עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום . אני ניסיתי לפרמט נכנסתי להתקנה ולחצתי enter להמשיך ואז צצה לי הודעה לא זיהה דיסקים (כוננים) יש לי sata חברה gigabyte של הלוח . ניסיתי שני דיסקטים של sata שהכנתי מיקודם אבל בכל זאת מראה לי שגיאה , למה ?

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by vk,

אני מחבר את המסך למחשב אבל המסך לא עובד.. ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא עבד.. עכשיו בדקתי את המסך שלי במחשב אחר והוא עבד.. וכשאני מחבר ומנתק את המסך יש תצליל הזה כשמחברים משהו למחשב.. איפה הבעיה בכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  3. שלום, המחשב נקנה בערך לפני שנתיים והמפרט הוא: Q6600 8800GT 2GB abit IP35-E Corsair VX450W מערכת הפעלה: Windows 7 אז ככה- יום אחד הדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה והמחשב עבד בסדר גמור. אחרי כמה דקות הוא פשוט קפא ולאחר מספר שניות הוא עשה ריסט. המסך היה שחור והמחשב לא עלה (אבל הוא כן פעל). כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי אותו שוב, ואז הופיע לי ההודעה הבאה: cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu נכנסתי לביוס, בחרתי ב-LOAD DEFAULTS (אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב, אבל טענתי הגדרות ברירת מחדל), אז המחשב עשה ריסט ועלה בסדר, עד שהוא קפא (אחרי כמה דקות), עשה ריסט ושוב פעל אך לא עלה. ראיתי את ההודעה הזאת מספר פעמים נוספות מאז שהבעיה צצה. עכשיו, כשאני מ…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  4. Started by B0necrack3R,

Guys It is very emergency my computer has broken.. :-X :-\ :'( Yesterday he stucked so I reseted him and after the reset before the windows loadnig he writes: NTLDR is missing press ctrl+alt+delete to restart!! I have (had) win2k! pressing the F8 dont help!!!!! plz hlp!!!! tnx.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by No_Man,

היי הבעיה היא כזאת, המחשב נדלק, אך לא מגיע ל-Post. על המסך כמובן כתוב No Signal. פתרונות שניסיתי: איפוס ביוס. הוצאת הזכרון והכנסתו מחדש. בדיקת מגעים, ויציבות הכרטיסים בסלוטים. הדלקת המחשב עם מעבד בלבד - אין ביפים (ה-Speaker מחובר). בדיקות שטרם ביצעתי, ואין לי אפשרות כרגע לבצע: ספק חלופי כרגע, ע"פ הסימפטומים, החשוד העיקרי הוא הלוח אם. מסכימים ? פתחתי את האשכול הזה, כי רציתי לקבל חוות דעת נוספת, אולי שונה משלי, לפני שאני רץ לקנות לוח אם חדש. אז מה אתם אומרים, זה בטוח הלוח ? תודה, ושבת שלום. - חשוב לציין: הכרטיס מסך מובנה.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by אליאורן,

יש לי בעיה במסך, לא יודע מה קורה לו.. הוא עושה Auto Adjusting לבד בלי שאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה את זה לפעמים כל 2 שניות נרגע ואז אחרי 5 דק' קופץ שוב עשיתי פירמוט עדכנתי דרייברים ניתקתי את המסך מהמחשב וחיברתי שוב שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה בפיתרון הבעיה ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  7. מדובר בכרטיס - Ralink RT61 Turbo Wirelrss LAN Card , למרות שהתקנתי את הדרייבר במנהל התקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב. ואין לי אפשרות להתחבר לרשת דרך הכרטיס אלא רק דרך הכרטיס רשת בלוח אם בחיבור ישיר לראוטר. במאפיינים של הכרטיס האלחוטי בלשונית כללי ->מצב התקן, כתוב: להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים ללא זמינים. מדובר בוינדוס 7 אולטימט 32 ביט אחרי התקנה חדשה. אשמח לקבל תגובות...

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by david85,

קיבלתי תוצאה נמוכה מאוד של 3656 נקודות בלבד, תסתכלו במפרט מחשב שלי ואולי תגידו לי מה הבעייה... לפי דעתי זה הכרטיס כמובן.. אבל בכל זאת זוהי תוצאה נמוכה מאוד, אז מה לפי דעתכם הבעייה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by YTZ,

אהלן, כנראה בגלל כיבוי בזמן פעולה או הדלקה, אחד הקבצים של ווינדוס נדפק - בעת טעינת WINDOWS מוצג מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. ניסיתי להתקין BARTPE ל-USB ולעשות ממנו בוט - כיביתי בביוס כל התקן בוט אחר מלבדו והוא עולה יפה עד לרגע שהוא מציג מסך טעינה - ואז עושה ריסטרט מחדש. הוא תקוע במעין BOOTLOOP. לפני שאני מתחיל לפרמט, יש אופציות נוספות? המחשב של אמא ויש שם הרבה מסמכים חשובים.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by dj_poo,

חבר'ה יש לי מחשב של חבר כאן שכל פעם שהוא מחבר אותו לאינטרנט המחשב אחרי כמה זמן ואני מדבר זה תקופות יכול להיות שפתאום אחרי 3 דקות ויכול להיות אחרי שעה וחצי הוא נתקע או שהוא פתאום נכבה עכשיו שהוא פתאום נכבה זה לא בעיה אני יכול לעשות שיראה לי דוח שגיאות אבל עדיין התקלה שלו מאוד מוזרה דרך אגב המחשב עבר פירמוט מספר פעמים והבעיה לא נפתרה המודם ADSL הוחלף מספר פעמים ובנוסף פעם הוא היה מחובר דרך USB לרשת ועכשיו דרך אה כרטיס רשת ככה שאפשר לשלול את האפשרות של החיבור לרשת אני מאוד מעוניין לדעת עם למישהו ממכם יש מושג מדוע המחשב ככה ניתקע דרך אגב המחשב הוא מחשב בן שנה +- ככה שהוא לא מחשב גרוע גרוע יחסית בסדר תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת אם אני ישים ללוח זיכרון יותר מהיר, חוץ מזה שזה יוריד לי מהירות זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by Colorless,

אני יודע שתמיד יש צוואר בקבוק זה משמעותי אבל האחוזים משתנים כל הזמן זה משתנה פעם אחת הכרטיס מתאמץ 40% והמעבד 60% ופעם אחת זה90% 90% משהו כזה וזה משנה כל כמ ה שניות זה אמור להיות ק בוע למה זה ככה

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  13. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 600, עם לוח אם מסוג TYAN (דואל פנטיום). לפני כ-4 חודשים עדכתי את הביוס במטרה להתקין כרטיס מסך מתקדם יותר (GFORCE 5200) שאכן עבד והכל היה טוב. לאחרונה, שיניתי את תצורת המחשב ע"י הוצאת 2 כוננים קשיחים ושינוי מיקום של כונן נוסף (שפעם היה נשלף...) וכן הוספת כונן DVD. לאחר שינוי התצורה המחשב "לא מוכן" לפעול עם כרטיסי המסך מסוג GFORECE (ניסיתי את הכרטיס המקורי שעבד וכרטיס נוסף GEFORCE 2 שבטוח עובד). כאשר הכרטיס בסלוט, המחשב, בעת עליית הביוס (ולפני עליית המסך) מצפצף מספר פעמים (8 או 9) - דבר המעיד, על פי הספר של הלוח, על בעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות ששינוי תצורת החומרה במחשב שינתה משהו שגורם למחשב לא להעלות כרטיסי מסך מתקדמים יותר. אציין כי כרגע המחשב …

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  14. הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by miky,

שלום,אני צריך דרייבר לכרטיס קול בשם :e3dx hsp56

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by tovtov,

שלום, בשעה טובה הרכבתי את המחשב החדש והתקנתי מערכת הפעלה. תודה לכם שעזרתם לי בפורום בכל שאלה ששאלתי. שאלה: שהמחשב עולה מופיע לי שהוא מזהה את הארד דיסק בתור ATA133, וזה למרות שיש לי HD מסוג SATAII . איך אפשר לדעת שהכונן עובד ב SATAII? תודה

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  17. שלום רב: קניתי לפני כמה ימים, מצלמת אינטרנט גנרית (A.B.A Electronics ללא דגם) ב-70 ומשהו ש"ח, שתומכת ב-USB 2.0 וגיליתי באמצעות הסקייפ, את הבעייה המוזרה הבאה: כאשר המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB הקדמיות של המחשב, התמונה שלי מקוטעת מאוד. לעומת זאת כאשר המצלמה מחוברת לאחת מהיציאות שיש בכרטיס ההרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card שמותקן במחשב שלי, התמונה נראית הרבה יותר חלקה. לפי דעתי היא נראית הרבה יותר חלקה גם כאשר אני מחבר אותה לאחת מהיציאות USB האחוריות של לוח האם שלי. מה הגורם לבעייה?

18. Started by rubiliani,

שלום, יש לי בעיה רצינית, בבקשה תעזרו לי! כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא כאילו נדלק לשניה, המאווררים זזים לשניה ואז ומפסיקים וזהו.. שום דבר לא עולה. החלפתי ספק וזה אל עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח אם??

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  19. :'( :'( :'( מאיפה אוכל לבנות אתר אינטרנט בלי כסף ובלגן

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  20. Started by On18,

שלום רב הסתכלתי במציג האירועים בחלונות 7 ושמתי לב שכל 15 דקות או יותר היומן מציג תקלה חומרתית פרטי התקלה הם Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.ככל הנראה לי ההודעה הזאת קשורה , למסך הכחול שהיה לי לפני 10 דקות , (היה מסך כחול כולם מכירים את המסך הכחול הזה שמודיע על תקלה מסויימת בחומרה וכו') אני חייב עזרה דחוף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by deathil93,

נדלק, מתכבה לפני שהוא טוען את המסך אפילו ומתחיל שוב. אני יודע בבטחון שהוא לא מתחמם (מחשב חדש כמעט לגמרי, נקי מבפנים ותמיד קריר), המאווררים כולם פועלים ויש מתח. מישו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי גם לבדוק אם איזה חוט התנתק לי ועושה לי קצר, אבל זה גם לא זה. (המפרט בצד)

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  22. יש לי בעיה עם כבל רשת שרץ מטרים בתוך הקיר. כרגע אין לי סבלנות להחליף אותו. אמרו לי שאפשר לחבר את המחשב הנייח לראוטר עם מתאם כנ"ל. עד שאחליט סופית מה אני עושה עם הכבל, איזה מתאם מומלץ ומה העלויות?

23. Started by משתמש,

אני לא בטוח אם זה מתאים פה, אבל זה דורש תמיכה טכנית יש לי פה HDD של Maxtor 80 gb עם Interface Sata (150 mbs(. יש על הדיסק Partition, שהוא Extended Logical עם מידע ולפנייו יש כמה GB שלא מוגדרים בכלל, כי: התקנתי עליו MAC OS X, אומנם ההתקנה עברה בסדר המערכת לא עלתה. אמרתי: "יכול להיות שה Partition לא הוגדר כActivity", אבל להפעיל כל תוכנה מסוג Partition Manager בDOS לא הצלחתי. אמרתי: "טוב אני אעשה את זה ב Windows" אבל לא Partition Magic 8.2 ולא Windows HDD Manager לא רואים שום Partition על הכונן, כולם אומרים שהכונן הוא ריק. ניסיתי לעשות משהו דרך דיסק של כל מיני utilites בשם Hiren's Boot CD, אבל לא גירסה 5 ולא גירסה 8.2 לא עלו. כלומר הוא נותן Menu של שני אפשרויות ראשונות (Boot…

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by yonib5,

איך אני יכול לדעת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי? הדגם המלא מופיע בחתימה למטה

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by zzroni,

יש לי צורב פיליפס דגם PBRW4816 ושום תוכנת צריבה לא מזהה אותו. אבל הוא מצליח לקרוא דיסקים כרגילץ הביוס מזהה אותו נכון. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים