עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GRINFELD,

יש יל מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ולפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לעבוד. המקלט לא מזהה אותה גם עם בטריות חדשות. מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  2. Started by haimborada,

שלום לכם אני היום התחברתי אליכם לאתר פעם ראשונה במיקרה נחתקלתי באתר הזה והוא ניראה לי מזה מגניב אני עדיין לא יודע איפה רושמים מה ואיפה אז אל תיכעסו יש לי שאלה 1 היה לי וירוס מאוד קשה באר דיסק טרה נייד היה לי בו חומר שלא יכולתי ליראות אותו והנוד לא הסיר לי וירוסים שהיו בו לקחתי מחבר אנטי וירוס קרספאקסי משהוא כזה של טכנאים והסרתי את הוירוסים אבל חלק מהם עדיין חוזרים גם אחרי שהסרתי יש לו אנטי וירוס של מיקרוסופט שהוא הכי טוב ניראה לי אבל הוא לא נותן 2 שאני עושה הצג קבצים מוסתרים זה מראה לי קובץ בשם Thumbs.db איזה 1400 פעם בכול המחשב אני מנסה להסיר אותו והוא חוזר אני מנסה להסיר דרך מצא קבצים של הווינדוס מה אני אמור לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by OverBooking,

מערכת הפעלה - WIN 7 64 כרטיס מסך GEFORCE 220 לאחר החלפת נקודת חשמל ליד המחשב נוצרה לי בעיה מוזרה. כל הרקעים הלבנים ובכלל כל הצבע הלבן בווינדווס, הפך להיות צהוב. ניתן לראות את זה בתמונה הלא כלכך ברורה שאני מצרף. ניסיונות תיקון: 1. הוצאתי את כרטיס המסך וחיברתי את המחשב עם אותו כבל, לכרטיס ONBOARD והבעיה נפתרה. 2. כתוצאה מכך הנחתי שכרטיס המסך לא תקין, החלפתי את כרטיס המסך, הבאתי חדש והבעיה מייד חזרה. 3. כרגע יש לי כרטיס מסך חדש (220 במקום 210) ואני עדיין עם אותה בעיה. 4. ניסיתי למחוק את הדרייבר של NVIDIA לגמריי, הפעלתי מחדש והתקנתי שוב את הדרייבר - הבעיה לא נפתרה. 5. ניסיתי להתקין עם גרסת דרייבר קודמת - הבעיה לא נפתרה. אגב גם ללא דרייבר, זה מראה צהוב במקום לבן. כאשר עם כרטיס…

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  4. כל נסיון לגשת לאתר מחזיר מיידית הודעת "The connection was reset". ניסיתי עם מחשב אחר על אותה הרשת האלחוטית - פותח בלי בעיה. ניסיתי עם המחשב שלי על רשת אלחוטית אחרת - לא פותח. מכאן, הבעיה היא במחשב ולא בציוד התקשורת החיצוני. ניסיתי לשנות כתובת MAC או IP (דרך ההגדרות של הראוטר ודרך release/renew) - לא עזר. את ההודעה הזו אני כותב מהמחשב המדובר אמנם, אבל דרך פרוקסי. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  5. הכל עובד - המחשב וגם המסך - פתחתי את המחשב אין ריח של שרוף או משהו. אבל אין תצוגה, הוא מזפזפ לי בין no video input לבין sleep mode. לא הבנתי מהיכן זה הגיע וכיצד ניתן לפתור את זה. ניסיתי לחבר מחדש את הכרטיס מסך ואת הזכרונות גם לא עזר. חיברתי מסך אחר יש את אותה בעיה ככה שזה גם לא המסך. תודה וחג שמח

6. שלום לכם, קניתי בשעה טובה ומוצלחת מחשב נייד,חיברתי אאותו לרשת הביתית והוא מצליח להתקשר עם שני המחשבים האחרים ואפילו להעביר קבצים מהמחשבים האחרים אליו. אבל אני לא מצליח להיכנס דרכו לשום אתר אינטרנט למשיהו יש מושג מה קורה כאן?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by BenSalem2,

זה משהו מוזר בהתחלה היה לי מסך כחול כל פעם שהמחשב "הלך לישון" וחזר לפעולה אז הוא נכנס למסך כחול עכשיו כל פעם שאני לוחץ על התיקייה של הקראק של מאקס פיין 3 הוא עושה לי את זה שוב מצורף תמונה תודה לעוזרים שיהיה סופ''ש נעים

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  8. אבקש תגובות מפורטות מה עלי לבצע בכדי להיתגבר על התקלהץ

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by edoson,

אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ומסך כחול שאומר לי שהחומרה או התוכנה שלי לא מותקנות טוב. בדקתי את כל החיבורים, ונראה לי שהכל בסדר. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Daniel Buzaglo,

אוקי אז המחשב שלי הוא מחשב בסיסי לא לגיימינג ואני מעוניין לשדרג לו כנראה כרטיס מסך בסביבות ה500-550 שקל (מאמזון כולל מיסים) השימוש שאני רוצה בו הוא משחקים לא כבדים במיוחד ויכולת לעשות לייבים או להקליט ברמה טובה לדוגמא לייב מיינקראפט (הגרסא של הגרפיקה הגבוה יותר בסגנון של ultra shadersלמי שמכיר) עכשיו כאן אני צריך עזרה כי השאלה שלי היא אם אפשרי שאני יקנה רק כרטיס מסך והביצועים ישתפרו בהרבה? האם לקנות רק כרטיס מסך או ללכת על מעבד חדש יחד עם כרטיס (לדוגמא ryzen + vega)? ועל איזה אתם ממליצים ואני מעדיף אחד שיתאים ללוח אם ושאני לא יצטרך לקנות חדש תודה מראש לכולם! מצרף את המפרט שלי: חשוב לציין שהמסך שלי תומך רק עד 1600x900! ולא תומך ב1080p!!! h81m-k i3-…

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  11. Started by Ori5555,

אהלן המחשב שלי עמוס בחשמל סטטי וכל מקום שנוגעים בו מקבלים זרם כולל המקלדת שמחוברת אליו . מה אפשר לעשות ? תודה לעונים

12. Started by Ron558797,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה להתקין בו וינדוס xp ישן רק xp עולה עליו. אני צריך קישור לקובץ iso למי שיכול לשלוח לי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by chen6373,

שלום לכולם, אני מנסה לחבר ראוטר של אדימקס למחשב הנייח שלי אך ללא הצלחה. הדגם הוא BR-6204WG אני מחבר לחשמל אחר כך את הכבל שהיה מחובר למודם אני מחבר לראוטר לכניסה של WAN וכבל אחד מהראוטר (יש 1-4 בחרתי ב-1) אני מחבר למודם שלי. לפי מה שהבנתי אני צריך לפתוח דפדפן ולהקליד את המספר 192.168.2.1 ואמור להיפתח לי דף חיבור של אדימקס. אך הדף לא נפתח לי. אשמח לקבל עזרה, תודה

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  14. היום היית לי תקלה מאד מוזרה. התחיל עם זה שלא נתן לי להתחבר לאינטרנט. אז עשיתי ריסט, והמחשב פשוט לא עלה היה לי מסך שחור. לאחר מכן עשיתי עוד ריסט וזה לא עזר. אחרכך סגרתי את המחשב עם הכפתור של הספק כוח לכמה שניות וזה לא עזר. לאחר מכן סגרתי את המחשב לכמה דקות, והמחשב עלה. אני סורק עכשיו עם אנטי וירוס וכו' הטמפרטורה בסדר גמור, אני גם נוהג כל תקופה לנקות אותו. יש לי על הלוח אם מסך קטן והמספר שהופיע שם זה 25. על פי מה אני צריך לחפש אותו בגוגל?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  15. Started by borg,

יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים. בזמן האחרון, מדי כמה ימים אני שומע תקתוק קצר בדיסק הקשיח (TIK), מלבד זאת כל הדיסקים הקשיחים עובדים כשורה. בהתחלה לא ידעתי באיזה דיסק קשיח מדובר. אולם, חלק מהדיסקים הקשיחים מחוברים לבקר PCI IDE, ופעם אחת שמעתי את התקתוק הזה בזמן Boot, כאשר הופיע המסך של הבקר PCI IDE שמפרט את רשימת הדיסקים הקשיחים שהוא מזהה. התקתוק נשמע בזמן בו הבקר זיהה דיסק קשיח מסויים, וחלה השהייה של כחצי שנייה בזיהוי של הדיסק הקשיח (בד"כ הם מזוהים מייד אחד אחרי השני ללא השהייה). הדיסק הקשיח החשוד בתקתוק הוא דיסק קשיח 80GB עם Buffer של 8MB של Western Digital. מדובר בדיסק קשיח חדש יחסית בן פחות משנה. על מנת להקדים תרופה למכה, מיהרתי לגבות את הדיסק הקשיח החשוד, וליתר ביטחון …

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  16. מדובר בכרטיס - Ralink RT61 Turbo Wirelrss LAN Card , למרות שהתקנתי את הדרייבר במנהל התקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב. ואין לי אפשרות להתחבר לרשת דרך הכרטיס אלא רק דרך הכרטיס רשת בלוח אם בחיבור ישיר לראוטר. במאפיינים של הכרטיס האלחוטי בלשונית כללי ->מצב התקן, כתוב: להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים ללא זמינים. מדובר בוינדוס 7 אולטימט 32 ביט אחרי התקנה חדשה. אשמח לקבל תגובות...

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  17. חיברתי מודם פקס חיצוני למחשב חדש ווינדוס 10 מנהל ההתקנים מזהה את ההתקן הגדרתי את הפקס כמו במחשב הקודם ואני לא מצליח לשלוח כשאני לוחץ שליחה מתחיל צילצול ולאחר דקה בערך יש הודעה לא ניתן לשלוח בעבות שגיאה לא צפויה מה לא עשיתי בסדר תודה אני פעם ראשונה בפורום אני מקוה שפניתי נכון

18. מחשב HTPC שמחובר לפלזמה דרך כרטיס מסך ATI הדלקתי את הפלזמה ובמקום הרקע של המחשב ראו רק שורות של פיקסלים וסמן של עכבר שלא זז. גם ממחשבים אחרים לא היה ניתן דרך הרשת להגיע למחשב. עשיתי RESET ידני ( כיבוי והדלקה) באתחול רואים שהוא מזהה רק את כונן הDVD ב IDE 3 אבל לא רואים שמזהה את ההרד דיסק. לאחר מכם נתקע עם הודעה של DISK BOOT FAILURE הדברים שניסיתי: 1. אתחול חדש. 2. שינוי בביוס של ה BOOT והחזרה לHD 3. החלפת כבל ESATA של הHD 4. חיבור לכניסה אחרת על לוח האם של הכבל. 5. חיבור הHD במחשב אחר ללוח האם עם כבל חדש. לא עזר. הHD די חדש - כחצי שנה 500GB של WESTERN האם הHD הלך לעולמו בטרם עת? האם יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? תודה!

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by yomax82,

הי ותודה מראש! אני מנסה לפרמט אני מגיע לשלב העתקת קבצים אחרי הפירמוט ואז זה נתקע על 6% 1 החלפתי כבל 2החלפתי הארדיסק 3 אני מתוסקל לחלוטין!!!!!!!!! מה לעשות

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  20. Started by Haviv Atias,

שלום לכולם חברתי את הכרטיס מסך החדש RTX 2070 למחשב והמסך לא נדלק, כאילו הכרטיס לא קורא את ה HDMI שמחבר את המסך לכרטיס. אולי החיבור לספק לא נכון? (ה rgb של הכרטיס כן עבד) חיברתי עם חיבור 4 פינים שיוצא מהפסק לכרטיס, בכרטיס עצמו יש 4 פינים ובנוסף עוד 3 פינים ליד. תודה מראש לכל העוזרים חג שמח

21. אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לבנות אותו בעצמי. כלומר לקבל הכל בקופסאות ושאני ארכיב בעצמי וישים כל דבר במקום. כבר התעסקתי עם מריחת משחה טרמית, הוצאת והכנסת גופי קירור, הוצאת ספקים וחיבורם, והוצאת HDD וחיבורם וגם הוצאת כרטיסי מסך וחיבורם. אבל אם צריך להגדיר משהו בלוח אם וכדומה איך שמדליקים את המחשב וזה - אני פשוט לא יודע. אשמח לשמוע על כאלה שניסו להרכיב בעצמם ונתקלו בבעיות כלשהן. ואחרי שאני מרכיב ? יש איזושהן בדיקות שאני צריך לעשות ? שהכל תקין ופועל כראוי ? בתודה, Quantom.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  22. שלום כאשר החלפתי מחשב בפעם אחרונה זכרון מעבד ולוח אם הWIN XP לא פעל והייתי צריך להתקין הכול מחדש לפי מה שהבנתי זה אזשיה הגנה אם אני אשדרג את כרטיס מס וזכרון אם אצטרך להתקין את WIN XP מחדש?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  23. יש שתי בעיות שקורות באופן קבוע בדפדפן כרום למשל באתר זאפ - כל לחיצה על לינק כלשהו פותח לי כרטיסיה חדשה של about:blank בשורה למעלה כך שאחרי כמה דקות של גלישה באתר, השורה למעלה מוצפת בכרטיסיות ריקות.. כמו שתראו פה http://up368.siz.co.il/up3/y2jyibd5ijny.jpg ------ הבעיה השניה שלי היא בפייסבוק.. שאני לוחץ על לינק הוא מתחיל לטעון את הדף ונתקע באמצע [כאילו הוא לא מצליח לטעון את הדף עד הסוף] כמו בתמונה אם אני לוחץ F5 זה מסתדר.. אבל זה מציק.. קורה כל הזמן! http://up369.siz.co.il/up1/4tomyqzdwqyn.jpg -------- מישהו נתקל בבעיות האלה בעבר? יודעים מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  24. האם זה כאן ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  25. שלום רב, לפני מספר חודשים המחשב שלי התחיל להתקע מעצמו ואין אפשרות להזיז את העכבר ואת המקלדת. זמן מה לאחר מכן, המחשב נתקע אפילו בעת ההדלקה כלומר כאשר מופיע פירוט הנתונים גם אז המחשב היה נתקע והיה צורך במספר ריסטרטים כדי שהוא יעלה וגם אז הוא היה נתקע אחרי זמן מה . כיום, המחשב כבר לא עולה בכלל! לא רואים תמונת מסך (המסך טוב בוודאות הבעייה שתתכן במקרה זה היא הכרטיס מסך ולא המסך), אך הנורה הירוקה שמורה על כך שהמחשב דלוק - פעילה! לדעתי, הבעייה טמונה בכך שאין את ה"ביפ" כמו שיש במחשב טיפוסי בעת ההדלקה. הבעיות האפשריות שייתכנו לטעמי: האפשרות הסבירה ביותר:מעבד, ספק-כח, כרטיס מסך (כמעט ולא ייתכן). מהו הכיוון לבעייה? מי שמכיר דרכים פרקטיות לתקן את התקלה כמו להוציא את הסוללה של המעבד …

• 7 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.