תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לשים את המארז שלי ליד סאב די גדול כ 12" כמו כן ליד הסאב יש רמקול גדול נוסף השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברכיבים של המחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני זמן כצר כשבוע המחשב התחיל להתכבות ועשות ריסטרטים פתאומיים פתחתי אותו ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך ממש לוהט טחרי זמן מה של פעילות הכרטיס הוא RADEON 4870 האם זה אופייני או שמשהו בקירור נדפק?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חבר'ה, רציתי לשאול לגבי תופעה מעניינת: שמתי עכשיו בדיקת MEMTEST עקב בעית איטיות שיש לי ולקח בערך שעתיים לPASS אחד בלבד עם 40 אחוז בדיקה בסייקל השני. לאחר מכן הוצאתי 2 סטיקים והשארתי רק שניים בDUAL CHANNEL והרצתי בדיקה - לאחר שעתיים היו לי 4 PASSים. זה אומר ששני הצמדים לא עובדים טוב ביחד? זה יכול להיות מה שגורם לאיטיות? מדובר על 4 סיטיקים של KINGSTON 1GB DDR800 שהם מדגמים אחרים. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
פעם שלישית שאני מנסה לרשום פה הודעה והמחשב קרס לי בפנים! שלום לכל חברי הפורום והאתר ברשותי מחשב חדש, יקר עם חומרה ש"אמורה" להיות מעולה. ברשותי כרטיס מסך מבית ati radeon 5870 המחשב היה קורס עם גוונם וצבעים לפני שהתקנתי את ההוט פיקס ויש לציין שלא עשיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר אלה התקנתי את ההוט פיקס בהנחה שati ידעו שרוב המוחלט של האנשים לא מוחקים את הדרייבר באופן מוחלט אלה מתקינים את החדש כרגיל. נכון לעכשיו המחשב קורס רנדומלית בכל רגע נתון ומתי שבא לו לפחות 4 פעמים ביום במקרה הזה על הבוקר הוא דפק 3 קריסות בלי להתחשב בכלום. ברשותי מעבד core i7 - 860 6 ג'יגה של ראם וספק 650 וואט. זו הודעה ראשונה שלי כך שאינני יודע בדיוק אילו נתונים אני צריך לתת וכ'ו בבקשה תעזרו לי ל…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל להתקע במהלך הרצת משחקים חדשים, זה התחיל (כנראה) מאז שקניתי קירור חדש למעבד, הקודם פשוט היה נתקע ועושה אזעקות. המפרט שלי הוא: מעבד Core2Quad Q6600 כרטיס מסך Geforce 8800GT זיכרון 2GB RAM הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 יש לציין שהקירור הקודם היה בדיוק אותו קירור רק לא Rev. 2, הקירור הזה יושב בצורה קצת שונה מההוא אבל סה"כ הם גם נראים אותו דבר.. בכל אופן, הקירור הנוכחי אמור להיות כמו הקודם אם לא טוב יותר. אבא שלי הלך וקנה אותו בחנות מסויימת, הם התקינו לי אותו בחנות, חזרתי מהבסיס בסוף השבוע שמח וטוב לב עד שראיתי שהמחשב נתקע.. הוא נתקע במשחקים כגון NBA 2k10, Dragon Age, ואפילו Torchlight מדי פעם.. ב-NBA הוא נתקע אחרי דקה או שתיים של מש…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי לאחרונה מפרט בהמלצת חברי הפורום שכלל: AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Transcend 1GB DDR3 1333Mhz כשאני מחבר את המסך מחשב לבד או את המסך LCD 32 אינץ' לבד הם עובדים. אבל כשאני מחבר את המסך מחשב דרך DVI ואת הסמך LCD דרך הDVI השני לHDMI שבמסך המחשב לא מזהה לי אותו ואין אפשרות להחליף תצוגה. מה גם ששמתי לב שיש 2 יציאות DVI במחשב אבל הן רחוקות אחת מהשניה והן לא בדיוק אותו הדבר מבחינת הפינים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קורה אחרי בערך 20 דקות עבודה רציפה על המחשב לא ספציפי באמצע משחק אשמח לדעת מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-X58A-UD3R שאני מנסה להתקין עליו windows 7 pro 64 bit הוא לא מזהה את הכונן הקשיח מבקש ממני להכניס דרייברים וכל מה שאני מנסה לעשות לא עוזר לי אני מנסה להקין את זה עם כונן קשיח אחד של סמסונג F3 בלי raid במצב IDE על איזה הגדרות אני אמור לעשות את זה? או איזה דרייברים אני אמור לתת לו? כרגע הכונן מחובר וה DVD מחוברים ליציאות 0 ו 1 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
עד כמה זה חמור אם בכלל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום D: מממ דוד שלי הביא לי את המחשב שלו הוא החליף מארז למחשב שלו נתונים: Ga ep43-Ds3r [לוח אמ] HD4870 וקירור למעבד כולשהוא . ספק: Silver Power 500w המחשב עבד מצויין ליפני זה אך אחרי החלפת המארז אחרי שהמחשב נדלק סופרים שניה אחת והוא מתכבה כאילו עושה לעצמו ריסט וחוזר כול הזמן עד שאני מכבה את המחשב . ניסתי להוציא את כול החוטים להחזיר כמו שצריך, אותו הדבר נשאר. ואין לי מושג מה לעשות . ניסתי לנתק את ה PWR LED RSTRT LED HDD LED ולהפעיל עם מברג, וזה עדין אותו הדבר . ניסתי להוציא את המעבד ולהפעיל, המחשב נישאר דולק . יכול להיות שהמעבד נדפק ? / מקצר ? אגב, עם הראם או בלעדיו, המחשב לא מצפצף כאילו הראם לא משפיע כלל . ניסתי להחליף ראם וזה עדין אותו דבר . אשמח אם מישו יוכל לנסות לעזו…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מתאם רשת אלחוטית שמחובר כל הזמן למחשב (WINXP). אבל כשאני מחבר דיסק קשיח נייד (ניסיתי כבר אחד קטן של WD מחובר עם מגירה לUSB ועוד אחד PASSPORT של WD) יש בעיות (חשוב להזכיר שבמחשבים אחרים זה עובד יופי) כשאני מחבר את הPASSPORT אז הוא מזהה והכל אבל כשאני מעביר דברים הוא מתנתק. וכשאני מחבר את הקטן עם המגירה אז הוא כותב שלא ניתן להתקין את החומרה וזהו, הוא אפילו לא מראה אותו במנהל התקנים... אחרי שניתקתי את המתאם האלחוטי וחיברתי את הדיסקשיח הקטן ואז את המתאם זה עובד (עדיין לא בדקתי אם זה עובד בלי ניתוקים בהעברת קבצים) והאינטרנט נהיה יותר איטי. זה גם לא משנה באיזה חיבור אני מחבר (בין אם זה ליד המתאם או חיבור אחר אפילו מקדימה). והחלפתי ספק לפני שבועיים (זה היה לי גם לפני…
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי קפא מידי פעם וכשהפעלתי אותו מהתחלה ראיתי במסך השחור שרשום BZBZBZBZBZBZ היכן שבד"כ רשום ההארד דיסק. אחרי כמה ריסטים זה מסתדר ואז אני רואה שיש בעיה עם ה BOOTMGR . אחרי עוד כמה ריסטים אני מצליח להעלות את הווינדוס. איפה הבעיה? מצורפת תמונה של HD TUNE- ישנה בעיה ב ultra dma crc error count עד כמה זה חמור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
צצה לי בעיה במחשב לפני מספר ימים. המחשב לפתע הפסיק לשדר למסך סיגנל (מסך חדש) והמסך עבר למצב standby. ביצעתי reset והמחשב עלה, הגיע לשלב בו אני מתבקש להקיש שם משתמש וסיסמא. הקשתי ושוב המסך עבר ל-standby. לאחר ביצוע reset נוסף לא עלה כבר כלום, אפילו לא ראו את עליית ה-bios. פתחתי וניקיתי את המחשב, המאווררים וצלעות הקירור של המעבד. כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון מה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 וזה לא רק במדיה פלייר בכל תוכנה וזה גם בכל הסרטים שאני רואה, זה כאילו אני רואה 5 דקות ואז הוא נתקע אני ממשיך מאותו מקום עוד 5 דדקות אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כשהמחשב מחובר לחשמל ולא פועל, יש רעש (קול בתדר די גבוה) לא מאוד חזק (זה קיים כבר מקניית המחשב). מה זה יכול להיות? האם הספק או הלוח פגומים? הספק: HEC RAPTOR 400W, הלוח: GIGABYTE G41M-ES2L
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
צהריים טובים. לאחרונה פירמטתי את המחשב, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה זאת, אני דיי בקיא בנושא. אני לא נוהג להשתמש הרבה בצורב הDVD שלי, אך בסביבות שבוע אחרי הפירמוט כאשר ניסיתי לצרוב, גיליתי שהצריבה היא מאוד איטית ובנוסף בזמן הצריבה כל המחשב נתקע. נתקע זאת אומרת העכבר זז באיטיות ובלאגים, אם יש מוזיקה ברקע, או סתם צליל הודעה בתוכנת מסרים, הצליל נשמע בצורה איטית כאילו הוא בSLOW MOTION. השתמשתי בכונן לפני הפירמוט והכל היה בסדר, וכאשר פירמטתי התקנתי כרגיל את כל הדרייברים המגיעים עם הלוח אם וכו', למרות שאני דיי בטוח שהכונן תמיד משתמש בדרייברים של XP. חשוב להדגיש שהבעיה חוזרת גם בזמן צריבת דיסק, וגם בזמן קריאת דיסק (למשל סרט או שירים שמנוגנים מדיסק). אין לי מושג איך לתקן את בעיית …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מישהו עם הלוח הזה, שיוכל להריץ עבורי את התוכנה DPC Latency Checker ולהעלות צילום מסך. אני מקבל את זה (פלט בעייתי, בגלל הקווים האדומים) ומנסה להבין אם זה פרטי ללוח / מפרט שלי, או קיים בכל הלוחות מהדגם הזה. ככה אוכל לדעת מה לעשות הלאה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום ואני מקווה שאני לא עובר על אחד החוקים לאחר שלא מצאתי פיתרון לבעייה שלי בהרבה פורומים אחרים באתי לנסות פה ואני מקווה שסוףסוף אני יפתור את הבעייה. טוב לפני כחצי שנה קניתי מחשב והייתה בו בעיה שכאשר אני מתקין משהו (בעיקר דרך דמון טולס)הוא קופא לגמרי ולא מגיב כלל והפיתרון היחידי הוא ריסטרט לקחתי אותו אל החנות (IVORY) לא יודע מה הם עשו בדיוק והם פירמטו גם (למרות שהוא היה חדש)וסידרו את הבעיה אך כבר כ3.5 חודשים המחשב קופא וזה משגע אותי אני כבר לא יודע מה לעשות לפעמים זה במהלך עבודה ולפעמים לא בנוסף כאשר הוא נתקע שומעים לפעמים! את אותו הצליל שהיו אמורים לשמוע כמה פעמים וזה מפסיק ועוד משהו במצב קיפאון אפילו הNUM LOOK או הCAPS LOCK לא עובדים! בבקשה תעזרו לי ת…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני מזהה שיש לי בעיה במחשב. קניתי את המחשב החדש לפני חודש + , והוא מתחיל לעשות לי בעיות בשבוע האחרון. משום מה כשאני משאיר אותו פתוח לשני לילות ברציפיות למחרת בבוקר המחשב לא עובד , שום תוכנה לא עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה : insufficient system resources exist to complete the requested service אני משתמש ב win 7 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד LGX110 הינה מפרט: מעבד Intel® Atom™ Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache מעבד זיכרון 1GB (DDR2 667MHz, Embedded single channel) זיכרון תצוגה 10" WSVGA LED (Hannstar) סוג Intel® GMA 950 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB (2.5" SATA) דיסק קשיח תקשורת WLAN 802.11 b/g (Azurewave) אלחוטית 10/100MB Ethernet רשת יציאות (SD, MMC, MS, MS pro) קורא זכרונות כרטיס קול SRS WOW HD, SRS TruSurround XT,Stereo Speakers (2W/ch) כרטיס קול בזמן האחרון מופיעים לי מסכים כחולים, זה קורה כשאני מפעיל את התוכנה uTorrent זה מה שמופיע לי אחריי שהמחשב עושה ריסטרט חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור:…
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו מס בעיות, כל פעם שאני רוצה לשחק באיזה משחק המחשב עושה restart. הבעיה התחילה במשחק COD:MW2 ( זה קרה לעיתים רחוקות ), בחלק מהמשחקים האחרים זה לא קרה אבל במשחק BF:Bad Company 2 זה קורה כל הזמן ז"א שאני לא יכול לשחק בכלל. נסיון לפתור את הבעיה: * הרצת תוכנת העמסת מחשב Everest-Stability Test - לא קורס * הרצת 3DMark קורס ( בעבר לא קרס ) * שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר - והכל עבד מעולה ז"א שהמחשב לא קרס. החלפתי משחה למעבד ( המעבד על 20-40 מעלות ) * כאשר המחשב לא במצב משחק הוא לא קורס. * הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן * ניסיתי אפילו להתקין מחדש את Windows המפרט של המחשב רשום אצלי בצד. מריץ Windows 7 -Ultimate 64B נ.ב מה שנשאר לי זה רק הלוח אם שיכול לעשות בעיות, א…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה נסיתי לדחוס את הדיסק הקשיח (קליק ימני על הכונן ~> מאפיינים) ואחרי שראיתי כמה זמן זה יקח התייאשתי, לחצתי על ביטול וכביתי את המחשב. היום בבוקר קמתי, נסיתי להפעיל את המחשב ואיפשהו בפוסט הוא כותב לי bootMGR is compressed.. והאפשרות היחידה שיש לי שם היא ללחוץ על CTRL+ALT+DEL כדי לעשות ריסטרט. נסיתי לאפס את הביוס (load fail safe) ולא עזר.. מה אפשר לעשות.? תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחשב חדש, מערכת הפעלה חוקית.עובד מצויין כבר שבועיים ללא שום תקלות. שלשום התקנתי סימס3 מקורי, עבד מצויין גם לאחר מכן. אתמול בערב כיביתי, ומאז רק ניתקנו מהחשמל היום בשביל לנתב בצורה יפה את הכבלים, ומאז כשאני מפעיל אותו עולה מתחיל לטעון במסך הראשון של הלוח אם MSI, ואז מבקש דיסק BOOT או משהו כזה, עשיתי רפייר לשלשום לפני הסימס.. עדיין אותו הדבר. הרצתי את בדיקת הזיכרון.. ושום דבר.. הוא עולה רק כשהדיסק של הבוט בפנים... reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key שמתי את הדיסק.. ורק איתו המחשב עולה... בלי זה זה נתקע במסך הזה וזהו... רעיון? בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המחשב עבד בלי בעיות עד אתמול כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע למסך הזה של Welcome ונכבה אני יכול להיכנס בSafe Mode וניסיתי לעשות Repair אבל הוא נכבה באמצע... יש פתרון לבעיה??
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-