עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by okarmi,

שלום לכולם, הפרד המקורי נפתח בפורום Windows אבל הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ולכן אני מפסיק שם את הדיון ופותח אותו כאן. מפרט רלוונטי לבעיה: לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 ומערכת ההפעלה היא Win XP Home SP3 צילום של מנהל ההתקנים: תיאור הבעיה: בחודש האחרון יש לי בעיות עם חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי. (כרגע אני נחסוך מכם את כל הסיפור עם הוירוס שהיה והקספרסקי שבהתחלה חשבתי הסיר את הוירוס בצורה אלימה מידי). הבעיה היא שמתי שאני מחבר דיסק און קי או את המדפסת אני מקבל התקן לא מזוהה למרות שמתי שאני מחבר את העט עכבר למחשב אז הוא עובד בסדר גמור. WorkAround: אחרי הרבה שעות ועצות מחברים והפורום (תודה ELior021) מצאתי WorkAround שאולי באמת יכול …

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  2. אחרי שהחזרתי את הביוס שלי לDEFAULT ועשיתי F10 , זה התחיל לקרות , מה לעשות ? :'(

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  3. לא הצלחתי לתקן עם CD של חלונות 7 עכשיו המלצה קטנה למי שמחפש ביטחון בעבודה התקנתי חלונות 7 מחדש - עבר במהירות מאחר ומדובר על SSD כל מה שחשוב נמצא בגיבוי ענן חינמי אצל גוגל ועוד חברה נוספת הדואר של גוגל ממילא מחוץ למחשב בקיצור תוך שעה המחשב עבר פירמוט כולל התקנה מחדש של חלונות, אופיס, אנטי וירוס וכל הדרייברים. והכל כרגיל.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  4. שלום פתחתי היום את המחשב לאחר שהוא כבה וגיליתי שהקירור של המעבד קפץ על הכרטיס מסך :-\ עכשיו אני רוצה לציין שאין לי הרבה ניסיון בהרכבה של גופי קירור- פעם שנייה שאני עושה את זה לבד לא הסתדרתי עם ההרכבה של הפריזר אז שמתי בינתיים את הסטוק- וגם הסטוק הצלחתי לסדר שהברזלים האלה בצדדים יתפסו רק צד אחד (שמתי את המחשב על הצד בינתיים) עף איזה חלק אני חושב לצערי זה חלק מהתושבת כשיהיה לי מצלמה נורמלית אני יעלה לפה חלק קטן שחור כזה בכל מקרה - מה עושים ? יכול להיות מצב כזה שהתושבת לא יכולה להחזיק את הפריזר פשוט ? כי לא אני זה שהרכיב את הפריזר בפעם הראשונה והמוצלחת לתקופה מוגבלת בלבד ואם חלק מהתושבת אכן התפרק - מה האופציות האם זה במסגרת האחריות?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by hen1235,

טוב קניתי דיסק קשיח: WD800JD. הלוח אם שלי הוא: K8NS PRO. אני רוצה לחבר את הכונן לבד ולהתקין עליו ווינדוס. הבנתי שבכדי לעשות את זה אני צריך בזמן ההתקנה להכניס את הדיסקט עם הדריברים וללחוץ F6. לא ממש הצלחתי להבין באתר של GIGABYTE איזה דריברים אני צריך לכונן SATA. לינק לרשימת הדריברים ללוח שלי: http://www.giga-byte.com/Support/motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1783&ProductName=GA-K8NS%20Pro יש לי כמה שאלות: 1. איזה דריבר אני צריך מבין הרשימה? 2. מה הקשר של RAID לכל הנושא של ה-SATA? 3. האם אפשר ליצור מערך RAID בין כונן IDE לבין כונן SATA? 4. אם התשובה ל-3 היא לא, איך אני יכול להעביר קבצים מכונן SATA לכונן IDE? 5. כדי ליצור מערך…

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by law89,

שאלה קצת מפגרת, אבל מעולם לא הורדתי מתוך האתר שלהם אלא תמיד התקנתי את הדיסק. כשאני נכנס לתמיכה באתר שלהם מופיע לי: Audio Chipset LAN SATA RAID/AHCI וכו' האם אני צריך להוריד את כל מה שנמצא בכל אחד מהם? (בחלק יש יותר מדרייבר אחד)? האם צריך להוריד גם מה שמופיע תחת bios ו-utility?

7. Started by tal^_^,

ביום יומים האחרונים מופיעים לי מסכים כחולים ב XP שאורמים שזה קשור לקובץ win32k.sys, מישהו יכול לזרוק לי עצם בבקשה?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי מחשב עם ראיד 5 שמחוברים אליו 3 דיסקים של 500 G כל אחד, כל הדיסקים שווים בסוג שלהם ובגודלם. לפני כמה ימים ראיתי בתוכנה שיש מלה שגיאות מדיה וסומן לי שדיסק מסים גורם לזה. בדקתי לפי הסידורי איזה דיסק זה, הוצאתי אותו והחלפתי בחדש גם מאותו הסוג בדיוק. אבל כאשר אני מסמן לו שהחלפתי את הדיסק ובצעתי שוב בדיק הוא עדיין אומר לי שאותו דיסק תקול. מה עלי לעשות? תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by Jack_g,

מאז שהתקנתי את ה DIRECTX9 אני לא מצליח להריץ את 3DMARK2003 אני מאמין שזה אמורלהיות כך מכיוון שהתוכנה מבוססת על DX8.1. השאלה היא האם יש אולי איזה תלאי או דרך אחרת שניתן לתקן את זה? כי אחרת אני לא יכול להתשמש ב 3DMARK2001 לבדיקות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by hagay5112,

אהלן חבר'ה לא מזמן קניתי מחשב: rtx 2080 super i7 9700k 32gb ram 3200mhz gigabyte z390 aouros pro 750w ספק כח Corsair h100i pro liquid cooler Dell alienware aw2518h 240hz g-sync. יש המון stutter ו input lag הם פשוט מרגישים גועליים. נסיתי ניטור טמפרטורות=תקין, הפעלתי g sync הכל במשחקים על low, ביטלתי hpet.אני רץ עם standbylist.פירמטתי את ווינדוס 10.פינגים תקינים לגמרי. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by shahar07,

בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  12. לפני ההדלקה הנורה בתוך המחשב דולקת ניתקתי את הזכרונות ואת הכוננים הקשיחים .את הכול ועדיין המחשב לא דולק מה עושים? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by the king2006,

^^^ מזה זה אומר אי חושב שזה בעיה בבורד כי כשאי שם את העכבר והמקלדת תמיד עושה לי בעיות אומר שלא מחוברות במחשב אחר הן עובדות בלי בעיות מישהו יכול לעזור לי תודהה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  14. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 600, עם לוח אם מסוג TYAN (דואל פנטיום). לפני כ-4 חודשים עדכתי את הביוס במטרה להתקין כרטיס מסך מתקדם יותר (GFORCE 5200) שאכן עבד והכל היה טוב. לאחרונה, שיניתי את תצורת המחשב ע"י הוצאת 2 כוננים קשיחים ושינוי מיקום של כונן נוסף (שפעם היה נשלף...) וכן הוספת כונן DVD. לאחר שינוי התצורה המחשב "לא מוכן" לפעול עם כרטיסי המסך מסוג GFORECE (ניסיתי את הכרטיס המקורי שעבד וכרטיס נוסף GEFORCE 2 שבטוח עובד). כאשר הכרטיס בסלוט, המחשב, בעת עליית הביוס (ולפני עליית המסך) מצפצף מספר פעמים (8 או 9) - דבר המעיד, על פי הספר של הלוח, על בעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות ששינוי תצורת החומרה במחשב שינתה משהו שגורם למחשב לא להעלות כרטיסי מסך מתקדמים יותר. אציין כי כרגע המחשב …

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  15. ההרד דיסק מחובר דרך אחת כניסות הUSB. והכל עובד טוב ויפה ברגע שאני מחבר את הכבל של הHDMI, יש לומר אפילו רק נוגע עם המגעים שלו במגעים של החיבור! ההרד דיסק מתחיל לעשות קולות ומופיעות לי הודעות שהרד דיסק צריך לעבור פורמט לפני שאני אוכל להשתמש בו. עם זאת כאשר אני מחבר את ההרד דיסק דרך יציאת USB אחרת אין לי את הבעיה הזו. איזו סוג של בעיה זו? חלוקת כוח ליציאות ע"י הספק או מה? המחשב הוא מחשב נייד, והדיסק קשיח הוא 3.5 ככה שאת הכוח שהוא לו מקבל חיצונית תודה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  16. האם זה בסדר שה PAGE FILE בגודל כזה כי אני זוכר שבדרך כלל לא היתי עובר את ה 160 מגה. ואם זה בעיה אז איך אני יכול להקטין אותו? המעבר על 100% Usage אבל זה בסדר כי אני מריץ UD . תודה לכל מי שיכול לעזור או לזרוק איזה עצם.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  17. יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3050ej הסוללה במחשב שלי הלכה לעולמה, המחשב הגיע עם סוללה של 6 תאים בחיפוש אחר סוללה חדשה ראיתי סוללות חזקות יותר. רציתי לדעת אם אפשר להרכיב סוללה חדשה יותר של 12 תאים למשל או 9 תאים

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by Chura,

לפני שרכשתי את הכרטיס, חבר אמר לי שה7900GT שלו בסוף כל משחק נותן לו אררור או משהו... אמרתי כנראה דרייברים או משו, אז קניתי בכל זאת... עכשיו שחברה שלי יוצאת מהSIMS למשל, בום ERROR בסוף... זה מילא, עכשיו גם באמצע משחק... איך זה ייתכן ???

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by re5pect,

המחשב נדלק, על המסך מופיעה ההודעה no video input. ניסיתי עם כמה כרטיסי מסך, כמה מסכים.. גם ריסט ביוס.. כלום לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? ניסיתי לחבר בלי HDD ואופטיים.. לא עזר. ניסיתי ספק אחר.. גם לא עזר. הבעיה היא בלוח אם, אך הוא לא שרוף, כמובן שהוא כבר לא באחריות. איזה בעיות בלוח אם יכולות לגרום לכך?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by MaxZ,

שלום. המחשב שלי עולה, ופועל כמו שצריך אבל הוא מצפצף. יש כזה צפצוף ארוך שמסתיים כל 10 דק', ז"א שהוא מצפצף ברצף 10 דק', זה ממש ממש מפריע. המעלות של המחשב סבירות ביותר, המעבד על 35, הכרטיס על 58 (HD4870) והארד דיסק על 39. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by yisheti,

יש מחשב ישן שביקשו שאני יטפל בו שבזמן עליה עוצר על ההודעה "nvram data is Invalid" (מאפשר להמשיך אך לא אי אפשר להתקין חומרה שהו מזהה) מישהו מכיר בעיה זו? אני מבין שזה בביוס או איזה חלק דפוק? מישהו מכיר?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by D-M-X,

הדגם הוא 2500JS. הBIOS מזהה אותו, הWINDOWS מזהה אותו אבל הוא מבקש דרייבר או משהו בסגנון כלומר בDEVICE MANAGER הוא עם סימן שאלה צהוב ואין לי מושג מאיפה להביא כזה דבר ואני כמעט בטוח שלא צריך לזה דרייבר מה לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by clintojpz,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש: asus p5q ocz 4g 800h hd4870 wd 500g cm 600w את המחשב קניתי לפני שבוע,לפני כיומיים התחילו להיות לי מסכים כחולים. עכשיו אני לא מצאתי את אותה השיגאה שהייתה לי במסך הכחול ברשת ככה שאין לי ממש מושג מאיפה נובעת הבעיה. בעיקרון יש לי vista ulti 32bit לא חוקית. העלתי את הקובץ minidump: http://rapidshare.com/files/163173431/Mini110508-01.rar.html בבקשה מישהו יכול לנתח לי הבעיה ולהסביר לי מאיפה היא נובעת,נראה לי שזאת בעיה של תוכנה כל שהיא כי כל הדרייברים שלי מעודכנים ומתאימים. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

24. Started by מישה,

אז ככה לפעמים כששיחקתי במשחק כמו gta vice city פתאום, לאחר מספר דקות משחק טובות קיבלתי את ההודעה עם המסך הכחול המפורסם "ווינדוס חייב לעשות ריסטארט כדי למנוע נזק למחשב שלך ... בלה בלה בלה" ובתחתית המסך היה כתוב : beginning dump of physical memmory physical memmory dump complete אותו זמן היה לי 256 מגה זכרון ראם הוספתי עוד כרטיס של 512 ( שניהם במהירות של 333 מגהרץ ) והחלטתי לנסות להתקין את המשחק מדיסק אחר .. ויומיים ראשונים שיחקתי אפילו שעות במשחק והכל היה אחלה אבל אח"כ שוב, פתאום סתם ככה שוב התחלתי לקבל את ההודעה הזאת וכמובן שלא שיחקתי במשחק בינתיים, והיום לפתע באמצע שום דבר, לא הפעלתי שום תוכנה, שום משחק, חוץ מהדברים שפעלו ברקע קיבלתי שוב את ההודעה הזאת בהתחלה חשדת…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  25. טוב קודם כל שלום אני חד עכשיו הנה הבעיה טוב היתה לי בעיה עם איזה קובץ שדפק לי תווינדאוס(עשה ריסטרט כל פעם שהווידאוס נטען) אז חיברתי תכונן הקשיח של המחשב הדפוק לשלי ומחקתי תקובץ שהרס תווינדאוס שחזרתי תכונן למחשב הדפוק הכל פעל טוב חוץ מזה שהוא לא זיהה לי תכוננים של הדיסקים :<<< בבקשה תעזרו תכנאי יקר מידי :<

• 8 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.