עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by miky,

שלום,אני צריך דרייבר לכרטיס קול בשם :e3dx hsp56

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by eran898,

שלום. קניתי מחשב חדש אתמול בחלקים וניסיתי להרכיב אותו...ואפשר להגיד שבהרכבה הצלחתי בקלות אבל המחשב לא נידלק.. אחרי הרבה מאוד ניסויים וטעיות מצאתי את הבעיה.. קניתי קירור למעבד NINJA 3 וכשחיברתי אותו טיפה ניסחפתי עם החומר הטרמי וסחטתי את המיץ של המנה שהם הביאו וכנראה שזה היה ממש יותר מידי.... החומר גלש החוצה כשסגרתי את הגוף על המעבד ונגע במספר פינים...מיותר לציין שהמחשב סירב לעבוד אתמול כל היום למרות שניקיתי אותו במשך שעות..וגם היה לי חוסר וודאות בקשר למה שהרסתי.. אם זה המעבד או הלוח אם או אולי אפילו שניהם..והיום קראתי אפשהו שאם אין אציטון או אלכוהול ניתן לנקות מישחה עם דאודרנט.. ושוב ניקיתי עם דאודרנט וקיסמי אוזניים ופתאום(טה טה טה טה) המחשב עבד.. הכול עובד הבעיה היא עכשיו…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  3. טוב קודם כל שלום אני חד עכשיו הנה הבעיה טוב היתה לי בעיה עם איזה קובץ שדפק לי תווינדאוס(עשה ריסטרט כל פעם שהווידאוס נטען) אז חיברתי תכונן הקשיח של המחשב הדפוק לשלי ומחקתי תקובץ שהרס תווינדאוס שחזרתי תכונן למחשב הדפוק הכל פעל טוב חוץ מזה שהוא לא זיהה לי תכוננים של הדיסקים :<<< בבקשה תעזרו תכנאי יקר מידי :<

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

שמתי לב למשהו ממש מוזר... הלוח שלי נשאר "עובד", יש עליו לד בקרה שנשאר דלוק גם לאחר הכיבוי, וגם שמתי לב שהמנורה על הסוויץ' של המחשב שלי נשארת דלוקה לאחר הכיבוי של המחשב. אבל המאוורר של המעבד (שמחובר גם הוא ללוח) נכבה. זה יכול להיות בעייה בספק? בלוח? אולי בכלל זה האופי של הלוח? מידע דרוש לוח ABIT SR7-8X ספק 350W Tsunami

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  5. בכל כניסה חדשה לאתר כלשהו באינטרנט המחשב חושב הרבה זמן,ובסוף מופיעה הודיעה:יש צורך באבחון רשת.ברגע שאני מפעיל את אבחון הרשת האתר מופיע.בהמשך אין בעיה בכניסה נוספת לאתר זה.איני מצליח לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  6. אהלן אז ככה החלטתי לנקות את המחשב שלי - פתחתי אותו ניקיתי את כולו בעזרת מברשת ושואב אבק - בשיא טיפשותי פתחתי את הספק גם וניקיתי שם בסוף סגרתי הכל ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק - כל האורות דולקים - המאווררים דולקים אבל חוץ מזה שום דבר לא נדלק - לא מקלדת לא עכבר לא מסך לא כלום.. מה מקור התקלה ומה עושים?? תודה!

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by redead,

מדובר במחשב של אח שלי אז עדיין לא יצא לי לראות איך ולמה זה קורה אבל לפי מה שהוא טוען המחשב יכול להיות אפילו דולק 3 ימים ברצף וזה פתאום מכלום להחבא פשוט! עוד משהו שהוא טוען זה שאם הוא משתמש בישומים שקשורים למוזיקה אז המחשב נכבה יותר מהר.. למישהו יש איזשהו שמץ של מושג מה הבעיה או מה לבדוק? תודה..

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by tal hw king,

שלום דבר ראשון זה רק אני או שלעוד אנשים הדריברים החדשים של הכרטיס מסך עושה בעיות? פרסמתי פה בעבר שיש לי בעייה כזו אבל הצלחתי להתגבר עליה אבל מיד לאחר שהתקנתי את הדריברים החדשים (4.6) כול המסך השתגע! והוא לא הצליח להתגבר על הבעייה, אבל מחקתי את הדריברים והתקנתי את הדריבר הישן והטוב מהסידי! ואז זה הסתדר...... אבל אז באתי לשחק אנריל ברשת והמסך עושה לי בעיות. קודם כול ה FPS שלי ירד לרמה כזו נמוכה שזה לא היה נורמאלי, כאילו שאני משחק עם מחשב שלא סוחב את המשחק! כאשר שחקתי עם עצמי (לא ברשת) אז הוא עבד יופי! בפעם הראשונה הוא כיבה לי את המסך אחריי שהו נתקע! בפעם השניה בכלל לא הראה לי תמונה רק מסך טורקיז כזה שהופיע עליו צורה מוזרה שנעלמה אחריי איזה דקה בערך אחריי התענה ארוכההההההההה…

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by orzilca,

מפרט: ePox 8RDA3+ AMDXP 2500+ Barthon TwinMos 256DDR x2 GigaCube Radeon 9600 Pro WD 80GB 8MB התקלה: קורה בעיקר במשחק קאונטר-סטרייק, המחשב פשוט קופא לגמרי... התקלה הזאת קרתה לי בעבר ולאחר כמה חודשים שנלחמתי עם המחשב היא נפסקה אך כעבור חודשיים היא חזרה מה שמוזר זה שאני יודע שלא שיניתי כלום במחשב שיחקתי בלילה הכל עבד תקין כיביתי את המחשב הדלקתי בבוקר המחשב חזר למצב של תקיעות ! ניסיתי כל פתרון אפשרי כבר דרייברים לכרטיס מסך מתחים לכרטיס דרך הביוס את הביוס עדכנתי הרצתי בדיקה על הזכרונות(mem86) כלום שום דבר לא עוזר תעזרו לי בבקשה לפני שאני מאבד את שפיותי

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600gs של leadtek. לפני כשבועיים בערך אחרי ששיחקתי במשחק, לפתע נהיה מסך שחור. הייתי חייב לעשות ריסטרט- כעשיתי ריסטרט גיליתי שכל המסכים האלה שבאים לפני הwelcome הם מטושטשים כאלה בצבעים- כשזה הגיע לwelcome אחרי זה זה לא העלה את הווינדוס. נכנסתי לסייפמוד והסרתי את הדרריברים של הכרטיס מסך. עשיתי ריסט- עדיין היו צבעים מטושטשים אך הפעם זה העלה את הווינדוס (בלי דרייבר של כרטיס מסך). מאז, כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר, בסוף ההתקנה זה עושה לי מסך שחור. ניסיתי להתקין דרייברים שונים, ישנים ,חדשים וכל מיני גרסאות- בכל אחד היה אותם בעיה- מסך שחור בסוף שמחייב ריסטרט. פעם אחת חיכיתי קצת ואחרי כמה דקות המסך השחור נדלק לפתע והיה את המסך הכחו…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  11. טוב,ניסיתי כמעט הכל ואני חושב שיש בעית תאימות. לוח אם-GIGA K8NKP-SLI מעבד-AMD/3200/64/VENICE כ.מסך-6600GT/PCIE/GIGABYTE כונן קשיח-WD/160JS ספק-TT 420W זכרונות-2*512/OCZ הוחלףפעם אחת לוח אם וכונן קשיח. הבעיות:ניסיון לעבוד עם EVEREST או SMARTFAN תוקעת את המחשב.עד כדי צורך לבצע BOOT. כשהמסך VIEWSONIC מחובר(החלפתי בין המסכים בין שני מחשבים) למחשב הנ"ל אזי לפעמים אין תמונה בכלל,ואם יש אז מאוד מאוד חלשה שממש צריך להתקרב למסך לראות שיש תמונה. כשהחלפתי בין המסכים ציפיתי שתצוף בעית מסך או כ.מסך,אבל לא קורה כלום.כלומר עד עכשיו כ.מסך במחשב הנ"ל מתפקד וה-VIEW במחשב השני מתפקד. אז הגעתי למסקנה שיש אי תאימות בין המסך הזה למחשב הנ"ל.האם אני צודק או שיש דרך אחרת לשלול את הבעיות האם תקיעת…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by D135,

מאתמול התחילו לי מסכים כחולים. יש לי ווינדוס וויסטה 64ביט וכרטיס מסך של ATI HD4870. אתמול התקנתי את הדרייברים החדשים (8.9) בלי למחוק את הישנים. אחרי הריסטרט אם אני לא טועה נהיה לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. מאז זה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב - הוא נדלק לדקה בערך ואז עובר למסך כחול ועושה ריסטרט. לפי דעתי זה בגלל הדרייברים, אבל הפעלתי את המחשב דרך safe mode, עשיתי שחזור מערכת ואחרי שעשיתי את זה אפילו הsafe mode לא עובד. גם אם אני עושה safe mode וגם אם אני עושה מצב רגיל אני פשוט מקבל מסך שחור עם הסמן (עכבר) שאותו אני יכול להזיז במסך אבל רואים רק שחור.. ההבדל היחיד הוא שבמצב רגיל המסך הכחול חוזר אחרי דקה ובsafe mode אני פשוט רואה מסך שחור ואני יכול לזוז עם העכבר. הנה מה…

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by Torn,

נראה לי שהספק הזה כבר עשה את שלו, לאחרונה המחשב עושה לי ריסטים במשחקים כבדים, זה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה. תחת עומס הטמפרטורה שלו היא 52 מעלות! שזה המון. ה12V שלו לא יציב בכלל. מצורפת תמונה של המתחים. תנו לי את דעתכם בבקשה. המחשב הוא: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 מומהר ל3.2 ג'יגה ראם. 9800 XT של אסוס.

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by Henry55,

יש לי את המחשב הזה: MJ105 Hasee. אני חושב שיש בעיה בחריץ של הזיכרון ראם. הזיכרון המקורי שהמחשב בא איתו היה 2 גיגה , החלפתי אותו למרות שהוא תקין - הוא עובד במחשב אחר , ושמתי במקומו זיכרון 1 גיגה שעבד בהתחלה ואז הפסיק לעבוד. המחשב נדלק (המסך לא נדלק) ואחרי כמה שניות יש מין כיבוי חלקי כזה - המאוורר נכבה. האם מישהו מכיר את הבעיה? כמו כן , יש בעיה נוספת : הכבל שמחבר את המקלדת ללוח התנתק , פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכבל מאד קצר - אני לא רואה דרך לחבר אותו.באופן כללי המחשב הזה מורכב מבפנים בצורה הזויה , לא הגיונית ולא נוחה בעליל (וראיתי הרבה מחשבים מבפנים).זה נראה שהסינים האלה לא ממש טובים בתכנון , או שהם בונים על זה שבמקרה של תקלה פשוט תזרוק את המחשב. מישהו יודע איך אפשר בכל זאת…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by zabal12,

שלום, יש לי 3 DOK שיש עליהם תמונות חשבות . 3 נדבקו בווירוס וכרגע לא ניתן להציג את התמונות/לראות את הקבצים . בצעתי סירקת ווירוסים ובאת הסריק ניתן לראות שהקבצים קיימים על הDOK (רואים שהם נסרקים ) . מישהו יודע מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  16. טוף... מדובר פה על לוח אם של חבר, שלא משנה כמה חיפושים הרצתי בגוגל וכמה נסיונות התקנה ניסיתי(מהדיסק שבא עם הלוח עד לקודקים של AC'97 ו-SiS מהאינטרנט) הוא פשוט מסרב להפיק סאונד. להלן מידע מ-CPU-Z: Mainboard and chipset Motherboard manufacturer ECS Motherboard model P4S5MG/GL+, 1.0 BIOS vendor American Megatrends Inc. BIOS revision 07.00T BIOS release date 04/02/01 Chipset SiS 650 rev. 01 Southbridge SiS LPC Bridge rev. 04 Sensor chip ITE IT8705 Graphic Interface AGP AGP Status enabled, rev. 3.0 AGP Data Transfer Rate 4x AGP Max Rate 4x AGP Side Band Addressing supported, enabled הכל(והקול) עבד מצויין עד שבחוכמתו הרבה הוריד את הווירוס שמטייל כיום באיי.סי.קיו ודפק לעצמו …

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by firox,

טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by nahum8,

כשאני מנסה להתקין ווינדוס (XP) זה מגיע למסך הכחול ורושם: .Setup did not find any hard disk driver installed in your computer Make sure any hard disk drives are powerd on and properly connected to ypur computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufactorer-suplied diagnostic or setup program. ואז הוא מבקש רק ללחוץ על הF3 כדי לעשות ריסט. המחשב זה hp pavilion dv6000 תעזרו בבקשה..אין לי כ''כ מושג במחשבים ניידים אשמח לכל עזרה קטנטנה, תודה!

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by dorswisa,

שלום! אני מנסה להתקין פאץ' רישיונות לPES 2013 אבל תמיד שאני לוחץ INSTALL מופיע לי ריבוע באמצע המסך שבו רשום: unhandled exception has occurred in a component in your application if you click continue ויש גם דליס ושאני לוחץ על זה מופיע לי: See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img\dt04.img' is denied. at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב נייח כשנתיים. לפתע, אתמול כשהדלקתי אותו הוא עשה רעש כרגיל, אבל מההתחלה המסך לא הראה שמשהו קורה. לא הBIOS, לא התחלת הווינדוס, לא כלום. חיברתי את המסך למחשב הנייד שלי כדי לבדוק אולי הבעיה היא המסך, אבל הוא עבד כמו שצריך. איך אני יכול לזהות מהי התקלה? איך להבחין בין אם זו תקלה של הכונן קשיח, או הלוח אם? אשמח לכל עזרה אפשרית בהקדם!! תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by eli33,

שלום קניתי מחשב חדש לפני בערך חודש חודשיים בהתחלה הכל היה סבבה אבל אחרי איזה שבועיים בערך המחשב התחיל לעשות רעש קצר כזה שהוא נדלק ממה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן את זה? זה בערך המפרט של המחשב asus A8N-E לוח אם GIGABITE 6600GT כרטיס מסך ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? AMD ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? WD ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? תודה מראש .. :2gunsfiring:

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by rOnka,

[table][tr][td]<blockquote>נידפק לי ה9800GT שהיה לי והטכנאי הביא לי חלופי 6600 משהו של נווידיה. מאז סרטים רצים לי נורא מקורטע כשאני עושה על מסך מלא ולפעמים אפילו הסאונד נעלם ופשוט רואים תמונה קופצת. כאילו זה איזה משחק מחשב שרץ על FPS נורא נמוך. לפעמים כשאני לוחץ על עצירה התמונה פשוט ממשיכה אבל בלי סאונד. עוד משהו מוזר שקורה(בעיקר כשיש איזה וידאו ברקע ועברתי רגע לדפדפן) זה שלפעמים יש מין קרעים כאלה בדפדפן לאיזה שניה ואזה מסתדר. מין עיוותים כאלה כמו תיקים לדפדפן.</blockquote><blockquote>הייתי מבין אם זה היה באכות HD(שגם לא עובדים) אבל אפילו משהו באיכות נמוכה בקושי עובד על מסך מלא ולפעמים גם לא כשאני מגדיל על מסך מלא. לפעמים כשאני רואה שידורים באינטרנט אז כ…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by LQDForce,

איך אני משנה את הרזולציה או מה שלא יהיה אני רוצה לראות דפים על כל המסך וכרגע אני לא רואה אותם כמו שצריך הם כאילו מתכווצים... אמרו לי לעדכן גרסא איך עושים אתזה וזה בכלל נכון?

24. יש לי מערכת XP שמותקנת בערך 4 חודשים בדרך כלל במצב כזה שכל המחשב מתחיל להאיט בטירוף, אני עושה פורמט אבל אין לי כוח לעשות שוב פורמט זה מעייף אותי (במיוחד הWINDOWS UPDATE שלוקח שעות) אני מנקה SPYWARE ואין לי הרבה תוכנות רצות ברקע.. (הרצתי מאחה+סורק דיסק, לפני שבועיים בערך) אני יסביר: למשל, שאני מחליף רקע, לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתעדכן (שאני לוחץ OK) שאני עושה לינק "פתח בחלון חדש" לוקח לו גם כמה שניות, מה שלא היה קורה פעם לפעמים גם אחרי שאני מקליד סיסמא לאימייל באווטלוק החלון כזה קופא לכמה שניות וגם שאני עושה שינוי שם, או העתק לקובץ - מידי פעם זה לוקח לו כמה שניות לעקל מה שביקשתי.. כל מיני דברים קטנים מעצבים כאלה שלא קראו לי בדרך כלל מה עושים?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by bbnbbn,

יש בעיה עם הלוח כנראה , הוא התחיל להשמיע צפצופים כאלו שלא היו, והוא היה מצוין עד עכשיו. השאלה מה היא הבעיה?? ניסיתי להחליף זיכרון , מעבדים, הוצאתי את כל הכרטיסים ואת כל ההראד דיסקים והסידירומים ושום דבר לא עוזר... מה נראית לכם הבעיה??? (מצורף לינק לקובץ הצפצוף שהקלטתי עם ה-MP3) http://bnk.web.lsrv.co.il/bips.wav העתק ישר למדיה פלייר וזה יעבוד תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים