תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200 התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם: ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו, הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה) חשוב לציין שהכרטיס הקוד…
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שאני מפעיל את call of duty Vanguard הכל עובד חלק. אבל כשאני מפעיל את ה-call of duty Modern Warzone אפילו באותו תוכנה battle כמו Vanguard המשחק על הפנים איטי מסורבל ועם מלא באגים. מישהו יודע מה הולך פה?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
במערכת XP PROFESIONAL הוא לפתע אינו מזהה את הצורב או את הCD ROM למרות שניסתי להכנס דרך המחשב שלי לתת לו לחפש חומרה חדשה הוא זיהה אותה אך אינו מוצא את הדריוור שלה ואז מסמן את החומרה עם סימן קריאה. דחוווווף. תודה רבה לנותנים יד או רגל בעיניין.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון.. התלבטתי בינו לבין פורום "אמצעי אחסון". ברשותי מחשב Dell Inspiron 14z שהגיע עם חלונות 8. פירמטתי והתקנתי חלונות 7, העניין הוא שעכשיו אין לי איך להפעיל את ה-Cache בכונן ה-SSD. הדרייבר של ה-Intel Rapid Storage לא תאם ואת ההתקנה ביצעתי על AHCI mode בכלל. ניסיתי לטעון את הדרייבר במהלך ההתקנה וגם זה לא צלח. יש איזושהי אפשרות להפעיל את ה-SSD במחשב הזה למטרתו המקורית תחת חלונות 7?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום . אני ניסיתי לפרמט נכנסתי להתקנה ולחצתי enter להמשיך ואז צצה לי הודעה לא זיהה דיסקים (כוננים) יש לי sata חברה gigabyte של הלוח . ניסיתי שני דיסקטים של sata שהכנתי מיקודם אבל בכל זאת מראה לי שגיאה , למה ?
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן חברה : ביצעתי פעולה של - HIDDEN לתקיות שלי, מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' עשיתי טעות, כי עכשיו אני לא יכול למצוא את כל התקיות האלה ומלא דברים נעלמו לי אני בבעיה לא קטנה פה. בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יום אחד אני פשוט פותח את המשחק, זה מראה לי שהשמירה שלי נמחקה, אז אני לוחץ: "New Game" והמשחק פשוט קורס, בכל פעם שאני נכנס. חרשתי שעות על האינטרנט ושום דבר לא עבד. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
Guys It is very emergency my computer has broken.. :-X :-\ :'( Yesterday he stucked so I reseted him and after the reset before the windows loadnig he writes: NTLDR is missing press ctrl+alt+delete to restart!! I have (had) win2k! pressing the F8 dont help!!!!! plz hlp!!!! tnx.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי מחו"ל (אלי אקספרס) מיני PC, עם מעבד סבבה (I7 4650U), אבל אני מאוד רוצה לשדרג אותו ותהיתי אם אני יכול לשדרג את המעבד. עכשיו כל מי שאני מכיר ומבין בזה אומר שהמבנה של MINI PC מבוסס על מחשב נייד, והבנתי שבמחשב נייד אפשר לשדרג את המעבד.אז השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר לשדרג מעבד בMINI PC, ואם כן איך עושים את זה?נ.ב. אני יודע שמעבד הוא דבר יקר, אין צורך להזכיר.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב שאין לו גישה לאינטרנט ואין לי שום דריבר בשבילו עכשיו אני רוצה(רוצה... די חייב ) לפרמט אותו יש איזו שהיא דרך לגבות את הדריברים ואז להחזיר אחרי הגיבוי??? (אני יודע שזה משהוא עם ספרית הINF אבל בטוח צריך לשמור עוד תקיות) וסתם לידע כללי לפעמים יש תוכנות תשמחקו אותן בלי הUNINSTALL ואז השם של התוכנה נשאר בטפריט של ההסרת תוכנות יש איזו שהיא דרך למחוק אותן משם???
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב A64 3000+ g6800NU 512ddr Adata PC3200 והכי חשוב בעניין הזה Epox 8kda3j עכשיו... בכל פעם שאני פותח את המחשב שלי מוצג חלון דוס (אולי חלון דוס שקשור לBIOS) שעליו רשומים כל המתחים והטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט והמתח של הכ. מסך, ומעליו כתוב משהו בסגנון: "Warning! if you open the compter the system will work on safe mode. you need to enable CMOS frequencies to the CPU" משהו בסגנון הזה.. לא הבנתי את זה בכלל... עכשיו מתחת לכל אלה כתוב "to continue press F1" אני לוחץ כמובן והכל פועל כרגיל. עכשיו.. מה לעזאזל אני אמור לעשות כדי לבטל את החלון הזה, ושהמחשב ייפתח כרגיל בלי ללחוץ F1, ומה הם בכלל מבקשים ממני לעשות. אני אודה מאוד למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב דסקטופ , קיים בו כרגע SSD KORSAIR עם 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. ביצעתי שכפול לדיסק SSD של SANDISK גם עם 120 GB בעזרת האקרוניקס (acronis true image 2020 bootable) הכל הלך חלק בתום השכפול החלפתי בין הדרייבים הגדרתי בביוס שיעלה דרך הסאן דיסק ומשום מה המחשב לא מצליח להתרומם (מצורף המסך שאני מקבל) מה יכולה להיות הבעיה ...?!?!? ה SSD הקיים עובד ב LEGASI כחלק מה TS ניסיתי לשנות בSSD החדש ל UEFI גם לא עזר כשאני מחזיר את ה SSD הישן הכל עובד פיקס ! אם יש למישהו היכרות בנושא אשמח לתובנות תודה ושבוע נפלא ....
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב לתופעה של איטיות מסויימת ברגע שאני מסמן כל האייקונים בדסקטופ (WIN 7) וירוסים ורוגלות אין לי - בדקתי. שימוש ב CPU עומד על כ-0-5% אך ברגע שאני מסמן את כל האייקונים אז יש איטיות כפי שציינת והשימוש קופץ בערך ל-60% למשך שניה וחזור לנורמל. מה הבעיה בדיוק ? נ.ב מתי שאני מסמן את הקבצים אז אני רואה ב task manager שה- explorer.exe עולה ל50%
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
או קיי אז ככה חבר שלי הביא מאייבורי לפני מספר חודשים מעבד am2 3800 חד ליבה ולוח msi לאחר שלא הצליחו לתקן לו את הלוח 939 שלו ולכן החליפו סוקט כאשר בא להפעיל אותו אחרי איזה חודש בניסיון התקנת ווינדוס המחשב קפא פעם אחר פעם בהעתקת קבצי מערכת ממסך ההתקנה הכחול של xp שברנו את הראש שעות ארוכות הוחלפו עותקי windows סי די רומים הארד דיסקים >זיכרונות>ספקים>חוברו הארדיסקים עם מערכות הפעלה שכאשר הם עולים המחשב קופא לפני שכל התוכנות עולות אולם לפני כניסה לממשק כלשהו של ווינדוס למשל הרצת memtest בכמה לופים אין אפילו טעות אחת. לאחר חודש עקב שידרוג חומרה ממחשב אחר שעבד פרפקט נותר לוח am2 מתוצרת אסוס שעבד מצויין עד עתה עם גירתסת ביוס האחרונה שלו>שכחנו מהסיפור עם הלוח של msi ו…
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך להרכיב HD של S-ATA דרך הסבר בעברית או אנגלית לא משנה אני שולט טוב מאוד בשפות אם זה משנה הHD של WD
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום חברים .לא יודע מאיפה בא לי הדבר הזה -לא מצאתי אותו בהוספה הסרה וגם הרצתי סריקה עם תוכנות נגד רוגלות לא עזר זה האייקון עם הכלב הזה GAMES בשולחן עבודה וגם זה שמוצמד לשורת המשימות העפתי אותו מיליון פעם ואחרי כל הפעה מחדש זה חוזר.. מה זה הדבר הזה http://www.ufu.co.il/files/bo31ly3cbupvjw8ur1ub.jpg
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
המחשב נדלק, על המסך מופיעה ההודעה no video input. ניסיתי עם כמה כרטיסי מסך, כמה מסכים.. גם ריסט ביוס.. כלום לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? ניסיתי לחבר בלי HDD ואופטיים.. לא עזר. ניסיתי ספק אחר.. גם לא עזר. הבעיה היא בלוח אם, אך הוא לא שרוף, כמובן שהוא כבר לא באחריות. איזה בעיות בלוח אם יכולות לגרום לכך?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום רב: קניתי לפני כמה ימים, מצלמת אינטרנט גנרית (A.B.A Electronics ללא דגם) ב-70 ומשהו ש"ח, שתומכת ב-USB 2.0 וגיליתי באמצעות הסקייפ, את הבעייה המוזרה הבאה: כאשר המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB הקדמיות של המחשב, התמונה שלי מקוטעת מאוד. לעומת זאת כאשר המצלמה מחוברת לאחת מהיציאות שיש בכרטיס ההרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card שמותקן במחשב שלי, התמונה נראית הרבה יותר חלקה. לפי דעתי היא נראית הרבה יותר חלקה גם כאשר אני מחבר אותה לאחת מהיציאות USB האחוריות של לוח האם שלי. מה הגורם לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי הארד דיסקים מחוברים במחשב אחד SATA ואחד רגיל, הכל עובד טוב ויפה. אתמול קניתי צורב חדש עם חיבור SATA, ועכשיו אני לא מצליח ליצור RAID בינו לבין ההארד דיסק. יש לי 2 ווינדוסים במחשב XP ו VISTA עכשיו ל XP הוא עולה לויסטה לא. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: A-10-5800K ASUS F2A85-M PRO (pci e 2.0) s 4X4GB CORSAIR Vengeance 1333mhz ddr 3 sapphire dual x r9 280 3gb gddr 3 oc pci 3.0 SSD 64GB Main drive HDD 1T drive אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי בקרוב. אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף ומחפש איפה אפשר לחסוך. אופציה ראשונה לחסכון היא להשאיר את הלוח אם, כי AMD Richland A10-6790K תואם ללוח אם הנוכחי שלי. קטע נוסף שקרה לי בזמן האחרון הוא שאתמול אחרי כ4 שעות משחק בDA3, הלוח אם התחמם לי באופן חריג קצת. לצערי לא הצלחתי לקלוט את הטמפרטורה דרך הCPUID MONITOR... יש סיבה לדאגה? לדעתי זה בגלל המארז הקטן יחסית, והכרטיס הגדול יחסית, אז כנראה אצטרך להחליף מארז ולהוסיף איזה מאורר או שתיים אז את זה גם אני צריך לקחת בחשבון... שאלה ראשונה של…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז הכל התחיל כשפירקתי את המחשב כדי לעשות את ההכנות לקירור מים. המחשב (יותר נכון החלקים שלו) ישבו מושבתים בערך יום שלם עד שחזרו למארזם המחורר. אז אני מדליק את המחשב, אין סאונד. המחשב גם קורס ואז לא עולה. זה נפתר כי כבל הסאטה של ה-SSD היה רופף (אפשר לסמן V). אוקיי עדיין אין סאונד. מתקין מחדש דרייבר - אופס יש סאונד (לפחות ככה זה נראה) שומע את הסקייפ, שומע את הצלילי מערכת, הכל דבש אין בעית חומרה (ככה חשבתי) גולש לי להנאתי באינטרנט בסיפוק, נכנס ליוטיוב, פותח סרטון רנדומלי ו...כלום. עכשיו שום קול לא עובד, לא הסקייפ ולא בטיח. הרמקולים מזוהים בדרייבר, הם עובדים בחיבור לפלאפון, אין בהם פגם. ריסטרטים לא עוזרים. כל התקנה מחדש נראה כאילו מחרבת את המצב עוד יותר. אחרי ריסט מתוך ייאוש, …
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
היי, כחלק מנסיונות השדרוג שלי של המחשב שמבוסס על gigabyte x58a ud3r החלטתי לחדש את המשחה התרמית של ה north bridge. לצערי אחד הברגים ב״פלאח״ שמחזיק את הגשר ( הפלאח ממוקם בחלק האחורי של לוח האם) נשבר בתוך האום שלו. כך שאני צריך גם פלאח חדש, גם בורג נקבה עם קפיץ (מה שמתחבר לפלאח) מעבר לכך אני זקוק לדיבלים הלבנים שנפתחים מצידו השני של לוח האם, וגם שייבה כמו בתמונה (לקירור מעבד). הלכתי לחנויות כמו אייבורי וקיי אס פי וגם חנות שכונתית אך אין להם. אשמח ממש לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המפרט בצד יש לי בעיה שנמשכת כמה זמן מה ולא הקדשתי לה זמן. כשאני מדליק את המחשב יש את המסך פתיחה של MSI, בדר"כ תוך שנייה שניים הוא היה עובר לטעינה של הוינדוס, כעת אני צריך לחכות 20-30 שניות עד שהוא עובר ממסך זה לטעינה של הוינדוס. עכשיו בנוסף לכך הHD Led פועל באופן קבוע, מיד עם הדלקת המחשב, הוצאתי את הHD והLed ממשיך לדלוק, ז"א שכעת הוא בכלל לא מדווח על פעילות הHD. אני חושב שיש קשר בין שני הדברים, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לפתור את זה? ד"א, יש לי מין תוספת PCI של MSI שבעזרת 4 לדים מכוונת אותי מה הבעיה באם יש כזאת, וזה מצביע על הFloppy בזמן ההמתנה, אבל מניסיוני תמיד לפני הבוט "הבדיקה" האחרונה שהוא עושה זה הפלופי, כך שבוודאות זה לא הפלופי. רעיונות …
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו כל פעם עד שהוא מגיע למצב של לבחור באיזה מצב להיפתח . או הפעלה רגילה או מצב בטוח או למצב שהיה תקי פעם אחרונה...בכל אחד מהמצבים המחשב מאתחל את עצמו ומגיע לאותו מצב ..ניסיתי להפעיל את המחשב שיפתח את הכונן דיסק קודם כאשר יש בפנים דיסק התקנה של xp אך זה לא מגיב ( אני חושש שהכונן תקול כי הוא לא נפתח שלוחצים על כפתור הפתיחה. הכנסתי את הדיסק ידנית). אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה מאוד, כשאני מדליק את המחשב הכל הולך כרגיל אבל לא רואים כלום על המסך, הכפתור פשוט ממשיך להבהב, זו לא בעיה במסך)אני עובד עליו עכשיו על מחשב אחר ( . גם כשאני מפעיל את המחשב, נורת הLAN על המודם ADSL שלי מתחילה לפעול. יש לי שתי יציאות בכרטיס מסך ושניהן לא עובדות וניסיתי עם שתי מוניטורים שונים. הלוח אם שלי זה EPOX 8RGA+ והכרטיס מסך זה הGF4 המובנה בו. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-