עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

לא מצליח להקרין קובץ וידאו מהסוג הנדון שצולם ע"י מצלמה במעגל סגור והוקלט ב-DVR. אני צריך CODE מיוחד כדי להצליח לצפות?

2. OK. אז האח הקטן שלי עוד פעם דפק את המחשב אם ווירוסים וספייוורים ואבא הפיל עלי לתקן את המחשב שלו אז ככה. שמתי את הדיסק של XP וכמו שצריך פירמטתי את המחשב בפורמט NTFS והתקנתי את הWINDOWS. את השלב הראשון של ההתקנה המחשב עשה כמו שצריך אבל אחריי הRESTART הוא רושם לי error loading operating system. יש רעיונות מה לעשות כדי לתקן את המצב? נ.ב מפרט המחשב הוא P4 1.7 ווילי אני חושב 256 DDR ראם לוח של גיגהבייט לא זוכר תתדגם והארד דיסק 40 גיגה של מקסטור

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום. שאלתי הטכנית היא - אם נניח אני רוכש לוח אם של ASUS, משהו בסגנון P4T533C, האם אני מוגבל לכרטיס הקול שבא עם הלוח, או שאפשר "לנטרל" את כרטיס הקול בלוח ולרכוש כרטיס קול טוב יותר בנפרד ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by King Kong,

תוכנה MEM TEST יכולה לזייף ? הרצתי אותה שעתיים והיא לא מצאה שגיאה בזיכרון ... אבל אני עדיין חושד

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בזמן האחרון אני שומע קולות מתוך המחשב בתכיפות. הרעשים דומים לרעשים של הכנסת דיסק לתוך הכונן והתחלת הפרוצדורה של הסיבוב שלו, או של הפעלת הארדיסק. למרות שהרעשים מזכירים רעשים של Cd-Rom כשמכניסים דיסק אני חושד שזה בא מההארדיסק. כשזה קורה, המחשב מתחיל קצת לקרטע, הסמן של העכבר משתנה לסמן עם דיסק שמסתובב (כאילו נכנס דיסק לכונן), וזה נפסק תוך כמה שניות. יש לציין שזה קורה גם אם הצורב פתוח. יש מצב שזה הספק שלא סוחב עם החשמל, וגורם 'למיני ניתוקים' של ההארדיסק והסידירום? יש דרך לעשות לספק בדיקת מאמץ? (Antec 350SL בן שנתיים+) זה קורה, בכל המצבים, כשגולשים באינטרנט, רואים סרטים, שומעים מוזיקה, ומשחקים. תודה!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by שדגשדג,

שלום יש לי בעיה שבמהלך צפייה ישירה בכול אתר שאני במסך מלא החלון יוצא לי ,לא מפסיק את הסרטון ולא שום דבר אחר גם לא קופצת הודעת שגיאה דומה וכאשר אני רואה סרט לא משנה באיזה נגן שורת המשימות של התחל קופצת כול כמה זמן ניסיתי לסגור את כול התכניות הפתוחות כולל אנטי וירוס ותכנות דומות עדכנתי עדכונים של הדפדפן ושל הווינוס + דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא השתנה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by שדגשדג,

שלום יש לי בעיה שאני רואה קובץ בצפייה ישירה זה יוצא לי מקטין לי את המסך ויוצא ממסך מלא בנוסף גם אם מנסים לראות בנגן במחשב לא משנה איזה נגן התמונה יוצאת ממסך מלא ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך את הנגן והדפדפנים את הפלש סגרתי את התכונות הפעולות את האנטי וירוס וחומת אש ועדין כול פעם זה יוצא לא

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, אז ככה , הרעש הוא לא רעש מאוורר ולא רעש דיסק קשיח ( רעשים אלו ממש לא משיעים , ושומעים אותך פעם ב..) הבעיה , שרעש כזה ( שששססססששששסס.... ) נוצר מהמחשב , שמתי לב שאצל כולם זה קיים , מישו נודע לפיתרון? מה אפשר לעשות? והרעש מתחזק עוד הרבה יותר כשהמחשב לא מחובר לחשמל. מקווה שתעזרו... אני משתגע מזה! המחשב חדש... *. כרגע מותקן וינדוז ויסטה עם הדרייברים הכי עדכניים , ואותה בעיה , מקודם היה איקס פי וגם עם דרייברים עדכניים , ואותה בעיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  9. אהלן, בשבוע האחרון החלה להופיע לי ההודעה "התקן USB לא זוהה", בבלון בתחתית המסך. הייתי מבין את זה אם הייתי מנסה לחבר משהו, אך לא חיברתי או שיניתי שום דבר ל/במחשב. כשאני מחבר את הUSB שלי אין שום בעיות, דרך אגב. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dor0x,

המחשב שלי עושה ריסט כל שעה בערך כבר הרבה זמן חשבתי שאולי זה מערכת הפעלה וזה לא חשבתי שזה ספק כוח והחלפתי אותו ומה שנותר לי לדעת עם זה טמפטורה או משהו אחר שאתם חושבים לפי הSpeedFAN הטמפרטורה : Core 0: 40 Core 1: 34 Core 2: 38 Core 3: 36 המפרט של המחשב שלי הוא Q6600 Geforce 8600 2G ram

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asafmanor,

קניתי מדפסת xerox docuprint m750 לפני כמה חודשים ומאז יש לי את הבעיה הנ"ל: לעיתים קרובות שאני מדפיס יוצא לי באמצע המסמך פעם אחת או כמה פעמים כתב ג'יבריש כחול שחוצה את המסמך לרוחבו, או לפעמים קו דק אופקי שחור. פעם גם קרה לי שהכתב יצא מעוות (בפרופורציות גודל לא מובנות). בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בעברית, רק בכתב מסוים (כנראה david) אבל נוכחתי לדעת שזה קורה גם בסוגי כתב אחרים ואם אני לא טועה גם כשהדפסתי באנגלית. זה קרה לי גם פעם כשהדפסתי תמונה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אוקיי יש לי בעיה חמורה לאור הפסקת חשמל אשר פגעה לי בכניסת הכרטיס רשת על לוח האם (gigabyte p55m-ud2 נאלצתי להפעיל את האחריות על לוח האם. הבעיה היתה שבחברה אמרו לי שאני צריך להביא את הלוח האם מפורק לגמרי ולקבל במקומו חדש וכך היה . אני פירקתי את כל החומרה והכבלים ולאחר ההחלפה גם חיברתי בעצמי. הבעיה היא שעכשיו לאחר שהווינדוס 7 עולה והכל נדמה שבסדר, לאחר כ-2 דקות המחשב נתקע לי התמונה מוקפאת ולמעשה זהו אין לי אפשרות לעשות שום דבר למעט RESTART או כיבוי דרך הכפתורים של המחשב. אציין, כי טרם שהמחשב נתקע אני מספיק ללכת למנהל ההתקנים ושמה הכל תקין. כלומר אין סימני שאלה ו/או קריאה. האם הבעיה יכולה להיות מהעובדה שכרטיס המסך אינו יושב טוב או המעבד לא הוכנס בכיוון הנכון ? האם יש אפשרות…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by constantine16,

במשך הזמן שאני משחק באיזשהו משחק פתאום נתקע המחשב ואז עושה Restart , קיצר Microsoft כותבת לי את ההודעה ההבא: problem with a video device driver You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.

14. היי מאז שהיה קצר בבית כל פעם צריך להוציא את המחשב מהחשמל ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ולהחזיר לחשמל הטכנאי אמר שזה חשמל סטטי אבל זה קורה כל יום המחשב פשוט עייף מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. יש לי מחשב חדש, יחסית, ולפעמים הוא מגמגם במשחקים, הפריים רייט מאיט וכדומה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות. הורדתי את PC WIZERD 2006 בשביל לוודא שלא עבדו עלי בזיכרונות לדוגמא. אבל אין לי מושג מה אומרים הנתונים. ספציפית בהקשר לזיכרונות והלוח אם. אם מישהו יכול לעזור לי מה צריך לבדוק, ולתת חוות דעת בקשר לכמה החלקים מתאימים (זיכרון מעבד לוח אם) אחד לשני

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by FuZuL,

יש לי כרטיס מסך חדש [ מלפני שבועיים-שלושה ].. 7600GT עכשיו הכול טוב ויפה התקנתי אותו.. כשאני בא לעלות את מדל אוף הונור החדש [ Airborne ] המסך פתאום מהבהב ולא מראה כלום, לא נותן לצאת לווינדוס.. המקלדת לא עובדת. ואפילו הכפתור של הריסטרט לא עובד! חייב לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. קרה לי פעם אחת גם בפיפא למרות שעכשיו זה בסדר.. וגם ב Need For Speed Underground 2 זה קרה לי אבל לא במשחק יחיד [ ששם הכול עובד טוב ] אלא במולטיפלייר.. אני אישית חושב שזה בגלל המסך הישן.. [ Compaq 17" CRT ]... אבל לא יודע מה לעשות.. כי נגיד CS הוא מעלה לי חלק ופיפא עכשיו גם מעלה לי חלק.. מקווה שתוכלו לעזור לי =] דרך אגב.. פרטים על המחשב שלי.. פנטיום 4 3.00Ghz 1.50Gb RAM 7600GT 256MB Windows X…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  17. אז ביום שישי אני קונה כרטיס מסך ומארז (קומפיוקס 6200) עכשיו קראתי את כל המדריכים שמצאתי ברשת והם לא הכי עזרו אבל הבנתי את העיקרון. הבעיה שאני הכי פוחד ממנה היא קצר, איך אני יכול לבדוק אם יהיה קצר? :s05:

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  18. שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by InterCOM,

קניתי לפני כמה זמן מחשב יד שניה, שישמש כשרת ביתי. לוח אם: Intel Desktop Board D865PERL מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHZ התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows להתחלה, והתכוננתי להתקין עליו Linux כדי שישמש כשרת. בשבוע הראשון עבד טוב מאוד בלי בעיות, ואז פשוט נתקע 10 דקות אחרי שעלה. מדי פעם הוא עבד כמה שעות בלי בעיות, אבל פתאום קפא. החלטתי להתקין עליו Linux. הבעיה נשארה וגיליתי שהדיסק כמעט מת (many bad sectors) אז החלפתי אותו והתקנתי מחדש. עדיין הבעיה לא נפתרה. בדקתי את הBIOS, ניתקתי את הכונן לדיסקטים (ומחקתי אותו גם מהBIOS) וכלום לא עזר. עכשיו הוא נתקע ממש בזמן הstartup, בזמן הטעינה. פעם אחת הוא אפילו נתקע בחלון הראשון, עם הסמל של לוח האם. יש רעיון? זה בעיה של לוח האם/מעבד/הגדרות? של…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. שלום לכולם, לפני כשבוע המחשב שלי החליט שאין לי יותר תצוגה על המסך השני שלי (להבהרה- יש לי מסך אחד 19 אינץ' המשמש אותי לעבודה שוטפת ומשחקים ועוד טלויזית LCD 32 אינץ' לצפייה בסרטים) מסך המחשב מחובר עם כבל DVI רגיל הטלויזיה עם מתאם מכבל VGA ל DVI) העסק הזה עבד יופי כשנה.. כשהייתי רוצה לצפות בסרט הייתי מעביר את התצוגה בדרייבר לצג השני , צופה בסרט ובסיום מחזיר למחסך הראשי.. לגיטימי לא ? אז זהו שכנראה המחשב חושב אחרת והחל מלפני כמה ימים האפשרות הזאת אבדה. כשאני מעביר את התצוגה למסך השני אני מקבל רק מסך שחור. (הסימן של NO SIGNAL מוחלף בסתם מסך שחור ולא רואים כלום.) הייתי בטוח בתחילה שזאת בעית דרייברים אז הסרתי והתקנתי שוב- לא עזר. ניסיתי דרייבר אחר - לא עוזר. מה שכן , כשמחליפים …

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  21. אהלן מקרה מוזר.. עד אתמול בלילה המחשב עבד כרגיל ללא בעיות בבוקר הדלקתי את המסך וראיתי שהוא נדלק מחדש בלילה בכל מקרה כשהווינדוס (windows xp 64bit) עלה (מאחרי המסך טעינה של הווינדוס) אין תצוגה יש רק קווים וצבעים על המסך בשלל צבעים וצורות.. כמו ג'יבריש של גרפיקה לא יודע איך לתאר את זה.. משהו מעוות ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך סייף-מוד וזה עבד עד שהתקנתי שוב דרייבר (רשמי של ATI). האמת שגם אחרי שהתקנתי את הדרייבר זה עבד.. רק אחרי שעשיתי ריסטרט נוסף זה חזר למצב הזה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות אין לי מושג אם זה וירוס ופורמט יעזור או שזה הכרטיס מסך שהחליט לשבוק חיים (למרות שזה מוזר.. כי בלי דרייבר הוא עובד ובסייף מוד גם.. עובד רגיל) או שזה משהו אחר.. (בדקתי את המע…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by pure perfection,

מה קורה ?? התקנתי לוח חדש שהוא ASUS P5KPL-AM , עכשיו חיברתי את מה שצריך לחבר בשביל להפעיל את חיבורי ה USB הקדמיים אבל הם לא עובדים כשאני מחובר משהו המחשב מזהה שמשהו התחבר אבל לא יודע מה זה , בחיבורים האחוריים הכל עובד כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? תודה

23. Started by ^Z^,

אני צריך איזשהי תוכנה לבדיקת ספק כח. אני מחפש ברשת די הרבה זמן ולא מוצא... נב : אולי הדיון הזה היה אמור להיות תחת פורום "תוכנה"?^^

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by a-gold,

שלום לכולם... יש לחבר שלי בעיה קשה ואני מנסה לעזור לו.... הוא קנה מעבד Q8200 עם לוח GA-EP45-DS3L ו-2GB זיכרון בסטיק בודד. הבן אדם עובד בעריכת וידאו ויש לו עוד כמה מחשבים עם מעבד Q6600 שמציגים ביצועים גבוהים מאשר המעבד החדש... לדוגמא כאשר הוא עושה Convert לסרט ששוקל 12 ג'יגה בערך התוכנה מציגה שהיא עושה את ההמרה במהירות כפול 2 והמעבד עובד על 100% אני רואה את זה ב-Task Manager ואין אפשרת לעבוד על שום דבר נוסף בזמן הזה כי המעבד ממש טוחן. לעומת זאת ה-Q8200 עושה את אותה פעולת המרה כשב-Task Manager הוא עובד על 50%....אבל זה גם לוקח כפול מהזמן הפעולה שהוא עושה בתוכנה. השאלה שלי למה הוא עובד באיטויות שכזאת...? אני רק חייב לציין שהמחשב עם המעבד Q6600 לא נמצא ב-OC. האם צריך אולי עד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכל המכובדים. במחשב שלי 2 כוננים קשיחים: WDC (שהוא הראשי ועם ווינדוס) והיטאצ'י. כאשר אני פותח את המחשב ביומיים האחרונים אני מקבל הודעה מלחיצה עוד בטרם הוא מגיע לווינדוס. אנא ראו קובץ מצורף. מה אני עושה הלאה? זה הדיסק קשיח של מערכת ההפעלה שלי... כמו כן ראיתי בצילום כי רשום שהוא Slave ודווקא הדיסק קשיח המשני שלי רשום שהוא Master. האם זה קשור להודעת ההתראה שאני מקבל? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.