עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כמה ימים היה לי מסך כחול , המחשב ריסטר את עצמו ומאז אין לי תמונה ביציאת DVI שהיתה מחוברת למסך יש תמונה רק כאשר הWINDOWS עלה כבר.מה שאומר שאני לא יכול לראות את הביוס וכו' מה עושים ? יש פה מישהו עם כרטיס זהה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by Omry,

הכול מחובר כמו שצריך, אבל עדיין אין סאונד. אשמח לקבל רעיונות לפתירת הבעיה. נ.ב. התקנתי דרייברים וכל מה שצריך

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. היי חברים מצטער על החפירה אבל אני מיואש פעם אחרונה שדיווחתי לכם על הבעיה הזאת עשיתי הכל עדכונים להכל ואפילו שנמוכים לגרסה של כרטיס מסך לגרסה שיצאה לפני שש גרסאות במאי 2008 ! יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GT 512 אני כבר עצבני מאוד על הנושא עכשיו אני שואל אותכם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ? אם אני אתקשר לחנות מחשבים שקניתי ממנה את הכרטיס מסך ויגיד להם שהוא עושה לי מסכים כחולים הם יחליפו מיד ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by itzik012,

פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו מאבק והרמתי מעט את ההיטסינק לאחר מכן המחשב נדלק ועבד רגילאבל לאחר כיבוי אחד והדלקה אין מסך ואין את הביפ באתחול יש מצב שזה כתוצאה מזה שהמשחה הטרמית לא מתפקדת עקב זה שהרמתי את ההיטסינק ? הרסתי ? אשמח לקבל תשובה תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by kobibatat,

שלום. השבוע החלפתי מחשב וכאשר אני מכבה אותו המסך לא נכנס למצב STANDBY כמו בכול מחשב. המסך מחובר לכרטיס מסך GEFORCE . המנורה של המסך נשארת דלוקה והוא מחפש סיגנל.מסך סמסונג. בתודה. קובי

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום וערב טוב חברי האתר, לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע. כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה... יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה. אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ElPelado,

שלום לכם לפני כשבוע פגע ברק בבניין שלי ונשרפו כמה דברים. ביניהם המחשב. כלומר הוא לא נדלק. לפני כחמש שנים פגע גם ברק ונשרפו העכבר, מקלדת, מצלמה אינטרנט, ספק וכפי מה שחנות המחשבים אמרה, הלוח אם גם. ממה שהצלחתי לבדוק עד כה, רק המצלמה נשרפה ולא המקלדת או העכבר. ברור לי שהספק נשרף... אבל איך אני יכול לבדוק בעצמי אם הלוח אם נשרף גם, מבלי לשלם לחנות מחשבים שאחר כך תגיד לי שזה כן נשרף כדי שאני אשלם להם איזה 1000 ש"ח? ממה שרואים, שום קבל לא התפוצץ או נזל חומר כלשהו החוצה... האם אפשר להסתמך על זה או שחייבים לחבר ספק חדש ולבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by jfkk,

שבת שלום המקלדת לא מזוהה עקב הבעיה במקלדת אנני מצליח להיכנס למחשב זה נתקע לי על המסך הזה בעת הצגה המסך הזה הוא משמיע ציפצוף קבוע מקלדת תקינה קניתי מתאם usb to ps/2 הנחתי שזה יפתור את הבעיה אנני מצליח להיכנס לביוס לשנות ההגדרות בביוס .כיצד ניתן להיכנס לביוס הוצאתי את הבטריה +איפוס לביוס [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by VanGuard,

קיבלתי מחבר מחשב שהיה תקול אצלו. אני מדליק את המחשב והמסך אינו נדלק. אין שום ציפצוף של עלייה של המחשב. ניסיתי להחליף זכרונות , כרטיס מסך , הארד דיסק וספק אך שום דבר לא עזר. את המעבד לא פירקתי כי זה משהו שעוד לא ניסיתי אף פעם אבל אם תייעצו לי אני אנסה. איך אני יכול לדעת בוודאות שמדובר במעבד או בלוח אם?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by yuval345,

שלום לכל חברי האתר המחשב שלי מצפצף צפצוף אחד ארוך של כ 5 שניות בזמן הדלקה,בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר. יש לכם רעיון??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by tvholic,

שלום כולם, יש לאחי בעיה בכונן DVD של המחשב. משום מה הכונן קורא רק מדיות עם + ולא קורא דיסקים צרובים עם הסימן + מישהו יודע למה ומה הבעיה? הכונן אמור לקרוא את שני הסוגים. (ככה כתוב במפרט שלו בכל מקרה...) אגב, הכונן זה optiarc dvd rw AD 5170A כדאי לעדכן את מנהל התקן? תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. היי, ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by olegr,

שלום, אני עוסק בגראפיקה ווידאו ברשותי מחשב בעל מעבד אתלון64 3500+ ולוח אם אסוס MVP-MX2 כרטיס מסך GF 8600GS ומערכת הפעלה ויסטה 64 לאחרונה ביצעתי שידרוג לזיכרון הראם מ3GB ל7 -במחשב היו שתי סתיקים של קינגסטון DDR2 800 ו1000 MHZ ואני הוספתי עוד שתי סטיקים של 2GB DDR 900MHZ של G.Skill מערכת הפעלה זיהתה את הזיכרונות בהצלחה אך לאחר השדרוג החלו לקרות תקיעות ו"הקפאונות" והאתות מוזרות במערכת דווקא במהלך עבודה עם תוכנות "קלות" כמו דפדפן פיירפוקס. יש לציין גם שאחד הכוננים המישניים מלא עד אפס מקום. אנה עיזרו, מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by Notter,

היי לפני יומיים היה לי קצר בבית (הפלתי בטעות את התנור החשמלי, והוא כיבה את עצמו... ואת הבית ביחד X_X) לאחר שהרמתי את הפקק, הפעלתי את המחשב והוא התחיל לאתחל את עצמו ומיד נכבה לאחר מכן הוא ניסה לאתחל את עצמו שוב ופעל כרגיל עכשיו יומיים לאחר מכן, שבהם הכל היה בסדר, משחקים כבדים וכו'. קיבלתי בשעה וחצי האחרונות כבר 3 מסכים כחולים, באופן אקראי, וכשהמחשב לא היה במאמץ (גלישה באינטרנט אפילו) הטמפ' במחשב הן רגילות, החלק הכי חם זה הכרטיס מסך (4870) שהוא ב 48-49 לא במאמץ. אז אנילא יודע אם יש קשר לקצר אבל גם לא שיניתי שום דבר במחשב ביומיים האחרונים יש לכם ניתוח לזה? או שפשוט אני אקח לתיקון אם זה ממשיך? =/

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by dan9,

הי רכשתי לוח מסוג ABIT IP95 שלא ממש חדש! http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 ויש לי מין בעיה שהוא לא מזה את הדיסק קשיח פעם כן ופעם לא לרוב לא! אבל גם שמתי לב שהוא רושם לי שיש לו בעיה עם המעבד שהוא לא מזה אותו ממש טוב גם בדקתי באתר וריתי שזה עוד בבדיקה עד שיצא עדכון נוסף לביוס! ניסיתי עם Q6600 ו E5200 יכול להיות שפה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by zohar678,

אני מקווה שאני מפרסם זאת בפורום הנכון. כיצד אני מסדר את הבעיה של הבקר רשת? הכרטיס רשת אצלי מובנה בלוח האם. foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by Omry,

היי אנשים. חיברתי הרגע את הרכיבים הבאים (לא במארז) לספק הכוח TruePower Quattro 850W של Antec, במטרה להתרשם מהביוס של הלוח לפני ההרכבה הרגילה של המחשב: i7-920 w/Stock Cooler & MX-2 Rampage II Extreme 3x1GB OCZ Platinum 1,333MHZ CL7 GTX295 Samsung HD103UJ 1TB כולם חוברו לספק עם החיבור הנכון, הכול מחובר כמו שצריך בצורה הכי מהודקת שאפשר. ניסיתי לחבר מסך דרך VGA לכרטיס המסך (בעזרת מתאם DVI-A to VGA) וע"פ המסך, הכול מחובר כמו שצריך (שוב, הכי מהודק וממוקם שאפשר). לחצתי על כפתור ה-START שיש בתפריט ה-TweakIt שנמצא על הלוח והכול כביכול עובד. כל הרכיבים פועלים, משמיעים קול, מנצנצים בלדים נחמדים וכל מה שצריך. אבל אני לא רואה שום דבר על המסך שחיברתי. נ.ב. לא ניסיתי לחבר מקלדת, האם…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SpEcToR,

איך שהמחשב עולה וכתוב שם גרסאת ביוס וכאלה.. שם זה נתקע ולא ממשיך זה ככה אחרי אוברקלוק.. אבל לא רציני

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום. בשבוע האחרון קרו שני דברים: פירמוט ונפילת מתח. אחד מהם גרם לתקלה שאינה נפתרת על אף נסיונות מגוונים. להוריי מחשב ישן למדי שמשמש לגלישה ואופיס - לוח אם: ASUS P4S133, מעבד: 2G, זיכרון: 512M, כרטיס מסך: ATI RAGE 128, דיסקשיח:12GB. זה הכל. [השבוע גם הרכבתי צורב DVD, אבל לא נראה לי קשור.] פירמטתי כי רציתי לרענן להם חווית מחשב וכבר שנים לא פירמטנו. שמתי מערכת XP PRO SP3 מצומצמת במיוחד. התקנתי כל הדרייברים עד שלא היו סימנים צהובים בכלל ב-DEVICE MANAGER. התקנתי מינימום תוכנות נחוצות. כמעט מיד התחילו בעיות תוכנה, אבל טיפלתי עד שנראה לי שנפתרו. למחרת, נפילת מתח, ואז בעיות חומרה. לא ניתן להתחבר למודם (מול חברת כבלים - מודם לא מזהה כרטיס רשת),PCI SIMPLE COMMUNICATION CONTROLLER …

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by jfgjh54,

קניתי לוח אם I7 GA-EX58-UD5 והמחשב מסרב להעלות ורושם כל הזמן DMI POOL DATA שדרגתי את הביוס ולא עזר כלום מצאתי תשובה אך לא הבנתי מה לעשות ואיפה הבעיה שלי http://forums.tweaktown.com/f69/gigabyte-latest-bios-28441/index14.html

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by rafi-hac,

כיצד מומלץ להגדיר בביוס את סדר עליית הרכיבים הבאים: cd פלופי דיסק קשיח הערה:הבנתי שסדר נכון מקצר משמעותית את עליית המחשב.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by zohar678,

בזמן האחרון לאחר מספר שעות שהמחשב עובד הסאונד פתאום נעלם לי. או לחילופין הסאונד נעלם לי מספר דקוות תוך שיחה בסקייפ (לפעמים גם הסקייפ תוקע את המחשב). כשאני מנסה באותו רגע להתחכם ולהתקין את הדרייבר של הקול מתוך הדיסק שקיבלתי עם קניית המחשב אינני מצליח לעשות זאת, הדיסק נתקע. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש הסאונד עובד כרגיל עד לפעם הבאה. דגם לוח האם שבידי הוא : foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ואני גם עובד עם דיסק קשיח חדש לגמרי.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים