תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
אוקיי הנה ההיסטוריה שלי עם מיקרופונים. לפי כמה חודשים קניתי מיקרופון, בהתחלה לא עבד אז עזבתי אותו, ואז ניסיתי לחבר אותו מתישהו לחיבור הקדמי, לא האחורי וזה הסתדר. לא הבנתי למה שם זה עבד, אבל מה שבטוח לא עניין אותי. לפני חודש בערך המיקרופון נשבר ורק עכשיו לפני כמה רגעים קניתי אוזניות עם מיקרופון. עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב והוא לא עובד, גם מקדימה גם מאחורה. יש עצות? :ם כי אני לא מבין בדברים האלה.
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי COD2 ולאחר כמה דקות של משחק המחשב פשוט קופא ואין מה לעשות חוץ מלכבות ולהדליק מחדש. ניסיתי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואין שינוי.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה, מפרט 1024 DDR gforce 6600 MB - gigabyte GA8I915G-MF
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום מותקנים אצלי הדרייברים של הקול ac 97 לאחרונה היתה ירידה בעיה בביצועי הקול כלומר שיחקתי בכבל של הaudio בשביל שישמעו קול. לרוב אני שומע באוזניות ולאחרונה לפעמים שמעו באוזניה אחת ולפעמים לא בכלל עכשיו אין בכלל audio לא מהאוזניות ולא מהרמקולים יש לי לוח gigabyte ga-k8nf-9
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיף פתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X3894712938423948 0000000000000000000000000X999999999\ משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונות יש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהו המחשב בן שבוע וכמה ימים חייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאת לא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הז…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לפני שבאתי לצרוב דיסק בWMP שמרתי את הרשימה איפשהו. איך אני טוען את אותה הרשימה בתוכנה? עריכה- נפתר.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס G41 עם כרטיס מסך onboard. הוא הפסיק לשדר תמונה למסך (כנראה משהו במגעים של החיבור) ובמקום לתקן אני רוצה להוסיף כרטיס מסך טוב חיצוני מהסדרות החדשות של ATI. האם אפשרי?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך FX 5700 שעובד על AGP X 8 אך משום מה הוא מזוהה בדרייבר כ PCI . גירסת הדייבירים 56.72 הלוח הוא : ASUS P4P800 תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שהמסך שלי נכבה אחרי חצי שעה כדי לחסוך בחשמל, המקלדת שלי מפסיקה לעבוד, ועלי לכבות את המחשב לגמרי בכדי שהמקלדת תתחיל לעבוד מחדש. מה עלי לעשות/לשנות בהגדרות המערכת בכדי שפעולה זו תיפסק?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, שאלה של מתחילים: אני מבין שמודם ראוטר שנדרש לפעול על תשתית של בזק צריך לתמוך בוקטורינג. יש לזה חשיבות גם עבור המגדיל טווח (REPEATER)? תודה, איתמר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ספק POWER REBEL RB 550 מתאים ללוח asus p5ql-am ??? ומעבד pentum r d 2.8 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כשאני מאתחל את המחשב (שאז הרזולוציה היא 600/480 בקצב רענון של 60 הרץ) וגם קצת כשוינדוס עולה (זה עם הסמן הירוק או הכול שזז ימינה שמאלה) הבעיה נעלמת כשוינדוס עולה, אבל כשאני משנה לרזולוציה הרשומה לעיל זה חוזר , נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי זה קורה גם בפוסט... ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים אבל לא עזר מדובר במחשב P4 2.6GHZ-C , עם כרטיס מסך של גיגהבייט ראדון 9600 פרו ו 512 מגה (לוח גיגהבייט 8IPE800-L) קרה למישהו פעם?...זה קרה רק לאחרונה...ב 10 ימים אחרונים. או אולי שמא זה המסך?....מסך BENQ 17'' LCD ???? עידו
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים מחשב נייח, עם לוח ABIT KN9-Ultra ומעבד Dual Core מבית AMD. התקנתי את המערכת הפעלה, Windows XP Professional HEB מקורית. ואני מנסה לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי, Sony Cyber-Shot DSC F-828, למחשב, והוא רושם שההתקן לא מזוהה, או שהוא מזהה את זה בתור Sony DSC אבל רושם שהוא לא יכול להפעיל את ההתקן. ניסיתי לחבר את המצלמה, וכל מחשב אחר מזהה אותה, והיא רצה בצורה מצויינת. המצלמה היא Plug&Play. לקחתי את המחשב לחברה שקניתי ממנה, KSP, והם טוענים כי המחשב תקין, ולאחר בדיקה מעמיקה גילינו שפשוט המצלמה מתנגשת ככל הנראה עם הצ'יפסט, כי ניסינו גם לחבר אותה במעבדה שלהם למחשב אחר עם אותו לוח אם, וגם במחשב ההוא זה לא זיהה את המצלמה. כך שהבעייה היא לא ספציפית ללוח אם שלי. ה…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הלוח-ASUS STRIKER 2 FORMULA היה מחובר עם ENERMAX 620 קניתי toughpower 1200 וחיברתי את ה24 פינים למקום שלו ואת המחבר שמתפרק ל-2 רבעיות לחיבור ה12V ליד המעבד כשהדלקתי את הספק נדלקה מנורה בלוח אם שהכל בסדר אבל המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הכבלים הנוספים( כרטיס מסך, כוננים) וניסיתי להדליק, והמחשב נדלק וכמובן ציפצף כי לא היה חשמל שמחובר חכרטיס מסך(GX2 9800) ניסיתי להחזיר רק לכרטיס מסך, ומה שקרה הוא שכל פעם שלחצתי על כפתור ההדלקה זה כאילו נדלק לשנייה (ראיתי את כל המאווררים זזים טיפה) אבל לא נדלק. כיביתי את הספק והדלקתי ואז אפילו המנורות בלוח אם לא נדלקו ניתקתי שוב את הספק מהלוח וגיליתי שאיפה שמחברים את החיבור הארוך ללוח אם הוא רותח ויש מאחוריו איזה ג'וק קטן שהוא רותח החזרתי את ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי מתנהג בצורה מוזרה ובוחר לעשות לעצמו restart בצורה פתאומית. הדבר קורה בד"כ אחרי שהוא דלוק כמה ימים, ובעת עומס פעולות עליו (גלישה באינטרנט בזמן שהאימיול מוריד והאנטיוירוס סורק). מישהו נתקל בתופעה הזאת אי פעם? אשמח לכל תגובה, יובל
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מערכת ותיקה עם מעבד quad core, ו-4gb ddr3 ועוד כהנה וכהנה. עד לאחרונה היא תפקדה בלי בעיות לאחרונה, כאשר אני מעלה WIN7 אחרי דקה או שתיים המערכת קורסת, לפעמים לתוך עצמה - כלומר המחשב לא מגיב לשום מקש וכפתור מלבד reset ולפעמים היא מאתחלת מחדש אבל כאשר אני מעלה WIN-XP64 עם תוכנות כבדות ביותר המערכת רצה כרגיל. ניסיתי לפרמט, להחליף הארדיסק, לשנות את סוג הWIN7 מ'פרו' ל'הום-בייסיק' (ההתקנה פשוט נתקעה באמצע) וכלום לא עזר אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חג שמח לכולם. אני לא ידעתי אם זה המקום הכי מתאים, בכול אופן ביום שבת אני נוסע לאילת ואני רוצה להוריד בנתיים כמה סרטים מKAZZA וכדומה.. עכשיו יש לי עוד איזה 2GB להוריד אני פשוט רוצה לראות את הסרטים עם חברים יום יומים אחרי שאני חוזר מאילת.. אין לי בעיות של חום יתר המעבד של הוא 1.6GHZ INTEL של WILLAMETTE הטמפרטורה שלו במאמץ היא 48 וטמפרטורה של לוח אם 35 גם במאמץ הם יש סיכוי שאם אני אשאיר את הKAZZA משהו יקרה לכרטיס מסך מעבד לוח אם יכול להיות שמשהו ישרף כי אף פעם לא השארתי את המחשב שלי דלוק יותר מיום בעבודה.. תודה מראש לעוזרים. צום קל :auto: :anim-jjd: :alcoholic:
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הי אתמול עשיתי פרמוט למערכת חלונות 10 פרו 64 ביט המחשב לא עלה לי לאחר שכיבתי אותו אז התעסקתי איתו קצת אני מבין כעת שהמחשב אננו עולה מביוס אגב במחשב יש כונן ASSD ולכן אני רוצה לשאול משהו היות והתעסקתי איתו קצת יותר בנסיון שהמערכת הפעלה תעלה 1 אז האם יש מצב שעשיתי למחשב נזק 2 במידה ויש נזק יש אפשרות לאפס או לשחזר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי לקבץ בעזרת WINRAR ולא שמתי לב שהוא מבקש בחלוקה לקבצים את גודל הקובץ בביטים סימנתי 100 ונתתי לו לקבץ קובץ של 20M והלכתי לעשות משהו כשחזרתי כל הדסקטופ היה מפוצץ באלפי קבצים והמחשב נתקע לא יכולתי לעלות אותו רגיל , אפילו כשנכנסתי דרך מצב בטוח וניסיתי להכנס לספריית הדסקטופ המחשב נתקע הצלחתי בסוף למחוק את הקבצים דרך הקומנד ליין עם DEL מהספרייה . בריסט אח"כ עלה לי הביוס של המחשב ואמר שיש איזושהי בעיה עם הזכרון מאז כל ריסט של המחשב הוא מדווח על שגיאה בכתובת בזכרון עם איזשהו DLL והמחשב הרבה יותר איטי , יכול להיות שתוכנה תפגום בחומרה ??
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
החבר שלי טוען שזה בגלל שהוא מחק תוכנות, אבל לא נראה לי הגיוני כי הוא מחבר את המיקרופון לחיבור והוא לא פועל, הרמקול לעומת זאת כן פועל.. אז אני לא יודע, מה האפשרויות שיכולות להיות לזה? (כולל מיקרופון מקולקל, דרייברים, ETC)
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה מוזרה עם המסך למרות שאני מאמין שהבעיה היא בכרטיס מסך אבל רק בואו ותעזרו לי לאשר את הנושא.. אז ככה הבעיה היא שכשהמסך מחובר לכרטיס מסך הוא לא נדלק אלא רק מידי פעם.. הבעיה הזאת התחילה לי ממזמן וכל פעם שיחקתי עם החיבורים הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך בקיצור השתגעתי עם עצמי אבל זה עבד בסופו של דבר המסך עובד לי על הכרטיס מסך המובנה ולא מתכבה בכלל כמו שקורה לי שהמסך מחובר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA GeForce 8600GT. דרך אגב היציאה של המסך היא DVI והכניסה של הכרטיס מסך היא S-Video אז ככה שאני משתמש במפצל בין השניים. וחשוב לי גם לציין שלעיתים בזמן ששיחקתי במשחקים המחשב קרס ופשוט נתקע. עכשיו השאלה שלי היא האם לפי דעתכם הכרטיס מסך הלךך לגמריי, כי הוא לפעמים כ…
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מנסה להיכנס להרבה אתרים והם לא נפתחים טוב למשל ynet לא מציג את כל האתר רק את הכותרת הראשית. youtube לא מנגן שום סרטון. באתרים האלו כתוב לי למטה: ממתין ל- connect.facebook.net מה עושים לזה, זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
בזמן האחרון האימיול לא מתחבר לי, זה לא רק אצלי אלא גם עם החברה. מה הסיבה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך מאיביי במצב של New (other) המוכר כתב שהקופסא רק פתוחה.. הכרטיס מסך מדגם XFX RX 460 2GB התקנתי את הכרטיס מסך היה לי מסך כחול עם ניסיון ההתקנה של הדרייברים ואז מצאתי פתרון באינטרנט לעשות מחיקה של דרייברים ישנים ואז התקנתי ועבד ואז נמצאה בעיה חדשה.. בטח אתם מכירים שהמחשב מכבה לעצמו את המסך אחרי כמה זמן של אי עבודה איתו (אחרי המתנה של 15 דקות כפי שמוגדר בהגדרת צריכת החשמל) אז ברגע שהמחשב שלי מכבה לעצמו את המסך אז אם אני מזיז מהר את העכבר ישר אז המסך נדלק חזרה אבל אם אני משאיר את המסך מכובה אז אחרי דקה או שתיים (תוך כדי שהמסך מכובה) המחשב מפעיל את עצמו מחדש כשהמחשב נדלק מתברר שהיה בעיה של מסך כחול: זה האבחון של קובץ הdump: העלתי את הקבצים של הdu…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 1525 היה לו דיסק קשיח 120 G התחיל להרעיש עד שנדפק רכשתי קשיח 500 GB והוא אינו מזוהה יש למישהו כיוון שינוי הגדרה או כל דבר אחר שיסייע ? מה גם שפתחתי את האריזה ואיני יכול אפילו להחזיר אותו לחנות! המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-