עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amitt_22,

שלום לכולם אני חדש בפורום. יש לי win XP אתמול הדלקתי את המחשב כשלפתע קפצה לי ההודעה: widows cuold not start because the following file is missing or corrupt: windows root\system32\ntoskrnl.exe plz re-install a copy of the above file מה אני אמור לעשות?? לא נתקלתי בדבר כזה לפני כן יש לי המון דברים חשובים לא מגובים במחשב!! אני לא רוצה פירמוט :\ תודה לכל העונים אגב, אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  2. אהלן חברים, יש לי בעיה שלא הצלחתי לפתור כבר קרוב לחודשיים.. יש לי בעיה שהצג שלי במחשב מראה מסך שחור לאחר בערך כחצי דקה ללא שימוש במחשב, סוג של שומר מסך. זה מפריע לי בעיקר כשאני רואה סרטים, סרטונים, קורא וכו'.. מפרט: os: windows 10 CPU Type: Intel Pentium III Xeon, 2933 MHz Video Adapter: GeForce GT 730 ההגדרות שלי בpower settings כמובן מוגדרות כך שהמחשב לעולם לא ישן והמסך לעולם לא יכנס למצב של "שומר מסך". המסך מחובר בכבל DVI, והטלוויזיה מחוברת דרך כבל hdmi העובר דרך receiver. בדקתי והבעיה צצה גם במחשב וגם בטלוויזיה באותו זמן, ככה שאין בעיה עם אחד המסכים. לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך של nvidia, לא משהו…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by THE FOX,

מפרט מחשב עדכני: ‏Core 2 Duo E7300 GIGABYTE ‏EP43-DS3L s775 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel Zotac ‏GTX 260 896MB GDDR3 ‏Antec P182 Mid Tower Black דיסקים קשיחים בנפח 250 GB והשני בנפח 500GB ספק כוח NeoHE 430 PSU מתקבלות תוצאות נמוכות יחסית ב 3DMARK05, ואם מבוצע OC קטן לכרטיס מסך התוצאות נופלות עוד יותר. במשחקים זה מופיע רק בקרייסיס, שזה אמור לרוץ יותר מהר כנראה.. האם הספק כוח גורם לכך?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by TNILI,

לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה: כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ... חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום! לפני קצת יותר משנה קניתי צורב TEAC CD-W552E מ-KSP. בעת קניית הצורב רכשתי דיסקים ריקים של BENQ. צרבתי את כל הדיסקים במהירות מקסימלית של X52 ללא כל בעיה. כאשר נגמרו הדיסקים, רכשתי דיסקים של MEMOREX (לפני כשלושה חודשים) ואז התחילו בעיות. ברגע שצרבתי במהירות מקסימילית X52 קיבלתי הודאת שגיאה: Could not perform fixation. התחלתי לצרוב במהירות X32 ונראה היה שהבעיה נפתרה, אבל לאחר מספר דיסקים הבעיה חזרה גם במהירות X32. רכשתי דיסקים נוספים של RITEK וגם איתם יש בעיה. לאחרונה הבעיה אף החמירה וכעת אני מסוגל לצרוב בהצלחה רק במהירות X8 או X4. במידה ואני צורב במהירות הגבוהה מ-X8 אני מקבל את השגיאות הבאות: "Could not perform fixation" וגם "Could not perform End-of-Sessi…

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by bad-sector,

הכרטיס מסך שלי חדש, הוא לא עושה בעיות מיוחדות, והכל עולה בו - מלא משחקים חדשים שהבאתי עולים בו פרפקט אבל רק שני אלה עושים בעיות... הם עולים.. אבל לדוגמא במידנייט קלאב הכל עולה, אני בוחר מכונית ואז המסך נתקע בקטע של ה LOADING, המשחק ממשיך לפעול, אני שומע את הרכב זז קדימה ואחורה, ואת המנוע אבל המסך תקוע במסך שחור... אין לי מושג מה זה וזה קורה רק כאן...

7. Started by Hezi Mena,

שלום רב חברים, תקלה במחשב שולחני hp נדלק אך אין סיגנאל ולאחר כ 10 שניות כל שלושת המאווררים ניכנסים למצב של עוצמה הכי גבוה בפול חזק מאוד. אשמח לכיוון פתרון התקלה. יש לציין שאין אבק ושמתי מישחה טרמית בין הציפ לבסיס הקירור.

8. Started by benor,

אני משתמש בשלושה רזולוציות עם המסך שלי: 1024X768 על תדר רענון 85 800X600 על תדר רענון 100 640X480 על תדר רענון 120 כשהמסך עובר לרזולוציה 640X480 אז התמונה לא מוצגת על כל המסך האם יש דרך לכוון שכשאני עובד בשלושת הרזולוציות האלה אז התמונה תהייה על כל המסך? וד"א אני משתמש בPower Strip

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by eran10,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים : 1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מו…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  10. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  11. הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by CHIP1K,

היי חבר'ה, פתחתי כבר נושא לגבי הבעיה... ניסיתי לעדכן BIOS ולכבות C3,С6 REPORT. כל מה שעשיתי,חלק מזה פתר את הבעיה לחלק מהאנשים. אבל הבעיה חוזרת על עצמה... אשמח אם תעזרו לי בנושא. המפרט: Core i3 2120 Asus P8P67 B3 Sapphire ATI HD 5770 1GB 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Enermax 500

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  13. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה (לא LCD) למחשב (כ.מסך geforce 8800gt). קניתי כבל וחיברתי את כרטיס לטלווזיה נכנסתי ללוח בקרה של הכרטיס ועשיתי את כל מה שצריך לעשות שמה, אחרי ששינתי את ההגדרות היו כמה הבזקים על הטלוויזיה של המסך ואז כלום. אני לא יודע כבר מה לעשות. עזרה בבקשה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  14. Started by red-x,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4 גה"צ, windows XP. בשנה האחרונה החלפתי לו מאוורר מארז, והרחבתי זכרון ל-1 ג"ב. בשבוע האחרון המחשב פתאום ללא סיבה נראית לעין מאתחל את עצמו, לפעמים מספר פעמים אחד אחרי השני. חשוב להגיד שזה קורא מבלי טעינה של תכנה כבדה מסויימת, אלא פשוט באמצע עבודה, כאשר לעיתים קרובות רק הדפדפן כרום פועל. מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את מקור הבעיה?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  15. המפרט בצד יש לי בעיה שנמשכת כמה זמן מה ולא הקדשתי לה זמן. כשאני מדליק את המחשב יש את המסך פתיחה של MSI, בדר"כ תוך שנייה שניים הוא היה עובר לטעינה של הוינדוס, כעת אני צריך לחכות 20-30 שניות עד שהוא עובר ממסך זה לטעינה של הוינדוס. עכשיו בנוסף לכך הHD Led פועל באופן קבוע, מיד עם הדלקת המחשב, הוצאתי את הHD והLed ממשיך לדלוק, ז"א שכעת הוא בכלל לא מדווח על פעילות הHD. אני חושב שיש קשר בין שני הדברים, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לפתור את זה? ד"א, יש לי מין תוספת PCI של MSI שבעזרת 4 לדים מכוונת אותי מה הבעיה באם יש כזאת, וזה מצביע על הFloppy בזמן ההמתנה, אבל מניסיוני תמיד לפני הבוט "הבדיקה" האחרונה שהוא עושה זה הפלופי, כך שבוודאות זה לא הפלופי. רעיונות …

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  16. מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intal DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח במעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by dock,

ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמי…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by limer,

ברשותי לוח אם מדגם :Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ומארז שמגיע אם ספק מדגם: ANTEC NSK2480 ללוח אם יש חיבור של 8 פינים אך לספק יש חיבור רק של 4 פינים האם עליי להחליף ספק כח אם חיבור של 8 פינים או שיש באפשרותי להשתמש בספק הנוכחי ולחבר ללוח רק 4 פינים ?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by clubbers guide,

שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by ReDeViL,

שלום לכם יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני עוזב נגיד את המחשב לרבע שעה בערך הוא נתקע ואני צריך להפעיל מחדש את המחשב שהמחשב לא בפעולה (והוא דולק) הוא נתקע מה הבעיה? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי יש לי פנטיום 3 667

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by 9almog9,

בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר

22. Started by bennnn,

קניתי הרדיסק סאטה 2 של סיגייט באתי לחבר אותו במקום הישן ופתאום אני רואה שהחיבור מהלוח אם של הכבל סאטה יצא ונדפקו הפינים שניסיתי להחזיר יש לי לוח אם p4p800se ויש חיבור סאטה 2,ההרדיסק עובד עכשיו על הסאטה 2.אבל מציק לי שהלך לי חיבור 1 של הסאטה 1 כך שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק. אפשר להלחים את הפינים?ולסדר?או לשים מפצל?יש פיתרונות?תודה

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by ilanb0,

אני צריך לשחזר PIN CODE בחשבון miles & more של הבן שלי. להלן הקישור: https://www.miles-and-more.com/row/en/account/my-profile/account-settings/forgotten-pin/set-pin.html?token=1f71a661-94cd-485a-b1eb-95f722b63ef9 כשלוחצים על הקישור, מופיע לשניה השדה לשינוי הקוד - ונעלם. גם בכרום וגם בדפדפן EDGE. מה עושים?

24. Started by galh_5,

שלום לכם, קורה לי הרבה בערך פעם בשעה שהמסך לפתע נהיה שחור ל-2 שניות ואז רשום לי שמנהל התצוגה הפסיק להגיב אני עם הכרטיס HD4850 ועם הדרייבר הכי מעודכן. יש לציין שהסרתי את הדריבר לגמרי והתקנתי מחדש. יש פתרון?תודה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  25. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.