תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. לחבר שלי יש לוח אם ABIT NF7 REV2.0, מעבד AXP1700+ ו256MB זיכרון של SAMSUNG ORIGINAL PC3200. הכל עבד יופי כחודש, אבל עכשיו המחשב מאתחל את עצמו מידי פעם. בדיקה קצרה העלתה שמתח הI/O הוא 2.57 כאשר הוא צריך להיות 3.3. נתון זה מופיע גם בביוס וגם בתוכנה לניתור חומרה שבאה עם הלוח (WINBOND משהו). מישהו יודע מה זה בכלל מתח I/O ואיך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לרעש די מוזר מהמארז שלי (בפתאומיות מוחלטת), קשה לתאר בדיוק איך הרעש נשמע.. כמו שעוברים על תחנת רדיו אבל לא משודר בה כלום. (זאת הדוגמא הטובה ביותר שיש לי..). בכל מקרה, פתחתי את המארז ומאוד קשה להבחין מאיפה הוא בא אך אני די בטוח שהוא מגיע הדיסק הקשיח. שמתי לב גם כאשר אני מגלגל למטה בדף אינטרנט הרעש נפסק ממש לחצי שניה, כנ"ל כשאני פותח תוכנה מסוימת. אין לי שום מאורר על הדיסק הקשיח, יכול להיות שזה מהחום ? מישהו מכיר את התופעה ? תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכם, 1) אני לא מצליח לגשת להודעה שלי. אני שוב פעם חוזר אליכם בקשר לבעיה עיקרית שמטרידה אותי עכשיו: כאשר אני לפעמים (בעיקר בג'מייל) מקליד טקסט סימן מקלדת קופץ כל הזמן. בדרך כלל זה קורה גם כאשר אני נכנס לאתרים אחרים, אבל בעיקרון זה קורה בג'מייל. אני לא כ"כ הבנתי מה צריך לעשות. האם הבעיה קשורה לבעיה של בקר מקלדת או אולי הגדרות מקלדת לא נכונות? 2) אני רוצה לחבר את מחשב הנייד הזה לאל-פסק? זה בדרך כלל דבר מומלץ לעשות, לא? רק אם אפשר הסבר פשוט איך לעשות. יש לי אל-פסק ADVICE. תודה מראש, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4 גה"צ, windows XP. בשנה האחרונה החלפתי לו מאוורר מארז, והרחבתי זכרון ל-1 ג"ב. בשבוע האחרון המחשב פתאום ללא סיבה נראית לעין מאתחל את עצמו, לפעמים מספר פעמים אחד אחרי השני. חשוב להגיד שזה קורא מבלי טעינה של תכנה כבדה מסויימת, אלא פשוט באמצע עבודה, כאשר לעיתים קרובות רק הדפדפן כרום פועל. מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את מקור הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים : 1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מו…
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, אחד ל2-3 כיבויים והדלקות, המחשב נתקע בעלייה כאשר רק חלק מהמילה memory מוצגת(תמונה מצורפת). (לא ניתן להכנס לביוס, המחשב תקוע לחלוטין). אין OC במערכת. הנה איך זה אמור להראות(קישור). http://www.linuxhardware.org/images/articles/nf2kt400-071003/ASUS-A7N8X-BIOS-Post.jpg ניסיתי להחליף זכרונות, להחליף סלוטים, להשתמש רק בסטיק זכרון אחד, להוציא ולהכניס כרטיסי PCI-E, כלום לא עזר. רק אחרי כ10 דקות של משחקים עם הזכרונות, לחיצה במקומות שונים (על כל הכרטיסים וכו..), המחשב מתחיל לעלות. ( זה וודו לחלוטין, אין משהו ספציפי שמסדר אותו). אשמח לשמוע חוות דעתכם. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגוגל כרום כבר הרבה זמן ועל כמה מחשבים ואף פעם לא קרה לי משהוא כזה לפני כמה ימים הדפדפן עדכן לי גירסה לגירסה 20 ומאז נהיה איטי יותר ויותר (הכוונה בממשק הדפדפן עצמו) ומקרטע ולפעמים נתקע ניסיתי להתקין גירסאות אחרות שלו ולנקות את כול המטמון ואפילו ביטלתי הרחבות וזה לא שינה כל דבר יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? בינתיים עברתי ל-FF 13...
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, המדפסת שבנדון מדפיסה מאוד לאט (דף בשעה!). לא ברור לי בדיוק מה הבעיה. אני רק יכול לציין שהחלפתי דיו צבעוני (מקורי) לא מזמן. מערכת ההפעלה שברשותי: חלונות 7 64 ביט. אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי חבר'ה, פתחתי כבר נושא לגבי הבעיה... ניסיתי לעדכן BIOS ולכבות C3,С6 REPORT. כל מה שעשיתי,חלק מזה פתר את הבעיה לחלק מהאנשים. אבל הבעיה חוזרת על עצמה... אשמח אם תעזרו לי בנושא. המפרט: Core i3 2120 Asus P8P67 B3 Sapphire ATI HD 5770 1GB 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Enermax 500
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מדגם :Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ומארז שמגיע אם ספק מדגם: ANTEC NSK2480 ללוח אם יש חיבור של 8 פינים אך לספק יש חיבור רק של 4 פינים האם עליי להחליף ספק כח אם חיבור של 8 פינים או שיש באפשרותי להשתמש בספק הנוכחי ולחבר ללוח רק 4 פינים ?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המפרט בצד יש לי בעיה שנמשכת כמה זמן מה ולא הקדשתי לה זמן. כשאני מדליק את המחשב יש את המסך פתיחה של MSI, בדר"כ תוך שנייה שניים הוא היה עובר לטעינה של הוינדוס, כעת אני צריך לחכות 20-30 שניות עד שהוא עובר ממסך זה לטעינה של הוינדוס. עכשיו בנוסף לכך הHD Led פועל באופן קבוע, מיד עם הדלקת המחשב, הוצאתי את הHD והLed ממשיך לדלוק, ז"א שכעת הוא בכלל לא מדווח על פעילות הHD. אני חושב שיש קשר בין שני הדברים, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לפתור את זה? ד"א, יש לי מין תוספת PCI של MSI שבעזרת 4 לדים מכוונת אותי מה הבעיה באם יש כזאת, וזה מצביע על הFloppy בזמן ההמתנה, אבל מניסיוני תמיד לפני הבוט "הבדיקה" האחרונה שהוא עושה זה הפלופי, כך שבוודאות זה לא הפלופי. רעיונות …
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כרטיס מסך r7 360 amd , אני משתמש בריבוי צגים כשבגדול לא הצטרכתי להגדיר שום דבר הכרטיס פשוט "הבין אותי" תצוגה מרכזית משוכפלת clone יציאת dvi וכן hdmi , והרחבת הדסקטופ עם מתאם display adapter ל dvi הכל עבד מצויין בלי שום תקלות , קניתי מגבר עם כניסות hdmi איכשהו אחרי מאבקים לא קלים הצלחתי לסדר גם אותו דרך יציאת hdmi שיהיה בשיכפול מדוייק עם ה dvi , אבל כשאני מכבה את המגבר stby הוא מחזיר לי את התצוגה ל הרחבת תצוגה גם ב hdmi וגם ב display adapter כך שאינני רואה את האייקונים בתצוגה המרכזית במחשב, מישהו מתמצה בזה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר שנה מקלדת bluetooth מסוג microsoft wedge mobile וכדי שתפעל עם המחשב הנייח שלי, קניתי דונגל. עד עכשיו הכול עבד תקין. שלשום פירמטתי את המחשב, התקנתי את כל הדרייברים עד כמה שידוע לי, הורדתי תוכנה שמזהה דרייברים חסרים והשלמתי את החסר. כל זאת, ועדיין המקלדת לא מזוהה. כלומר, כשאני הולך ללוח הבקרה ומנסה להוסיף התקן לא מזוהה דבר. כך, גם כשאני מנסה להשתמש בתוכנת הבלוטות' של הדונגל, המקלדת מזוהה, אבל אין הצמדה עם המחשב (ראו תמונה מצורפת). בנוסף, באתר של המקלדת במייקרוסופט אין דרייברים אלא תוכנת mouse and keyboard centerכזאת שגם לא מזהה את המקלדת. מה עושים? נתוני המחשב שלי: cpu intel i5 760 2.8ghz mother board: gigabye p55 usb3 windows 7 ultimate תודה מראש, או…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום כמו שנכתב בכותרת, יש לי כרטיס מסך ATI 4850 שכאשר הרצתי משחקים מעט כבדים (כמו Witcher) המחשב פשוט נכבה. לאחר בדיקה בלוג של הווינדוס + תוכנה PC WIZARD 2008 גיליתי שגם במצב מנוחה הטמפרטורה של כרטיס המסך היא כ- 90 מעלות ובזמן הרצת משחק הטמפרטורה מעל 100 מעלות. רכשתי את הכרטיס ב- KSP (עדיין תחת אחריות) , כשהלכתי לשם הם אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות ואם זה בכלל מוגדר כבעיה בכרטיס ושגם אם ניתן לעשות משהו אני אקבל כרטיס מתוקן במקום כאשר כל הפוצדורה תיקח לא פחות משלושה שבועות. האם בוודאות הכרטיס שברשותי דפוק? עשיתי כל בדיקה שעולה לי בראש והכל מצביע לכיוון הכרטיס.. וגם מה הנהלים המקובלים בכל הנוגע להפעלת אחריות על מוצר מחשב אם מישהו יודע.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מחשב ישן... לאחרונה הכל עבד נורמלי עד שהמקלדת מתפגרת הבעיה היא לא במקלדת עצמה, ניסיתי כמה מקלדות וקורה אותו דבר כשהמחשב עולה המקלדת נדלקת ואפשר ללחוץ Delete כדי להיכנס לביוס. אבל לאחר שהמחשב מתחיל לעלות את הווינדוס האור של ה "Num Lock" ננעל וכאילו היא נתקעת. ניסיתי להוציא, להכניס, ריסטים, איפוס ביוס ושום דבר לא עוזר מה זה יכול להיות?
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב יש לי USB ומחוברים אליו כמה דברים יש לי 4 יציאות מאחורה אליו מחובר מסך(DELL עם 4 יציאות USB)מדפסת מקדימה יש פאנל שמחובר לUSB שמאחורה בתוך המחשב דרך חיבור USB בלבד ואצלו יש עוד 3 יציאות קורה מידי פעם שהיציאות לא עובדות ורק אלו שמאחורה עובדות.יש גם עוד שתי יציאות מקדימה שמחוברות ישר ללוח והם גם תמיד עובדות. חשבתי שהבעיה היא בספק הכוח בזמנו ולכן החלפתי אותו לספק חזק אבל לא זאת היתה הבעיה ואמרולי שאולי עלי לקנות עוד כרטיס USB2 לPCI מכיון שכרגע כל היציאות USB הם עובדות בעצם תחת כרטיס אחד שקורס. השאלה שלי האם זה יפתור לי את הבעיה?וכן איך אני יכול לדעת האם יש לי מקום להוסיף את הכרטיס הזה במחשב? תודה
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. למשל היום התקנתי Far Cry 2 ועשיתי הכל על מדיום וניסיתי גם על הכי נמוך ויש לי תקיעות. נפילת FPS משו כזה. עשיתי הרבה פעמים פירמוט למשחב לא עזר מעדכן דרייברים גם לא עזר עידכנתי Bios לא עזר קניתי קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 וקניתי גם קירור קירור לכרטיס מסך Arctic Cooling Accelero Twin Turbo וגם הכרטיס מסך עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 ויש לי מאוורר גדול בצד של המחשב 120MM עובד על חשמל ישיר מהשקע זה מאוורר של ארונות חשמל. אני יביא לכם את המיפרט של המחשב שלי אולי תידעו מה הבעיה הינה מיפרט של המחשב שלי בידיוק! לוח אם: ASUS P5GC-MX/1333 מעבד: Intel Pentium 4 540 (3.2Ghz) 800MHz Socket LGA 775 Processor Review …
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מפרט מחשב עדכני: Core 2 Duo E7300 GIGABYTE EP43-DS3L s775 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel Zotac GTX 260 896MB GDDR3 Antec P182 Mid Tower Black דיסקים קשיחים בנפח 250 GB והשני בנפח 500GB ספק כוח NeoHE 430 PSU מתקבלות תוצאות נמוכות יחסית ב 3DMARK05, ואם מבוצע OC קטן לכרטיס מסך התוצאות נופלות עוד יותר. במשחקים זה מופיע רק בקרייסיס, שזה אמור לרוץ יותר מהר כנראה.. האם הספק כוח גורם לכך?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value Sy…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אין לי הרבה נסיון עם מארזים אחרים חוץ משלי קניתי מחשב במארז HEC Compucase CI-6A21 ואני לא מצליח לפתוח את המארז כמובן שהוצאתי את הברגים בצד המארז מה יכול להיות הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והגעתי למסקנה שמשתלם לי יותר לקנות חלקים נפרדים מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. כיוון שמעולם לא הרכבתי מחשב בעבר (רק הרדיסק, צורבים, זכרונות וכו'), רציתי לשאול האם זה מסובך או שזה פשוט כמו שזה נשמע? צפיתי בכמה סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך להרכיב מחשב וזה נראה מאוד פשוט, אוליי למעט החלק של חיבור כל הכבלים של ספק הכוח לחלקים השונים. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש יל מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ולפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לעבוד. המקלט לא מזהה אותה גם עם בטריות חדשות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
הורדתי את ה-SP1 מפה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=45822;start=msg414917#msg414917 עשיתי UNZIP לתיקיה מסוימת ואני לא יודע איך להתקין את זה,זה מה שנפתח לי:
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON 775FT שעובד כבר שנתיים בלי בעיות, פתאום 5 שעות אחרי שחיברתי אליו מחשב חדש הוא נכבה ולא נדלק, כמו כן הרחתי ריח של פלסטיק שרוף שעולה מהמסך. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין שהמסך לא מחובר לחשמל דרך המחשב אלה ישירות למפצל החשמל. גם לא נראה לי שיש קשר בין זה שחיברתי אותו למחשב חדש
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-