תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
נגיד האיקון של האקספולורר הוא הפך לאיקון של הסל מיחזור תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי מחשב של חבר כאן שכל פעם שהוא מחבר אותו לאינטרנט המחשב אחרי כמה זמן ואני מדבר זה תקופות יכול להיות שפתאום אחרי 3 דקות ויכול להיות אחרי שעה וחצי הוא נתקע או שהוא פתאום נכבה עכשיו שהוא פתאום נכבה זה לא בעיה אני יכול לעשות שיראה לי דוח שגיאות אבל עדיין התקלה שלו מאוד מוזרה דרך אגב המחשב עבר פירמוט מספר פעמים והבעיה לא נפתרה המודם ADSL הוחלף מספר פעמים ובנוסף פעם הוא היה מחובר דרך USB לרשת ועכשיו דרך אה כרטיס רשת ככה שאפשר לשלול את האפשרות של החיבור לרשת אני מאוד מעוניין לדעת עם למישהו ממכם יש מושג מדוע המחשב ככה ניתקע דרך אגב המחשב הוא מחשב בן שנה +- ככה שהוא לא מחשב גרוע גרוע יחסית בסדר תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
החלפתי למחשב שלי צורב dvd (dvd-rw) אבל משום מה הוא קורא לי רק cd ניסיתי כול מיני דיסקי די וידי ושום דבר לא פעל גם הצרובים וגם הלא צרובים לעומת ה cd שגם הצרובים וגם הלא צרובים ניקלטו מאיזה סיבות זה יכול להיגרם ויש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 600, עם לוח אם מסוג TYAN (דואל פנטיום). לפני כ-4 חודשים עדכתי את הביוס במטרה להתקין כרטיס מסך מתקדם יותר (GFORCE 5200) שאכן עבד והכל היה טוב. לאחרונה, שיניתי את תצורת המחשב ע"י הוצאת 2 כוננים קשיחים ושינוי מיקום של כונן נוסף (שפעם היה נשלף...) וכן הוספת כונן DVD. לאחר שינוי התצורה המחשב "לא מוכן" לפעול עם כרטיסי המסך מסוג GFORECE (ניסיתי את הכרטיס המקורי שעבד וכרטיס נוסף GEFORCE 2 שבטוח עובד). כאשר הכרטיס בסלוט, המחשב, בעת עליית הביוס (ולפני עליית המסך) מצפצף מספר פעמים (8 או 9) - דבר המעיד, על פי הספר של הלוח, על בעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות ששינוי תצורת החומרה במחשב שינתה משהו שגורם למחשב לא להעלות כרטיסי מסך מתקדמים יותר. אציין כי כרגע המחשב …
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אם לא אז בבקשה להעביר אחרי שה9800GT התקלקל הלכתי לTMS ומימשתי אחריות הביאו לי אחד חדש אבל דגם אחר http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=323 הישן היה http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216 שימו לב שיש הבדל בפרטים.. לא יודע אם זה משנה משהו, אבל גם אין לחדש שהביאו לי חיבור לספק טוב אמרתי ננסה אותו קודם, התקנתי את הדרייבר הכי חדש אבל המשחקים לא נכנסו, ממש שניה אחרי שאני נכנס למשחק המשחק נתקע ותוקע את כל המחשב.. ולפעמים גם מסך כחול חשבתי שזאת בעיה עם ספק הג'נרי שלי (500W) אז הבאתי אחד חדש של SEASONIC.. ונחשו מה אותו חרא, הבעיה היא לא בספק ניסיתי עם כרטיס מסך אחר 9600GT ועובד כמו סוס אז …
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ואני רוצה להתקין תדרייברים שלכרטיס מסך והוא דורש .Net framework ושאני מתחיל תהתקנה של זה זה רושם An error accoured while windows installer was initializing. Setup will now close יש דרך לתקן את זה?!? :s05: תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שבה אני טוען לשם קובץ וורד או pdf, ומסמן מיקום שבו הוא מדביק את החתימה האלקטרונית ? יש לי כבר לוח גרפי לחתימה אלקטרונית - אבל אני לא יודע איך ליישם את זה בפועל. המטרה היא שזה יחסוך לי זמן להדפיס ולסרוק. אני אשמח אם יש דרך לייצר טופס pdf שבו אני צריך למלא את השם (במקלדת) וכשאני לוחץ על אזור החתימה - מספיק שהלקוח חותם בחתימה אלקטרונית ואז שומר את הקובץ חתום. ממש ממש ממש ממש אודה למי שיכול לעזור / לכוון.... תודה, עומר
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היום בצהריים נכנסתי למשחק אחד במחשב וראיתי שיש DELAY קטן בין הפעולה שאני עושה במשחק לבין הזמן שהקול נשמע, למשל אני יורה ב-CS עם אקדח ירייה אחת אז הרעש של הירייה מגיע 3 שניות אחרי, זה קורה לי בכל המשחקים וגם בסרטים. טוב אז ככה מחקתי את הדרייבר של הקול (Realtek AC97 audio) והתקנתי אותו בחזרה... בסיום ההתקנה עשיתי כמובן ריסט למחשב הפעלתי זה מצא לי חומרה חדשה התקנתי ובסוף זה כותב לי : (AC'97 this device cannot start(code 10) הדרייבר לא עובד ואין לי סאונד במחשב. עכשיו מה בעיה כאן? למישהו יש פתרון ויכול להביא לי אותו? תודה...
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ה OCCT מראה 20 מעלות יותר בCPU ביחס לBIOS (הטמפרטורה נבדקה בביוס עצמו למרות שמוצגת כאן ב PCPROBE. לא יכול לעשות בדיקת מאמץ כתוצאה מכך נא עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אז ככה... הרכבתי מערכת מחשב חדשה לגמריי עם הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-M51GM-S2G זיכרון DDR 512MB DIGMA 667MHZ מעבד סמפרון AM2 3000 וכו... המחשב עבד סבבה למשך שבוע... פתאום כלום! אני מדליק את המחשב.. הוא נדלק.. אבל אין שום צפצוף של ביוס ואין תצוגה במסך (כרטיס מסך מובנה) ניסיתי כמה דברים.. לבדוק אם הזיכרון נדפק... אז הוצאתי אותו והדלקתי ואז צפצף... והבנתי שזה לא הזיכרון קראתי איפשהו על שיטה ניסיתי ולא עבד (בגדול זה היה לנתק הכל מהלוח... לאפס ביוס במשך דקה לחבר שוב לחכות עוד דקה ולהדליק) קיצר התחרפנתי... למישהו יש מושג מה אני עושה? לדעתי זה 4 אופציות ואני רוצה פשוט להיות בטוח מה מהם הבעיה: 1. ספק (למרות שהכל דולק) 2. מעבד.. (אין לי איך לוודא שאכן זה המעבד) 3. לוח אם הלך 4. אי …
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האוזניות Plantronics DSP-500 ופתאום קרה לי דבר מוזר.... אני לא שומע באוזניה השמאלית, ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עבד, גם ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבור מאחורה וגם לא עבד. אם מישה יודע איך לעוזר לי זה יהיה סוווף הדרך!! האוזניות ממש יקרות וחבל לי לא לתקן את הבעיה! תודה לכל מי שיעזור! ??? ??? :-[
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש: asus p5q ocz 4g 800h hd4870 wd 500g cm 600w את המחשב קניתי לפני שבוע,לפני כיומיים התחילו להיות לי מסכים כחולים. עכשיו אני לא מצאתי את אותה השיגאה שהייתה לי במסך הכחול ברשת ככה שאין לי ממש מושג מאיפה נובעת הבעיה. בעיקרון יש לי vista ulti 32bit לא חוקית. העלתי את הקובץ minidump: http://rapidshare.com/files/163173431/Mini110508-01.rar.html בבקשה מישהו יכול לנתח לי הבעיה ולהסביר לי מאיפה היא נובעת,נראה לי שזאת בעיה של תוכנה כל שהיא כי כל הדרייברים שלי מעודכנים ומתאימים. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי הארד דיסקים מחוברים במחשב אחד SATA ואחד רגיל, הכל עובד טוב ויפה. אתמול קניתי צורב חדש עם חיבור SATA, ועכשיו אני לא מצליח ליצור RAID בינו לבין ההארד דיסק. יש לי 2 ווינדוסים במחשב XP ו VISTA עכשיו ל XP הוא עולה לויסטה לא. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
משום מה התוכנית מתעקשת על לעשות ריסט כל פעם שאני מריץ אותה. יש איזה דרך להתאים אותה לWINDOWS XP?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: A-10-5800K ASUS F2A85-M PRO (pci e 2.0) s 4X4GB CORSAIR Vengeance 1333mhz ddr 3 sapphire dual x r9 280 3gb gddr 3 oc pci 3.0 SSD 64GB Main drive HDD 1T drive אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי בקרוב. אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף ומחפש איפה אפשר לחסוך. אופציה ראשונה לחסכון היא להשאיר את הלוח אם, כי AMD Richland A10-6790K תואם ללוח אם הנוכחי שלי. קטע נוסף שקרה לי בזמן האחרון הוא שאתמול אחרי כ4 שעות משחק בDA3, הלוח אם התחמם לי באופן חריג קצת. לצערי לא הצלחתי לקלוט את הטמפרטורה דרך הCPUID MONITOR... יש סיבה לדאגה? לדעתי זה בגלל המארז הקטן יחסית, והכרטיס הגדול יחסית, אז כנראה אצטרך להחליף מארז ולהוסיף איזה מאורר או שתיים אז את זה גם אני צריך לקחת בחשבון... שאלה ראשונה של…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לא קבצים ולא פלאגינים... מדובר בטאבלט טרנספורמר TF300 של אייסוס משום מה לא פותח שום קובץ גם לא סרטים מאתרים שאינם תומכים במנועי צפיה ישירה (כותב מחפש פלאגין) מישהו יודע למה ??????? :s05: תודה למשיב.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מחדש לאחר פירמוט בגלל וירוס ובעיות בתיקייה של הווינדוס את ווינדוס ויסטה home פרמיום. יש לי שני הארדיסקים במחשב ובשלב של התקנת הווינדוס המחשב לא מזהה את אחד ההארד דיסקים, את ההארד דיסק שעליו אני מנסה להתקין את המערכת הפעלה (כשאני צריך לבחור איפה להתקין את המערכת הפעלה. מה שמוזר זה שהמחשב כן מזהה אותו בביוס כמו שצריך מבחינת הגודל של הHD והכל.מישהו יכול לעזור לי? הדיסק של הווינדוס הוא מקורי וחדש השתמשתי בו פעם אחת ויחידה לפני חודש
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום בעיה חדשה צצה לי במחשב, לאחר כמה שעות הוא נסגר. אני חושב שזה בגלל חימום יתר של המחשב(המעלות מוצרפות בתמונה) אני חייב לציין שזה במנוחה, במאמץ המעבד מגיד ל45 לפעמים, והצ'יפסט ל50. סירקולצית האוויר היא: מאוור בפנים מכניס אוויר על ההארד דיסקים(שניים של 160) אני חושש שהוא לא טוב כי המעלות של הHDD מטורפות, אני אחליף אותו. עוד מאוורר 120 שמוציא אוויר מאחורה. ואת המאווררים של הספק שנמצע למעלה, ששואב אוויר מהמארז ומוציא החוצה. יש לי אפשרות להוסיף שני מאווררים בצד של המארז, ואחד מקדימה. מה אתם אומרים לעשות? ובנוסף אני צריך גם משחה תרמית למעבד בדחיפות(AMD ATHLON64) שמגיע ל45 זה רע. תודה אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה מאוד, כשאני מדליק את המחשב הכל הולך כרגיל אבל לא רואים כלום על המסך, הכפתור פשוט ממשיך להבהב, זו לא בעיה במסך)אני עובד עליו עכשיו על מחשב אחר ( . גם כשאני מפעיל את המחשב, נורת הLAN על המודם ADSL שלי מתחילה לפעול. יש לי שתי יציאות בכרטיס מסך ושניהן לא עובדות וניסיתי עם שתי מוניטורים שונים. הלוח אם שלי זה EPOX 8RGA+ והכרטיס מסך זה הGF4 המובנה בו. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב הסתכלתי במציג האירועים בחלונות 7 ושמתי לב שכל 15 דקות או יותר היומן מציג תקלה חומרתית פרטי התקלה הם Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.ככל הנראה לי ההודעה הזאת קשורה , למסך הכחול שהיה לי לפני 10 דקות , (היה מסך כחול כולם מכירים את המסך הכחול הזה שמודיע על תקלה מסויימת בחומרה וכו') אני חייב עזרה דחוף תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של TOSHIBA QOSIMO F25 . עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב בזה.... כמעט הכל עובד טוב, חוץ מהכרטיס קול, הקול יוצא צורם ולא טוב בכלל, כאילו כמעט שלא שומעים. אני כמה ימים מחפש דריבר מתאים בכל רחבי האינטרנט אבל לא מצאתי כלום. מצאתי דריבר לכרטיס שתומך בויסטה אבל כשאני מנשה להתקין הוא אומר לי שחסר קובץ מסוג SYS .... הכרטיס הוא בנוי על הצ'יפס לפי מה שהבנתי, ושמו SOUNDMAX אתם חייבים לעזור לי למצאו משהו, אני כמה ימים רק מחפש את זה ולא מצליח... תודה מראש, לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ מדגם Asus 1201N. פתאום הוא כבר לא נותן להתחבר לרשתות אלחוטיות. הוא בכלל לא מזהה שיש כרטיס רשת אלחוטי, גם לא ב-Device Manager. דברים שניסיתי ולא עבדו: לוודא שה-Wifi דולק באמצעות הכפתורים המתאימים במקלדת Windows update להתקין דרייברים מחדש שנלקחו מהאתר של Asus אני ממש מיואש, אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
כל נסיון לגשת לאתר מחזיר מיידית הודעת "The connection was reset". ניסיתי עם מחשב אחר על אותה הרשת האלחוטית - פותח בלי בעיה. ניסיתי עם המחשב שלי על רשת אלחוטית אחרת - לא פותח. מכאן, הבעיה היא במחשב ולא בציוד התקשורת החיצוני. ניסיתי לשנות כתובת MAC או IP (דרך ההגדרות של הראוטר ודרך release/renew) - לא עזר. את ההודעה הזו אני כותב מהמחשב המדובר אמנם, אבל דרך פרוקסי. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-