תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב חדש, ואחת לכמה ימים אחרי שלא עובדים עליו הרבה זמן והצג מתכבה (זה אף פעם לא קרה באמצע עבודה) יש תופעה שכביכול הלוח קופא - המחשב נראה דלוק יש אור מהעכבר (אך אם אני מנתק ומחזיר הוא לא מקבל שוב מתח) והכפתור של ה NUMLOCK דולק אך לא מתכבה אם לוחצים עליו, ולא ניתן להעיר את המחשב בשום דרך חוץ מריסט חשמלי.. ניסיתי לעדכן BIOS כיביתי את כל מצבי השינה למיניהם גם של ההארדיסק וגם של ה PCI מהמערכת הפעלה, וגם ביטלתי מצבי STANDBY שראיתי בביוס. מה לדעתכם גורם לזה? האם יכול להיות שהספק לא סוחב? אולי זה קשור להארדיסק שהוא ירוק? המפרט: GIGABYTE H77 D3H I5 IVY BRIDGE 450W XFX RADEON HD7850 WD GREEN 1TB EARX תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
כל נסיון לגשת לאתר מחזיר מיידית הודעת "The connection was reset". ניסיתי עם מחשב אחר על אותה הרשת האלחוטית - פותח בלי בעיה. ניסיתי עם המחשב שלי על רשת אלחוטית אחרת - לא פותח. מכאן, הבעיה היא במחשב ולא בציוד התקשורת החיצוני. ניסיתי לשנות כתובת MAC או IP (דרך ההגדרות של הראוטר ודרך release/renew) - לא עזר. את ההודעה הזו אני כותב מהמחשב המדובר אמנם, אבל דרך פרוקסי. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
טוב, יש לי בעיה, אני מוטרד מזה שיכול להיות שהלך הכרטיס מסך. הייתי באמצע משחק Oblivion שפתאום התחילו מין תקיעות קטנות, יצאתי מהמשחק ועשיתי ריסט... מאז אין תמונה על המסך וזה נראה כאילו אין סיגנל. הכרטיס מחובר טוב, הזכרונות עובדים וגם המעבד...על הכרטיס יש Zalman VF900CU אז לא נראה לי שהוא נשרף...גם על הכרטיס עצמו אין סימנים של שריפה או עקימות או משהו אחר נראה כאילו הוא פשוט שבק. מה שעוד יותר מוזר הוא שכשאני מחבר אותו לPCIe אז הLED שמתריע על זה שהחשמל החיצוני לא מחובר דולק..אבל כשאני מדליק את המחשב לא קורה כלום...איון צפצופים אין כלום....כשאני שולף את הכרטיס מסך יש את הצפצוף הרגיל המתריע על זה שאין כרטיס מסך.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אם לא אני פשוט אארוז את המחשב וא…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי "מסכים כחולים" לעיתים די תכופות (כפעמיים ביום). לא יודע ממה הבעיה נגרמת, כי המחשב חדש וכבר החלפתי את הזכרונות (הנחתי שהבעיה בהם). הרצתי גם sandra וגיליתי שהכל כשורה. ראיתי כאן בפורום שאתם מציעים לבדוק את קבצי ה-minidump, אך מפני שאיני בקיע בנושא, אני מבקש את עזרתכם. העלתי את ארבעת הקבצים האחרונים: http://www.filefactory.com/file/9fb074/ תודה מראש לכל המקדים והמסייע.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, מערכת חלונות 7 שלי (English GUI) מתנהגת בצורה משונה. כשאני מקליד טקסט, מתקבלות אותיות בודדות, כשאני מקליד על חלון אחד, הוא מתחלף בחלון אחר תוך כדי עבודה, וכו'. התקנתי את את TuneUp Utilities והרצתי בדיקה, אשר דווחה, בין השאר על כך ש Windows reports that the "NVIDIA PORT IO Control Driver" device is not working properly. נכנסתי ל- Device Manager, חפשתי את ה- driver המתאים. כל שמצאתי ששייך ל- Nvidia הוא אחד מה- Display Adapters, כלומר NVIDIA GeForce 9500 GT. לא מצאתי את ה- PORT IO Control Driver. איך מתגברים על בעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אחרי שהחזרתי את הביוס שלי לDEFAULT ועשיתי F10 , זה התחיל לקרות , מה לעשות ? :'(
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה למי שעוד זוכר אותי לאחרונה לא הייתי כאן אבל עוד מעט אחזור(אני מקווה) אבל עד אז יש לי בעיה מציקה ביותר עם הרדון של ג'יגהביט שקניתי לחבר שלי הכרטיס עושה flickering בוינדוס 98 שלי ולא מציג צבעים נכון(פשוט שחור בחלק מהמקומות כמו tray וstart). הוא גם מסרב לשנות refresh rate דרך מאפייני תצוגה, בקיצור אין לי מושג למה win98 4In1 4.43 agp driver 4.3 ati driver 7.76 dx 8.1 mb chipset via apollo pro 133a אין לי מושג, אולי זה בגלל המסך, אולי בגלל הכרטיס או לוח אם? תעזרו לי בבקשה חבר'ה כי אני קצת אבוד!
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום פתחתי היום את המחשב לאחר שהוא כבה וגיליתי שהקירור של המעבד קפץ על הכרטיס מסך :-\ עכשיו אני רוצה לציין שאין לי הרבה ניסיון בהרכבה של גופי קירור- פעם שנייה שאני עושה את זה לבד לא הסתדרתי עם ההרכבה של הפריזר אז שמתי בינתיים את הסטוק- וגם הסטוק הצלחתי לסדר שהברזלים האלה בצדדים יתפסו רק צד אחד (שמתי את המחשב על הצד בינתיים) עף איזה חלק אני חושב לצערי זה חלק מהתושבת כשיהיה לי מצלמה נורמלית אני יעלה לפה חלק קטן שחור כזה בכל מקרה - מה עושים ? יכול להיות מצב כזה שהתושבת לא יכולה להחזיק את הפריזר פשוט ? כי לא אני זה שהרכיב את הפריזר בפעם הראשונה והמוצלחת לתקופה מוגבלת בלבד ואם חלק מהתושבת אכן התפרק - מה האופציות האם זה במסגרת האחריות?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטון בן אם זה בMAKO או בNANA או בכל אתר אחר (חוץ מYOUTUBE) הכל עובד רגיל. ברגע שאני מגדיל למסך מלא הרמקולים עושים רעש חזק כמו של טלויזיה ישנה ("שלג") רעש בלתי מוסבר וצורם מאוד לאוזן,הסרטון נתקע כזה כל שנייה ממש כמו לאגים ועובד נורא נורא לאט. ברגע שאני מחזיר למסך רגיל הכל חוזר לעבוד טוב. WINDOWS 7. בדקתי גם בGOOGLE CHROME וגם בFIREFOX יש את הבעיה ככה שזה לא בעיית דפדפן..מה אתם אומרים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ביום יומים האחרונים מופיעים לי מסכים כחולים ב XP שאורמים שזה קשור לקובץ win32k.sys, מישהו יכול לזרוק לי עצם בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להסיר את הדריבר שלי כדיי להתקין דריבר חדש יותר, אני רוצה לדעת עם יש פעולה מסויימת שאני צריך לעשות כדיי להסיר אותו בצורה הטובה ביותר כלל Catalyst Control Center והתקנה מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לא מזוהה בביוס, אבל ראיתי שגם הכונן שעובד לא מזוהה אז אני לא יודע אם הוא בכלל היה מזוהה לפני שקרס זה הכונן גיבוי שלי ולא עם מערכת ההפעלה הוא התחיל להקליק ואז הפסיק והפסיק לעבוד יש סיכוי איכשהו לשלוף את המידע ללא שירות שחזור ואם לא כמה יעלה לי שירות שחזור מידע הכונן עדיין באחריות תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
מה הסיבה ל PageFile גבוה ומה עושים נגד זה , אחרי ריסט זה עומד על 180 אחרי שעתיים זה כבר מכפיל את עצמו מבלי לפתוח מספר שיא של תוכנות בנוסף לזה ה cpu usage "רוקד" 12 - 70 - 36 - 8 - 98 (האחוזים) זה כמובן משפיע על התפקוד של המחשב
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
רכשתי היום Samsung 960BF ויש לי גוון צהוב ומעצבן על הצג...זה מסתדר לפעמים כשאני מזיז קצת את קצה הכבל שמחובר למסך מצד אחד ולמחשב מצד שני, נראה כמו מגע רופף? משום מה היתה לי את אותה הבעיה גם במסך הישן שהיה מסך CRT של חברת CTX. איך לדעתכם ניתן לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יוצאת הודעה: RUN LIME ERROR '75' PATU/FILE ACCESS ולפעמים לאחר שהמחשב מתחיל לפעול יוצאת הודעה שהתוכנית ביצעה הוראה לזיכרון והוא לא יכל להיות במצב read נוסח ההודאה: "ההוראה ב0X100018F4 ביצעה הפניה לזיכרון בOX71A0406A לזיכרון לא היתה אפשרות להיות READ לחץ על אישור כדי לסיים את התוכנית" לא ניכרת שום תקלה בדיסק קשיח ובזכרונות, מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי מארז למחשב שלי ולאחר יומיים של עבודה שקטה וטמפרטורות נמוכות(אודות למארז וסידור האיוורור החדש) ההארדיסק הפסיק לעבוד ובעת הדלקת המחשב הוא משמיע תקתוקים ואינו מוכן לעלות. עכשיו אני כבר מוכן נפשית לרע מכל אבל אין אפשרות להוציא את המידע(60 ג'יגה של שירים ובסביבות ה120 ג'יגה של סרטים) מבלי לערב חברות לשחזור מידע כי כבר התייעצתי עם מספר חברות והמחיר מתחיל מ700 שקל תלוי מה הבעיה וזה יכול להסתיים בכמה מאות דולרים.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב "קצת מתאמץ" הוא חוזר לערכה הבסיסית וזה בלתי נסבל האם יש דרך לפתור זאת? להוסיף למקום בו "חסר זכרון", זכרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן, אני קניתי לפטור שבו מותקן ווינדוס 7 על כונן ssd קטן ויש בו כונן hdd גדול. התקנתי בhdd אובונטו (לינוקס) אבל זה לא מראה לי אותו בהפעלת המחשב וניסיתי להגדיר אותו שיעשה boot מהכונן הזה ועדיין הוא אומר שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. בעיקרו את הכונן hdd הזה חילקתי ל3 מחיצות, קודם כל יצרתי מחיצה לווינדוס אני חושב (לאחסון קבצים ותוכנות) ואחר כך עוד אחת ללינוקס ועוד אחת לא הגדרתי, שאני יוכל להתקין עוד מערכת הפעלה בעתיד(שלישית) יש פיתרון לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש אותו מחשב אותו חלקים קנינו מאותו מקום אותו מעבד אותה כמות של זיכרון ממש הכל רק שיש לו כרטיס מסך AGP Nvidia GeForce 7600GS/GT ולי יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 7800 GS AGP אני לא מבין את ההגיון שאצלו הביצעוים יותר טובים עובד יותר מהר ורואים גם יותר יפה אני מדבר למשל על המשחק PRO SOCCER 2008
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהתחילבהצגת תקלה של כיבוי עצמו לאחר מסך ה POST .בדיקת הזכרונות לא העלתה דבר וגם אין שום ציפצופים. הדבר הבא שנבדק היה כרטיס המסך. עם הסרתו המחשב כן נדלק ולא נכבה - כמובן בלי שאני יכול לראות מה קורה (חשבתי שאולי הביוס נעצר בשלב כלשהוא כיוון שאין כרטיס מסך, ואולי הוא זה שאחראי לכיבוי המחשב בשלב פעילות אחר שלו..ע"י פעולה כלשהיא שהוא מבצע) כרטיס המסך הועבר למחשב שני , שם הוא עבד בסדר גמור. כרטיס מסך אחר נכנס למחשב הפגום והמחשב המשיך בשלו מה שגורם ל לחשוב שמדובר בלוח האם. השאלה שלי היא, האם יש סיכוי שה"איבר" הפגום הוא רק הסלוט של הכרטיס מסך ( PCI-E ) ? אני חושב אם לקנות עכשיו כרטיס מסך ממש זול - PCI רגיל, ואולי הוא יעבוד.. אבל אם לא, סתם הוצאתי כסף בנוסף לכסף שא…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי חבר'ה, פתחתי כבר נושא לגבי הבעיה... ניסיתי לעדכן BIOS ולכבות C3,С6 REPORT. כל מה שעשיתי,חלק מזה פתר את הבעיה לחלק מהאנשים. אבל הבעיה חוזרת על עצמה... אשמח אם תעזרו לי בנושא. המפרט: Core i3 2120 Asus P8P67 B3 Sapphire ATI HD 5770 1GB 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Enermax 500
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום, בעבודה אך גם במנוחה המחשב מאתחל כל פעם בנק' זמן אחרת החלפתי ספק, ניתקתי פלופי, חיבורי USB, מאוורר מארז לא ניתקתי: כונן אופטי וקשיח וכמובן מאוורר מעבד ניסיתי עם לינוקס לייב כדי לנטרל את הקשיח והמחשב לא אתחל אבל המערכת קפאה לי מס' פעמים (לאחר כל פעם שטענתי מחדש את המערכת)בזמן אחר. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון (הוצאתי אותו ושמתי אותו בסלוט השני).
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אז ככה לפעמים כששיחקתי במשחק כמו gta vice city פתאום, לאחר מספר דקות משחק טובות קיבלתי את ההודעה עם המסך הכחול המפורסם "ווינדוס חייב לעשות ריסטארט כדי למנוע נזק למחשב שלך ... בלה בלה בלה" ובתחתית המסך היה כתוב : beginning dump of physical memmory physical memmory dump complete אותו זמן היה לי 256 מגה זכרון ראם הוספתי עוד כרטיס של 512 ( שניהם במהירות של 333 מגהרץ ) והחלטתי לנסות להתקין את המשחק מדיסק אחר .. ויומיים ראשונים שיחקתי אפילו שעות במשחק והכל היה אחלה אבל אח"כ שוב, פתאום סתם ככה שוב התחלתי לקבל את ההודעה הזאת וכמובן שלא שיחקתי במשחק בינתיים, והיום לפתע באמצע שום דבר, לא הפעלתי שום תוכנה, שום משחק, חוץ מהדברים שפעלו ברקע קיבלתי שוב את ההודעה הזאת בהתחלה חשדת…
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-