עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, קיבלתי אתמול את הזיכרון ראם מאמזון, היה לי 2GB, ועכשיו קיבלתי 4GB, ניסיתי כל מיני קומבינציות להתקין אותו וזה לא עובד, כשאני שם את שניהם (על אותו ערוץ\צבע-כחול או שחור), זה נתקע לי במסך הראשון שבו עולה המחשב, כשאני שם רק את החדש, איך שזה מגיע לסמל של הווינדוס זה נתקע. Win10 - 64 דגם לוח אם: asus p7h55m pro דגם הזיכרון החדש: Kingston Technology 4GB 1333 MHz 240-Pin DDR3 SDRAM Memory Module (KVR13N9S8/4) בדיקת תאימות באמזון= מתאים. קישור באמזון:https://www.amazon.com/Kingston-Tech.../dp/B008CP5Q7M נא עזרתכם

2. Started by nuctornal wisdom,

intel p4 mem 128 לא אם לא ידוע המחשב עולה בלי בעיות עד שהוינדוס עולה, אחרי כמה שניות המחשב נתקע, השורה של התחל נעלמת וכשלוחצים על CAD מקבלים הודעה שהאפשרות ננעלה. ניסיון להשתמש בנורטון גוסט שיש לו, לא עזר (מחשב מתעלם מזה בבוט) אני חושב שזה ווירוס, אבל אפשר אי אפשר לבטל דברים בעליה (אין זמן לפתוח msconfig או כול דבר אחר) יש פיתרון בלי לפרמט? תודה מראש.

3. יש לי כרטיס מסך ישן ATI RAGE PRO AGP. + יש לי לוח (לא כזה חדש) של Gigabyte 7ZXE . //תוקן הגרסא של הAGP של הכרטיס מסך לא ידועה, אבל אני יודע שהוא AGP x2, (הכרטיס מ98) הגרסא של הAGP של הלוח היא AGP 2.0 והלוח תומך בעד AGP X4. עוד משהו, הצורה של הקוננטור של הכרטיס מפוצלת, כמו של הPCI, הAGP שעל הלוח לא מפוצל, (הכרטיס מתחבר). האם אני יוכל להתקין את הכרטיס הזה על הלוח הנ"ל, בלי שמשהו ישרף?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by Mike_Shinoda,

היי, כפי שכתוב בכותרת מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך ישן (כלומר המעבד הוא i3 8100 אבל הכרטיס מסך הוא AMD HD6870) עם הכרטיס המובנה של אינטל הכל עובד פיקס, עם הכרטיס של AMD זה עובד סבבה ב- SAFE MODE או כשהוא DISABLED (קרי בלי דרייברים של AMD בתכלס) וכמובן שרואים הכל לפני שהווינדוס עולה. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש נקי וכו' באמצע ההתקנה של הדרייברים (אחרי הניקוי המלא עם התוכנה שלהם שמסירה נקי והכל) המסך שוב פעם ניהיה שחור וזהו. אני לא נמצא בארץ ואני עוזר לבעלי המחשב מרחוק אבל הדרכתי אותם עד כה בכל תהליך האבחון. לא רוצה לסבך אותם עם להביא עוד כרטיס מסך כרגע רק בשביל הבדיקה (כי הרי זה מה שאני הייתי עושה) אם אפשר להמנע מזה מהסיבה הזו. האם יש לכם עוד רעיו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי מחשב כבן שלושה חודשים עם ATI HD 4850 ולאחרונה התחלתי לעבוד עם שני מסכים. בהתחלה כשקיבלתי את המחשב התעוררה הבעיה של מסך כחול וריסטרט שנגרם מהדרייבר של ATI. אז הגדרתי ב-CATALYST שהמאוורר יעבוד על 40% ומאז זה הסתדר. עכשיו הבעיה חזרה שוב - מדי פעם המחשב קורס ואחרי שהויסטה חוזר כתוב שהקריסה נגרמה מהדרייבר של ATI. לא בטוחה אם זה קשור להוספת המסך השני כי הבעיה הזו הייתה גם בהתחלה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ATI לגרסה האחרונה אבל זה לא עזר. כרגע המאוורר מוגדר על מהירות 50%. אודה לכל רעיון/פתרון.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Tazmany,

כל פעם שאני מעדכן את ה BIOS שלי אין לי מעבר לחלונות 10 ניסיתי גם לעדכן ל BIOS ישן יותר ולא עובד, צריך להוציא את הסוללה ואז הוא לא מזהה את הכונן NVMe ששם החלונות 10 וצריך להתקין הכל מחדש והכל נמחק לי. קרה לי כל פעם שעדכנתי BIOS לכל גירסה אפשרית. האם הלוח דפוק נקנה בKSP בתלפיות?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by jara14,

אהלן, זה הלוח אם שלי (העתקי מ- EVEREST) Motherboard Name MSI K8N Neo2 Platinum (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) יש לי כרגע חצי ג'יגה זיכרון בשני סלוטים ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. האם הזיכרון הזה מתאים?: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10209 ומה יהיה עם הדואל צ'אנל אם יהיו שלושה כרטיסי זיכרון?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by onetwo,

שלום, זה שאלה למביני gmail לעומק. יש לי כבר שנים alias ב gmail שאני שולח דרכו. הגדרתי את הכל דרך settings=>Accounts and import=>Send email as שם יצרתי אימייל של אתר שיש לי, ועשיתי את כתובת האימייל הזאת להיות דיפולט. עם השנים, שמתי לב שאנשים מחזירים לי אימייל לפעמים לכתובת gmail הפרטית. בדקתי בחיפושים וראיתי שאף פעם לא שלחתי אליהם מהכתובת הפרטית, אלא אך ורק מהalias. אני בטוח בזה (וזה גם הדיפולט, ואין סיבה שהייתי משנה לכתובת האמיתית). מישהו יודע איך זה ייתכן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Hello everybody, נתקלתי בבעיה קטנה בלחבר את ה-sound בפאנל הקדמי במארז ללוח אם.... זה לא עובד לוח אם: ASUS P5WD2 Premium מארז: Supertalent X-Blade Silver כרטיס קול: Realtek ALC882D כאן יש קישור עם התמונות של הכל .. http://www22.brinkster.com/ysites/panel.html למישהו יש מושג איך לחבר את החוטים ??? תודה !!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by avimw,

אני בטוח שכולכם מכירים את הבעיה של המסך הכחול. אצלי יש את הבעיה הזו הרבה זמן וזה מעצבן... יש לי מחשב 2.8GHZ GIGA DDR 400 צורב+צורב דיוידי שני ארד דיסקים 80 GB אולטרה כרטיס מסך ATI 9800 כרטיס טלוויזיה ויש לי ספק כוח של 230 V ו3 מאוררים יכול להיות שהמחשב לא מקבל מספיק אנרגיה ולכן יש לי מסך כחול?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by kentaro,

שלום פורום HWzone לאחרונה אבי קנה מחשב ואני הרכבתי אותו ביחד עם חבר, לאחר שסיימנו לחבר את הכול התקנתי גם את הקירור הבא של זלמן : "zalman CNPS7500-AICU LED" כשהדלקתי את המחשב כדי לבדוק שהכול פועל כשורה שמתי לב השמאורר נדלק לשניה (יענו מנסה להתחיל להסתובב,האור נדלק גם לשניה ואז מפסיק) חיברתי את הקירור במקום הסוקט של הCPU FAN לסוקט בלוח של מאורר גנרי והוא עבד בלי בעיה,החזרתי אותו לפנדס,הם טוענים שאין דבר פגום לא בלוח M ולא במאורר אלא פשוט שהוא נדלק רק שהמעבד מתחמם... אני לא יודע מה לחשוב,כי בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר, בנוסף גם הקירור STOCK שהגיע עם המעבד (E4400) לא נדלק בCPU FAN אבל עבד בסדר גמור בסוקט של גנרי. תודה רבה לכול העוזרים.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by KING OF SEXY,

ערב טוב. אני עושה שימוש ברמקולים של הרמן קרדון המחוברים למחשב נייד באמצעות חיבור בלוטות' הערב בזמן צפיה בסרט חלה ירידה ניכרת בעוצמת הסאונד מהרמקולים. בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה ברמקולים עצמם אך כאשר חיברתי אליהם מחשב אחר ואפילו את הטלפון הסלולארי הסאונד נשמע תקין לחלוטין מבחינת העוצמה שלו. אני מנסה כבר כמה שעות להבין מה הבעיה, נעזרתי גם בחבר שמבין במחשבים, ושום דבר לא עוזר. זקוק דחוף לעזרה. תודתי מראש.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  14. הי, אשמח לעצה ועזרה... הבן שלי הזמין באמזון חלקים למחשב - הוא בונה מחשב גיימרים מכספי בר המצווה. החבילה הגיעה בלילה (בלי תיאום או הודעה, ואולי אפילו נזרקה מעבר לשער החצר), והעיקר - לילה שלם בגשם, חבילה שעלתה כמעט 900$!. היו שם בין השאר פרוססור ולוח אם. האריזה החיצונית נהרסה לגמרי, ומיים הגיעו גם לאריזות המוצרים עצמם. יש סיכוי שהרכיבים ספגו לחות או רטיבות - אבל אין לנו איך לבדוק את זה, גם אחרי שהיא ירכיב את המחשב ואפילו אם יעבוד יתכן שימשיכו להתרחש תהליכים קורוזיביים והמחשב ישבות פתאום. אמזון לא מוכנים להחליף ז"א לשלוח מייד חלקים אחרים ולקבל חזרה את שלנו- רק לזכות אחרי שיגיע ותוך 60 יום... נצטרך לפי הפתרון שלהם להזמין שוב ולשאת בהפרשי מ…

15. המחשב של אחותי ישן מאוד (משנת 2000 ככה) הוא השיהירה תמחשב דלוק ובצהריים עכשיו שאני באתי להדליק אותו הוא לא יכל להדלק הוצתי תכבל של הספק מהחשמל וחיברתי הוא נידלק ומתכבה מתי שיש תתעינה של הXP (שיש תלוגו וזה טוען) אחרי שהוא ניכבה אי אפשר להדליק אותו חייב לנתק את הכבל של החמל ולחבר ואז זה עובד משהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לנקות אבק (כי היה הרבה) לא עזר

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by eladsaad,

שלום לכולם אני התקנתי לוח של ASUS P4S800D שבבים של SIS עם כרטיס מסך FX5200 צורב DVD ודיסק קשיח של WD 80 8 MB הבעייה היא כזאת שלאחר השלב הראשוני של התקנת XP לאחר שהוא מעתיק את הקבצים ועושה הפעלה מחדש אחרי הביוס הוא אומר לי שהדיסק EROR ולא עושה לי BOOT ומעלה את המשך ההתקנה של ווינדוס . ניסתי כמעט הכל החלפתי לוח אותו לוח אבל חדש לא עזר החלפתי 3 דיסקים קשיחים גם WD אותו דגם גם לא עזר עשיתי התקנה מדיסקים שונים של וינדוס ולא עזר נסתי הגדרות ביוס שונות ולא עזר הגירסא של הביוס מעודכת 1011 החלפתי זכרון ולא עזר נסתי לנתק את הצורב או הDVD ולנסות להתקין פעם מהDVD ופעם מהצורב ולא עזר נסתי התקנה ב NTFS ישר מהדיסק ללא FDISK ולא עזר נסתי GHOST ולא עזר נסתי ספק לא עזר מה עוד נשאר??? …

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by MAOR,

אהלן - לפני כמה ימים מרחתי גריז טרמי על הכרטיס מסך שלי - והוא השתגע המעלות ירדו אומנם 6 מעלות אבל הרזולוציה הייתה נמוכה והיה אפשר רק 8 סיביות... (עכשיו אני חושב שזה כבר לא הכרטיס תקראו ותבינו) טוב - הלכתי לחנות שלכו אותו לבדיקה ואני כנראה מקבל חדש. בנתיים הביאו לי GeForce 256 32mb חלפוי (בבבבבבבבבעעעע) אני מכניס אותו - מפעיל את המחשב המסך לא נדלק והמאוורר על הכרטיס לא עובד - חשבתי שהכרטיס דפוק ! הכנסתי למחשב אחר - עוד כמה גדול ! עכשיו הכנסתי וודו 3 המסך שוב דלק ושוב הכנסתי למחשב אחר - ושוב עבד כמו גדול ! רק כרטיס אחד ישן תיכו עובד אצלי (בנתיים) הוצאתי אותו מפנטיום 1 ! מה לעשות ?

18. Started by PeaceWarrior,

המחשב נכבה לאחר כל 10 דקות באופן עצמאי ובבת אחת ללא שאני אעשה דבר מיוחד וללא שהמחשב יעשה תהליך כיבוי עם זאת גם כשהמחשב כבוי נורת ה Num Lock במקלדת ממשיכה לדלוק. מישהו יודע מה הבעיה והאם אוכל לפתור אותה לבד או לתת לחברה ממנה קניתי את המחשב ולהשתמש באחריות שלי. סדרתי את הבעיה! הבעיה הייתה באבק שהצטבר בפנים המעבד ניקיתי עם קומפרסור, עכשיו הוא גם עובד בלי רעשים שהיו מקודם

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by Polonian,

אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב- אחד בנפח 80 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ושני בנפח 30 ג'יגה שאני מאחסן בו תוכנות וכו'. שלשום הוצאתי את הכונן של ה30 ג'יגה והכנסתי כונן אחר רק כדי לפרמט אותו ולהביא אותו למישהו. אח"כ החזרתי את הכונן שלי למחשב, ומאז התחילה לי בעייה: המחשב עולה דיי מהר ומגיע למסך של הווינדוס כרגיל, אבל כל דבר שנמצא בכונן הקשיח של ה30 ג'יגה לא פועל למשך 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הכול מסתדר. למשל- אם אני פותח בזמן הזה את המחשב שלי, הוא "מחפש" את הכוננים עד שהבעיה מסתדרת. יש לי גם אנטיוירוס שמותקן בכונן הזה, וב3 דקות שהכונן לא פועל גם האנטי-וירוס כבוי. רק כשהוא מתחיל לעבוד כרגיל אני רואה שהסימן של האנטי וירוס משתנה לסימן שאומר שהוא פעיל. חשוב לציין שחוסר הת…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by HumanFly,

היי צ'יקוס ? מה קורה ? טוב בכל מקרה כמכור לשמחק americas army אצתי רצתי להוריד את הפאצ' החדש 1.9 הכולל גרפיקה עוצרת נשימה (טוב בלי להגזים). בכל מקרה בעודי משחק ומשתעשע לתומי מהמשחק הנהדר, פתאום ! בזמן המשחק המסף קופא וככה המחשב קורס עם המסך קפוא, רק הכפתור ריסיט מחלץ את העניינים אין אפילו תגיבה של הנאם לוק ולא כלום. טוב הרהר לו "מעוף האדם" וחשב מה הבעיה ? אולי חום !? של המעבד ? חשב לו יונפליי שוב ואמר בטון שכונתי : "לה ! " אצתי רצתי לשחק שוב בשמחק, אולי מדובר בתקלה חד פעם, אך להפתעתי אחרי מס דקות של משחק, לא בזמן קבוע יש קריסה, התעצבן יומפלי בעודי רוגז ורוגז אני מפעיל את ה asus prob בשביל לבדוק את טמפרטורת המעבד, רואה הוא אני כי מדובר ב 35 טמפ' אני אנוכי מחזיק ב p4…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום לכולם . בזמן משחקים שונים יש לי לפתע ירידה בקצב הפריימים לשניה , כאילו המחשב מבצע איזה פעולה שגוזלת ממנו משאבים רבים ואז כל המשחק מקרטע . המערכת מורכבת ממעבד 6600 2 ג'יגה זיכרון של OCZ כרטיס מסך 7800GTX. הרצתי בדיקת וירוסים ואנטיספייוור וכלום לא נמצא. יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם יש לי בעיה בחילוץ קבצים ואני מקווה שזה פתיר. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה WIN10 PRO 64BIT על SSD 128GB. מלבד הSSD יש לי 2 כונני HDD שאחד הוא 1TB והשני 3TB. בSSD (כונן C) נשאר לי 17GB פנוי וכאן מתחילה הבעיה. יש לי קבצי RAR בכונן של ה3TB בתוכם ישנו קובץ ששוקל כמעט 80GB. אם אני מנסה לחלץ את הקובץ לאחד מכונני הHDD (שכמובן יש בהם מקום פנוי) אני מקבל שגיאה שהכונן מלא מהסיבה שבכונן C אין מספיק מקום בכדי לספוג את החילוץ הזה. חשבתי שיעזור לי אם אתקין תוכנה לחילוץ קבצים באחד מכונני הHDD אך זה לא עזר. יש לכם איזו עצה טובה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rm23,

שלום, יש לי מחשב דיי ישן אך היה באחסנה לאורך תקופה של שנה בערך. לפני האחסנה הוא עבד כרגיל, אולם שהפעלתי אותו לאחר האיחסון הוא נדלק לי אולם המסך לא נדלק. המסך תקין והוא עובד לי במחשב אחר שקיים אצלי. כמו כן, חשבתי שאולי הבעיה בכרטיס המסך לכן החלפתי בין הכרטיס מסך שהיה במחשב הלא תקין לכרטיס מסך תקין ושעובד במחשב אחר, ועדיין המסך לא נדלק לי בעת הפעלת המחשב. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה שגורמת למסך לא להידלק עם הפעלת המחשב?! אשמח לעזרה בעניין, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by -AKEL-,

אני חושב שזה זה... אין לי מושג למה זה קורה אני מפעיל סתם משחק מסויים וואלה עובד לי הכל סבבה ופיתאום אייכשהו אחרי כמה זמן המשחק (לא רק אחד ספציפי) נתקע, המסך רושם לי "נו סינגל" ומראה מסך כבוי ולא אסקייפ ולא קונטרול +אלט + דליט.... לא מגיב... רק אחרי שאני עושה ריסט המחשב עובד הכל טוב ויפה... מה זהב יכול להיות או איך אני יכול לזהות את הבעיה הזאתי? תודה מראש לכל העוזרים בנושא

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  25. לפני שבוע בידיוק קניתי את המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~TDG1002~97~0.htm הלכתי לאתר SystemRequirments Lab כדיי לבדוק איך הוא יריץ את את Assasins Creed התוצאה הייתה משמחת כי הבאר שמה הראה שהוא קרוב מאוד לFast אז קניתי את המשחק,והרבה ופלא,חמש שניות המשחק עובד חלק וחמש שניות או יותר עובד עם לאגים. אני לא מבין כול כך במחשבים אבל אני חושד שיש לי כרטיס מסך מובנה בנוסף לזה שיש לי כבר והלוח לא תומך בשילוב בין שנייהם,ד"א איך קוראים לזה?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.