורר למעבד החלה לצוץ תופעה מוזרה במחשב שלי, לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא ( ניתן להבחין בהתעוררות ע"י שמיעת beep בודד ) כשהמחשב לא מתעורר אין שום סידרה של צפצופים קצרים או ארוכים או כל אינדיקציה לתקלת חומרה. מה שכן הצלחתי להבחין זה שאם אני משחרר את הברגים שתופסים את המאוור למעבד יש נטייה למחשב להדלק בלי כל בעיה . נכון להיום לאחר החלפת ספק וכרטיס מסך הבעיה החמירה והמחשב עובד רק במצב מאוזן שהמאורר של המעבד מונח עליו ( בצורה טובה עם משחה ) לפעמים הוא מפסיק לעבוד ואני צריך קצת לשחק עם הלחצים של המאורר על המעבד ( פעם לשחרר ופעם ללחוץ ) המאורר הוא של Zalman ולא מקורי של אינטל. ( בעבודה המעבד ב-35 מעלות ) פירקתי והרכבתי מחדש את המחשב כולל ניקוי יסודי ובדקתי חיבור…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  10. בהתחלה חשבתי שזה ה-O.C של המערכת אז הורדתי לדפולט לאחר מכן השארתי סטיק אחד של זכרון ועדיין אותה הבעיה,מוזר שאני מפעיל 3DMARK הכל עובד בסדר גמור.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by Oz.,

שלום, אמממ קרתה לי בעיה גדולה מאוד... התקנתי אצל אח שלי True image 10 לאחר קצת משחק (אני מודה) עם התוכנה, אומנם לא סימנתי את הכונן שנעלם (F;/) בחיים אלה רק את C:\, אך להפתעתי הרבה כונן F פשוט נעלם כלא היה. זאת אומרת שגם 50 ג'יגה הלכו מהמחשב. עכשיו אני צריך 2 אפשרויות: או להחזיר את הכונן, או ליצור כונן חדש. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by Ohad Ohad Banay,

היי אני חדש כאן יש לי בעיה בהפעלה של המחשב שאני מדליק אני נתקל בהודעה הזאת אין לי כל כך ידע במחשבים אשמח אם תעזרו או שצריך טכנאי

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  13. יש TL;DR בסוף רקע קצר, קניתי את המחשב לפני כשנה מחנות בנתניה שאין לי שום טענות כלפיהם, הם מעולים, קניתי מהם כבר 3 מחשבים. במחשב יש כרטיס מסך 1080 windforce עם 3 מאווררים. הכרטיס מסך מתוכנן כך, שהמאווררים לא פועלים בכלל אם הם לא נחוצים, ברגע שהמחשב מגיע לעומס מסויים הם מתחילים לעבוד, ומתכבים כשלא צריך. זה קורה אוטומטית, וכל הזמן.כבר בשבועות הראשונים התחלתי לשמוע רעש מוזר, בהתחלה לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות(גם כי מצאתי דרך לעקוף את זה, אבל זה לא פתרון), עד שזה התחיל לחרפן אותי. הבעיה היא שכל פעם שהמאווררים עוצרים, או מתחילים לעבוד הם עושים רעש מהיר ומעצבן. סירטון קצר עם הרעש כפי שאפשר לראות זה קורה רק עם המאוורר האמצעי ועם המאוורר הימני, …

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  14. Started by ilanb0,

אני צריך לשחזר PIN CODE בחשבון miles & more של הבן שלי. להלן הקישור: https://www.miles-and-more.com/row/en/account/my-profile/account-settings/forgotten-pin/set-pin.html?token=1f71a661-94cd-485a-b1eb-95f722b63ef9 כשלוחצים על הקישור, מופיע לשניה השדה לשינוי הקוד - ונעלם. גם בכרום וגם בדפדפן EDGE. מה עושים?

15. Started by Neus,

אתמול פתחתי את האשכול הנ"ל בנוגע להחלפת לוח אם: http://hwzone.co.il/community/threads/537272-צריך-ייעוץ-בנוגע-ללוח-אם-חדש בכל אופן, קריאת האשכול כבר לא ממש רלוונטית, מכיוון שאסביר את הבעיה שהתעוררה בקצרה: יש באמתחתו של סבא שלי מחשב מלפני כ-5 שנים(אני בכוונה מציין שהמחשב שייך לסבי, משום שרכיבי החומרה שלו פשוט ישנים להחריד), ולאחרונה לוח האם של המחשב יצא מכלל שימוש. עכשיו, הרעיון שעלה לי הוא החלפת לוח האם בלוח אם אחר. הטכנאי במעבדה אליה לקחנו את המחשב (שם גם נאמר לנו כי לוח האם יצא מכלל שימוש) הסביר לנו שאם נחליף את לוח האם, המערכת עלולה שלא לעלות, בקיצור, אין לי מושג על מה הוא דיבר, אשמח אם מישהו יסביר לי אם קיים חשש כלשהו בהחלפת לוח האם. בנוסף, אשמח אם מישהו יסביר או…

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  16. שלום המחשב שלי קופא מאי שימוש, בדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר ומנסה להכנס אל המשתמש שלי הוא קופא וחייב ריסטארט כדי שיעבוד. וגם אני לא משתמש במחשב יותר משעתיים. אני מפעיל יוטורנט וקיבלתי שגיאה שבחיים לא ראיתי כאשר הוא קפא, insufficient quota to complete the requested service כמובן שהבעיה לא קשורה בטורנט אבל היא אולי מרמזת למה זה קורה.. אשמח לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  17. שלום אני נמצא על ווינדוס 7 גרסת בית אינטרנט של 15 מגה ו1 בבזק ואקספון ראוטר של D-Link בתקן N שמסופק מבזק פתאום שמתי לב שהאינטרנט זוחל לי. הרצתי בדיקת מהירות והוא נמצא על 1.5 מגה בהורדה ו0.05 בהעלאה !! עשיתי בדיקה עם אנטי וירוס avas ואנטי ספיוור (שתי תוכנות שלא זוכר את שמם כרגע) ולא נמצא כלום. יש רעיון למשהו ? תודה וגם לא יודע אם זה קשור, אבל הדיסק הקשיח לא מפסיק לכתוב/לקרוא. כל הזמן שומע אותו

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  18. נכנסתי עם חשבון OUTLOOK לאפליקציית 'דואר' ושם בהגדרות הלכתי להוספת חשבונות. גם הג'ימייל וגם המייל של העבודה הוא לא מאשר ואומר שהפרטים שגויים. והם לא! כרגע אני נכנס לג'ימייל ולמייל של העבודה דרך הדפדפן, אבל זה לא נוח לי. מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by sadann22,

I took out the memory cards (X2) and now I can hear a continous beep. I inserted one memory card and te PC starts booting but it is stuck. may be because it expect dua channel. Should I try different memory cards?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  20. היי, אני חושב לקנות מחשב HTPC לסלון. אני מעוניין להתנתק מהכבלים ולראות טלויזיה דרך המחשב. מה הדרך שאני יכול לעשות את זה ושלא יהיו תקיעות ולא תרד האיכות. ולמה בדיוק כרטיס טלויזיה משמש? אשמח לדעת בהרחבה כמה שאפשר

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  21. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  22. חברים יקרים.. קיבלתי לוח של Totem אשר מגיע עם http://ertsims.netfirms.com/tm-s630lm.htm VGA LAN MODEM SOUND -------------------- OnBoard חיפשתי ברשת דריברים אבל לא מצאתי , גם האתר לא נמצא, וכנראה החברה לא קיימת עוד. מי שיש לו מידע כלשהו היכן ניתן למצוא את הדריברים ללוח הנ"ל יבורך ;D thx PolyRon

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. מישהו יודע מה קורה פה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  24. בזמן האחרון המחשב שלי יחסית נהיה ממש איטי פרמטתי כמה פעמים ועדין הוא ממש איטי הקיצר אני חושד בהארד דיסק (הוא עבר די הרבה פרמוטים וחלוקה לכוננים-איך שלא קוראים לזה) וגם קרה לי כמה פעמים שקיבלתי הודע ה כזו כחולה שאומרת לי שווינדוס לא הצליח לכתוב על כונן c הקיצר יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לדעת האם זה בגלל הארד דיסק ואיך לדעת את מצבו? (יש לי אותו איזה 3 שנים (שידרגתי אותו -אז גם עליו יש אחריות 3 שנים?? (הוא של חברה wd (וויסטון דיגיטל) הבעיה שלי שאני לא זוכר לפני כמה זמן שידרגתי אותווו ואין לי איזה קבלללה -באאאסה זה לא ממש נראה לי אבל אפשר איכשהו לדעת כמה זמן הארד דיסק עובד??? או שתיעצו לי מה לעשותת (אני לא נראה לי יחליף הארד דיסקקקקקק-אז אל תציעווו חח) תודהה רבההה

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by MasterGal,

שלום פורום נכבד, לא מזמן קניתי HDD חדש תוצרת WD והרכבתי אותו על מחשב הP3 450MHZ הBIOS שלי כנראה ישן ולא מזהה לי את הHDD, אני בכל זאת השארתי את הHDD וקיוויתי שה WIN_XP יזהה אותו ובאמת בלי שום בעיות הוא זיהה לי אותו. לא מזמן שיניתי פיזית את מיקום הHDD על ה IDE (לא זוכר איך הייתה התצורה הקודמת) ומאז הWIN לא מזהה לי אותו ורק לאחר שאני מבצע זיהוי חומרה חדשה הוא מוצא לי את הHDD ומתקין לי אותו, בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לבצע את הפעולה הזאתי על מנת שהמחשב יזהה לי את הHDD. אני מאמין שיש דרך פשוטה יותר (עידכון IDE או BIOS או HDD) אבל כל מה שאני עשיתי לא עזר - אולי בגלל שאני גם לא יודע בבקשה עיזרו לי,כי זה מעצבן!!!! תודה מראש גל.

• 13 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.