עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danh74 danh74,

שלום, אני מנסה להתקין windows 11 על נייד חדש. בשלב מסויים אני מתבקש להתקין network driver. הורדתי את הdriver מהאתר של Lenovo. אבל אני מקבל את ההודעה "No network drivers found"

2. מאז שהתקנתי עוד 4GB ראם בנוסף למה שהיה לי המעבד התחיל לזחול... אבל ממש בצורה מזעזעת.. גלישה באינטרנט לוקחת את שתי הליבות למקסימום... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה ועדיין זה לא עזר... המחשב זוחל... חשוב לציין שניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס לפני ששמתי את הראם הנוסף (את כולו) הראם שהיה לי זה 667MHZ בשני מודולים של 512 כל אחד והוספתי עוד שני מודולים של 2GB במהירות של 800MHZ כמובן שכולם עובדים ב667MHZ בדואל מוד... אני משתגע.. המחשב אמור לעבוד טוב... החלפתי מווינדוס 64X XP לVISTA 64X אני אשמח לעזרה... אני מאבד את העשתונות... תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by amit rotem,

אהלן! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שיכולה לעקוב אחר ה idle time של המערכת (win 8) ושנותנת רשימה של התוכנות או התהליכים שמאפסים אותו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by E-tay,

התקנתי norton antivirus 2003 pro אבל ה - auto protect וה - Email scanning לא עובדים... אך אפשר לסדר את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by getsomefood,

טוב... אז לפני כמה ימים היו לי כמה פעמים מסכים כחולים אז פעלתי לפי faq פה כדי שלא יעשה restart... אז עברו כמה ימים ושוב הופיע לי המסך הכחול... בדקתי בגוגל את מה שרשם לי הwindows אבל הוא לא מצא את מה שחיפשתי... :s07: נכנסתי לminidump לבדוק והוא מראה כאילו לא היה בכלל מסך כחול.. ומראה כאילו האחרון היה לפני בערך חודש.... עכשיו אלו הפרטים שקיבלתי במסך הכחול האחרון שהופיע לי היום: 0x000000D1 (0xf98c4c38,0x00000002,0x00000000,0xf7b07f60) fw.sys- address f7b07f60 base at f7a81000, dates tamp 3f99b878 בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הנה תמונה של הminidump: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. אוקי זה התחיל לא מזמן .. אני עד ליפני איזה 3 שבועות יכלתי ליצרוב בדיסקים שלי פיתאום הוא כותב לי :power calibration error הלכתי לגוגל חיפשתי מידע וזה פחות או יותר כמו ש:TomB כתב בהודעה אחרת.. בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה 2. עין מלוכלכת של הCD 3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6) 4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב. אוקי... הדיסקים עדיין לא ניסיתי כי אני לא יודע זה עבד לי אם אותם הדיסקים חבל ליקנות חדשים נישארו לי הרבה... העיין המלוכלכת -קניתי דיסק ניקוי הרצתי אותו וניסיתי ליצרוב גם לא עבד.. יש לי נרו 6 לא עבד חזרתי לנרו 5 לא עבד.. איך אני מזהה כשל פיזי?? פעם פתחתי תמחשב ובדדקתי תחיבורים והכל היה טוב.. אני דיי מיואש .. יש…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by aarrek,

שלום, לא אחת אני נתקל בכל מיני בעיות במחשבים שהם חשודים לבעיות חומרה - למשל במחשבים אחרי פירמוט - יש תקיעות או נפילות ולכן החלטתי לחפש תוכנה או תוכות שיבצעו בדיקות מקיפות למחשב או בדיקות יעודיות לדיסק קשיח, זכרון וכדומה. אשמח לקבל המלצה נ.ב. מאחר ומדובר בכל פעם בסוג מחשב שונה - פנייה ליצרן חומרה כזה או אחר לא יהיה רלוונטי כי אני מחפש משהו מקיף.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום ליפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש המיפרט של המחשב יופיע בהמשך חשוב לציין שבירשותי עותק מקורי של vista 32 המחשב התחיל לעשות מסכים כחולים וריסטרטים ואני ממש לא יודע מה הבעיה עוד חשוב לציין שהתקנתי את המישחקים crysis (ההמשך) וfar cry 2 , call of duty 5 שמתי לב שבמהלך הפעלת המשחקים far cry 2+crysis התופעה מיתרחשת(מסכים כחולים) אני לא יודע עם זה קשור למשחקים הנ"ל או לא אבל כאשר אני משחק את המשחק call of duty 5 התופעה של מסכים כחולים עדיין ואני מדגיש עיין לא קרתה בבקשה עזרו לי להבין למה מחשב שהוא בן יומיים עושה ריסטרטים+מסך כחול המיפרט שלי הוא : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q-E ¤911 מסך: SAMSUNG …

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  9. שלום חברה, חג עצמאות שמח!!! דרך אגב, זה אחלה פורום, ואחלה אתר! אז ככה, שיחקתי קצת עם ההגדרות ב-BIOS עכשיו שם שיחקתי עם אחת האופציות שרשום בה להפעיל את המקלט אינפרא אדום המובנה שיש לי, לאחר מכן הפעלתי את הXP חזרה ובאמת הופיע לי שנימצא התקן חדש- התקן אינפרא אדום מובנה (pnp0510-generic irda compatible device) ובאמת הוא גם מופיע ברשימת ההתקנים בלוח הבקרה... יכול להיות שיש לי באמת מקלט אינפרא או משהו כזה מובנה ולא ידעתי על זה!?!? אז הנה הדגם של הלוח שלי (מתוך התוכנה BCM ADIA) הציפסט הוא של- via vt82c693a apollo pro133 תודה רבה מראש! Motherboard Properties Motherboard ID 10/20/1998-692-596-W977-2A6LGM4EC-00 Motherboard Name MSI MS-6199VA Front Side Bus Properties Bus Type Int…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אוברק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, יש לי מחשב שקרס לפני שבועיים, הצלחתי להחזיר אותו לחיים באמצעות ביצוע תיקון של הדיסק של ווינדוס XP (כבר הייתי בדרך לפרמט ולהתקין מחדש אבל העדפתי לתקן). כרגע הכול עובד בסדר פרט לעובדה שכאשר אני מכניס דיסק און קי או מצלמה הווינדוס מזהה שהכנסתי משהו ואומר שהוא מתקין את הדרייברים אך כעבור כמה שניות, זהו... כלום לא קורה ואני לא מסוגל להכנס אל התקני ה- USB ע"מ להוציא מהם מידע. ב- Device manager לא כתוב שיש תקלה בכל מה שקשור ל- USB או בכלל. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה מבלי לפרמט את הדיסק הקשיח? אולי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם?!? בבקשה, למיי שיש עצה אני אשמח להקשיב.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  12. בזמן האחרון כמעט כל יום המחשב שלי נתקע- כלומר התמונה קופאת ותוך כדי שומעים ברגע כמו רעש זימזום מעצבן כזה, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב ב"כוח" כלומר על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי, רוב הפעמים זה קורה תוך כדי משחק (BATTLEFIELD 3 אם כי זה גם קרה לי בALAN WAKE ובTRIBES) אך זה גם יכול לקרות סתם ככה או תוך גלישה באינטרנט, בנוסף זה לא נראה כתלוי בזמן השימוש- זה יכול לקרות אחרי כמה דקות של שימוש אבל זה יכול גם לקרות אחרי כמה שעות אם בכלל... לפעמים לאחר קצת זמן של התקיעה אני מופנה לBSOD מאשים משהו אחר, אך בדר"כ התמונה פשוט קופאת. בנוסף לאחר שאני עושה RESTART המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים כאשר המסך בדר"כ לא מגיב כלומר נכנס לSLEEP MODE כאילו הוא לא קולט את המחשב ואני צריך לכב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Gute,

שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מחבר למחשב את הUSB זה מראה לי שהוא מתקין מנהל התקן ואז זה נעלם ולא מופיע דבר. ניסיתי להחליף מיקום ולהחליף דיסק און קיי אך עדיין לא עובד. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה צהוב,לחצתי על עדכן מנהל התקן אך זה רושם שגיאה (לא ניתן לעדכן) עשיתי ריסט לא עזר מחקתי וירוסים לא עזר מה אוכל לעשות אני מתחרפן, אני מתכוון לעשות פרמוט למחשב אך הבעיה היא שאין לי אפשרות לגבות אלא אם כן אני יכול לבצע פרמוט שזה ישמור לי את כל הקבצים והתמונות ולאחר מכן לגבות את הכל על דיסק און קיי ואז לבצע פרמוט/איפוס מלא. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  14. Started by zgd,

משום מה אינני רואה כשאני נכנס לadvanced את הלשוניות. אני רוצה לשים AA,AF ואינני יכול לאחרונה התקנתי את הדרייברים קאטאליסט 3.2 יש ברשותי radeon 9700 by sapphire תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by TheReaper,

קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by adi.c,

שלום לכולם יש ברשותי חשבון gmail שאני לא זוכר את הסיסמה שלי ..מספרי בעבר היה מירס 057......והיום השתנה ל053 וכשאני מנסה לשחזר את החשבון הוא מבקש את המספר שאיתו יצרתי את החשבון שזה 057 ומיד זה אמור לשלוח הודעה ושיחזור הסיסמה רק שהוא לא שולח הודעה כי היום המספר הנכון הוא 053 יש למישהו דרך שאפשר לשחזר את הסיסמה ניסיתי crome pass אז זה לא זוכר את הסיסמה תודה לעוזרים מדובר בטאבלט וינדואס 8

17. היי, יש לי מחשב בן 4 בערך שעובד די בהרבה. היום לאחר שהמחשב עבד קצת לאט בצעתי לו אתחול מחדש. המחשב נכבה באופן מסודר (חלונות וויסטה - עשה log off ולאחר מכן shutting down)וכו'. אולם במקום שהמחשב יעלה כרגיל הוא החליט שהוא לא עולה.... רעש של מאווררים - אבל שום דבר לא קורה. אחרי שהמתנתי זמן ולא קרה כלום - ניתקתי את כל מה שמחובר אליו וניסיתי שוב, ללא תוצאות. פתחתי את המאזז וניתקתי את הזכרונות ואת כרטיס המסך - כדי לשמוע את הצפצופים המוכרים שיעידו שלוח האם עובד - אבל זה לא קרה (כלומר גם ללא זכרונות וללא כרטיס מסך רק המאווררים עבדים כאשר לחצתי על מתג ההפעלה). לפי מה שאני מבין ככל הנראה הלך הלוח. מה אתם אומרים? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לוודא את זה? מה אפשר לעשות כדי להתגבר על…

18. Started by ShexyB,

עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. היי, נתקלתי בתקלה מוזרה שלא ראיתי עד היום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה רק מסך שחור וכאשר ה Windows עולה המסך נדלק ומופיע ה Windows על המסך. אך כאשר אני מחבר מסך נוסף לכרטיס מסך אני רואה את תצוגת ה Boot על המסך המשני ואת ה Windows על המסך הראשי. ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה של ה Windows, ניסיתי בהגדרות תצוגה של Nvidia, ניסיתי למחוק את ה Driver של Nvidia ולהתקין מחדש התקנה נקייה (כמובן שאחרי Restart של המערכת) אך ללא הועיל . חיפשתי בגוגל גם באנגלית ומצאתי כמה אנשים שמתארים את הבעיה אבל לא מצאתי פיתרון. לרוב מדברים על Dual Boot שאין לי. ניסיתי גם פריקת קבלים. וגם ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולחבר שוב, שום דבר לא עזר. פרטי המערכת: Windows 7 Ultimate x64 Gigabyte …

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  20. כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. Started by mironm,

טוב הורדתי את הדריברים מהאתר של המסך(Mag 786FD) ועכשיו שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני אומר למחשב באיזו תיקייה לחפש את הדריבר והוא אומר שהוא לא מוצא משהו יותר טוב מברירית המחדל לכן הוא לא מתקין את הדריבר... מצטער על הפרסום פשוט אין לי מושג איך מעלים תמונה פה :\ http://www.fresh.co.il/dcforum/Hardware/5687.html

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by idan oren,

קניתי מחשב לפני יומיים זהו המפרט: i5 3550 3.3Ghz cold bit heat pipe 1155/1366 gigabyte z77x ud3h GEIL black dragon 4GB 1600Mhz*2 corsair A.PFC 80+ TX 750 750w Thermaltake ELEMENT T seagate baracuda 7200 64 MB 1TB MSI radeon 7850 2GB GDDR5 windows 7 home premium OEM התקנתי עליו battlefield bad company 2 וכל פעם שהכרטיס מגיע ל60 מעלות המחשב קורס אני צריך עזרה כדי לדעת מהי הבעיה ואיך לפתור אותה בתודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by fuichtva,

קיצרתי את הגמפר של הסוללה בלוח ובעוד הגמפר מקוצר המחשב נדלק, האם יתכן שזה גרם לקצר בלוח? כיון שמאז יש לי בעיה שהמחשב לא נדלק תמיד בלחיצה הראשונה על אף שהכל עובד אין דבר על המסך וגם לא נשמע הביף של האתחול ואז אני צריך לכבות ושוב להדליקפעם ופעמים נוספות ואז מערכת ההפעלה עולה? כמו-כן לאחר הביף הרגיל של האתחול יש עוד שנים קצרצרים- מה זה אומר? אני רוצה לציין שהמחשב עולה בסופו של דבר ועובד בסדר.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by igal_nazar,

שלום רב! יש לי מחשב בן 5 שנים אשר התחיל לעשות לי בעיות בתקופה האחרונה. הבעיה שלי כעת היא שאני לא יכול לבצע פירמוט של המחשב. בעת עליית המחשב, המחשב לא מנסה לעשות BOOT של ה CDROM, אלא נכנס ישר ל HD. נכנסתי ל BIOS וזה מה שמופיע לי HARD DRIVE BOOT PRIORITY FIRST BOOT DEVICE - CD ROM SECOND BOOT DEVICE - HARD DISK THRID BOOT DEVICE - CD ROM ב- standard CMOS features ide channel 0 master - none . . . ide channel 2 master - wdc-wd80..... אני מקווה שאתם מצליחים להבין את ההגדרות שקיימות נכון לעכשיו ב BIOS. בכל אופן, הכונן דיסקים עובד בוודאות כי כאשר החלונות עולים ואני מכניס דיסק לתקליטור אז הדיסק עולה. איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהתקליטור? תודה מראש, יגאל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by picasso,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית. (מס' חודשים) P4 3000 לוח GIGABYTE, 512DDR II, כרטיס מסך PCX6600LE - 256MB DDR. במהלך משחק כמו פיפא 2005 המשחק נסגר וחוזר חזרה לWINXP או מבצע RESTART. גם לאחר התקנת דרייברים חדשים, ללוח,לכ.מסך. וגם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש. קבצי DUMP לא מצביעים על תקלה חוזרת אלא כל פעם על משהו אחר למשל DLL של כרטיס מסך, SYS של כ.קול או win32k.SYS... איך אני יכול לדעת אם התקלה היא בלוחאם או בזיכרון או בכ.מסך ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.