עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by deelad,

שלום. אני רוצה להסיר את הדריבר שלי כדיי להתקין דריבר חדש יותר, אני רוצה לדעת עם יש פעולה מסויימת שאני צריך לעשות כדיי להסיר אותו בצורה הטובה ביותר כלל Catalyst Control Center והתקנה מחדש? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  2. שלום כאשר מתקינים את הדרייוורים החדשים , ומריצים סרט , עושים לו ZOOM , מחכים 20 30 שניות , והמסך מחשיך , אני לפחות ניסיתי במדיה פלייר , לאחר שהמסך מחשיך , אי אפשר לראות יותר סרטים עד שלא עושים הדלקה מחדש. מישהו יודע איך אני שולח את המידע הזה ל NVIDIA ? אם מישהו מכם יעשה את זה במקומי זה גם יהיה נחמד. הדריוור , הכי "חדש" שלא עושה את הבעיה הזאת הוא : 41.09 ! אשמח לשמוע תגובות.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by itaym85,

שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  4. יש לי בעיה במחשב, יש לו קושי להריץ משחקים לא הכי כבדים. אני לא מדבר על FAR CRY או דברים כאלה אלא על יותר כמו FIFA 12/13 גם על ההגדרות הכי נמוכות המחשב פשוט לא מצליח והכל נתקע ונשאר על FPS נמוך המפרט: Intel C2D E6750@2.66GHZ 4GB Ram Windows 7 ATI Readon HD4850 512MB Gigabyte P35-DS3 רזולוציה FHD מה צריך לעשות? יכול להיות שפשוט עבר זמנו ואפילו פיפא הוא ליכול להריץ? ואני יתעלק על האשכול של עצמי, יש לי מחשב אחר שיש בו בעיה, יום אחד הזזתי אותו והוא פשוט התקצר מעצמו ומאז הוא לא נדלק החלפתי ספק כוח והוא עדיין לא עובד, ממה יכול להיות הבעיה? ייתכן שהלוח אם נשרף?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  5. שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?

6. Started by skot,

אני באמצע התקנת הווינדוס אבל נתקעתי בבעיה שאני לא מבין אותה....

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  7. רכשתי היום Samsung 960BF ויש לי גוון צהוב ומעצבן על הצג...זה מסתדר לפעמים כשאני מזיז קצת את קצה הכבל שמחובר למסך מצד אחד ולמחשב מצד שני, נראה כמו מגע רופף? משום מה היתה לי את אותה הבעיה גם במסך הישן שהיה מסך CRT של חברת CTX. איך לדעתכם ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  8. המסך הכחול שעולה אם עושים ריסט אז הוא לא מופיע לי יותר וזה קרה מאז שהמרתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs למה??

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומי במשקים אבל לא בכל המשחקים למשל בקרייסס הוא לא עושה ריסט אבל ברוב המשחקים הוא עושה ריסט מה יכולה להיות בעיה תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  10. כונן CRUCIAL M4 64G פירמוור 0009 אתמול חזרתי מיום עבודה וראיתי מסך שחור. לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהמחשב שלי עשה ריסטרט, דיסק מערכת ההפעלה לא זוהה בביוס, ואז המחשב נתקע כי אין לו מערכת הפעלה. לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי אותו, הדיסק הקשיח חזר להיות מזוהה, ומערכת ההפעלה חזרה (הייתי צריך לשחזר את הגדרות האתחול בביוס) והציגה הודעה על כיבוי לא מסודר. לאחר מכן, ראיתי סרט במחשב בסלון שמוזרם מהמחשב הבעייתי (לא מהSSD) הסרט נתקע לאחר 20 דקות, מכיוון שהמחשב המזרים (בעל כונן הSSD החשוד ) עשה ריסרט ושוב הSSD לא זוהה. לאחר מכן, עדכנתי את הFIRMWARE ל000F , שיהיה. העדכון גרם לריסטרט מסודר, אך כשהמחשב עלה, הכונן לא זוהה. לאחר תהליך התיקון המסורתי, המחשב חזר לפעול, עשיתי שוב את עדכון הFIRM…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by htshuel,

עשיתי פלאש פעם א' לביוס וזה יצר שגיאות כשבאתי לעשות פלאש שוב מתוכנית מעודכנת הביוס מודיע שאין זכרון פנוי מה אני עושה?מדוע הוא לא כותב ע"ג הזכרון הקודם?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by RCA to HDMI,

שלום, יש ברשותי ממיר עם חיבור RCA של חברת YES ואני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שיחליף לי את הטלויזיה הישנה (כנראה מחשב All in One). הבעיה שבמחשב שאני מעוניין יש רק חיבור HDMI, כלומר אני צריך מתאם RCA ל-HDMI. על איזה מתאם אתם ממליצים מבחינת מחיר וביצועים? ומאיזה מקום בארץ הכי כדאי לקנות? ד"א עוד שאלה, איך בדיוק עובדת ההמרה הזו, האם אני רק צריך לחבר למתאם, או שאני צריך גם להגדיר משהו במחשב כדי שאוכל לראות על מסך המחשב את ערוצי הטלויזיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. כל פעם שהמחשב "קצת מתאמץ" הוא חוזר לערכה הבסיסית וזה בלתי נסבל האם יש דרך לפתור זאת? להוסיף למקום בו "חסר זכרון", זכרון? תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

בבקשה תעזרו לי לתקן את הסוס הטרונאיני הבא שום תוכנה ושם אנטי וריוס לא מצליחה למחוק אותו השם שלו הוא Win32.Trojan Downloader.Delf בבבבקשה תעזרו ליייייייייי

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by abanjo,

שלום לכולם, לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את המחשב שלי (בן 4), ולצערי לא הצלחתי למצוא את הדיסקים שאיתם המחשב הגיע . ניסיתי לאתר את הדרייברים המתאימים, ונראה שהרוב עובד, אך השמע דרך חיבור ה HDMI (שמחובר לטלוויזיה - זה HTPC) אינו עובד. זה המפרט שקניתי: [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 197737 1 [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L 39264 5 [/td][/tr][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI EW-7628Ig 6 [/td][/tr][tr][td] מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray IE5200ay 7 [/td][/tr][tr][td] מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W NSK2480 8 [/td][/tr][tr][td] זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-…

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  16. היי התקנתי לחבר מחשב חדש יש לי בעיה בהצגת הסרטים כל דקה בערך יש כמו קפיצה בסרט... מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים? משהו אחר מפרט המחשב חזק מספיק בשביל להריץ סרטים.. AMD SAMPRON 754 2600 A-Data 512MB 400MHz HD WD 80GB S.ATA Gigabyte ?K8NS (s754) Nforce3 250? תודה

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  17. כמו שרשום בכותרת הגוגל כרום מנתק לי את השם משתמש באופן אוטמטי ורושם לי הערה כתומה "שגיאת סנכרון" עכשיו נכנסתי אז אין את ההודעה בקיצור כל פעם זה מנתק לי ואני צריך להקליד מחדש כל פעם סיסמא עכשיו מחק לי את כל השמירות של האימיילים בפייסבוק לא יודע מה זה למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  18. כאשר מדליקים את המחשב , נשמעים צפצופים מהרמקול הפנימי של המחשב ולא עולה כלום במסך. הכרטיס מסך,המסך,זכרונות,קשיח,ספק, כולם תקינים בוודאות. לכן הבעיה נמצאת בלוח אם\במעבד שאלתי היא במידה ומוציאים את המעבד, הביוס יכול לעבוד? אמור להיות מוצג משהו במסך תודה לכל העוזרים, מנור.

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by yot,

שלום, בבוקר שלאחר סופת הברקים החביבה שביקרה אותנו, ניסיתי להדליק את המחשב - הוא נדלק, עשה כמו Force Boots (כמה פעמים המחשב ניסה להגיע לביוס ולא הצליח) ואז נכבה לבד - ומאז הוא לא נדלק. שמתי את המחשב במעבדת מחשבים השכונתית - הבחור שם אמר שזה הלוח אם כנראה, הזמין לוח אם ועדיין המחשב לא עובד. החזרתי את המחשב הביתה, ביודעין שמחשב לא נדלק ממעט אפשרויות: לוח אם תקול, ספק תקול, כפתור הפעלה תקול (?). לוח אם בדקנו, ספק בדקתי ידנית בבית (לקחתי את הספק של אחותי, חיברתי רק ללוח אם וניסיתי להדליק - לא מניע). הדבר היחיד שלא בדקתי זה הכפתור הפעלה..לא נראה לי שזו הבעיה... כמה שאלות: מה לדעתכם הבעיה? האם אני צודק שהמחשב לא נדלק רק כשהרכיבים שכתבתי למעלה לא תקינים? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  20. בזמן האחרון המחשב שלי יחסית נהיה ממש איטי פרמטתי כמה פעמים ועדין הוא ממש איטי הקיצר אני חושד בהארד דיסק (הוא עבר די הרבה פרמוטים וחלוקה לכוננים-איך שלא קוראים לזה) וגם קרה לי כמה פעמים שקיבלתי הודע ה כזו כחולה שאומרת לי שווינדוס לא הצליח לכתוב על כונן c הקיצר יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לדעת האם זה בגלל הארד דיסק ואיך לדעת את מצבו? (יש לי אותו איזה 3 שנים (שידרגתי אותו -אז גם עליו יש אחריות 3 שנים?? (הוא של חברה wd (וויסטון דיגיטל) הבעיה שלי שאני לא זוכר לפני כמה זמן שידרגתי אותווו ואין לי איזה קבלללה -באאאסה זה לא ממש נראה לי אבל אפשר איכשהו לדעת כמה זמן הארד דיסק עובד??? או שתיעצו לי מה לעשותת (אני לא נראה לי יחליף הארד דיסקקקקקק-אז אל תציעווו חח) תודהה רבההה

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by GRINFELD,

יש יל מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ולפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לעבוד. המקלט לא מזהה אותה גם עם בטריות חדשות. מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  22. Started by new1,

שלום, המדפסת שבנדון מדפיסה מאוד לאט (דף בשעה!). לא ברור לי בדיוק מה הבעיה. אני רק יכול לציין שהחלפתי דיו צבעוני (מקורי) לא מזמן. מערכת ההפעלה שברשותי: חלונות 7 64 ביט. אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by Gil80,

אהלן. המחשב נתקע כשעושים לו איתחול. בלוח אם זה תקוע על q code: b2 b2- Legacy Option ROM Initialization אם אני עושה RESET אז המחשב עולה. הלוח אם: ASUS P88Z77-V-Deluxe GPU: ATI HD6950 open to 6970 2GB CPU: Intel Core i7 3770k RAM: 4x4GB Corsair vengence עשיתי עידכון ל-BIOS עשיתי גם איפוס שום דבר לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  24. שלום, אני ממש מבקש שתקראו ותעזרו לי בבעיה הזאת. יש לי בעיה כזאת: אני ישבתי היום במחשב בבוקר. ופתאום הוא נכבה ומאז המסך של המחשב לא מראה תצורגה(אור כתום במסך) אבל המחשב עובד. דבר ראשון שעשיתי הוא לקחתי את המסך למחשב השני שלי ושם הוא עבד. אז כבר אני יודע שהבעיה היא לא במסך. דבר שני שעשיתי הוא פתחתי את המחשב ובדקתי את כל החיבורים. ניתקתי את כל החיבורים כולל כל החומרה והחזרתי הכל בחזרה, ועדיין אין תצוגה, והמחשב פועל. אחרי זה הוצאתי את הסוללה של הביוס ל10 דקות, החזרתי אותה, ועדיין אין תצוגה. פה כבר התחלתי לשחק עם החומרה, להוציא את כל החומרה חוץ מהמעבד ולחבר אחד אחד. כאשר הסרתי את כל החומרה, המחשב ציפצף לי ציפצופים כל פעם(לא ציפצוף אחד ארוך). אחרי זה התחלתי עם הזיכרונות. חיברתי…

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  25. יש לי מסך LG FLATRON 775FT שעובד כבר שנתיים בלי בעיות, פתאום 5 שעות אחרי שחיברתי אליו מחשב חדש הוא נכבה ולא נדלק, כמו כן הרחתי ריח של פלסטיק שרוף שעולה מהמסך. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין שהמסך לא מחובר לחשמל דרך המחשב אלה ישירות למפצל החשמל. גם לא נראה לי שיש קשר בין זה שחיברתי אותו למחשב חדש

• 11 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים