תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יות…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי מערכת XP שמותקנת בערך 4 חודשים בדרך כלל במצב כזה שכל המחשב מתחיל להאיט בטירוף, אני עושה פורמט אבל אין לי כוח לעשות שוב פורמט זה מעייף אותי (במיוחד הWINDOWS UPDATE שלוקח שעות) אני מנקה SPYWARE ואין לי הרבה תוכנות רצות ברקע.. (הרצתי מאחה+סורק דיסק, לפני שבועיים בערך) אני יסביר: למשל, שאני מחליף רקע, לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתעדכן (שאני לוחץ OK) שאני עושה לינק "פתח בחלון חדש" לוקח לו גם כמה שניות, מה שלא היה קורה פעם לפעמים גם אחרי שאני מקליד סיסמא לאימייל באווטלוק החלון כזה קופא לכמה שניות וגם שאני עושה שינוי שם, או העתק לקובץ - מידי פעם זה לוקח לו כמה שניות לעקל מה שביקשתי.. כל מיני דברים קטנים מעצבים כאלה שלא קראו לי בדרך כלל מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כשאני משחק אחרי כמה זמן קופץ לי מסך כחול ובו רשום: being dumped by physical memory. ואחר כך המחשב מבצע restart קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ומאז שהתקנתי יש את הבעיה הזאת. המפרט שלי בצד. הזכרונות הם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=19543&PHPSESSID=699008e642b2c1e4cbcd4477cb619127 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי DEL LATITUDE שהפסיק לעבוד ואני לא יודע איפה לתקן אותו
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הלוח אם אז הבטריות שלו מנופחות אבל לא יוצא חומר.. והבעיה היא שכול איזה חצי שעה המחשב מתכבה.. מה הבעיה? (חשבתי אולי היתחממות או בגלל הלוח..) דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה אני עושה באנריל הוא נתפס כל 10 שניות בערך על 1024 768 וכל השאר על נורמל, ובפיפא בכלל הוא מקרטע כל 10-20 שניות קירטוע רציני!! זה לא קשור לחום כי הוא על איזה 35 - 40 ומקסימום 45 מעלות. מה אני עושה בבקשה עזרה?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש שתי בעיות שקורות באופן קבוע בדפדפן כרום למשל באתר זאפ - כל לחיצה על לינק כלשהו פותח לי כרטיסיה חדשה של about:blank בשורה למעלה כך שאחרי כמה דקות של גלישה באתר, השורה למעלה מוצפת בכרטיסיות ריקות.. כמו שתראו פה http://up368.siz.co.il/up3/y2jyibd5ijny.jpg ------ הבעיה השניה שלי היא בפייסבוק.. שאני לוחץ על לינק הוא מתחיל לטעון את הדף ונתקע באמצע [כאילו הוא לא מצליח לטעון את הדף עד הסוף] כמו בתמונה אם אני לוחץ F5 זה מסתדר.. אבל זה מציק.. קורה כל הזמן! http://up369.siz.co.il/up1/4tomyqzdwqyn.jpg -------- מישהו נתקל בבעיות האלה בעבר? יודעים מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
יש לי לוחאם p5kse של אסוס יש לו כרטיס קול מובנה של realtek אחרי התקנה מלאה של חלונות נשאר לי pci device אחד עם הערה צהובה שלא נמצא לה דרייבר בדיסקים שקיבלתי אני לא יודע אם זה קשור אבל גם אחרי התקנה ידנית של הדרייברים של הסאונד (בדיסק המצורף) מבחינת המערכת עדיין אין לי audio device במחשב האם אני מפספס משהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3050ej הסוללה במחשב שלי הלכה לעולמה, המחשב הגיע עם סוללה של 6 תאים בחיפוש אחר סוללה חדשה ראיתי סוללות חזקות יותר. רציתי לדעת אם אפשר להרכיב סוללה חדשה יותר של 12 תאים למשל או 9 תאים
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך להרכיב HD של S-ATA דרך הסבר בעברית או אנגלית לא משנה אני שולט טוב מאוד בשפות אם זה משנה הHD של WD
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יוצא לי לעיתים קרובות שה-H.D לא מזוהה בביוס ובשל כך אני לא מגיע למערכת הפעלה. אחרי כיבוי או כמה ריסטארטים זה חוזר ויש פעמים שלא. במקרים שכיבוי\ריסטארט לא פותר, אני מנתק את הכבל IDE\SATA ומעביר לפורט אחר וזה מסתדר. איך ניתן לפתור את הנושא כך שלא יחזור ? איפה הבעיה ? בדיסק ? בלוח ? עידכון קושחה? אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים? אני האדמניסטור במחשב
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום רב: קניתי לפני כמה ימים, מצלמת אינטרנט גנרית (A.B.A Electronics ללא דגם) ב-70 ומשהו ש"ח, שתומכת ב-USB 2.0 וגיליתי באמצעות הסקייפ, את הבעייה המוזרה הבאה: כאשר המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB הקדמיות של המחשב, התמונה שלי מקוטעת מאוד. לעומת זאת כאשר המצלמה מחוברת לאחת מהיציאות שיש בכרטיס ההרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card שמותקן במחשב שלי, התמונה נראית הרבה יותר חלקה. לפי דעתי היא נראית הרבה יותר חלקה גם כאשר אני מחבר אותה לאחת מהיציאות USB האחוריות של לוח האם שלי. מה הגורם לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
התקנתי במחשב את המשחק call of duty black ops הראשון ויש מצבים שהמשחק נתקע לי לפעמים למה זה ככה? יש מצב יש וירוסים במשחק או שהמעבד שלי חלש? יש לי מעבד intel pentuim 3ghz זיכרון פנימי יש לי 4GB DDR3 וכרטיס מסך חזק gtx 750 ti 2gb מה הבעיה פה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר למחשב של חברה שלי. המחשב אמנם ישן, אבל השאלה שלי היא אם המפרט שלו מצדיק את האיטיות. כשמדליקים את המחשב, וכשהווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן "להתעשת". אם אני אלחץ על הדפדפן למשל, כמה שניות לאחר שהווינדוס עלה- אצטרך לחכות כמה דקות ארוכות עד שהוא ייפתח. כלומר, כשהווינדוס עולה, צריך לחכות לפחות כ-5 דק' כדי שהמחשב יתעשת ורק אז אוכל להפעיל דברים. ובלי קשר לזה, המחשב איטי גם באופן כללי. אז המפרט הוא: מעבד: INTEL E2160 1.8GHZ זיכרון: 2GB מערכת הפעלה: WINDOWS XP אז השאלה שלי אם המפרט מצדיק את האיטיות, או שיש בעיה אחרת? האם פרמוט יכול לעזור, או אולי מעבר לווינדוס 7?
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחת לכמה זמן - נע בין כמה שעות לכמה דקות תלוי במצב רוח של המחשב - המחשב נתקע על מסך שחור, לפעמים מהבהב בין התצוגה למסך השחור ואז עושה ריסטרט? הציעו לי להתקין ווינדוס מחדש.. האם זה קשור? מה אתם אומרים? המחשב עצמו הוא מחשב שהיה די חזק לפני 6 שנים: AMD 3800X2, זיכרון 2GB, כרטיס מסך GeForce 6600..
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מדובר במפרט העליון. הזכרונות נבדקו על לוח אחר, המעבד ולוח האם הוחלפו במסגרת האחריות. הבעיה מתרחשת רק כשאני מעלה את הזכרונות למהירות 1600 (שהם אמורים להיות מותאמים להם, כמו כן הם מכוילים לתזמונים המפורטים על גבי הזכרונות). אז קורס המחשב בOCCT (הוא מדווח שאחת הליבות פגומה). הוחלף בזמנו המעבד על סמך פירוט של התקלה בOCCT. עכשיו הוחלף הלוח לאחר בדיקה של החנות. הזכרונות נבדקו בלוח אחר (מבוסס 790) במתחים, במהירות ובתיזמונים המומלצים (אצלי המתח הוא 1.64 במקום 1.65 כי קפיצות המתח הן זוגיות בביוס שלי) ועמדו יפה בMEMTEST. אם כך, מה יכולה להיות הבעיה ובאיזה רכיב? יש איזושהי תוכנה שבודקת תקינות של הרכיבים מחוץ למערכת ההפעלה?
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כשאני משחק באיזשהו משחק חדש כמו COD4 CRYSIS DMC4 לאחר כמה דקות של משחק המחשב נתקע והמסך גם נכבה ורושם במסך No Signal עכשיו כשאני משחק במחשקים ישנים כמו CS הוא לא נכבה. מישהו יודע איך פותרים את זה? מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ 2G RAM X1950 pro 512mb
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
: : :ציפצופים ב HARD DISK יש לי ציפצופים שאני מחבר אותו אחרי כמה זמן הוא מצפצף ואחרי שהוא מצפצף אז אני עשיתי ריסט ועושה לי BOOT FAILED :
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב מדיה סנטר שיש בו HDMI מובנה וחיברתי כרטיס PCI-E במקום וביטלתי את המובנה אבל לא מצליח לשמוע קול התקנתי את הדרייבר של NVIDIA
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מפרט: ePox 8RDA3+ AMDXP 2500+ Barthon TwinMos 256DDR x2 GigaCube Radeon 9600 Pro WD 80GB 8MB התקלה: קורה בעיקר במשחק קאונטר-סטרייק, המחשב פשוט קופא לגמרי... התקלה הזאת קרתה לי בעבר ולאחר כמה חודשים שנלחמתי עם המחשב היא נפסקה אך כעבור חודשיים היא חזרה מה שמוזר זה שאני יודע שלא שיניתי כלום במחשב שיחקתי בלילה הכל עבד תקין כיביתי את המחשב הדלקתי בבוקר המחשב חזר למצב של תקיעות ! ניסיתי כל פתרון אפשרי כבר דרייברים לכרטיס מסך מתחים לכרטיס דרך הביוס את הביוס עדכנתי הרצתי בדיקה על הזכרונות(mem86) כלום שום דבר לא עוזר תעזרו לי בבקשה לפני שאני מאבד את שפיותי
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, מערכת חלונות 7 שלי (English GUI) מתנהגת בצורה משונה. כשאני מקליד טקסט, מתקבלות אותיות בודדות, כשאני מקליד על חלון אחד, הוא מתחלף בחלון אחר תוך כדי עבודה, וכו'. התקנתי את את TuneUp Utilities והרצתי בדיקה, אשר דווחה, בין השאר על כך ש Windows reports that the "NVIDIA PORT IO Control Driver" device is not working properly. נכנסתי ל- Device Manager, חפשתי את ה- driver המתאים. כל שמצאתי ששייך ל- Nvidia הוא אחד מה- Display Adapters, כלומר NVIDIA GeForce 9500 GT. לא מצאתי את ה- PORT IO Control Driver. איך מתגברים על בעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-