תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
כי אני לא רוצה לעשות ריסטארט אני יודע מה הבעיה ואני רוצה להמשיך לעבוד עם המחשב בכל זאת!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני שעה עבדתי במחשב ולפתע צבעים מוזרים הופיעו לי על המסך בכל מיני צורות ופסים..עד שהמחשב כולו נכבה. לא הבנתי מה קרה חשבתי שזה משהו שקשור לכרטיס מסך עד שנגעתי במחשב והוא היה רותחחחח. ראיתי שמאוורר הספק לא עובד :\ פתחתי את המחשב הוצאתי את הספק ופתחתי גם אותו שימנתי את המאוורר איפה שצריך (מתחת לפקק הגומי) וזה עדיין לא עובד :\ למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה? או שאני חייב לקנות חדש..ואם חדש אז איך אני מקרר את הספק בינתיים..ראיתי פה איפשהו פעם מישהו שהישתמש בשקית חלב קפואה ומגבת חח אבל אני חפש משהו קצת פחות מסוכן :] תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי את כבל ה- ide לכבל מעוגל וחמוד, לאחר החיבור של הנ"ל וחיבורי החשמל הדלקתי את המחשב, אך המחשב לעיתים מסרב לזהות את הכוננים הקשיחים ,לעתים מבקשים דיסק מערכת לביצוע בוטינג ,לעתים מבקש לעשות boot מהפלופי עקב בעיה כלשהי . המצב הוא כזה- המחשב הינו מחשב חדש בעל כונן סאטא חדיש ומחודש עם נפח של 80 ג'יגה, עליו רצה מערכת ההפעלה שאני משתמש בה כרגע והיא יותר נכון היחידה שפעילה באמת. עוד כונן במחשב הוא כונן קשיח פשוט בנפח 40 גיגא של wd ובנוסף (וכאן מגיע החלק הטריקי), כונן בעל נפח של 20 ג'יגה שעליו רצה מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם, אך משום מה, אינה פעילה. אל תאשימו אותי, זהו הטכנאי ששם לי את זה והוא עצמו נמנע מלקחת אחריות על המחדל (הכפילות המיותרת של מערכות ההפעלה). מה שניסיתי לעשות…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמה ומיקרופון יחסית פשוטים...80 שקל שניהם ביחד...חחח טוב נגיע לעיקר המצלמה עובדת מצוין אבל המיקרופון מחובר אבל לא שומעים ממנו כלום ! והמיקרופון תקין כי ניסיתי במחשב השני שלי והוא עובד מצוין... הבעיה הזאת קרתה לי לא מעט פעמים אז בבקשה תעזרו לי למצוא את התשובה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם זו המערכת שלי: P4 1.7GHZ 256DDR לוח מעפאן של jetway כרטיס מסך RadeonVE מ"ה WIN2K SP4 יש לי בעיה בהפעלת קבצי וידאו. כל פעם שאני מפעיל קובץ וידאו לא משנה עם איזו תוכנה המחשב נתקע ולא עוזר כלום חוץ מריסט. חוץ מזה אין שום בעיה אחרת במחשב. יש למישהו רעיו מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גשלתי באינטרנט ולפתע המחשב עשה ריסט ולא נתן לי להעלות את הווינדוס, זה רשם שחסר קובץ SYSTEM32\DRIVERS\PCI משהו, או שהוא פגום. זה אמר לי להכניס את הדיסק של הווינדוס (XP) ולעשות REPAIR, אך שאני שם תדיסק, למטה שרשום בהתקנה של הווינדוס כל מיני דברים הוא נתקע אחרי כמה שניות ולא קורה כלום המחשב לא עולה גם בסייף מוד וכל אלה מה לעשות!?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות בדיקה מקיפה למעבד וכמו כן לחומרה נוספת איזה תוכנת אמינות וטובות עושות זאת?? אבקש לינק על מנת להוריד אותם ישירות . כמו כן איך התוכנות האלו עובדות?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא משנה באיזו תוכנת ניטור או זיהוי חומרה אני משתמש לא כתוב שם היצרן של הזיכרון שלי... בתוכנה CPU-Z כתוב 0000000000 עם עוד איזה אפס או שניים... איך אני אדע מהו סוג הזיכרון (או שלא...)???
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כיצד מתקינים CD-ROM ו DVD למחשב (האם מדובר באותה התקנה)? ואיך הם עובדים עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כשקודק מסוים אצלי מנסה לרדת אוטומטי מהווינדווס מדיה פלייר אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת (תמונה שלמעלה) מה היא אומרת? ולאחר מכן מגיעה לי ההודעה הבאה (תמונה שלמטה) אני חושב שזה ביגלל הפירוול שלי או משהו אבל ביטלתי את הפיירוול וזה לא עוזר... יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי כבר USB של משהו לחבר למחשב...אני מחבר אותו והוא אומר לי USB DONT RECOGNIZE אז אחרי כמה שניות הוא מתקין לי את עצמו לבד (בXP הכל טוב :\). אז כמו שאמרתי הוא מתקין את עצמו לבד ואומר שההתקן מוכן לשימוש ונמצא כ"unknown device" בקטגרויית USB במנהל התקנים.. אחרי שאני מתקין דרך הדיסק שקיבלתי עם המוצר לא משתנה שוב דבר...לא מודיע כלום על התקן חדש או זיהוי חדש מה לעשות :-\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו יש לי את הלוח MSI 865PE NEO 2 S, ותמיד הסתבכתי בהגדרת המיקרופון, תמיד היה קשה לי להגדיר אותו והוא תמיד עשה לי בעיות. פעמים הוא לא היה עושה רעש, לפעמים לא מקליט, בקיצור צרות. לאחרונה היציאה הפסיקה לפעול לחלוטין, חשבתי שאולי זה המיקרופן ניסיתי אחד של חבר ועדיין לא פועל, גם לא שומעים את הBoost וגם לא מקליט. הכרטיס המובנה הוא AC97 עם דרייברים של CMedia. היציאה דפוקה? יש לי אחריות על הלוח ל3 שנים והמחשב בן שנה וחצי, יש משהו לעשות לפני שאני לוקח לתיקון?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
נתתי למישהו מעבד פנטיום 3 550 MHZ סלוט 1 + ספק גנריק (משומש) 250 W וקיבלתי בתמורה 300 ש"ח + מעבד סלרון(370 פינים)400MHZ באס 66 +גוף קירור של אינטל+מתאם 370(פינים)ללוח סלוט 1. *אם תחפשו מעבד של פנטיום 3 באינטרנט תימצאו שהוא לא זול בכלל 600-700 ש"ח(מתחיל מ..) עוד משהו ב SLOT 1 יש 512 KB וב 370 פינים יש 256 K ומעבד של הפינים הוא הרבה יותר חזק ואיכותי איך זה ? ? ? אבל הבאס של ה SLOT ONE 100MHZ ושל הפינים 133 אחד חזק יותר בזיכרון מטמון ואחד בבאס...(מהירות מול הלוח).
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כשהדלקתי את המחשב היום ראיתי כרגיל את תהליך הטעינה במסך, אלא שברגע שהווינדוז עלה - המסך כבה. עליתי ב-safe mode ושיניתי רזולוציה ל-16 צבעים. זה בהחלט עשה את העבודה, אבל אז עליתי במצב הרגיל, שיניתי חזרה את ההגדרות, וכשעשיתי ריבוט המחשב כתב שהוא מעדכן את ההגדרות, אך לא הגיב. עכשיו אני תקוע בלי הדרייברים, וכרגע אין לי במחשב ההוא חיבור לאינטרנט (ובמחשב הזה אין צורב לצרוב דרייבר, בהנחה שאמצע אותו בכלל). ו... אני תקוע עם מחשב שנראה כמו ה-XT הישן שלי (בעצם, אפילו גרוע יותר כי היה לי סופר VGA עם 256 צבעים). רק חסר לי מעבד התמלילים איינשטיין, הקוואטרו-פרו ואולימפיאדת הקיץ (או קליפורניה גיימס, זוכרים?), ואני מגיע לפלזנטוויל גרסת ישראל. הקיצר, יש דרך לעקוף את הצורך בהתקנת הדרייברים (…
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הביאו לי עכשיו הרד דיסק חדש , חיברתי אותו למחשב , בתור slave כמובן. זה הרד דיסק בדיוק כמו שיש לי עכשיו WD 80gb 7200 קיצר , בביוס הוא מזהה אותו , ואפילו ב Device manager הוא מזהה אותו. ורק במחשב שלי , אני לא רואה אותו.. יש למישהו מושג? אולי בגלל שהוא חדש , צריך לעשות לו fdisk? איך עושים את זה דרך הווינודס? זה ממש דחוף תודה!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם החיבור ATX 12V (המרובע הקטן) הכרחי? שדרגתי את המחשב ויש לי ספק אנטק כבן 3 שאין לו את המחבר אני חייב לקנות ספק חדש או שאני יכול להשתמש בו? (חיברתי אותו והמחשב עולה..) הלוח הוא Giga-byte k8ns ultra-939
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמותקן במחשב. עכשיו,התקנתי על הרד דיסק אחר שאני משתמש בו במחשב 98. אבל מה.. מישום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך כמו כאן ב XP. יש לי כרטיס קול בתוך הלוח. הוא Realtek AC97. לא מצאתי בשום מקום תדרייבר הזה. למישהו אולי יש,או שהוא יודע היכן לימצוא?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תראו מצד אחד אני חושד בספק, מצד שני יש לי מאוורר שמחובר למחשב, שפועל טוב, אבל ברגע שהוא היה מחובר לאחד מכוננים והייתי נוגע בחוט הייתי מקבל את אותו רעש, וכשאני שם אותו לבד, כלומר שהוא לא מחובר לכלום, הרעש נעלם [ז"א עכשיו יש רעש, אבל אני לא יודע אם זה מזה] אז נראה לי זה יותר המאוורר. נעיף אותו, זה מסוכן? מה אתם אומרים? זה הקול: http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav שמירות יעד בשם, תגביהו קצת תרמקול אם לא שומעים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
העברתי חלקים ממארז שיש לי למארז אחר ישן יותר (כבר היה ישן), המטרה הייתה לשים במארז הישן יותר את מה שהיה במארז השני ולקנות חלקים חדשים. העברתי הכל כמעט, חיברתי הכל מחדש, וזה לא פועל. בכלל לא נדלק! אם בכל הנסיונות שלי לא שרפתי את הלוח-אם, אז אני חושב שהבעיה היא בחיבור של הסוויץ' הדלקה מקדימה ללוח-אם (איפה שיש את הRESET, POWER, HD, MSG וSPEAKER). עכשיוף אולי במארז הקודם הסידור של החוטים בראש היה שונה. איך אני מוציא את החוטים ומסדר אותם כמו שצריך? יש סיכוי שאם חיברתי לא נכון את החלק הזה שרפתי משהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
או קיי אני אתחיל עם כל הסיפור, לפני כחודש היה אצלי ווינדוס אקס פי וראדיאון 9600 פרו, הכול עבד יחסית חלק באף פי אס גבוה(משחקים ותוכנות גראפיות למיניהן) לאחר תקלה במחשב שלי שגרמה לקריסת הרשת אצלי בבית, נאלצתי להחליף לווינדוס 2000... לאחר שהתקנתי את הווינדוס אלפיים ואת הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, שמתי לב לירידה משמעותית באף פי אס(מ250 בערך ל20) אז תיארתי לעצמי שהבעיה היא בווינדוס, אז התקנתי שוב את ווינדוס אקס פי, ושוב לאחר התקנת הווינדוס מחדש והדרייבר של הכרטיס מסך, שמתי לב שלא חל שום שינוי באף פי אס... זה הניחוש שלי למקור הבעיה: זה מה שזה מראה לי כשאני מראה את נתוני המערכת שלי למישהו במירק:12(CPU12) 1-AMD Athlon XP 2100+, 1750MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 132/25…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום! לאחרונה החלה אצלי במחשב תופעה שכשאני משתמש בתוכנות כגון ICQ, MSN, SKYPE וכו' המחשב מתחיל לזחול בפתאומיות אבל ממש לזחול שאפילו הסמן של העכבר מגמגם כשאני מזיז אותו ואז אני לא שומע כלום!!!אפילו כשאני מדבר במיקרופון או מקליד (דבר שגורם לתוכנות להשמיע צלילים). אני פתחתי את הTASK MENAGER וראיתי ש WINLOGON הוא שאוב לי את כול הCPU על 96אחוז שימוש! אז כיביתי את התוכנה (ICQ) ולקח לו כמה זמן אבל הוא נרגע...אבל עדיין לא משעתי כלום! לא כשדיברתי וכשהפעלתי את ה- VOLUME CONTROL התקיעה חזרה אבל הוא אמר לי שזה שואב את המשאבים לא וWINLOGON....ואני מנסה לשחק אם זה ואני לא שומע כלום! אז כיביתי גם את זה וניסיתי לשמוע שיר והוא הציג לי חלון ERROR שהיה כתוב בו: DirectSound Output v.2.2.10 e…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי לוח של הפנטיום 1 אבל חיבור החשמל הוא פינים זהובים כאלה על פלסטיק לבן, ובספק הרגיל שלי יש כזה דבר אבל קטן (שמחסה חצי מהפינים) רציתי לדעת אם יש דרך לשים אותו או שחייב ספק ממש ישן..
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-